miercuri, 1 ianuarie 2020

MESAJ PENTRU 2020



MESAJ PENTRU 2020


Dragii mei,

Mi se intampla de mai multi ani incoace anumite experiente la sfarsit de an, care parca vor sa aduca vesti despre anul care urmeaza.
Asa a fost si de aceasta data, insa dupa un sir de zile de mare apasare sufleteasca, din motive pe care nu imi doresc sa le dezvolt acum in blog, caci nu acesta este rostul acestui mesaj.  In afara de asta, ce sa te bucure? Ca abia mai auzi rostit Numele lui Iisus? Ca abia se mai vorbeste despre clipa magica a Nasterii Sale? Ca mai auzi cate o colinda pe ici pe colo dar simti clar ca totul este dus intr-un automatism fara inima, fara simtire? Ca ti se prezinta supermarketurile luate cu asalt si muntii de alimente de pe mese, in ultima vreme, enervant de “traditionale”. Este mare abuz in folosirea acestui termen dar ce poti sa spui? Se fac bani buni cu traditionalul acesta.
Dupa toate aceste ganduri, in dimineata zilei de 30 decembrie, la un moment dat a inceput sa imi sune in cap o mantra. A fost ca un raspuns al Divinitatii la toate acele framantari, care a sosit sub aceasta forma. Pentru mine a fost ca o mare gura de aer proaspat. A fost ca o urare de An Nou pe care doresc sa o impartasesc mai departe.
Mantra este in sanscrita.

Primele trei versuri, in limba romana, sunt:
“Din iluzii condu-ma spre Adevar,
  Din intuneric condu-ma spre Lumina,
  Din moarte condu-ma spre Nemurire.”
Traducerea completa in limba romana poate fi vizualizata accesand linkul de mai jos:


Asa sa fie si La Multi Ani Fericiti, prieteni buni si dragi!






17 comentarii:

  1. Domnul si Prietenul Tatal si Fratele Isus sa fie cu voi.El este si Tata si Prieten si Frate si Domn El este cu voi in bucurie dar si in suferinta cand nu stiti ce sa faceti intrebati-L ca va va raspunde in felul Lui. Considerati-L va rog ca fiind si facand parte din voi din vietile voastre si din familia voastra.Pare ciudat dar sa stiti ca va aude vorbiti cu chiar si banalitati orice. Puneti-L la masa cu voi,invitati-L in activitatile voastre zilnice. Usor usor sa ne obisnuim sa comunicam cu El ca s-a pierdut comunicarea directa cu El. Cred ca este fericit cand cineva ii spune apasarile lui si ii cere sfatul,cand ii ceri ajutorul in orice. Trebuie sa ne obisnuim ca Isus este un Dumnezeu prezent si viu. Isus sa fie in gandurile voastre ,in vietile voastre prezent si permanent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevărul. Calea și Viata.
    Mulți văd, putini le cunosc.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani! draga Mihaela; un an plin de binecuvantari, fericire si impliniri, tie si cititorilor acestui blog!
    Cu drag

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit zilele acestea cartea lui Cristian TERRAN - PLANETA ARHONTILOR.Am aflat astfel,cate ceva dintre cauzele si autorii mizeriilor si nenorocirilor pe care le traim de cateva mii de ani dar,si mai important,am aflat cam ce doresc "EI" sa faca cu si din noi,oamenii,in viitorul apropiat si mediu!!!INFIORATOR... Mi-am intarit astfel,si mai mult convingerea ferma ca numai si numai Domnul nostru IISUS HRISTOS ne mai poate elibera din ghearele lor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai EL!!!
      Eu m-am uitat la serialu Templierii / Knightfall sezonu 2 si era o scena de discutii intre templieri. Cineva a spus ca IISUS este prietenul tuturor, atat al celor rai ca si al celor buni.
      Eu cred ca Iisus a creat acest univers in care ne lasa sa experimentam viata. Eu cred ca Iisus e insasi sentimentul de prietenie. Daca ai simtit vreodata prietenie pentru cineva, l-ai simtit pe Iisus.
      Se pare ca Finlanda a inteles acest lucru, adica ce inseamna sa fii prieten cu adevarat si construiesc de ceva anisori case pentru cei fara adapost, dar si pentru cei care nu au o casa si sunt tineri. Politicienii lor spun ca e absurd sa muncesti toata viata pentru a plati o casa.
      3,2 milioane de romani au buletine de identitate provizori (informatie din 2012 de la vot cand s-a zis ca avem pe liste 18 milioane da numai 15 au carte de identitate, din 2019 nu am gasit info), fara domiciliu stabil, fara domicliu la parinti sau rude deci, adica nu au casa lor si ar putea in orice moment cand nu mai au bani de chirie sau rude sa ajunga pe strada. Ani de zile a trebuit sa port rusinea aia de hartie unde scrie lipsa domiciliu. Si cainii am vazut ca au cate un certificat mult mai frumos.
      La multi ani 2020!

