sâmbătă, 23 noiembrie 2019

CELE 77 DE ENERGII ALE TATALUI




CELE 77 DE ENERGII ALE TATALUI

Dragii mei,
        
Pornesc prin a informa ca povestea cu portalul negru este una rezolvata insa nu asa cum am crezut multi inainte de rezolvare ci intr-o forma total neasteptata. Ar fi trebuit ca intrarea in portal sa aiba loc in data de 2 noiembrie insa rezolvarea a fost in 26 octombrie, Ziua Sfantului Dimitrie (Dumitru) Izvoratorul de Mir. Rugaciunile si actiunile facute in legatura cu acel eveniment au facut posibila mutarea planetei pe un alt filament temporal superior. Pe cel pe care ne aflam anterior actiunilor era scris ca dupa intrarea in portal sa urmeze aproximativ zece ani de cadere si intuneric continuu, pana in anul 2029. Este foarte important acest an 2029. De-a lungul vremii am intalnit de mai multe ori evenimente ce erau in legatura cu acest an.
Ce s-a intamplat in acea speciala zi? Printr-o ampla coordonare a Cerului, planeta a fost realmente bagata prin portal si a traversat intr-o singura ora ce ar fi trebuit sa traverseze in zece ani de fapt. Era ca si cum s-ar fi rulat un film pe repede inainte. Intrarea naturala in acel portal, urmata de cei zece ani de intuneric, ar fi intarziat multe actiuni ale Luminii, cu ani de zile.
Chiar si asa este o perioada foarte grea din punct de vedere energetic. Stiu ca exista cititori care si-ar dori sa scriu mai des in blog, insa va rog sa ma credeti ca sunt frecvente momentele in care nici nu stiu cum ma cheama, dupa cum este vorba romanului. Iar ca mine, multi altii, sunt sigura. Este batalie pe viata si pe moarte intre Lumina si intuneric, iar toate acestea pana la agonisirea Corpului Zohar. Sunt doua subiecte de varf ale acestor vremuri: Corpul Zohar si anticreatia. Am scris in acest an in blog despre ambele subiecte. Din pacate, analizand dupa numarul foarte mic de citiri ale respectivelor articole, lucru ce se vede in partea de administrare a blogului, au fost lipsite de interes aceste teme. Iar asta s-a intamplat in conditiile in care cele doua reprezinta cauza majora a raului resimtit de oricare dintre noi in aceasta perioada.
O parte importanta a repararii si recuperarii corpului Zohar a fost inca de acum doua luni in urma reprezentata de Cele 77 de Energii ale Tatalui.
Este cunoscut, mai ales din Scrierile ebraice, despre Cele 76 de Nume ale lui Dumnezeu. Din Ceruri am aflat inca de acum cativa ani ca fiecare Nume este de fapt un tip de Energie, de Virtute. Exemple ar putea fi: Iubirea, Inteligenta, Intelepciunea, Lumina, Munca, Adevarul, etc. Insa de curand am aflat ca exista si a 77-a Energie, careia am putea sa ii spunem: Cea fara Nume.
Subiectul Celor 77 de Energii a venit insa insotit de ceva foarte interesant: Ouale Imperiale Ruse Faberge.
Exista multe informatii legate de aceste fascinante Oua. Dar nu stiu cati cunosc ca cele 52 de Oua Imperiale Faberge au fost instrumentul prin care au fost reancorate pe Pamant 52 din Cele 77 de Energii ale Tatalui. Fiecare ou, cate o Energie. Ca sa se poata intampla acest proces a fost aleasa familia imperiala Romanov, dar si bijutierul francez al Casei Imperiale Ruse, Peter Carl Faberge. Ţarul Nicolae al II-lea impreuna cu sotia si cei cinci copii ai lor au sfarsit in mod samavolnic la momentul venirii la putere a bolsevicilor. Este rascolitoare povestea lor si trebuie inteles ca acesta a fost pretul platit pentru ca au indraznit la nivel de Spirit sa infaptuiasca o asa maiestuoasa lucrare.


A existat in perioada actiunilor legate de Cele 77 de energii o conexiune deosebita cu Spiritul ţarului Nicolae al II-lea, singura dorinta a Sa fiind aceea de a nu se pune in spatele ţarului actiunea din 9 ianuarie 1905, de omorare a catorva sute de demonstranti, caci nu lui i-au apartinut ordinele pentru asta.
Ce le-a revenit Fiilor Luminii in aceasta toamna a fost sa aduca reparatii la cele 52 de energii care au fost in parte ciuntite de intuneric si sa ancoreze la nivelul planetei pe restul de 25, pana la 77.
Mai jos redau un material sumar ce este cules din diferite documentatii din internet despre ouale Faberge. Cateva dintre ouale imperiale lipsesc, sau parti din ele, insa exista de Sus informarea clara ca ele se afla in posesia unor persoane ce nu vor sa le scoata la iveala. Nu sunt pierdute in sensul unui fund de ocean sau cu maldare de pamant peste ele. Sunt sigura ca va sosi vremea cand vor aparea toate, rand pe rand.

 Ouale Fabergé - pe care nici gaina din poveste nu le-ar fi putut oua - sunt printre cele mai rare si mai originale obiecte de arta cunoscute.
In 2004, magnatul rus Victor Vekselberg achizitiona de la celebra familie Forbes 13 oua Fabergé si alte 180 de piese. Desi pretul nu a fost niciodata facut public, casa de licitatii Sotheby’s evalua colectia, cu o luna inainte de vanzare, la 90-120 milioane de dolari, cu Oul Incoronarii in capul listei. Vekselberg, presedintele Tyumen Oil Company (TNK), a treia companie petroliera din Rusia, declara la data achizitiei ca “este o ocazie unica in viata, aceea de a inapoia tarii mele unele dintre cele mai venerate piese de tezaur”.
Lui Malcolm Forbes, fondatorul influentei reviste Forbes Magazine unde sunt clasificate averile celor mai bogati oameni ai lumii, i-au trebuit 30 de ani (intre 1960 si 1990 - anul mortii sale) sa colectioneze ouale rusesti, pe care le-a expus apoi in intreaga lume.
Lui Vekselberg nu i-a luat mai mult de zece ani sa stranga peste 10 miliarde de dolari (avere evaluata, fireste, de Forbes Magazine). Colectia Forbes a fost cumparata imediat dupa ce TNK a fuzionat cu British Petroleum, tranzactie care a adus actionarilor rusi 6,75 miliarde de dolari.
Mai importanta insa decat detaliile despre cea mai spectaculoasa achizitie de arta Fabergé din toate timpurile este istoria oualor in sine.
Bijutierul de origine franceza Gustav Fabergé a fondat compania care i-a purtat numele in 1842, dar celebritatea avea sa apara doar 40 de ani mai tarziu, atunci cand Peter Carl, fiul lui Gustav, a vandut primul ou familiei imperiale ruse. Peter Carl Fabergé, care si-a pus marca pe aceasta piesa, a realizat in total 52 de astfel de unicate pentru familia Romanov - dinastia care a condus neintrerupt Imperiul Rus in ultimii 300 de ani ai existentei sale.
In 1885, in timpul celei mai importante sarbatori a lumii ortodoxe - Pastele - tarul Alexandru al III lea i-a daruit tarinei Maria Fedorovna Oul de Gaina, care i-a placut atat de mult incat i-a comandat lui Fabergé inca unul si inca unul, an de an. Iar maestrii bijutieri au avut grija ca de fiecare data obiectele de arta sa ascunda inauntrul lor cate o surpriza, o mica piesa cu semnificatie aparte, tinuta in secret pana in ultima clipa.
Istoria oualor de aur incepe la Alexandru si Maria, dar adevarata consacrare a artei lui Fabergé avea sa fie atinsa in timpul lui Nicolae, fiul lor. Din 1894, anul mortii lui Alexandru al III-lea si al urcarii pe tron a lui Nicolae al II-lea, ouale devin din ce in ce mai sofisticate.
Bijutierii din atelierele Fabergé lucrau chiar mai mult de un an pentru realizarea unui singur ou. Ei amestecau aurul cu nichelul, paladiul si argintul, cu alama, diamantele, rubinele si safirele, cu cristalul si pietrele ornamentale - jadul, agatele, calcedoniile, cuartul. Imbinau tehnica “guilloche” (tratarea suprafetei pentru a crea striatii si usoare schimbari de nuante) si straturile suprapuse de smalt cu stilurile Rococo si chiar Art Nouveau. In vremea domniei lui Nicolae al II-lea bijutierii angajati in numar din ce in ce mai mare de Peter Carl Fabergé nu mai primeau comenzi doar pentru oul destinat tarinei, ci si pentru imparateasa – mama. Maria Fedorovna a continuat sa-si primeasca an de an cadoul, ca si pe timpul vietii sotului ei, Alexandru al III lea.
Ouale au omagiat aniversarile dinastiei Romanov, dar si calea ferata trans-siberiana, bravura soldatilor rusi, palatele si iahtul tarilor, etc.
Din pacate insa, constructia oualor a durat pana in 1917 (cu o intrerupere in anii 1904 si 1905 din cauza razboiului Rusiei cu Japonia si a framantarilor interne) cand arta lui Fabergé este condamnata de bolsevicii lui Lenin. Ouale sunt vandute de sovietici unul cate unul, de parca nu un Romanov pur-sange, Petru I, facuse Rusia Mare.
Asadar, in atelierele lui Fabergé, bijutierul curtii imperiale ruse, au apucat sa straluceasca in lumina doar 52 de piese din seria oualor imparatesti. Fabergé nu a realizat insa doar oua imperiale. 7 dintre neasemuitele bijuterii au fost comandate de proprietarul unei mine de aur siberiene, Alexandr Ferdinandovici Kelch, iar 9 de catre altii.
Din nefericire cateva dintre cele 52 de oua lipsesc.
Ultimul ou imperial Fabergé gasit, vazut pentru ultima data in public la Sankt Petersburg, in anul 1902, a fost expus la Londra, dupa ce a fost descoperit din intamplare de un negustor de fier vechi in anul 2014. Creat de Peter Carl Fabergé, e cadoul de Paste, pe care tarul Alexandru al III-lea i l-a facut tarinei Maria Feodorovna in 1887. Este al 3-lea ou imperial. Confiscat in timpul Revolutiei bolsevice din 1917, oul  Fabergé a ajuns ulterior in Statele Unite ale Americii, in imprejurari ramase necunoscute. Un barbat a carui identitate nu a fost dezvaluita l-a cumparat dintr-o piata din centrul SUA in schimbul sumei de 14.000 de dolari. Acesta dorea sa-l vanda oricarei persoane care dorea sa il topeasca si sa obtina astfel din el mai multe obiecte din aur. Pentru ca nu a reusit sa gaseasca un cumparator, barbatul a facut o serie de cercetari pe internet si a aflat ca e posibil sa fi descoperit un ou Fabergé .

Mai jos, pentru a putea sa simtim cu toata fiinta noastra frumusetea Celor 77 de Energii ale Tatalui, gasiti un videoclip pe care l-am realizat personal, exact pentru acest scop. Pentru oricine va vizualiza filmul, sa fie el ca un strop de Lumina si Bucurie sufleteasca, binefacatoare!

Toate cele bune!





12 comentarii:

  1. Absolut impresionant !
    PS
    Citesc cu maxim interes TOATE postarile, si sper ca imi ramane ceva...pe undeva...Multumiri !

    RăspundețiȘtergere
  2. Există o singură FRECVENȚĂ ENERGETICĂ care ne extinde Conștiința pentru a deveni, să revenim la, o stare de frecvență mai mare. Nu este (în final) prin niciun gând, nici prin orice cuvinte rostite, orice cuvinte schimbate, orice acte luate ... căci toate sunt o translatare mai mică a frecvenței minții. O parte a călătoriei în separare. Starea de extindere nu se face prin călătorii temporare realizate prin intermediul unor tipuri de meditație sau prin orice substanțe ingerate, care adaugă doar mai multe povești, în cadrul separării, deși alternative și fascinante. Da, toate au o vibrație energetică, dar în cele din urmă nu este suficientă ... este doar o frecvență mai mică cu frecvența mai mare în care creștem, prin FIINȚA noastră internă, adică SIMTITA și cu trairea experienței în noi. Prin alegerea de a fi UNUL in frecvență energetică internă accesibilă (o numim Iubire), că ne extindem în conștientizarea conștientă mereu prezentă care este întotdeauna prezentă. „Călătoria trezită” ne permite să devenim acea FRECVENȚĂ în TOATE momentele, cu un pas la rând, prin propriile noastre alegeri luate.La „timpul” perfect al fiecăruia, punem în evidență orice distragere a iluziei și acea poveste perfectă, individualizată, și revenim ÎN SĂ ... SĂ FIE, acea frecvență ENERGETICĂ specifică în toate momentele. Cunoașterea ESTE DOAR O cheie, cadou, răspuns, mod, pe care FIECARE îl posedă. SUNTEM acea energie internă. Devine noi în toate momentele. Pentru că putem fi așa, la stadiul potrivit. Devine Singurul adevăr. Să fie acea ENERGIE, fără niciun motiv uman. Pentru a fi așa, pentru că singura FRECVENȚĂ energetică este cea care creează fiecare pas al întoarcerii noastre la conștientizarea conștientă de Dumnezeu. Acea conștientizare rezidă doar în acea FRECVENȚĂ, FĂRĂ ACEASTA ENERGIE. Toate celelalte sunt ale mintii și sunt povestea, calea, călătoria fiecăruia. Povestea, călătoria este în sfârșit văzută ca o distragere a minții. „Bijuteria”, „cheia”, este FĂRĂ o anumită frecvență energetică specifică în interior, care se extinde pe fiecare, dacă aleg. Mintea ne permite să ne jucăm, indiferent de modul pe care l-am alege, acolo unde nu mai este doar corect sau greșit, ci multe experiențe. Inima noastră permite o FRECVENȚĂ specifică ENERGETICĂ să fie resimțită ÎN interior; se mărește, extinzând straturi dupa straturi de cunoastere, de a ști că este energic, ca Hertz, care devine în cele din urmă focul nostru intern complet, care permite revenirea noastră la TOT CE ESTE, fiind cunoscută ca experiența mereu prezentă. Mintea permite experiențe temporare. Energia internă, cu o anumită frecvență energetică specifică, permite INFINITULUI să se extindă în noi și să devină noi. Pentru ca noi să știm, să fim și să SERVEZĂ ... întregul, știind că este totul UNUL. Iubire pentru toți.
    ( ͡♥ ͜ʖ ͡♥) Amanda Lorence ( ͡♥ ͜ʖ ͡♥)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este frumoasa si adevarata aceasta scriere, insa trebuie sa recunosti ca sunt putine minti pe acest Pamant care pot pricepe o expunere in acest fel. Sa nu uitam ca Domnul nostru Iisus Hristos desi cunostea perfect toate acestea, totusi, le vorbea oamenilor prin pilde simple, sa poata fi pe intelesul tuturor. Si chiar si asa, Cuvintele Sale nu au fost pricepute de multi nici atunci, cum nu sunt pricepute nici acum. Mintea este prinsa intr-o capcana, dar ca sa o poti scoate de acolo nu poti folosi decat mijloace pe intelesul ei. Este ca un cerc vicios. Prin urmare, marea intrebare care ramane este ce mijloace poti folosi astfel incat sa scoti o minte din capcana aceea. Multi ar raspunde: iubirea. Insa de-a lungul anilor am vazut la o multime de oameni ca nici iubirea nu o pot manifesta atunci cand mintea este prinsa rau de tot. Concluzionam intr-un final cu intelegerea ca fiecare om are calea lui si ca ce functioneaza la unul nu functioneaza neaparat si la altul.

      Ștergere
    2. “Când am propus teoria relativității, foarte puțini oameni m-au înțeles, iar ceea ce urmează să destăinui umanității acum se va ciocni de neînțelegerea și prejudecățile din această lume.

      Te rog să păstrezi aceste scrisori atât timp cât este necesar, ani, decenii, până când societatea este suficient de avansată pentru a accepta ceea ce voi explica mai jos.
      Există o forță extrem de puternică pentru care, cel puțin până în prezent, știința nu a găsit o explicație formală. Este forța care include și guverneaza totul, este chiar în spatele oricărui fenomen care are loc în univers și încă nu a fost identificată de noi. Această forță universală este IUBIREA.

      Când cercetătorii au investigat o teorie unificată a universului au uitat cea mai puternică forță nevăzută. Iubirea este Lumina care îi luminează pe cei ce o oferă și o primesc. Iubirea este gravitație, deoarece îi face pe unii oameni să se simtă atrași de alții. Iubirea e putere, deoarece multiplică tot ce avem mai bun și oferă umanității șansa de a nu pieri în propriul egoism orb. Iubirea expune și revelează. Pentru iubire noi trăim și murim. Iubirea e Dumnezeu și Dumnezeu este Iubire.
      Această forță explică totul și oferă sens vieții. Aceasta este variabila pe care am ignorat-o de prea mult timp, poate pentru că ne este frică de iubire deoarece este singura energie din univers pe care ființa umană nu a învățat să o controleze după voința sa.

      Pentru a evidenția iubirea, am creat o simplă substituire în cea mai faimoasă ecuație de-a mea. Dacă în loc de E=mc2 , acceptăm că Energia pentru a vindeca întreaga lume poate fi obținută din multiplicarea Iubirii cu viteza luminii la pătrat, atunci ajungem la concluzia ca iubirea este cea mai puternică forță ce există, deoarece nu are nicio limită.

      După eșecul umanității în a utiliza și controla celelalte forțe din univers, care pâna la urmă s-au întors împotriva noastră, este imperios să ne hrănim pe noi înșine cu o altă formă de energie…
      Dacă vrem ca speciile noastre să supraviețuiască, dacă vrem să descoperim sensul vieții, dacă vrem să salvăm lumea și fiecare ființă conștientă ce trăiește, atunci iubirea este unicul răspuns. Probabil nu suntem încă pregătiți să creăm o bombă a iubirii, un mecanism destul de puternic pentru a distruge ura, egoismul și lăcomia care devastează planeta.

      Cu toate acestea, fiecare individ poartă cu sine un mic, dar puternic generator de iubire, a cărui energie așteaptă să fie eliberată. Când o să învățăm să oferim și să primim această energie universală, dragă Lieserl, vom putea afirma că iubirea învinge tot, că poate transcende totul și orice, deoarece iubirea este chintesența vieții.

      Regret profund că nu am fost capabil să exprim ceea ce este în inima mea, care a bătut în liniște pentru tine întreaga mea viață. Poate e prea târziu pentru scuze, dar cum timpul e relativ, simt nevoia să îți împărtășesc că Te Iubesc și datorită ție am ajuns la răspunsul suprem!
      Tatăl tău,
      Albert Einstein”

      Ștergere
    3. Multumesc frumos pentru acest deosebit mesaj.

      As dori sa mai completez ceva la mesajul meu de mai sus. Este adevarat, multi oameni au atat de rau mintea prinsa incat nici iubirea nu o pot manifesta. Dar ceea ce ii poate ajuta foarte mult sa se mai elibereze din aceasta stransoare ar fi manifestarea iubirii altora pentru ei, care nu sunt atat de blocati in ale mintii. Daca tot omul ar putea intelege asta, umanitatea s-ar vindeca intr-o secunda.

      Ștergere
  3. ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    ─██████████─██████──██████─██████████████───██████████─████████████████───██████████████─
    ─██░░░░░░██─██░░██──██░░██─██░░░░░░░░░░██───██░░░░░░██─██░░░░░░░░░░░░██───██░░░░░░░░░░██─
    ─████░░████─██░░██──██░░██─██░░██████░░██───████░░████─██░░████████░░██───██░░██████████─
    ───██░░██───██░░██──██░░██─██░░██──██░░██─────██░░██───██░░██────██░░██───██░░██─────────
    ───██░░██───██░░██──██░░██─██░░██████░░████───██░░██───██░░████████░░██───██░░██████████─
    ───██░░██───██░░██──██░░██─██░░░░░░░░░░░░██───██░░██───██░░░░░░░░░░░░██───██░░░░░░░░░░██─
    ───██░░██───██░░██──██░░██─██░░████████░░██───██░░██───██░░██████░░████───██░░██████████─
    ───██░░██───██░░██──██░░██─██░░██────██░░██───██░░██───██░░██──██░░██─────██░░██─────────
    ─████░░████─██░░██████░░██─██░░████████░░██─████░░████─██░░██──██░░██████─██░░██████████─
    ─██░░░░░░██─██░░░░░░░░░░██─██░░░░░░░░░░░░██─██░░░░░░██─██░░██──██░░░░░░██─██░░░░░░░░░░██─
    ─██████████─██████████████─████████████████─██████████─██████──██████████─██████████████─

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cine ar dori sa inteleaga ceea ce cuprinde mesajul primit mai sus, ii spun ca scrie mare de tot IUBIRE. Mesajul se vede bine in partea de administrare dar nu si dupa ce comentariul este publicat. Imi pare rau dar nu depinde de mine acest lucru.

      Ștergere
  4. De sarbatoarea Sfintii Mihail si Gavriil o voce dinauntrul meu imi spunea bucura-te bucura-te ca ai primit darul vietii. Sincer tot nu inteleg ce a vrut sa-mi spuna mai exact .intradevar fac tot ce pot ma rog mult pentru toata lumea si uneori imi comunica anumite lucruri dar ca fiinta umana e greu sa intelegi exact.

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi de dimineata am primit din nou o comunicare care spune sa renuntam la creatia mintii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Renuntati la tot ce va spune mintea sa faceti,analizati dar nu faceti absolut nimic din ce va spunea ea,acolo nu suntem inca noi stapani,prin minte lucreaza intunericul.acolo sunt cele mai mari atacuri pe si prin minte.faceti doar ce va spune inima,constiinta si intuitia dinauntrul vostru.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vă mulțumesc că existați în viata noastră!

    RăspundețiȘtergere