luni, 28 noiembrie 2022

PE DRUMUL CORPULUI CRISTIC – partea a III-a

 



PE DRUMUL CORPULUI CRISTIC – partea a III-a

 

 

Dragii mei,

 

 

Dupa cum am precizat in ultimul articol, mergem mai departe sub aripa aceluiasi titlu, sub forma partii a 3-a si ultima, putand astazi sa povestesc despre ce s-a mai intamplat pe parcursul calatoriei noastre, la nivelele chakrelor a 11-a si a 12-a (Chakra Cristica). Fac specificarea inca de acum ca suntem de cateva zile intrati cu operatiunile pe a 13-a chakra, deasupra Chakrei Cristice, ce este similara la nivelul dimensiunii a 4-a cu chakra gatului din dimensiunea a 3-a (a 5-a chakra), insa pentru ca este totul in plina desfasurare pe aceasta zona, nu voi povesti astazi despre asta. Am facut totusi aceasta specificare pentru a intelege ca daca se simt instalate dureri de gat, dinti, urechi, ochi si cap in general, sau senzatii de arsura si usturime pe aceste zone, au toate acestea legatura cu faptul ca s-a facut intrarea catre teritoriul capului, prin a 13-a chakra in prima faza. Mai mult decat atat, chakra gatului (locul unde se naste cuvantul) este in stransa corelare in corpul fizic sau dimensiunea a 3-a cu chakra Creatiei, a 2-a din corpul fizic. Tot asa este si cu chakrele din dimensiunea a 4-a. Din acest considerent, se poate simti un oarecare disconfort si pe zona abdominala.

Inainte de a trece la prezentarea tipurilor de intuneric anihilate la cele doua chakre, a 11-a si a 12-a, doresc sa fac cunoscut un lucru important: pe langa vrajitorii efectivi de la nivelul chakrelor a 10-a, a 11-a si a 12-a, au existat 3 grupe, cate una pentru fiecare chakra, de cate 28 de vrajitori ai intunericului Dor, intunericul emotiilor negative. Fiecare dintre noi aveam conectati cate 6 vrajitori Dor din cei 28, pentru fiecare grupa in parte. Erau 6 la chakra a 10-a, 6 la a 11-a si 6 la a 12-a. A fost un fel de 666 personal sau un numar de 18 vrajitori Dor care probabil ca ne-au mancat sufletul in vieti de vieti. Daca pe fiecare nivel au fost cate 28 de vrajitori Dor, rezulta ca au fost in total 28x3 = 84 de vrajitori Dor, un numar asociat conceptului de Spirit. Fiecare dintre ei se ocupa de un anumit tip de emotie. Maniera in care la fiecare dintre noi, 6 vrajitori Dor, dintr-un total de 28 ai unui nivel, isi manifestau influentele asupra vietilor noastre tine probabil de natura Spiritelor noastre. In principiu, fiecare trebuia sa fim influentati negativ emotional acolo unde este cel mai mare potential al fiintei noastre. Mai mult decat atat, acesti vrajitori au avut si sarcina de a amesteca planurile emotionale intre noi si alti membri ai arborelui nostru genealogic, sau intre noi si alti semeni de-ai nostri de la nivelul diferitor comunitati in care ne desfasuram si din care facem parte (colegi de scoala, de serviciu, grupuri spirituale sau de alta natura, etc.). Este ceea ce reprezinta obiectul de studiu si actiune al tehncilor de tipul “Constelatii familiale”. Fiecare dintre noi avem in viata exeperientele noastre personale care isi lasa amprentele lor. Nu pare firesc ca noi sa traim la indigo traume sau emotii ce au legatura cu intamplari negative prin care au trecut mama si tata sau bunica si bunicul. Si totusi, datorita actiunilor acestor vrajitori Dor, lucrul acesta chiar s-a intamplat pentru lunga, lunga vreme. A fost ca si cum noi am dus suferinta noastra multiplicata de inca un numar de ori prin preluarile de la stramosi sau de la alte rude sau semeni. Ce trebuie sa stim in acest moment este ca prin anihilarea celor 84 de vrajitori Dor, s-a cam terminat cu joaca mutarii emotiilor negative si a memoriilor de trauma de la unii la altii, lucru care este extrem de important. Asta inseamna ca de acolo mai departe nu mai este posibil acest lucru. Trebuie insa sa avem constienta in egala masura ca ce a apucat sa fie mutat, inainte de anihilarea acestor vrajitori, este in continuare acolo. Sunt necesare deci niste actiuni cu intentia de a anula toate acele emotii negative si traume preluate de la altii. O putem face prin rugaciune sau prin diferite tehnici spirituale si psihologice care se ocupa de capitolul numit “Emotii negative si traume”.

Sa trecem acum la chakrele a 11-a si a 12-a, care dupa cum vom vedea, au fost cu niste structuri vrajitoresti de o mare complexitate. Voi expune structurile pe nivele, intelegand ca primul nivel este la baza si ultimul nivel este la varf, pentru fiecare dintre cele doua chakre.

 

Chakra a 11-a

1 – 20 de grupe a cate 44 – pentru fiecare Roata (de Universuri si a anticreatiei) – intuneric de toate felurile. Total: 2x20x44 = 1760.

2 – 20x3 = 60 de vrajitori ai Soarelui negru pe fiecare Roata. Total: 2x60 = 120.

3 – 20 de vrajitori ai Timpului pe fiecare Roata. Total: 2x20 = 40.

4 – 3 vrajitori dubli ai Soarelui negru (cu cate 7 capete in fiecare Roata, adica 2x7 capete fiecare).

5 – 7 vrajitori ai Eterului pe fiecare Roata (cu cate 7 capete), adica 14 vrajitori in total.

6 – Varful a fost reprezentat de 1 vrajitoare a Matematicilor (cu 2x7 capete in total, in cele doua Roti).

 

Chakra a 12-a

1 – 7x4 = 28 grupe a cate 7 vrajitori (4 Timp + 3 Mercur) pe fiecare Roata. Total: 2x28x7 = 2x196 = 392.

2 – 4x4 = 16 vrajitori dubli (ai Timpului si Mercurului).

3 – 16x7 = 112 vrajitori dubli (ai Timpului si Mercurului).

4 – 20x7  = 140 vrajitori dubli (ai Soarelui negru si intunericului Dor).

Pana sa intram pe stratul 5, am intalnit la aceasta chakra cei 28 de vrajitori Dor. Ei au fost anihilati in totalitate pe parcursul nivelelor 3 si 4, inainte de a intra pe stratul al 5-lea, desfasurare diferita fata de chakrele anterioare. La chakrele a 10-a si a 11-a, cei 28 de vrajitori Dor aferenti acestora s-au anihilat dupa ce s-a terminat cu toti vrajitorii celor doua chakre, inclusiv cu cei de la varf.

5 – grupare dezordonata de vrajitori ai Matematicilor cu un vrajitor de varf dublu, tot al Matematicilor, cu 2x7 capete, cate 7 pentru fiecare Roata.

6 – Varful acestei chakre a fost reprezentat de 3 grupe a cate 5 vrajitori + 1 formatiune centrala.

grupa 1, in ordinea prinderii – Dor, Matematici, Timp, Soarele negru, Mercur.

grupa 2 – idem.

grupa 3 – idem.

Structura centrala a fost alcatuita din 4 vrajitori dubli ai elementelor, prinsi in ordinea: pamant, aer, apa si foc si un vrajitor dublu al eterului, servit si de doua grupe de cate 7 vrajitori dubli ai aceluiasi element eter. Dupa prinderea vrajitorilor celor 4 elemente, au fost prinsi 7 vrajitori dubli ai eterului, slujitori ai celui de varf, apoi vrajitorul de varf al eterului si apoi ceilalti 7 vrajitori dubli ai eterului, slujitori ai celui de varf.

Structura aceasta a fost asemanatoare Tronului lui Dumnezeu (Tatal, 4 Ingeri ai celor 4 elemente si Cercul celor 24 de Batrani), cu diferenta ca in cazul Tronului lui Dumnezeu exista Cercul celor 24 de Batrani, iar in partea intunecata cercul celor 2x7 vrajitori ai eterului, slujitori ai celui din centru, la care se adaugau si cei 4 vrajitori ai elementelor. Toti vrajitorii care au format aceasta structura au fost dubli, cu cate 2x7 capete, cate 7 pentru fiecare Roata.

A fost exact forma de la Rugaciunea Puterea lui 16, revelata de Domnul Mihail acum aproape 7 ani in urma, la intrarea din anul 2015 in anul 2016, in care ni s-a aratat cum sa asezam lumanarile si cum sa o facem. Forma pe care am folosit-o a condus la crearea a ceea ce am numit atunci: Pecetea lui Melchisedec. Mai multe detalii gasim prin accesarea sectiunii P2 din bara de sus a blogului Calea Aurie, in cadrul careia este scris despre aceasta rugaciune. Am inteles acum ca Rugaciunea Puterea lui 16 a ingradit, pentru orice om ce a facut-o, influentele vrajitorilor de varf ai Chakrei Cristice, din structura mai sus aratata, asupra geometriei ADN-ului nostru.

De asemeni, am intalnit la nivelul acestei Chakre, iniante de a intra pe intunericul Matematicilor si pe ce a mai fost deasupra lui, dar nefacand parte efectiv din structurile vrajitoresti ale acestei Chakre, 3 grupe a cate 6 vrajitoare, cate o grupa pentru tipurile de intuneric: Timp, Soarele negru, Mercur, ce au avut o influenta majora pe plexul solar. Dupa ce in data de 12 noiembrie seara s-a anihilat prima grupa de 6 vrajitoare ale Timpului, s-a dezlegat la inceputul zilei de 13 noiembrie, in timpul noptii,  un puternic program de magie neagra si blestem, avand proiectie pe plexul solar si fiind corelat intr-o anumita masura cu programarea inversata. Am mai vorbit despre acest subiect. Programarea inversata se manifesta atunci cand ne dorim ceva, iar noi primim ca raspuns sau rezultat exact opusul a ceea ce ne dorim. Dupa dezlegarea acestui program s-au anihilat in noaptea aceea si urmatoarele 2 grupe de cate 6 vrajitoare, apartinand Soarelui negru si mai apoi Mercurului. Din punctul meu de vedere, vanatoarea celor 18 vrajitoare, necorelata cu Chakra Cristica, dar situandu-se totusi in intervalul de desfasurare al actiunilor pentru aceasta, deoarece fara prinderea acestor vrajitoare si dezlegarea acelui program, nu se putea merge mai departe pe Chakra Cristica, a fost cea mai apriga experienta de pe parcursul celor 16 zile, cat au durat actiunile de anihilare a vrajitorilor acestei Chakre.

         Ce este important sa mai stim este faptul ca imediat dupa ce este anihilat intunericul unei chakre, vin si actiuni de eliberare de aspecte spirituale de-ale noastre, de prin diverse spatii in care am fost prinsi de toti acei vrajitori, nu doar in existenta aceasta ci si in altele. Este deci un proces de reintregire a fiintei noastre si de imputernicire, iar prin asta, multe probleme cu care ne-am confruntat, poate si pentru niste zeci de ani, isi gasesc pur si simplu o rezolvare naturala, fara aproape niciun efort.

Privind acum la toate cele scrise despre intunericul chakrelor, de-a lungul catorva articole, stai si te intrebi in mod firesc: La ce Dumnezeu ne folosesc noua toate aceste informatii? Peste o luna probabil ca nici eu nu imi voi mai aminti ce am scris in articolul de astazi, ca sa nu mai zic de cele mai vechi.

Vazand toate zecile de mii de vrajitori si structurile in care erau organizati, simtind in mod direct energiile lor in cadrul tuturor acestor desfasurari, eu am putut realiza cat de puternici suntem noi de fapt ca fiinte si cat de mare ne este protectia de la Dumnezeu. Aceasta ne arata inainte de orice altceva aceste informatii. Desi in vremuri ca cele pe care le traim in prezent avem deseori impresia ca parca suntem parasiti de Dumnezeu, toata treaba este de fapt doar in mintile noastre. Ne-am procopsit cu toti acesti vrajitori pe cap si cu multi altii, pe drumul caderii, dar se vede clar ca omul are sprijin cu varf si indesat pentru a se elibera de ei, pentru a se ridica si a reveni la originile sale. Nu este ceva usor, caci pana sa fie prinsi, acesti vrajitori ataca aprig si se vede lucrul acesta in viata noastra fizica de zi cu zi, in care tot felul de decizii bezmetice sunt puse in aplicare, mai ales ca in tot acest proces de multe ori omul isi taie singur creanga de sub picioare, deoarece intunericul actioneaza deseori si pe linia falsei lumini. De fapt, eu cred ca falsa lumina a fost principalul mijloc al intunericului prin care a devenit posibila caderea omului, iar pacaleala aceasta nu a ocolit si nu ocoleste pe niciunul dintre noi. Difera de la unul la altul doar procentul de pacaleala. Tinand insa aproape de Domnul nostru Iisus Hristos, creste in mod considerabil procentul de a te afla in Adevar.

Totodata, analizand profilul mai multor semeni de-ai mei, dar si pe al meu personal, si avand informatii si despre natura superioara a celor supusi analizei, am inteles clar ca fortele de intuneric, pe care le-am vazut in manifestare in anii trecuti la toti acestia, s-au regasit la nivel de varf pe toate zonele lor de putere, in cadrul operatiunilor aferente chakrelor. Cumva, observatiile facute in toti acesti ani si-au gasit intr-un final o explicatie.

Nu inchei articolul de astazi fara a vorbi despre o problema care tot circula in ultimele zile, legata de o posibila pana generala de energie electrica, macar si pentru cateva zile, pe teritoriul tarii noastre.

https://stirileprotv.ro/stiri/financiar/romania-ia-masuri-pentru-un-posibil-scenariu-negru-in-contextul-penelor-de-curent-in-ucraina-si-republica-moldova.html

Mentionez inca o data ca pe teritoriul romanesc nu este intrat picior de android. Asta nu inseamna ca ei nu sunt extrem de preocupati de a putea face asta. Iar daca vor reusi sa o faca, pe Romania va scrie razboi.

Exista o mare posibilitate ca prin retelele energetice ale Romaniei sa fie realizate de catre Spiritele noastre anumite scuturi de aparare. Despre ceva de acest gen eu stiu de prin decembrie 2019, nu mult dupa ce s-au deschis portile anticreatiei in acel an. O intrerupere generala de cateva zile poate dezactiva scuturile. Daca asta ar fi planul, telecomandatii Romaniei, care doar executa ordine fara cracnire si fara habar despre gravitatea a ceea ce se poate intampla, sunt un mijloc excelent de a apasa acele butoane critice.

Vazand insa tot acest ajutor divin, eu imi pot baga mana in foc ca exact cu o zi inainte de marele moment al intreruperii energiei, s-ar inlocui acel tip de aparare cu un altul, ce nu mai poate fi spart cu usurinta. Daca ar mai pica sau nu sistemul energetic pentru o vreme nu pot spune acum, insa vreau sa cred ca in continuare nu va putea intra picior de android pe teritoriul romanesc, indiferent ce ar fi. Pentru aceasta insa nu este vreme de stat pe tanjeala. Exista multa condamnare pentru ca romanul nu mai are reactie si nu mai iese in strada. Eu cred ca multi romani au reactie, dar au ales calea tacerii. Pe aceasta cale ei se ocupa cu rugaciunea si cu ceea ce este bineplacut lui Dumnezeu, caci ei au inteles de mai multa vreme incoace ca mai degraba obtii niste rezultate in acest fel, decat sa te bati cu pumnii in piept pe strazi. Asta nu inseamna ca nu sunt necesare si niste voci mai rasunatoare care sa reprezinte cu adevarat interesele noastre ca neam si ca tara, dar in egala masura e bine sa existe constientizarea ca sunt multi in planuri secunde, oarecum invizibili pentru ochii publicului larg, care nu stau catusi de putin cu manile in san.

 

Toate cele bune! 

  

10 comentarii:

  1. Mulțumim mult, dna. Mihaela !!!❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragilor, halucinant este că, în continuare, cei din jurul sediului nostru au curent electric și noi NU. De când am anunțat emisiunea și dezvăluirea FĂRĂ PRECEDENT ÎN PRESĂ ne-au tăiat emisia pe cablu.
    Mai mult decât atât, în timp ce prezentam emisiunea... am mai primit un contract Pfizer IDENTIC, din altă țară, foarte foarte mare... Wikileaks e nimic pe lângă ce urmează :)

    https://www.facebook.com/425531824675521/posts/960854001143298/

    https://t.me/iosefinapascal/1278

    ***

    De ce vine Annalena in Romania: La noi nu se va întâmpla ca in Italia pentru ca vine neomarxista promotoare de Green Deal si superioara moral si ne face praf. Un popor in genunchi care nu înțelege prea multe, din păcate.
    Dar voi înțelegeți ce spun... italienii au spus stop...noi share-uim gazul la iarna. (Plătim oalele sparte de Germania, ceea ce italienii nu au vrut cu nici un preț.)
    Sa ne unim forțele tovarăși sa-l înfrângem pe Putin.
    Ah si micro management, desigur.
    Eu, Annalena Baerbock, neomarxista de frunte, promotoare a escrocheriei Green Deal si superioara dpdv moral vin la voi iobagilor sa fac micro management. Va trebui sa faceți măcar o doza de ser experimental pana la sfârșitul anului, sa purtați măști FFP2 care nu va lasă sa respirați dar mai ales sa expirați CO2 care e nociv pentru mediu, veți sta 4 ore pe zi fără curent electric si 6 fără gaz, veți avea maxim 19 grade sub plapuma si o sa trageți apa la buda de 30 de ori pe luna. Apa de la dus se va aduna intr-o găleată si se va refolosi așa cum v-au explicat deja colegii din presa germana. O sa suportați voi, ca ați fost dresați de Ceaușescu, deci sunt încrezătoare ca nu vor fi probleme si ca planul nostru va triumfa. Tot înainte, tovarăși! Sa ne unim forțele tovarăși sa-l învingem pe Putin!
    https://t.me/c/1166102923/679

    https://www.bursa.ro/ministrul-bogdan-aurescu-o-va-primi-pe-annalena-baerbock-pentru-consultari-politice-49930742

    RăspundețiȘtergere
  3. DECI EVENIMENTUL AȘTEPTAT SE VA ÎNTÂMPLA !!!
    Va fi un scenariu biblic, așa cum am anunțat, Donald Trump își ține promisiunile !!!
    BIG EVENT va simula III GM, dar în realitate va fi activarea definitivă a unei armate pe întreaga planetă. Astfel vor începe atacuri cu bombă asupra țintelor satanice de referință de pe planetă, precum Vaticanul, Palatul Buckingham, Casa Albă, Barajul 3G, CERN etc... Big Pharma, mafia, mass-media, ținte sociale vor de asemenea... EBS va să fie activat cu sprijinul a 10 țări pentru a asigura o acoperire la nivel mondial !!!
    Un eveniment biblic care, după o pană de curent cu avioane, trenuri și electricitate paralizate, va aduce la zero fondurile de prosperitate ale GESARA. Pentru a vă asigura că serverele bitcoin se închid pentru totdeauna (atenție).
    99,5% dintre criptomonede dispar. Funcționează numai cu monede ISO20022 acceptate de QFS !!!
    ISO 20022 este un standard ISO pentru schimbul electronic de date între instituțiile financiare. Descrie depozitul de metadate, care descrie procesele și mesajele de afaceri și procesul de menținere a conținutului magazinului.
    Evenimentul va declanșa sirene nucleare, vor fi mișcări pe apă, bursa va scădea, se va aplica legea marțială globală. Totul va deveni un sistem cuantic, proiectul Odin va fi activat. Intrarea NESARA & GESARA va oferi imboldul necesar pentru a schimba alegerile de pe tot globul prin instanțele militare și FISA (Foreigh Intelligence Surveillance Act), care servește la spionarea cetățenilor suspectați de conspirație.
    Instanțele vor pune în aplicare confesiunile, care vor fi publicate în filme de 10 zile, în 3×8 ore pe zi. Pana de curent va fi folosită pentru a trece la TESLA ENERGY FREE !!!
    Donald Trump va fi inaugurat în acest proces.
    Evenimente curăță toate sistemele multimedia. Ceva foarte puternic va distruge sateliții media MOSSAD, care vor pune capăt mass-media de pe întreaga planetă, care va fi înlocuit cu QUANTUM STARLINK, la îndemâna Cabalului !!!
    Bursa se va prabusi astfel. Ei vor converti bancnotele Băncii Centrale Rothschild în obligațiuni de trezorerie Rainbow, care sunt susținute de QFS. Ordinele executive 13818 si 13848 vor clarifica totul !!!
    După furtună, planeta va fi diferită !!! ,,
    Adrian.I. ( si asa cum spun mereu , perspicacitatea , este mama intelepciunii , dar nu va culcati pe o ureche )

    https://t.me/OmulDinNordForever/2935

    RăspundețiȘtergere
  4. "E frumos de tot cu ”internetul lucrurilor”. În State s-a petrecut un incident hilar (din punctul meu de vedere) în care furnizorul de energie a blocat termostatele inteligente a zeci de mii de clienți ca să nu consume în exces. Le-a umblat la temperatură în casă pur și simplu, fără voia lor. Aceeași măsură au anunțat-o mai mulți furnizori din Canada. Asta e beleaua cu casa inteligentă - dacă nu ți-o hăcuiește un preșcolar din Bacău, ți-o controlează digital corporația și statul.
    Norocul nostru, al românilor, este că trăim pe la mijlocul secolului 20 din punct de vedere tehnologic. Mai avem ceva progrese de făcut până să ne dea Ciucă temperatura mai mică la oala cu varză călită. Apa de la veceul din fundul curții nu se trage singură după utilizare. Dar nu-i timpul trecut. Pe stilul ăsta o să ajungem să ne urmărească statul și-n casă. Să se uite poliția termică urât la noi, prin camera termostatului inteligent, când ne spălăm cu apă de peste 27 de grade celsius. Ne trece și hamsterii la întreținere.
    De asemenea, nici vehiculele noastre nu se pretează deocamdată la inovațiile astea mișto cum știe să implementeze Tesla, de exemplu. Tesla e genul de fabricant care îți invalidează garanția mașinii din nimic și îți blochează softul dacă faci reparații la orice alt service decât Tesla. Acum doi ani BMW voia să implementeze un abonament pentru mașinile inteligente prin care să plătești utilizarea scaunelor încălzite. Adică aveai scaune cu posibilitate de încălzire, dar dacă nu plăteai abonamentul, îți opreau funcția din softul mașinii. Norocul temporar a fost că a început criza semiconductorilor și chestiile astea super-inteligente au trebuit să mai aștepte încă o generație de silicon.
    Abia acum, în 2022, BMW a început să vândă abonament de 18 dolari la opțiuni pe care deja le ai instalate pe mașină, cum ar fi scaunele încălzite. Bănuiesc că cel mai mult te costă semnalizarea la BMW pentru că n-am văzut vreun posesor care să semnalizeze corect o depășire sau vreo schimbare de bandă. Mi-a mulțumit odată unul cu avariile și cred că l-a costat cafeaua și țigările pe ziua aia. Urmează abonamentul prin care să poți folosi aerul condiționat. Sper să ajungă ăștia din industria auto la un nivel suficient de lăcomie încât să coste 2 euro apăsatul pedalei de frână. Plătești sau te duci în prăpastie. Vrei să scoți bebelușul la plimbare? - 1 euro pentru activarea opțiunii ”scaun de bebe”! Vrei să lași geamul întredeschis pentru cățel? - 30 de cenți pe minut, primele 5 minute gratuit!

    Abia aștept să-i văd pe-ăștia cum își sparg mașinile cu laptop-ul prin fața blocului și cum fac roll-back la update-uri de software ca să-și poată menține mașinile fără să-i taie corporațiile la buzunar. Îi aștept la schimbarea primului bloc de acumulatori originali. E între 15 și 20 de mii de dolari un schimb de acumulatori Tesla 5, cu tot cu manopera care poate ajunge la 2600 de dolari. Îți iei una nouă pe benzină din banii ăia. Full option...

    Trebuie să fii prost de bubui ca să plătești lunar pentru funcții și aparatură instalată deja în proprietatea ta, oricare ar fi aia... mașină, casă etc. Prostul proștilor! Președintele Retardistanului, nu așa. Dar asta e lumea de oi stupide care se integrează docil. O lume în care furnizorul de căldură îți modifică temperatura în casă indiferent de contract, Tesla îți blochează mașina dacă schimbi singur o piesă originală cu altă piesă originală și BMW îți ia taxă lunară ca să nu faci frigul la cur.
    Lumea asta merită din plin să-i dai climatizarea la 10 grade în mașină și să-i activezi căldura doar contra cost. Merită să fie călcată pe cap cu jandarmeriile și injectată cu de-a sila cu boostere hibrid testate exclusiv pe șoareci, cum sunt astea noi de la Pfizer. Merită pașaport sanitar ca pechinezii. Merită să-și trimită copiii la moarte în războaie corporatiste doar ca să-și rezolve Gazprom și Exxon disputa teritorială. Își merită turnătorii care au fost încurajați să raporteze cine nu s-a vaccinat, cine nu vrea să poarte mască când mănâncă pizza la restaurant și cine consumă căldura statului în exces.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 10:54 parcă ai fi Petronel -Alexandru Bivol !

      Ștergere
  5. A fost descoperit antidotul anti-vaccin, o cercetarea romaneasca de exceptie dar cu studiile practice in Maryland, USA deoarece statul roman nu finanteaza practic astfel de studii. Un articol pe larg despre un antidot la proteina spike care poate fi folosit pentru a opri efectele adverse ale vaccinării anti-covid.

    https://solidnews.ro/sanatate/2022/12/01/exceptionalele-realizari-ale-oamenilor-de-stiinta-romani/

    RăspundețiȘtergere

  6. Vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt despre ANTIHRIST, caderea in erezii, semnul fiarei, sfarsitul lumii …
    “Descoperire cereasca aratata în vis. Eu, mult pacatosul Ioan din Kronstadt, scriu aceasta descoperire cereasca vazuta de mine si va spun adevarul, tot ce-am auzit si am vazut într-o vedenie ce mi s-a aratat într-o noapte de ianuarie, în 1901.
    Ma înfior de cele vazute, când ma gândesc ce va fi cu lumea cea pacatoasa. Mânia lui Dumnezeu ne va lovi în curând, pe neasteptate, pentru ticalosia noastra. Scriu si-mi tremura mâinile, si lacrimile-mi curg pe obraz. Doamne, da-mi tarie si putere, da-mi adevarul Tau si vointa Ta de la început pâna la sfârsit, ca sa descriu tot ce-am vazut!
    Aceasta vedenie a fost asa: dupa rugaciunea de seara m-am culcat sa ma odihnesc putin de oboselile mele. În chilie era semiîntuneric, în fata icoanei Maicii Domnului ardea candela. Nu trecu nici jumatate de ceas si am auzit un zgomot usor. Cineva s-a atins de umarul meu si o voce blânda mi-a zis încetisor: „Scoala-te, robul lui Dumnezeu, si sa mergem cu voia lui Dumnezeu!“. M-am ridicat si am vazut lânga mine un minunat staret, cu pletele albe, într-o mantie neagra, cu toiagul în mâna; m-a privit binevoitor, iar eu de frica mai n-am cazut jos; mâinile si picioarele începura sa-mi tremure, voiam sa spun ceva, dar limba nu mi se supunea. Staretul m-a însemnat cu semnul crucii, si mi s-a facut usor si vesel pe suflet.
    Dupa aceea mi-am facut eu singur semnul crucii. Mi-a aratat apoi, cu toiagul, spre peretele de la asfintit. M-am uitat într-acolo. Staretul a desenat pe perete urmatoarele cifre: 1913, 1914, 1917, 1924, 1934. Apoi, dintr-odata, peretele a disparut, iar eu l-am urmat pe Staret, mergând peste un câmp verde. Si am vazut o multime mare de cruci de lemn, mii de cruci pe morminte: cruci mari de lemn, de lut, si de aur. L-am întrebat pe Staret: „Ale cui sunt aceste cruci?”. El mi-a raspuns cu blândete: „Ale celor care au patimit pentru credinta în Hristos si pentru cuvântul lui Dumnezeu au fost ucisi si au devenit mucenici!” Si iarasi am mers mai departe. Deodata am vazut un râu plin cu sânge, si l-am întrebat pe Staret: „Ce sânge este acesta? Atât de mult s-a varsat!”. Staretul a privit în jur, zicând: „Acesta este sângele dreptmaritorilor crestini!”.
    Mi-a aratat apoi spre un nor, si am vazut mai multe sfesnice albe arzând, care începura sa cada la pamânt, unele dupa altele, cu zecile, cu sutele. Si cazând la pamânt, se stingeau, prefacându-se în praf si cenusa. Dupa aceea Staretul mi-a zis: „Vino si vezi!” Si am vazut pe nori sapte sfesnice arzând. Si am întrebat: „Ce înseamna aceste sfesnice cazatoare?”. „Asa vor cadea în erezie Bisericile Domnului, iar cele sapte sfesnice de pe nori sunt cele Sapte Biserici Apostolesti si Sobornicesti, care vor ramâne pâna la sfârsitul lumii“. Staretul mi-a aratat apoi în sus, si atunci am vazut si am auzit cântarea îngerilor. Ei cântau: „Sfânt, Sfânt, Sfânt este Domnul Dumnezeu!“
    Multime multa de norod înainta cu lumânari în mâini, cu fete radioase si vesele. Erau acolo arhierei, monahi, monahii, si un mare numar de mireni, tineri, adolescenti si chiar copii. L-am întrebat pe minunatul Staret: „Acestia cine sunt?”. „Acestia toti au patimit pentru Sfânta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica si pentru sfintele icoane!”. L-am întrebat pe Marele Staret, daca pot sa ma alatur si eu la aceasta procesiune?
    Staretul a raspuns: „E prea devreme pentru tine, mai rabda, nu este binecuvântare de la Domnul!“
    Si am vazut iar un sobor de prunci, care au patimit pentru Hristos din pricina lui Irod regele si au primit cununi de la împaratul Ceresc. Si iarasi am mers mai departe, si am intrat într-o biserica impunatoare. Am vrut sa-mi fac cruce, dar Staretul m-a oprit: „Nu se poate! Aici e urâciunea pustiirii!”.

    RăspundețiȘtergere
  7. 2. Aceasta biserica era tare mohorâta. Pe masa din altar – stea peste stea; în jur ardeau lumânari de smoala care trosneau ca vreascurile; potirul era plin cu ceva rau mirositor; prescurile – însemnate cu stele; în fata prestolului statea un preot cu fata catranita, iar sub prestol – o femeie, rosie toata, cu stea în frunte, striga de rasuna biserica: „Slo-o-bo-o-da-a!” (Sunt libera!). Doamne fereste, ce grozavie! Oamenii aceia începura sa alerge ca niste smintiti în jurul prestolului, sa tipe, sa suiere, sa bata din palme si sa cânte cântece dezmatate. Si deodata a strafulgerat, s-a auzit bubuitul unui tunet napraznic, pamântul s-a cutremurat, si biserica s-a prabusit: si femeia, si oamenii aceia, si preotul – s-au pravalit cu totii în adâncul beznei – în abis. Doamne fereste si apara, ce grozavie!
    Am privit înapoi. Staretul se uita la ceva, m-am uitat si eu. „Parinte, spune-mi, ce este cu aceasta înfricosatoare biserica?” – «Acestia-s „cetatenii cosmosului”, ereticii, cei ce au parasit sfânta si soborniceasca Biserica si au primit inovatiile, care sunt lipsite de harul lui Dumnezeu; în astfel de biserica nu se posteste si nu poti sa te împartasesti!»
    M-am înfricosat, zicând: „Doamne, vai noua, ticalosilor – moarte!”. Staretul m-a linistit însa, spunându-mi: „Nu te scârbi, ci roaga-te!” Si iata, am vazut o multime de oameni care se târau chinuiti de o sete cumplita, iar în frunte aveau stele. Când ne-au zarit, au început sa strige: „Sfinti parinti, rugati-va pentru noi. Atât de greu ne este, însa nu putem sa ne rugam. Tatii si mamele noastre nu ne-au învatat Legea lui Dumnezeu. N-avem nici numele lui Hristos, n-am primit Sfântul Mir, nici pe Duhul Sfânt, iar semnul crucii l-am refuzat!”. Si au început sa plânga.
    L-am urmat pe Staretul care mi-a facut semn cu mâna: „Vino si vezi!” Si am vazut o gramada de trupuri neînsufletite, mânjite cu sânge. M-am speriat foarte si l-am întrebat pe Staret: „Ale cui sunt trupurile acestea?“. „Acestea-s trupurile celor din cinul monahicesc, care au refuzat sa primeasca pecetea antihristica si au suferit pentru credinta lui Hristos, pentru Biserica apostoleasca. Pentru asta s-au învrednicit de sfârsit mucenicesc, murind pentru Hristos. Roaga-te pentru robii lui Dumnezeu!”.
    Deodata Staretul s-a întors spre nord, facându-mi semn cu mâna. M-am uitat si am vazut un palat împaratesc. În jurul lui alergau câini, fiare turbate si scorpioni ce se catarau, zbierau, îsi înfigeau coltii. L-am vazut pe tar, sezând pe tron. Cu fata palida, plina de barbatie, citea rugaciunea lui Iisus.
    Deodata, a cazut mort. Coroana-i s-a rostogolit de pe cap. Unsul lui Dumnezeu a fost calcat în picioare de fiare. M-am îngrozit si am plâns amarnic. Staretul mi-a pus mâna pe umarul drept: îl vad pe Nicolai II în lintoliu alb. Pe cap – o cununa de ramurele înfrunzite; cu fata palida, însângerata, la gât purta o cruce de aur. Soptea încetisor o rugaciune, apoi mi-a zis cu lacrimi în ochi:
    „Parinte Ioane, roaga-te pentru mine. Spune-le tuturor pravoslavnicilor crestini, ca am murit curajos, ca un tar – mucenic pentru credinta lui Hristos si Biserica Dreptmaritoare. Spune-le pastorilor apostolesti sa slujeasca o panihida frateasca pentru mine, pacatosul. Sa nu cautati mormântul meu!”.
    Apoi totul a disparut în ceata. Am plâns mult si m-am rugat pentru tarul – mucenic.

    RăspundețiȘtergere
  8. 3.De frica îmi tremurau mâinile si picioarele. Staretul a rostit: „Voia lui Dumnezeu! Roaga-te si spune-le la toti sa se roage!… Vino si vezi!” Si iata, am vazut zacând o sumedenie de oameni morti de foame, unii rodeau iarba si verdeata. Cadavrele altora erau sfâsiate de câini si o duhoare cumplita umplea tot locul. Doamne, nu mai au oamenii credinta! Din gura lor ies cuvinte de hula, pentru asta vine mânia lui Dumnezeu! Si iata, am vazut o movila înalta de carti si printre ele se târau niste viermi ce raspândeau o duhoare insuportabila. L-am întrebat pe Staret, ce fel de carti erau acelea? – „Carti ateiste, hulitoare de Dumnezeu, care-i vor sminti pe toti crestinii prin învataturi straine!“ Dar, îndata ce Staretul s-a atins cu toiagul de carti, ele s-au aprins si vântul a împrastiat cenusa.
    Dupa aceasta m-am uitat si am vazut o biserica. Pe jos, de jur împrejur se tavaleau vrafuri de pomelnice. M-am aplecat, vrând sa le citesc, Staretul însa mi-a zis: „Aceste pomelnice zac de multi ani si preotii le-au uitat: nu le citesc, nu au timp, iar cei raposati roaga sa fie pomeniti!“. Am întrebat: „Si atunci, când vor fi pomeniti?“. Staretul a raspuns: „Îngerii se roaga pentru ei!“.
    Am pornit mai departe, si Staretul mergea asa de repede, încât de-abia reuseam sa ma tin dupa el. „Vino si vezi!” – a spus Staretul. Si am vazut o masa mare de oameni, gonita din urma de niste draci urâciosi, care-i bateau cu pari, cu furci si cu cangi. L-am întrebat pe Staret: „Acestia cine sunt?”.
    Staretul a raspuns: „Acestia-s cei ce s-au lepadat de sfânta credinta si de Biserica Apostoleasca si Soborniceasca si au schimbat credinta“. Erau acolo preoti, monahi si monahii, mireni, care au nesocotit Taina cununiei, betivi, hulitori de Dumnezeu, clevetitori. Fetele lor erau strasnice, iar din gura iesea o duhoare respingatoare. Lovindu-i fara mila, demonii îi mânau într-o prapastie îngrozitoare, din care izbucneau flacari sulfuroase cu miros greu. M-am înspaimântat foarte si mi-am facut semnul crucii: „Izbaveste-ne, Doamne, de o asa soarta!”.
    Si iata, am vazut o multime de oameni, tineri si batrâni, îmbracati în straie ciudate, carând o stea imensa în cinci colturi; la fiecare colt atârnau câte doisprezece draci; în centru, satana însusi sta protapit cu niste coarne zdravene, cu capatâna de paie, iar din gura îi curgeau balele veninoase peste norod, de-a valma cu cuvintele: „Sculati voi cei pecetluiti cu blestemul…” Imediat s-a prezentat un cârd de draci, punându-le la toti pecetile: pe frunte si la mâna dreapta. L-am întrebat pe Staret: „Asta ce inseamna?“.
    – „Acestea-s pecetile antihristului”. Mi-am facut semnul crucii Si l-am urmat pe Staret.
    Deodata el s-a oprit, aratând cu mâna spre rasarit. Si iata, am vazut un sobor mare de oameni cu chipurile vesele, cu cruci în mâna, pretutindeni – lumânari aprinse; în mijloc se afla un prestol înalt, alb ca zapada: pe prestol – Crucea si Evanghelia, deasupra prestolului, în aer – o coroana împarateasca de aur. Pe coroana era scris cu litere aurite: „Pentru putina vreme“, în jurul prestolului stateau patriarhii, episcopii, preotii, monahii, monahiile, mirenii. Toti cântau: „Slava lui Dumnezeu în ceruri si pe pamânt pace!”.
    De bucurie mi-am facut semnul crucii, multumindu-I lui Dumnezeu pentru toate! Deodata Staretul a facut un semn cu crucea în sus de trei ori si am vazut o gramada de cadavre zacând în sânge omenesc, iar pe deasupra zburau îngerii, luând sufletele celor ucisi pentru cuvântul lui Dumnezeu si cântând: „Aliluia!” Ma uitam si plângeam amarnic. Staretul m-a luat de mâna, poruncindu-mi sa nu plâng:
    „Voia lui Dumnezeu! Domnul nostru Iisus Hristos a patimit, varsându-si preacuratul Sau sânge pentru noi. Asa si cei ce nu vor primi pecetea antihristului – toti îsi vor varsa sângele, dobândind mucenicia si luând cununa cereasca!“

    RăspundețiȘtergere
  9. 4.Staretul s-a rugat mai apoi pentru robii lui Dumnezeu si a aratat spre rasarit. Se împlinira cuvintele Proorocului Daniel despre „urâciunea pustiirii“. Si iata, am vazut deslusit cupola templului de la Ierusalim.era înfipta steaua. Sus, pe cupola, În interiorul templului se înghesuiau milioane de noroade, si înca altii mai încercau sa patrunda înauntru. Am vrut sa-mi fac semnul crucii, dar Staretul m-a oprit, zicând: „Aici este urâciunea pustiirii!“.
    Am intrat si noi în templu. Era plin de lume: am vazut tronul, peste tot ardeau lumânari de seu; pe tron sta imperatorul în porfira de culoare stacojie; pe cap avea coroana de aur cu stea. L-am întrebat pe Staret: „Cine este acesta?“. El a raspuns: „Antihristul!“. De statura înalta, cu ochii ca jaratecul, cu sprâncenele negre, având cioc, fioros la fata, viclean, perfid, strasnic. Sta cocotat pe tron cu mâinile întinse spre popor, iar la degete avea gheare ca de tigru si racnea: „Eu sunt imperatorul si dumnezeul si stapânitorul. Cine nu va primi pecetea mea, aceluia, moarte!“. Toti au cazut la pamânt si i s-au închinat, iar el a început sa le puna peceti pe frunte si pe mâini, ca sa primeasca pâine si sa nu moara de foame si sete.
    Între timp, slugile antihristului au adus câtiva oameni cu mâinile legate, ca sa-i sileasca sa i se închine. Dar ei au zis: „Noi suntem crestini, si credem în Domnul nostru Iisus Hristos!”. Antihristul într-o clipa le-a taiat capetele si s-a varsat sânge crestinesc. Dupa aceea au adus un tânar la tronul antihristului, ca sa i se închine lui, dar tânarul a strigat cu glas tare: „Eu sunt crestin, cred în Domnul nostru Iisus Hristos, iar tu esti trimisul si sluga satanei!”. – „La moarte!” – a racnit antihrist.
    Iar cei ce primisera pecetea, cadeau la pamânt si se închinau lui. Deodata s-a auzit un tunet, au stralucit mii de fulgere, lovind cu sageti de foc în slujitorii antihristului. O sageata uriasa a stralucit fulgerator si o vâlvataie de foc a cazut drept în capul antihristului, coroana s-a facut tandari: milioane de pasari zburau sfâsiindu-i pe slujitorii antihristului cu ciocurile lor. Am simtit cum Staretul m-a luat de mâna si am mers mai departe. Si am vazut iar mult sânge crestinesc. Atunci mi-am amintit de cuvintele sfântului Ioan Teologul din Apocalipsa: „Si va fi sânge… pâna la zabalele cailor!“. Doamne Dumnezeule, mântuieste-ma! Si am vazut îngerii zburând si cântând: „Sfânt, Sfânt, Sfânt este Domnul Dumnezeu!“. Staretul a privit înapoi si a zis:
    „Nu te mâhni, sfârsitul lumii este aproape! Roaga-te lui Dumnezeu. Domnul este milostiv cu robii Sai”.
    Timpul era pe sfârsite. Staretul a aratat spre rasarit, apoi a cazut în genunchi, rugându-se: m-am rugat si eu cu el. Dupa aceea Staretul începu sa se desprinda cu repeziciune de la pamânt, înaltându-se spre cer: de-abia atunci mi-am amintit ca nu stiam cum îl cheama, si am strigat: „Parinte, care îti este numele?“. – „Serafim de Sarov!“, raspunse blând Staretul: „Sa scrii tot ce-ai vazut pentru crestinii pravoslavnici!“.
    Deodata, deasupra capului a rasunat parca un clopot imens si, auzindu-i dangatul, m-am trezit „Doamne, blagosloveste si ajuta-ma pentru rugaciunile Marelui Staret! Tu mi-ai descoperit aceasta vedenie cereasca mie, pacatosului Tau rob Ioan, arhiereul din Kronstadt! 1901“

    RăspundețiȘtergere