joi, 9 iunie 2016

PORTI DIN VIITOR


PORTI DIN VIITOR

Dragii mei,

Iata o noua bazaconie ce se releva de cateva zile incoace: PORTI SI TUNELURI TEMPORALE CONSTRUITE IN VIITOR. Daca ar fi de lumina ar fi bine dar nu sunt. Prin aceste porti se pompeaza non-stop energie intunecata si cine stie ce alte lucraturi se mai fac prin ele.
Sa presupunem ca suntem in iulie, 2030. Eu Mihaela, fac atunci o actiune foarte deranjanta pentru anumite forte. Ei se apuca in acel moment si construiesc o poarta si un tunel temporal, pornind din anul 2030 pana sa zicem la momentul 1 iulie 2016. Pana in 30 iunie 2016 eu imi duc viata linistita. Imi vine sa rad cand scriu asta pentru ca e un vis frumos treaba asta cu viata linistita. Dintr-o data, in ziua de 1 iulie ma apuca un rau de nu stiu ce este cu mine. Habar nu am ca mi se datoreaza asta gratie unei conexiuni la anul 2030. Acest tunel este conectat la o masinarie si daca nimeni nu il descopera, imi face viata cat se poate de amara in perioada iulie 2016 - iulie 2030. Poate imi schimba vibratia, motiv pentru care o iau pe alt fagas de realitate si poate ca nici nu mai apuc  anul 2030. Cam asta ar fi scopul lor de fapt.
De cateva zile aceste porti se arata pentru ca s-au atins momentele temporale fixate in programarea lor. Multi se simt foarte rau si nu stiu ce este cu ei.
Divinitatea, prin implicare directa a lui Metatron, actioneaza in sensul inchiderii portilor acestea. Portile nu pot fi inchise de aici, ci este nevoie de calatorie mentala in viitor, in anul in care s-a creat acea poarta. Pentru noi oamenii este necesara calatoria, ca sa putem vedea cum ar actiona acolo Metatron. Nu ne punem problema calatoriei in viitor a lui Metatron pentru ca pentru El aproape ca nu exista timp.
Acolo se actioneaza pe masinariile ce intretin poarta. Intr-un final aceasta este inchisa. Dureaza cam doua ore operatiunea pentru o singura poarta.
Cat de departe s-a ajuns in viitor? Calatoriile pentru porti draconiene, sau civilizatii - dragon neinitiate din Ursa Mare spre exemplu, sunt relativ scurte pentru ca la nivelul anului 2030, deja cei numiti vor fi masiv initiati in iubire, din care cauza nu mai au motive sa ne faca asta. Pe ei ii gasim cu porti la nivelul anilor 2020 – 2025. Am ajuns insa la nivelul anului 2078, an in care am vazut prin prisma cursului sustinut anul trecut, “Invataturi din Viitor”, ca are loc invazia unor civilizatii - lacusta. Pe orice palier de viitor am privi, se va intampla aceasta invazie. Este ceva ce nu poate fi ocolit. Am vazut acolo un consiliu format din oameni, discutand despre cum se poate contracara aceasta invazie. Se vorbeste si in Apocalipsa despre asta, spunandu-se totodata ca dureaza 10 zile. Asta inseamna ca intr-un final, pamantenii inving lacustele. Cei din acel consiliu sunt deci niste indivizi care au trebuit cumva lucrati ca sa nu mai ajunga in mijlocul acelei sedinte. Lacustele au deschis poarta si tunel pana in anul 2016 sau mai in urma decat atat. Multi din acel consiliu, sunt in viata acum, fie ei si adulti, dat fiind faptul ca oricum se va mari vertiginos media de varsta pe Terra, gratie eliberarii de sub acest control masiv. Ce este foarte interesant consta in faptul ca am vazut cum Metatron inchide o poarta imensa cuprinzand toata partea de nord si centrala a Africii si tot Orientul Mijlociu. Am spus candva intr-un articol ca ar trebui sa ne consideram binecuvantati ca suntem sub control draconian si nu avem a face cu civilizatiile – lacusta, care iata ca sunt mult mai rele, astfel incat la nivelul anului 2078, ele nu vor fi initiate in iubire. Dar uite ca totusi avem de-a face si cu ele, prin actiuni trimise din viitor. De ce au deschis aceasta poarta imensa pe aceasta zona? Probabil ca de acolo vor proveni cei mai periculosi combatanti ai lor, ce se vor manifesta la nivelul anului 2078.
Portile acestea pot fi deschise pe persoana sau pe un spatiu. Pot fi una sau mai multe porti pe aceeasi persoana sau pe acelasi spatiu, create la momente diferite din viitor si de catre civilizatii diferite.
Ce este de facut? Ne rugam la Sfanta Treime pentru inchiderea acestor porti, ca sunt deschise pe noi, pe casa noastra sau pe locul nostru de munca. Cam atat. Rezolvarea care vine prin aceasta rugaciune este insa foarte mare.
Anumite porti sunt deschise de acum multi ani in urma la unii oameni si la unele locuri. Ele nu ne-au fost aratate pana acum pentru ca nu a fost timpul. Au mai fost karme de anihilat sau mai stiu eu ce alte scopuri si ele au reprezentat instrumente perfecte pentru implinirea acestora.
O poarta arata ca in imaginea de inceput. Este o sectiune intr-un torus (de fapt asa se vad toate tunelurile timpului). Cele doua ochiuri sau guri se vad umplute cu negru, pentru portile despre care am discutat in acest articol.
Voi reveni in curand cu un articol in care voi recapitula punctual tot ce ni s-a aratat pana acum pe drumul eliberarii noastre, astfel incat macar pe acestea sa le cerem a fi rezolvate, pentru noi sau pentru alti semeni de-ai nostri.

        
Toate cele bune!

22 de comentarii:

  1. Am avut niste stari de ameteala inexplicabile acum doua seri....niste vertijuri de nu puteam sa stau in picioare...fara vre-un motiv.Stare de oboseala desi nu prea aveam de ce sa fiu obosita....nu stiu ce sa mai cred...

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ati "terminat" cu acest articol!!!!Pai suntem vreo 7 miliarde de sclavi deci trebuie inchise vreo 6,95 miliarde de porti inmultit cu 2 ore/poarta deci rezulta 13,9 miliarde de ore ceea ce inseamna aprox. 579 milioane de ani!!!!!Asta daca lucreaza la închiderea portilor doar Metatron....Si eu care speram ca in urmatorii ani scapam in sfarsit de iudeo-masoni,khazari,jidani si iezuiti.....Nasol.....
    PS.
    Fara sa cunosc nimic despre aceste lucruri simteam,intuiam inca de vreo 20 de ani in urma ca tot raul provine din Orientul Mijlociu,mai precis dinspre jidani,iudeo-masoni,khazari(astia sunt din stepele din nordul Marii Caspice si spre Caucaz)si iezuiti...Acum am in sfarsit confirmarea si certitudinea ca asa este!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Datorita faptului ca nu va semnati, pt mine sunteti "Domnul iudeo mason cazar"! ☺ Deci, "Draga domnule iudeo mason cazar", acesta este primul dvs. coment care imi place, datorita calculului facut! O zi frumoasa! Multumim Ashtara! Insa imaginea de ansamblu este cam sumbra, unde mai pui ca tot azi am vizionat si filmul Warcraft.Inceputuri Si ce sa vezi, si acolo lumea terestra era invadata de niste orci monstruosi, tot prin niste portaluri, care erau deschise de catre conducatorul orcilor (un demon) folosindu se de energia vietii preluata de la cei pe care i inrobeau.
      Si petru toti cei care citesc, ca sa nu incheiem intr o nota negativa, haideti sa nu ne descurajam, sa credem si ne rugam Sfintei Treimi, Ingerilor si Arhanghelilor, caci ei sunt scaparea noastra! Speranta unei lumi mai bune nu trebuie sa ne paraseasca! Toate cele bune!

      Ștergere
    2. Te felicit ca ai facut aceste calcule si pentru timpul alocat lor, dar ai omis un element important. L-ai socotit pe Metatron, Vesmant al lui Dumnezeu si creator al Luminii Exterioare Universale ca pe un simplu om. Ai uitat de statutul ce Fiinta Multi-dimensionala, cu miliarde de miliarde de aspecte.Imparte rezultatul ce l-ai obtinut la miliarde de miliarde si vezi ce iti iese.

