sâmbătă, 1 iunie 2024

VIN, SARE SI PAINE

 


VIN, SARE SI PAINE

 

Dragii mei,

 

Incep prin a ura din tot sufletul, tuturor copiilor lumii, cu ocazia zilei de 1 iunie, ani multi cu bucurie, cu iubire si mangaiere, fara lipsuri, cu drumuri deschise catre impliniri pe multe planuri ale vietii si catre formare ca Oameni cu O mare!

Imi pare rau ca nu am reusit sa postez acest articol inca de acum cateva saptamani in urma, asa cum imi propusesem. Din pacate, asa cum se intampla de cativa ani incoace, vin cateodata perioade extrem de complicate si de obositoare, care efectiv ne dau peste cap toate socotelile. Acum, cand ma uit insa in urma, pot spune ca a meritat tot efortul.

Tema abordata in aceasta scriere are vrand nevrand un punct de pornire in evenimentele din data de 8 aprilie 2024.

Cunoastem prea bine si vuiau toate canalele de stiri in legatura cu 3 evenimente foarte importante ce erau cu derulare in aceeasi zi si cam in acelasi interval orar. Ne referim la eclipsa totala de soare, la lansarea de catre NASA a 3 rachete in timpul desfasurarii eclipsei si la mult-trambitatul experiment de la CERN care musai trebuia sa se initializeze si sa se desfasoare, „absolut intamplator”, tot atunci.

Vin si intreb: dincolo de data aceea a mai auzit cineva (evident, la nivel public) despre potentiale rezultate legate de cele doua evenimente care s-au suprapus peste eclipsa?

Era luni, 8 aprilie 2024, in jur de ora 20, ora Romaniei. Eclipsa de soare incepuse deja si fenomenul era transmis in direct. Dintr-o data, m-a cuprins o stare de mare plans interior. Un vuiet s-a pornit in capul meu, similar cu zgomotul scos de un motor pus in functie, a carui turatie crestea tot mai mult. Am inchis ochii. Tehnologie sofisticata, insa chiar daca stiam doar din poze, mi-am dat seama ca vad atunci intr-un spatiu al laboratorului CERN. Fusese pornit acceleratorul de particule. Imaginea aparuta era precum cea de mai jos, cu 8 tubulaturi ca 8 raze.


 

Dintr-o data, am auzit ceva ca 8 pocnituri, ca si cum ar ceda sau s-ar rupe niste legaturi. Turatia care era in crestere a intrat de acolo mai departe pe panta descrescatoare, pana la oprire. Am vazut apoi un bazin circular plin cu un lichid ce era altceva decat apa, in mijlocul caruia se inalta un soi de cilindru metalic. Acel lichid incepuse a bolborosi, precum apa in fierbere. Am simtit un intens sentiment de frica, ce parea ca era al celor prezenti acolo. Aceeasi interventie divina care generase aparitia celor 8 pocnituri a facut cumva ca in acel lichid sa scada temperatura. Totul s-a linistit acolo si imediat parca s-a facut o comutare de imagine in alta camera. Mai intai s-a auzit cum Reprezentantul Divin tuna la propriu catre cineva. Era manifestarea Inaltului Domn Mihail. Vibra efectiv astralul de la acel tunet. El a intins mana Sa stanga, asteptand a i se pune ceva in palma. Un personaj cu ochelari negri s-a indreptat catre El si i-a pus in palma un fel de fiola cu un lichid verde-albastrui, ce fusese cumva atasata intr-un anumit punct cheie al acceleratorului. Toata aceasta desfasurare era in mod clar la un nivel diferit de acesta pe care noi il vedem cu ochii fizici, insa chiar daca nivele de acest gen nu sunt perceptibile cu vederea noastra fizica, asta nu inseamna ca ele nu exista. Printr-o astfel de instalatie este limpede ca se experimenteaza fenomene cu desfasurari pe multe dimensiuni, spatii si timpuri si nu este chiar ca si cum ai vrea sa vezi cum se atrag sau se resping doi magneti. La acest nivel putem lua in calcul prezenta anumitor implanturi energetice, tot la fel cum acceptam ca exista si la nivelul fiintei noastre, montate de diferite forte.

De acolo s-a mutat cadrul rapid in alt loc. Au aparut cumva in stanga mea 3 rachete, orientate in sus. Am inteles ca se comutase totul pe NASA. Racheta din mijloc avea atasata de ea o fiola aidoma cu cea de la CERN. Episodul predarii fiolei s-a desfasurat in mod similar cu cel de la CERN.

Am intrebat Cerul ce este acel lichid. Mi s-a raspuns: este o forma de manifestare a insusi creatorului intunecat pe care nu ai cunoscut-o pana in prezent.

