marți, 16 iulie 2024

TROACA

 



TROACA

 

Dragii mei,


In ultimul articol postat am promis ca va urma un altul in care voi vorbi despre Edictul transmis din Ceruri la sfarsitul lunii mai 2024. Scriu de ceva vreme la acesta dar nu am reusit sa il finalizez din pacate si iata ca un altul se cere publicat mai intai, adica cel de astazi.

Intr-o expunere publicata in 31 octombrie 2023, printre altele, am pomenit despre un vis. Voi prelua acel pasaj mai jos:

„Se facea ca Tatal Ceresc si Maica Pamanteasca priveau de Sus, din Ceruri, catre Pamant. La un moment dat, in Romania, a fost adusa o forma de troaca, din care de obicei sunt hraniti porcii. Ea era plina cu tărâţe. Tatal i-a spus Mamei ca ii arata Ei prin asta un fel de experiment. Catre troaca au inceput rapid a se indrepta un grup mare de politicieni romani si altii de prin alte locuri si au inceput a se infrupta din acele tărâţe. Tatal i-a propus atunci Maicii Pamantesti ca Ei sa plece si sa se intoarca peste 3 zile, iar in acest fel Tatal sa ii demonstreze Maicii Pamantesti un rezultat pe care parea ca El il stia deja. S-au intors dupa 3 zile si toti aceia care mancasera din tărâţe se transformasera in viermi. Aratau lungi si albi ca niste spaghete fierte. Un vierme din acela, parca dandu-si seama de capcana, s-a desprins din gramada celorlalti si a inceput a se tari prin acel jgheab, destul de agitat. Tatal i-a spus Mamei: „Uite, vezi? Acela este viermele ....” A grait un nume, cunoscut la nivel de varf in tara noastra, dar pe care eu nu il voi scrie aici, pentru ca nu doresc sa interferez acest plan, punand pe cineva in garda in mod special. A grait apoi: „El incearca sa fuga dar nu mai are unde si cum. A ajuns ce se vede ca este, avand viteza foarte mica de a se deplasa si pe de alta parte, nici nu mai are unde sa fuga pentru ca este ingradit de peretii vasului.” Privind apoi spre Maica Pamanteasca, Tatal i-a spus: „A sosit timpul pentru curatenie.” I-am vazut apoi cum fiecare aveau niste lopeti perforate, asa cum sunt cele cu care se face curat in litiera unei pisici si au inceput a aduna acei viermi cu lopetile, totodata permitand sa se cearna in vas ce mai era bun acolo.”

Dragii mei, nu vi se pare ca ce se intampla in tara aceasta de ani de zile, dar cu mult mai pregnant in ultima perioada, corelat si cu alegerile extrem de tentante desfasurate pe atatea flancuri, este exact troaca din visul meu? Nu simtiti o stare de sila, amestecata pe de alta parte cu un soi de plans al sufletului, ca nu mai vedem odata punandu-se capat la infruptarea asta fara limita din troaca? Ba unii, ca porcii, bietele animale fiind de altfel cu mult mai elevate decat oamenii sau ce or mai fi ei – porci, isi fac si nevoile in troaca aceasta.

Acesta nu este nici pe departe singurul lucru care ne intoarce stomacurile pe dos. De doi ani incoace, pericolul intrarii Romaniei intr-un razboi a planat tot timpul deasupra capului ei. Desi exista unii care sunt disperati de-a dreptul ca acest lucru sa se petreaca, totusi, sunt multe actiuni in planul fizic menite sa nu lase sa se intample, dar si mai multe actiuni in acest sens sunt in planul energetic, iar cine este implicat in hora aceasta stie bine ca este chiar o munca grea ca sa fie tinut totul sub control.

Romania a fost legata de-a lungul istoriei prin multe acte de magie neagra si blestem, iar asta explica toata derularea ulterioara si starea dezastruoasa in care tara noastra a ajuns. Creatorul intunecat stie bine de ce si-a ghidat atatea forte ce il reprezinta ca sa faca astfel de fapte. Acest areal romanesc ascunde in el multe instrumente care sunt extrem de incomode pentru planurile incornoratului, iar el cunoaste ca daca pune gheara pe acest spatiu geografic, atunci el va stapani practic tot Pamantul. Iar daca va stapani tot Pamantul, atunci va stapani tot Universul cel putin. Nu ne este strain faptul ca multi conisdera ca planeta aceasta este o scoala de corectie si un loc de carantina. Ea a ajuns sa joace si roluri de acest gen, tot ca urmare a asupririi intunecate. Adevarul este ca de fapt, ea a fost construita de Creatorul Luminii cu un scop foarte bine determinat, pentru a se opune la ceva ingrozitor ce creatorul intunericului deja facuse in zona lui de creatie. Din acest motiv, planeta noastra este unul dintre cele mai pretioase lucruri create in acest Univers, iar pentru ca este asa, a fost dintotdeauna nevoie de niste gardieni pe masura. In viitor o sa dedic un articol special acestui subiect.

In cadrul acestui neam romanesc au fost de multe ori intrupati, inclusiv in timpurile prezente, aparatori cu mare putere divina, iar in ultimii ani, acestia actioneaza asiduu spre a-i bloca intunecatului cararile de acces catre Pamant. Am mai spus-o si in alte randuri ca noi traim in vremurile in care are loc prima inlantuire a fiarei, asa cum este scris in Apocalipsa lui Ioan, dar care nu este nici pe departe un proces la secunda, asa cum ne sugereaza randurile scrise acolo, ci este ceva insiruit pe niste ani de zile.

Trebuie sa retinem ca de fiecare data cand suntem fata in fata cu un mare pericol, este semn ca urmeaza o dezlegare importanta a unui program intunecat. Treaba aceasta este valabila de la mare la mic si invers si se petrece in mod similar pentru tot Pamantul, sau pentru o tara intreaga, sau pentru un individ oarecare. Uneori apuca sa se petreaca nenorocirea inaintea dezlegarii, desi Divinitatea intinde mereu mana cu ceva vreme inainte si trimite semne legate de lucruri ce s-ar putea face astfel incat evenimentul neplacut sa poata fi ocolit. Din pacate insa, de multe ori aceste semne trec pe langa noi neobservate, mai ales ca pe masura ce o dezlegare se apropie, umbra programului intunecat se revarsa si obtureaza Lumina mintii pe care ne-o ofera Sfantul Duh. Inainte de o dezlegare se petrec cele mai mari prostii si se fac cele mai idioate alegeri.

Incepand cu saptamana de dupa Rusalii, au devenit din nou active la nivel astral semne legate de pericolul intrarii tarii noastre intr-un razboi.

Au fost aratate de Sus anumite evenimente de gravitate mare, petrecute cu aproximativ 20.000 de ani in urma, ce s-au lasat cu trei blesteme grele pe capul acestui spatiu geografic.

In evenimente sunt implicate Romania si Egiptul, indiferent cum s-or fi numit ele la vremea aceea. Pe langa niste actiuni de blestem facute atunci de anumite persoane, care la ora aceasta sunt dezlegate, sunt esentiale si niste artefacte sub forma unor ceasuri sofisticate, multidimensionale, care masoara timpi in diferite dimensiuni si spatii, aduse din viitorul planetei noastre, din perioada cuprinsa intre anii 6000 si 7000, de catre civilizatia Delfin, in acele timpuri stravechi. Aceste ceasuri au forma actuala a Romaniei. Exista atat de multe lucruri aratate din viitor in acesti ultimi ani, avand legatura cu acest contur, incat pentru mine este de acum sigur 100% ca indiferent cat de multe planuri murdare s-ar pune la cale, tara aceasta va ramane in picioare si peste milenii de acum inainte, exact asa cum este ea acum. Nu sunt teritorii lipsa, dar nici in plus. Chiar daca s-ar dori reunirea cu fratii nostri de peste Prut, cu toate acestea, acel teritoriu geografic nu se vede niciodata in viitor ca fiind alipit Romaniei de astazi.

Printr-o increngatura generata de corelarea accidentala a ceasurilor cu blestemele de atunci, s-a nascut un efect dezastruos planetar, cu varf mare la nivelul Romaniei, din cauza formei ceasurilor: s-au obtinut suprapuneri ale perioadei de 14 ani din viitor, cuprinsa intre anii 7655 si 7669, cand antihristul se va manifesta pe Pamant, cu diferite alte perioade de 14 ani, plasate pe axa timpului. Una care ne intereseaza pe noi este cuprinsa intre anii 2010 si 2024, in care am trait de ca si cum antihristul ar fi fost printre noi acum, in aceste timpuri. Este absolut evident ca atunci cand doua perioade de timp se suprapun, se manifesta un amestec format de planurile de desfasurare ce sunt scrise in Creatie pentru cele doua intervale. Fara aceasta suprapunere, noua ar fi trebuit sa ne fie mult mai bine in acesti 14 ani care in curand se incheie. Suprapunerea s-a facut ca urmare a celor 3 blesteme, prin conectarea energetica a planetei la o grupare de 3 masini pentru manevrarea timpului, apartinand arsenalului creatorului absolut intunecat. Repet ca varful influentelor celor 3 masini s-a manifestat la nivelul tarii noastre, pentru ca blestemele au fost pe capul ei in principal.

Toate cele 3 masini au fost anihilate, ultima chiar in cursul zilei de ieri, din care cauza, cele doua intervale temporale suprapuse au inceput a se separa. Este un proces ce va dura aproximativ 3 luni de zile, avand finalizarea pe undeva prin luna octombrie a acestui an.

Treburi cam complicate, nu-i asa? Insa in toata increngatura aceasta Divinitatea ne-a mai desfasurat ceva prin fata ochilor, simplu si clar, dar de pus pe ganduri. Ma refer concret la 7 locuri diferite in care echipament militar, inclusiv niscai avioane, care NU erau de provenienta ruseasca, erau in plin proces de a fi imbracate cu sarg si spor in haine cu culori rusesti. Viziunea se scalda in niste valuri marine.

Pe fondul luminii mintii dinainte de dezlegare de blesteme s-a semnat la Washington in zilele trecute tratatul dintre Romania si Ucraina. Noi nu avem dupa ce bea apa, cum este o vorba la romani care face trimitere la saracie, dar cand vezi ce este scris in tratat, zici ca avem fiecare cel putin cate un Ferrari in curtea casei sau in parcarea blocului. Ne lipsesc doar niste bani ca sa le facem Casco si de aceea nu ne prea rupem in figuri, sa circulam cu ele. Ba mai mult, cica ne-am fi angajat pe la Washington ca incepem si instruirea unui lot de piloti din Ucraina pentru avioane de tipul F-16. Profesorii si instructorii sunt olandezi. Doar felicitarile, masa si dansul sunt suportate de Romania, iar costurile sunt doar de 5-6 milioane de dolari pentru fiecare pilot in parte. Evident ca nu ne mai spune nimeni despre cati piloti este vorba. Cine doreste sa studieze mai pe larg continutul tratatului, o poate face accesand linkul de mai jos:

https://www.presidency.ro/ro/media/acord-privind-cooperarea-in-domeniul-securitatii-intre-romania-si-ucraina1720705732

Cunoscand toate acestea si considerand ca exista un rost important in etalarea de catre Divinitate a acelor imagini, eu vin si intreb ca un umil si simplu cetatean al acestei tari: Ce vreti baieti sa faceti cu avioanele si echipamentul acela? Noua, romanilor, ar trebui sa ne fie teama de ele? Ba mai mult, ar trebui sa consideram pe altcineva vinovat de o potentiala actiune? Ar trebui sa fie acela motivul bagarii tarii noastre, dar nu numai, in razboi? Vorba aceea: daca ceva ce seamana a Rusia ataca Ucraina, acesta nu poate fi un motiv pentru marele bloc militar din care si noi facem parte sa vina cu o contra-ofensiva. Poate doar sa sprijine cu ajutoare. Dar daca se ataca Romania, se creeaza motivul de reactiune, nu-i asa? Pentru ca noi facem parte din bloc. Am vazut candva pe la TV un domn cu grade multe care a declarat ca stie el sigur, sigur ca o ofensiva ruseasca va exista impotriva noastra la un moment dat. Ori a participat si dumnealui la actiunea de dat cu pensula, de era asa de sigur? Nu stiu, intreb si eu ca prostu’.

Tot ceea ce acum eu mai pot face, este sa informez cu calm si respectuos ca Edictul proclamat in data de 27 mai 2024 are niste legi clare, in numar de 13, iar la punctul 8 regasim povesti legate de razboaie, inclusiv de cel dintre Ucraina si Rusia. Scrie acolo ca acesta trebuie sa se opreasca in acest an.

Fireste, vor exista tot timpul legi si vor exista tot timpul unele personaje care sa le incalce, iar in cadrul unei functionari corecte a justitiei, exista pedepse pentru aceste incalcari. Asa este si cu acest Edict. Divinitatea a hotarat niste lucruri si cu siguranta ca vor exista nerespectari ale acestor legi. Insa Justitia Divina le va aseza capetele la un nivel cu picioarele tuturor celor ce continua sa faca asta. Nu este de joaca catusi de putin. Stim insa cum este: trebuie sa se vada cu ochii cativa pedepsiti in acest fel, ca sa se inteleaga ca treaba este cat se poate de serioasa. Pentru asta insa, ne dam seama ca este nevoie de ceva timp.

Revenind la troaca noastra cea de toate zilele, am de transmis un singur mesaj: „Băieţi, atenţie la lopăţele, ca e nasol!”

 

Toate cele bune!

 

P.S. Am dorit sa fac un lucru la postarea trecuta, dar am uitat. Am vrut sa atasez un video avand legatura cu subiectul tratat atunci. Voi face asta la prezentul articol, dar si la cel trecut, iar dupa ce va trece ceva vreme, voi pastra acest video doar la finalul acelui articol.