      Ștergere
  3. Draga noastra, Ashtara Tristar, tocmai am primit acest link:

    https://www.youtube.com/watch?v=YswIcRZfNVk si asta chiar in timp ce am primit si impulsul de-a intra aci, la tine, ca sa citesc ce informatii ne mai aduci(fiindca observasem, de mai multa vreme, ca sunt multe informatii primite si de catre mine, deci destul de in rezonanta, chiar daca nu in toate. Asadar si prin urmare, prin urmare si-asa dar... de multi ani spusesem si io intr-o discutie mai restransa, ca suntem vreo cativa care-i musai sa ne "limpezim informatiile", sa ne curatam "Campul", deoarece suntem veniti pentru a ajuta la "Restaurarea Creatiei". Va dati seama ca am fost etichetata in fel si chip, cam asa cum zice-o vorba de pe la noi: " nu te mai spala toata apa Bistritei de "etichetele" si "stampilele" care ti-au fost puse fiindca, la un moment dat, ai prezentat un punct de vedere diferit. Pot si io sa confirm ca a fost multa munca si ma bucur ca ai curajul sa ne transmiti ceea ce accesezi. Stiti cum zic cei din filmul Star Trek: Engage !

    Doamne ajuta!

    Imbratisari,
    Lucia Dobrea

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna. Mihaela ,daca impartim rezultatul la 1 miliard de miliarde,nu mai multe,ajungem sa discutam despre nanosecunde ,ca durata de inchidere a acelor porti!Ceea ce ,evident canu este real si nu se intampla.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce pot sa spun decat ca ma omoara toata logica asta? Am vrut sa transmit de fapt ideea ca este o aiureala totala sa te apuci sa faci astfel de calcule lumesti cand este vorba despre Cer. Am vrut sa spun ca Metatron poate desprinde din multidimensionalitatea Fiintei Sale, 7 miliarde de aspecte ca sa rezolve in doua ore sapte miliarde de porti. Asta asa ca un exemplu, caci daca incepem sa socotim si civilizatiile intraterestre si faptul ca un om are deschise si sapte porti, percum si faptul ca portile sunt deschise doar pe cei considerati un pericol de catre controlori, pe bune, ne ducem in balarii. Cred ca ar fi mult mai intelept sa incheiem aici dialogul acesta care numai ne manaca timp aiurea. Sa-l folosim pentru scopuri mai inalte, caci unul ca acesta nu foloseste nimanui.

      Ștergere
    2. In plus nici nu sunt axati pe fiecare om, ci strict pe cei care au anumite functii de conducere sau pe cei putini ce sunt intrupati din Lumina, adica se pare sub 10% aici pe Terra din total populatie, iar o parte sunt deja atrasi de Intuneric. Asa ca, acest calcul e o aberatie generata de lipsa de cunoastere a realitatii celor intrupati aici. Am surprins si eu imitatii de porti, niste tuneluri ce arata ca niste burlane cu diametrul de cca 40-50 cm prin care sunt si eu accesata, adica mi se trimit paraziti astrali ai unora de pe aici si pacate, adica frome-gand emise de altii ce nu vor sa fie prinsi de mai marii lor ca ii urasc sau pizmuiesc, sau au actionat contra lor. M-am amuzat si l-am redirectionat in altarul unei biserici intunecate ai caror popi fac fapte contra semenilor pt baini grei si asa strang averi imense si striga ala, o entitate de sub cripta altarului - era o biserica noua, deci nici un popa destrupat legat de altar sa fie preot in veac dp randuiala lui Mechisedec - ca nu face fata la atia, iar eu i-am zis ca si eu ii dau ce fac aliatii popilor sai (ca tot nu ma lasa popa lui sa ma curat cand tineam post eu fiind de alta religie si imi struca curatarea in religia mea) sa duca in carca lui, ca a mea e obosita, pe mine nu ma incarca cu energie de la enoriasi ca pe el care poate sa faca fata apoi, ca pe mine ma devitalizeaza si eu de aceea nu pot sa ii tin in carca. Si a tacut.Mai grav e ca nu stiu cum sa contracarez efectul unei fotografii energetice plasate in mine a uneia ce practica mg ng la a treia generatie si care e o mare pizmasa a unor politicieni si apar in mine toate mizeriile ei. Nici nu stiam ca am asa ceva. IN 2013 MI-A ARATAT un tip cu cunoastere si dp ce a luat-o, la 2 zile a fost iar in mine. Apoi nu stiu cum sa scap de copiile de pe corpul cauzal al unora ce fac rele destule si sunt in mine. Eu sunt vulnerabila noaptea. Mereu am o prezenta intunecata langa perete, acu doua seri am caftit doi, erau slugi, unul zicea KGB si i-am tras KGB pana a ramas teapan si s-a oprit, era un prost ce stia si el cate ceva si voia sa ma fraiesreasca si pe al doilea l-am caftit ca baiata e rupta din Rai si de acela am scapat, insa aseara era o matahala feminina si nu ma lasa sa adorm.Recent am inceput sa desfac animalele folosite gresit, cred ca intra lumina in ele si isi revin.

      Ștergere
  5. Ca sa deschida ei un tunel in timp e nevoie de dragoste pura, doar dragostea creaza forme de timp pe care le modeleaza in iubire. Ce masinarie au ei de pot sa capteze dragostea care cu de-a sila nu se poate. Daca nu e, nu e. Doar prin manipularea energiilor relativitatii electrostatice pot genera campuri magneto-temporale, creand astfel de tuneluri artificiale. Dar influenta lor nu poate deveni manifesta fizic fara iubire. Dar ne poate atinge la nivel de informatie, asa cum o anumita ideologie sau curent cultural influenteaza mentalitatea.
    Personal ma simt invadat de informatii grotesti, care ma fac sa reactionez atipic de ceva vreme.
    Recent am asistat pe youtube la ceremonia de deschidere a tunelului de tren din elvetia, cel mai lung din lume de 152 km. Toate site-urile ezoterice au catalogat ceremonia satanica. Vreo conexiune cu tunelurile temporale?!? Sa faci atatia km printr-un tunel cred ca ajungi claustrofob. Dar totul e ambalat frumos, modern.
    Sa ne rugam la Iisus sa dizolve toate tunelurile. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mihaela ....unicul mod de a "fugi" influentei exercitata de ....propietari" e trascenderea realitatii noastre aici , fuga din in aceasta " inchisoare ". Si este un singur mod realistic (nici moartea corpului nu duce la libertate )ziceam ...este trascenderea ....nasterea unui nou om . Viermele ce se transforma in fluture ....iluminarea .Doar atunci esti in afara legilor karmice . Doar atunci se rup lanturile sclaviei invizibile , facuta de dorinta si gind asociativ . Intelegi ? Atita timp cit ....esti inca legat cu idei , planuri , dorinte ....ramai ancorat acestei iluzii . Timpul nu este o linie . Nu e linear ....de la pct a la pct b . Asa-l vazi in realitatea spaziutimp (le-am scris legate pt ca sunt ...acelasi lucru , intr-un cuvint singur) dar ...vazut din alta perspectiva ...este similar unui cerc , cercuri mai exact , ce sunt legate unul del altru creind astfel un fel de .....spirala f strinsa . Asta vazut din mijloc , centru . Deci ...toata realitatea noastra se invirte pe cerc , indiferent de an (1600...2030) dar vazut din mijloc sunt toate inpreuna ACUM ! De ce tot discursul asta lung , fata draga ...atenta a nu ....lasa falsa idee ca e o chestie de ...mult timp pt a intra in centru . E de ajuns sa stai in ACUM pt a fi in eternitate (acum cu dzeu , tradus). Vezi tu ...omul a fost obisnuit sa gindeasca , ca va evolua , asa cum i-si imagineaza linea timpului ...facind un parcurs de la A la B ....eu zic ca ...evolutia (reala) e doar in verticala . Nu este nevoie de timp , de a te libera de karma etc etc ...ci de CURAJ ! Curaj pt a cadea in acel centru . Curaj in a sta in acel ...NIMIC , asa de asemanator mortii , la prima vedere , dar de care omul se teme chiar mai mult decit de moartea fizica . Asa ca ...atentie . Sunt multe interese ca omul sa aiba in continuare o lunga strada de evolutie inaintea sa ...ha ha ha ...nimic mai fals .Oricum ...esti o fata curajoasa ! Cu simpatie ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Sorin, nu este vorba de curaj aici. Este ceea ce VAD ca se petrece, iar daca Cerul mi-a daruit acces la toate cele cate le mai povestesc, am credinta ca are El grija si de apararea mea. Sunt implicata in povestile astea pana in gat si crede-ma te rog ca nu mi-o doresc neaparat, pentru ca din punct de vedere energetic, este foarte greu de dus sa fii martor fara intentie la astfel de lucruri. De ce sunt bagata? Acesta ramane secretul meu.

      Ce simplu este sa spui ACUM si ce simplu este sa spui ILUMINARE, insa din punctul meu de vedere, de la scriere si cunoastere teoretica pana la fapta, este un drum tare tare lung pentru multi dintre noi.

      Sa ne pornim la niste discutii privind timpul? Este un subiect atat de complex pe care au incercat sa il acceseze toate categoriile, de la fizicieni pana la filozofi si tot nu i-au dat de capat in totalitate.

      Eu vin in scrierile mele cu abordari care corespund calculatorului universal si felului in care el traduce pe intelesul mintii noastre anumite idei. Ce vrei sa iti spun? Ca atunci cand scanez un ADN, il vad ca pe Coloana Infinitului, iar daca exista ADN strain impletit cu cel scanat, vad multime de "men in black" stand calare pe coloana de sus pana jos, tinand-o in brate? Este evident ca aceasta este o imagine - simbol care insa, pentru simplul fapt ca o pot accesa asa cum apare ea, pe mine ma ajuta sa rezolv problema acelui om.

      Cere-i bolnavului de cancer aflat pe muchie de cutit sa traiasca in ACUM si sa se gandeasca la ILUMINARE, ba mai mult, cere-i asta unui parinte ce are un copil bolnav de cancer. Iti spun sigur si cred ca multi cititori imi vor da dreptate, ca nu merge figura. Eu insa, prin toate darurile primite de Sus, ajut omul sa regaseasca prima data speranta, mai apoi increderea, dupa aceea vindecarea si de acolo mai departe el poate sta in ACUM si se poate gandi la ILUMINARE cat o vrea de mult. Orice constructie se face de la temelie pana la varf. Stiu ca sunt multi care ar incepe direct cu constructia etajului 7, dar fara radacini si fundatie, asa ceva nu este posibil. De aceea consider ca este intelept sa manifestam intelegere si sa gasim solutii concrete care sa il scoata pe om din propriile lui capcane mentale si care categoric trebuie sa fie altele decat ACUM si ILUMINARE pentru ca se vede cu ochiul liber ca nu functioneaza.

      Iar ca sa inchei pledoaria aceasta as veni sa dau urmatorul citat din Sfanta Evanghelie a Sfantului Apostol Luca, spuse ale Mantuitorului (capitolul 11):
      40.Nebunilor! Oare, cel ce a făcut partea din afară n-a făcut şi partea dinăuntru?
      41.Daţi mai întâi milostenie cele ce sunt înlăuntrul vostru şi, iată, toate vă vor fi curate.

      Ce inseamna pentru mine aceasta? Ceea ce fac si simt de ani de zile. Nu ma gandesc nici o clipa sa vreau sa obtin iluminarea personala dar ma gandesc sa daruiesc apropapelui meu cele ce sunt inlauntrul meu, ca sa il ajute si pe el cum m-au ajutat pe mine. Iar daca eu pe el il vad fericit, atunci voi fi si eu inca o data fericita si aceasta fericire a noastra a tuturor este tot ce imi doresc de fapt. Aceasta se numeste iluminare globala. Pe mine nu m-ar multumi catusi de putin una individuala.

      Ștergere
    2. Da, asa-i. Sunt in rezonanta cu aceasta perceptie.

