sâmbătă, 4 septembrie 2021

100.96 - CHEIA SALVARII

 

100.96 - CHEIA SALVARII

Video


sau daca nu este vizibil, puteti accesa videoclipul AICI


Note: 

Instrumentul numit Rudra Veena, utilizat in muzica clasica indiana hindusa, este supranumit si instrumentul regilor sau instrumentul zeilor. Din acest considerent, nu ii este permis oricui sa cante la acest intrument, impunandu-se ca interpretul sa fie dintr-o categorie sociala inalta. 

In urma cu niste ani a fost aratat de Sus cum candva, demult, in urma cu sute de mii de ani, a existat o nava identica ca si imagine cu acest instrument, ce se deplasa in preajma Pamantului, avand un inalt rol de aparare. Scutul de protectie era realizat printr-un soi de sunete emise de pe acea nava. Ceva neplacut s-a intamplat pe nava aceea, conducand la prabusirea ei, iar efectele in timp ale acelui eveniment, proiectate in aceste vremuri pe care noi le traim in prezent, se pot incadra la categoria "catastrofal". Orice situatie dezastruoasa prin care noi trecem sau la care suntem martori, are undeva in trecut, o cauza primara sau un punct zero. Este ca in aranjarea in care sunt utilizate piesele de domino. Cade prima piesa ca urmare a unei actiuni exterioare, dupa care se prabuseste de la sine tot sirul, fara nicio alta interventie exterioara. Fiecare piesa este pusa la pamant (efectul) de precedenta (cauza). Dar si precedenta a fost pusa la pamant de cea de dinaintea ei, ceea ce arata ca orice efect are o cauza iar acel efect devine cauza pentru alt efect viitor. Control, impuneri, boli, uragane, incendii, cutremure, inundatii, iar lista poate continua, sunt toate efecte ce au undeva, nu se stie in ce timpuri, niste cauze primare. Iubirea, iertarea, recunostinta, cunoasterea superioara sunt instrumentele ce pot opri prabusirea sirului si deseori pot determina revenirea in pozitie verticala a tuturor pieselor. Aceasta este cheia rezolvarii tuturor lucrurilor negative. Trebuie manuita cu intelepciune si cu multa, multa rabdare.

Videoclipul devine vizibil pe telefonul mobil doar daca se va merge in partea de jos si se va selecta "afisati versiunea pentru web". Altfel, puteti accesa apasand pe "AICI".

Aceasta postare face parte din Programul de 100 de zile despre care am scris in data de 2 iunie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu