CURS DESPRE INGERI GRATUITDragi prieteni,


Pentru a primi in dar suportul cursului ce l-am sustinut candva, “Pe Aripile Ingerilor”, puteti emite aceasta cerere la adresa:

federatia.galactica@gmail.com

Mai jos aveti un link pe care accesandu-l, puteti descoperi si salva informatii legate de Cheile Ingerilor.

          Despre Cheile Ingerilor


18 comentarii:

 1. La Brasov nu se tin cursurile Terapiei cu Ingeri??

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca Bunul Dumnezeu ne ajuta si nu vor aparea schimbari majore pe planeta, ar fi cursul la Brasov in a doua parte a lunii septembrie.

   Ștergere
 2. Dar la Cluj? Va asteptam cu inima deschisa si insetata de iubire si lumina.Laura

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vom ajunge si la Cluj draga Laura, daca asa va fi Voia Bunului Dumnezeu. Din septembrie, daca nu apar anumite evenimente care nu stiu exact cum se vor derula, incepem sa ne orientam atentia catre Ardeal cu acest curs. Vom face anunturile la vremea potrivita.

   Ștergere
 3. Subsctiu si eu cererii de a tine si la Cluj aceste cursurim fie ca Dumnezeu sa va deschida calea si spre aceasta parte a tarii !

  RăspundețiȘtergere
 4. Pe când la Bucuresti cursurile Terapiei cu Ingeri?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In orice caz dupa 20 ianuarie. Voi anunta pe blog. Toate cele bune!

   Ștergere
 5. in Targoviste pe cand cele 2 cursuri?

  RăspundețiȘtergere
 6. De cand fac acest curs, doar o persoana din Targoviste s-a aratat interesata. Sa stii ca eu pot ajunge la un curs in doua feluri: imi planific eu, sau se strange un grup intr-o anumita localitate si ma invita. Onorez iinvitatia cu mare drag. Se stie ca un curs inseamna un necesar de bani pentru chiria salii, pentru protocol, pentru deplasare, pentru mancare si pentru cazare daca este mai departe localitatea. Daca sunt doar 1-2 persoane care ar dori sa faca acest curs intr-o localitate, imi este foarte greu sa raspund acestei cereri si am o mare parere de rau.

  Am avut insa la cursuri in Bucuresti o persoana din Targoviste, cateva din Galati, din Constanta, din Mangalia. La fel si in alte localitati de prin tara. In cele din urma, cand iti doresti cu adevarat ceva, faci toate eforturile ca sa poti sa iti atingi telul. Targoviste este doar la 100 km de Bucuresti si doar la nu stiu cati (50-60 km parca) de Ploiesti, unde am facut acest curs si unde va trebui sa mai ajung o data macar pentru al doilea curs.

  RăspundețiȘtergere
 7. In Constanta pe cand mai ajungeti?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Trimite-mi e-mail pe federatia.galactica@gmail.com si iti raspund la intrebare. Daca tot ca anonim intrebi, nu voi raspunde nici la acela. Te astept cu drag.

   Ștergere
 8. Răspunsuri
  1. Buna Mihaela, ti-am raspuns si la mesajul trimis la partea de contact. Am solicitat acolo sa imi fie trimise niste adrese de e-mail ca sa pot anunta si prin e-mail si multumesc pentru asta. Intentiile mele sunt sa organizez ceva pentru week-endul de peste doua saptamani. (4-5 octombrie). O sa pun si anunt pentru asta. Cu drag, Miha

   Ștergere
 9. Sunt Mihaela din Pitesti. Unde ma pot uita pentru a nu rata cursul terapia cu ingeri?

  RăspundețiȘtergere
 10. Iti voi trimite un e-mail Mihaela, nu l-am postat public pe al tau. In blog, exact aici la aceasta sectiune, vei gasi anunturile pentru cursuri, fiecare asa cum primesc ghidare sa le fac. Din aceasta cauza nu le pot anunta niciodata prea devreme si nu este un aspect prea placut dar asta este situatia.

  RăspundețiȘtergere
 11. Mai organizați cursul "Terapia cu îngeri"?În Constanța sau București.Mulțumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Un curs despre Ingeri am organizat candva dar nu de terapie cu Ingeri. Altul a fost scopul. Sunt insa multi ani de cand nu mai sustin acest tip de curs. De aceea il si ofer gratuit.

   Ștergere