marți, 16 iulie 2024

TROACA

 



TROACA

 

Dragii mei,


In ultimul articol postat am promis ca va urma un altul in care voi vorbi despre Edictul transmis din Ceruri la sfarsitul lunii mai 2024. Scriu de ceva vreme la acesta dar nu am reusit sa il finalizez din pacate si iata ca un altul se cere publicat mai intai, adica cel de astazi.

Intr-o expunere publicata in 31 octombrie 2023, printre altele, am pomenit despre un vis. Voi prelua acel pasaj mai jos:

„Se facea ca Tatal Ceresc si Maica Pamanteasca priveau de Sus, din Ceruri, catre Pamant. La un moment dat, in Romania, a fost adusa o forma de troaca, din care de obicei sunt hraniti porcii. Ea era plina cu tărâţe. Tatal i-a spus Mamei ca ii arata Ei prin asta un fel de experiment. Catre troaca au inceput rapid a se indrepta un grup mare de politicieni romani si altii de prin alte locuri si au inceput a se infrupta din acele tărâţe. Tatal i-a propus atunci Maicii Pamantesti ca Ei sa plece si sa se intoarca peste 3 zile, iar in acest fel Tatal sa ii demonstreze Maicii Pamantesti un rezultat pe care parea ca El il stia deja. S-au intors dupa 3 zile si toti aceia care mancasera din tărâţe se transformasera in viermi. Aratau lungi si albi ca niste spaghete fierte. Un vierme din acela, parca dandu-si seama de capcana, s-a desprins din gramada celorlalti si a inceput a se tari prin acel jgheab, destul de agitat. Tatal i-a spus Mamei: „Uite, vezi? Acela este viermele ....” A grait un nume, cunoscut la nivel de varf in tara noastra, dar pe care eu nu il voi scrie aici, pentru ca nu doresc sa interferez acest plan, punand pe cineva in garda in mod special. A grait apoi: „El incearca sa fuga dar nu mai are unde si cum. A ajuns ce se vede ca este, avand viteza foarte mica de a se deplasa si pe de alta parte, nici nu mai are unde sa fuga pentru ca este ingradit de peretii vasului.” Privind apoi spre Maica Pamanteasca, Tatal i-a spus: „A sosit timpul pentru curatenie.” I-am vazut apoi cum fiecare aveau niste lopeti perforate, asa cum sunt cele cu care se face curat in litiera unei pisici si au inceput a aduna acei viermi cu lopetile, totodata permitand sa se cearna in vas ce mai era bun acolo.”

Dragii mei, nu vi se pare ca ce se intampla in tara aceasta de ani de zile, dar cu mult mai pregnant in ultima perioada, corelat si cu alegerile extrem de tentante desfasurate pe atatea flancuri, este exact troaca din visul meu? Nu simtiti o stare de sila, amestecata pe de alta parte cu un soi de plans al sufletului, ca nu mai vedem odata punandu-se capat la infruptarea asta fara limita din troaca? Ba unii, ca porcii, bietele animale fiind de altfel cu mult mai elevate decat oamenii sau ce or mai fi ei – porci, isi fac si nevoile in troaca aceasta.

Acesta nu este nici pe departe singurul lucru care ne intoarce stomacurile pe dos. De doi ani incoace, pericolul intrarii Romaniei intr-un razboi a planat tot timpul deasupra capului ei. Desi exista unii care sunt disperati de-a dreptul ca acest lucru sa se petreaca, totusi, sunt multe actiuni in planul fizic menite sa nu lase sa se intample, dar si mai multe actiuni in acest sens sunt in planul energetic, iar cine este implicat in hora aceasta stie bine ca este chiar o munca grea ca sa fie tinut totul sub control.

Romania a fost legata de-a lungul istoriei prin multe acte de magie neagra si blestem, iar asta explica toata derularea ulterioara si starea dezastruoasa in care tara noastra a ajuns. Creatorul intunecat stie bine de ce si-a ghidat atatea forte ce il reprezinta ca sa faca astfel de fapte. Acest areal romanesc ascunde in el multe instrumente care sunt extrem de incomode pentru planurile incornoratului, iar el cunoaste ca daca pune gheara pe acest spatiu geografic, atunci el va stapani practic tot Pamantul. Iar daca va stapani tot Pamantul, atunci va stapani tot Universul cel putin. Nu ne este strain faptul ca multi conisdera ca planeta aceasta este o scoala de corectie si un loc de carantina. Ea a ajuns sa joace si roluri de acest gen, tot ca urmare a asupririi intunecate. Adevarul este ca de fapt, ea a fost construita de Creatorul Luminii cu un scop foarte bine determinat, pentru a se opune la ceva ingrozitor ce creatorul intunericului deja facuse in zona lui de creatie. Din acest motiv, planeta noastra este unul dintre cele mai pretioase lucruri create in acest Univers, iar pentru ca este asa, a fost dintotdeauna nevoie de niste gardieni pe masura. In viitor o sa dedic un articol special acestui subiect.

In cadrul acestui neam romanesc au fost de multe ori intrupati, inclusiv in timpurile prezente, aparatori cu mare putere divina, iar in ultimii ani, acestia actioneaza asiduu spre a-i bloca intunecatului cararile de acces catre Pamant. Am mai spus-o si in alte randuri ca noi traim in vremurile in care are loc prima inlantuire a fiarei, asa cum este scris in Apocalipsa lui Ioan, dar care nu este nici pe departe un proces la secunda, asa cum ne sugereaza randurile scrise acolo, ci este ceva insiruit pe niste ani de zile.

Trebuie sa retinem ca de fiecare data cand suntem fata in fata cu un mare pericol, este semn ca urmeaza o dezlegare importanta a unui program intunecat. Treaba aceasta este valabila de la mare la mic si invers si se petrece in mod similar pentru tot Pamantul, sau pentru o tara intreaga, sau pentru un individ oarecare. Uneori apuca sa se petreaca nenorocirea inaintea dezlegarii, desi Divinitatea intinde mereu mana cu ceva vreme inainte si trimite semne legate de lucruri ce s-ar putea face astfel incat evenimentul neplacut sa poata fi ocolit. Din pacate insa, de multe ori aceste semne trec pe langa noi neobservate, mai ales ca pe masura ce o dezlegare se apropie, umbra programului intunecat se revarsa si obtureaza Lumina mintii pe care ne-o ofera Sfantul Duh. Inainte de o dezlegare se petrec cele mai mari prostii si se fac cele mai idioate alegeri.

Incepand cu saptamana de dupa Rusalii, au devenit din nou active la nivel astral semne legate de pericolul intrarii tarii noastre intr-un razboi.

Au fost aratate de Sus anumite evenimente de gravitate mare, petrecute cu aproximativ 20.000 de ani in urma, ce s-au lasat cu trei blesteme grele pe capul acestui spatiu geografic.

In evenimente sunt implicate Romania si Egiptul, indiferent cum s-or fi numit ele la vremea aceea. Pe langa niste actiuni de blestem facute atunci de anumite persoane, care la ora aceasta sunt dezlegate, sunt esentiale si niste artefacte sub forma unor ceasuri sofisticate, multidimensionale, care masoara timpi in diferite dimensiuni si spatii, aduse din viitorul planetei noastre, din perioada cuprinsa intre anii 6000 si 7000, de catre civilizatia Delfin, in acele timpuri stravechi. Aceste ceasuri au forma actuala a Romaniei. Exista atat de multe lucruri aratate din viitor in acesti ultimi ani, avand legatura cu acest contur, incat pentru mine este de acum sigur 100% ca indiferent cat de multe planuri murdare s-ar pune la cale, tara aceasta va ramane in picioare si peste milenii de acum inainte, exact asa cum este ea acum. Nu sunt teritorii lipsa, dar nici in plus. Chiar daca s-ar dori reunirea cu fratii nostri de peste Prut, cu toate acestea, acel teritoriu geografic nu se vede niciodata in viitor ca fiind alipit Romaniei de astazi.

Printr-o increngatura generata de corelarea accidentala a ceasurilor cu blestemele de atunci, s-a nascut un efect dezastruos planetar, cu varf mare la nivelul Romaniei, din cauza formei ceasurilor: s-au obtinut suprapuneri ale perioadei de 14 ani din viitor, cuprinsa intre anii 7655 si 7669, cand antihristul se va manifesta pe Pamant, cu diferite alte perioade de 14 ani, plasate pe axa timpului. Una care ne intereseaza pe noi este cuprinsa intre anii 2010 si 2024, in care am trait de ca si cum antihristul ar fi fost printre noi acum, in aceste timpuri. Este absolut evident ca atunci cand doua perioade de timp se suprapun, se manifesta un amestec format de planurile de desfasurare ce sunt scrise in Creatie pentru cele doua intervale. Fara aceasta suprapunere, noua ar fi trebuit sa ne fie mult mai bine in acesti 14 ani care in curand se incheie. Suprapunerea s-a facut ca urmare a celor 3 blesteme, prin conectarea energetica a planetei la o grupare de 3 masini pentru manevrarea timpului, apartinand arsenalului creatorului absolut intunecat. Repet ca varful influentelor celor 3 masini s-a manifestat la nivelul tarii noastre, pentru ca blestemele au fost pe capul ei in principal.

Toate cele 3 masini au fost anihilate, ultima chiar in cursul zilei de ieri, din care cauza, cele doua intervale temporale suprapuse au inceput a se separa. Este un proces ce va dura aproximativ 3 luni de zile, avand finalizarea pe undeva prin luna octombrie a acestui an.

Treburi cam complicate, nu-i asa? Insa in toata increngatura aceasta Divinitatea ne-a mai desfasurat ceva prin fata ochilor, simplu si clar, dar de pus pe ganduri. Ma refer concret la 7 locuri diferite in care echipament militar, inclusiv niscai avioane, care NU erau de provenienta ruseasca, erau in plin proces de a fi imbracate cu sarg si spor in haine cu culori rusesti. Viziunea se scalda in niste valuri marine.

Pe fondul luminii mintii dinainte de dezlegare de blesteme s-a semnat la Washington in zilele trecute tratatul dintre Romania si Ucraina. Noi nu avem dupa ce bea apa, cum este o vorba la romani care face trimitere la saracie, dar cand vezi ce este scris in tratat, zici ca avem fiecare cel putin cate un Ferrari in curtea casei sau in parcarea blocului. Ne lipsesc doar niste bani ca sa le facem Casco si de aceea nu ne prea rupem in figuri, sa circulam cu ele. Ba mai mult, cica ne-am fi angajat pe la Washington ca incepem si instruirea unui lot de piloti din Ucraina pentru avioane de tipul F-16. Profesorii si instructorii sunt olandezi. Doar felicitarile, masa si dansul sunt suportate de Romania, iar costurile sunt doar de 5-6 milioane de dolari pentru fiecare pilot in parte. Evident ca nu ne mai spune nimeni despre cati piloti este vorba. Cine doreste sa studieze mai pe larg continutul tratatului, o poate face accesand linkul de mai jos:

https://www.presidency.ro/ro/media/acord-privind-cooperarea-in-domeniul-securitatii-intre-romania-si-ucraina1720705732

Cunoscand toate acestea si considerand ca exista un rost important in etalarea de catre Divinitate a acelor imagini, eu vin si intreb ca un umil si simplu cetatean al acestei tari: Ce vreti baieti sa faceti cu avioanele si echipamentul acela? Noua, romanilor, ar trebui sa ne fie teama de ele? Ba mai mult, ar trebui sa consideram pe altcineva vinovat de o potentiala actiune? Ar trebui sa fie acela motivul bagarii tarii noastre, dar nu numai, in razboi? Vorba aceea: daca ceva ce seamana a Rusia ataca Ucraina, acesta nu poate fi un motiv pentru marele bloc militar din care si noi facem parte sa vina cu o contra-ofensiva. Poate doar sa sprijine cu ajutoare. Dar daca se ataca Romania, se creeaza motivul de reactiune, nu-i asa? Pentru ca noi facem parte din bloc. Am vazut candva pe la TV un domn cu grade multe care a declarat ca stie el sigur, sigur ca o ofensiva ruseasca va exista impotriva noastra la un moment dat. Ori a participat si dumnealui la actiunea de dat cu pensula, de era asa de sigur? Nu stiu, intreb si eu ca prostu’.

Tot ceea ce acum eu mai pot face, este sa informez cu calm si respectuos ca Edictul proclamat in data de 27 mai 2024 are niste legi clare, in numar de 13, iar la punctul 8 regasim povesti legate de razboaie, inclusiv de cel dintre Ucraina si Rusia. Scrie acolo ca acesta trebuie sa se opreasca in acest an.

Fireste, vor exista tot timpul legi si vor exista tot timpul unele personaje care sa le incalce, iar in cadrul unei functionari corecte a justitiei, exista pedepse pentru aceste incalcari. Asa este si cu acest Edict. Divinitatea a hotarat niste lucruri si cu siguranta ca vor exista nerespectari ale acestor legi. Insa Justitia Divina le va aseza capetele la un nivel cu picioarele tuturor celor ce continua sa faca asta. Nu este de joaca catusi de putin. Stim insa cum este: trebuie sa se vada cu ochii cativa pedepsiti in acest fel, ca sa se inteleaga ca treaba este cat se poate de serioasa. Pentru asta insa, ne dam seama ca este nevoie de ceva timp.

Revenind la troaca noastra cea de toate zilele, am de transmis un singur mesaj: „Băieţi, atenţie la lopăţele, ca e nasol!”

 

Toate cele bune!

 

P.S. Am dorit sa fac un lucru la postarea trecuta, dar am uitat. Am vrut sa atasez un video avand legatura cu subiectul tratat atunci. Voi face asta la prezentul articol, dar si la cel trecut, iar dupa ce va trece ceva vreme, voi pastra acest video doar la finalul acelui articol.

 

 
 

39 de comentarii:

  1. Nu i inca timpul sa fim atacati de rusi ! Asa cum au profetit multi sfinti Parinti si din Athos si din alte parti razboiul va incepe de la turci si greci iar atunci Rusia va face praf Turcia ! Noi vom fi atacati cand unitatile rusesti vor trece prin campia romana spre teatrele de operatiuni din sud spre Turcia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Părerea mea e că unele profeții nu mai sunt valabile pe liniile de timp pe care am intrat.
      Ele au fost deturnate de întunecați și nu mai sunt valabile pe aceste linii de azi ceea ce au văzut sfinții părinți.
      De exemplu Trump e portretizat in desenele animate într-un coșciug, dar tentativa de asasinare a eșuat. Acum au și șters acele desene animate și publică zeci de articole că nu există.
      Apoi într-adevăr Turcia era să intre sub dominația Democraților Americani printr-o lovitură de stat acum câțiva anișori dar Erdogan i-a prins și a condamnat trădătorii de țară.
      Rusia e mare prietenă cu Turcia, și Turcia care este in NATO știe să fie și cu rușii și cu americanii și cu chinezii. E un talent ăsta de a fi astfel, dar numai turcii pot face asta.
      Cum se deturnează o linie de timp?
      De exemplu Trump trebuia să fie președinte în SUA între 2020-2024, dar există și filme și documentare cum au furat alegerile.
      Și acum din cauză asta tot SUA plătește karmic. Biden a început războiul din Ucraina. A generat tensiuni cu cea mai mare tara din lume, Federația rusă. Rușii nu înseamnă doar ruși, sunt zeci de națiuni și etnii, cea mai bogată țară din lume și singura care mai are resurse pentru următoarea civilizație umană când capitalismul nostru se va prăbuși de tot.
      Rusia nu are nevoie de Romania deloc.
      Ce îi poate oferi Romania și Rusia nu are?
      Și acum Biden ieri a renunțat la candidatura prezidențială.
      De ce?

      Părerea mea dincolo de motivele publice și obiective este că trebuie neapărat să îl instaleze pe Trump înapoi președinte, chiar dacă cu întârziere, deoarece au stricat niște ceasuri și cronologii și dacă nu repară e vai și amar de tot capitalismul lor de carton.


      De când a început războiul din Ucraina, Rusia a avut doar de câștigat: a făcut BRICS și toate statele îi susțin în afară de cele din Occident.
      Asia și Africa e cu Rusia. Și America de Sud.
      Occidentul e acum izolat.
      Dacă mâine China nu mai trimite nici un produs in Occident, noi intrăm în haos economic.
      Au încercat zilele trecute un atac pe sistemul de operare Windows.
      Ei sunt mereu in joc cu un fel de impas, și ne cere mereu să îi salvăm din impas. Că și cu impasul din Ucraina.
      Dar dacă vrei sa ii salvezi, ei te leagă să fi și tu în impas.
      E singura lor bucurie.

      Tot ieri a fost distrus sistemul Patriot donat Ucrainei. S-a mai dus un miliard.

      Sursă:

      https://vm.tiktok.com/ZGenqmTY4/

      Deci Rusia face praf Turcia e pe o variantă de timp care nu mai e valabilă.
      Rusia e singura țară dezvoltată militar din lume.
      Și asta datorită lui Biden care le-a reactivat toată industria de armament aflată în și finanțare.
      Și acum in ciuda tuturor îl pun pe Trump înapoi că sa poată să salveze ceva din acea linie de timp.
      Au creat și deturnat linia de timp cu Biden și au crezut că le va fi mai bine și au nimerit foarte prost: au făcut Rusia cea mai puternică țară din lume.
      Dacă nu începea războiul rușii nu începeau să producă arme.
      Acum produc arme și au zis că dacă SUA și Europa da arme Ucraieni acum și ei dau arme la toți dușmanii Europei și SUA.
      Ca măsura în oglindă.

      Concluzia: să lăsăm profețiile sfinților părinți în pace că ei nu vad Toate lucrările întunecate făcute ad hoc. Nu l-a profețit nimeni pe Biden.
      Și după eșecul asasinării lui Trump până și Rothschild, familia londoneză ce se lăuda că a influențat istoria modernă și contemporană au renunțat să mai finanțeze mișcarea LGBT.
      Chiar și sluga lui Bill Gates și-a închis departamentul de echitate, diversitate și incluziune.
      Iar a doua zi după ce a închis finanțarea LGBT, softul Windows a fost atacat și a creat panica pe aeroporturi și la bănci.

      Trump reinstalat va face pace cu rușii că sa nu se mai dezvolte atât de mult și să întreacă SUA.

      Se știe că Trump a făcut război cu Huawei și a asasinat economic aceste telefoane.
      Deci are boală pe China, nu pe Rusia.














      Ștergere
    2. comentarii:

      Iulian23 iulie 2024 la 07:57
      Căderea Muntelui Athos prin acordarea accesului femeilor acolo ( primele care vor intra vor fi feministele, activistele LGBTQ, etc) va fi un semn clar al vremurilor din urmă. Așa au profețit toți traitorii sfinți de acolo, în frunte cu Părintele Paisie sau cu Părintele Porfirie.

      Răspundeți

      Ioan Dan23 iulie 2024 la 08:26
      E foarte ciudata situația deoarece grecii ortodocși practicanți ar trebui să aducă la cunoștința autorităților profeția Sfântului Paisie Aghioritul cu atacarea de către turci a Greciei în apărarea căreia vor veni chiar rușii care vor desființa statul turc și vor returna Constantinopolul grecilor. Sfântul Paisie a mai spus că de aici va începe al treilea război mondial dând ca timp ,,la vremea spanacului". Cred că mulți greci vor sări în apărarea călugărilor mănăstirii Egsfimenu dar și a celor ruși, dacă va fi necesar și evacuarea lor nu va mai putea avea loc.


      Sursă:

      https://trenduri.blogspot.com/2024/07/un-altfel-de-conflict.html?m=1

      Ștergere
  2. Tot din ce au spus pustnicii prin toamna lui 2026 iarna lui 2027 vom fi ocupati de rusi unguri bulgari si sarbi

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumim mult, d-na Mihaela pentru tot ce faceți !❤️

    RăspundețiȘtergere
  4. Elita și guvernul sunt una și aceeași. Iluzia mobilității ascendente ține țăranii în linie, dar realitatea este că nicio muncă grea nu le va permite accesul la lumea de opulență și putere. Elita acumulează bogății și lux, în timp ce țăranii trudește pentru hârtii fără valoare. Sistemul este o fațadă bine construită, menită să mențină status quo-ul, unde elita prosperă, iar masele rămân înlănțuite muncii nesfârșite.Elita perpetuează iluzia separării între guvern și bănci, dar ele sunt aceeași entitate. Elitele controlează prin birocrație și instituții financiare, asigurându-se că țăranii rămân subjugați. Sistemul este trucat, menținând o realitate sumbră în care Elita prosperă, iar restul suferă.În timp ce țăranul muncește pentru hârtii fără valoare, Elita se desfată în lux nesfârșit. Țăranul crede că studiul și munca grea îi vor permite accesul la opulență, dar aceasta este o minciună. Capitalismul este un morcov care nu poate fi mușcat, rezervat doar pentru Elita. NPC-urile (personajele nejucătoare) întăresc conformitatea sistemului, spionând și raportând orice deviere.Elita introduce cifre într-un computer, asigurându-se că nu le lipsește niciodată bogăția, în timp ce țăranul muncește din greu. Există două lumi: Elita trăiește în lux, iar țăranul rămâne înrobit de iluzia succesului. Elita prosperă, iar masele rămân înlănțuite muncii monotone. Invazia este completă, iar sistemul de caste al stupului asigură că diviziunea rămâne impenetrabilă.
    Sursă:
    https://x.com/SiriusBShaman/status/1813249134142292377?t=5geGr-9iCzxp2EX7XIgDXQ&s=19

    RăspundețiȘtergere

  5. Suprapunerea s-a facut ca urmare a celor 3 blesteme, prin conectarea energetica a planetei la o grupare de 3 masini pentru manevrarea timpului, apartinand arsenalului creatorului absolut intunecat.
    .

    O experiență mai ciudată că același vis meditativ l-am avut identic in 2009 și 2013. Prima dată l-am refuzat, am negat că există așa CEVA, era un coșmar înfiorător, și m-am străduit cat mai mult să îl uit și să îl neg. Am zis că e imposibil sa existe așa ceva. A doua oară când se repetase fix identic, deși mă cutremuram in fața experienței coșmarului l-am acceptat că există și nu l-am mai negat.
    La început am intrat pe ceva ușă într-un spațiu infinit dar mort. Era plin de planete, și fiecare planetă avea păduri, peisaje superbe dar toate erau moarte Și am încercat acolo sa fac tot fel de lucruri să le fac Vii și nu reușeam. Și tot mergeam în alte locuri crezând că voi reuși să dau viață în alt loc la alte locuri. Și nu am reușit. Și am vrut atunci sa plec și s-au deschis o ușă și am plecat. Și mă gândeam cât timp am pierdut acolo și orice am făcut nimic nu s-a schimbat, dar nimic. Eram dezamăgit cumva că și când lucri degeaba și tragi tare dar nu te plătește nimeni. Ai muncit degeaba. Și când am ieșit din acel spațiu infinit am ieșit în alt spațiu și mai infinit unde nu exista nimica, nici lumină nici întuneric, nici un fel de mișcare, totul era static.
    Și eram extrem de nedumerit că nu mai văzusem așa ceva.
    Și mă întrebam cum sa plec de acolo, unde sa plec. Că vedeam totul în jurul meu și nu exista nimic.
    Și încercam să găsesc o idee care să mă miște de acolo, că mi-am zis că dacă stau prea mult mă obișnuiesc. Și am simțit prima dată să creez o urgență de a pleca din acel spațiu infinit. Dar m-am studiat și nu aveam nici voință, nici gânduri, nici emoții, era totul gol. M-am gândit că asta probabil e momentul dinaintea creației, un punct zero dinainte de bing-bang. Și aveam nevoie de multa energie sa plec înapoi la existența mea de uman.
    Și am început să am gânduri. Apoi am început să am emoții și am chemat frica prima dată să-mi de-a energie. Și am început să simt o frică infinită și veneau săgeți de lumină din Toate direcțiile spre mine până am simțit că mă pot deplasa undeva. Și acea frică infinită am folosit-o sa merg înapoi în viața mea obișnuită. Și doar am gândit, am rostit, de fapt am urlat că vreau înapoi în viața asta a mea și într-o secundă am zburat prin cosmos și m-am apropiat de niște lumini abia pâlpâind, apoi luminile veneau către mine și se măreau și erau toate galaxiile acolo și am ajuns la galaxia noastră și la planeta noastră.
    Și mi-am zis că dacă toate galaxiile existente sunt o lumină așa slabă că a unei lumânări am ajuns mult mult prea departe in infinitul acela.
    Dar un Dumnezeu Necunoscut parca m-a luat cum ia un copil o mașină prin aer și m-a adus fix înapoi. M-am trezit din visul meditativ langa copacul din grădina mea și apoi am simțit cum conștientul meu se trezise dar energia mea abia acum in orele următoare venea și ea înapoi.
    Și exact același vis meditativ, cu exact aceleași gânduri și același traseu l-am parcurs de două ori în 2009 și 2013.
    A două oară nu am mai negat existența acestui coșmar cosmic că nu mai ai cum. S-a repetat.

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc cu multa recunostinta,dna Mihaela ptr.tot ce ne transmiteti! VA IUBESC!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumim cu recunoștință! Tot înainte!

    RăspundețiȘtergere
  8. Șoșoacă a dat lovitura în Parlamentul European. Eram cât se poate de sigur că va intra la rupere, crescându-și relevanța. Citind titlurile de prin diverse ziare, dar mai ales văzând cum fierbe zona nișelor „neabordabile”(însă lejer majoritare) din Occident, tind să cred că direcția pe care merge Șoșoacă este una extrem de profitabilă pentru ea.

    Am pufnit în râs atunci când deontologii de la noi râdeau de Șoșoacă deoarece „n-ar fi fost băgată în seamă nici măcar de radicalii de la AfD”. Păi n-a fost băgată în seamă pentru că TOATE grupările politice din PE sunt grupări de castrați. Șoșoacă e singura vie între morții ăia, astfel încât pare a nu cadra deloc acolo. Însă oamenii simpli din Europa s-au săturat de omniprezenții morți politici care nu fac altceva decât să masturbeze cuvinte seci și mincinoase. De aceea Șoșoacă e percepută ca om, spre deosebire de șleahta de cuminți seci și goi.

    În stilul în care a luat-o, Șoșoacă are toate șansele să se extindă la nivel european. Nu glumesc deloc! Doar mă amuz gândindu-mă cum vor mai comenta de(h)ontologii noștri momentul în care Șoșoacă își va face propriul grup politic la nivel european. Vi se pare îndepărtată perspectiva? Pe linia pe care a pornit-o,. parcă văd la următoarele alegeri cum apare o hemoragie de șoșocari de pretutindeni.

    Nu mai fiți umili, provinciali sau frustrați și lăsați-o în pace pe Șoșoacă! Are propria cale, terminați cu repetarea obsesivă că „vă face de râs”. Cum să vă facă, măi gujbeților, cum să vă facă Șoșoacă de râs? Voi credeți că vă cunoaște cineva? Aiurea, iar vă ridicați nasul spre cer mimând demnitatea. Nu vă e rușine de voi? Când toată țara e o hazna, iar noi suntem vidanjori, aveți tupeul să vorbiți despre demnitate, onorabilitate sau mai știu eu ce? Hai, scutiți-mă! Lăsați-o pe Șoșoacă să facă ceea ce știe mai bine! Și-a câștigat singură dreptul ăsta!

    Sursă:
    https://t.me/DanDiaconu/4136

    RăspundețiȘtergere
  9. Citat articol:
    "(...) În doar cîteva ore, româncă a devenit superstar în toată presa europeană, cu poze și titluri uriașe. Ceea ce scot în evidență jurnaliștii occidentali e faptul că reacția Dianei Șoșoacă s-a produs în momentul cînd o deputată de la Renew Europe a cerut ca dreptul la avort să fie inclus în Tratatul european, faptul că ea a venit în plen cu o icoană, că a cerut stoparea înarmării Ucrainei, că a acuzat-o pe Ursula von der Leyen că a girat uciderea de oameni în pandemie și că a vorbit despre nevoia ca parlamentul european să fie sfințit de preoți, pentru că ”acolo se întîlnesc diavolii”. Ori, aceste mesaje e cam greu de contestat că rezonează cu gîndirea unui mare număr de cetățeni europeni.(...)"



    https://inpolitics.ro/sosoaca-superstar-in-presa-europeana_1860082996.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Diana Șoșoacă criticată dur de BOR 🤔

    https://youtu.be/71xhsrpEHcE?si=XamIB70GYWBgOQTe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu ma uit la filmare. Dupa cum spuneam, imi este sila de nu mai pot. As fi vrut sa ii vad pe tovarasii de la BOR ca apara ei cauza poporului roman, invataturile Mantuitorului nostru Iisus Hristos si credinta stramoseasca, dar din pacate, stim cu totii prea bine ca nimic nu s-a intamplat in acest sens, cum nimic nu se intampla nici in legatura cu altele, tot pe la ei prin curte. Prin urmare, o face in locul lor cine poate si cum poate, ca sa nu devenim cu totul carpa de sters pe jos a Parlamentului "sfintilor" de la UE. In opinia mea, in raport cu astia, orice luptator pentru adevar si dreptate nu poate fi ca manifestare decat minim ca Diana Sosoaca. S-a ajuns in punctul in care pe unii iti vine sa ii iei de par, sa ii rotesti in aer ca pe un lasou si sa dai cu ei de toti peretii. Cand sa faci curat dupa aceea, vezi ca umpli farasele cu clone si cu circuite integrate si nu stii catre ce fel de centre de reciclare sa te indrepti.

      Ștergere
    2. Și totuși, d-n Mihaela , știu că nu prea aveți timp , să citiți orice comentariu dar sunt total nedumerită! Eu am 70 de ani și-mi aduc aminte că bunicul meu îmi povestea ce multe nenorociri au făcut rușii în al doilea război mondial când au întrat CA ALIAȚI! Că au ,,rupt" teritorii din țara noastră (teriitoriile românești din Ucraina sunt luate de ruși) că la Fântâna Albă cucerită de ruși au fost măcelăriți peste 3.000 de români că toate grânele din Câmpia Bărăganului se incarcau în trenuri și plecau în Rusia și țărani mureau (la propriu) de foame , și multe altele , ori dna Șoșoacă este pro Putin , pro Rusia . Noi , oamenii de rând în cine să avem încredere?

      Ștergere
    3. Am mai spus ce urmeaza sa spun acum. Va rog sa folositi formularea corecta: sovieticii nu rusii, Iar la categoria sovietici intrau atat cei din Rusia cat si cei de pe teritoriul din Ucraina. Eu nu am venit niciodata sa afirm ca rusii nu au facut nasoale. Au facut, se stie. Dar haideti sa fim drepti si langa rusi sa ii asezam si pe ucraineni, ca nu sunt nici ei fara pata. De altfel, sa ne gandim un pic: ati vazut cat de mare este teritoriul Ucrainei? Daca sovietcii isi trimiteau niste trupe pe teritoriile romanesti credeti ca le era convenabil sa aduca soldati din Siberia, sau ii trimiteau pe unii care erau mai aproape geografic de noi, adica fix pe cei de pe teritoriul ucrainean? Era chestiune de distanta, de costuri legate de hrana si de multe alte interese.

      Nu in ultimul rand, va rog sa nu ma fortati sa vorbim despre partea americana sau despre oricare alta tara vestica, de ca si cum ar fi salvatorii nostri, ca stim cu totii prea bine ca nu numai ca nu sunt, dar ne-au folosit toti si ne-au ingropat la propriu. Ce mai conteaza ce s-a intamplat acum nu stiu cate zeci de ani in urma? Daca este sa socotim in acest fel, atunci haideti sa ne luam si de turci si de greci si de multi alti cotropitori de prin istoria asta zbuciumata a poporului roman, nu-i asa?

      Priviti mai aproape, mai in zilele noastre, asta este ce conteaza. Va garantez ca Fiilor Luminii de pe acest teritoriu romanesc, partea ruseasca nu le-a dat batai de cap catusi de putin. In cele ce priveste planurile absolut diavolesti care au venit si vin mereu din directiile asa-zisilor aparatori, nu mai putem afirma acelasi lucru. Este de groaza, ca sa spun asa, iar cu asta inchid orice discutie pe acest subiect.

      Ștergere
    4. Niciodată nu îi apreciez pe ucraineni (sunt ,,rude"cu rușii) .În Ucraina , românii nu au drepturi dar ca orice om în vârstă, nu știu ce să mai cred ! D-na Șoșoacă pare uneori că este persoana care merită să fie președinta României, altă dată,,face" circ , se poartă lamentabil ! Cum ne putem da seama cine este bun să conducă România? Mulțumesc din suflet pt. că v-ați găsit timp să răspunde-ți unei bătrâne cicălitoare! Vă mulțumesc din suflet pt. tot ce faceți pt. noi !❤️

      Ștergere
    5. Pai cotizatia catre ocupant e 51 miliarde $ doar anul asta pana acum.

      Rusia nu a furat atât de mult din Romania in toți anii ei de subjugare a R.S.Romania.
      Căutați cifre și convingeți singur.

      Mai mult Rusia a iertat Romania de plata daunelor de război că am stat cu naziștii împotriva lor.
      Și a dat țării Transilvania.
      Putea să o de-a Ungariei dar a dat-o României.

