luni, 22 decembrie 2014

SA INCEAPA DISTRACTIA!



SA INCEAPA DISTRACTIA!

Dragii mei,

Iata un program extraordinar de instruire si dezvoltare menit sa scoata tara din ....... S.H.I.T. Pentru persoanele care nu cunosc limba engleza, este afisata si traducerea aproximativa, iar termenii prescurtati sunt lasati asa cum apar in varianta originala (cu scuzele de rigoare pentru continut, dar distractia-i distractie), pentru a fi inteles sensul exact, acestia fiind tradusi separat si expusi in lista de mai jos.

        

SHIT – RAHAT
DEEP SHIT – ADANC IN RAHAT (PANA LA GAT ...)
EAT SHIT – A MANCA RAHAT
BULL SHIT – RAHAT DE BOU
HOT SHIT – RAHAT FIERBINTE
BIG SHIT – MARE RAHAT

Program special de inalta instruire (S.H.I.T.)

In scopul de a asigura cele mai inalte nivele ale calitatii si productivitatii muncii angajatilor nostri, va exista o politica ce ii va pastra foarte bine pregatiti, prin intermediul unui program numit: Program special de inalta instruire (S.H.I.T.).
Incercam sa le dam angajatilor nostri mai mult S.H.I.T. decat oricine altcineva. Daca simti ca nu iti primesti partea corecta de S.H.I.T. la locul tau de munca, te rugam sa te adresezi sefului tau. Vei fi plasat imediat in capul listei de S.H.I.T., iar ei au abilitati speciale de a analiza de cat de mult S.H.I.T. ai nevoie. Angajatii care nu isi iau partea lor de S.H.I.T. vor fi plasati la departamentul care se ocupa de programul de evaluare a angajatilor (D.E.E.P. S.H.I.T). Cei care reusesc sa ia in serios programul D.E.E.P. S.H.I.T. vor fi orientati catre programul de formare a atitudinii angajatilor (E.A.T. S.H.I.T.). De cand managerii nostri primesc S.H.I.T (participa la program) inainte de a fi promovati, ei nu trebuie sa mai faca S..H.I.T. (sa mai ia parte la program) dupa aceea, ei fiind deja full de S.H.I.T. (pregatiti la maxim). Daca esti deja full de S.H.I.T. poti fi interesat de alt tip de instruire la munca. Poti deci sa iti adaugi numele in lista noastra de participanti la pregatire prin lecturarea intelegerii primare (B.U.L.L. S.H.I.T.).
Orice alte intrebari aveti, va rugam sa le adresati capului (conducatorului) programului special de inalta si intensa pregatire (H.O.T. S.H.I.T.). Va multumim.

Semneaza,
Seful programului general si special de inalta si intensa pregatire (B.I.G. S.H.I.T.)

P.S. A nu se intelege ca am semnat-o eu. De la mine ...

Toate cele bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu