sâmbătă, 7 mai 2022

LUME NOUA

 


LUME NOUA

 

Dragii mei,

 

 

Am promis ca daca trecem cu bine de data de 6, voi veni cu un articol in data de 7 in care sa expun cele ce le stiu pentru perioada care tocmai s-a finalizat.

Unii cititori au intuit bine. Nu am scris un PS la articolul anterior. Deducem deci ca musafirul nostru nepoftit a venit asa cum se stia. S-a intamplat asta in data de 4 mai, in intervalul 4-5 dimineata, ora Romaniei, pe teritoriul american.

Stim cu totii ca atunci cand facem niste fotografii, putem surprinde uneori in ele niste sfere. Spunem ca sunt Ingeri sau entitati ale Luminii ajunse foarte aproape de nivelul energetic al Pamantului. De aceea sunt vizibile in fotografii. Cam asa a fost si cu Creatorul intunecat. Ieri, in data de 6 mai, in timpul inlantuirii lui, am vazut o imagine de ansamblu, din laterala lui stanga, iar asta m-a ajutat sa inteleg unele lucruri. Se vedea ca un balaur cu 7 capete aflat intr-un anumit spatiu, care isi bagase unul din capete pe o poarta hexagonala, exact cum ai scoate capul pe fereastra si ai privi in exterior. La nivel energetic, cu acel cap a intrat pe Pamant.

La nivel fizic, este ca si cum s-ar fi manifestat prin 11 aspecte ce au fost imprastiate in niste locuri dedicate. Totusi, nu pot sti daca erau intr-un plan vizibil pentru ochiul uman sau intr-o forma oarecum camuflata. Un aspect si cel mai important s-a stabilizat la Montauk, Long Island, langa New York. Este localitatea despre care scrie domnul Peter Moon in cartile sale. Este locul in care nazistii si-au mutat cu ajutorul submarinelor tot arsenalul de cercetare, continuand acolo cercetarile si la nivelul zilelor noastre.

Peter Moon spune ca acolo exista un scaun al timpului ce este incadrat de patru bobine Tesla. Dupa cum in urma cu niste ani am vazut in astral, sub acel scaun, intr-o incapere aflata la un etaj inferior, s-ar afla si o sfera mare de cristal. Daca un medium statea pe acest scaun si se pornea instalatia, dandu-se alimentare celor 4 bobine, se putea materializa ceea ce acel medium proiecta cu mintea. Daca voia sa faca un tunel al timpului pana intr-o perioada anume, in trecut sau viitor, aia facea, daca voia sa creeze altceva, aia aparea. Prin anii ’80 sta scris ca ei au inlocuit acel medium cu un computer. Care sunt performantele acestuia in zilele noastre nu cred ca ne putem imagina. La un astfel de computer s-a mufat creatorul intunecat pentru a crea un dispozitiv master care sa comande alte zece constructii imprastiate pe tot Pamantul. De aceea vorbim despre 11 aspecte.

Probabil ca sunt mai multi cei care au citit in internet in ultima vreme despre un soi de arce care au inceput a se activa. Mie nu mi-a placut niciodata povestea aceasta la nivel energetic. Imi cam dadea fiori de cate ori imi mai iesea cate ceva in cale legat de subiect. Nu stiu  sa spun sigur daca atunci cand ne gandim la cele zece constructii ale creatorului intunecat, este vorba chiar despre aceste arce, insa exista o mare posibilitate sa fie asa. Ele sunt ingropate prin diferite zone ale planetei, de la ultimul cataclism incoace. Cand ar functiona, comandate de un dispozitiv master, ar iesi din pamant, s-ar ridica in spatiu, ar veni undeva deasupra apelor unor mari si oceane, s-ar cobori in apa ca niste submarine, iar printr-o puternica miscare de rotatie, corelata cu deplasarea efectiva prin apa, ar putea crea niste vortexuri imense, care ar genera niste tsunamiuri inimaginabile. Apoi ele ar trebui sa ramana ingropate in Pamant, sau in ape, pana la urmatorul cataclism. Asta se pregatea pentru Pamant in aceste zile.

Stiam insa sigur ca acel proces de construire a dispozitivului master dureaza 3 zile si mai stiam ca pe data de 6, inainte sa fie terminat dispozitivul, va fi inlantuita fiara. Stiam asta pentru ca am scris in articolul de data trecuta ca actiuniile Luminii erau si nu sunt, dar se vor arata. Explicatia acestei expresii este ca multe dintre actiunile perioadei 21 aprilie -  6 mai s-au desfasurat de fapt de noi sau si de noi, cei din trecut, care am mers in viitor pentru a intreprinde unele lucruri. Asa a fost si cu inlantuirea. Noi, cei din dupa-amiaza datei de 20 de aprilie, am mers in viitor in data de 6 mai, si conlucrand cu aspectele noastre din 6 mai, s-a produs inlantuirea fiarei la ora 20 fara 5 minute, ora Romaniei. Pe durata 21 aprilie-6 mai, fiii Luminii de pe Pamant au fost camuflati de Divinitate intr-o anumita masura, ba in perioada cuprinsa intre 3 mai, seara si 6 mai, ora 12, ora Romaniei, ei au fost ca si morti din punct de vedere energetic. A fost totul gandit ca o capcana pentru creatorul intunecat, caci altfel nu se putea. De aceea, va rog sa va ganditi foarte bine la cele ce le voi spune acum: cum ar putea oare cineva sa creada ca atunci cand suntem cu riscul creatorului intunecat pe Pamant, noi putem sta la taclale despre el la sectiunea de comentarii? Ati vazut cate belele ne face fara sa fie pe Pamant, daramite cu el aici. Norocul a fost ca avea atentia toata concentrata pe altceva. Noi, fii ai Luminii, care deseori ne comportam ca niste copii veseli si inocenti, avem de invatat o lectie importanta: tacerea in anumite perioade critice. Cele mai strasnice lucrari ale Luminii se fac in ascuns, fara turle si trambite, caci cu turle si trambite nu va iesi nimic, niciodata, deoarece intunericul nu sta cu mainile in san, sa ne fie bine inteles lucrul acesta. De aceea, si am mai spus-o, mie nu imi plac marile meditatii planetare. De aceea, ne-a invatat Mantuitorul ca si rugaciunea sa o facem fara turle si trambite, intr-un coltisor ascuns al nostru, caci atunci ea are cea mai mare putere.

Am spus si in alte randuri: este departe de mine gandul sa cred ca noi, acestia de aici, putem face o astfel de actiune, de inlantuire a fiarei. Nu este vorba de noi ci de Spiritele noastre. Rolul nostru altul este. Noi suntem culegatori de informatii si instrumente asezate la nivelul nostru energetic. In Creatia Sa, Divinitatea are asezate informatii si instrumente energetice in toate planurile. Pe cele de la noi, doar prin socializarea noastra ca fiinte pe Pamant le putem muta de la unii la altii. Nu se poate face acest transfer la niveluri foarte inalte, de la Spirit la Spirit. Asa este scrisa legea cosmica si are o logica treaba aceasta, deoarece in acest fel ne tine si pe noi, reprezentarile din acest plan si din altele, intr-o relatie de unitate si comunicare. Poate avea o persoana ditamai Spiritul caci daca o singura piesa lipseste din pachet, iar persoana nu o gaseste in acest plan pe fiinta care sa o detina, Spiritul sau nu poate infaptui lucrarea. Ne putem imagina totul ca si cum s-ar descrie o litera U. Spiritul meu coboara o informatie la nivelul energetic a ceea ce sunt eu ca om pe Pamant, apoi eu o transfer altui om de pe Pamant care are nevoie de ea, iar mai apoi ea se urca la Spiritul lui. Un transfer direct de la Spirit la Spirit inseamna sa fie taiata litera U cu o linie orizontala in partea de sus, iar dupa cum am spus, nu se poate intampla asa din cauza Legii cosmice. Fiecare informatie se transfera pe linie orizontala, in toate planurile de Creatie, iar mai apoi se poate urca sau cobori intre diversele planuri de manifestare ale aceluiasi Spirit. Este corect sa constientizam ca astfel de transferuri nu se produc doar intre oameni. Pot fi intre oameni, animale, plante, cristale, pietre, etc. Astfel de conlucrari intre aspecte de la diferite niveluri temporale se intampla si cand este nevoie de multa energie intr-o lucrare.

Intr-o maniera similara, a fost dezlegat in data de 3 mai blestemul aerului, iar ieri, in data de 6 mai, inainte de inlantuirea fiarei, s-a dezlegat pana in ora 17, ora Romaniei, blestemul elementului pamant. Fara dezlegarile celor 4 elemente nu se putea inlantui fiara.

Acum, sa ne imaginam doua sfere conectate printr-o tija energetica. Sa ne imaginam apoi ca cineva frange acea tija iar ea devine de forma unui bumerang. Nu e rupta cu totul, ci in mare parte. Cam asa a fost si cu conexiunea dintre nucleul planetei noastre si cel al planetei din Universul paralel. Aseara, la ora 20:22, ora Romaniei, am vazut cum in fata ochilor imi apare bumerangul, iar in spatele lui, o Fiinta imensa de Lumina si-a pus o mana pe un brat si alta pe alt brat al bumerangului, a apasat apoi pe cele doua brate, facand ca unghiul obtuz dintre ele sa devina unul de 180 de grade. Altfel spus, tija s-a facut din nou dreapta. Acest fenomen corespunde refacerii conexiunii dintre nucleele celor doua planete si repararii fisurii create acolo. Astfel, poarta din Ucraina s-a inchis. Nu s-a putut intampla asta decat dupa ce s-a mers la Montauk si s-a anihilat un dispozitiv care bloca aceasta reparatie, lucru neasteptat pentru mine, si s-a anihilat de asemeni partea de dispozitiv pe care creatorul intunecat apucase a o materializa acolo. Ceva important s-a intamplat si la ora 21, dar nu voi spune despre asta decat dupa ce mai am cateva date suplimentare.

Dupa cum observam, toate acestea s-au petrecut intr-o oarecare liniste. Exista zone de pe glob unde s-au inregistrat cutremure de peste 5 grade, au fost tornade, inundatii, viscole sau furtuni teribile. Nu au fost insa niste fenomene nemaivazute vreodata. Pericolul insa nu este depasit. Am scris inca de la inceputul anului ca asa cum a fost aratat, putem primi ajutor de Sus sa contracaram planuri intunecate si sa le mai imblanzim efectele. Pentru ce vine insa de la Dumnezeu, nu avem ce face, caci tot ce s-ar intampla ar fi clar pentru binele nostru cel mai inalt. Poate ca centre cum este acela de la Montauk sau din alte zone ale lumii chiar ar trebui sa dispara cumva de pe fata Pamantului. Nu mai zic de servere si zone de stocare de informatii cu scop de urmarire si control al populatiei lumii. Poate ca Divinitatea are in plan ca toate acestea sa nu mai fie si tocmai de aceea spun sa nu ne culcam pe o ureche. Nu stiu daca am apucat sa scriu si pe blog vreodata dar in cercul meu de prieteni am spus cu siguranta si nu o singura data: blocarea accesului direct al creatorului intunecat va lua de pe Pamant energia lui de inghet. In acest fel, poate incepe un fenomen de lichefiere a fierului din Pamant, iar o astfel de manifestare poate crea dezastre semnificative. Ne mentinem deci in continuare in rugaciune, caci nu se stie. Dupa cum se vede, acest articol a putut fi publicat, dar nu m-a parasit ideea ca cel putin fara internet am putea sa ramanem pentru o vreme.

Deja au aparut la comentarii cateva scrieri in care se aminteste ironic de data de 6 mai, in care “nimic” nu s-a intamplat si probabil ca or sa mai apara daca internetul ramane pe pozitie. Nu este o problema pentru mine. Cine are intelegerea cum functioneaza Creatia aceasta, cu o multitudine de filamente temporale si de planuri de manifestare, cu posibilitate, in functie de actiunile fiecaruia, de mutare de pe unul pe altul, are incredere in tot ce am spus pana in prezent. Cine nu, le urez din toata inima sa poata atinge constiinta prin care sa poata intelege aceste mecanisme, caci daca acestia sunt pe nivelul credintei intr-un filament temporal unic, este evident ca inca nu au atins acest nivel de constiinta superior. Dau un exemplu simplu. Sa presupunem ca avem o masina si stim bine ca ea are o defectiune care ne poate pune viata in pericol. Tot amanam insa sa o ducem la reparat. La un moment dat, din grija Divinitatii si a Spiritului nostru, tot visam ca murim intr-un accident de masina si incepe a ne cuprinde si o oarecare stare de teama. Din aceasta pricina, chiar ajungem la un service si reparam masina, daca nu cumva insotim activitatea aceasta si cu niste rugaciuni. Astfel, visele inceteaza si realizam ca am depasit momentul cu bine. De ce oare multi oameni inteleg perfect o astfel de desfasurare la nivel personal, dar nu o pot intelege si la nivel planetar? Totul functioneaza pe principii identice, numai ca la nivel planetar sunt mult mai multi factori in ecuatie.

Am scris in mai multe articole trecute de Puterea Crucii. Stiu, vuieste internetul impotriva Crucii, dar si la toti acestia marcam tot un nivel de constiinta ce nu a fost atins. Orice Univers arata ca un ou, cu varful in jos, la fel cum iese din gaina atunci cand ea face acel ou, iar cum un organism uman are un schelet din oase, caci fara acesta ar ca o molusca, sau ca o gramada de carne, tot asa Crucea este scheletul unui Univers. Asta cunoastere nu au toti cei care se impotrivesc practic scheltului Creatiei. Multi dintre cei care au pacate in alte vieti impotriva Crucii, au in aceasta viata probleme mai mici sau mai mari cu oasele, iar daca pacatele sunt grele, neiertate si nedezlegate, se ajunge la cancer de oase.

Crezand in Cruce si in Puterea Sa, eu m-am apucat a fabrica, nu una, ci zeci. Le-am daruit apoi in stanga si in dreapta, stiind clar ca toate aceste cruci facute de mine sau de altii ne vor ajuta sa depasim cu bine niste momente critice si SA NU RAMANEM FARA SCHELET, nici la nivel personal si nici la nivel planetar. Cand am ajuns sa fac a 72-a cruce am avut o perioada de blocare in a mai face altele, pentru 2-3 saptamani. A fost si tare grea din punct de vedere energetic acea perioada. Am facut partial acea cruce, doar taind si unind bucatile de lemn intre ele, fara alte prelucrari ulterioare. In ziua de Izvorul Tamaduirii am simtit ca trebuie sa finalizez crucea aceea. Fiind cu crucea si o hartie abraziva in maini, dintr-o data m-a apucat un tremurat puternic, care a durat in jur de 20-25 de secunde. Dincolo de acel moment, despre care am si scris in ultimul articol doar ca informare despre existenta unei intamplari speciale, am stiut: exista o cale de salvare si am inteles in scurt timp si care este aceea, dar nu stiam atunci daca este cu sau fara creatorul intunecat pe Pamant. Initierile Cristice, in numar de 12+1, au facut parte din acel plan dar dupa cum am si specificat, locurile nu au fost neaparat cele scrise acolo si nici transferurile de informatii. Am mai scris ca ele ne sunt instrument de ajutor ca sa putem sprijini la maxim Pamantul in aceste zile. Tot in articolul de data trecuta am scris de dezlegarea unor blesteme mai mici, multe avand legatura cu teritoriul romanesc si veti vedea in continuare de ce a fost nevoie de asta.

Iar acum vin cu intrebarea: cunoasteti legenda craniilor de cristal? Este scris mult in internet despre asta. Multi cred ca le tin in maini. Eu o spun sigur ca nimeni nu le tine in maini si ca acele cranii de cristal descoperite, chiar si cele veridice,  nu au nicio treaba cu Craniile din legenda. Cele 12+1 Cranii legendare sunt in varfuri muntoase de pe teritoriul romanesc. Sa stam linistiti caci ele nu sunt in acest plan energetic. De aceea, de s-ar scana acesti munti pana in "maduva oaselor", tot nu ar putea fi gasite de cineva vreodata. Probabil ca in zonele mai oculte se stie aceasta informatie legata de plasamentul Craniilor si se stie si ca acel Craniu central, mai mare decat toate, are legatura cu Sfinxul nostru din Bucegi. Toate Craniile sunt facute din esenta Apelor primordiale, dintr-un material similar cu cel din care sunt facuti androizii speciali malefici, caci din Apele primordiale poate crea intunericul, dar si Lumina. Totusi, desi cele 12 Cranii secundare sunt transparente, ca apa, cel central este de un alb galbui, culoarea untului si in forma mata. Ai putea zice ca e ca dintr-un fel de aur, dar nu este asa, caci esenta lui, preluata dintr-o zona speciala a Apelor primordiale, este ceva necunoscut pe Pamant. Suntem cativa care stim aceasta informatie din toamna anului 2019. Atunci, cand am coordonat o lucrare numita “Cortexul negru”, am putut vedea asta si am avut contact la acea vreme cu Craniul central de la Sfinx. Cand a dat o strigare in Univers cu un laser proiectat pe cer dintr-un simbol special ce exista pe fruntea Lui, intr-un minut i-au raspuns toti Sfincsii din tot Universul. Acela este pentru mine un moment de neuitat si am inteles cu adevarat puterea acelor Cranii. Craniile secundare nu au fost activate decat de curand pentru ca locurile in care ele se aflau erau sub blestem, ca urmare a unor actiuni repetate ale intunericului, de-a lungul timpului. De aceea, a fost necesara mai intai actiunea de dezlegare de blestem a respectivelor locuri geografice, astfel incat sa se poata da apoi acces la informatia din Cranii. In perioada in care blestemele s-au dezlegat, eu nu cunosteam motivul. L-am aflat in acea zi speciala a Izvorului Tamaduirii, care a fost cu adevarat vindecare mare pentru noi toti.

Iata ce spune legenda despre cranii (dau un mic inscris dintr-un articol de pe internet): Cand acestea vor fi reunite vor avea puterea sa salveze omenirea, transmitand date importante pentru salvarea Pamantului.

Integeti acum ce a fost cu Initierile Cristice din aceasta perioada? Realizam cum de fapt, chiar si daca nu toata lumea a trecut prin ele, dar atingand un numar critic prin cei care le-au facut si carora le multumesc cu recunostinta pe aceasta cale, s-a declansat fenomenul similar experimentului celor o suta de maimute, iar informatii de salvare au fost transmise de catre Craniile legendare, multor indivizi de pe Pamant. Asta a fost cheia care ne-a salvat de creatorul intunecat si de actiunile lui. Mai departe, asa cum am spus, va fi dupa Voia lui Dumnezeu. Din pacate, nu am scapat de problema anticreatiei, dar va veni si randul ei, poate in septembrie, cand apare o schimbare semnificativa la nivelul corpurilor noastre fizice. De asemeni, vom mai avea de-a face si cu vrajitori, antihristi, entitati de toate felurile, caci inlantuirea intunericului de varf nu este echivalenta cu intuneric zero pe Pamant. Daca ar fi intuneric zero pe Pamant, ar trebui sa fim deja in Rai sau prin a 7-a dimensiune. Cu timpul se vor diminua si aceste manifestari.

Ii multumim cu o recunostinta, pe care doar inimile si sufletele noastre o pot exprima cu adevarat, intregii Divinitati, pentru tot ajutorul oferit pentru ce a fost si pentru ce va mai veni.

Nu inchei acest articol fara a face doua precizari:

1. In arhiva blogului incarcata pe internet pot fi gasite dupa dezarhivare, pe ici, pe colo, cateva fisiere mici, cu dimensiune de 1KB. Din pacate, la mine nu sunt vizibile caci daca erau, le stergeam inainte de incarcare. Devin vizibile dupa descarcare si dezarhivare. Un bun prieten din zona IT mi-a spus ca sunt niste mici fisiere ce sunt create ca urmare a anumitor functii ale Word-ului, atunci cand mai multe fisiere sunt deschise in paralel si ca nu este ceva periculos. Prin urmare, pe unde le intalniti, le puteti sterge.

2. De la doua persoane am primit mesajul ca nu au putut descarca arhiva, dar de la zeci de persoane am primit multumiri pentru ea. Prin urmare, se vede treaba ca este problema tehnica la acele persoane. Poate ruleaza programele pe un Windows prea vechi instalat in calculatoarele lor si apare o anumita incompatibilitate, nu stiu ce sa zic acum. Cert este ca voi incarca azi si pe site-ul transfernow, poate ca merge descarcat de acolo. Linukul va fi insa valid doar 7 zile pentru ca la acest site nu am abonament ca la wetransfer.

 

 

Doamne ajuta si toate cele bune!

 

 


41 de comentarii:

  1. Mihaela , iti multumesc din suflet pt .acest articol , si pt.toata munca ta neobosita !!!
    Sint fericita ca Divinitatea a avut mila de noi si ne,a venit in ajutor !
    Infinita recunostinta si la fel si lucratorilor in lumina ce s,au implicat .
    Zilele acestea tot repetind in ghind Rugaciunea Inimii,asa cum ne,ai invatat sa facem, mi,a venit automat sa spun :"Isuse Cristoase, fiul lui Dumnezeu cel adevarat, miluiestene pe noi !
    Crezi ca este bine asa ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte bine. In astral poti intalni falsi ingeri, falsi iisusi, falsi sfinti, astfel incat au ajuns unii sa se indoiasca si de ce este adevarat.

      Ștergere
  2. Doamna Mihaela am urmărit cu mare atenție atmosfera de la ora 18 ,19:30...era o pâclă apăsătoare cenușie ca un fum care în jurul orei 20 s_a dispersat și a apărut soarele și un aer răcoritor, curat .Mi am zis tot timpul că Dumnezeu Tatăl nu lasă așa ușor sau chiar deloc distrugerea Creației sale .
    Slava lui Dumnezeu Tatăl Creatorul nostru Cel Adevărat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu unul am reusit sa le descarc si m-am rugat către domnul nostru Cristos si abia 3 inițieri cristice am reusit sa fac impedimentul fiind faptul că am avut o durere de spate zilele astea de nu m-am putut concentra......intrebarea mea este continui sa fac cate 3 inițieri sau cate una....multumesc pentru tot si dumnezeu sa te binecuvanteze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faceti-le cum puteti insa cautati sa le duceti pana la capat. Cereti de la Domnul nostru Iisus Hristos ajutor pentru transmutarea anticreatiei conectate la un moment dat, asa cum scrie in bara de sus a blogului, in sectiunea P4. Deseori durerile de spate apar de la anticreatie.

      Ștergere
  4. Am reusit sa descarc arhiva. Multumesc frumos! Am cerut 3 initieri ca la la a 4 am avut o retinere .Se cerea redau exact cum scrie acolo ...( A patra initiere reprezinta: Renuntarea la interes personal si viata personala in favoarea intereselor mai inalte, in serviciul Planului Divin.
    Corpul cauzal, sufletesc este ars in lumina si SUFLETUL fuzioneaza cu Monada Creatoare.
    Renuntand la tot ce e lumesc (familie, bani, statut social, reputatie si viata personala) se atinge eliberarea din roata incarnarilor.)
    Nu sunt pregatita pt asta si ce presupune ,sau am inteles eu ceva gresit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vorba despre o simtire si despre o viziune diferita asupra materiei, prin care intelegem ca adevarata valoare nu sta in cele lumesti, trecatoare, ci in cele spirituale. Asta nu presupune ca va ia cineva banii, familia, viata personala si altele.

      Ștergere
  5. Multumesc cu recunostinta si iubire!
    Am revisit sa fac mare parted din initiative, rugaciunile transmise ,la care am adaugat Rozariul lui
    Iisus Cristos!
    Multumesc, Tatalui Creator,Fiului si Sfantului Duh!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc MIHAELA,MII DE MULTUMIRI TATALUI CERESC A TOATE si INTREGI IERARHII CERESTI

    RăspundețiȘtergere
  7. Multimesc pentru tot ce faci
    Despre initieri
    Inițierea 1 și 2 nu sunt complete, respectiv povestești despre ele dar nu exista încntatia ca la restul
    Ți am trimis mesaj și am intrebat, cred ca ai fost ocupată și nu ai putut raspunde
    Deoarecece nu puteam începe de la inițierea 3, m am hotărât sa contribui printr un post greu, dedicat
    Deci pâine, o ceapa mică și o mâna de măsline in fiecare zi între 16 și 17 și atât
    Deci de la 1 la 7 mai
    Atât am putut contribui și rugăciuni, Paraclisul Maicii Domnului
    Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ce fel mi-a fost trimis mesaj, prin e-mail sau la rubrica de comentarii? Nu exista sa ma fi intrebat cineva despre initieri iar eu sa nu fi raspuns, oricat am fost de ocupata. Insa o intrebare similara a fost pusa de cineva la comentarii, la articolul in care am scris despre ele si se gaseste acolo raspunsul meu venit aproape imediat. Primele doua initieri, fiind despre nastere si botez, nu sunt incomplete, deoarece cumva le avem deja toti cei ce suntem nascuti si botezati in Cristos. Se citesc doar textele acelea scurte si se cer de Sus initierile pentru cazul in care ar mai fi ceva de transferat. De multe ori, cand exista anumite intrebari, este bine sa ne mai uitam si pe la comentarii caci poate cineva a mai intrebat la fel si i s-a raspuns cumva. Oricum, ati vazut ca ati luat o decizie sa faceti cumva si bine ati facut. Asta e ideea: e indicat sa fim deschisi la minte si sa gasim singuri solutii. De nu ar fi data nicio invocare in nicio initiere, cat de greu ne-ar fi fost oare sa cerem de la Dumnezeu initierea 1 sau 2 sau 3, etc., caci stie El ce trebuie sa vina la fiecare, nu-i asa?

      Ștergere
    2. Eugen Petrache
      Eu am intrebat
      Multumesc pentru răspuns

      Ștergere
  8. Tot inainte cu IUBIRE! Sa fiti binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mii de multumiri !!! Cu androizii ramasi "orfani" ce se va intampla? Razboiul din Ucraina ar trebui sa se opreasca,sau mai sunt motive sa continue? Cu personajele care au servit intunecimea ce se va intampla? Am capul plin de intrebari...noi cei obisnuiti ar trebui sa vedem o schimbare in gandurile si trairile noastre ?Ma gandesc si trag speranta ca vom vedea ceva schimbari in bine ,si in noi si in cei care conduc lumea.Multumesc din nou pt munca si daruirea ta!Sa auzim numai de bine!!!GabrielaN.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dna Mihaela... Ieri noapte am visat, multe străluciri pe cer, ca niste pietre pretioase care imi apareau si dispareau, in timp ce, priveam... Cerul (in vis). Am primit initieri? Ma puteti elucida? Inca nu stiu sensul visului. MULȚUMESC, SI deja stiti ca va iubesc!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. AM FACUT 12 INITIERI IN FIECARE ZI DIN CELE 3 ,AM ZIS EU SI INTREAGA MEA FAMILIE DACA E CU VOIA SF.TREIMI + R.LUI 33,AM INVATAT DE LA MIHAELA CA TOT CE FACI DIN INIMA MULT SAU PUTIN NU E GRESIT IN FATA CERULUI

    RăspundețiȘtergere
  12. Toată iubirea, cu toată inima și infinite binecuvântări pentru munca și dăruirea ta! Dumnezeul cel adevărat să te dăruiască cu toate darurile sale minunate, pe tine și cei dragi ai tăi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mulțumesc dna Mihaela ptr dăruirea pe care o faceti atat in astral cat si in planul fizic.
    Am facut inițierile in seara de 3 si le-am încheiat in 4 si am cerut, daca e cu voie divina , si ptr soț si fiica.
    In saptamana premergătoare săptămânii patimilor mi s a înțepenit osul sacral si de atunci durerea nu încetează radiind acum in piciorul drept. Multe cunoștințe au dureri de spate acum, unele similare cu a mea; ati spus ca întunericul ataca in acest mod si e nevoie de dezlegări. Puteti sa ma ajutați ? Sau ce e nevoie sa facem cei in situația asta?
    Mulțumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna draga, nu doresc sa va atac personal dar n-a fost nici un cutremur grandios in Romnia, nici un intuneric de 3 zile cum sustineati intr-un comentariu, nici energia n-a fost intrerupta nici de acces la bancomate si magazine nu duc lipsa, nici un eveniment atat de major incat "aproape nimeni nu scapa", nimic atat de grav incat sa ne afecteze constiinta mai tare de atat, nici un dezastru natural grav, nu a trebuit sa imi parasesc tara, nu au fost atomice, nu am vazut nici un drac, nici o stana, nu am vazut oameni care sa o ia razna grav incat sa nu mai inteleaga nimic din ce se intampla, nu au fost bombe in Romania si multe alte chestii care le-ati insinuat ca urmeaza sa se intample. Deasemnea a-ti mai zis intr-un comentariu sau in articol, ca cine scapa pe 6 sigur in toamna nu mai scapa, adica urmeaza ceva mai grav. Acum ne spuneti ca totul s-a linistit si ca de aici incepe lumea noua si pacea pe pamant. Balaurul a fost inlantuit si lumea danseaza fericita prin baruri.

    RăspundețiȘtergere
  15. Evident ca pe 06 mai anul curent nu s-a intimplat nimic,nici-o urma de catastrofa,in ciuda tuturor afirmatiilor date ca sigure!!!Restul sunt povesti nemuritoare,povestioare SF sau nuvele scurte pentru "prostit prostii"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru 12:59 si 15:12 - daca nu as fi scris in articol despre replici de acest gen, ar mai fi fost cum ar mai fi fost, insa tocmai pentru ca am scris, comentariile voastre de acum apar ca penibile de-a dreptul. Eu as putea face insa ceva: as putea sa va urez sa va fie pline vietile de acele evenimente care ar fi trebuit sa fie si nu au mai fost, asa cum au fost ele vazute din perspectiva mea, dar inexistente din perspectiva domniiilor voastre. In aceste conditii, n-ar trebui sa va fie teama de viitor. Ce ziceti? Sa lansez sau sa nu lansez urarea?

      Ștergere
    2. Draga Doamna Mihaela Tristar,bine ar fi ca sa cititi,chiar de mai multe ori ca sa intelegeti mesajul,raspunsul lui CODEX de la ora 12:59!!!Eu sunt de parere ca speriatul oamenilor si mentinerea fricii sau chiar promovarea groazei in ceea ce priveste viitorul NU sunt absolut deloc productive!!!Ca sa nu mai vorbesc despre "amenintarile" voalate chiar daca sub forma "camuflata" sau a intrebarilor retorice!!!

      Ștergere
    3. Stiti ceva? Va urez somn usor si linistit in continuare, lipsit de groaza si teroare! Mantuitorul spunea sa stam si sa PRIVEGHEM. De la inceputul anului incoace am transmis niste avertismente legate de niste evenimente posibile, tocmai ca sa fim de veghe, sa priveghem, si tot de atunci incoace am venit cu mesaje de speranta ca daca vom lupta, ne vom ruga si vom face tot ce trebuie, putem sa ne mutam pe alte filamente temporale si putem depasi multe momente grele. Traiti in continuare si bucurati-va de rezultate, asta este tot ce pot sa va spun! In cele ce ma priveste pe mine, ma bucur ca Pamantul traieste si ma bucur ca sunteti vii si ca aveti oportunitatea sa aruncati acum cu pietre in mine si in altii ca mine. Este mai bine asa decat sa nu fi putut sa o faceti.

      In cele ce priveste partea cu amenintarile voalate, imi mentin pozitia fara cracnire. M-am luptat pentru planeta aceasta, alimentata fiind de chipurile frumoase si nevinovate ale copiilor, ale oamenilor de buna credinta, ale animalelor, ale plantelor si a tot ce este frumos. Nu avea cum sa ma sustina in asta mizeria, minciuna, impostura si furaciunile altor chipuri de personaje, unele cocotate in varf de stalp, de nu le mai ajungi cu prajina la nas. Pentru toti acestia se asterne vremea platilor, care de altfel, pe la unii, daca privim atent, a cam inceput deja. Au rasuflat unii usurati, insa eu zic ca au spus hop ceva cam devreme. Nu este musai sa o patim toti intr-un cataclism general, buni si rai, mici si mari, vinovati si nevinovati. Eu cred ca are Dumnezeu si variante sa o pateasca doar cei ca ei, la nivel individual.

      Partea cu bagatul fricii in oase prin cele scrise in acest blog, in tot contextul mondial din ultimii ani, este ca si o gluma buna, sincer o spun.

      Ștergere
    4. Doamna Mihaela,va amintesc numai faptul verificabil si cit se poate de real ca "specimene" ca ILICI-ILIESCU,PETRE-NEULANDER,BRAUNOVICH(Basescu masa-verde2012),BLAGA,VIDEANU,BERCOVICH(Berceanu) si multi altii ca ei n-au platit absolut NIMIC si sunt sigur ca nici nu vor plati vreodata!Daca este sa ne referim la cei "de-afara" exemplele sunt muuuult mai multe,incepind cu asa-zisa "regina" a Angliei,in realitate sefa reptilelor de pe Terra,familii intregi precum Rothschild,Rockfeller,Bush,Clinton s.a.m.d....Dupa cum se vede cei mai mari criminali si cele mai mari criminale ale omenirii n-au platit NIMIC si cu siguranta nu vor plati niciodata NIMIC!!!

      Ștergere
    5. Doamna Mihaela, asta este problema dvs.; Salvati planeta si o mutati pe alt filament temporal de fiecare data cand Dumnezeu are in plan sa lase raul sa se autodistruga (intelegeti ce vreau sa spun). Intreveniti de fiecare data cand ceva catastrofal urmeaza sa se intample, ceva care sa puna capat acestei suferinte a miliarde de oameni. Si uite asa traim in continuare pe aceasta planeta "frumoasa" plina de mucegai.

      Oare de ce sunteti atat de legata de pamant si nu cautati mai degraba sa ajutati spiritele intunecate sa treaca in lumina? De ce tot salvati pamantul acesta care clocoteste de pacatele oamenilor? Oare nu spirtele lor trebuie salvate?

      Pe de alta parte dvs. ati afirmatat in repetate randuri de gravitatea evenimentelor dar si de faptul ca sunteti sigura ca ele se vor intampla. Ati afirmat acestea atat in postari cat si in comentarii. Acum, ca nu s-au mai intamplat si ca nimeni nu poate sa verifice daca ceea ce spuneti dvs. este adevarat, va pozitioneaza automat ca salvatoarea lumii.
      Sa inteleg ca in momentul in care ati scris articolele nu ati prevazut faptul ca veti scoate totul la lumina? Nu ati stiut ca veti salva planeta si ca ne veti feri de dezastre?

      Cred si sunt sigur ca majoritatea cititlor au fost mai degraba inspaimantati si au trait cu spaima si cu frica decat cu bucurie si cu acceptare. Cu energia asta v-ati alimentat?

      Eu am incercat sa caut pacea si linistea in mijlocul furtunii si sa ma bucur chiar si de vor veni dezastre. N-a fost usor! A fost chiar destul de greu.. Va multumesc insa pentru acesta lectie. Am meditat mult in acesta perioada, am recitit Biblia si alte invataturi ale inteleptilor, am citit carti spirituale mai mult ca de obicei. Am citit zeci de variante ale Apocalipsei si alte profetii, am ascultat predici ale pocaitilor si ale ortodoxilor. M-am rugat mai mult ca de obicei.

      Am intrebat Divinitatea ce urmeaza sa se intample cu adevarat? Stiti ce raspunsuri am primit? Cititi va rog aceste cuvinte a Mantuitorului 1 Tesaloniceni 5 si Matei 24:11.

      Asa este, vremea platilor a inceput si toti dam azi socoteala. Nimeni nu scapa! Nici macar dumneavoastra draga doamana.

      Fie ca bunul Dumnezeu sa va lumineze si sa va poarte in intelepciunea celor mai de sus.

      Ștergere
    6. Este foarte bine ce ati facut caci tot aceste lucruri le-am facut multi dintre noi. Nu sunt atat de infumurata incat sa nu ma gandesc la cate fac multi oameni din toata lumea asta larga, indiferent de crez sau de religie. Fiecare isi aduce un aport la acest bine general, atat cat se poate. Din acest motiv, sa ma gandesc ca as fi eu salvatoarea lumii este o idee departe tare de tot sistemul meu de valori si de credinte, insa inteleg totodata ca nu are niciun sens sa caut sa conving pe cineva sa ma cunoasca cu adevarat, caci pana la urma, de ce si-ar pierde cineva timpul cu asa ceva?

      Cat priveste platile, am in mod categoric pacatele mele pentru care voi raspunde in fata Justiei supreme, insa va garantez ca nu imi este nici teama si nici rusine sa ma prezint in fata Judecatorului atunci cand va fi vremea.

      In tot cursul acestui an, eu stiu bine ca am afirmat tot timpul ca pe 6 mai se unesc SIGUR nucleele a doua planete, iar de la o vreme incoace, ca se inlantuieste SIGUR fiara, iar aceste lucruri nu am cum sa le demonstrez oricat de mult si-ar dori cineva, desi eu stiu SIGUR ca s-au intamplat. Acestea au fost elemente datatoare de speranta si nu de bagat frica in oase, iar in cazul lor este pe crezut sau pe necrezut, tot la fel cum este si cu credinta in Dumnezeu. In rest, am afirmat inca de la inceputul anului ca exista RISCUL lichefierii fierului in interiorul Pamantului, ca exista RISCUL unei nucleare, ca exista SIGUR inteligenta artificiala pe Pamant care isi aduce un aport masiv la raul planetar, iar afirmatia aceasta o sustin pana in panzele albe, ca nu da Divinitatea semne ca ar ajunge razboiul in Romania si altele. Din umila mea cunoastere, RISC nu inseamna SIGUR. La fel de bine stiu ca desi m-au intrebat multi ce va fi si cum va fi la 6 mai, le-am raspuns tuturor ca NU STIU, ca desi cunosc evenimentele, totusi nu le cunosc efectele, ca poate fi si rau, dar poate fi si bine si ca ne luptam mult pentru acest bine. Multi s-au si suparat ca am raspuns in acest fel. Cautati pe la comentarii si veti gasi. La inceputul anului am povestit despre filamentele cu cea mai mare probabilitate de a se intampla niste lucruri care mi-au fost aratate, dar tot atunci mi-a fost aratat si am povestit si despre asta, ca putem contracara cumva acele rele. Am povestit viziunea cu mitraliera, cu crucile, cu cartile. Date fiind toate astea
      eu vin si va intreb: ca o persoana corecta ce sunteti de ce faceti nedreptatea si imi puneti in spate nuante pe care eu nu le-am folosit? Iar daca sustineti totusi ca am facut-o va rog sa veniti cu cateva exemple concrete, cu trimitere clara, unde sa pot reciti si eu dar si cititorii care poate au alta parere, astfel incat intr-un final sa va putem da dreptate. Oricum este o aiureala, o totala pierdere de vreme, caci cu timpul alocat acestui ping-pong fara rost putem face fiecare dintre noi lucruri mult mai de folos. Din acest motiv, cu comentariul acesta eu imi inchei orice fel de interventie in discutii purtate intr-o astfel de forma. Fie ca Adevarul sa biruiasca in tot si toate!

      Ștergere
    7. Discutiile sunt bune si in anumite situatii chiar necesare. Nu este gresit sa ceri anumite explicatii nici sa cauti intelegerea situatiilor. Iar dumnevoastra nu ar trebui sa va fie teama de confruntari atata timp cat sunt argumentate bine de ambele parti si cofruntarea se face in mod pasnic.

      Pe de alta parte sunt sigur ca sunteti constienta de materialul pe care il expuneti, de sensibilitatea lui si de controversele care pot fi starnite de aici.

      Aveti o putere de a vedea intr-o anumita forma aceasta lume si dincolo de ea si nu neg asta, caci sunt unele evenimente care s-au implinit si viziuni care s-au pupat cu realitatea si nu de putine ori. Tocmai de asta cand veniti cu ceva care atenteaza grav la siguranta viitorului si poate creea in minte dintre cele mai cumplite scenarii, trebuie sa fiti atenta in expunerea lor, caci eu am ramas putin frustrat. Frustrat pentru ca am crezut ca voi vedea cu ochii mei cum fiara este inlantuita si cum pica aia mari care sprijina toate organizatiile monstroase (pedofilie, abuzuri, pornografie infantila, trafic de toate felurile,etc). Imi doream din tot sulfeul sa vad cum ii biruie lumina, indiferent de ce dezastru mi-ar fi fost dat sa vad in fata ochilior. Asta e, ne bucuram de ce avem si mergem mai departe.

      Nu are rost sa caut acum toate cometariile sa va dau forma lor exacta. Stiti si dvs. ce ati postat si stiti ca majoritatea postarilor si a comentarilor au fost trecute prin acel filtru si filament temporal al unui mare dezastru. Nu ati fost prea optimista si nici foarte retinuta in a exprima siguranta in probabilitatea de a se intampla ori un cutremur ori ceva foarte rau care sa zguduie lumea.

      Nu va atac. Este mai mult un feedback personal si stiu ca veti gasi intelegere la fel cum si eu inteleg ca nu-i usor sa taraiesti cu aceste viziuni si trairi si de multe ori nici nu stii ce sa faci cu ele. Mai degraba iti vine sa fugi sa cauti linistea intr-o padure langa un rau.

      Va doresc numai bine si fie ca Adevarul sa biruiasca in tot si in toate cat mai curand!

      Ștergere
    8. Adevărat tot ce ați scris.
      "Câinii latră ursul merge!"
      Cam așa ar fi bine să tratați toate aceste de comentarii.
      Cei ce că citesc de ani de zile, cunosc bine ce și cum!🙏♥️

      Ștergere
  16. Din intelepciunea Atlantidei

    "1.- Nu reactiona!! Sa facă ce vor sa facă , sa zică ce vor să zică, te adoră sau te agresează, invață să curgi si să nu reactionezi. Astfel vei tăia karma care înconjoară această agresiune, iar energia Universului va curge pentru binele tău cel mai inalt perfect. "
    Miha, un mare MULȚUMESC pentru TOT!

    RăspundețiȘtergere
  17. Draga Mihaela,
    Noi - marea majoritate mare a cititorilor, te iubim si ne bucuram de fiecare mesaj pe care il scrii. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  18. Subscriu la mesaj ora9:00 UN MARE MULTUMESC PENTRU TOT

    RăspundețiȘtergere
  19. Da, mulțumesc pentru munca depusa și efortul de a ne trezi

    RăspundețiȘtergere
  20. Și eu vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți! Este nevoie de multă înțelepciune, de care dați dovadă mereu, în a răspunde cu diplomație unora. R. P.

    RăspundețiȘtergere
  21. Esti minunata+toate calitatile unei persoane integre ,esti minunata ,!asta e

    RăspundețiȘtergere