luni, 9 septembrie 2013

SEARA INGERILOR MIHAIL SI ZADKIEL - 09.09.2013


SEARA INGERILOR MIHAIL SI ZADKIEL - 09.09.2013

Dragii mei,

Ca sa putem canaliza corect energiile noastre in lucrarile de creatie din serile ce urmeaza, va voi face mai intai o prezentare despre Ierarhia Angelica (conform clasificarii Sfantului Dionisie Areopagitul, despre care stiu de la Ingeri ca este adevarata), precum si o scurta prezentare pentru cei doi Ingeri, patroni ai serii zilei de 09.09.2013, Mihail si Zadkiel.

IERARHIA IN IMPARATIA CERURILOR

Nu o data ni s-a spus ca Dumnezeu inseamna iubire dar si ordine. In Imparatia Cerurilor totul este foarte bine si in amanunt organizat. Fiecare Fiinta Celesta are definite domenii foarte clare de care se ocupa. In principiu, din mai multe surse, se stie ca exista 9 trepte ierarhice, facand parte din dimensiunile specificate in paranteza si anume:
1.  Serafimii (12D) – reprezinta cel mai inalt ordin al Ingerilor, despre care se spune ca stralucesc cel mai puternic, fiind alcatuiti din lumina pura. Deseori sunt reprezentati ca Ingeri cu sase aripi.
2. Heruvimii (11D) – reprezinta cel de-al doilea ordin al ierarhiei Ingerilor, despre care se spune ca sunt alcatuiti din iubire pura. Deseori sunt reprezentati ca niste Ingeri cu multi ochi sau ca niste copilasi dragalasi cu aripioare.
3. Tronurile (11D) – reprezinta cel de-al treilea ordin al ierarhiei Ingerilor si intruchipeaza dreptatea si justitia divina. Reprezinta puntea intre planul material si cel spiritual.

Triada Serafimilor, Heruvimilor si Tronurilor se spune ca salasluieste in cel mai inalt dintre Raiuri.

4.  Domniile (11D) – reprezinta cel mai inalt nivel din a doua Triada. Se ocupa cu supravegherea activitatii Ingerilor, in acord cu vointa Divina.  
5. Virtutile (11D) – fac parte din a doua Triada si se ocupa cu ordinea in Universul fizic, veghind asupra miscarii marilor corpuri ceresti precum planete, stele, inclusiv Pamantul.
6. Puterile (11D) – reprezinta ultimul nivel din a doua Triada. Se ocupa cu purificarea Universului de energiile inferioare. Sunt luptatori pentru pace.

A treia triada include Ingerii cei mai apropiati de Pamant.

7.   Principatele (11D) – vegheaza asupra planetei noastre cu tot ce include ea si guverneaza pacea pe Pamant.
8. Arhanghelii (10D) – guverneaza intreaga rasa umana si coordoneaza Ingerii pazitori. Fiecare Arhanghel are o specializare si oglindeste un aspect al lui Dumnezeu.
9.  Ingerii pazitori (7D-9D) – fiecare om are un numar de Ingeri pazitori care il insotesc pe tot parcursul vietii. Numarul de Ingeri poate diferi de la o persoana la alta, dar se spune ca sunt minim 3 Ingeri pazitori pentru fiecare om.
      
        INGERUL MIHAIL


Este cunoscut si sub numele de Mikael, Miguel,  Mika’il, Mikha’el, Beshter, Sabbathiel.

Desi se stie despre acest Inger ca este la nivel de Arhanghel, cunosc de la El Insusi ca de fapt este ajuns la nivel de Inger Serafim. Asa cum puteti vedea in prezentarea Ierarhiei, Ingerii Serafimi reprezinta cel mai inalt ordin angelic. Drept urmare, Mihail este o foarte inalta Fiinta de Lumina, din dimensiunea a 12-a (dimensiunea a 13-a si cea mai de sus, apartinand Tatalui Ceresc)
         
   Numele acestui Inger se poate traduce ca: “CEL CE ESTE ASEMENEA LUI DUMNEZEU”

     Este perceput ca un Inger cu energie masculina.

     Culoarea aurei Sale este ALBASTRU REGAL.

     Un cristal corespondent acestui Inger este SUGILITUL.

     Schematic, se pot asocia Ingerului Mihail urmatoarele:
· ajuta la vindecarea starilor de neliniste, ingrijoarare, frica si nervozitate, putand fi invocat ori de cate ori simtim aceste stari. De fiecare data cand ne simtim prabusiti, El ne reda increderea in noi insine, ne ajuta sa trecem peste toate adversitatile si problemele, invatandu-ne sa fim rabdatori atunci cand cerem ajutor divin pentru rezolvarea acestora, deoarece orice eveniment din viata noastra nu este intamplator ci face parte din planul divin;
·  ajuta la taierea cordoanelor eterice ce au ramas intre noi si o persoana bolnava, sau o persoana nervoasa, manioasa, dupa ce am fost in preajma ei. Taierea cordoanelor este facuta la cererea noastra, cu sabia Sa de lumina;
·    ne ajuta sa descoperim defectiuni tehnice si este in un bun sfatuitor in orice probleme legate de logistica ;
·      este conducator al ostilor ingeresti ce lupta pentru dreptate, ordine si adevar, ajutandu-ne sa  descoperim minciuna intr-o situatie si protejandu-ne impotriva nedreptatilor;

            
              INGERUL ZADKIEL
        

     
     Este cunoscut si sub numele de Sachiel, Tzadkiel, Zachariel, Hesediel.

     Numele acestui Inger se poate traduce ca: “DREPTATEA LUI DUMNEZEU”

 Zadkiel este cunoscut ca Arhanghel, insa ca si Mihail, El nu mai este la acest nivel, ajuns fiind la rang de Inger Heruvim.

     Este perceput ca un Inger cu energie masculina.

     Culoarea aurei Sale este ALBASTRU INCHIS (INDIGO).

     Un cristal corespondent acestui Inger este LAPIS LAZULI.

     Schematic, se pot asocia Ingerului Zadkiel urmatoarele:
·    ajuta in schimbarea la nivel personal, la modelarea  sentimentelor si emotiilor;
·     ne ajuta sa se topesca toate blocajele limitatoare, sa ne scoata dintr-o viata in care ne confruntam permanent cu restrictii de tot felul, prin transformarea profunda la nivelul structurii  noastre interioare, la nivel emotional si celular. Ne ajuta in acest fel sa ne redobandim libertatea individuala; Foloseste ca si instrument cunoscuta Flacara Violet, precum Maestrul Inaltat Saint Germain.
·   ne ajuta sa vindecam memoria unor amintiri din viata noastra ce ne-au provocat traume emotionale adanci. El este considerat un mare vindecator al mintii si al bolilor asociate;
·    ajuta la nevoie la activarea memoriei, fiind un prieten de nadejde al elevilor sau al celor ce trebuie sa sustina niste examene, in plan profesional; 

Acestea fiind cunoscute despre cei doi Ingeri, va propun ca in seara de 09.09.2013 sa pornim cu o rugaciune in care sa cerem asistenta Lor si a tuturor Fiintelor de Lumina ce doresc sa ne fie alaturi. Ne echipam apoi cu platose, sabii de lumina, flacari violet si orice altceva ne vine in minte, ca si daruri de la Maritii Ingeri si cu multa, multa iubire. Mergem apoi in toate locurile ce ne trec prin minte, din tara, de pe tot Pamantul, in trecut, cu zeci de mii sau mii de ani in urma, in timpurile altor civilizatii, in prezent, in locuri de conflicte, in locuri disputate cum ar fi Rosia Montana, sau zona gazelor de sist, in incaperi de unde s-au dat sau se dau ordine in scopul stabilirii noii ordini mondiale, in incaperi in care s-au facut ritualuri de magie neagra, in lagare de concentrare si lista poate continua la nesfarsit si cu toate uneltele noastre, taiem cordoane energetice si curatam de negativitate. Asa cum am precizat in articolul anterior, ne vom lasa condusi de intuitie si vom sti atunci ce avem de facut foarte bine.
Meditatia va incepe la ora 18 si va dura pana la ora 18,30. In Bucuresti, propun sa facem intalnirea la ora 17,30 astfel incat sa putem fi pregatiti de meditatie la ora 18. Este bine sa fie trimis un e-mail pe adresa federatia.galactica@gmail.com, pana maine la ora 17, astfel incat sa ne facem o idee asupra numarului de persoane ce vor fi prezente, in scopul organizarii salii cu scaunele necesare. Adresa locatiei de desfasurare se va trimite prin e-mail persoanelor ce doresc sa participe. Pretul de participare va fi de 10 lei de persoana.
Persoanele care au fost la cursul cu Ingeri, pot face meditatiile pe melodiile Ingerilor Mihail si Zadkiel, primite la curs, asa cum vom face si la intalnirea noastra din Bucuresti. 

Pace si Lumina pentru tot Pamantul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu