sâmbătă, 27 iunie 2015

CONTROLUL MINTII


CONTROLUL MINTII

Dragi prieteni,

De fiecare data cand Cerul isi propune sa ma coordoneze in a descoperi o informatie anume, vine un tavalug de experiente uneori deranjante, cu densitate mare si pe o perioada relativ scurta de timp de cateva zile, care sa ma puna mai apoi la treaba.
Mai intai se petrec diverse intamplari ce constat la un moment dat ca au un element comun.
Dupa aceea incepe sa imi ruleze mereu in cap intrebarea: care este scopul pentru care vin toate acestea catre mine?
Dupa cereri intense catre Cer, apare intr-un final relevarea motivului dar si a solutiei.
Din acest considerent, respectiv experimentarea unor evenimente in scop de crestere a cunoasterii, eu am o credinta personala ca nu orice lucru deranjant ce apare in calea noastra este musai sa fie oglinda noastra interioara. Universul este un complex de oglinzi de tot felul, este foarte adevarat. De ce oare din orice lucru negativ din viata noastra, in secunda 2 trebuie sa aratam cu degetul catre noi insine si sa ne alocam o vina sau o procedura sau o credinta gresita? De ce nu ne-am putea gandi si altfel? De ce nu am putea crede ca si noi putem fi oglinda pentru acele lucruri si nu doar ele pentru noi, iar datorita faptului ca ele nu rezoneaza cu felul nostru obisnuit de a fi, dar tin musai sa se manifeste in fata noastra, este absolut logic ca ne deranjeaza. Deranjandu-ne, incepem sa cautam solutii de eliberare de prezenta lor. Vor veni unii si vor spune: aaa, atunci aici functioneaza legea atractiei. Sigur faci tu ceva de atragi toate astea. Dar de legea misiunii a auzit careva oameni buni? Nu cumva intervine Divinitatea cu un magnetism anume si atrage acele situatii in vietile noastre, atunci cand se stie ca este scris in contractul nostru de viata si in menirea noastra ca avem sarcina de a aduce rezolvare la acele probleme? Nu vorbeste nimeni de legea misiunii, dar dupa parerea mea, ocupa primul loc in timpurile in care traim acum. Multe lucruri se deruleaza dincolo de noi si de orice voie sau intelegere a noastra.
Sa vedem acum punctual care a fost problema acestor zile pentru mine. Se numeste “controlul mintii”.
Dragii mei, dupa ce fortele intunecate de la nivel terestru s-au dat de partea luminii si a iubirii, au venit altele din spatiu, de prin alte sisteme stelare, sa faca mai departe legea pe aceasta planeta.
Sunt insa doua feluri de conexiuni.
Au aparut de vreo 3 saptamani incoace civilizatii extraterestre care arata in toate felurile si chipurile (umanoizi, draconieni, tot felul de lacuste, paianjeni si alte aratari). Au fost conectati de Divinitate la umani pentru a primi lumina si pentru a se activa la ei iubirea. Starile generate de prezenta acestora pot fi: incapacitate de concentrare, dureri in diferite zone din corp ce se schimba deseori de la un loc la altul, dupa cum se deruleaza si conexiunile cu acestia, stare de nervozitate, de frica si de alte emotii negative. Ei au niste energii tare rele pentru noi si se resimt. Indic ca atunci cand se simt aceste stari, sa se genereze comenzi de activare a sistemului automat de trecere in lumina a entitatilor din campurile lor (lucru despre care am explicat cu cateva articole in urma) si in plus sa se faca inca ceva (sugestie transmisa de prietena mea Anca din Ardeal, pentru care ii multumesc foarte mult): sa se ia mental cate o picatura de iubire din inima noastra si sa se planteze in inimile lor, sa creasca, sa se inmulteasca, astfel incat sa poata si ei afla cum este sa simti iubirea. Fireste ca fiecare este liber sa faca tot ce ii mai trece prin cap in lucrari de acest gen, dar atentionez sa nu se apeleze la vreun instrument mental agresiv pentru ca au apus vremurile in care se lucra in acest fel cu intunericul. In grupul nostru de prieteni s-a ajuns la concluzia ca este foarte probabil, asa cum omul are niste chakre, o tara are niste chakre, o planeta are niste chakre si intregul nostru Univers local sa aiba niste chakre. Iar chakra inimii acestui Univers local sa fie Mama noastra Geea. Acesta ar putea fi motivul pentru care sunt orientate de catre Divinitate toate aceste civilizatii inspre noi. Oricat de mult am vrea sa scapam de dureri si disconfort eu va expun credinta mea foarte limpede si simpla: nu este posibil. Nu este posibil pana ce nu se face curat si ordine in tot Universul. Este adevarat ca nu toti fac asta. Doar unii au aceste misiuni, iar acestia apartin Inaltului Ordin al Lui Mihail, dragul nostru Mihail, care a ascensionat atat de mult in ultimele luni de zile incat a ajuns in Universul Fiu. El oricum nu era Arhanghel si o lunga perioada de timp L-am cunoscut ca si Inalt Inger Serafim. Acum, Mihail ajungand in Universul Fiu din care face parte si Domnul nostru Iisus Hristos, ca Fiu de Dumnezeu, apartine practic Sfintei Treimi (Trinitatea compusa din Universul Dumnezeu-Tata, Universul Dumnezeu-Mama si Universul Dumnezeu-Fiu). Va indic inca o data pentru ca imi amintesc faptul ca am mai facut asta candva, sa descarcati din internet in format pdf cartea intitulata “Urantia”. Din comunicarile mele cu Cerul, “Urantia” ca si “Cheile lui Enoh” sunt scrieri importante ale cunoasterii ce au insa si o oarecare marja de eroare datorata interpretarii eronate a unor mesaje celeste care oricum nu este mai mare de 10% din continut, in cazul fiecarei carti in parte. Este considerat mic acest procent de catre Cer.
Al doilea tip de conexiuni insa este de alta natura si sunt facute de aceasta data de reprezentanti ai unor civilizatii care nu pot accepta ideea ca vremea puterii lor a apus. Ei au tehnologii extrem de avansate. Daca ni se pare macar pentru o secunda ca suntem liberi in gandirea si actiunile noastre, ne inselam tare de tot. Doar credinta fierbinte in Dumnezeu, care sa ne tina intr-o vibratie inalta, ne poate ajuta sa estompam aceste influente. Va spun insa cu mana pe inima ca in proportie de 100% nu cred ca reusim deocamdata vreunul sa avem libertatea mintii. La sfarsitul articolului este atasata o emisiune televizata a domnului Daniel Roxin, in care este invitat domnul general in rezerva Mircea Chelaru, in care puteti vedea cum sta treaba cu controlul mintii aici la nivel local, terestru. Este impresionant ce sa zic, dar daca adaugam si controlul mental extraterestru draconian sau al altor civilizatii, am putea spune linistit ca ne cam ia Gaia, cum este vorba in popor. Iar acest control extraterestru, pun pariu ca se manifesta in primul rand pe controlarea mintii controlorilor terestri si nu in ultimul rand a mintilor celor ce fac actiuni care le destabilizeaza lor teritoriul si imperiul. Controlul mintii a fost cercetat de nazisti cu colaborare draconiana si nu numai si mai tarziu s-a extins peste tot in lume, fiind acum o tehnica extrem de avansata. Inaintea controlarii gandurilor se face cu o alta tehnica citirea gandurilor. Asta ca sa se stie ce actiuni intentionezi sa intreprinzi. Despre diferitii lucratori in lumina de exemplu, ei cunosc informatii mult mai multe decat stiu acestia despre ei insisi. Au capacitati de a citi in campuri, in amintiri etc.
Va pot da cateva exemple. Un lucrator in lumina, de genul care aduce lumina in intuneric si transmuta intunericul, motiv pentru care vrand nevrand intra pe teritoriile lor, sa zicem ca si-a pierdut serviciul. El merge apoi la zeci de interviuri. Se descurca excelent pentru ca datorita credintei in Dumnezeu, prea putin poate fi coordonat mental. Dar nu acelasi lucru se intampla si cu potentialii lui angajatori (exceptand situatia in care gaseste pe unul ca si el). Imediat dupa ce pleaca, vine spre capul angajatorului o unda din aceasta nevazuta si ii sopteste la ureche ca respectivul nu este potrivit pentru acea companie. Azi asa, maine asa, omul acela nu isi gaseste slujba poate nici dupa un an. La fel de bine putem exemplifica o situatie intr-o familie, intre doi soti de pilda, ce au o relatie tensionata. Unul este cu credinta si altul nu. Cel ce nu este, as fi extrem de fericita sa poata pricepe macar in al 12-lea ceas, ce marioneta minunata este in “mainile” controlorilor. El zice ca este destept cand de fapt … nu mai zic nimic. El este folosit ca sa loveasca in celalalt pentru ca de fapt pe ei acela cu credinta ii deranjeaza. V-ati intrebat vreodata de ce oare la noi la romani diavolul se numeste si dracul? Ce informatii au avut stramosii nostri de au asociat aceste doua cuvinte? Exista legatura intre ele dar pentru mine acum este clar ca nu este totuna. Dracul este draconianul (fiinta cu trup fizic ca si noi) si diavolul este expresia entitatilor intunecate non-fizice din campurile lui. Tot timpul sunt in tandem. Pe vremuri se spunea ca dracul nu poate citi gandurile. In timpurile in care traim acum cred ca ne cam dam cu totii seama ca s-a schimbat treaba, ca totusi poate citi si gandurile (evident atat cat este permis de Cer, nu chiar toate).
Nu vreau sa sperii pe nimeni si oricum sunt acestea lucruri pe care nu cred ca le citeste cineva pentru prima oara. Le-am punctat avand in vizor doua scopuri: sa putem manifesta o intelegere logica a situatiilor de viata uneori chiar jalnice sau a starii de sanatate precare, dar si pentru a discuta in articolul ce urmeaza in foarte scurt timp, despre o solutie de mare ajutor.
Noi TREBUIE sa gasim cheia eliberarii intregii planete de sub controlul mental. Cum sa te trezesti cand tu esti manipulat mental si cum sa nu fii manipulat daca nu esti trezit? Vedeti cum vine treaba aceasta? Este un cerc vicios si putini sunt cei ce au puterea sa fie in afara lui, iar eu am inteles ieri seara, in urma unei conexiuni speciale cu Sfanta Treime, ca secretul spargerii cercului acesta sta in stoparea controlului mintii.
Stiu, vor exista cititori care vor lansa intrebarea: dar de ce nu face Divinitatea eradicarea acestui control mental? Raspunsul este acela ca Dumnezeu vrea sa ne prindem noi de cum se face asta, ca sa devenim mai destepti, mai cunoscatori. Divinitatea poate face in mod direct orice lucru in acest Univers fara a fi necesara nici cea mai mica prezenta din partea noastra la acest proces. Dar in aceste conditii este ca si cum ne-am trimite copiii la o scoala ca sa invete si ei ceva si am face noi temele in locul lor. In acest fel ei ar ramane fara sa stie sa citeasca, sa scrie si sa socoteasca. Asa cum vedem noi treaba in cele ce ii priveste pe ai nostri copii, tot asa vede si Tatal in raport cu noi, pentru ca suntem toti copiii Sai.


Toate cele bune!


3 comentarii:

  1. Dragii mei, dupa ce fortele intunecate de la nivel terestru s-au dat de partea luminii si a iubirii, au venit altele din spatiu, de prin alte sisteme stelare, sa faca mai departe legea pe aceasta planeta.

    Daca astia s-au dat de partea binelui atunci nu-i problema!
    -Daca altii au intrat in joc atunci e nasol pentru ca cei buni nu i-au oprit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am spus deseori cunoscutilor mei ca rezolvarea problemelor la nivelul Terrei nu este nici pe departe totul. Universul este mare. Dar cred sincer ca vom fi sprijiniti de Divinitate si in acest sector. Deja se vede asta.

      Ștergere
  2. Realitatea in ceea ce priveste "controlul mintii" oamenilor este atat de groaznica iar "tehnologiile" atat de avansate incat daca ar fi facuta publica 99% dintre voi n-ati crede-o sau n-ati putea-o pricepe....Nu stiti,cei mai multi dintre voi ,ca sunteti doar niste "robotei" controlati,manipulati si ghidati ca sa munciti toata viata pentru a "ingrasa" conturile iudeo-khazaro-iezuito-masoneriei!!!De aceea va numesc "goyimi"......Restul sunt povesti ......Si nu veti "scapa" niciodata de "statutul" acesta de sclavi pentru ca nu puteti,priviti in urma doar la ultimii 2000 de ani si veti vedea ca sclavi ati fost atunci,pe vremea Egiptului si-a Romei antice si sclavi ati ramas si astazi in mileniul 3......

    RăspundețiȘtergere