Daca ar fi sa facem o mica recapitulare, ne reamintim ca atat pe partea Luminii cat si pe partea intunericului stim despre 10 forme de manifestare. Ca sa nu mai repet aceasta insiruire, prefer sa afisez linkul catre un articol mai vechi in care am scris desfasurat despre asta:

https://tristar77.blogspot.com/2023/02/ochii-intunericului.html

Continuand comunicarile cu Cerul, am fost condusa undeva in Roata anticreatiei si am vazut ceva ca un mare recipient dreptunghiular, plin cu o astfel de substanta, afland totodata ca acea forma de lichid poate fi considerata sangele creatorului absolut intunecat, iar respectiva manifestare se numeste VIN. Daca in timpul desfasurarii celor doua experimente de la CERN si NASA, se reusea distribuirea continutului fiolelor in planul astral, pentru viata de pe Pamant ar fi fost totul echivalent cu un dezastru nuclear. Cam asa este aceasta energie vin, intunecata, ca o radiatie nucleara. Vinul intunecat este ceva ce nu a lipsit in manifestarea asa-numitului covid din toata perioada pandemiei. In prezenta energiei acestei manifestari, incepe sa te doara gatul, sa te usture ochii si pielea, sa te usture groaznic pe nas, parca pana in mijlocul creierului, sa ai reactii alergice, sa te arda pe esofag pana in stomac, etc.

Pe principiul oglindirii am realizat ca exista si energia Vin Divina sau Sangele Creatorului Absolut al Luminii, iar aceasta manifestare Vin a Dumnezeului Luminii Adevarate confera atributul pe care noi il cunoastem sub numele de: Protectia. Culoarea asociata este rosu, precum si sangele nostru. Dumnezeu este: Lumina, Iubirea, Intelepciunea, Inteligenta, Compasiunea, Sanatatea, Bucuria, etc. Protectia sau Vinul face parte din toata aceasta insiruire a atributelor lui Dumnezeu. Intelegem acum de ce Domnul nostru Iisus Hristos a dat Sfintilor Apostoli, la Cina cea de Taina, sa bea vin, numindu-l Sangele Sau si de ce de acolo mai departe ne-a ramas mostenire procedura Sfintei Impartasanii cu vin, stiind prea bine ca lucrul acesta are menirea de a ne aduce aparare suplimentara de tot raul, pentru o vreme. Am punctat intentionat aceasta idee, ca doar pentru o vreme se manifesta acest supliment de protectie, dupa care din nou trebuie sa te impartasesti daca doresti ca protectia suplimentara sa existe si mai departe, deoarece pentru noi energia Vin Divina nu era ceva stabil in corp. Daca Vinul Divin este Protectia, atunci vinul intunecat este spargatorul de Protectie Divina sau invaluitorul in niste constructii obturatoare intunecate care te pot rupe mai mult sau mai putin de Dumnezeu. S-a aratat din Ceruri ca tot Universul nostru prezenta fisuri in camasa sa de protectie, din cauza actiunilor creatorului intunecat prin manifestarea vin a lui.

Acest aspect al creatorului intunecat a fost insa inlantuit atunci, ca multe alte aspecte inlantuite anterior, facand in acest fel posibila o ampla actiune divina, in data de 15 aprilie, de reparare a fisurilor scutului universal si implicit a scuturilor noastre de aparare. In acest fel, s-a initializat procesul prin care energia Vin Divina sa devina un atribut stabil in corpurile noastre, ca si cum am fi continuu impartasiti cu vin. Acesta se va intampla insa incetul cu incetul, pe masura ce ne mai eliberam de tot felul de programe nocive, implanturi si altele care au ajuns sa faca un corp comun cu fiinta noastra, ca urmare a lipsei protectiei Vin.

Desi vinul se fabrica din multe fructe, totusi, cu totii stim ca fructul de baza este strugurele. El se formeaza pe o planta pe care noi romanii o numim vie. Sau mai avem termenul de viţa de vie. Pentru ca noi folosim cuvantul „vie” si pentru o persoana care traieste, care este in viata, iar cuvantul „viţă” este foarte apropiat cu „viaţa”, ne poate conduce usor in a asocia via sau viţa de vie cu Viaţa. Atunci sucul produs de roadele ei este ceva datator de viata si acesta este vinul. Oricat de bolnavi am fi, este sanatate curata pentru oricine sa bea un paharel de vin pe zi. O spun si multi medici. Daca il duci catre zero, se poate sa fii mai bolnav decat daca l-ai bea zilnic in acest fel, iar daca faci exces si treci dincolo de o limita, intrand pe taramul betiei, atunci se vor deschide porti si catre vinul intunecat. Se intampla astfel pentru ca Dumnezeul Luminii Adevarate este Calea de Mijloc si Echilibrul. Daca te duci prea tare la stanga sau la dreapta, iesi din acest Echilibru si de pe Cale.

Ulterior acestei forme de manifestare Vin, s-a trecut la manifestarea lui Dumnezeu – Prana Divina sau Painea si creatorul intunecat cu aspectul sau de prana intunecata, care a fost si el inlantuit. Mi s-a spus ca Prana Divina este o forma de energie si manifestare divina care este diferita de atributul numit Lumina. Si in acest caz, Mantuitorul a impartit Paine la Cina cea de Taina, asimiland-o cu Trupul Sau, noi mostenind de acolo mai departe obiceiul de a folosi anafura sau painea sfintita, dar si cererea Painii cea de toate zilele, in rugaciunea „Tatal nostru”. In forma condensata ea devine Mană Divină, cu care poporul lui Moise a fost tinut in viata, pribegind prin pustiu, niste zeci de ani. Stim insa ca daca cineva lua din acea mană mai mult decat ii era necesar, ea se transforma in viermi. Acestia sunt expresia pranei creatorului intunecat. Un corp nu poate fi viu fara aceasta Prana Divina zilnica, dar si surplusul se pare ca nu este benefic. Stim prea bine ca si in viata noastra materiala, consumul excesiv de paine nu este ceva sanatos pentru corpul nostru. Gasim deci si in cazul atributului Prana al lui Dumnezeu ideea ca daca este prea putin sau prea mult, poti ajunge pe taramurile creatorului intunecat sub aspectul sau de prana intunecata.

A urmat a treia manifestare sub forma lui Dumnezeu – Sarea si a creatorului intunecat cu aspectul sarea. Stim prea bine ca fara sare un corp viu nu poate trai. Pe de alta parte, sarea purifica, sarea poate vindeca, lacrimile curatitoare de energii negative contin sare, saliva ce are proprietati deosebite contine sare, iar fara sare mancarea nu are un gust bun. Daca este insa prea multa sare, nu este deloc bine pentru corpurile noastre, iar mancarea mult prea sarata nu poate fi consumata.

Tragand o linie de final, putem intelege de unde izvoraste obiceiul nostru stramosesc de a ne primi oaspetii cu paine, sare si vin. Este ca si cum Dumnezeu te primeste cu bratele deschise, prin aceste atribute ale Sale datatoare si sustinatoare de Viata.

A urmat apoi si a 4-a manifestare importanta a lui Dumnezeu, avand legatura cu translatorul universal, dupa care au mai fost inca 8 pe care insa nu am mai apucat sa le aflu, din cauza lipsei de timp si a tavalugului de evenimente ce au mai venit la rand dupa aceea.

Translatorul universal este ceea ce in forma cunoscuta de noi ar putea fi exprimat prin codul Morse, folosit pe varianta sunetului sau pe varianta luminii, sau acel ceva ce sta la baza telepatiei. Eu transmit sub forma de gand sau cuvant ceva in limba mea, acel ceva se traduce intr-un cod universal, care mai apoi se transforma in oricare alta limba stiuta sau nestiuta, in functie de natura celui care se afla la capatul firului unei comunicari. Stim insa prea bine ca aceste comunicari pot fi interferate de fortele intunecate, regasind aici varianta intunecata a translatorului universal. Evident ca si acest aspect al creatorului intunecat a fost inlantuit. Aceste forme de interferenta pot pacali pe foarte multi si se intampla asta atunci cand lipseste discernamantul. Dar ca sa ai discernamant nu este treaba usoara, deoarece acesta se obtine ca un efect al manifestarii smereniei, bunatatii, faptelor si gandurilor bune, iubirii, compasiunii, credintei adevarate. Pacalelile incasate prea mult si prea des te transforma in mod garantat in membru al clubului falsei lumini. Este o organizatie din care cu mare greutate mai poti iesi dupa ce ai intrat acolo, din pacate.

Dar desi lupta a fost grea in toti anii acestia, am atins totusi momentul din data de 27 mai 2024 in care s-a citit in Ceruri Edictul, asa cum a fost vestit inca din Noaptea Anului Nou a acestui inceput de an.

Despre Edict voi vorbi in articolul urmator, insa pana una-alta trebuie sa retinem ca Acesta ar putea fi asimilat cu Interventia Divina asteptata pe acest Pamant de atatia ani incoace, menita sa rezolve in mod fortat probleme importante ce nu au putut fi rezolvate pana in prezent. In toata perioada anterioara Edictului s-a actionat masiv din Ceruri pe dezlegari de programe de magie neagra si blestem, dar pe langa toate acestea au existat alte doua realizari de foarte mare importanta despre care voi vorbi tot in articolul urmator.

 

Toate cele bune!