duminică, 11 februarie 2024

FULGERE SI TUNETE

 



FULGERE SI TUNETE

 

Dragii mei,

 

Am precizat in ultimul articol publicat ca voi trata intr-o alta scriere cele mai importante evenimente astrale despre care eu am cunostinta, derulate din noiembrie 2023 incoace. Numarul mare de actiuni desfasurate, dar si nivelele ridicate de complexitate si de greu energetic, au fost motivele principale din a caror pricina nu am putut expune nimic despre toate acestea la vremea lor. Tot din aceste considerente, si acest material a fost inceput cu multe zile in urma, iar eu nu am reusit sa il finalizez decat abia acum.

Cand m-am pornit sa il scriu, am realizat ca intampin o anumita dificultate: nu imi mai aminteam exact succesiunea acestor evenimente si nu eram nici sigura ca nu imi scapa vreunul, chiar daca m-am gandit sa punctez doar ce era mai important. Au fost atat de multe incat le-am pierdut sirul, efectiv. Din acest motiv, a trebuit sa recurg la a asculta cateva inregistrari pe care le mai fac cand si cand si sa reactivez in acest fel anumite amintiri.

In mare, putem spune ca s-au desfasurat actiuni pe urmatoarele flancuri majore:

-    Dezlegare de magie neagra si blestem de tip global (ceva ce afecta intreaga planeta);

-  Dezintegrarea unor constructii de diferite tipuri ale creatorului intunecat;

-    Recuperarea de parti spirituale, suflete, daruri spirituale ce au fost luate de intuneric in diferite conjuncturi si timpuri.

Inainte de a insirui aceste evenimente, este necesar sa ne reamintim sau sa cunoastem unele lucruri.

In primul rand, cand spunem magie neagra, trebuie sa intelegem totalitatea unor ritualuri de magie neagra, facute in multe timpuri, pe o tema comuna. Cand magia neagra se dezleaga, se anuleaza practic toate acele ritualuri ce au legatura cu respectiva tema sau tinta de atins.

Orice magie neagra este insotita de un blestem asociat. Acest blestem este ca o forma de pedeapsa fata de toti cei care au avut participare la acele ritualuri componente ale magiei, ca parte activa (exista deseori si o parte pasiva ce este formata din fiinte ce pot fi sacrificate intr-un astfel de ritual), iar modalitatile de manifestare a pedepsei in viata de zi cu zi sunt inscrise intr-un soi de carti de blestem. Daca un blestem personal, singular, are o singura carte de blestem, aceste blesteme globale, care prind mase largi de fiinte, pot avea de ordinul zecilor de carti de blestem asociate. Cand un blestem se dezleaga, se citeste din Ceruri tot ce este inscris in aceste carti. Este ca si cum „cui pe cui se scoate”.

Trebuie sa stim insa ca exista si ritualuri de blestem, ce se fac similar cu cele de magie neagra. Si in acest caz apare un blestem asociat ca si pedeapsa, dar el se uneste cumva cu blestemul din ritual, formand un corp comun.

Tot cu blestem ca si pedeapsa se lasa si operatiunile desfasurate in zona ingineriei genetice, care au in vedere obtinerea unor rezultate ce sunt impotriva Creatiei lui Dumnezeu (obtinere a anumitor tipuri de virusi, mutatii genetice malefice, productie de fiinte hibride, anumite actiuni de clonare, etc.).

Ca sa se intre pe taramul unei magii negre sau al unui blestem, marea greutate consta in gasirea cheilor, instrumentelor, codurilor energetice fara de care nu exista acces pe acele zone. Din acest motiv, aceste dezlegari nu se petrec dupa cum vrem noi sau dupa cum facem anumite rugaciuni, ci dupa cum este oranduit de Sfanta Treime. Aceste chei, instrumente, coduri, informatii, in mare parte, sunt purtate de oameni si de alte fiinte, ca niste programe inscriptionate in ADN-urile lor, dar se pot gasi acestea si in pietre, cristale, obiecte din sticla sau ceramica, bucati de lemn sau metal, scoici, etc., cu care se vine in contact la un moment dat, deloc intamplator. Poti gasi un cod important si pe un bon fiscal primit pentru anumite cumparaturi, de exemplu, sau intr-un paragraf inscris intr-o carte. Nici nu stii de unde si cum pot veni aceste instrumente catre noi. Cand vine vremea folosirii lor, ele ies din stare latenta si trec in stare activa, transferandu-se acolo unde este nevoie de ele. Daca este vorba de ceva de natura vizuala sau auditiva, acele instrumente isi fac cumva aparitia in fata unor ochi sau spre ascultarea de catre anumite urechi, acei ochi si acele urechi apartinand diferitor persoane, ale caror Sine Superioare stiu ce au de facut cu acele informatii mai departe. Deseori, intunericul percepe aceste activari si ataca persoanele care detin acele instrumente importante. In astfel de momente, persoanele respective incep sa se simta rau si cateodata se poate lasa chiar cu pierderea vietii, din pacate. Trebuie sa stim insa ca aceste instrumente nu sunt puse intr-o singura fiinta. Daca partea de baza pateste ceva rau, se comuta totul pe o parte de rezerva, iar Planul Divin isi urmeaza cursul.

Dezlegarea unei magii negre sau a unui blestem este ca o usa care se deschide si care ofera acces intr-o zona in care pana atunci, orice am fi facut, nu aveam cum sa patrundem. O data intrati pe acel palier obtinem practic urmatoarele:

-  Dreptul de a rascumpara anumite parti spirituale pierdute prin experiente avute in vieti de vieti, avand insa legatura cu acele programe de magie neagra si blestem;

-    Dreptul de a anihila anumite constructii ale creatorului intunecat prin care acesta punea in miscare cele hotarate prin acea magie sau acel blestem, si conlucrand cu diferite alte zone de creatie intunecata, producea efectele negative, in viata de zi cu zi, exact pe zona vizata de magie si blestem, prin evenimente pe care noi le asezam la categoria: incercari, cumpene, distrugere, pierdere, boala etc. Daca magia neagra sau blestemul sunt de exemplu pe linia de anti-iubire, atunci toate evenimentele rele  vor fi in jurul acestui aspect si vor fi de tipul: ura, cearta, despartire, barfa, nedreptate, dizarmonie, neintelegeri, boli cardiovasculare sau de plamani (inima si plamanii fiind in zona chakrei inimii), etc.

Date fiind aceste lucruri, putem intelege ca dupa ce o magie neagra sau un blestem se dezleaga, nu se pot rezolva si efectele acestora imediat, ci pentru ele este nevoie de un oarecare timp, pentru ca trebuie abordate rand pe rand toate componentele intunecate care au generat si sustinut acele efecte.

In articolul din octombrie 2023, in care am vorbit despre comuniunile eseniene, am precizat la un moment dat si faptul ca am intrat cu operatiunile energetice pe un fel de structuri ale creatorului intunecat despre care nu cunosteam prea multe la acea vreme, pentru ca era mult prea proaspata povestea. Saracii de noi! N-aveam de unde sa stim ca era doar inceputul unor ample actiuni ce se deruleaza si in prezent. Ca sa nu ma repet in legatura cu aceste constructii, voi prelua efectiv din acel articol bucata in care am scris despre ele si voi continua mai apoi cu cele ce le cunosc actualmente:

 „De curand, am aflat ca din 4 sensuri diferite, corespunzatoare celor 4 brate ale unei cruci, si inca nu stiu sigur in acest moment daca nu or fi 6 sensuri, adica pe langa sus-jos si stanga-dreapta, sa luam in calcul si o directie fata-spate, sunt construite de intuneric niste puternice structuri de mastere care comanda androizi, roboti si alte masinarii, din 3 spatii diferite, respectiv din: Roata anticreatiei, Roata noastra de Universuri si spatiile de interesectie dintre cele doua Roti. Pentru cititorii mai noi ai acestui blog, recomand inca o data parcurgerea sectiunii P4 din bara de sus a blogului, caci altfel ei nu prea pot intelege ce scriu aici. Cei care citesc folosind telefonul sau tableta, trebuie sa mearga in josul paginii de blog si sa selecteze optiunea de vizualizare in varianta Web, deoarece doar in acest fel apare vizibila aceasta bara din partea de sus a blogului si pe aceste dispozitive. Aceste supra-structuri de mastere sunt intr-o stransa conexiune cu foarte multe forme-cruci din Roata anticreatiei. In urma cu niste ani, ne-am mai intalnit cu aceste forme-master, si am si scris pe blog la acea vreme despre ele, insa acum am ajuns cu adevarat la niste piese de varf in acest sector. La momentul in care scriu acest articol, sunt dezintegrate doua dintre ele, iar operatiunile dezintegrarii lor sunt din nou extrem de dificile, cu multiple stari de rau, neputinte pe multe sectoare ale vietii, deci cu sacrificiu pus la bataie. Cea mai apriga manifestare data de aceste cruci din Roata anticreatiei si de aceste mastere este cea de senzatie de intepenire si deseori de lesin, precum si de dureri generalizate in corp, de coloana vertebrala si de cap, sau de la zona capului (gat, dinti, urechi, ochi).”

          In prezent se cunosc lucrurile putin diferit. Eu credeam atunci ca s-au anihilat doua structuri de acel gen, cand de fapt erau doar doua componente ale unei supra-structuri. Sunt 4 astfel de componente, asemanatoare ca si alcatuire, pe care le putem vedea ca si partile situate in colturile unui patrat, dar mai exista a 5-a parte, in centru, mai mare decat oricare dintre cele 4. Simbolic, in reprezentare 2D, arata totul ca in desenul de mai jos:


          Daca facem o reprezentare desfasurata, vom vedea totul ca in figura de mai jos:


       Ce putem intelege analizand acest al doilea desen? In primul rand, vedem ca toate cele 5 componente (4 egale si una din centru mai mare), au in alcatuire cate 16 sub-componente reprezentate ca niste buline. 12 sunt dispuse pe stratul exterior, 3 in triunghiul din interior si una in centru.

Aceasta este o reprezentare general valabila pentru orice fel de supra-structura de acest gen. Ce trebuie sa mai cunoastem este faptul ca fiecare dintre bulinele reprezentate cu diferite culori, arata in astral precum o caracatita cu multe picioare. La orice supra-structura avem un numar „n” asociat, ce poate varia de la o supra-structura la alta. Este ca o caracteristica a ei. Numarul de picioare al fiecarei buline se raporteaza mereu la acest „n”.

Partile reprezentate prin bulinele mov dintr-un cerc de 12, al oricareia dintre cele 4 componente situate catre colturile patratului care ar incadra tot acest desen, au 1 x n picioare.

Partile reprezentate prin cele 3 buline albastre din triunghiul oricareia dintre cele 4 componente au 1 x n picioare, dar aceste picioare se vad in astral mai groase decat la bulinele mov, din care cauza se simte un intuneric mai puternic in prezenta lor, decat in cazul celor mov.

Partea centrala reprezentata cu maro deschis, din oricare din cele 4 structuri, are 11 x n picioare, aceste picioare fiind la fel de groase ca la bulinele albastre. Este evident ca intunericul ce se simte in cazul bulinelor maro deschis este mai aprig decat cel al bulinelor albastre.

Altfel spus, o componenta de tipul 12+3+1 parti sau sub-componente, se imputerniceste pe masura ce se merge catre centrul ei.

In cazul componentei centrale, treaba sta astfel: cele 12 buline reprezentate cu maro mai inchis au 11 x n picioare, cam la fel cu centrele celor 4 componente periferice, de culoare maro deschis, cele 3 buline gri din triunghi au cate 11 x n picioare care se vad insa mult mai groase decat la bulinele maro inchis, iar bulina neagra centrala are 11 x 11 x n picioare si este evident, cel mai puternic loc din componenta centrala, dar si din toata supra-structura. Este inutil sa mai spun ce stari sunt si cum se simte intunericul la nivelul componentei centrale si mai ales la nivelul bulinei negre din centru. Te ia cu lesin la propriu.

Spre deosebire de serverele creatorului intunecat situate intr-un spatiu din afara Universurilor, despre care am tot scris in vara anului trecut, care au fost blocate prin inlantuire, aceste supra-structuri sunt dezintegrate efectiv. Dupa ce se actioneaza asupra lor, ele practic nu mai exista. Dezintegrarea se face picior cu picior, pornind mai intai cu cele 4 componente periferice care se trateaza succesiv si finalizand cu cea centrala. Daca socotim, orice structura are 390 x n picioare. Este evident ca daca n este mai mare, atunci si timpul de anihilare a acelei structuri este mai mare. De multe ori supra-structura este dezintegrata intercalat cu anumite dezlegari de magie neagra si blestem. De exemplu, se poate intampla ca la o supra-structura sa se dezintegreze 2 din 5 componente, dar ca sa se poata merge mai departe la a 3-a componenta, este necesar sa se dezlege un blestem astfel inca sa fie obtinut dreptul de a se actiona acolo.

Acum sa trecem in revista cateva dintre cele mai importante dezlegari de magie neagra si blestem ce au avut loc in ultima perioada a anului trecut si prima parte a acestui an. Voi expune toate acestea intr-o forma insiruita si doar acolo unde se mai cer cateva lamuriri suplimentare, voi mai scrie niste randuri in plus.

Pentru noiembrie – decembrie 2023 avem urmatoarele:

1.  Dezlegarea unui pachet de magii negre si blesteme avand legatura cu comunicarea;

2.Dezlegarea magiei negre si a blestemului asociat, incluzand recuperarea de la intuneric a unor instrumente de mare importanta, avand legatura cu ceva ce am putea numi „Cantecul lui Hristos”. Este vorba de anumite sunete care s-au intors acasa si care ajuta la o integrare mai usoara si mai naturala a Constiintei Cristice;

3. Dezlegarea magiei negre si a blestemului asociat avand legatura cu anumite functionalitati ale fiintei noastre multidimensionale. S-a aratat intr-un vis, intr-o holograma proiectata pe cer, o imagine in care Sinele noastre mai inalte de la diferite dimensiuni, si inclusiv manifestarea noastra din aceasta dimensiune, stateau asezate ca niste margele sferice albe stralucitoare, suprapuse una peste alta pe o linie verticala. Dimensiunile erau reprezentate si ele ca niste straturi suprapuse si fiecare dimensiune avea incorporata in ea cate o sfera. Sferele erau unite intre ele cu un fir subtire ca de aur. Dintr-o data, a aparut intre ele un lant negru si foarte gros. Ii spuneam in vis unei prietene ca acela este acolo ca urmare a unor puternice ritualuri de magie neagra, insotite de blestem. I-am aratat apoi ce se petrece, cu lantul acela prezent acolo, daca este cumva prinsa intr-o forma blocatoare manifestarea noastra din aceasta dimensiune. Am simulat ca Sinele mai inalt pleaca spre a implini o misiune, legata de lumea si dimensiunea in care este El. Sfera a parcurs pe orizontala o distanta mica si a ramas apoi pe loc. Nu mai putea inainta deoarece nu ii permitea sa faca asta tot sirul de sfere de la nivelurile inferioare, legate intre ele cu lantul cel negru. Era ca si cum Sinele mai inalt era vaporul, lantul cel negru era lantul unei ancore, iar intruparea noastra tintuita pe loc era insasi ancora. Dar daca totusi era foarte important ca El sa implineasca ce avea de implinit, a tras cu un efort considerabil si cu multa putere dupa el toate sferele, inclusiv manifestarea noastra blocata, iar daca el s-a dus intr-o lume intunecata pentru a rezolva ceva, a fost nevoit sa poarte cu El in acele spatii toate celelalte Sine inferioare. Daca ar fi fost unite acele Sine doar prin firul de aur, explicam prietenei mele ca el se poate lungi oricat de mult si la fel se poate scurta, iar daca Sinele mai inalt pleaca intr-o misiune, celelalte raman fiecare pe pozitia, in lumea si dimensiunea lor, implinind ce au de implinit acolo unde sunt. Stim prea bine ca lucrurile nu stau de fapt atat de simplu in cele ce priveste constructia fiintei noastre multidimensionale, dar aceasta reprezentare, facuta pentru noi ca la gradinita, ne poate conduce catre intelegerea a ceva ce eu am remarcat de ani de zile: cand noi suntem prinsi aici, parca nimic nu se mai poate intampla nici in Ceruri, in ceea ce priveste actiunile Naturii noastre superioare. Este dupa cum spunea si Mantuitorul, ca orice este legat pe Pamant, legat va fi si in Ceruri. Noi, aici, trebuie sa facem actiuni de eliberare, astfel incat mai apoi sa se poata continua lucrarea acolo, Sus. Pe de alta parte, daca se forteaza nota si se deplaseaza toate aspectele noastre din toate dimensiunile acolo unde stie ca are treaba aspectul cel mai de Sus, sa nu ne mire ca ne ia dintr-o data raul de nu mai stim cum ne cheama. Suntem practic purtati energetic intr-o lume in care noi, manifestarile astea marunte din aceasta dimensiune, nu am avea ce sa cautam. Acea dezlegare a bagat practic lantul respectiv intr-un proces de dezintegrare, dar dupa cum spuneam in partea introductiva a articolului, niciun efect nu se dizolva instantaneu, ci este nevoie de un oarecare timp pentru asta. Lantul cel negru este doar o forma simbolica. El de fapt este format de o multitudine de masinarii si constructii ale creatorului intunecat, care trebuie abordate rand pe rand, iar lantul se dezintegreaza complet doar dupa ce este anihilata si ultima masina care i-a sustinut existenta.

4. Dezlegarea magiei negre si a blestemului asociat avand legatura cu furtul de identitate si al dharmei. S-a aratat in trecut despre magia neagra si blestemul asociat, facandu-se si dezlegarile necesare, avand legatura cu mutarea karmei. Daca cineva comitea niste fapte rele, prin magie neagra, dar si prin intermediul unor masini, era posibila mutarea karmei, adica parea totul pentru partea de justitie a lorzilor karmici ca si cum altcineva ar fi comis acele fapte si nu persoana in cauza, si bineinteles ca pedeapsa era aplicata persoanei nevinovate. In cazul dharmei, vorbim despre faptele bune. Si in aceasta situatie s-a aratat ca putea exista o magie neagra prin care, peste infatisarea noastra erau suprapuse imaginile altor persoane. Cand sa vina inapoi roadele muncii, ale rugaciunilor si ale faptelor bune, in loc sa se marcheze la noi, se marcau la persoanele ale caror imagini erau suprapuse peste a noastra. Interesanta poveste nu-i asa? Cum sa mai poti iesi vreodata la liman cu karma preluata de la altii si cu dharma furata de catre altii de la noi?

5. Dezlegarea marelui blestem existent asupra Romaniei (in ultimele zile ale lunii noiembrie, inainte de 1 decembrie 2023, ziua sarbatorii nationale a tarii noastre). S-a aratat din Ceruri cum in noaptea de 6 spre 7 ianuarie 1418, pe vremea in care inca era Mircea cel Batran domnitor al Tarii Romanesti, a fost facut un puternic ritual de blestem asupra tuturor tarilor romanesti,  de catre 77 de magi negri veniti din afara granitelor tarii, camuflati sub forma de negustori. S-a aratat de Sus ca erau de nationalitate evreiasca si ca niste sute de ani mai tarziu, cativa membri de varf din Miscarea Legionara din Romania (constituita initial cu numele de „Legiunea Arhanghelului Mihail”) au detinut de undeva, cumva, aceasta informatie legata de acest blestem. Asa se explica, printre altele, aversiunea deosebita pe care legionarii au manifestat-o impotriva evreilor, unii fiind de un antisemitism dus la extrem.  Pe ritul vechi ce era valabil la acea vreme, in data de 7 ianuarie se sarbatorea Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos. Mi s-a transmis din Ceruri ca a fost cel mai greu blestem pe care Romania l-a purtat pe umerii ei vreodata, iar moartea domnitorului Mircea cel Batran, in 31 ianuarie 1418, la varsta de 63 de ani, s-a datorat unui infarct generat de acest blestem pus in functie, in istorie fiind consemnat ca domnitorul a murit din cauze naturale. Trebuie sa retinem ca din pricina acestui blestem care a atras dupa sine alte magii si blesteme si tot felul de alte rele, Romania a fost mereu calcata in picioare, deseori cu lipsa de reactie, plina de vanzatori si tradatori de tara, si facuta bucati de hiene care au muscat din ea fara mila. In acest fel, s-a ajuns intr-un punct de maxima distrugere. Insa blestemul s-a dezlegat, sa nu uitam asta! Cu fiecare zi care trece suntem tot mai aproape de vremurile in care cu greu ne mai poate face rau cineva, pentru simplul motiv ca intunericului i-a fost luat un mare drept ce il detinea prin intermediul acelui blestem, de a-si manevra instrumentele de asa natura incat sa fie toate cu talpa pe gatul acestui popor, si in care adevarul ascuns despre ceea ce reprezinta de fapt Romania pe acest Pamant si despre istoria ei, asa cum a fost si nu cum ne-a invatat cineva ca este, va iesi la suprafata. De asemeni, acum sufletul fiecarui roman stie inlauntrul sau ca daca ia atitudine in raport cu o tendinta a cuiva de a supune si controla, nu va mai fi ceva facut in zadar ca pana de curand, in toti anii acestia in care ne-am situat sub acest blestem. Altfel spus, romanul din ce in ce mai mult nu va mai accepta sa fie calcat pe gat, iar daca se afla din vremurile trecute in aceasta postura, va face tot ce poate ca sa se elibereze de acolo, caci acum el stie ca lupta sa nu mai este in van, asa cum a fost pana acum. Fac aceasta specificare in special pentru cei ce s-au obisnuit sa faca ce le trece prin cap, caci oricum, romanul este lipsit de reactie. O spun clar si apasat ca nu va mai fi in acest fel si ca spiritul razboinic se trezeste in orice roman tot mai mult, cu fiecare zi care trece, iar inceputul imnului nostru national „Desteapta-te romane” va deveni o realitate cat de curand. Ca sa mai gandeasca cineva ca nu e nicio problema, ca se poate face alt blestem la loc, este iluzie mare. Dumnealor le reamintesc ca sunt inlantuite la ora asta toate serverele creatorului intunecat situate in afara universurilor si sunt de asemeni anihilate cele mai importante si puternice structuri ale lui. Totodata, operatiunile de dezlegari de tot raul si de anihilari ale altor structuri inainteaza cu repeziciune si cu forta din ce in ce mai mare. Pur si simplu nu mai are cine sustine din partea intunericului legari prin noi magii si noi blesteme. Pentru multi intunericul este Satana cu niscai legiuni de entitati pe langa el, care isi fac de cap. S-a dovedit ca de fapt partea cu duhurile rele nu este decat o mica farama reprezentativa a sferelor intunecate si ca greul sta in tehnologie inimaginabil de dezvoltata. Creatorul intunecat, ca sa isi faca mendrele pe o planeta, dat fiind faptul ca o mare parte a masinilor si computerelor lui sustin functionalitati de androizi, roboti si alte dispozitive de acest gen, are nevoie de un fundament pe masura. Pentru el terenul este cu atat mai fertil cu cat tehnologia pe respectiva planeta se dezvolta tot mai tare, pentru ca are la ce se mufa. El avea aceleasi dotari si in urma cu 100 de ani terestri, dar deoarece, in cazul planetei noastre, nu existau pe la noi, la nivel de masa, telefoane mobile, televizoare, calculatoare si tot felul de alte echipamente mai simple sau mai sofisticate, efectiv nu avea la ce sa se conecteze. De aceea, nu dezvoltarea inteligentei artificiale este marele pericol pentru o planeta, caci in cele ce ne priveste, au venit pe la noi androizi din niste zone ale Creatiei de o putere pe care pamantenii poate nici in 1000 de ani de acum inainte nu o pot fabrica, ci pericolul real sta in simpla si banala dezvoltare tehnologica. Ea ar fi perfecta daca nu ar fi nici macar un iz de intuneric pe respectiva planeta, caci in astfel de conditii, ar servi doar binele. Cata vreme multe se afla in zona in care intunericul se amesteca cu Lumina, dezvoltarea tehnologica este o unealta de succes nu doar pentru partea Luminii ci si pentru a intunericului.

6. Dezlegarea greului blestem existent in raport cu structura chimica a materiei vii, care a fost modificata prin actiuni de inginerie de un anumit fel. In anii trecuti, in plina pandemie, am tot spus si scris in blog ca in fiecare om bolnav de asa-zisul covid, se vad ca niste porti in forma hexagonala alungita, prin care intra o energie densa, intunecata, asemanatoare cu namolul. Am tot vazut pe la televizor o formula pusa ca pe banda, cum ca, daca nu suntem medici, sa tacem naibii din gura, caci vorbim pe o zona pe care nu suntem pregatiti si instruiti. Eu sunt de meserie inginer. Sa fim noi sanatosi cati ingineri am intalnit la viata mea, care au trecut prin scoala ca gasca prin balta, de asa natura ca ti se face rusine cand vezi ca nu cunosc din domeniul meseriei lor notiuni absolut elementare, si cati oameni simpli am cunoscut, care nu mai au scoli atat de inalte, dar care in felul lor, citesc, se documenteaza si sunt un fel de auto-didacti, dand lectii efectiv multora care isi flutura diplomele in maini. A urma niste studii superioare nu inseamna ca neaparat trebuie sa fi terminat facultatea cu 10. Puteai promova si cu note de 5 sau 6. Ei, bine, nu exista niciun motiv ca in medicina sa fie altfel decat in inginerie. Foarte multi medici zici ca si-au bagat un CD intr-un CD-player si ruleaza la nesfarsit aceeasi melodie, care oricum suna fals. Nu au avut farama de curiozitate sa cerceteze si sa inteleaga ce este de fapt cu boala asta numita covid, despre care se tot spune ca este atat de atipica. La nivel stiintific, daca studiezi un pic si pui cap la cap toate elementele si manifestarile cunoscute, poti realiza macar atat: exista ceva, care nu pare sa fie vaccinul sau virusul, deoarece se manifesta si la vaccinati si la nevaccinati si la persoane care s-au imbolnavit de covid si la persoane care nu au facut boala asta, care distruge ADN-ul celular. Pe langa diferite cauze marunte, exista una majora din a carei pricini se intampla acest lucru, iar aceasta se numeste ANTICREATIE. Cred sincer ca daca n-ai auzit in viata ta despre anticreatie sau nu esti nici macar pe aproape de acest subiect, vei considera mereu covidul ca ceva cu comportament atipic. Am numit covidul si nu coronavirusul, deoarece pentru mine acestea sunt doua lucruri complet diferite. Pentru vizitatorii mai noi ai acestui blog, afisez linkul catre un articol din anul 2020 in care scriam despre toate astea:     https://tristar77.blogspot.com/2020/11/informatii-utile.html 

   Cu ocazia dezlegarii blestemului materiei vii, am putut afla care este problema cu acele porti hexagonale. De mai multa vreme incoace am inteles ca respectivele hexagoane reprezentau parti din diferitele formule chimice din interiorul corpului nostru, inclusiv din ADN, care includ in reprezentarea lor o astfel de forma, asa cum apare ea si in cazul moleculei de benzen. Kekule, chimistul care in anul 1865 a descoperit formula hexagonala ciclica a benzenului, in care intre atomii de carbon alterneaza legaturi simple cu legaturi duble, asa cum se vede in figura de mai jos, a avut de fapt revelatia a cum arata aceasta structura initial, inaintea actiunilor de inginerie modificatoare pentru materia vie. Aceasta era o asezare ordonata in care electronii liberi ai atomilor de carbon orbitau intr-o forma ordonata si isi cunostea fiecare foarte bine miscarea. Totusi, se vedea ca o astfel de forma nu se plia in totalitate pe a explica proprietatile benzenului, iar in anul 1931, un alt chimist pe nume Hückel a venit cu teoria ca miscarea electronilor liberi nu este chiar atat de ordonata si ca de fapt, acesti electroni formeaza in interiorul hexagonului un nor de electroni. Din acest motiv, a fost modificata modalitatea de a reprezenta benzenul, in forma unui hexagon cu cerc in interior, cercul fiind exact expresia norului electronic. Divinitatea a comunicat ca acest nor de electroni este ce s-a obtinut prin activitati de inginerie, evident, in timpuri stravechi, in care existau tehnologii mult mai avansate decat putem avea noi in prezent la cel mai inalt nivel, modificandu-se anumite distante si raze atomice si ca materia vie ar trebui sa aiba incluse la nivel de formule chimice, parti hexagonale in interiorul carora sa nu existe astfel de nori, ci o miscare perfect ordonata a acestor electroni. Exact acest nor electronic este instrumentul prin care creatorul intunecat poate patrunde in fiinta noastra. Aceasta este cauza generatoare a oricarei boli, de orice fel. In anul 2019 a avut loc o intersectie a Rotii noastre de universuri cu Roata anticreatiei. Din acel moment incolo a inceput a intra prin astfel de porti intunericul anticreatiei, care din pricina faptului ca are la baza componentei sale multa antimaterie, genereaza un fel de devorare efectiva a fiintei noastre. Fireste ca toate corpurile fizice au o inteligenta a lor si au construite fel si fel de protectii impotriva acestor stricaciuni, dar toate acestea sunt diferite de la om la om, iar in  acest fel si manifestarile sunt diferite de la om la om.


 

7.    Dezlegarea unui blestem pe care eu l-am numit blestemul blestemelor. S-a aratat de Sus cum partea intunecata a facut mai multe actiuni de blestem stabilind scopul ca orice persoana care indrazneste sa intreprinda actiuni energetice de nivel global, de ajutor pentru planeta Pamant, sa inscrie totodata in ADN-ul sau programe de blestem de tot felul, diferind in functie de tipul de ajutor pe care il ofera, de fiecare data cand face vreo actiune de acest gen. Mai este nevoie de vreo explicatie suplimentara pentru toti cei care se stiu parte din aceasta categorie? Cred ca nu, deoarece o stiu ei prea bine pe pielea lor.

     

In perioada ianuarie – februarie 2024 s-au dezlegat foarte multe programe de magie neagra si blestem, insa toate acestea se raporteaza fie la Domnul nostru Iisus Hristos, fie la Maica Domnului, fie la Inaltul Domn Mihail, fie la alti Sfinti si au ca si scop daramarea constructiilor mincinoase si revelarea adevarului. Este exact cum am specificat in articolul de inceput de an, pentru anul 2024.

Dupa cum am spus mai sus, dezlegarile de magie neagra si blestem sunt doar o parte din desfasurare caci o alta parte importanta este ocupata de anihilarea structurilor creatorului intunecat.

Prima structura care a fost anihilata in octombrie anul trecut a fost una avand n=77. A fost o structura cu manifestare pe zona Luminii exterioare, de tipul anti-Tatal. A urmat o alta structura cu n=7. A fost tot o structura asociata Luminii exterioare, dar de tipul anti-Maica Pamanteasca. A venit la rand una cu n=16, de tipul anti-Fiul si mai apoi a fost una de tipul anti-Sfantul Duh, avand tot n=16 si fiind tot pe zona Luminii exterioare, ca si celelalte. Actiunile lor erau cu influente pe 3 zone, asa cum am scris inca din luna octombrie a anului trecut: Roata universurilor noastre, Roata anticreatiei si intersectia dintre Roti.

S-a trecut dupa aceea pe anihilarea unor constructii aflate la intersectia dintre Roata universurilor noastre si Roata anticreatiei.

Dupa aceea a urmat un sir de alte 4 structuri, la fel ca cele 4 de mai sus, urmandu-se aceeasi succesiune, dar fiind asociate Luminii interioare. In cele ce ne priveste, ele erau cu actiuni indreptate tot catre 3 zone, dar erau acestea urmatoarele: ADN-ul din toate celulele corpului care contin ADN, lichidele care circula in circuit inchis, adica sangele si limfa,  iar a 3-a parte era grasimea din corp. Daca pornim a studia un pic despre grasime, putem vedea ca ea nu are niste formule chimice cu parti hexagonale componente, ci acestea sunt liniare. De aceea, grasimea joaca un rol important de protectie energetica, iar multe corpuri au depus-o destul de intens in ultimii ani, la multi dintre oameni. Ea este ca un fel de gardian pentru intunericul care vine si care intentioneaza sa patrunda prin acele porti hexagonale. Dar ca sa fie totusi sparte anumite scuturi de aparare pe care grasimea le poate asigura, iata ca au existat structuri ale creatorului intunecat care printre altele, aveau atentia indreptata si catre aceasta zona componenta a corpurilor noastre fizice.

Dincolo de toate acestea, au venit structuri peste structuri carora le-am pierdut efectiv sirul, multe avand n=16, altele n=32, altele n=64, altele n=14 si tot asa. Acest n depinde mereu de functia pe care trebuie sa o indeplineasca o structura.

Printre toate acestea au fost intercalate multiple actiuni de eliberari de suflete si parti spirituale prinse prin tot felul de spatii, deoarece este un efect direct al dezlegarilor de magie neagra si blestem. Cu cat intunericul pierde parti din noi pe care el le-a luat nu se stie prin ce experiente si in ce timpuri, iar acelea se intorc acasa, in structurile noastre, noi ne imputernicim in fata lui din ce in ce mai mult. Lucruri de care ne era poate teama cu niste ani in urma, acum au devenit floare la ureche. Asa a fost si cu constructiile existente in Roata anticreatiei in forma de cruce metalica, care sunt de anihilat cu sutele inainte de a se intra efectiv pe o structura. Ca sa se intre pe diferitele straturi ale celor 5 componente ale unei structuri, la fel ca si la magie neagra si blestem, este nevoie de o multime de instrumente si de coduri de acces.

Nu in ultimul rand, odata rezolvate subiecte atat de complicate, se intelege de la sine ca din cand in cand vin de Sus importante Daruri Divine. Nu se stie niciodata calea prin care acestea pot ajunge la noi. 😊

 

Toate cele bune!  

 

 





20 de comentarii:

  1. Asupra Romaniei si a Romanilor apasa un singur blestem: evreii...

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand iti mulțumesc, Mihaela pentru tot ce faci si apoi pentru ca ne informezi si pe noi. Apoi, desi urmaresc scrierile tale de vreo 4 ani, vreau sa iti spun ca abia acum inteleg ce scri cu adevarat, ca si cum dintr-o data m-am desteptat. Vizavi de tot ce ai scris am in sfarsit o explicatie a ceea ce experimentez de la mijlocul lui ianuarie 2024, si anume o forta interioara pe care o simt fizic ca si o renastere, o constientizare instant ca experientele mai putin placute sunt curatari si eliberari, o traire parca in doua lumi in paralel. Muzica pe care ai postat o este asculata de 2 luni la noi in familie si ne duce imagini din alte vremuri…. Te imbratisez cu drag si recunostinta! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Postarea dvs.este prea mult pt.mine, nu inteleg mare lucru (nu mă duce mintea !😔) dar totuși îmi doresc să înțeleg de ce au venit în anul 1418 ,grupul de evrei și au făcut ritualuri de magie neagră, acele blesteme? DE CE ? 😳

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Perciunatii" au venit aici,in minunatul tarim al Daciei,cu mult inainte de anul 1418...

      Ștergere
    2. Asa este. Pare ca ceva ce se intampla in acest fel dintotdeauna. Nici nu stii cat de mult sa te duci inapoi in timp. Pe de alta parte, magie neagra si blesteme s-au facut continuu. De ce atunci, in 1418, s-a facut cel mai greu blestem pe tara noastra, nu stiu sa spun acum. Multe dintre actiunile de acest gen tin de anumite oportunitati, numerologii sau conjuncturi astrale. E oarecum ca in filme.

      Ștergere
    3. Mulțumesc mult dna.Mihaela !❤️

      Ștergere
  4. CHELTER DIN ALPHA CENTAURI– VIZITĂM MARELE SIMULATOR.
    Am fost duși de dragonul fântânii Alcäel, într-o realitate în care totul este plat.
    Nu vezi nicio rotunjime nicăieri, totul este plat.
    Este un spațiu imens, dar totul este plat.
    Ne confruntăm cu o ființă de aproximativ 3 metri înălțime.
    Are o față complet alungită, cu pomeți proeminenti într-o realitate complet plată.
    Nu vezi munți, nu vezi râuri, nu vezi văi.
    Ființa are un aspect metalic, cu ochii mari ovali orientați în sus.
    Telepatic ne spune că ceea ce vedem este simulatorul și acel simulator este cel care are puterea de a ne manifesta realitatea.
    Planeta noastră este și simulatorul este plasat.
    Ceea ce este plat este simulatorul.
    Îl fac să se rostogolească ca o busolă, ca roata cazinoului.
    Îl pun rostogolindu-se, învârtindu-se și începe să creeze realități.
    Se generează un vortex care se adaptează la conturul planetei.
    Ființa se numește Chelter și se află pe planeta Alpha Centauri, unde acest simulator a fost creat și programat pentru a realiza acest experiment de viață școlară pe Pământ.
    Ne spune că încep să simuleze lucruri, să simuleze un scenariu și din același simulator generează totul.
    Ei creează frecvent, ei creează.
    Ne arată un turn mare în formă de con inversat.
    Acesta este locul, locul unde sunt create simulatoarele pentru aceste lumi, pentru acest sistem.
    Ei asistă maestrul Kryon și întreaga echipă magnetică.
    Este o echipă grozavă pe care o au de la Alfa Centauri.
    De aceea Părintele Alfonis ne dă mult ajutor planetei.
    Continuăm să călărim pe Alcäel și vedem acel simulator grozav.
    Vedem cum îl generează, cum îl construiesc.
    Tehnologic îl creează cu tehnologie pură.
    Acel simulator anterior, cel în care cei întunecați care doreau controlul planetei au reușit să intervină.
    pentru că în simulator nu realitățile se schimbă, ci se conectează acolo.
    Generatorul generează un fel de mesh, o rețea, iar acea rețea mesh este ceea ce au reușit să intervină.
    Ei vor să ne arate ce vedem, astfel încât să știm cu adevărat cum funcționează totul.
    Când se va schimba frecvent, deoarece fiecare simulator este gestionat într-un interval de frecvență.
    Acum, pe planetă, acel simulator este oprit și am construit altul mare, care se suprapune pe cel precedent.
    dar din moment ce părăsesc acel simulator, nu vor mai fi sub simulator.
    Dar planeta va rămâne cu un alt simulator.
    Acum acesta se stinge, se elimină și intră altul care îl înlocuiește, ne spune că are aceeași frecvență ca și precedentul.
    Părăsim acea realitate, simulatorul se oprește și intrăm în realitatea reală din afara simulatorului.
    ta întotdeauna condiții care se coordonează, condiții magnetice, electromagnetice.
    Întotdeauna există supraveghere în toți acei parametri, în acele realități.
    dar acum această nouă realitate reală a acestui univers este în afara simulatoarelor.
    dar, în adevăr, universul se află într-un mare simulator.
    dar este un simulator imens, super sofisticat, pentru că în realitate totul este conectat și întregul univers este inclus în acea rețea.
    Este un simulator universal deoarece variabilele magnetice și condițiile sunt controlate.
    Pentru că totul se mișcă, totul se rotește, toate realitățile sunt în interacțiune.
    Întotdeauna trebuie să controlezi variabilele în orice.
    Inteligențe superioare care controlează toate aceste variabile sunt responsabile de asta.
    Este un simulator mai mare, mai sofisticat, mult mai mult în timpul real al universului.
    Din ceea ce ne spune și vedem, îl vedem ca pe un panou de control gigantic.
    El ne spune că da.
    Acesta a fost un controler grozav pe care l-au avut acolo, pentru că toate planetele trebuie să aibă un sistem, ca un control funcțional.
    cu tehnologie care o menține pe loc, în funcționare corespunzătoare.
    Simulatorul sau simulatoarele sunt construite în Alpha Centauri și predate inteligențelor care controlează totul.

    Îmi iau rămas bun, sunt Chelter.
    Ne-am întors călare pe spatele lui Alcäel, dragul nostru dragon regal al fântânii.
    Emanuel și Pastora – Servium
    Erks - 13.02.2024
    Comandanții Ishtar și Ashtar

    RăspundețiȘtergere
  5. Dl. Mihai, as avea rugamintea daca se poate sa adaugati adresa site ului de unde ati preluat articolul, deoarece sunt interesat si de alte articole. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce părere aveți de teoriile Tartaria?

    Cele mai vechi structuri , piramidele , erau generatoare electrice . Ele transmiteau energie spre obeliscurile perfect simetrice și spre alte dispozitive .
    Cetățile în formă de stea au fost construite dar nu erau fortărețe , ci zone în formă de stea uriașe . Există sute de astfel de cetăți în lume , în cel puțin 35 de țări . Ele radiau energie din rețeaua internă a Pământului
    Rusia a fost centrul Imperiului Tartarian Mondial , cu capitala în Kremlin , la Moscova .
    Cărțile lui Neemia și Ezra din Vechiul Testament nu descriu de fapt , Templul lui Solomon , ci , descriu dimensiunile , zidurile , porțile , turnurile și domeniile din Kremlin . Mare parte din Vechiul Testament a fost furat de la Tartarieni și modificat pentru a crea o poveste falsă a istoriei Israelului .
    Electricitatea era ceva normal în Imperiul Tartarian . Au fost ridicate obeliscuri , nu la fel de elaborate ca cele dintâi . Alte receptoare de energie localizate pe vârful templelor se numeau Stupas . De obicei au forme rotunjite dar pot fi și statui sculptate ca cele de la Bora Bidor în Indonezia .
    Catedralele erau echipate cu orgi care reverberau sunete acustice și transmiteau energie . Turnuri de toate tipurile erau construite ca stații de recepție . Unele au rămas , ca cele din Nepal .
    Clădirile erau echipate cu antene aeriene , sub ele erau plasate globuri pentru a amplifica energia .
    Baghetele magice erau ceva obișnuit . Aceste sceptre erau conductori de energie și astfel , puteau să facă vrăji .
    Armura și mănușile pentru bătălii , erau conductori metalici care reflectau energia statică din armele energetice . Coifurile și proiectilele erau purtate pentru a colecta energia vibrantă aeriană
    Liniile din Nazca , Peru , sunt desene uriașe menite a fi văzute din aer . Acolo sunt multe schițe și pictografii a multor orașe . Vasele zburătoare erau ceva real cu secole înaintea Fraților Wright .
    Există două imagini celebre din anii 1800 cu vase aeriene . Una deasupra Parisului și una deasupra San Franciso .
    Aceste zeppelinuri erau folosite și pentru distrugere . De sus , armele energetice erau dezlănțuite și ardeau orașele iar cetățenii erau eliminați . În perioada 1811-1819 , s-au abătut mari dezastre asupra lumii , ca în cazul cutremurului din New Madrid și vulcanul Tambora . Temperaturile au scăzut brusc foarte mult . Lumea a trebuit să abandoneze nordul din cauza frigului extrem . Armele energetice au eliminat orașe întregi . De asemenea , au distrus piramide și obeliscuri , făcându-le nefuncționale . Orașele erau lipsite de locuitori în anii 1800 . Orașele arse din sud nu erau rezultatul invadării yankeilor . Au fost distruse în perioada 1811-1813 . Există noroi care a umplut străzile . Aceasta a fost reacția solului la niveluri foarte ridicate de radiație .
    Pământul a devenit moale și noroios și a umplut zone ale orașului precum lava unui vulcan . Chiar și azi pot fi văzute clădiri cu parterul mai jos și ferestre sub nivel . Unele străzi dezgropate au devenit atracții turistice .
    Eu am vizitat două în Pendleton , Oregon și Seattle , Washington .
    Catacombele din Paris sunt resturile oamenilor uciși la începutul anilor 1800 cu arme energetice .
    Orașele de pe teritoriul SUA au o dată de incendiu și distrugere în care majoritatea clădirilor au fost distruse :
    New Orleans 1788 , Detroit 1805 , Portland Maine 1866 , Philadelphia 1868 , St. Paul Minnesota 1871 , Chicago 1871 -- 10.000 de clădiri distruse , Boston 1872 , Portland Oregon 1873 , Cincinatti 1881 , Vancouver Canada 1886 , Seattle 1889 , Spokane 1889 , Houston 1891 , Toronto 1904 , Baltimore 1904 -- 1500 clădiri distruse , San Francisco 1906 -- 25.000 clădiri distruse , Wallace Idaho 1910 , Butte Montana 1910 .
    Noii conducători doreau îndepărtarea memoriei fostei culturi .

    RăspundețiȘtergere
  7. Evenimentul care va marca sfarsitul epocii/erei actuale istorice va fi Soarele care va rasari de la vest la est. Chestiuni financiare, declaratii belicoase sunt detalii nesemnificative. Inca din 1946, in urma masuratorilor efectuate in nordul Canadei, s-a descoperit ca polul magnetic se deplaseaza accelerat spre Siberia. In 1983, sovieticii stiau ce urma sa se intample pe plan astronomic/geologic, de aici si deciziile luate in Afghanistan. Cercetati subiectul hartii stelare a lui Senmut (Senmut celestial chart) care infatiseaza inversarea constelatiilor zodiacale, pentru o scurta perioada, Soarele rasare de la vest la est, si apoi revine la orbita normala, ceva care se poate intampla doar intr-un sistem geocentric, si nicidecum heliocentric. In 1811, un satelit al planetei Garuda (aflata intre Mercur si Soare, descoperita de Le Verrier in sec. XIX), s-a ciocnit de zona raului Mississippi, provocand cel mai mare cutremur inregistrat vreodata pe falia New Madrid. Astrul ceresc care se vede in toate imaginile langa Soare, nu este Nibiru, este Garuda (Mus Parik in cosmologia persana, sau Rahu in cea vedica), activarea lui este asteptata, de aici si constructia oraselor subterane. O linie dreapta uneste coada Scorpionului (centrul galactic Sagittarius A) cu Rigel, cu Betelgeuse, si apoi zona pulsarului Geminga (constelatia Gemeni) si Pollux, zona centrului anti-galactic. Vor fi doua conflicte, unul inaintea evenimentului unde Soarele rasare de la vest la est (adica se va deplasa pentru un anumit numar de zile dincolo de unul dintre Tropice), axat in Orientul Mijlociu (vezi subiectul Sufyani), si unul dupa inversarea polilor magnetici (Ragnarok = Korangar).

    Preluat de la Sandokhan 2 martie 2024 la 09:46

    RăspundețiȘtergere
  8. De 8 Martie pentru Mihaela >:)<

    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc cu recunostinta! Sa fie cu bucurie, recunoastere a meritelor, biruinta in toate incercarile si cu tot ce stie Dumnezeu ca este nevoie, pentru toate femeule din lume! Imi pare rau ca nu am reusit sa vin si eu in blog cu o urare atunci cand a fost vremea ei.

      Ștergere
  9. După procesul câștigat cu RMGC, am reușit să câștigăm și Tezaurul de la ruși.

    https://spotmedia.ro/stiri/politica/parlamentul-european-dezbate-situatia-tezaurului-national-al-romaniei-sechestrat-de-rusia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Povesti.Povesti nemuritoare.Tezaurul nu mai este de multa vreme la rusi si,la fel cu sutele de tone de aur ale tarii, se afla in posesia khazarilor...

      Ștergere
  10. Când postați dna Mihaela ?

    RăspundețiȘtergere
  11. D-na Mihaela, de ce nu mai postați?

    RăspundețiȘtergere
  12. Bună ziua, mai aveți vești pentru noi ? Vă împărtășesc ca vă urmăresc cu interes mesajele și sunt printre puținele cu care rezonez

    RăspundețiȘtergere