      Ștergere
    2. Asta se urmareste...Sa fim tot timpul in nesiguranța zilei de maine. Frica paralizeaza, iti taie aripile. Am trecut si eu prin neplacerea de a locui in casele altora. Chiriile sunt supradimensionate, intentionat păstrate la un nivel inalt, de mafia imobiliara. Ca si preturile la piață. Eu am reusit destul de bine sa inteleg cum pot urca spre Dumnezeu. Numai ca nu este atat de simplu, pentru ca traim intr-un ocean informational in care fiecare isi arunca ideile despre Dumnezeu, viitor, arhonți, masonerie...Suntem in pericol de a nu mai sti ce e de la Dumnezeu si ce vine din mintea colectiva. In plus, in planul fizic ne agreseaza zilnic needucații. Care injură, răcnesc, isi abuzeaza familiile sau schingiuiesc animalele. In timp ce Crăciunul a parut o oaza de liniste, timp in care ne-am bucurat ca niste copii de darurile primite si de cele făcute, revelionul a fost parca o explozie de nebunie si păganism. Nu si-au terminat nici pana acum arsenalul de petarde zgomotoșii. Am observat reactia animalelor in toata acea perioada: terorizate, paralizate de frică. Tot ce facem rău scade vibrația Romaniei. In aceeasi Romanie traim laolalta si cei evoluati spiritual, deci mai sensibili, si cei degenerati din cauze multiple. Nu e normal! Romanii nu sunt educati intentionat? Asta se urmareste? Sa fim un popor de agresori si agresivi?!
      Cădem adesea in depresie din cauza agresiunilor venite de din afara noastra. Si vin preotii si ne spun ca tristetea este de la dracu'. De parca noi n-am stii asta...Numai ca preotii ar fi trebuit sa educe masele inconstiente...Adica posedații ce ne agreseaza.
      Sau vine un lider spiritual vestit si-mi spune sa gândesc pozitiv. Eu gandesc pozitiv, ca spre Dumnezeu urc, dar nici nu pot sta indiferent la ceea ce vad in jurul meu.
      Prea mult fariseism! Daca nu ne ridicam deasupra lor ne vor face zilele negre! Si nu stiu alta cale decat a ma lasa atrasa in sus. Ignorand pe cei ce se agață de noi si ne trag in jos.

      Ștergere
  5. La multi ani!
    Domnul Iisus sa fie cu tine totdeauna! Amin! Cu stima,Reli.

    RăspundețiȘtergere
  6. La Multi Ani frumosi, draga mea Doamna. Va doresc sanatate si de 2.020 de ori un An mai bun.
    Si va multumesc pentru tot ceea ce faceti si scrieti. O imbratisare va trimit.

    RăspundețiȘtergere
  7. La Multi Ani, Mihaela! tie, familiei tale, cat si familiei tale extinse, tarii si acestei planete. Sa ne lumineze, Creatorul, Spiritul Cristic cat si Mama Pamanteasca in a gandi pozitiv, a face fapte bune, cat si a trai in adevar si iubire. Va imbratisam cu dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  8. Subscriu din toată inima în acord cu această mantră...

    RăspundețiȘtergere


  9. duminica dimineața, ora 08:11, va avea loc o mare meditație de Activare a Erei Varsatorului, dacă ești îngrijorat de viitorul tau si al familiei tale, dacă iti dorești sa schimbi cu ceva mersul lucrurilor în viata ta sau a colectivității tale este timpul sa te împlici, participa din toată inima la Meditatia de mai sus. Doamne-ajută!

    http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2020/01/cobra-faceti-viral-era-varsatorului-11.html#more

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce lucrari se fac in astral ? Simt o apasare sufleteasca crunta si ma simt atat de neputincioasa de neimaginat. Un plans launtric,emotional sunt praf.Domnul nostru Isus sa fie cu noi ca tare greu mai simt aceasta lucrare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Lucreaza" din greu Arhontii,Iudeo-Masoneria,Khazarii,Iezuitii...

      Ștergere
    2. Ma alatur parerii lui snonim 23 ianuarie, 23:52. Si azi e 24 ianuarie...logic nu inteleg nimic, emotional ma copleseste.
      Ai ceva informatii, ne poti ajuta, Mihaela?

      Ștergere
  11. SA FII BINECUVANTATA DE CER SI DE PAMANT IN FIECARE CLIPA A VIETI TALE"LA MUUULTI ANI"DRAGA MIHAELA ESTI BINE?

    RăspundețiȘtergere