joi, 4 decembrie 2014

FESTIVALUL COMUNITATILOR AUTOSUSTENABILE – EDITIA A 3-A 13-14 DECEMBRIE 2014



FESTIVALUL COMUNITATILOR AUTOSUSTENABILE – EDITIA A 3-A
13-14 DECEMBRIE 2014

Dragii mei,

Pentru cei interesati sa vada cum este sa traiesti si un altfel de viata, departe de tumultul acesta zilnic in care se balacareste majoritatea dintre noi, va transmit invitatia primita prin e-mail si pentru care multumesc pe aceasta cale, privind participarea in orasul Brasov, in 13-14 decembrie 2014, la cea de-a 3-a editie a „Festivalului Comunitatilor Sustenabile”.

„Draga Mihaela,

Ma adresez astazi in numele comunitatii din care fac parte si eu, Armonia Brasovia, situata in judetul Brasov, la Sinca Veche langa templul dorintelor, unde ne-am strans fizic deja peste 60 de familii de toate varstele pentru a cladi un nou viitor pentru noi si pentru umanitate. 
Noi organizam festivalul comunitatilor autosustenabile din Romania, deja ajuns la a 3-a editie. 
Temele din cadrul festivalului sunt diverse intre care si spiritualitate, energie libera, permacultura, vindecare holistica, constructii ecologice(dacice) etc. Temele abordate fac obiectul a numeroase proiecte deja in derulare cu concursul a diversi membrii ai comunitatii noastre si nu numai. Mai multe detalii aici: 


Iti urmaresc blogul constant si simt ca ceea ce cauta o mare parte din cititorii blogului tau se regaseste in filozofia noastra, a comunitatilor. La acest festival se vor prezenta si alte initiative de comunitati din Romania si strainatate, deci este o ocazie de a prezenta celor pregatiti un alt fel de viata, de a le arata ca ceea ce viseaza in viitor deja este aici si acum! De aceea te intreb daca ne poti sprijini prin publicarea pe blog a unui articol prin care sa promovezi acest festival.
O zi frumoasa si iubire iti doresc!

Cu drag, 
S.B.”


Sunteti asteptati cu drag!


Un comentariu: