miercuri, 9 septembrie 2020

UN ALT FEL DE SFARSIT AL LUMII...

 



UN ALT FEL DE SFARSIT AL LUMII...

 

Dragii mei,

         In legatura cu cele expuse in articolul anterior doresc doar sa transmit faptul ca sunt in desfasurare actiuni masive, la nivelul intregii planete, ce au in vizor stoparea celeilalte cauze ce merge in paralel cu Coronavirusul. Sunt chestiuni legate de ADN, ARN, tehnologii sofisticate, caci portile acelea hexagonale cu muchii intunecate, pe care eu le tot vad in astral de mai bine de un an de zile, le cam regasim in aceste structuri, in jurul elementului Carbon, ce apare in componenta lor.

         Insa, chiar daca am vedea o scadere a cazurilor de imbolnavire, apar in continuare semne legate de razboi. In egala masura, tot timpul este asociat in aceste semne si faptul ca ar fi mai degraba o iluzie a unui razboi. Altfel spus, nu ar fi un razboi cu adevarat, ci s-ar dori doar ca multimea sa creada ca este un razboi adevarat. Sau poate ca o fi o alta interpretare, nu stiu ce sa zic. Vom trai si vom vedea. Noi trebuie sa continuam cu actiunile si rugaciunile noastre si poate ca intr-un final, vom reusi totusi sa sarim pe niste filamente temporale pe care planuri din acestea sa nu fie scrise.

         Iar daca nici cu asta nu ni se pune capac rapid, atunci exista alte metode, de tipul „viata zilnica, incetul cu incetul”, asa cum este in povestioara de mai jos:

„In zilele noastre, vine Dumnezeu la Noe, care traia linistit si-i zice:

– Noe, pamantul s-a umplut de rautate si oamenii M-au uitat. Vreau sa-mi construiesti o noua Arca, pentru ca Potopul va veni iar. Sa iei din fiecare specie cate un exemplar mascul si femela. Ai la dispozitie 6 luni de zile!

Dupa 6 luni se uita Dumnezeu pe pamant si-l vede pe Noe plangand in gradina.

– Noe!!! Sunt pe cale sa incep Potopul, unde este Arca???

– Iarta-ma Doamne, dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp… Am nevoie de autorizatie de constructie. Ma tot cert cu un inspector, pentru un sistem antiincendiu, vecinii m-au dat in judecata pentru ca am incalcat planul de urbanism construind Arca in gradina mea si nu am respectat normele de inaltime.

Apoi compania de electricitate a cerut sa pun ipoteca pe Arca in vederea acoperirii costurilor de transport si de mutare a liniilor de inalta tensiune ce trebuie date la o parte din calea Arcei pentru a fi lansata la apa. Degeaba le-am spus eu ca va veni marea la mine, ca nu m-au crezut.

Sa fac rost de lemn, a fost o alta problema. Este interzis sa tai lemn din padurile invecinate deoarece acolo traieste bufnita cu pete care-i o specie protejata. Am incercat sa-i conving pe ecologisti ca tai lemnul tocmai pentru a salva bufnita, dar nici n-au vrut sa stea de vorba cu mine.

Cand am inceput sa adun animalele, am fost dat in judecata de un grup de activisti pentru protectia animalelor. Ei sustineau ca tin animale salbatice sechestrate impotriva vointei lor si de asemenea, au sustinut ca sa pun atatea animale intr-un spatiu atat de mic, inseamna cruzime asupra lor.

Apoi Ministerul Mediului a spus ca nu am voie sa construiesc Arca pana cand reprezentantii lor nu fac un studiu de mediu si implicatiile pe care Potopul Tau le poate avea asupra mediului.

Inca am un proces in derulare cu Ministerul Muncii deoarce nu m-am hotarat cate minoritati ale grupurilor etnice sa angajez pe santier. Blocul Sindical nu ma lasa sa fiu ajutat de proprii copii la constructie deoarece acestia nu fac parte din Sindicat si nu au certificare ISCIR pentru constructia de Arce.

Ca sa fie totul si mai rau, Fiscul mi-a confiscat toate posesiile deoarece ei sustin ca vreau sa parasesc tara cu specii de animale pe cale de disparitie.
Deci, Doamne, iarta-ma, dar, imi trebuie pe putin 10 ani ca sa fac tot ce mi-ai zis!!

Dintr-o data cerul se lumina, norii disparura, iar soarele aparu din nou stralucitor pe cer.

– Doamne, sa inteleg ca nu ne mai distrugi lumea?

– Nu, Noe, se pare ca mi-a luat-o guvernul inainte…”

Preluat din: http://basarabialiterara.com.md

 

Toate cele bune!

 

14 comentarii:

  1. O doamne cât adevăr, noi singuri ne facem viața grea, suntem proprii dușmani...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara,

    Mihaela ce spui despre octombrie care se apropie cu pasi repezi?
    In plan concret, sper sa nu ne restranga mobilitatile si sa nu se atinga de legatura noastra cu bisericile!



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astia nu se lasa pina nu ne vaccineaza pe toti ca sa ne introduca in organism nano-cipurile pentru controlul total al populatiei care vor fi activate prin intermediul satelitilor geostationari plasati pe orbita joasa a Terrei si a tehnologiei 5G si 6G!!!

      Ștergere
    2. Atat iti pot spune: mesajele Cerului ca urmeaza ceva nu prea dragut se deruleaza in continuare. De asemeni, toate acestea sunt insotite de mesajul constant ca totul ar fi un teatru foarte bine pus la punct si ca nimic nu este de fapt ceea ce pare la prima vedere.

      Ștergere
  3. Buna seara. Recent am descoperit pe FB pe Cristian Alexandrescu. Vorbeste despre 5 strabuni si despre Il Separatio. Poate stiti ceva, e vorba de Separatorul? Tonul pe care il are este foarte categoric.

    RăspundețiȘtergere
  4. O perioada foarte neplacuta...Sper sa nu fie razboi cu Turcia si Grecia,bine sper sa nu fie nici un razboi la nimeni.
    Am mai zis si in alt comentariu,mie imi pare foarte rau de cei care sunt elevi in perioada asta.Cum sa stea copii despartiti cu plexiglas.Sunt asa revolatata de parca eu ma duc la scoala!
    Cat despe sfarsitul lumii..va fi facut de mana omului,mereu am avut parerea asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. D na Mihaela se vede din avion că este un teatru pentru a ne pune cizma pe gât, dar să fim tari și să luăm atitudine pana nu este prea târziu, deșteaptă-te România!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti multumesc. Sa ne rugam Cerului, adanc si profund si sincer, sa devenim mai buni. Cu multa pretuire, o seara frumoasa si astept mesajele tale.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara,

    Mihaela ce ne poti spune despre alegeri? Ce urmeaza a fi in tara noastra, de ne sunt impusi primari straini, "ne romani"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As avea eu multe de spus insa asa cum declaram in urma cu ceva vreme, ma feresc sa intru in astfel de discutii aici pe blog, caci nu mai terminam niciodata.

      Ștergere
    2. Anonim 22:31 primari ,,ne romani" ?! Sunt romance si romani getbeget care au fost alesi primari sau consilieri in orașe mari din alte țări !!!

      Ștergere