luni, 6 august 2018

CHEILE LUI ENOH – 1. CHEILE TATALUI





CHEILE LUI ENOH – 1. CHEILE TATALUI

Dragii mei,
        
Imi pare rau ca in aceasta perioada de vara am scris atat de rar, insa am vorbit in ultimul articol publicat despre cauzele acestei situatii si sper sa poata accepta fiecare ca asta este. Se mai intampla in viata noastra si astfel de lucruri care par ca ne depasesc puterile, insa cu ajutorul Bunului Dumnezeu trecem peste ele, iar mai devreme sau mai tarziu le si uitam.
Asa cum am spus de mai multa vreme, Macrocomputerul Cristic “Noua Cetate” s-a activat in luna iulie. S-a intamplat aceasta in perioada 14-22 iulie si s-a facut in 4 pasi, lucru pe care nu l-am stiut inainte ci l-am aflat si eu atunci cand s-a desfasurat aceasta activare. In data de 14 iulie au fost doi pasi dupa care a durat o saptamana pregatirea terenului pentru ceilalti doi, care au avut loc in 22 iulie. De acolo mai departe, se fac adaugari si imbunatatiri de programe in fiecare zi.
Ce a urmat dupa activare, nu puteam sti niciunul, dar o spun cu mana pe inima ca daca nu aveam acum in functie Cetatea, la ora asta, eram “mancati”.
Am regrete ca la nivel de masa inca nu exista un nivel de constiinta suficient de mare astfel incat sa fie inteles corect rolul acestui computer universal. Daca cineva isi imagina ca daca la un anumit moment temporal aveam Cetatea neactivata si era vai de mama noastra, iar dupa ce s-a activat ar fi trebuit sa ploua imediat cu carnati din Cer, asa cum spunea un prieten, sau cineva sa trimita de Sus lingouri de aur cu prastia, inseamna ca nu a inteles nimic din toata aceasta poveste. In toata munca noastra care depaseste cu mult tinta de ascensiune planetara, pentru ca s-a ajuns la un nivel de actiuni care pe mine ma duce cu gandul la faptul ca se reconfigureaza efectiv intreaga Creatie, Noua Cetate reprezinta acum un instrument de mare ajutor fara de care nu am face fata mai departe la tot ce o mai fi de facut.
Imediat dupa activare “s-a intamplat” ca s-a deschis un portal dintr-un alt univers paralel, de catre o civilizatie intunecata foarte dezvoltata tehnologic, ce a dat batai de cap inclusiv civilizatiei Tiran. “S-a nimerit” ca acel portal sa se deschida in Grecia, in locul in care a fost acel parjol si au murit zeci de oameni, atat arsi cat si inecati, incercand sa fuga din calea focului. Bunul Dumnezeu sa ii ierte si sa ii tina pe toti sub Aripa Pacii Sale. Motivul pentru care a fost totul asa s-a datorat faptului ca aceasta civilizatie avea intrupati pe planeta ei doi antihristi, feminin si masculin, ea cu putere pe apa si el cu putere pe foc. Ce s-a intamplat in Grecia a fost exact manifestarea lor. Au fost patru zile groaznice pentru cei ce au avut conexiuni energetice cu aceasta situatie si doar cu ajutorul Noii Cetati s-a putut realiza anihilarea celor doi. De acolo mai departe s-a pornit un fel de vanatoare de antihristi prin alte universuri, fiind trimisi rand pe rand acasa, in universul lor intunecat. Noua Cetate a fost nelipsita la toate actiunile. Cu aceasta ocazie am aflat ca structura multiversului nu presupune mai multe grupe de cate 4 universuri, ci sunt mai multe grupe de cate doua universuri cu manifestare fizica ce sunt conectate la aceleasi doua universuri, al Spiritelor de Lumina si al Spiritelor intunecate. Astfel, fiecare grupa de doua universuri fizice formeaza o grupa de 4 cu cele doua universuri non-fizice, cu specificatia ca in toate grupele, cele doua universuri non-fizice raman mereu aceleasi.
De asemeni a fost aratat de Cer cum la nivelul planetei noastre si nu numai, exista niste piramide energetice cu varful in jos, facute candva de o civilizatie foarte evoluata, ce au fost acaparate de spiritele intunecate si au devenit punti de legatura ale acestora, din universul spiritelor intunecate in universul nostru. Prin intermediul acestor piramide au fost coordonate de-a lungul miilor de ani, de catre antihristi, prin comenzi mentale transmise catre indivizi apartinand diferitor civilizatii, inclusiv umana, tot felul de actiuni ce au condus la dezmembrarea unor dispozitive cosmice extrem de importante pentru ascensiune. Aceasta dezmembrare a stat la baza multiplelor caderi in intuneric, ce au existat pe multe planete. Este in plin proces taierea tuturor conexiunilor antihristice realizate prin aceste piramide si refacerea dispozitivelor.
Multi oameni vorbesc despre evolutie si expandarea constiintei dar nu inteleg ca aceasta crestere a ei conduce la accesarea unor fagasuri noi ale Cunoasterii care sunt in egala masura atat pe partea Luminii cat si pe cea a intunericului. Toti Sfintii Parinti au declarat din propriile experiente ca pe masura ce omul creste in Lumina si devine mai puternic, i se opun forte intunecate din ce in ce mai mari. De ce ar crede cineva ca in vremurile noastre ar trebui sa fie altfel? Iata cate informatii detinem acum despre Creatie, despre Lumina si intuneric, si inca abia de cunoastem o picatura de apa dintr-un ocean. Dar sunt multi care nu o stiu nici pe aceea, iar noi ar trebui sa fim fericiti si recunoscatori ca ne-a ales Bunul Dumnezeu sa fim printre cei ce am avut acces la aceste lucruri.
Fara a mai intra in prea multe detalii, trebuie sa intelegem ca este totul de o complexitate foarte mare, care devine din ce in ce mai mare. Constiinta noastra trebuie sa creasca pe masura, in toate directiile, pentru ca daca nu se intampla asta, vom ajunge intr-un punct in care nu vom mai intelege nimic din tot ce se petrece.
In scopul sprijinirii acestui proces, vin cu recomandarea parcurgerii “Cheilor lui Enoh”, aceste chei reunind practic intreg programul de ascensiune care este acum in plina desfasurare. Aceste chei sunt clar corelate cu structura ADN si nu vizeaza doar aceasta planeta, ci se extind dincolo de universul nostru local, dupa cum am putut afla in ultima perioada.
Despre aceste chei am mai vorbit si in alte randuri. Ele au fost revelate la inceputul anului 1973 autorului cartii „Cartea Cunoasterii. Cheile lui Enoh”, Doctorul J.J Hurtak. Aceasta carte va aparea in aceasta toamna publicata si in limba romana, lucru multasteptat. Doctorul Hurtak a avut o experienta deosebita vreme de doua zile, in 2-3 ianuarie 1973, fiind cumva luat intr-o calatorie in Ceruri in timpul unei rugaciuni si inmanandu-i-se un fel de pergamente continand aceste chei, ce s-au transformat ulterior in niste scrieri extrem de complexe pe care doar un om cu o pregatire pe masura le putea procesa.
Sunt de parcurs patru pasi:
1.    Cheile Tatalui
2.    Cheile Fiului
3.    Cheile Sfantului Duh
4.    Cheile Mamei Divine
Primii trei sunt corelati cu cele trei parti ce poarta acelasi nume din cartea Doctorului Hurtak. Al patrulea reprezinta o informatie personala primita de la Metatron in urma cu doi ani si ceva, cu ocazia desfasurarii unei lucrari energetice de mare importanta pentru evolutia urmatoare.
Sunt multi cei care spun ca fac activari ale Cheiilor lui Enoh. Este in regula, numai ca trebuie inteles faptul ca fiecare dintre aceste chei detine nivele cuantice. Atunci cand se face o activare se intampla asta la fiecare om exact pe nivelele cuantice corespunzatoare nivelului sau de evolutie la momentul in care face activarea. Daca dupa ceva vreme se vor parcurge Cheile inca o data, se vor activa nivelele imediat superioare si tot asa, conducand la cresterea treptata a constiintei. De aceea se recomanda ca afirmatia pe care o voi expune in continuare sa se reia periodic la interval de cateva saptamani.
Vom porni prin articolul de azi cu “Cheile Tatalui”, care vor putea fi cunoscute desfasurat de catre orcine isi va procura cartea dupa ce aceasta va aparea in tara noastra.
Momentan, stiind ca exista aceste chei, vom face urmatoarea afirmatie:

„Prin Puterea si Darurile primite de Spiritul meu de la Bunul Dumnezeu, rog sa mi se alinieze constiinta la Programul Tatalui, conform cu nivelul meu de evolutie spirituala din acest moment. Din suflet multumesc!”

Recomand ascultarea melodiei de mai jos in liniste, lasand ca aceasta cerere sa se integreze la nivelul tuturor structurilor.


Sa fie acesta un Dar al Schimbarii la Fata, astfel incat toate sa ne fie bune!



21 de comentarii:

  1. O precizare , Noua Cetate este centrul de baza de comanda prin care se actioneaza ci nu este un ajutor

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu sa te aibă în paza Lui! Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragă Mihaela ! Informaţiile culese de mine în ultimul an cu date tot mai concrete despre evenimentul ce va descătuşa umanitatea de întuneric şi caballa umană întunecată,informaţiile tot mai palpabile ale multor căutătzori în lumină ,gem Michael Salla,Corey Goode,D.Wylckook,Benjamin Fulford,organizaţii precum Dragonul alb din Asia,iar la noi,domnii Dan Farcaş,Emil Străinu,părintele Adrian Singurov,Daniel Roxin şi muulţi alţii,agenţi care au lucrat în Servicii şi care acum au decis să dezvăluie motivele şi persoane sus puse care ţin actuala formă socială în tot felul de lipsuri,de la cele de informaţie adevărată,la un sistem de sănătate profund jefuit,la politicieni recunoscuţi prin avariţia şi goana după îmbogăţire,pe vînzătorii de bogăţii de pe teritoriul nostru ,dar şi trădătorii de care în nici o perioadă a istoriei nu am dus lipsă,Programele secrete lunare şi Complexul Militar Industrial,sindicate care de care mai secret cu agende care de care mai diferite faţă de scopul comun....şi lista ar putea continua,dar pe care foarte bine le cunoşti şi despre care ai citit şi ai aflat şi tu. Întrebarea care vine inevitabil este : -cum de toţi aceşti actori tereştri dar şi E.T.,deşi au scop comun sînt atît de divergenţi în modul de aplicare pe teren şi refuzul de a comunica ,încercînd astfel să găsească o poartă comună de punere la punct a unui plan în comun consens de a (ne salva ) pe noi umanitatea de statul profund ? ?? -pentru că asta lasă ei să se înţeleagă în toate rapoartele care răsuflă mai mult sau mai puţin voit.Şi apoi cum de ,nicio entitate dintre cele mai sus amintite nu aduce vreo trimitere la MACROCOMPUTERUL CRISTIC ? În schimb se fac dese referiri la dezavantajul folosirii de către toate inteligenţele şi civilizaţiile la folosirea I.A. În deconspirările de pînă acum şi seria de dezvăluiri a lui D.W. de pe site-ul GAIAM, NU se aduce în discuţie influenţa -dacă există- a entităţilor sfinte gen METATRON,MIHAIL,în general ARHANGHELII ŞI TOATE PUTERILE,TRONURILE şi TĂRIILE CEREŞTI. E mai comod să li se spună simplu -ELOHIMI ? iARTĂ-MĂ Miha pentru lunga postare,dar ştiu că doar tu-mi poţi da ceva răspunsuri pertinente. MULŢUMESC ! NAMASTE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna George! Te stimez foarte mult datorita comentariilor din care emana cu adevarat dorinta de mai bine pentru aceasta tara, tot asa cum imi doresc si eu. Draga George, eu nu am un nume sonor precum al celor numiti mai sus. Aceasta insa nu reprezinta o conditie pentru accesarea anumitor filamente ale cunoasterii. Dansii afla si stiu unele, eu altele si altii altele si uite asa ne imbogatim cu totii cu informatii. Ce este adevarat sau nu tine de capacitatea de discernamant a fiecaruia. Sunt ani de zile de cand am participare la aceasta munca de transmutare a intunericului in lumina. Universul este reprezentat prin numar, culoare, forma, simbol si multe multe altele. Din toata aceasta munca, atata experienta am capatat si eu cat sa inteleg ca multe dintre aceste reprezentari au fost acaparate de intuneric, iar ca sa le transmuti, trebuie sa vii cu acelasi simbol, aceeasi forma, acelasi numar, etc. Pe scurt, daca intr-o lucrare anume imi apare in viziune un 4 negru, eu asez peste el un 4 auriu, cu puterea intentiei si a mintii. Imediat se pun in miscare anumite fluxuri energetice. Nu pot aseza un 5 sau un 6 pentru ca in acest fel nu pot acoperi toata negreala. Intelegi cum vine treaba? Tot la fel este si cu Noua Cetate. Inteligenta artificiala malefica am avut? Tot cu o constructie pe masura putea fi anihilata. Acum avem treburi de rezolvat avand legatura cu o multime de antihristi de prin alte universuri, pe care nu i-am percepe daca nu am fi ajuns sa atingem constiinta de fiinte multidimensionale si multiuniversale? O scoatem noi la capat si cu astia. Cum anume? Prin Hristos! Am spus in ultima luna "Hristos a inviat!" cat nu am spus in toata viata mea.

      Ștergere
  4. Multumesc! Binecuvantari tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. MULTUMESC PARINTELUI LUMINILOR SI TUTUROR LEGIUNILOR DE INGERI CA ESTI BINE MIHAELA MA ROG SFINTEI TREIMI SA-TI DIZOLVE NEPUTINTELE OMENESTI ACUM SI AICI,FII BINECUVANTATA IN VECI MIHAELA,AMIN

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreti sa vedeti cum arata Dumnezeu?

    Mitica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. El este dincolo de toate dar uita-te intr-o oglinda si ai sa-l privesti pe Dumnezeu fata in fata! Priveste,dar mintea ta sa ramana acolo unde este,adormita,fara sa programeze nimic.Nu lasa gandul sa zboare.Doar priveste.
      «Veți auzi cu urechile voastre și nu veți înțelege, veți privi cu ochii voștri și nu veți vedea.»

      Va salut...Mitica

      Mitica

      Ștergere
  7. Pe scurt,pe foarte scurt,esenta acestei postari este: Totul este de fapt extrem,extrem de complicat...Eu va spun altceva,mult mai simplu: suntem sclavii,idiotii utili si docili,cobaii "Perciunatilor"!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omului ii plac servitutile, prin urmare nu doreste sa se elibereze.Preluam prin educatie "valori" bazate pe frica si suntem viciati iremediabil.Toata evolutia umana s-a dezvoltat sub umbra fricii iar asta a dus si inca duce la a te simti mic,neputincios, slab.Ne identificam cu corpul fizic in loc sa vedem ca noi suntem "facuti dupa chipul si asemanarea Creatorului".Totul incepe prin a intelege identitatea noastra dialogand cu constiinta.
      Situatia in care ne aflam este rezultatul alegerilor noastre, avem ceea ce noi am dorit si noi suntem raspunzatori de aceste efecte,nu "Perciunarii" sau alti "manipulatori". Nu mai blamati lupul ca oaia nu-si poate pazi blana.
      Cand veti intelege ca frica este cel mai mare dusman al nostu ?
      Ne-am insusit un sistem de valori care inevitabil duce la frica, boala, nevoi si in final moarte.
      Alegem in fiecare clipa gresit si acceptam favoruri inutile care intotdeauna duce la a-ti vinde libertatea.
      "..... nu exista cale de a deveni Liber in conditiile actuale unde instinctele primare joaca un rol decisiv, unde Puterea e scopul suprem al Vietii. Mereu vor exista manipulatori si asa-zisi salvatori.
      Libertate va fi atunci cand vom Evolua toti si vom intelege ca suntem Unul."

      „Daca vi se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte.”

      Eu va salut.
      Mitica

      Ștergere
    2. Dle. Mitica,sistemul de valori despre care pomeniti,cat si SISTEMUL global(financiar,educational,cultural,social,etc.) in care suntem cu totii obligati sa traim a fost si este gandit,proiectat,finantat,implementat si supravegheat de "Perciunatii" pe care vreti sa-i absolviti de orisice vina!!!EI si numai "EI" sunt raspunzatori de mizeria in care se zbate omenirea in intregul ei,nu noi,"GOYIMII",sclavii lor,platitori de taxe si impozite!!!

      Ștergere
    3. Stimabile,
      Eu nu-i absolv de vina pe "Perciunati". Cred ca ceea ce am spus prin :"Daca vi se da o coala liniata ...." nu am spus decat ca nu mai tb sa fim de acord sa ne controleze.
      Va salut....Mitica

      Ștergere
  8. Slava Domnului ca exista oameni cu mintea limpede si constiinta treaza care pot lumina prin cunoasterea lor calea catre adevarul si vointa divina.

    RăspundețiȘtergere
  9. Odata cu cei aflati in lumina evolueaza si cei aflati in intuneric.Eliberarea de sub interferenta malefica nu tine doar de evolutia fiecaruia cat de constientizarea faptului ca entitatile intunecate sunt dependente de implicarile emotionale ale oamenilor.Frica,vanitatea,lacomia ,obedienta si alte asemenea sunt hrana de care depind intunecatii.Mintea oamenilor poate genera aceasta hrana.Fiecare om poate alege sa-si corecteze modul de a fi, pentru a nu mai genera situatiile precare in care asiguram festinul intunecatilor.
    Cu drag,Viorel.

    RăspundețiȘtergere
  10. MULTUMIM MULT, MIHAELA, DOMNUL SA TE RASPLATEASCA SI SA TE OCROTESCA MEREU!
    LACRAMIOARA,IASI

    RăspundețiȘtergere
  11. Este cel mai inteligent site unde urmaresc cu nerabdare postarile si comentariile interesante. Multumesc tuturor ca ne comunicati toate aceste informatii importante. Cu respect,iubire,armonie si PACE, Daniela.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cititi Tablitele de smarald ale lui Thoth Atlantul ....acolo veti gasi raspunsurile

    RăspundețiȘtergere