luni, 2 noiembrie 2015

PUTEREA CUVANTULUI




PUTEREA CUVANTULUI

Dragi prieteni,

Am primit ieri un e-mail prin intermediul caruia persoana care l-a trimis ii intreba pe mai multi daca au idee care este sensul tragicei intamplari de la Clubul Colectiv.
Poate ca nu as fi stiut sa dau un raspuns daca nu ar fi fost pentru mine in aceste nopti, niste vise mai bizare dar extrem de edificatoare.
Totul a inceput de vineri seara, cand prietena mea Cristiana m-a sunat si mi-a spus ca este oripilata dupa ce a auzit o reclama la radio, pe care o facea un club cu ocazia Halloweenului (nu stiu sigur dar este foarte probabil sa fie chiar cel in care s-a produs tragedia) ce suna ca idee cam asa: “Vrei sa vezi cum se deschid portile raului? Vino la noi. Iti putem oferi acest spectacol. ”
Tot ea mi-a spus atunci ca si-a cumparat o carte si a facut asta doar pentru ca a deschis-o intamplator exact in locul in care era relatata o povestioara, despre vorbele aruncate fara rost si care pot genera niste efecte uneori ireparabile.
In noaptea de vineri spre sambata am avut vise in care mi-au aparut mai multe persoane, unele pe care nu le-am mai intalnit de ani de zile, ce au in viata de zi cu zi un punct comun: le miroase gura. Nu stiu cauzele la fiecare dintre acestea, ca nu se spala pe dinti sau ca au vreo problema medicala. Nu conteaza insa asta. Cert este efectul.
Vazand aceste sincronicitati mi-am dat seama ca Cerul transmite un mesaj clar: Atentie la puterea cuvantului sau a vorbei! Avertismentul se referea evident la vorbele aiurea, necugetate. In vis era reprezentat acest lucru prin simbolul gurii rau mirositoare.
Inca de la inceputul saptamanii am spus la mai multi prieteni ca simt un plans interior si stiu clar ca nu este un plans pentru mine ci pentru lume. Chiar asa m-am exprimat. Le-am spus ca este ca si cum am fost la o intrunire in care mi s-a comunicat ca ceva rau urmeaza sa se intample, de nivel ceva mai de anvergura. Nu este prima data cand simt asa inainte cu cateva zile de a se intampla o tragedie in care este implicat un numar mare de oameni.
De aceasta data, a fost si evenimentul tragic de la Clubul Colectiv dar si prabusirea avionului rusesc, avand 224 de persoane la bord, toate pierzandu-si viata. Suntem in trei zile de doliu national si noi si poporul rus. Este foarte greu de exprimat in cuvinte starea de regret, de parere de rau, pentru oricare dintre noi. Ar parea mult prea sarac s-o spunem in vorbe, comparativ cu ce simte de fapt sufletul nostru in aceste momente.
In dimineata de duminica am avut un alt vis foarte interesant. Se facea ca priveam de sus o constructie de forma patrata. Langa unul dintre peretii laterali, statea gata sa plece, un vapor imens de culoare alba, impodobit cu flori multicolore. Stiam ca acest vapor are la bord toate persoanele ce au fost in acea seara la Clubul Colectiv, indiferent ca erau in viata sau nu, impreuna cu toti membrii familiilor lor. Mi s-a comunicat ca vaporul trebuie sa plece in prima faza pe niste rotile, dupa care uma sa fie dat la apa, catre Franta, pentru ca toti cei imbarcati si-au luat de multa vreme bilete pentru aceasta destinatie. A inceput sa se deplaseze usor de-a lungul casei, pornind din laterala stanga a acesteia. Cand a ajuns la capatul peretelui constructiei, a virat catre stanga, prin spatele casei. A parcurs si acea distanta, pana ce a ajuns la capatul peretelui si a virat din nou la stanga, venind acum catre fata, prin laterala dreapta a casei. Pe acea laterala era o poarta foarte frumoasa, facuta parca din fier forjat, cu modele foarte sofisticate. Mi-am zis atunci ca nu are cum sa treaca vaporul prin acea poarta, din cauza ca era mult prea mica pentru el. Desi parea imposibil, vaporul parca s-a fluidizat si a trecut de poarta. A ajuns apoi in dreptul unui soi de birou de vama. Eu trebuia sa fac formalitatile de trecere. Am contactat pe sefa vamii (era o femeie, pe care o cunosc in viata de zi cu zi, pe care o cheama Luminita, iar numele de familie da prin calcul numerologic, 32). Dupa ce s-au intocmit toate actele, mi s-a comunicat ca trecerea efectiva a vamii va avea loc in ziua de luni si tot atunci va fi dat vaporul la apa. Pana atunci, el trebuia sa ramana pe loc, in asteptare. Visul s-a terminat in acel moment. Dupa trezire, am inceput sa analizez toate elementele din el, sa le patrund intelesul.
Vapor alb impodobit cu flori multicolore este din punctul meu de vedere ceva de mare bine si oricum, este simbol al calatoriei interdimensionale. Intotdeauna, o trecere dintr-o dimensiune in alta, ce se face prin moartea fizica atat cat stim noi in acest moment, sau un salt de constiinta ce te arunca la nivel spiritual la vibratia unei dimensiuni superioare, se vede ca un viraj in unghi de 90 de grade. La stanga in plan astral se refera la viitor si la dreapta se refera la trecut. In cazul acestui vis a fost dublu viraj la stanga ceea ce pentru mine semnifica faptul ca toti cei ce si-au pierdut viata au trecut in a 4-a dimensiune si apoi in a 5-a, ceea ce dovedeste ca au ajuns intr-un astral superior, iar cei ce sunt in viata, fie ca sunt dintre cei salvati sau fac parte din familiile acestora sau ale celor decedati, au inregistrat un salt important in constiinta, cu vibratia a doua dimensiuni. Poarta cea mica prin care trece un obiect mare este ceva ce mi-a mai aparut si in alte dati in vise si am inteles de-a lungul vremii ca este simbolul care arata trecerea intr-o dimensiune superioara. Aceeasi semnificatie o are si numele Luminita al sefei de vama.
Sa vedem acum ceva din punct de vedere numerologic:
Daca analizam Franta avem urmatoarea structura: F R A N T A = 6 9 1 5 2 1 care adunate dau 24 adica 3 de 8. Se stie ca 888 este simbolul Constiintei Cristice. Am avut o tendinta sa analizez acest nume si sub forma 69, 15 si 21, din cauza culorilor drapelului francez, alb, rosu si albastru. 69 inseamna omul si Dumnezeu (alb). 15 este simbolul nelimitarii, iar in cartile de Tarot, cartea numarul 15 il reprezinta pe diavol (rosu). 21 este simbolul lumii. El este si 3 de 7 sau combinatia 777, simbol al armoniei si echilibrului (albastru). Cu alte cuvinte Franta poate fi interpretat astfel: printr-o intamplare in care elementul central este reprezentat de diavol, omul constientizeaza contactul cu Dumnezeu si aceasta este ceva ce va pune in miscare o lume intreaga si lucruri in folosul intregii lumi. Vazut in totalitate,  conduce catre rezultatul 888.
Iata ce sta scris in una  dintre Cheile lui Enoh:
“Gandurile pure ale Maestrilor ce lucreaza cu stelele principiului “777” din multimea Pleiadelor, au puterea de materializare a unui nou cer si a unei noi Terra. Dupa ce corpul este  eliberat se va depasi combinatia lui “777”si se trece la combinatia “888” a lui Iisus (cheia 1-0-6 / 38, 39)”.
Pe de alta parte numarul 32 si este foarte posibil ca acesta sa fie numarul final de persoane decedate in cazul Colectiv, este dublul lui 16 si jumatatea lui 64. Sunt acestea numere ce au legatura cu ADN-ul, cu Cheile lui Enoh (64 la numar), cu Cheile Genelor (64 la numar), cu literele de foc atlante (32 la numar) etc.
Analizand si numarul de persoane decedate in accidentul prabusirii avionului rusesc, avem 224 adica 32x7. Din nou 32 si din nou 7. Pe de alta parte, avionul era un AIRBUS 321. Mai lipseste cuvantul START!
Concluzionez ca aceste momente tragice, ce au impus sacrificiul unor oameni, sunt ca un fel de baraj. Este ca si cum acesti oameni care fie si-au pierdut viata, fie se afla in grea suferinta ca urmare a evenimentelor petrecute, s-au facut punte intre doua lumi dintre care cea noua este de un nivel de constiinta net superioara fata de cea veche.
Asa cum spuneam atunci cand am vorbit intr-un articol anterior despre ideea reintruparii, depinde de noi ce realitate ajungem sa percepem. Este evident ca atunci cand facem invitatie directa la deschis portile raului, cand lansam un album ce se numeste “Mantrele razboiului – Mantras of war”, cand dam titlul unei melodii “Ziua in care noi vom muri”, Doamne Dumnezeule, nu avem cum sa percepem o realitate superioara, cu mai putina suferinta. Asa cum spuneam in acel articol, totul este deja creat. Exista si realitatea petrecerii nenorocirii de la club, dar Tatal a proiectat in mod sigur si pe aceea in care nu se intamplau toate acestea. Faptul ca noi am ajuns sa o percepem pe cea de joasa vibratie, se datoreaza in principal, asa cum a aratat prin semne Cerul, puterii cuvantului. Va invit sa cititi un articol care mie mi-a placut in mod aparte si al carui link vi-l indic mai jos, sperand sa fie acesta, invatatura pentru noi toti.


Pe masura ce inaintam in evolutia noastra, TREBUIE SA DEVENIM CONSTIENTI CA O VORBA ARUNCATA AIUREA IN URMA CU 5 ANI DE ZILE SA SPUNEM, ERA MULT MAI PUTIN PERICULOASA DECAT ESTE IN PREZENT. Noi ne indreptam catre Sursa, catre esenta Creatiei Primordiale. “La inceput era Cuvantul si Cuvantul era la Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvantul”. Asa incepe Sfanta Evanghelie a Sfantului Ioan Evanghelistul. Este evident pentru oricine ca fiecare secunda care trece in perceptia noastra temporala, aduce tarie materializarii prin cuvant din ce in ce mai mult. Treaba asta este valabila si in sens distructiv dar si in sens constructiv.
Haideti sa probam impreuna partea pozitiva, caci pe cea negativa din pacate am experimentat-o deja. Sa probam puterea cuvantului constructiv, sa ne rugam unii pentru altii, sa ne rugam pentru insanatosire grabnica trupeasca si sufleteasca a tuturor celor aflati in suferinta, ca sunt dintre cei implicati in nenorocirea de la Colectiv sau ca sunt alti oameni. Sunt multi care fac asta deja in acest moment. In cazul nostru, pe langa faptul ca dorim sa fim alaturi cu ce stim si cu ce putem, sa fim in plus constienti si de latura experimentala a aplicarii puterii cuvantului pozitiv. Este absolut imposibil sa ramana fara rezultat, iar acesta ne va ajuta pe fiecare sa ne dam seama de puterea din ce in ce mai crescuta a cuvantului nostru, dar si sa fim mai atenti fata de modul in care folosim cuvintele.


Toate cele bune!


3 comentarii:

  1. Daca postai articolul vineri dimineata te credeam.......

    RăspundețiȘtergere
  2. Am observat ca ai postat articolul la ora 01:11. daca luam in considerare faptul ca numărul angelic 111 vorbește despre manifestarea rapida a gândurilor si a cuvintelor, despre deschiderea unei porti de manifestare in fizic a ideilor, cred ca este o întărire de Sus a concluziilor tale. Dumnezeu sa ii odihneasca pe cei trecuti dincolo in spirit si sa ii întărească pe cei rămași aici si sa ne lumineze astfel ca toate acestea sa nu fie in van.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum anume sugerati sa fie aplicat cuvantul pozitiv pentru de exemplu data de 11.11 2015 cand se pare ca o sa fie si un nou val energetic benefic planetei ? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere