sâmbătă, 9 aprilie 2022

CU INGERII APROAPE

 



CU INGERII APROAPE

 

 

Dragii mei,

 

 

In urma cu 9 ani, cand am inceput a desfasura cursurile despre Ingeri, am folosit in meditatiile si lucrarile ce se faceau la acea vreme melodiile pentru Ingeri compuse de Mark Watson – trupa Angel Earth, cu care este in colaborare si binecunoscuta autoare de carti despre Ingeri, Doreen Virtue.

Ca sa pot intra in posesia acelor melodii atunci, a trebuit sa le achizionez de pe site-ul sau.

Incepand cu acest an, am avut placuta surpriza sa vad ca Mark Watson a iesit public pe canalul sau de You Tube cu o multime de melodii ale sale, oferind in acest fel posibilitatea de a fi accesate gratis de catre oricine. Poate ca a avut si el ghidarile sale de la Ingeri si a inteles ca un astfel de dar, ca instrument de mare ajutor pentru acest an 2022, este mult mai important decat a castiga niste bani prin vanzarea acestor melodii.

Va atasez la final acel video care cuprinde melodiile a 15 din cei 16 Ingeri ce se gasesc la fundamentul cursului pe care si eu l-am sustinut la acea vreme si care acum poate fi oferit gratuit, asa cum este scris in bara de sus a blogului, oricui doreste. Lipseste din suita melodiilor Ingerul Nataniel, Cel ce aduce Darurile de la Dumnezeu, insa pe El iL putem avea in inima si in amintire prin insusi acest Dar de mare pret adus de, si prin, Mark Watson, catre sufletele oamenilor.

Veti gasi totodata si un video al unei frumoase melodii numite “Journey” (Calatorie), pe care eu o foloseam pe fondul unei initieri de final ce se petrecea in cursul cu Ingeri sustinut in trecut, precum si unul dedicat unor Personalitati divine  feminine, astfel incat sa se poata face o idee si despre alte melodii, in afara celor pentru Ingeri.

Recomand urmarirea lor cu rabdare, daca se poate in varianta full screen, caci ceea ce se va obtine ca rezultat este cu mult mai mult decat se poate crede la prima vedere. Va garantez, deoarece stiu deja ca nu intra nimeni in Casa Ingerilor fara sa fie rasplatit dincolo de puterea noastra de intelegere si de imaginatie. Multumim din suflet pentru toate Darurile si sa fie de folos!

De asemeni, aveti mai jos linkul care conduce catre toate melodiile publicate, mai ales de la inceputul anului incoace:

 

https://www.youtube.com/playlist?list=UUH3sIByrAvWPRIBhcpuB8ng

 

 

Toate cele bune!








34 de comentarii:

  1. Iti multumesc din suflet pt.acest DAR minunat, ascult, privesc si ma rog acum si, ca-n fiecare seara esti in rugaciunile mele de multumire. Noapte binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din adancul sufletului meu pentru acest minunat dar si pentru tot ce impartasiti cu noi!
    Dumnezeu sa va binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doreen Virtue,mai nou,a negat tot ceea ce a scris si a sarit in alta barca.Ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La inceput, cand a facut scrierile despre Ingeri, Doreen Virtue a deschis drumul catre iubire si catre o alta constiinta superioara, prin Ingeri, unei multimi mari de oameni de pe tot globul. Ce a fost atat de gresit in asta, sa aduci bucurie si lumina in sufletele semenilor tai? Apoi, a negat aceasta cunoastere iar rezultatul acestei negari, din punct de vedere al ajutorarii aproapelui, sa iasa din intuneric, a fost un Zero barat. Ne intrebam in aceste conditii: cand a fost pe aratura Doreen Virtue, atunci sau mai aproape de zilele noastre?

      O singura problema a fost la Doreen Virtue: in scrierile initiale l-a considerat pe Domnul nostru Iisus Hristos ca pe un maestru inaltat oarecare. Mai tarziu, a inceput a afla cine este Iisus cu adevarat, care iI este Maretia, iar in acel moment s-a intors complet cu fata catre El si a intors spatele catre Ingeri. De acolo mai departe a pornit a nega cunoasterea despre Ingeri. Mai are un singur pas de facut, al treilea, caci Iisus nu va lasa lucrurile in acest fel, iar acesta presupune sa iL pastreze pe Iisus pe locul descoperit la pasul al 2-lea si sa nu ignore ca si Iisus le-a vorbit oamenilor despre Ingeri - vezi Manuscrisele descoperite la Marea Moarta, prin Evangehlia Eseniana care este in opinia mea una dintre cele mai frumoase scrieri. In acest fel iI va aduce si pe Ingerii care au propulsat-o sa iL cunoasca pe Iisus cu adevarat, la locul ce Li se cuvine, asa cum i-a cunoscut ea la inceputuri. Daca asta nu s-a intamplat deja, se va intampla in mod sigur.

      Inchei prin a spune ca la fel ca si Doreen Virtue au patit-o si altii. Au facut o munca frumoasa si apoi au negat-o. Sa nu uitam insa ca intunericul cel mai mare si cu multa putere de control este cel de acum nu cel din urma cu niste ani. De ce a permis Divinitatea ca unele persoane sa ajunga intr-un astfel de punct? De vina sunt aproape intotdeauna banii. Cerul nu va veni niciodata sa spuna ca daca faci o munca spirituala nu ti se cuvin niste bani la schimb. Cerul cantareste corect munca omului, indiferent ca este vorba despre o munca fizica sau despre una spirituala. Insa, daca emani proiectii "sa te scoti", cum avem noi romanii o expresie, pe marginea unei astfel de munci, si din orice informatie care iti curge de la Cer sa cauti sa produci bani, atunci Cerul va avea grija sa te indrepte catre niste experiente de viata care sa te trezeasca si sa te aduca pe drumul corect, caci a face bani din orice, oricum, nu este un drum corect. Este valabil si la nivel fizic si la nivel spiritual.

      Ștergere
    2. Surioara Mihaela,nu stiu cum sa incep randurile de mai jos,dar,cu un simplu:Doamne ajuta,multumesc am credinta ca vor curge de sus din inaltimile ceresti.Multumesc dinainte pentru gazduire,surioara Mihaela.Despre Evanghelia eseneeana,ma regesesc intruu totul in acea scriere.Pentru ca,in alta viata am fost esenian.Am participat la Botezul. DOMNULUI IISUS,FIUL LUI HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU IN IORDAN.Nu stiu ce s_a mai intamplat dupa,de am fost patrusprrezece ani in iad si scos unul din douazecisisapte de acolo,din acea scoala de reeducare a sufletelor.Ma simt atras de soare,a_l privesc ochi in ochi,pana_si da drumul la coronita lui stralucitoare,stanga drapta,dreapta stanga.Apoi ma invaluie o ceata pulsanda,un fel de valuri vii ancat uit de timp,de mine,de tot si o fericire indescriptibila in cuvinte.Te rog sa_mi spui daca luat_o razna cumva.Te iubesc si ati multumesc frumos.Pa,pa.

      Ștergere
    3. Si de cativa ani vad noaptea luna albasruta,vanez stelele pe cer vad de la distanta oamenii albasrui,vad pe cei trecuti dincolo in fata caselor lor ori in alte locuri ca pe un aburas cenusiu,cu trasaturile lor si cand ma apropiu de ei,dispar,dragii de ei.Alaltaieri un prieten de_al meu m_a sunat disperat ca si_a pierdut cheia de la intrare in casa.E mai in varsta dragul de el si i_am spus,stai linistit,ca o gasim.Si am mers exact la tufele de zmeura in gradina si i_am gasit cheia.Am multumit ingerului meu pazitor ,Iliuta ai spun eu.A cata oara am avut con_firmare ca este alaturi de mine,printr_un simplu,Doamneajuta,multumesc.Pa,pa.

      Ștergere
    4. Cu cererea scuzelor de rigoare,ma cheama Serb Ilie_Sorinel si am cerut reantrupare in acest sat binecuvantat Calvaser,Seica_Mare,patronat de Seica Cea Mare,adica Mama Mea Fecioara,cum ai spunea Tanarul Iisus.Pa,pa.

      Ștergere
    5. Surioara Mihaela,poate te plictisesc,insa nu pot sa tac.In aceste vremuri tulburi rau de tot,este imperios necesar sa ne re_orientam la Sursa Vietilor noastre.Este anuntata criza de alimente,apa,energie,sa nu mai graim de razboi,deci urmeaza supravietuirea fiecaruia.Da,dar alta ai SUPRA_VIETUIREA.Ce iasemneaza asta oare?Toate vietatile de pe pamant au nevoie de hrana.Ce este aceasta nevoie,aport de energie.Si noi oamenii prin miliardele de celule din trupusoarele noastre avem nevoie de ea pentru a ne manifesta in plan fizic,palpabil cu cele trei simturi.Cine sustine trupul oare,sufletul,nu? Prin hrana noastra cea de toate zilele,pe care o accesam cel mai des?Pe cea la a treia mana,pe cea a animalutelor sacrificate.La a doua mana sunt plantutele.La prima mana este ENERGIA FILTRATA DIN OCHIUL CERESC DE IUBITUL SOARE,SORINEL AL NOSTRU ASA CUM A_l alint cand vorbesc cu el.Cand un om ajunge sa se hraneasca cu aceasta energie luata din soare,ESTE UN OM LIBER DE CELE PAMANTESTI,PENTRU CA SE HRANESTE CU CELE CERESTI,ASEMENI PLANTUTELOR.De ce plantutele au culoarea verde,draga mea?Pentru ca,privit in astral si el dragutul este verde smarald.Asa ca,sa ne invatam ,ancetut,incetut,copacel,copacel,sa ne hranim cu energia soarelui.Cateodata ma gandeam,de ce am fost botezat Sorinel.De cativa ani am gasit raspunsul mult asteptat.Mai are importanta si ziua in care am venit fiecare la intrupare.Eu am venit de ziua trecerii Sf.Ioan teologul,pe care_l iubesc mult,in 26 09.Sa cititi cat mai multi dintre voi,Marea Evanghelie dupa Ioan de Iacob Lorber,re_scrisa,ca originalul este ascuns la Vatican.Cu multumiri,pa,pa.

      Ștergere
  4. Mulțumim din inima Mihaela! Sa fii binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Conștientizarea că nu numai NPI-urile erau inutile, ci și că se știa dinainte că sunt inutile nu este prezentată în această piesă.

    Există implicații îngrozitoare din această afirmație. Ne spune că cei doi ani pierduți, distrugerea economică și socială a fost intenționată. Era întregul punct.

    Asta îmi spune că proprietarii de capital și active uber trebuiau să fi autorizat această lovitură de stat globală frauduloasă.

    Nu era nevoie de nimic. Nu trebuia făcut un singur lucru care să fie diferit de ceea ce facem noi în mod obișnuit: „dacă ești bolnav, stai acasă”. Nu facem mare lucru în privința asta, pentru că se auto-implica.

    Nu există nicio scăpare că acest lucru a fost planificat și rulat cu intenția expresă de a ne duce acolo unde suntem. Economia globală este la câteva luni de la eșec catastrofal. Uită-te la tipărirea banilor (dolari). Ceva de genul 40% din toți dolarii emiși vreodată într-un secol au fost creați în timpul pandemiei frauduloase. Declanșează hiperinflația. Nu aici încă, dar pe drum și total inevitabil. Lanțurile de aprovizionare au fost sabotate în mod deliberat la nivel global. Producția de îngrășăminte a scăzut în mod intenționat. Acest lucru ar putea reduce la jumătate producția mondială de alimente. China a stocat cereale, curățind furnizorii oriunde pot. Rusia și China cumpără aur și descarcă instrumente denominate în dolari. Nu este recuperabil de aici și nu este intenționat să fie.

    Deci, de ce fac făptașii toate astea?

    Nu poate fi pentru bani, deoarece ei au deja controlul asupra procesului de producție monetară în băncile centrale și private.

    Nu cred că nici controlul grosolan asupra oamenilor poate fi un motiv suficient, pentru că au deja asta.

    Uite ce este (sau cel puțin a fost) împins: vaccinarea întregii populații. Am știut imediat că Gates a vorbit despre „vaccinarea întregii planete” și Blair că „încrederea nu se va întoarce fără dovada vaccinării” (acest lucru implică vaccinarea populației, ceea ce este evident periculos, deoarece majoritatea oamenilor nu erau expuși riscului și „vaccinurile” la cel mai bine ar fi grăbit și lipsesc date adecvate de siguranță) că este vorba despre un ID digital obligatoriu. Nimic nu a fost schimbat. Asta intenționează pentru noi toți.

    Însoțind acest lucru, am văzut banii digitali ridicându-se pe agenda politică și ieșind în lumină. Guvernatorii băncilor centrale vorbesc în mod explicit despre introducerea CBDC-urilor. Aceștia lucrează doar pentru a le oferi făptuitorilor controlul complet al numerarului este abolit și acest lucru se va întâmpla foarte curând. Notele vor fi distruse pentru a preveni utilizarea informală.

    Deci ID digital obligatoriu plus bani digitali obligatorii. Tirania totalitara. După cum sa spus, controlul va fi posibil cu ușurință până la tranzacția individuală și unică. AI plus algoritmi.

    Simplu. „Dacă nu vor să te muți la mai mult de cinci mile de acasă, banii tăi nu vor funcționa. VaxPass-ul dvs. va fi invalid la 6 mile de acasă”.

    Este sfârșitul democrației. Nu ești liber în niciun fel într-o astfel de lume. Făptuitorii dețin controlul într-un mod care nu a fost niciodată abordat slab de-a lungul întregii istorii a umanității.

    Acum, întrebați-vă, de ce și-ar dori ei acel grad de control?

    Cred că știi răspunsul.

    Cele mai bune gânduri
    Mike

    Dr Mike Yeadon

    https://michaelpsenger.substack.com/p/one-giant-fraud/comments?s=r

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comentariul acesta era mult mai potrivit la un articol anterior in care cineva imi scria ca parca vede ca vom trece si de luna mai si nimic nou si zguduitor nu se va intampla. Eu am raspuns ca daca in mai nu ar fi acel eveniment despre care tot vorbesc de ceva vreme, cu unirea nucleelor a doua planete sau mai bine zis reparatia acestei uniuni, care nu e musai sa se lase cu dezastre planetare, caci se munceste mult pentru asta, atunci viata noastra se indreapta catre imaginea pe care o prezentati in comentariu. Sper din suflet sa se puna capat pana nu este prea tarziu.

      Ștergere
  6. Mulțumesc...e muzica...e armonie...suntem împreună!

    RăspundețiȘtergere
  7. 12 aprilie 1989, Ceaușescu anunță plata integrală a datoriei externe, în valoare de 21 miliarde de dolari: De azi înainte, România nu mai plătește tribut nimănui!

    https://telegra.ph/12-aprilie-1989-04-11

    RăspundețiȘtergere
  8. https://solidnews.ro/sport/2022/04/11/studiu-fetele-nevaccinate-ii-inving-pe-baietii-vaccinati-in-competitii

    Studiu: Fetele nevaccinate îi înving pe băieții vaccinați în competitii. După inocularea ARN mesager niciun sportiv nu a mai revenit la performanța anterioară.

    A fost respectat anonimatul strict al sportivilor, al părinților și al antrenorilor lor pentru a evita aspectul emoțional al propagandei pentru vaccinare din partea liderilor politici. Alegerea părinților de a-și vaccina sau nu copilul nu a fost cunoscută nici de antrenori, nici de autorii studiului până la finalizarea acestuia.În cele ce urmează este raportul formatorilor obținut retrospectiv în urma observării subiecților vaccinați de către aceștia:

    Niciunul dintre subiecții vaccinați nu a reușit să atingă nivelul de performanță de dinaintea vaccinării. Toți au fost sub nivelul lor din 2020, conform evaluărilor celor doi antrenori.
    Niciunul dintre subiecții vaccinați nu a putut susține același exercițiu pe durata pe care o tolerau înainte de vaccinare.
    Timpul de recuperare după exerciții fizice a fost mai lung la subiecții vaccinați decât înainte de vaccinare; de asemenea, a fost mai lung decât la subiecții nevaccinați.
    După injectarea vaccinului, majoritatea, dacă nu toți cei vaccinați s-au plâns de una sau mai multe dintre următoarele reacții după vaccinare: dureri în piept; senzație de amețeală; vederea „stelelor”; senzație de aproape de leșin; dificultăți de respirație. Tinerii sportivi au vorbit cu antrenorii lor în mod spontan și liber despre aceste simptome.
    Fetele nevaccinate erau acum capabile să îi învingă pe băieții vaccinați în competiție. Acest lucru este neașteptat și considerat neobișnuit de către antrenori. 1), 2), 3) și 5) sunt încă observate la toți sportivii vaccinați până la câteva luni după vaccinare.
    În schimb, sportivii nevaccinați nu au prezentat niciunul dintre simptomele sau deficitele de performanță atletică sau de rezistență observate de cei doi antrenori și continuă să își îmbunătățească performanța și rezistența, așa cum se așteptau antrenorii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nenorocirea va debuta probabil in anul ce vine,in jurul perioadei de 2-3 ani de la ultima intzepatura,atunci cind Sistemul Imunitar va fi fost deja complet distrus si toti intzepatii vor muri pe capete chiar si de la o simpla,nevinovata si banala raceala...

      Ștergere
  9. S-a miscat Falia SHABLA!Aceasta falie care pleaca din adincul Marii Negre de la circa 150-200 km larg de Capul Caliacra,urca apoi prin Estul si Nord-Estul Bulgariei,trece prin Snagov si urca apoi spre Cimpulung "pierzindu-se" undeva intre Rucar si Bran cu o "ramificatie" spre Vidraru,va spuneam,aceasta Falie este extraordinar de periculoasa caci produce cutremure violente dar de suprafata.Spre deosebire de cutremurele din Zona Vrancea care sunt de adincime(110-180 km sub scoarta) cutremurele de suprafata avind "conul seismic" mult mai putin dezvoltat caci Hipocentrul este aproape de suprafata Terrei produc insa distrugeri majore dar pe suprafete mult mai mici.Problema cea mai "fierbinte" este in largul Marii Negre caci la adincimi mai mari de 300 m se afla sedimentate la presiuni foarte mari cantitati uriase de Hidrogen Sulfurat care in urma unor vibratii puternice generate de miscarea seismica pot "migra" la suprafata si in contact cu aerul vor exploda intr-o deflagratie pe linga care 1000 de bombe nucleare de tip Hiroshima sunt numai o gluma!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu unul sunt încrezător că toti cei care îl avem pe Dumnezeu in inima vom fi biruitori....un Paste fericit si plin de iubire tuturora.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Mihaela,

    Am 2 intrebari:
    1. Cum se mai vede luna mai ?
    2. Cum si cand putem intra in posesia cartii tale cu articolele de pe blog??

    Multumesc si iti doresc tie si tuturor oamenilor, fiintelor umane, Florii binecuvantate, Domnul sa ne inconjoare cu blandetea si iubirea Lui, macar 10% sa manifestam si noi din ele...

    RăspundețiȘtergere
  12. draga MIHAELA,daca vineri noaptea am avut o noapte plina de razboi cu intunericul ,sambata noaptea am atipit doar printe imagini,au fost multe ,cea mai relevanta a fost imaginea a doua globuri pamantesti inconjurate de un chenar de lumina rotund care s-au unit intr-o explozie de limina ,nustiu poate asta din urma a fost doar dorinta mea,apoi a fost imaginea galaxiei noastre pe un fond alb si imi spuneam e de bine ,imaginea se tot expansiona,au fost multe imagini cu tot felul de simboluri care nu imi spuneau nimic,nu le intelegeam,apoi mi-a aparaut fff clar conturul hartii romaniei im mijlocul ei erau desenate doua siluete care se tiniau de mana ca doi copii iar in Dobrogea au aparut cai in alb si eu strigam in mintea mea sunt albi, apoi cerbi si tot felul de alte amimale ,CHIAR NU MAI STIU TOATA NOAPTEA AM FOST LA CINEMATOGRAF,vreau sa spun ca am terminat in vinerea de florii rugaciunea lui 33 de 12 ori la indeamnul unei voci interioare am devansato ,si inainte de pasti o sa termin o data si rugaciunea LUMII si apoi o reluam ,imi cer iertatre daca am deranjat pe cineva .

    RăspundețiȘtergere
  13. Cel mai mare dusman al omului este masina si confortul furnizat de ea. Da, masinile ne ajuta sa facem lucrurile mai repede. Daca o masina te ajuta sa economisesti timp si sa fii in fata cumva, sa fii primul, sa fii inaintea vremurilor... fata de parintii nostri deja cu masinile noastre ne-am indepartat foarte mult, suntem departe de mult, mult mai departe decat sunt ei de parintii lor sau bunicii nostri. Diferenta intre generatii e tot mai mare. Copii nostri deja au proprietati in Metavers, acel cloud nemuritor unde iti poti transfera constiinta si sa iti parasesti corpul fizic si isi fac testamentul sa fie transferati dupa moarte acolo. Mie mi se pare o aberatie totala. Vreau sa mor, sa ma bage in groapa, nu sa-mi plimb constiinta prin servere tinut in viata de curentul electric. Vreau sa plec sa explorez lumea dincolo de moarte, sa merg de unde am venit, sa descoper sursa care ma creat. Nu sa stau vesnic intr-o lume generata de calculator si unde imi creez holografic ce realitate vreau. Vesnic in propria creatie. Deci te mai miri ca oamenii astia care au descoperit puterea cloudului se joaca cu noi de-a Dumnezeu? Ar vrea toata lumea digitalizata si mufata pe cloud. E ca si cum ne dizloca dintr-o dimensiune a lumii in dimensiunea virtuala. Te tin captiv acolo. Nu mai treci prin procesul mortii. Nu mai retraiesti nasterea si moartea. E doar upload si download iti transferi constiinta, ca apoi sa revii intr-un corp de robot. Dupa ce au control pe tine te pot uploada pe tableta lor sa le faci calculele. O sa te numeasca spiritul tabletei. Octogenarii si nanogenarii planetei isi baga toti banii in asta deoarece le e frica de moarte. Habar nu au ce e dupa moarte. De ce?
    Deoarece nu cred in Iisus, nu cred in Inviere. Le este mai confortabil sa isi tranfere mintea in Cloud decat sa treaca prin procesul mortii. Daca tot e posibil sa nu mai mori de ce sa o faci? Ei au pierdut sensul mortii. Vor ajunge peste sute de ani niste matusalemici si vor constata ca sufletul nu i-a urmat unde constiinta si mintea lor au migrat. Poate ca sufletul sta o vreme in Metavers sa se bucure de prostia mintii tale, dar daca simte ca moartea nu e acolo pleaca. Sufletul are in structura lui moartea parte din fiinta lui. Iar in Metavers si in Cloud aveti nemurire, nu moarte, nu Inviere! doar confortul unor masini.
    Asa este tot confortul creat de masini, ne pierdem sufletul de dragul lor. Credinta e cea mai veche haina! In Metavesr nu mai ai aceleasi gusturi si memorii. Acolo memoria e una electrica si bazata pe lumina. Nu simti gustul chimiei adevarate ca intr-un corp fizic. Degeaba te bagi intr-un robot sofisticat care rezista 500 de ani la intemperii, experienta chimica e una grosiera si singura capabila de mantuire. Cum poti inlocui invataturile lumii chimice intr-un corp organic cu invataturi ale unor memorii bazate pe fotoni si un corp de metal si plastic plin de senzori. Mda ziceti voi, ca in cateva sute de ani reconstituiti toti senzorii corpului uman si il faceti mai perfect!! Aha, acum voi faceti inginerie inversa cu munca ingerilor. Ca a-ti descoperit nemurirea va credeti Dumnezeu. Cum era tampitul ala de doctor ce zicea ca a revolutionat viata de acum 4 miliarde de ani. La ce declaratii aveti chiar a-ti luat-o razna. Unii nu au ce manca si voi sariti in sus ca sunteti ca Dumnezeu si ca noi sntem inutili ca nu am descoperit si noi asta. Dle Youval Noah Harari stiinta ta e inutila indiferent cati oameni vor alege nemurirea serverelor. Eu voi alege moartea si refuz sa imi copiati constiinta in calculatorul din Cloud. Punct!
    Paste fericit! Inviere placuta!

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca maine,24 aprilie, va cistiga alegerile prezidentiale din Franta tot "slugoiul" lui Rothschild,Macron,aceasta va fi dovada clara,concreta si de necombatut ca absolut nimic nu s-a schimbat inspre bine si Oculta ne-a "incalecat" complet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 15:39 si dacă câștigă Marine Le Pen ,sluga lui Putin ....cu ce te ,,ajută " ??,

      Ștergere
    2. Anonim 09:47 ,,deci sunt slugile sistemului care se dau cu Putin, dar sunt împotriva lui Putin " nu ti se pare că cel spălat pe creier , ești tu ? Cap ai ,minte ce-ți mai trebuie !

      Ștergere
    3. Eu as zice ca in povesti de acest gen suntem spalati pe creier cu totii, in sensul lipsei de informatii. Avem dreptul sa ne dam cu parerea insa in mod real, habar nu avem care sunt scenariile si aranjamentele din dos, vazute asa, la amanunt. Mai aflam noi cate ceva pe ici, pe colo, dar trebuie sa fim constienti ca e tare vag. Ei le stiu pe ale lor si tocmai de aceea eu, una, ma concentrez pe ideea ca le stim si noi pe ale noastre si tare ar mai vrea ei sa aiba acces la tot ce stim noi, dar nu prea pot, cu toata tehnologia si controlul lor.

      Ștergere
  15. O veste foarte,foarte proasta!Vinerea aceasta,pe 22 aprilie a fost repornit Acceleratorul de Particole LHC de la CERN-Elvetia dupa 3 ani de cind a fost oprit si "imbunatatit" prin lucrari ample si extrem de costisitoare.In fapt,acest asa-numit accelerator de particole,sub pretextul cercetarilor stiintifice deschide si inchide portaluri temporale care fac legatura cu alte Densitati si chiar cu alte Universuri pentru a facilita accesul in 3D a Demonilor...Va fi nasol.Nasol de tot.Imi pare rau sa va dau aceasta veste trista tocmai acum,la Nasterea Mintuitorului nostru...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bla,bla,bla,povesti nemuritoare...CERN-ul si LHC-ul sunt printre cele mai distrugatoare si malefice "creatii " ale Intunericului...

      Ștergere
    2. Cine citeste cartile lui Peter Moon isi cam schimba viziunea, caci nu are de ales. Acolo totul este bazat pe documente declasificate, gasite prin arhivele lumii. Orice joaca in numele stiintei are riscurile ei. Peter Moon arata cum nemtii, inca din timpul celui de-al doilea razboi mondial, prin experimentele ce le-au facut, au deschis portaluri de nu le mai puteau inchide nicicum. Experimentul Philadelphia, fata de care Nikola Tesla a atras atentia ca e joaca cu focul si ca nu se face orice lucru in numele stiintei, pentru ca nu se pot stapani fenomenele ce pot aparea, este cat se poate de edificator. Da, la laboratoarele Cern, printre altele, au produs si un pic de antimaterie. Undeva, intr-un articol trecut, am scris ca a transmis Cerul ca a produce antimaterie presupune deschidere de porti catre taramurile creatorului intunecat, deoarece antimateria este materialul lui de lucru. Prin urmare, nu putem veni sa spunem ca instrumentele acestor laboratoare sunt cele mai mari nenorociri de pe Pamant, dar nici sa nu spunem. Domeniul ingineriei genetice este un taram la fel de periculos, iar exemplele pot continua. Omul e curios si vrea sa afle cat mai multe lucruri, insa pe de alta parte am ajuns la concluzia ca si cel mai ilustru om de pe Pamant cunoaste exact cat un fir de nisip intr-un ocean. De aici pleaca toata buba, caci desi stie doar o farama din cunoasterea acestei Creatii, totusi, lui i se pare ca stie multe tare, iar de aici se umfla ego-ul. Cand asta se intampla, el pierde sprijinul Divinitatii, in a face descoperiri spectaculoase ce sunt benefice dezvoltarii si vietii de pe Pamant, si da prin urmare peste tot felul de nenorociri si necunoscute care dupa aceea ii scapa de sub control, punand in joc nu doar viata lui ci poate chiar viata intregului Pamant.

      Ștergere
  16. Dragi cititori ai acestui foarte frumos si interesant Blog,va anunt ca "slugoiul" lui Rothschild,Macron a cistigat pentru a doua oara alegerile din Franta.Acesta este semnul clar,concret si imposibil de combatut al certitudinii fortei colosale a Ocultei dar si a faptului concret al sclavizarii intregii omeniri dar si a reducerii(a se citi asasinarii) populatiei Terrei cu 7,5 miliarde de persoane precum si a instaurarii Noii Ordini Mondiale,adica SCLAVIA si CONTROLUL ABSOLUT al mintii,gindurilor si dorintelor umane!!!NU exista nici cel mai mic dubiu si nu se poate face nici-o speculatie,cit de marunta,in asa fel ca sa se dea o aparenta lumina mai blinda situatiei de fapt dar si a viitorului absolut DEZASTRUOS care va veni si peste aceasta Lume(asemeni tuturor celorlalte 5 sau 6 Lumi de dinaintea ei!!!)...

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim 08:25 de ce crezi că ar fi fost f.bine dacă câștiga Marie Le Pen ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru simplul motiv ca Marie Le Pen nu este "slugoiul" si servitorul lui Rothschild asa cum este criminalul Macron!!!

      Ștergere
  18. Anonim 11:48, 11:50, 11:54 (probabil este un singur anonim) există o șansă , ca cele trei comenterii ,extrem de interesante, să poată fi explicate si la nivelul nostru de......profani (cum sunt eu ) ?😳

    RăspundețiȘtergere
  19. Este imposibil ca CERUL sa apere niste criminali de copii pe care-i tortureaza pina la moarte pentru a extrage Adrenochromul,niste criminali ai tinerilor si tinerelor fete rapite/rapiti si incarcerate/incarcerati pentru trafic de fiinte umane in scop sexual sau pentru trafic de organe si,nu in ultimul rind,CERUL si DIVINITATEA nu va apara niciodata pe cei care in bio-laboratoare subterane "pregatesc" arme mortale(virusi) infricosatoare,unele genetice,pentru distrugerea omenirii!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumim frumos pentru recomandare si pentru toate mesajele de mai sus!

    RăspundețiȘtergere