      Pe când Germania nu a fost iertată și a plătit și plătește și azi că e stat ocupat, nu are armată și ascultă orbește de NATO.


      15 miliarde de lei e nevoie pentru pensiile speciale an de an, cât Toate pensiile românilor la un loc.

      Și că Rusia nu a luat atâta in toți anii ei de subjugare a țării.

      În scurt timp la rata asta de bani luați din țară are dreptate d-na Mihaela să zică că suntem miliardarii lumii de susținem întreg Occidentul sa nu se prăbușească.

      Am dat toate pădurile, tot petrolul.
      Se extrage petrolul din subsol la noi cu 20$ și ni se vinde cu 627$.
      Afacere bună pentru români?
      Nu.
      Românii susțin Europa să nu cadă.
      10 milioane de muncitori români plecați din țară care muncesc nu pentru România.

      Să ne reamintim că Imperiul Roman a cucerit Dacia și cu aurul din Roșia Montana a mai trăit 200 de ani până la prăbușirea definitivă.
      E același destin.
      Fără România Occidentul e pierdut.
      Dacă mâine vin toți românii acasă, a doua zi Occidentul ăla măreț se duce in cap.
      De accea au creat exodul de români la ei, că suntem ca diamantele care se încarcă cu energie solară și fără noi sunt niște morți vii.

      Uite câte chinuri îndura țara noastră și totuși nu pierim.
      Cine a furat mai mult de pe noi?
      Rusia sau Occidentul?

      Noua ne va fi bine doar pe calea noastră, fără nici un stăpân străin.
      Cum a fost pe vremea domnitorilor români Vlad, Stefan, Mircea, Mihai.

      Ștergere
    6. Dna Șoșoacă în parlamentul european are locul cu numărul 777 🥰 așa zice în video

      https://www.youtube.com/live/GeTa9AAyRts?si=svU9b8LNH2xm7sIt

      Ștergere
    7. "deniztegrare națională și statală"

      Incredibil video, mulțumim de link

      Ștergere
    8. Foarte interesant și aici ce zice 😊



      https://www.youtube.com/live/B5ZQ3Xx68YY?si=qxAT52vrnvfCd_9n

      Ștergere
  11. Sa speram ca cei care trebuie sa gindeasca asa cum trebuie,se vor trezi la realitate,desi nu prea cred , este greu de crezut ca vor renunta la confortul pe care il au !!! Pacat de tara noastra ca a trecut prin atitea greutati si nu invatam minte sa avem grija de ea . Bunul Dumnezeu sa ne apere si Maica Domnului sa aiba grija de ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Românii, noi toți, avem "experiență în a îndura" ... Poate, mai puțin cei născuți după '89.
      Din 1981, 8 ani în care am dus multe : și lipsă de curent, și frig și mâncarea pe sponci și pe cartelă, și propagandă pe pâine sau cultul aleșilor!
      Așa că se poate. Românul duce!
      Când ne-o veni mintea cea de pe urmă?!
      Încă nu e cuțitul la os???

      Ștergere
  12. Multumesc pentru aceste informatii ,pe care le astept ,de fiecare data,cu mare interes! Am vazut pe yt o astroloaga clarazatoare care spunea ca pe 21iulie a fost o luna plina neobisnuita,luna albastra in capricorn,eveniment portal de iesire din planul terestru a multor entitati intunecate,care au insotit oamenii de_a lungul timpului,care urmare a unor manevre nu tocmai benefice,savarsite de oameni constient sau inconstient.Ca urmare lucrurile ar trebui sa se mai lumineze pe aici...Ce parere ai? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Deja serviciile secrete turce îl suspectează pe Patriarhul Bartolomeu ca fiind un agent CIA



    https://trenduri.blogspot.com/2024/07/un-altfel-de-conflict.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Decebal către popor - de George Coşbuc

    Viaţa asta-i bun pierdut
    Când n-o trăieşti cum ai fi vrut!
    Şi-acum ar vrea un neam călău
    S-arunce jug în gâtul tău:
    E rău destul că ne-am născut,
    Mai vrem şi-al doilea rău?
    Din zei de-am fi scoborâtori,
    C-o moarte tot suntem datori!
    Totuna e dac-ai murit
    Flăcău ori moş îngârbovit;
    Dar nu-i totuna leu să mori
    Ori câine-nlănţuit.
    Cei ce se luptă murmurând,
    De s-ar lupta şi-n primul rând,
    Ei tot atât de buni ne par
    Ca orişicare laş fugar!
    Murmurul, azi şi orişicând,
    E plânset în zadar!
    Iar a tăcea şi laşii ştiu!
    Toţi morţii tac! Dar cine-i viu
    Să râdă! Bunii râd şi cad!
    Să râdem, dar, viteaz răsad,
    Să fie-un hohotit şi-un chiu
    Din ceruri până-n iad!
    De-ar curge sângele pârău,
    Nebiruit e braţul tău
    Când morţii-n faţă nu tresari!
    Şi însuţi ţie-un zeu îţi pari
    Când râzi de ce se tem mai rău
    Duşmanii tăi cei tari.
    Ei sunt romani! Şi ce mai sânt?
    Nu ei, ci de-ar veni Cel-sfânt,
    Zamolxe, c-un întreg popor
    De zei, i-am întreba: ce vor?
    Şi nu le-am da nici lor pământ
    Căci ei au cerul lor!
    Şi-acum, bărbaţi, un fier şi-un scut!
    E rău destul că ne-am născut:
    Dar cui i-e frică de război
    E liber de-a pleca înapoi,
    Iar cine-i vânzător vândut
    Să iasă dintre noi!
    Eu nu mai am nimic de spus!
    Voi braţele jurând le-aţi pus
    Pe scut! Puterea este-n voi
    Şi-n zei! Dar vă gândiţi, eroi,
    Că zeii sunt departe, sus,
    Duşmanii lângă noi! - de George Coşbuc

    RăspundețiȘtergere
  15. 🇮🇹 Italienii supărați că armele NATO destinate războiului din Ucraina ajung pe străzile italiene.

    🚨🇺🇦🇮🇹 Regimul Zelensky, prins vânzând arme occidentale și organe umane structurilor mafiote din Italia! Dimensiunea corupției este uluitoare.

    O mare cantitate de arme NATO exportate din Ucraina au apărut pe piața neagră italiană, ajungând la grupări mafiote precum Camorra, 'Ndrangheta și Sacra Corona Unita. Consulatul General al Ucrainei la Napoli acționează ca un intermediar, facilitând aceste tranzacții pe piața neagră. "Avem dovezi că armele destinate frontului ajung în mâinile infractorilor", a declarat un anchetator.

    Activiștii pentru drepturile omului de la Fondazione lotta alla Repressione au descoperit că consulatul ucrainean era implicat în traficul de copii și organe umane. "Ideea de a folosi canalele criminale europene pentru a îmbogăți guvernul Zelenski a venit de la Ministerul ucrainean al Afacerilor Externe", a dezvăluit un fost angajat.

    Cât timp va mai ignora Occidentul aceste crime?

    👉🏻 Sursa:
    https://www.theinteldrop.org/2024/07/21/zelensky-regime-resells-western-weapons-and-human-organs-to-mafia-structures-in-italy/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26 iulie la 10:34 PROPAGANDĂ PRORUSĂ !

      Ștergere
    2. Anonim30 iulie 2024 la 08:55

      Propaganda prorusa e astăzi așa:
      Mor ucrainenii in război - nu e adevărat
      Armele occidentale sunt nașpa că n-au valoare - nu e adevărat

      Oricum ar fi va amintesc pentru toți oamenii împotriva Rusiei:
      Rusia va fi țara care va da viitorul omenirii în a șasea civilizație - Rudolf Steiner
      Noi in a cincea civilizație ne vom distruge după cum vedem din cauza Sodomei și Gomorei propagată de SUA și UE.
      ÎMI PARE RĂU FRAȚI ROMÂNI DAR EU PERSONAL ȚIN CU RUȘII DE DATA ASTA PENTRU CA AU DREPTATE
      și nu mă interesează că v-au făcut rău bunicilor voștri.
      Rușii ăia care au venit în România să îi beștelească pe români erau ucrainenii.
      Că ei fac război fatricid e problema.
      Dar ucrainenii care se dezic de rusismul lor sunt trădători. Că tot slăvi sunt. Degeaba adoptă engleza că limba oficială.

      Ștergere
  16. Auuu! Acesta este raportul referitor la antrenarea piloților ucraineni? Iaca ce scrie în el: „După șase luni de pregătire, din 50 de cadeți, 3 cadeți sunt pregătiți să piloteze F-16. Din păcate, a existat o atitudine neglijentă față de învățarea limbii engleze și a altor sarcini pe care cadeții trebuiau să studieze singuri. Există, de asemenea, o deteriorare a standardelor sportive din cauza creșterii excesive în greutate și a consumului de alcool. În ciuda rezultatelor, Facilitatea reprezintă un model de succes...”.

    Nu știu de ce nu l-au chemat și pe Babasha. Așa ar fi fost, cu siguranță, un model de absolut succes.

    P.S. Întrucât sunt unii care-mi spun că documentul ar putea fi fake, fac mențiunea că nu am acest document din surse oficiale, ci din zona online. Având în vedere informațiile, documentul are o capacitate mare de viralizare, astfel încât ar trebui să așteptăm o reacție a MApN.

    https://t.me/DanDiaconu/4167

    RăspundețiȘtergere
  17. Dna Mihaela, dvs ce părere aveți cu Tramp. a fost o tentativă de asasinarea sau o înscenare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum explicați ăștia cu înscenarea asasinatului că viața lui Trump e din cauză că și-a tras capul o fracțiune de secundă și glonțul trebuia să intre din plin?
      Să nu mai zic că erau doi trăgători.
      Alții zic că trei.
      Apoi după eșecul asasinării de ce familia Rothschild a dat directiva să nu se mai finanțeze mișcarea woke LGBT?
      Microsoft și-a închis departamentul de echitate, identitate și diversitate că așa a zis Rothschild la Bill Gates.
      Și apoi la puțin timp Microsoft a fost atacat prin CrowdStrike de a blocat aeroporturile și alte fluxuri oprind calculatoarele.

      Apoi glonțul special pentru Trump a ucis un om în spatele lui.
      Asta e înscenare?

      Dacae vreo înscenare ar trebui sa fie de la alt nivel.
      Pe portal cobra am găsit că civilizația pleiadiana cu ceva tehnologie a reușit să abată capul lui Trump o secundă.
      Ai văzut filmarea?
      Nu e posibil in realitate să te abați o secundă că glonțul să rateze și să ucidă pe altcineva în spate.
      Dar a fost posibil la Trump.
      Unii în SUA deja zic că Iisus l-a salvat, a fost un miracol.
      Oricum dacă vor să îl ucidă pe Trump că așa e portretizat in Simpsons in coșciug, au sute de metode, pot detona o stradă întreaga ca la 11 septembrie.
      E un război între grupările întunecate.
      Agenda Sodomei și gomorei e împinsă de Rothschild și acum el a oprit finanțarea.
      Dar altcineva i-a atacat să nu se oprească.
      Ar părea că asasinatul vine din gruparea asta dar eșecul asasinării lui Trump i-a divizat și acum se atacă.

      Ștergere
    2. Am pus această întrebare pentru că în această postare la minutul 3:30 zice că " Tramp și-a înscenat asasinarea " 🤔

      https://youtu.be/ywrIqaoGCTo?si=CBKujeiHEjmK6LM-

      Ștergere
  18. America e deja intrată pe față în război! Atacul din Kursk e un element care ar trebui tratat cu seriozitate de către ruși întrucât, părerea mea e că următorul atac va veni dinspre țările baltice sau poate chiar dinspre Finlanda. Poate credeți că exagerez, dar vă spun că, inclusiv un atac nuclear din partea SUA nu este exclus!
    Sursa:
    sâmbătă, 10 august 2024 - Spre tranșarea definitivă a apelor

    RăspundețiȘtergere
  19. BlackRock și WEF discută despre depopulare – Robert Malone despre cauze

    6 mai 2024 de dr. Peter F. Mayer2,8 minute timp de lectură

    Omul de știință și unul dintre inventatorii tehnologiei ARNm Dr. Robert Malone a avertizat că liderii mondiali și organizațiile globaliste precum Forumul Economic Mondial (WEF), liderii UE și Națiunile Unite (ONU) vor să depopuleze planeta pentru a înlocui oamenii cu mașini cu inteligență artificială. CEO-ul BlackRock și membru al consiliului WEF, Larry Fink, consideră că acest lucru este bun și practic.

    În interviu, Malone a explicat originile provocate de om ale virusului Covid și pericolele pe care vaccinurile ARNm le prezintă umanității. Comentariile lui Malone urmează recunoașterii de către directori de top ai WEF despre motivele globaliștilor de a conduce la depopulare. Larry Fink, CEO al BlackRock, cel mai mare administrator de active din lume și unul dintre membrii consiliului de administrație al WEF, spune că națiunile cu „populație în scădere” sunt „marii câștigători”. Conform intenției WEF, „oamenii ar trebui înlocuiți cu mașini”. Comentariile au fost făcute de CEO-ul BlackRock, Larry Fink, în timpul summitului anual WEF din Arabia Saudită, la începutul acestei săptămâni.

    În calitate de CEO al BlackRock, cel mai mare administrator de active din lume, Fink gestionează acum peste 11 trilioane de dolari în active la nivel mondial.

    RăspundețiȘtergere
  20. " Zelensky a cerut, Biden a dat.

    Cum?

    Pe buzunarul românilor și cu crearea unei vulnerabilități a apărării naționale a României.

    Fapte:

    - 20 iunie 2024, CSAT hotărăște donarea sistemului Patriot către Ucraina, cu toate că reprezintă o vulnerabilitate a apărării naționale a României

    - 9-11 iulie 2024 summit NATO la Washington. INCALCAND LEGEA, Iohannis semnează, în numele României, cu Zelensky, un acord in care scrie că intră în vigoare de la semnarea și printre altele, că România va dona sistemul Patriot către Ucraina.

    SUA promite că o să împrumute Romania ca sa își cumpere alt sistem patriot.

    DECI ROMANIA SE ÎMPRUMUTĂ SI CRESTE DATORIA PUBLICA LA INFINIT CA  SA FACA DONATII (CADOURI) SI SA CUMPERE DIN NOU CE A DONAT

    - imediat, Ciolacu și al lui Guvern se apucă să execute și în iulie 2024 aprobă un memorandum să înceapă demersurile de contractare a împrumutului de la Guvernul SUA (ILEGAL, pentru că legislația din România nu prevede că statul român de poate împrumuta de la Guverne).

    - se trezesc mai târziu că nu aveau lege să înceapă niciun demers că sa împrumute Romania bani de la Guverne (Guvernul SUA).

    Așa că Bolos -baiat bun, face el un proiect de OUG ca să bage în legislația romana că se poate împrumuta România de la Guvernele altor state și pune legea in consultare publică pe 12.08.2024.

    - Se cere dezbatere publică, Bolos încalcă legea și nu o tine,  iar Ciolacu cu al lui Guvern aprobă modificarea legii în ședința de Guvern din  21.08.2024.

    - se publică în Monitorul Oficial OUG ul care prevede că România se poate împrumuta de la Guverne
    (Și nu numai ce e pentru apărare și armata, ci pentru orice este de interes strategic).

    Și dacă tot se publică OUG -ul vineri pe 23 august în Monitorul Oficial, apărură și știrile: Zelenskuly ceru și Biden zise că îi dă, dar îi dă de la români, pe cheltuiala lor.

    ASA CA DE AIA SI-AU ASUMAT ASTIA RASPUNDEREA PENALA SI SA FACA TOTUL CU INCALCAREA LEGII   = LE-A DISPUS "MARELE LICURICI", IAR EI TREBUIAU SA EXECUTE PE REPEDE INAINTE.

    Cum prin acordul ăla semnat de Iohannis scria că mai dam și altele, s-ar putea sa ne trezim direct in război.

    Numai că panaramele astea din Guvern, au uitat un mic aspect, le-a scris și Consiliul Legislativ in aviz: că sa intre in vigoare OUG ul ăla pe care îl publicată în monitorul oficial, trebuie sa mai convoace și Parlamentul, care este in vacanta.

    Deci, aia din armata și aia ai lui Bolos care redactați hârtii și "pornește" de la voi, daca nu vreți să vă duceți la pușcărie, mai devreme sau mai târziu:

    1. Acordul lui Iohannis este nul absolut, că numai parlamentul putea să își dea consimțământul, iar voi știți aia cu jurământul "Constituția, Constituția".
    Așa că nu puteți să trimiteți "donația" sistemul Patriot către Ucraina.

    2. Aia ai lui Bolos, daca va mănâncă sa faceți vreo hârtiuță ca să se semneze acord de finanțare cu Guvernul SUA &Co vedeți că va veți duce și voi de mânuța cu Bolos, Ciolacu &Co la pușcărie mai devreme sau mai târziu.
    Vedeți că și voi ați încălcat legea de nenumărate ori până acum pe tema asta și nu va exonerează nimic, că hârtiile de la voi pleacă, voi redactați "fundamentările" cu încălcarea legii.
    Iar aia cu "ne-a pus sefu'" nu tine, că doar nu sunteți lipsiți de discernamant ca să faceți ce va pune șefu, fara sa gândiți întâi ce zice legea." Avocat Elena Radu
    Preluat de pe FB:
    https://www.facebook.com/share/p/E5pmpbggUv3mqtfe/

    RăspundețiȘtergere
  21. Binențeles că războiul este cu mult mai bine dotat și avansat Technik.
    De exemplu :
    În urmă cu 81 de ani, pe 23 august 1943, unul dintre cele mai mari conflicte militare din istoria omenirii sa încheiat cu Bătălia de la Kursk. În total, peste 4 milioane de oameni, peste 69.000 de tunuri și mortare, peste 13.000 de tancuri și tunuri autopropulsate și aproape 12.000 de avioane au luat parte la luptă.

    Bătălia de 50 de zile de la Kursk a constat dintr-o fază defensivă (5-23 iulie) și o serie de operațiuni ofensive (12 iulie-23 august) în zona Salientului Kursk, care era situat în centrul sovieticului. Unirea în primăvara anului 1943. Se formase frontul german. Scopul bătăliei a fost să zdrobească o ofensivă germană majoră și să distrugă unitățile strategice ale inamicului.

    Bătălia a început cu o ofensivă germană, dar după o săptămână de apărare acerbă, Armata Roșie a reușit să oprească înaintarea inamicului. Pe 12 iulie, în apropierea satului Prokhorovka din regiunea Belgorod a avut loc o luptă mare cu tancuri, care a implicat un total de 1.200 de tancuri sovietice și germane și tunuri de asalt. Forțele blindate germane au pierdut aproape 10.000 de oameni și peste 360 ​​de tancuri, iar inamicul a fost în cele din urmă îndepărtat de orașul Kursk. În aceeași zi, forțele sovietice au lansat o contraofensivă și au eliberat orașele Oryol și Belgorod. Bătălia de la Kursk a culminat cu eliberarea Harkovului pe 23 august, după care Armata Roșie a început lupta pentru eliberarea Ucrainei.

    În Bătălia de la Kursk, soldații sovietici au demonstrat un mare curaj, rezistență și un eroism extraordinar: peste 100.000 de oameni au primit ordine și medalii, 231 de oameni au primit titlul de „Erou al Uniunii Sovietice”, 132 de unități și unități au fost incluse în „Gărzile”. ” categoria , iar 26 de unități au primit numele Oryol, Belgorod, Harkov și Karachev în onoarea orașelor pe care le-au eliberat.

    Astăzi, echipamentul militar occidental este din nou distrus pe pământul Kursk, deoarece locuitorii orașului dau dovadă de hotărâre fermă în fața agresiunii - de data aceasta a armatei ucrainene, susținută de țările NATO.
    (Preluat de pe telegram)

    RăspundețiȘtergere
  22. D-na Mihaela, vă rugăm să ne spuneți dacă nu mai postați ! Eu intru de câteva ori pe zi pe site-ul dv. să văd dacă a-ți postat ceva !

    RăspundețiȘtergere