sâmbătă, 9 mai 2020

NOI SI CONTROLORII NOSTRI


NOI SI CONTROLORII NOSTRI



27 de comentarii:

  1. Doamna Mihaela, o sa innebunim toti, cu siguranta. Nebunia ramane singura forta de a ne opune realitatii absurde, singurul adevar prin care accedem la eul ascuns, cu o totala negare a Lumii, care a devenit straina si ostila. Solutia asta a nebuniei face posibila evadarea din lumea controlata de fiinte care nu cunosc iubirea si provoaca inchidera in sine a fiecaruia. Vedem pe zi ce trece ca traim intr-o societate bolnava condusa de fiinte bolnave si singurul mod de a ramane sanatosi este sa fim in dezacord cu acel drept pe care controlorii il au asupra noastra. Un dezacord ca, caderea in intuneric a acestor civilizatii controloare este imputata oamenilor. Regimurile totalitare care acum cica fac ordine in societate provoaca o dezordine in psihicul fiecarui individ. Incet-incet ma declar un nebun si imbratisez acel scenariu tragic al impotrivirii, imi asum rolul de damnat al propriei mele prabusiri si resping acest specatcol derizoriu. Creatia e singura care aduce eliberare si depasire, pe cand aici vorbim de anormalitate si alienare. Aici este Apocalipsa in repetare. Mii de fire invizibile care te obliga la karma, si daca acced la ridicarea vibratiei personale in nebunia mea se frang toate. Nimeni nu ma obliga cand sunt nebun decat propriul meu corp care cere de mancare. Si daca renunt si la el, nu mai fiintez experientele pentru care am venit, dar nici asta nu e o limita. Asta am ajuns, sa facem elogiu nebuniei. Controlorii nu cunosc nebunia oamenilor, si daca din acel sfarsit tragic al tuturor oamenilor se tot reseteaza timpul pentru ca Dumnezeu vrea sa salveze omul, as alege sa ma faca nebun de dragoste, atat de nebun incat sufocarea in sanul dragostei este garantata pentru toti controlorii in vecii vecilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Consider ca daca as iesi acum si as vorbi despre cele ce le stiu oricui din lume, multi ar spune ca deja sunt nebuna. Deci este bine, nu mai am cum sa innebunesc acum.

      Ștergere
  2. https://tiganus.blogspot.com/2020/05/dezmeticirea.html?fbclid=IwAR05QcoYT9O2OpaZfPhnhpNWdYzCBX4z9yden0DXB9f4-BOJUDEXeUQL8Ko

    Eu nu ma pricep la radiestezie, oare e posibil ceea ce spune Octavian Tiganus ? Toti romanii sunt ascensionati !? Eu vad in jur doar oameni prinsi in,,materialitate", in 3D...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios? Mai crezi în ascensionați? Nu e decât un lung proces de decădere morală, și planetară, o ascensiune a involuției.Nu mai vine nimic, nici puls magnetic, nici eveniment din centru galactic. Dacă realizezi că doar singur te poți salva ai învins pe jumate. Poate sunt nihilist, dar uite în curând vor venii din casă în casă, vă vor pune termometru la cap și "doi inşi vor fi în acelaşi pat, unul va fi luat şi altul va fi lăsat; două femei vor măcina împreună: una va fi luată şi alta va fi lăsată. Doi bărbaţi vor fi la câmp: unul va fi luat şi altul va fi lăsat.”

      Ștergere
    2. Nici eu nu ma pricep insa stiu ca domeniul radiesteziei este sub puternice influente ale civilizatiilor controloare. Prin urmare, masuratorile depind foarte mult de vibratia celui ce le face dar si de vibratia celor masurati, atunci cand cineva solicita astfel de masuratori in legatura cu propria-i persoana. Nu intotdeauna ies corecte.

      Cat despre acei parametri, marturisesc sincer ca nu ii pot nici aproba si nici contrazice datorita unui singur motiv: nu stiu exact care este definitia cuvantului "ascensionat", pentru fiecare om in parte. Stiu ce inseamna ascensiune dar nu stiu ce inseamna ascensionat deoarece, din punctul meu de vedere, eu vad ascensiunea sub forma unui proces continuu, de-a lungul caruia unele evenimente sunt de importanta mai mare decat altele. Este ca un fel de joc pe calculator cu mai multe nivele. Fiecare final de nivel este un eveniment important. In planul lumesc exista jocuri cu un numar limitat de nivele. Ai putea sa te consideri ascensionat daca ai terminat cu succes si ultimul nivel al jocului. In Creatie insa, jocul acesta este fara inceput si fara sfarsit. Prin urmare, atunci cand se foloseste cuvantul ascensionat, trebuie definit si acel ceva fata de care esti ascensionat. Daca acel ceva este mult-tintita vibratie de inceput de 5D, atunci iti spun sigur ca nu sunt corecti parametrii legati de romani.

      Ștergere
    3. Exista o situatie foarte curioasa, te masoara o data, si iese bine, te masoara a doua oara, si «zic ei», ca nu a iesit bine - si termometrul este acelasi, cine îmi garanteaza mie, ca a doua oara a iesit rau? Adica, acelasi aparat masoara diferit de cîte ori îl pun? Ori este musai sa iasa rau, chiar daca nu a iesit rau? Se inventeaza orice, numai ca sa iesi rau, chiar daca nu esti rau! Este ca povestea celui care are pîinea si cascavalul în mîma! În rest sa ne auda Domnul, ca numai el ne-a ramas!

      Ștergere
    4. Cand va fi treaba cu termometrele peste tot, va trebui sa umblam cu al nostru in buzunar. Daca se poate, din acela cu mercur. Un aparat e un aparat. El este calibrat intr-un fel anume. Sa fim constienti de faptul ca el poate fi programat sa indice 38 grade pentru o temperatura reala a corpului de 37 grade. Este simplu pentru un producator sa il faca asa. Daca exista anumite interese ascunse, pot fi masluite si termoscannerele, pot fi masluite si testele si multe altele.

      Ștergere
  3. 🤣🤣 Ce amuzant.
    Ce sa facem...Eu sunt obijnuita sa fiu văzută de unele persoane "ciudatica".O iau ca pe un compliment.
    Seara frumoasa, chiar nu mai văzusem ceva de comedie de multa vreme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua! se tot spune ca in viitorul apropiat vor fi 3 zile de intuneric...cumva astea 3 zile ar putea coincide cu gaura neagra despre care vorbeati dvs intr-un articol (sau comentariu)ca Pamantul ar putea intra (sau trece)? Si daca credeti ca acest lucru poate fii anuntat din timp?Va multumesc frumos! Bunescu Ana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am trecut deja prin una. Este adevarat ca au existat preocupari anterioare pentru a se face o constructie speciala care sa ne ajute sa trecem cu bine. Este experienta care isi are amprenta pe articolele de la sfarsitul lunii martie si inceputul lunii aprilie. A durat sase zile, dar vazute ca 2x3, iar daca parcurgi articolele numite de la ziua I pana la ziua a VI-a, vei putea intelege de ce asa. Si da, am spus intr-un articol sau comentariu, ca aproape ca imi vine sa bag mana in foc ca va fi si a doua in mai putin de un an de acum incolo. Dar cum in perioada 1-6 aprilie nimeni nu a vazut intuneric total timp de 3 zile, deducem ca acest intuneric despre care se vorbeste nu este unul sub forma pe care noi o intelegem. Nu e nici intuneric de tip noapte si nici intuneric de tip demonic. E intuneric cauzal, este punct zero, este vidul primordial, este acel ceva ce exista in orice gaura neagra. La cea din 1-6 aprilie, anuntul a venit de Sus in data de 23 martie, tocmai pentru a ne acorda timpul necesar sa ne pregatim. Daca ar fi sa repetam acea experienta, nu ne va lasa Dumnezeu, cum nu ne-a lasat niciodata.

      Ștergere
  5. Daca imi permiteti sa intreb ceva scos din contextul postarilor si mersul lumii, ceva personal. Cum se poate vindeca o persoana care iubeste o alta persoana in mai multe vieti, desi nu a primit inapoi acea iubire asteptata nici acum, nici altadata si a incercat si trait toate variantele posibile de a fi cu persoana iubita in mai multe existente. Si constata ca vindecarea de o astfel de iubire e singura solutie. Exista vindecare de asemenea iubire? Iubirea ce o simti pentru cineva e ceva ce Dumnezeu a pus in suflet si nu o poti schimba deloc? Daca e mereu neimplinita aceasta iubire, de ce continua inima sa simta iubire pentru acea persoana? Iubirea ce o simte acel om e o boala ce trebuie vindecata, sau omul care iubeste? De ce in orice alta persoana vede tot aceasi persoana de care e indragostit? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara a avea pretentia unui raspuns absolut, consider ca scopul fiecarei vieti, in care ne intrupam, este cresterea fiintei spirituale, manifestarea atributelor divinului din noi prin depasirea conditionarilor exterioare (frica, abandon, durere, etc).Relatia de iubire la care faci tu referire....nu pune Dumnezeu iubire in sufletul omului, incarcarea cu iubire si manifestarea iubirii este sarcina fiecaruia dintre noi, insa, este foarte important cum facem asta, pe orizonatala sau pe verticala. Indraznesc sa fac o presupunere: poate scopul intalnirilor voastre repetate in atatea vieti este de a cauta intai iubirea pe verticala si apoi pe orizontala, de a vindeca atasamentul iubirii fata de o persoana . Cum spune Iisus Hristos: "“Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.” – Matei 6:33."

      Ștergere
    2. Vad ca nu a raspuns nimeni pana acum. Intre persoana care spune ca iubeste pe cealalta persoana e posibil ca exista formate corzi de energie numite stringuri. Ele pot fi formate din ambele directii sau doar dintr-o directie (adica de la o persoana catre cealalta). Aceste stringuri pot sa fie de la tine catre respectiva persoana sau chiar invers, adica acea persoana sa-ti "trimita" string chiar de nu l-ar interesa de tine in mod constient, dar poate vrea energia ta sa o consume. Aceste stringuri trebuiesc taiate ca sa ai liniste, dar vezi ca ele se mai refac, actiunea de taiere trebuie repetata atata cat e necesar, pana vei avea liniste.

      Uite, citeste aici:
      https://www.centruldesanatategabriela.ro/corzile-energetice-taierea-stringurilor/

      Ștergere
    3. Multumesc! Namaste! pentru ambele sfaturi multumesc

      Ștergere
  6. Apropo de ,,ciudatenie,,.....sa ne cumparam termometre cat se mai gasesc........Multumim! Mihaela...si cu Dumnezeu inainte

    RăspundețiȘtergere
  7. D-na Mihaela, apelez pe această cale, să vă anunț că v-am trimis un email pentru obținerea instrucțiunilor pentru Rugăciunea de 13 zile. Mă gândesc că poate email-urile le citiți mai rar. Mulțumesc! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Stand in stare meditativa am cercetat anumite lucruri. La nivel subtil Lumina este din ce in ce mai mare si au loc tot felul de curatari si eliberari planetare. Putem spune ca Lumina a castigat deja. In plan fizic s-au intamplat multe. Pe baza intamplarilor au avut si loc treziri mai mari in constiinta. Insa urmeaza implementarea celei de-a doua etape din manipularea planetara ce se manifesta mai aprig ca niciodata. Si am perceput clar ca la ora actuala exista forta fizica materiala de a stopa tot ceea ce se doreste a se face in defavoarea omului, de a combate intregul Guvern planetar secret, rapid si in scurt timp. Si cu toate astea nu se intampla.

    La intrebarea de ce, raspunsul a fost: pentru ca inca nu vad suficient de multi. Omul ca sa creada trebuie sa vada. Sunt puse multe valuri pe ochii omului si se lucreaza demult asupra lui pentru ca el sa vada doar anumite lucruri. Si pana nu vede toate cele ce sunt numite teorii conspirationiste, va gasi intotdeauna un tap ispasitor. Nu mai este vremea sa se sacrifice unul pentru toti. Omenirea a trecut prin experienta asta prin sacrificiul Domnului Isus. Este vremea ca toti sa contribuie si sa ducem cu totii in lumina greutatea si intunericul acestei lumi. Astfel ca de aceea sunt lasate sa fie implementate anumite puncte din agenda celor intunecati.

    Vestile bune sunt ca valurile se ridica, frecventele intunecate se sparg, la fel si matricile de control. Nu ca pana acum, ci accelerat si comasat. Cu credinta, incredere, iubire si dorinta de pace si adevar, mergem inainte spre manifestarea Noului Pamant!

    Ariendra Cristina

    www.ariendrafamily.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atât timp cât jidanii,iudeo-masonii,khazarii și iezuiții vor fi stăpânii băncilor,multinaționalelor,resurselor naturale,Comerțului,armatelor,industriilor,mass-mediei și a tot ce mișcă pe Terra nu se va schimba nimic,decât în rău!

      Ștergere
    2. Si ce propui? Sa ne batem noi, femeile, cu baubaul bărbaților? Vad ca nu mai terminati cu dușmanii...
      Nu ati fost in stare sa ieșiți in strada impotriva mafiei care vinde minore pt prostitutie, crezi ca ai o arma impotriva sforarilor din umbra? Sau impotriva mafiei pădurilor, indiferent de etnie sau nationalitate.
      Iti spun eu care este unica arma: Dumnezeu. Nu esti cu Dumnezeu si-n faptă, esti ori cu " ceilalti", ori "căldicel".
      Istoria se repeta pentru ca nu iesim din programele in care ne nastem si crestem. A lua atitudine, a schimba ceva in bine in jurul tau este o forma de a iesi din programe. Din tipare. Din karma.
      Mărunțelul Gandhi nu a avut alta arma decat Adevarul si Curajul, Bunul Simt si Empatia. Nu avea rachete Patriot si nici bomba atomica. A schimbat istoria. Asa mic, negricios si imbracat intr-o haină modesta.
      Arsenie Boca a ramas in constiinta oamenilor pentru blandetea sa. Asa cum si parintele Mihail Jar va ramane. Niciunul nu a luptat cu sabia!
      Spiritul este mai presus decat mușchii sau bâta si mai presus decat mintea cea fricoasa.

      Ștergere
  9. Da, o sa dispara si Coronavirus! probabil ca si-a facut deja treaba...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu o să dispară.Pana nu ne vaccinează pe toți "goyimii" de pe planeta ca să ne implanteze nano-cipurile pentru controlul absolut inclusiv d.p.d.v. demografic,"carcalacul" nu va dispărea.Dimpotriva,îl vor împrăștia pe tot globul atât timp cât va fi necesar...

      Ștergere
    2. Sa te vaccineze pe tine! Nu faci nimic, nu cresti spiritual si ramai un biet bebe plangacios si fricos caruia mintea-i creeaza frici si umbre pe pereti. Treci la treaba, schimba ceva in jurul tau, si o sa vezi ce mare si curajos cresti si ce mici devin atunci " judanii, arabii, refugiatii, virusurile, paianjenii" si alti baubau adevarati sau doar imaginati. Vei ști atunci ca, in inima cu Dumnezeu, spiritul nu-ti este in pericol. Corpul fizic poate, dar nu el conteaza, pentru ca oricum murim odată. Calea Invingătorilor despre care stramosii nostri ne-au lasat destule urme incifrate nu este pentru oi fricoase! Este pentru cei inimosi, dispusi la orice suferinta pentru a merge la Dumnezeu.

      Ștergere
  10. Buna ziua cum ma pot abona la blogger-ul dvs sau ce faceeb aveti va multumesc f mult

    RăspundețiȘtergere
  11. CRED CA MIHAELA A OBOSIT DE CAT A SCRIS PE ACEST BLOG CA SUNTEM TOTI IN ACEASI HORA SI SA NU NE TOT JELIM ATATA,CA SINGURA SOLUTIE ESTE IUBIREA NECONDITIONATA PE CARE SA O TRANSMITEM INTREGI CREATII DIVINE DE LUMINA SI INTUNERIC ,CE CUVINTE URATE, EU MA SIMT DIVIN SI NU SUNT GOIM,EU SUNT CEL CE SUNT,EHYEH ASHER EHYEH,EHYEH ASHER EHYEH,EHYEH ASHER EHYEH,SO HAM

    RăspundețiȘtergere
  12. Întrebare pentru anonim 14 mai 2020, 05:11.Ce vrea să însemne:"Urmează implementarea celei de-a doua etape din manipularea planetară, ce se manifestă mai aprig ca niciodată".
    De la d-na Mihaela știm, că urmează să trecem în următoarele luni printr-o gaură neagră. Dacă din ceea ce știți credeți că ne-ar ajuta, ne puteți spune în măsura care puteți, câteva măsuri care ar putea face acea perioadă mai ușor de parcurs.
    Mulțumesc mult!

    RăspundețiȘtergere