marți, 1 decembrie 2020

LA MULŢI ANI!

 




LA MULŢI ANI!

 

Ce iţi doresc ţie,

Drag Popor Român:

Peste a ta glie,

Tu să fii stăpân!

 

Să îţi creşti fiii mai buni,

Drepţi şi iubitori,

Bogăţie de cununi,

Sub un cer cu mii de Sori!



18 comentarii:

  1. Daca esti roman
    https://youtu.be/Fn5tCSMOJXA

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta!
    frumoasa poezie , frumoase ganduri !

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajută! La mulți ani cu bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ete na! Mii de sori! Tocmai de aici ne vine problema ca popor. Era suficient un singur Soare: Dumnezeu Unu. Atunci romanii ar fi acum uniti. Nu in masonerie uniti, ci in Dumnezeu. Masoneria este piesa de puzzle nepotrivită. Pentru ca isi are rădăcinile intr-o religie veche si lipsita de logică. Crestinismul este
    " scurtătura". Daca nu si-ar fi bagat coada satana, crestinii ar fi acum Mantuiti. Nu ar fi ratacit prin desertul iluziei 2000 de ani. Ca evreii. Pana isi purifica ADN-ul spiritual de implanturile demonice. Gen vrajitorie si alte metehne omenesti.
    Cum istoria se repeta, deci si Atlantida, omul a pus din nou botul la ispita dracilor. In loc sa caute Mantuirea facand fapte bune,a preferat sa alerge dupa șamanism prin jungla amazoniana, supa woodoo prin Africa si dupa paranormal prin Rusia. Solutiile problemelor sunt tot timpul langa tine. Poporul roman avea si cazurile de rezolvat in tara lui, adica cei aflati la necaz, avea si un bogat tezaur arhetipal din care isi putea trage seva. Un copac scos din solul lui si replantat in solul nepotrivit nu face fructe. Ramane sterp ca smochinul blestemat. Sau face fructe otravite. Contaminate cu magia neagra. Le aveam pe toate ca popor: o multime de dusmani cu ochii pe noi, foarte multi copii bolnavi, bătrâni părăsiți de cei plecati la munca in afara, pamanturile nemuncite vândute pe mai nimic la altii. Magia neagra ne mai lipsea. Ca o bomboana pe coliva unui popor care nu a invatat ca Invierea este esenta crestinismului si-si canta singur prohodul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mihaela,

    Acum, ca au trecut si alegerile, spre ce ne indreptam? Ce ne asteapta, ce sfaturi si avertizati ne poti da?
    Cu drag, un anonim prezent mereu la mesajele tale intelepte si frumoase

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum spre ce ne indreptam? Nu vedeti bine? Ne indreptam cu viteza maxima spre distrugerea totala si completa a tarii si a poporului(atit cit a mai ramas din el!!!)!!!

      Ștergere
  6. Doamna Mihaela despre cazul Caracal cu fetele rapite ce ne mai puteti spune ?

    RăspundețiȘtergere
  7. mesaje de la Chișinău de la Ivu Frâncu
    ----------------------------------------
    1.
    Re-Unire ! Re-Unire ! Re-Unire ! / România, colț de rai și de iubire /
    Vrem cu frații să trăim / Viață nouă să pornim
    La un loc cu toți să fim /Pe stră-Buni să pomenim
    Ne surâde al nostru Domn / Deșteptați-Vă din somn !
    ----------------------------------------------------------
    2.
    Vrem acasă, la noi acasă / Ocupația ne-apasă
    Basarabia martiră / Pământul ni-l răpiră
    România e cea Mare / Pentru voi a mea urare
    Să scăpăm noi de străini / Veneticii de haini
    --------------------------------------------------
    3.
    iașul nostru ne salută / chișinăul tot se luptă/
    noi suntem la noi acasă / ocupația ne apasă/
    împreună să trăim / România să iubim/
    jos hotarul dela Prut / Sfatul Țării așa a vrut !
    ---------------------------------------------------------
    4.
    Eugen Doga ne vrăjește / Toată lumea cucerește
    De la Nistru ne tot cântă / Sufletele ne încântă
    România-i țara lui de dor / Inimioară cu fior
    Re-Unire el ne spune / Pe toți vrea să ne adune...
    ------------------------------------------------------
    5.
    Bucovina, Nord și Sud / Peste graniță se aud/
    Despărțiți de cei haini / Cei de Sus - printre străini/
    Ștefan Doamne, tu te scoală / Și ne ia la socoteală/
    Noi suntem fărâmițați / de cei lași amenințați
    ----------------------------------------------------------
    6.Ionică a lui Paladi / Împreună bine ne șade
    Prutul curge tot domol / Ionuț e al ei sol
    Drag Zalmoxe ne învață / S-ascultăm a lui povață
    Pe stră-moși noi să cinstim / Timpuri vechi să amintim

    RăspundețiȘtergere
  8. Dna Mihaela , se pare ca ne-ati uitat ,tocmai acum cind am avea nevoie sa stim cam ce se intimpla in astral ... lupta este in desfasurare , atit stim .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, exact cand nu scriu in blog am amintirea cea mai mare, pentru toti cititorii si pentru noi toti, in general. Este mai multa vreme de cand nu mai spun ce se petrece, nu pentru ca nu vreau, ci pentru ca nu pot. Pe masura inaintarii in viitor, complexitatea a cele ce se petrec devine din ce in ce mai ampla, incat e nevoie de mult timp pentru a pune cap la cap diferite piese, astfel incat sa se poata forma o idee sau o imagine cat mai clara. Pana la sfarsitul anului voi scrie un articol in care voi veni cu niste informatii interesante.

      Ștergere
  9. UN CRACIUN BINECUVANTAT,CU CREDINTA IN DUMNEZEU CA ESTI BINE

    RăspundețiȘtergere
  10. Discursul politic și economic de pe planeta și din fiecare tara nu are lagatura cu realitatea cosmică care urmează sa se desfășoare. Societatea este antrenata în direcții care încep sa arate lipsa totala de atașament a populatiilor făta de valorile impuse de un sistem global. Singurii care se conformează sunt cam o treime din populația globului. Cealaltă parte a omenirii a început sa se trezească, și resping valorile propuse de sistem. Ei impun frica amenzilor și controalelor. Ei au observat totala lipsa de atașament și nu au ce face decât sa forțeze mana majorității. Astfel comunismul tehnologic vine implementat prin dezvoltarea pe steroizi a internetului și tranzacțiile online.
    In 2020 s-au întâmplat cât alta data în 4 ani, au încercat sa modeleze opinia publica prin urgente continue ca distragerea a atenției de la realitatea cosmică.
    Conjuncția a transmis iubirea cosmică și a invadat inimile tuturor. Au fost atinși inclusiv foarte mulți întunecați de o iubire care nu credeau ca și-o vor reaminti. Discursul politic nu mai are susținători în nici o tara. Politicienii încep sa se trezească ca au fost păcăliți și nu mai au suportul decât a unui sfert din populație. Dar ei au mâinile legate, nu pot face altfel decât ordinele primite. Toți politicienii sunt butoane. Pana și la ei se simte dezamăgirea și lipsa de atașament.
    Vaccinarea, schemele de control, masurile de restricții toată au ca scop sa dea greș în anul 2021, urmând sa fie implementare in forță în 2022 și 2023. Anul 2024 este hotărâtor pentru toți și toate, examenul final al maturității și nașterea omului galactic. Asta spera și întunecații sa aibă și ei omul galactic controlat de influenta lor. Tot ce se întâmplă este o pregătire planetara pentru 2024. Atunci va avea loc un eveniment așteptat de foarte mult timp numit de Întunecați Recolta, și Ascensiunea de Luminoși. E momentul trecerii omului la viata galactica. Din oameni primitivi și barbari vom deveni oameni care simt stelele.
    Lipsa totala de atasament a populației globului se va acutiza tot mai mult la toate masurile, restricțiile și scenariile impuse cu Forța sau voalat.
    sistemul din China va fi implementat în toată lumea treptat pe etape. Sub forma tehno comunismului. Telefonul te spionează, vecinii te vor raporta. Totuși me talitate vechi și noi apărute vor fi mereu o provocare și vor schimba mintea celor nedecizi. Prima reacție este de neîncredere. Și lipsa de atasament este o problema serioasa pentru ei. Stimulii în banii gratis și ajutorul social internațional va fi impus în toate țările. Vom primi bani doar ca să stam cuminți și sa aderam sistemului, compensând lipsa de atașament. La început lumea va crede ca banii gratis sunt buni, fiind obiectul cu cele mai mari atasamente ale omului. Și aici va începe bătălia finala, între cei care accepta banii gratis și se vor atașa de schema ajutoarelor sociale semnând și votând tot ce se dorește de la ei, și cei care nu vor acești bani gratis. Pana atunci se încearcă distrugerea a cât mai multor afaceri, iar pana în 2024 sa nu mai existe afaceri private deloc.
    Singurii care nu vor putea fi invadați de jocurile foamei vor fi cei independenți fără conectare la sistemele publice de apa, gaz, electricitate. În multe tari asa ceva e imposibil, dar tarile agrare și agricole vor supraviețui mult mai bine. La noi în România diferență între tara și oraș se va vedea exponențial. Masurile lui Trump de a arunca bani din elicopter este aspru criticata, dar a fost votata de aproape toți. Ele vor urma sa fie implementate în toate tarile. Aici vă vor ataca pe toți. Și mulți chiar dacă nu vreți, veți accepta acești bani gratis crezând ca faceți un bine vouă. E capătul lanțului. Și cu rușine spun ca vad ca vom accepta banii gratis. Am fost condiționați sa avem bani. Dar atașament fata de valorile lor și atașament fata de sistem nu va exista, decât voci care spun ca asa e corect sa procedam. Aici se pierd informațiile ca e o lupta a omului cu el însuși, cu Banul însuși.

    RăspundețiȘtergere
  11. Craciunul acesta sa iti raspunda la toate rugaciunile si sa iti aduca multa bucurie !

    RăspundețiȘtergere
  12. URARE DE CRĂCIUN

    Ziua Sfântă de Crăciun
    Să v-aducă gândul bun,
    Lumină și pace-n tindă,
    Cu armonii de colindă...

    Dragoste și frumusețe,
    Bunătate și blândețe,
    Duhul Sfânt să ocrotească
    Țara noastră Românească!

    De Nașterea Lui Iisus
    Să aveți inima sus,
    Bucuria să vă țină
    Cu încredere deplină!

    Domnului născut acum,
    Cu toți astăzi îi cântăm,
    Colinde de la părinți,
    Ce ne-apropie de Sfinți!

    Pe Dumnezeu să îl slăvim,
    În icoană îl privim,
    Cum se naște pentru lume,
    S-o scape
    de-ntinăciune!

    La Anul și la Mulți Ani!♥️🙏♥️

    Preot Emil-Nedelea Cărămizaru

    RăspundețiȘtergere
  13. Din suflet multumim pentru aceasta frumoasa urare!

    RăspundețiȘtergere