duminică, 10 februarie 2019

“CAMASA LUI HRISTOS” – LUCRARE PENTRU PROTECTIE



“CAMASA LUI HRISTOS” – LUCRARE PENTRU PROTECTIE


Dragii mei,

        
Stateam si cugetam in zilele acestea la povestea legata de evolutia noastra. De foarte multe ori am auzit diferite persoane spunand: “De ce nu vine Dumnezeu, iar printr-o simpla miscare de deget sa scoata la lumina planeta aceasta si sa ne izbaveasca de tot raul?” Cred ca in urma cu niste ani si eu puneam intrebarea aceasta, insa acum realizez ca nu aveam intelegerea corecta a intregii situatii.
Este mai multa vreme de cand sunt absolut uimita de cat de multe stricaciuni s-au produs de-a lungul miilor si miilor de ani, nu doar la nivelul planetei noastre, ci in tot Universul, si probabil ca la fel si in altele.
Ca sa realizezi reparatii cosmice ale unor lucruri sau evenimente ce au stricat echilibrul si armonia universale, sunt foarte multe de rascumparat de la intuneric. Iar intunericul nu da drumul la ceva ce a apartinut candva Luminii, decat cu plata. Aceasta poate fi ori iubirea, ori sacrificiul. Domnul nostru Iisus Hristos le-a manifestat la nivel de varf pe ambele, iar prin moartea Sa pe cruce a rascumparat o multime de suflete, insa cred ca cea mai mare rascumparare a fost posibilitatea de a scoate oricand un suflet din ghearele intunericului, daca se fac actiuni care sa merite o astfel de rasplata, iar acel suflet sa nu ramana acolo condamnat in vesnicie, fara nicio sansa de eliberare si salvare.
Daca am avea un raspuns de la Dumnezeu, exact cum este cerut prin intrebarea de mai sus, am ajuns sa cred sincer ca planeta noastra ar pieri cu totul. Fiecare dintre noi, intr-un fel sau altul, prin anumite actiuni ale unor intrupari anterioare, si deseori chiar prin actiuni facute in aceasta existenta, am “contribuit” la deteriorarea echilibrului cosmic. Ce traim noi acum este doar efectul acestor fapte. Se vede treaba ca au fost atat de multe actiuni rele, incat, nici daca s-ar sacrifica toate formele de viata de pe planeta aceasta, este posibil sa nu fie o plata suficienta pentru a rascumpara de la intuneric tot ce ar trebui rascumparat, astfel incat, armonia si echilibrul sa se instaleze exact ca la inceputurile Creatiei, iar Pamantul sa fie la nivelul vibrational pe care ni-l dorim. O demonstreaza faptul ca au pierit civilizatii precum: hiperboreana, lemuriana, atlanta, etc., iar noi stim prea bine ca si acum mai avem de rezolvat probleme generate de dezechilibre produse in acele timpuri.
Alegerea caii vietii si a salvarii presupune sa facem aceste reparatii in mod gradual, dupa cum le asterne Dumnezeu. Ca sa reusim sa realizam asta cat mai bine, dar si cat mai repede, suntem practic obligati sa manifestam iubirea, dar si sacrificiul. Sacrificiul apare ca urmare a faptului ca la fiecare reparatie este necesar sa se intre in contact cu un intuneric de un anumit tip, ce a coordonat treaba atunci cand s-a produs stricaciunea aferenta. Acest intuneric poate influenta acum toate sectoarele vietii: sanatatea, relatiile, capacitatea de munca si de concentrare, starea financiara, iar lista poate continua.
 Au existat, incepand cu data de 26 decembrie 2018, confruntari cu intunericul la nivel de varf, din punct de vedere al puterii acestuia.
 Revenind la vrajitorii din alte Universuri, prin care se manifesta Creatorul absolut intunecat, despre care am scris si in articolele anterioare, s-a ajuns in punctul in care era necesara o permanenta up-gradare a sistemelor de anihilare din Creatie a acestora, pentru ca ei erau din ce in ce mai puternici, iar vechile sisteme create nu mai faceau fata.
 Daca am nota de la 1 la 10 o scala de putere a acestora, pana in 26 decembrie au existat contacte cu vrajitori avand putere sub nivelul 1. Dupa 26 decembrie s-a intrat mai intai in contact cu vrajitori avand nivel de putere 3, iar acestia sunt cei ce interfereaza zona legata de anumite esente ce alcatuiesc Spiritul, apoi cu vrajitori avand nivel de putere 7, acestia fiind cei ce interfereaza zona ADN-ului, iar in data de 5 ianuarie 2019 a existat confruntarea cu cel mai puternic vrajitor din Creatie, de nivel 10, iar acesta avea influenta pe zona celulelor sexuale barbatesti si femeiesti. Pentru pregatirea a ceea ce s-a intamplat in 5 ianuarie, a existat o conlucrare a Spiritelor noastre, ce s-a desfasurat pe o durata de zece zile, derulata pana la acea data. Lucrarea noastra de la inceput de an cu intalnirea sufletelor-pereche a ajutat si ea foarte mult in toata aceasta poveste. Ca sa poata fi posibil tot acest proces, Divinitatea a permis deschiderea unei porti dintre Universul nostru si Universul in care el se afla. Vrajitorii acestia folosesc in general tehnologii foarte sofisticate, deoarece, dupa cum am spus in articolele anterioare, ei sunt manifestari fara suflet, dar in corpuri fizice, ale Creatorului absolut intunecat, pe anumite planete, din alte Universuri, iar infatisarile pe care ei le au corespund planetelor pe care se afla. De aceea, in acele zece zile, Spiritele noastre au construit un imens dipozitiv, aratand ca o sulita cu doua varfuri, dar care se vedea mare ca un bloc turn cu mai multe zeci de etaje. Fara acel dispozitiv era imposibila o punere fata in fata cu acel vrajitor.
Pentru mine a fost cu tragedie mare toata acea perioada. In a doua zi de Craciun am incasat in chakra a 2-a, de la acel vrajitor, un dispozitiv foarte sofisticat, ca un fel de implant. Mai in gluma, mai in serios, am prins ceva comunicari cu niste reprezentanti ai civilizatiei Tiran, initiati in iubire, rugandu-i sa faca o scanare si sa imi spuna o parere. Au facut asta si mi-au transmis ca asa ceva ei nu au vazut niciodata, si nu ar putea sa imi spuna ce functii indeplineste. Dumnezeu a permis sa il primesc, dandu-i acelui vrajitor impresia ca a facut o prindere. In egala masura, Spiritul meu, prin transmisiile ce veneau catre dispozitiv, stia in orice secunda unde este si ce face acel vrajitor. Planuri de Sus, nimic de zis, dar pentru mine, la nivel lumesc, a fost ceva groaznic pentru ca inca de la momentul in care am primit acea ciudatenie, a inceput sa ma doara tot corpul cu junghiuri, exact asa cum este durerea de masele, iar durerile abdominale depaseau orice masura, deoarece aveau loc cand si cand contractii uterine. In toate acele nopti ma fura un pic somnul dupa ora 6 dimineata, caci nu puteam dormi din cauza durerilor insuportabile. Niciun calmant nu avea efect. Stiam insa ca trebuie sa rezist cu acel dispozitiv pana aproape de Boboteaza. Nu am idee cum am trecut peste Anul Nou si nu stiu cum mi-am gasit puterea sa scriu un articol si sa chem si la o lucrare. La modul sincer va spun ca abia de mai stiam cum ma chema. Sunt o persoana foarte rezistenta la durere si in general nu o iau in seama, dar cand eu sunt in punctul in care sa spun ca nu mai pot, credeti-ma va rog ca trebuie sa fie tare rau. Am mai trecut prin asa ceva in luna octombrie a anului trecut, dar fara dureri abdominale accentuate si doar pentru o durata de 8 ore, si tot mi s-a parut infernal. De ce a trebuit sa povestesc aceste detalii? Nu ca sa dau un exemplu de sacrificiu necesar pentru implinirea a ceva important. Am trecut prin astfel de plati de multe ori si au devenit practic un fel de a fi. Nu mi se mai pare nimic impresionant si sunt absolut sigura ca nu sunt nici pe departe singura care traieste astfel de lucruri. Scopul expunerii mele este de a intelege cum am ajuns la ideea Camasii lui Hristos.
Dupa ce toata acea perioada a trecut si s-a incheiat cu mare reusita, prin anihilarea din Creatie a acelui vrajitor, am scapat si eu de dispozitiv si m-am eliberat de dureri. Insa imediat din a doua zi s-a intrat pe alta lucrare si au aparut alte soiuri de neputinte. Acestea toate m-au condus spre a face niste rugaciuni profunde catre Domnul nostru Iisus Hristos, rugandu-L fierbinte sa ne daruiasca atat la nivel individual dar si planetar, un soi de scut, de camasa de protectie, astfel incat sa mai putem sa mergem mai departe pe Pamantul acesta. Altfel, II spuneam atunci ca daca ar fi sa mai trec inca o data prin ce am trecut in cele zece zile, nu cred ca as mai rezista.
Nici 24 de ore nu s-au scurs de la rugaciunile mele, ca au si inceput sa apara semne. S-a pornit practic constructia Camasii lui Hristos. Asa am denumit-o pentru ca asa am cerut-o Mantuitorului. Cand am facut cererea nu avem sa stiu cum se va derula totul, dar pe masura trecerii timpului am inteles perfect. Se foloseau pentru ea elemente binecunoscute pe Pamant: anumite esente lemnoase, plante, cristale, sunete muzicale, simboluri, etc. Tot ce s-a implementat in ea pana in prezent a fost transmis de Sus, intr-o anumita succesiune. Astfel, am inceput a da atentie marita anumitor lucruri despre care stiam in mare parte, dar pe care a trebuit sa le studiez ceva mai profund cu ocazia acestei lucrari. Mentionez inca o data ca ea se dezvolta pentru cresterea protectiei vietii de pe intreaga planeta, la nivel global dar si la nivel individual.
De ce a trecut atat de mult timp pana sa pot scrie acest articol? Deoarece voi lansa si o actiune pe care sa o facem impreuna, ce apartine aceluiasi program, dar ea nu se putea porni inainte de a se finaliza un trunchi solid si indestructibil. Aceasta lucrare se deruleaza ca si cum s-ar construi o casa: unii fac fundatia, altii corpul cladirii, altii acoperisul, altii instalatiile si amenajarile interioare, etc. Nu este scris sa faca toti acelasi lucru in aceasta constructie.
Conturarea Camasii lui Hristos nu presupune doar adaugarea unor elemente, ci si lucrari de reparatii cosmice asociate unei parti mari a acestor elemente. Stiu multi probabil despre simbolul de protectie Triquetra. Cati stiu insa ca a existat candva in trecut o ampla actiune intunecata, condusa de vrajitorul acela de nivel 10, care a generat spargerea acestui simbol? Noi il foloseam insa el nu era la capacitate de 100% ca si functii. Inaintea implementarii in Camasa a acestui simbol, au trebuit facute mai intai lucrarile de reparatie aferente si nu a fost o etapa prea usoara aceasta.
Voi enumera cateva elemente ce exista acum in Camasa si fac asta fara teama deoarece Spiritele noastre au implementat criptari complexe, dincolo de mintea noastra pamanteasca, iar in acest fel, Camasa se protejeaza si pe sine.  Avem: Triquetra, Fleurs de Lys, Floarea Vietii si Runele, Compasul celtic Vegvisir, cristalul de citrin, cristalul rutilat numit si “Par de Inger” si alte cristale cu rol de protectie, Aripi de Inger (aceasta a fost o recuperare a unei pierderi din aura umana ce a avut loc in urma cu multe mii de ani), Sfesnicul Menorah, lemnul de cedru si alte esente lemnoase ale unor arbori seculari, chiar milenari, clopotelul, Roata lui Buddha. Iar inainte de toate acestea sunt pe lista energiile din Camasa lui Iisus si incaltarile ce le purta in timpul prinderii Sale, din pelerina romana ce i-a fost pusa tot atunci cand I s-a asezat pe cap coroana cu spini, din Marama Veronicai, cu care Sfanta Veronica L-a sters pe fata de sange, din panza ce a avut-o cand a fost rastignit pe cruce, din giulgiul in care a fost invelit si din alte obiecte ce i-au apartinut, necunoscute de noi in amanunt. Prin toate acestea gasim implementata in mod evident si energia Sfintei Cruci. De asemeni, avem energiile din Camasa Maicii Domnului, din Braul Maicii Domnului si energia Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului. Mantuitorul mi-a aratat ca toate cele insiruite mai sus, ce sunt expuse vederii publicului, nu sunt cele originale. Acelea exista dar sunt bine de tot ascunse in niste unghere. Totusi, Mantuitorul, datorita credintei oamenilor si iubirii si evlaviei ce sunt indreptate catre Dumnezeu, aduce in acele exponate energii deosebite si miraculoase, ce le fac sa fie speciale. In Camasa noastra de protectie, Mantuitorul a revarsat peste lume toate energiile inamgazinate in artefactele originale.
Am insiruit ceea ce eu cunosc deoarece sunt sigura ca ideea divina a realizarii acestui scut de protectie special, ce ne readuce de fapt in structurile protectiei primordiale, a fost transmisa si altora in lumea aceasta larga, iar astfel, poate multe altele sunt implementate in Camasa noastra, pe care eu nu le cunosc acum.
Nu dezvolt mai mult acest subiect deoarece sunt cateva aspecte de subliniat, intr-un mod ceva mai amplu, din care cauza voi dedica un articol special. Mi-as dori sa ne aplecam un pic mai mult atentia asupra actiunilor facute pe aceasta planeta, din toate colturile ei, de multi oameni, fara trambita si fara sa ii stie nimeni, dar cu un aport colosal in evolutia catre lumina a Pamantului. Sfintii nu sunt doar cei trecuti si sarbatoriti in calendare. Au existat, exista si vor fi mereu multi oameni sfinti nestiuti de nimeni vreodata, sau putin cunoscuti, care poate au facut si fac actiuni mai mari decat multi dintre cei cunoscuti. De asemeni, as dori sa ne aplecam din nou atentia asupra subiectului falsei lumini deoarece, de la jumatatea lui ianuarie incoace, s-au pornit ample lucrari de reparatii cosmice ale unor stricaciuni generate de actiuni din diverse timpuri ale unor reprezentati ai falsei lumini. Multa stricaciune de acest gen se face si in ziua de astazi. Este vorba despre cei care cred cu tarie ca servesc Luminii Adevarate, insa de fapt, ei sunt slujitori ai falsei lumini, iar cauza este una singura: infumurarea. Datorita capacitatilor pe care le au in dotare, sau pozitiilor pe care le-a fost ingaduit sa ajunga, multi se pun mai presus de semenii lor, uitand cu desavarsire ca toti am fost creati dupa Chipul si Asemanarea lui Dumnezeu iar astfel, fiecare om are cel putin un talent special, nedescoperit din pacate, in majoritatea situatiilor. Aceasta nu inseamna insa ca acel talent nu exista. Falsa lumina este un instrument al intunericului mai puternic decat satanismul in sine. Macar in satanism stii exact cu ce ai de-a face. In acel articol va voi povesti si cateva informatii aflate din viitor, in legatura cu acest subiect, pentru ca este ceva ce trebuie tratat cu maxima atentie.

Sa ne intoarcem insa la Camasa lui Hristos.
Pentru ce se doreste in aceasta etapa, Mantuitorul a transmis imaginea unei diagrame. Ea este un brad alcatuit din trei triunghiuri (in plan tridimensional – piramide), pe care il intoarcem si in oglinda, obtinand o forma ca mai jos.


Triunghiurile bradului sunt echilaterale (cu laturi egale si unghiurile varfurilor de 60o) si sunt plasate astfel: cel mic in varf, dupa care vine cel mare, iar mai apoi, la baza bradului, este triunghiul de marime medie. Singura conditie este ca trebuie sa existe un raport de aur intre laturile celor trei marimi de triunghiuri.
Pornim cu triunghiul cu latura cea mai mare. Stabilim o cota pentru laturile sale, atat cat dorim fiecare. Sa spunem de pilda 10 cm. Pentru triunghiul mijlociu, asezat la baza bradului vom obtine marimea laturii impartind pe 10 la 1,618 (numarul de aur). Vom avea o latura de aproximativ 6,18 cm. Pentru triunghiul cel mai mic din varf avem o latura obtinuta prin impartirea lui 6,18 la 1,618, adica 3,82 cm cu aproximatie.
Dupa constructie, forma poate fi colorata pe muchii si/sau in interior, dupa cum simtim. Putem desena pe ea anumite simboluri de protectie, Ingeri, coduri de lumina. Pe scurt, intelegem foarte clar ca o face fiecare dupa cum doreste, singura conditie fiind aceea a raportului de aur dintre laturile triunghiurilor. Spun aceasta pentru ca nu as vrea sa apara la rubrica de comentarii fel si fel de intreabari in care sa mi se ceara parerea daca sa o faca asa sau asa, sau daca este bine sau rau daca este conceputa nu stiu cum. Sa avem incredere in ceea ce ne vine sa facem legat de acest desen.

Folosind apoi aceasta diagrama, pornim o rugaciune. Ea se va face pe parcursul a 7 zile.
Avem nevoie de 12 lumanari tip pastila, fara sa aiba importanta ca sunt albe sau colorate, pe care le vom aseza pe diagrama, ca in desenul de mai jos.


Stabilim o formula de rugaciune de protectie ca de exemplu:
“Ma rog si multumesc din suflet Sfintei Treimi pentru protectia mea, a familiei mele si a intregului Pamant.”
sau:
“Rog pe Domnul nostru Iisus Hristos sa ne imbrace cu Camasa Sa de Protectie pe mine, pe membrii familiei mele si pe intreg Pamantul. Din suflet multumesc!”
Putem folosi una dintre aceste formule sau alta compusa de noi, dupa cum ne conduce pe fiecare sufletul si inima. Importanta este esenta ei.

         Dupa ce aprindem cele 12 lumanari, vom rosti de 21 de ori formula de protectie stabilita sa o spunem in timpul lucrarii. Dupa cele 21 de rostiri vom stinge lumanarile.
In urmatoarele sase zile vom repeta procedura folosind aceleasi lumanari. Vom aprinde lumanarile, vom spune rugaciunea stabilita de 21 de ori, vom stinge lumanarile.
In mod normal, cele 12 lumanari ar trebui sa ajunga pentru toate cele 7 zile. Daca se strica vreuna, se va inlocui cu alta noua, dar ceara ramasa se arunca pe o apa sau se duce la resturi de lumanari, la biserica. In a 7-a zi se vor lasa lumanarile sa arda pana la capat.
Putem aseza pe plansa, pe care avem desenata forma, diferite alte elemente: bucati de lemn, cristale, pietre, etc.
Atrag atentia asupra faptului ca in multe cazuri aceste diagrame se pot pata cu ceara, pot sa ia foc, etc. De aceea, dupa ce facem diagrama originala, daca vrem sa o pastram intacta, ar fi bine daca am realiza o copie color pe care sa facem rugaciunea. De asemeni, este indicata asezarea schemei pe o forma ignifuga (o tava de metal de pilda) sau direct pe gresie, ciment  sau faianta, dupa cum este posibil la fiecare, fara perdele prin preajma, sau alte elemente ce pot lua foc cu usurinta.

Inchei aceasta scriere prin a spune ca al doilea motiv pentru care a existat o pauza atat de lunga de la data articolului precedent pana la acesta a avut legatura cu una dintre cele mai importante lucrari in care m-am ancorat vreodata, care mi-a adus in suflet mare bucurie, si al carei rezultat va fi de un folos mare pentru intreaga planeta. Are legatura cu eliberarea de sub un greu blestem a unor inalte Spirite ale Luminii. Mai mult de atat nu voi vorbi niciodata. Pentru mine a fost acesta un angajament de suflet si un inscris in contractul de viata. In acea perioada, energiile mele au fost canalizate in procent foarte mare catre aceasta directie. N-am socializat, n-am raspuns la e-mailuri, iar in lume am fost deseori prezenta doar ca si corp fizic, deoarece, toate celelate erau in slujba implinirii acestei misiuni.  Cert este ca am putut vedea atunci Puterea Camasii lui Hristos, chiar construita doar in parte. Fara Ea nu am fi putut rezista intunericului cu care trebuia sa venim fata in fata, pentru a fi cu reusita aceasta lucrare. Multumesc cu recunostinta Sfintei Treimi si tuturor celor ce au manifestat intelegere si rabdare in aceasta perioada!

Toate cele bune!

P.S. Iar pentru conectarea la un anumit tip de energie, voi publica o poezie ce am primit-o prin e-mail de la o buna prietena si pe care poate altii o cunosc deja din diferite alte surse. Mi se pare extrem de potrivita in contextul lucrarii noastre. Putem intelege de ce eu, de multe ori cand lansez actiuni legate de rugaciuni, recomand ca fiecare sa si le compuna cu propriile cuvinte. Doar in acest fel se incarca exact cu tot ce este in sufletul nostru si asa ajung ele la Dumnezeu.

Într-un colț uitat de lume... lângă podul dinspre moară
O bătrână și-o copila își duc viata-ntr-o căscioară. 
Erau tare nevoiașe... greu se descurca bunica 
Își creștea cu multă trudă și iubire, nepoțica!

Dar necazul iute vine peste omul necăjit 
Și fetița ei cuminte într-o zi s-a-mbolnăvit!
Tot a încercat bătrâna să găsească bolii leac 
Dar degeaba... că nimic nu se leagă la sărac!

A pornit plângând bătrâna la un doctor la oraș
N-avea bani ca să-l plătească, dar a luat un colt de caș!
Însă doctorul ii spune: ,, - N-am cum să te-ajut bunica,
Până nu-ti aduci la mine, mai în grabă nepoțica!"

Lacrimi i-au brăzdat obrajii că n-avea cum să o poarte 
Pe fetița ei bolnava la un vraci așa departe...
Dar mergând pe străzi buimacă a văzut în fața sa 
O biserică frumoasă... pe o strada... undeva!

A intrat privind sfioasă către sfintii din icoane
Și a-ngenuncheat bătrâna lângă câteva cucoane
Ascultându-le bătrâna rugăciunea lor cea lungă
A-nceput cu voce tare să rostească a sa rugă:

,, - Dragă, Doamne, sunt Maria!  Nepoțica mea-i bolnavă 
Zace-n pat de multă vreme... e slăbită și firavă 
Dacă poți Tu să o vindeci, mergi acuma... iute... iute 
Casa noastră-i lângă moara ce se află lâng-o punte!

Ai să vezi căsuța noastră cu pereții care crapă
Are găuri în șindrilă... e micuță și săracă...
Caută sub preșul roșu și ia cheia de la ușă
Mergi, Te rog, să-mi vindeci fata! Fata mea ca o păpușă!

Să nu uiți! Când ieși din casă să pui cheia tot la loc 
Ca sa pot deschide ușa când o fi să mă întorc!
Gata, Ți-ai notat adresa? ... iaca... plec și eu la drum,
Mulțumesc, Mărite Doamne... mulțumesc încă de-acum!"

O priveau râzând mărețe ,, cuvioasele" femei 
Zice una mai țâfnoasă : ,, - Vai și-amar de ruga ei!"
Dar bătrâna-şi ia desaga și pornește către casă 
Cu nădejde mare-n Domnul... nu le-aude sau nu-i pasă!

Și minune! Când ajunge si deschide grabnic ușa,
Nepoțica ei cea dragă cânta legănând păpuşa 
,, -  Cum? Te-ai ridicat, micuțo? Vino iute la bunica! " 
Și degrab' îi sare-n brațe ca zvârluga, nepoțica! 

,, - A venit aici un doctor și m-a sărutat pe frunte 
Avea haine de lumină și în plete stele multe,
Şi sub pletele-nstelate... precum crinul fruntea Lui!
Dar pe mâini avea, bunico, două răni adânci de cui!

Și mi-a spus cu voce blândă, mângâindu-mi talpa goală 
Să mă joc iar cu păpușa că nu mai sunt bolnăvioară!
M-a rugat să-ți spun și ție c-a găsit căsuța noastră 
Şi ai cheia așezată chiar sub preș, lângă fereastră .
             
Eliana Popa

71 de comentarii:

  1. Multumesc frumos Mihaela pentru toate invatamintele si lucrarile pe care le faci si le trasnmiti noua. Poezia este superba, m-a emotionat profund si mi-a placut foarte mult. Dumnezeu sa te protejeze si sa-ti dea multa sanatate pentru a continua lucrarea in aceasta viata si a reusi impreuna cu ajutorul pe care-l putem da cu totii. Te imbratisez cu drag si-ti trimit iubirea mea. Dana

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc , suflet drag si binecuvantat !

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumesc Mihaela că ne împărtăşeşti din trăirile tale. Dumnezeu să te protejeze şi să te binecuvinteze pentru a-ţi continua lucrarea. Te îmbrăţişez cu drag. Mirela

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ne traiesti ani multi si in sanate Mihaela! Lumina Divina sa te indrume si sa te ocroteasca, la fel ca pe noi toti, alaturi de tine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru Maria Aurelia: te rog nu mai scrie comentarii in blogul meu. Le dau stergere din prima. Am promis-o si nu mai repet. Fac asta din respect pentru timpul tau consumat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dna Mihaela ,poezia este f.frumoasă dar este ciudat că de la îceput şi până am terminat de citit, nu m am putut oprii din plâns (chiar şi acum când vă scriu) . Ciudat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu este ciudat. Este exact asa cum trebuie sa fie. De aceea am si pus-o. Chiar este prezent Domnul nostru Iisus Hristos in timpul citirii ei si se intampla ceva special cu cititorul in acele momente. O felicit din inima pe doamna care a scris-o.

      Ștergere
    2. Mi-a adus si mie lacrimi in ochi poezia ,dar mai mult am simtit ca mi se face pielea de gaina de la umeri pe maini in jos.Foarte frumoasa poezia!

      Ștergere
    3. Ce frumos! Asa Este ! Este Prezent oriunde te gandesti la El, Iisus!
      Draga Mihaela, am avut si eu prin ianuarie o viziune inainte de trezire cu un fir de aur despicat la capete, cu capetele in sus iar in varful lor sageti. M-am chinuit dimineata sa desenez dar nu arata pe foaie nici pe departe cum arata in vis. Iar in ce priveste durerile , asa e, suntem mai multe(cred, decat mai multi)...
      Asteptam cu nerabdare un articol de la tine. Acum ..ne-ai linistit. Multumim!M.

      Ștergere
  7. Mi-a placut ff mult poezia , m-a miscat profund , lacrimile imi curg .Intreb daca o pot posta pe Fb , simt un impuls ca asta trebuie sa fac ,Desigur , daca imi da acordul si autoarea dar si Mihaela, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poezia circula foarte mult pe e-mailuri. Cred ca a aparut si pe facebook. Nu cred ca s-ar supara autoarea, atata timp cat ii afisam numele, iar daca are un volum publicat cu mai multe, ne-ar placea sa aflam cum il putem procura. Poate cineva stie. Multumesc!

      Ștergere
  8. Iti multumesc draga Mihaela,
    Eu am inceput in seara acesta rugaciuni,
    Draga Cale Aurie din suflet multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. De curand am gasit pe net si am si citit o carte extraordinara,scrisa de EUGEN NICOLAE GASCA din Craiova - "MISIUNEA ROMANIEI OBSERVATA PRIN CLARVEDERE".Parcurgand-o cu atentie si cu dragoste fata Domnul nostru de IISUS HRISTOS,singurul Dumnezeu ADEVARAT, veti afla informatii extraordinare care,pe cei mai multi dintre voi va vor cutremura.Veti afla cine,de peste 2000 de ani ne ascunde cu grija ADEVARUL si,mai ales,in ce scopuri marsave si criminale,veti afla cauza nenorocirilor din lume in toata hidosenia lor precum si faptul ca autorii sunt aceiasi cu cei din vremea Domnului IISUS HRISTOS!Ca sa intelegeti...
    P.S.
    Sunt foarte mirat ca aceste carti,caci sunt mai multe scrise de acelasi autor-EUGEN NICOLAE GASCA mai pot fi accesate si citite pe net.Inca.Nu cred ca pentru mult timp de-acum incolo,avand in vedere informatiile prezentate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am luat pentru prima data contact cu cartea recomandata in anul 2013. Autorul este foarte vehement in raport cu falsa lumina si despre asta am spus ca doresc si eu sa scriu in articolul viitor si am mai scris si in alte randuri. Exista multi asa cum sunt vazuti de dansul, e foarte adevarat, dar pe de alta parte mi se pare ca prea este generalizata povestea catre toti cei ce sunt pe o anumita linie. Din descrierile dansului, potrivnic Coranului in care este scris despre Domnul nostru Iisus Hristos mai mult si mai frumos decat despre Mahomed, si in care Maicii Domnului ii este dedicat un capitol special, sau kabalei sau mai stiu eu carei cunoasteri, ma regasesc si eu printre cazutii descrisi de dansul, pentru ca eu chiar apreciez multe forme de cunoastere, ale multor popare si culturi. Dar ce sa vezi? Am fost la nu stiu cate Sfinte Masluri, ma spovedesc si ma imparatasesc, tin toate posturile mari din an si postesc trei zile pe saptamana si cu toate astea, nu m-am simtit deloc zdruncinata in vreun fel. Insa este adevarat ca in sufletul meu Domnul nostru Iisus Hristos este pe pozitia suprema.

      In alta ordine de idei, clarviziunea asta directa poate fi si o insiruire de holograme pe care le ruleaza zeii acestia despre care se vorbeste acolo, nemaivorbind de faptul ca limitarea in niciun caz nu trebuie facuta la rasa umana si la aceasta planeta, caci ar fi o mare greseala. Dansul le spune zei. Eu ii numesc tirani, draconieni, etc. Clarviziunea asta trebuie insotita cu inima, simtita nu vorbita, caci sunt multi cei ce spun cu mare usurinta "Te iubesc!" dar inima lor nu emana niciun crampei de unda de iubire. Iar cu parere de rau, desi apreciez in mare scrierile domnului Gasca, declar ca eu nu simt picatura de iubire in aceste scrieri. Imi pare rau, dar asta este.

      Vorbeste despre posibilitatea revenirii acestor cazuti la lumina, precum fiii ratacitori, iar aici si eu defilez cu ideea de cel putin sase ani incoace. Chiar se poate si se intampla.

      Ștergere
  10. Buna seara!De ceva timp primesc in spam si cu intarziere de cateva zile,articolele de la dv.Azi am avut o mare surpriza cand am vazut articolul.Multumim mult pt impartasire si mai ales lucrare.M-am apucat de schita,dar nu mi-a iesit.Mai incerc si maine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mihaela, poate ma poti ajuta...
    De ceva vreme am discutii aprinse cu mama. Nici nu stiu cum sa ma mai comport, vorbesc etc.pentru a nu degenera discutia... Simt ca am ajuns la capatul puterilor. Am ajuns sa o evit. Simt ca nu am aer cand sunt in preajma ei. Nu mai pot!
    Te rog, un sfat, o indrumare e bine venita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuturi si fiara in rinichiul stang incasata din pricina activarii unui instrument pentru lucrarile cosmice de reparatii, existent in interiorul dansei (pana atunci in satre latenta).

      Am transferat instrumetul de la dansa la mine, am demarat procesul de eliberare de fiara (Aparatul lui Mihail si Aparatul Sfantului Pantelimon - Aparate Divine - sectiunea P2 din bara de sus a blogului) si am facut curat de alte energii si ce a mai fost pe acolo.

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Mihaela, multumesc mult pentru ce faci, pentru mine! Am o stare de liniste si incredere in ziua de azi, dupa ce am citit raspunsul tau. Iti doresc sanatate multa si putere pentru a duce lucrarea ta mai departe!

      Ștergere
    3. Anonim 12 feb 2019,21:34,

      ...mainile care ajuta sunt mai sfinte decat gurile care dau sfaturi....si de aceea, iarta-mi interferenta.


      Este ora două dimineața. Medicul se trezește în toiul nopții din cauza unor zgomote ciudate care veneau de lângă geam,
      dar,pe măsură ce zgomotul dispărea, decide să nu meargă să vadă despre ce este vorba și adormi.
      Dimineața,când a vrut să iasă,a observat că ușa era blocată.
      A încercat de câteva ori să o deschidă,dar fără succes.
      Disperat,medicul decide să iasă pe geamul care dădea spre curtea spitalului.
      Odată ajuns afară,decide să verifice de ce este blocată ușa.Dar această decizie a fost absolut greșită.
      Iarna,diminețile sunt reci și întunecate,iar medicul nu a putut vedea urmele fiarei destul de mari pe zăpadă,
      cu care era acoperită toată curtea.
      Tigrul,un mascul imens,zăcea chiar la intrare,sub ușă,avea o privire rece,dar,în ochii lui nu se vedea agresivitatea.
      Medicul a analizat situația în care se afla și a înțeles că nu va avea timp să se întoarcă la geam…
      Timp de zece minute,tigrul și medicul s-au privit.
      Se pare că tigrul a înțeles că omul care stătea în fața lui nu reprezenta nicio amenințare și s-a îndreptat spre el.
      Omul simțea că inima îi sare din piept de frică.Pe măsură ce tigrul se apropia, a observat că acesta avea o plagă de dimensiuni medii
      cauzată de o capcană de sârmă care era prinsă în jurul gâtului. Cel mai probabil,tigrul a fost victima braconierilor.
      Sârmă era adânc prinsă în pielea animalului și avea deja multe supurații.
      Cât de disperat trebuia să fie un animalul sălbatic dacă a îndrăznit să ceară ajutor de la om?
      Medicul și colegii lui, au înțeles că tigrul trebuia să fie salvat și timp de două săptămâni l-au adăpostit pentru a-l îngriji.
      A primit tratament și carne.Localnicii au ajutat și ei cu ce au putut.Nimeni nu a fost indiferent.
      Tigrul a suportat toate procedurile,a fost răbdător și a avut un comportament pașnic.
      După două săptămâni tigrul a plecat așa cum a apărut – noaptea.
      După un timp,medicul a retrăit aceeași situație de cândva.
      Dimineața,când a vrut să iasă,ușa era blocată.La fel ca altadata a sărit geamul,iar în curte a văzut urme de tigru.Lângă ușă zăcea un cerb.

      Oriunde există o ființă umană, există și bunătate!
      Doamne ajuta.
      Mitica

      Ștergere
    4. Actualizare:

      Mihaela, nu am cuvinte sa iti multumesc!!!!

      Acum o ora am plecat de la mama. Am trecut pe la ea, pentru ai ii duce cate ceva: fructe, dulciuri etc.. Mi-am zis: intru, las plasa si plec.A inceput din nou cu critica (ca nu asta vroia etc.etc.), dar parca nu mai avea "avantul" de alta data. S-a oprit brusc! Doamne, am ramas fara cuvinte!!! Recunosc, in sufletul meu era o bucurie mare, dar si un pic de rautate, deoarece i-am spus: nu iti, nu manca!

      Sincer, cred ca tot ce spui si ce faci este adevarat. TU chiar ai o misiune aici!

      Pentru a continua ce ai inceput tu (in atutorul meu), trebuie sa pun in practica ce ai scris la P2 - Aparate Divine -, nu? Desigur, fara ajutorul tau nu as fi avut o zi atat de perfecta!!!

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    5. Mitica, ai perfecta dreptate! Mainile care ajuta sunt mai sfante decat girile care dau sfaturi.
      Am simtit pe pielea mea!

      Doamne ajuta-ne!

      Ștergere
    6. Lui Mihail, Sfantului Pantelimon si Sfintei Treimi trebuie sa multumesti. Eu sunt doar un instrument sau un buton daca pot spune asa. Foarte importanta este si informatia din P3. Am postat toate aceste metode deoarece lucrurile astea vin si pleaca. Partea de control face transmisii de fiare in mod periodic. Cine le capteaza, le capteaza. Important este sa si poata scapa de ele. Cand numesc fiara, nu ma refer doar la anumite entitati ci mai ales la niste virusi tehnici.

      Ștergere
  12. Indragostitii au religia lor.
    Singurul lor crez este Iubirea.(RUMI)

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce e de facut daca nu ma recunosc?
    Nu sunt nici crestin, nici evreu, nici musulman;
    Nu sunt nici din est, nici din vest, nu sunt nici tarmul, nici marea;
    Nu sunt nici o comoara a Naturii, nici stelele din cer;
    Nu sunt nici pamantul, nici apa, focul sau aerul;
    Nu sunt nici cerul, nici noroiul; 
    Nu sunt din India, China, Irak sau Kharasa;
    Nu sunt al acestei lumi, dar nici al celeilalte;
    Nu sunt al Paradisului si nici al Iadului;
    Nu sunt nici Adam, nici Eva, Eden sau Rizvan.
    Locul meu este unde nu este nici un loc, 
    Urma mea este fara urma;
    Nu sunt nici corpul, nici sufletul, pentru ca eu apartin Preaiubitului meu.
    Am renuntat la dualitate si am vazut amandoua lumile ca fiind doar una,
    Doar pe Tine Te caut, pe Tine Te stiu, pe Tine Te vad, pe Tine Te chem.
    Tu esti cel dintai, ultimul, cel din exterior si cel din interior,
    Nu cunosc pe nimeni decat pe Tine, Cel Care Esti
    Cupa iubirii mi-a umplut sufletul, iar cele doua lumi mi-au scapat din mana.
    (Rumi)

    RăspundețiȘtergere
  14. This is superb! I like it.
    very nice article and very helpful
    Thank you for sharing good and important information
    my blog site welcome to all

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi luna star,and welcome or welcome back.
      Because you chose to show your presence also with this profile image, can you tell what size has your bra? By the way, what is that
      substance that to flow between your breasts ?
      Signed: Someone with an observation spirit!

      Ștergere
    2. Before posting my comment I had the same observation spirit. But I hope it's not a problem for us.

      Ștergere
  15. Multumesc❤Binecuvantarile Domnului sa te insoteasca intotdeauna, in orice timp si spatiu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna dimineata Doamna Mihaela.Multumesc ca existati.Va rog din tot sufletul meu de mama sa ma ajutati:fiica mea nu ma suporta de ceva timp iar eu prefer sa stau retrasa ca sa nu degenereze situatia.Va rog din suflet AJUTATI-NE. Din suflet multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. Am facut tot ce am putut. Sper sa fi fost vizibila o schimbare a situatiei.

      Rog insa inca o data pe toata lumea sa nu ignore sectiunile din bara de sus a blogului, P1, P2 si P3. Tot ce eu aplic pentru ajutorul ce mi se cere este explicat acolo si pot fi acestea instrumente pentru oricine, nu doar pentru mine. Vremurile sunt grele si poate persoana careia i se cere ajutorul la un moment dat nu poate fi pe faza atunci cand este nevoia mai mare. De ce nu am fi proprii nostri stapani? Iar insotind actiunile noastre cu rugaciuni catre Tatal, Domnul nostru Iisus Hristos, Maica Domnului, Sfantului Duh sau catre cine simtitm noi mai bine, este imposibil sa nu vedem rezultate pozitive.

      Ștergere
  17. Buna ziua din nou doamnna Mihaela.V-am cerut ajutorul astazi.Vreau sa va mai spun ca am venit din Romania in Franta pentru a o ajuta dar nu se poate asa si mia spus sa plec acasa.Imi pare tare rau pentru copii ca au crescut cu mine. Sunt singura.Din sufllet multumesc siDoamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Slava lui Dumnezeu penntru fii Luminii,multumesc din suflet pentru munca titanica pe care o duci(pe care toti ar trebui sa o ducem) ,multumesc din sufet .

    RăspundețiȘtergere
  19. Pe Calea Aurie, mereu gasesti informatii pretioase! Cu adanca recunostinta, iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua,doamna Mihaela multumesc pentru tot sper sa ma descurc,o zi binecuvintata va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  21. Revocarea contractului pentru eliminarea entităților de la persoane și spații
    Eu, ființă co-creatoare prezentă, la acest moment de acum vesnic prezent, întrerup numărarea și contabilitatea timpului liniar. Opresc toate numerele, enumerările, predicțiile și ecuațiile folosind timpul ca o metodă de interacțiune cu mine. Încetez toate sistemele de schimb de energie utilizând datoria karmică ca vehicul al transferului datoriei.

    Încetez toate acțiunile ale tuturor versiunilor mele de corpuri de lumina de a face orice acțiune cu entități care nu utilizează codul moral comun să nu faci rău nici unei ființe. Nu acord nici un credit oricărei entități care se folosesc de vinovăție, de rușine sau blamare în realitatea mea. Eu expulzez toate entitățile care nu dau înapoi în co-creație egală.

    Orice mai puțin decât co-creație egală se află în continuare recoltare a energiei.

    Eu ca ființa puternică împuternicită pe deplin opresc acum toate sistemele de schimb, văzute și nevăzute, de a intra în câmpul meu clar de proces decizional.

    Orice distorsiuni externe sau interne ale iubirii sunt reduse la zero minus infinit.

    Efectuez alegerea mea cu claritate în trecut, în prezent și în viitor, este doar alegerea mea și doar a mea. La orice entitate parazită atașată corpului meu parasimpatic îi extind acum flacăra violetă de purificare. Îmi luminez corpul parasimpatic cu flacăra violetă de transformare și transmutare a purificării.

    Aleg să îmi pun în aplicare propriile reguli de realitate. Toate entitățile parazitare care trăiesc și utilizează forța vieții mele pentru a se hrăni pe sine, deoarece nu pot produce propria lumină în lumile văzute sau nevăzute, se schimbă ACUM cu o entitate simbiotică a păcii, iubirii și unității sau se transformă prin Flacăra Eterică Violetă, ca o manifestare a pulsului electro magnetic din nervul meu vag, prin puterea vointei mele de a va reduce la zero minus infinit in realitatea mea in fiecare dimensiune, flux de timp, galaxie si univers în care exist simultan.
    (traducere neoficiala:)
    https://universalcitizen.com/home/resources/teachings/hackingthehologram/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca functioneaza a -ti experimentat-o? Se zice odata sau de cate ori PE zi? Multumesc.

      Ștergere
    2. Aditional revocarii contractelor, recomand Ho'oponopono catre CAUZA acestor contracte, catre catre FIINTELE ce pun in aplicare cauza, catre NOI INSINE si catre DIVINITATE/CREATOR. Ideea e sa se transmute adevarata cauza (greseli din alte vieti), nu doar sa eliminam efectul (contractele). Sa va fie de folos!

      Ștergere
  22. Bine va regasesc prieteni!
    Mihaela te urmares de mult timp,abia astept sa citesc ce scrii,iti multumesc cu recunostinta si apreciere!
    Am incercat sa te contactez pe mailul pe care l-ai recomandat dar nu reusesc,asa ca voi indrazni sa te rog ceva aici? Cand ai un pic de timp priveste te rog in relatia cu sotul meu care pare-se ca a innebunit din cauza geloziei.A ajuns sa creeze niste scenarii de ma-ngrozesc,pur si simplu deruleaza filme inchipuite.De cativa ani am incercat tot ce mi-a trecut prin minte,(zici ca-i posedat),fara rezultate.

    Multumesc mult si iarta-mi indrazneala!
    Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Maria, e-mailul meu este perfect functional. Intra si ies, in si din el, zeci de e-mailuri in fiecare zi. Intrebarea pe care eu ti-o pun este urmatoarea: de cat timp cunosti blogul acesta, iar daca il vizitezi de mai multa vreme, te intreb daca ai urmat vreuna dintre indrumarile afisate in sectiunile P1- P2 din bara de sus a blogului. Am ajutat in situatia doamnei de mai sus, pentru ca se manifesta disconfortul de cateva zile si am inteles prin urmare ca avem de-a face cu o chestie veche de doar cateva zile. Dar cand este vorba despre ani de zile, este limpede ca ruleaza in ADN-urile voastre niste softuri anume si niste memorii specifice din alte existente, care trebuie lamurite. Deci ca sa iti raspund la intrebare, te rog sa imi raspunzi la intrebare. Multumesc!

      Ștergere
  23. Dna Mihaela mă scuzaţi,nu are legătură cu mesajul dar vreau să vă întreb dacă ştiţi cumva de ce fica mea cea mare (are 44 de ani şi este mămica băieţelului de care v am scris că a invătat singur sa scrie singur de la 4 ani,acum are a 6ani jumătate) sunt perioade in care orice atinge in bucătărie simte că se electrocutează ? De ce doar ea ? Multumesc mult !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti copiii "supradotati" au un camp auric puternic. Mama este in stransa legatura cu copilul si probabil preia ceva din capacitatile lui. Ar fi bine ca mama si voi toti din familie sa faceti mult bine in jurul vostru. Sunt multi copii fara karma nascuti pe pamant si care nu suporta vibratiile joase ale lumii in care traiesc. Nu suporta fariseismul, vad dincolo de mastile pe care adultii si le pun, ii scaneaza si nu pot fi mintiti. Multi copii nu suporta faptul ca animalele sunt schingiuite sau pamantul este otravit. S-ar putea ca unii sa inceapa sa-si pedepseasca parintii ca sa se protejeze pe ei de atacurile energetice ale acestora. Da! Parintii, atunci cand fac rau si nu repara raul facut, isi ataca energetic copiii puri, ii otravesc informational atunci cand ii mint si s-ar putea ca totul sa li se intoarca. Nu uitati: nu sunteti stapanii copiilor. Sunteti doar parinti vremelnici ai unor spirite ce au venit pe pamant ca sa va invete Iubirea. Sunt copii Maestru si veti avea multe de invatat de la ei daca le acordati atentia cuvenita.

      Ștergere
    2. Dna Maria Aurelia ,mulțumesc că v aţi făcut timp pt.mine dar simt că ,,sunte ți pe dinafară "în cazul meu !!!

      Ștergere
    3. Din pacate ce spune Maria-Aurelia este un adevar dureros. Au venit copiii acestia sa le reaminteasca celor mai in varsta despre iubire, dar mai degraba reusesc multi adulti sa sufoce aceasta menire a lor, prin idei preconcepute, si sa imprime copiilor ura. De aceea am publicat comentariul, pentru ca este un mesaj important. Este adevarat insa ca nu are nicio legatura cu intrebarea pusa caci raspunsul ar fi acela ca mama nepotelului are foarte multa energie statica acumulata si se poate explica asta in multe feluri lumesti, dar exista si unul care tine in aceste timpuri de conexiuni cu vrajitori ai electricitatii. Am tot spus ca suntem intrati pe acest gen de intuneric inca din luna noiembrie si este evident ca unii au de-a face cu el mai mult decat altii, in functie de ce preocupari a mai avut fiecare prin vietile trecute.

      Ștergere
    4. Mihaela, nu trebuia sa postezi, fiindca ea n-a facut decat sa scrie (imprimand energia ei, care face mai mult rau decat bine...) ceea ce-au scris altii prin alte parti si ceea ce a scris este cunoscut deja.

      Ștergere
    5. Multumesc dna Mihaela dar rămâne valabil răspunsul pt.dna Maria-Aurelia . Poate e vorba doar de energie statică.

      Ștergere
  24. "Aș vrea să pot să vă arăt când sunteți singuri sau în întuneric lumina uimitoare a ființei voastre".- Hafiz din Shiraz

    RăspundețiȘtergere
  25. Am vazut ca multi iti cer ajutor si indraznesc si eu si te rog Mihaela sa il ajuti pe fiul meu, este intr-o mare suferinta sau un sfat cum pot sa-l ajut ...'? Te rooog !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te rog mult sa imi scrii e-mail. Adresa se gaseste la rubrica "Contact" din bara de sus a blogului. Observ o avalansa de cereri de ajutor care vine pe aceasta zona a comentariilor, de cand am publicat acest articol, si iti spun sincer ca mi se pare un pic aiurea. Raspunsurile pot include deseori aspecte destul de delicate, nemaipunand la socoteala ca dimensiunea unui comentariu este limitata la un numar de caractere si poate ca nu imi este de ajuns.

      Ștergere
  26. Bine v-am regasit prieteni.
    De la mine pentru toti fiii

    https://www.youtube.com/watch?v=wI_kHeQ0mhQ&start_radio=1&list=RDwI_kHeQ0mhQ

    Doamne ajuta .
    Mitica

    RăspundețiȘtergere
  27. Draga Mihaela,
    Am facut cele 7 zile de rugaciuni,
    In a 7 zi am lasat lumanarile sa arda pana la captat dar una s-a stins si nu mai pot sa o reaprind din cauza fitilului.
    Iar in celelalte lumanari care au ars pana la capat a mai ramas ceara.
    Cum procedez cu ceara ramasa?
    Tu ai dat explicatie pt. lumanarile care se sting in timpul celor 7 zile, procedez de aceiasi maniera?
    Multumesc
    Sanda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Sanda,

      Am spus ca se duce ceara ramasa la resturi, la biserica, sau se arunca pe o apa. Daca ai fitil si crezi ca poti fabrica o lumanare din resturile ramase, care evident ca se vor topi cumva, este o solutie si asta. Aprinzi apoi acea lumanare pusa pe centrul diagramei.

      Ștergere
    2. Multumesc Mihaela,
      Am fabricat o lumanare din ceara ramasa, care a ars pana la capat. Am luat fitilul de la o lumanare pastina noua.
      Experienta mea in timpul acestei lucrari a inceput cu o durere destul de intensa in dreptul ficatului. Am avut senzatii de arsuri la varful degetelor iar lumanarile s-au stins destul de greu. Flacara lumamarilor parca era controlata, flacarile nu miscau si acest lucru sa intamplat in fiecare seara.
      Am simtit importanta acestei lucrari,

      Ștergere
  28. Aveam sa scriu mai multe dar :Vorba multa ...saracia omului.
    Chiar daca folosim diferite mijloace de comunicare COMUNE,in cele din urma fiecare intelege doar cat poate.
    Prin mintea mea trec in fiecare clipa o sumedenie de ganduri dar eu nu sunt gandurile mele ci rezultatul gandurilor mele cu care am stat la taifas.
    Cand ai auzit pentru prima data vocea mamei tale,atunci ai realizat separarea atunci ai constientizat individualitatea ta.
    De la 2-3 ani suntem atasati de identitatea proprie,de aceasta efemera iluzie care
    o intretinem in fiecare secunda fara sa ne punem intrebarea, singura care conteaza in aceasta lume :CINE SUNT EU ?
    Intotdeauna cauti ceva nou,cauti altceva dar nu cauti adevarata ta identitate,sa stii CINE ESTI.
    Cand dimineata deschizi ochii,absolutul iti arata spatiul asa cum mintea ta,NU TU,
    doreste sa-l vada.
    Daca mintea te provoaca tot timpul de ce tu nu-i intorci jocul si sa o provoci sa se gandeasca la cele 9 luni in care ai stat in pantecele mamei?
    Da-i aceasta sarcina.Arata-i ca tu esti stapanul ei si nu tu scalvul mintii.Incepe dandu-i aceasta sarcina.Este ceea mai buna metoda sa aflii cine esti tu si sa-ti aflii CONSTIINTA DE SINE.
    Daca nu incerci sa ajungi acum la constiinta de sine,iti pierz timpul degeama in aceasta viata.Nimeni nu o sa aiba scuza la intrebarea: Te-ai intrebat in mod serios CINE ESTI TU CU ADEVARAT?
    Domnul sa ne ierte pe toti.
    Mitica

    RăspundețiȘtergere
  29. Este pomul vietii, am finalizat rugaciunea cu succes, si lumanarile au tinut pana in ultima zi .Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  30. http://tristar77.blogspot.com/2015/03/programare-inversata-nu-te-da-batut.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna seara !!! Mult iubita Mixaela am facut rugaciunea cu diagrama de 7 zile si in intervalul acestor zile m-am visat ca aprinde-am 33 de lumanari. Multa sanatate sa aveti

    RăspundețiȘtergere
  32. Se pot arunca la gunoi acele ramasite de aluminiu de la lumanarile tip pastila dupa ce am scos toata ceara de la ele si n-a mai ramas ceara ? Duseul lor la biserica sau pe nu stiu ce rau e exclus din mai multe motive. A fost aceasta cerinta expresa a lui Iisus sau a Dvs ? S-ar putea intampla ceva rau daca le arunc la gunoi ? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  33. Mii de multumiri pentru devotamentul tau.Poezia este f.emotionanta,mi-au dat lacrimile,dar contine un mare adevar;Iisus ne aude chiar si gandurile.Iti doresc din suflet sa ai Sarbatori Luminate ca sa ne poti lumina si pe noi.

    RăspundețiȘtergere
  34. Sårutmâna! Doamnå trebuie sa vb urgent cu dv. Am nevoie de ajutor urgent. Ma simt intoxitactå de o energie negativa va rog sa ma ajutati. Cat ma costa platesc.

    RăspundețiȘtergere