      Spusesem mai demult si, scriu si aci, faptul ca intelegerea informatiei vine odata cu transformarea interioara. Dragilor, Dumnezeu Slavit in Sfanta Treime nu poate fi comparat cu nimeni si nimic din ceea ce a plasmuit mintea si firea omeneasca si, ca atare, nu poate fi clasificat, catalogat si "inregimentat: in complexul acesta uluitor al gandirii si trairilor umane stravechi si actuale. EL S-a revelat pe Sine, atat cat putem cuprinde cu mintea si inima, cu scopul precis al mantuirii omului si a intregii fapturi. Fiecare din noi am "vazut, ba si mancat"(cum se zice pe la noi, mai pe la taranoaiasan, mai prin nord) cum o multime de "miscari" care "creaza Iluminati"(este plin de tot felul de maestri cu cabinete si daca-si mai aroga si apartenenta la vreo " scoala ", la care i se mai adauga si cuvantul "esoteric", atunci chiar ca "suna bine"). Sufletele credule si ravasite de diverse neputinte, in societatea din ce in ce mai desacralizata, nu au cum sa nu cada in capcana acestor "miscari esoterice", care-si fac loc fara sfiala, mai cu seama prin Romania, unde un intreg popor stravechi a fost si este "dus la film", folosindu-se aceeasi "strategie"(..."prietenii stiu de ce...." si cum sta treaba). Asa ca, dragilor, atentie la neatentie si nu mai "hraniti" tot felul de iluzii, care de care mai "stralucitoare"(este plin de bloguri, site-uri, "cabinete", care "ajuta" si care "ne ilumineaza si ne tin in Acum",suna bine pentru mental si psihic). Observam fiecare din noi cum multe astfel de doctrine care "promoveaza" idei si actiuni oculte(ascunse, noi si vechi, adica un amalgam de doctrine...culmea ca se folosesc si de cea crestina, chiar daca blameaza Crestinismul, dar asta-i o alta discutie...), care "initiaza (si care, au reusit chiar sa atraga si sa recruteze adepti chiar si din "cercuri foarte cultivate" , creand Iluminati si Maestri(cu tot felul de denumiri...) pe banda rulanta. Astfel se creaza o imensa masa de adepti nesemnificativi si docili aspiranti la "cunoastere", condusi de cativa "initiati-iluminati", care pretind ca vor fi descoperite candidatului, gradual, prin trecerea peste diferite trepte de initiere, in vederea "salvarii"(mai ales de "salvarea" de sub influenta "Religiei"- toti acesti "neo-initiati" , parca-s asa programati ca sa dea in "Religie", fara sa inteleaga si de ce li s-a indus aceasta "reactie" la tot ce tine de religie, biserica, preoti, calugari, isihasti si, sa nu mai zicem si faptul ca "reactia" la moda este la cuvantul "DAC", zici ca-i "scutura" cand aud de ancestralitatea poporului, care odata, demult, se numea "DAC"(si antiromanismul este din ce in ce mai virulent...).

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    3. Cea ce tunspui ca s-a relevat pt a-l intelege cu mintea , inima ....fals . Niciodata vei jntelege Dumnezeu cu mintea . Va fi doar o ...isterie produsa de creier . Trebuie sa renunti la ideile ciudate si sa te lasi Lui ...Ai dreptate ...nimic maimpericulosma fost infentat decit asa zisa New Ege . Pt ca e o religie creata anumea pt a insela ...noua cu un limbaj modern , oe intelesul omului de azi . Este cea mai periculiasa in absolut . Nu te lasa inselata , de multe ori acestia se prefac admiratori ai culturii Dacice . Dar nu stiu nimic , ca de obicei ....Strada e presarata de capcane peiculoase
      ! si-s puse unde te astept mai putin . E o chestiune ce trebuie sa o rezolvi tu personal ...nimeni poate sa o faca in locul tau . Drum senin ...

      Ștergere
    4. Hai ca esti dragut !

      Sa nu ne grabim sa vorbim despre:
      1. Pacatul altuia, pana ce nu-l cunoastem pe al nostru;
      2. Dumnezeu, pana nu ne intarim credinta in EL;
      3. Ziua de maine, pana ce nu se lumineaza de ziua;
      4. Natiune, pana nu intelegem adevarata istorie si, mai cu seama, pana nu intelegem mitologia sa;
      5. Vechimea si Nobletea Oamenilor care au fost inaintasii nostri, pana ce nu intelegem perioada Matriarhatului;
      6. Minte si Inima, pana nu reusim sa fim constienti ca, fiecare din noi, constant continuu, unim Cerul cu Pamantul si ca Constiinta este prezenta in cele trei nivele ale fiintei: fizic-energetic, psihic-mental si spiritual;

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  7. Iertare, dar eu trebuie să întreb, ca să ştiu cum procedez: concret, cum facem? Rugăciune la Sfânta Treime pentru închiderea acestor porţi? Meditaţie? Mă interesează, întrucât am suspiciunea că o asemenea minune acţionează de la o vreme în viaţa soţului meu, s-ar cam verifica nişte aspecte. Mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Geo,

      O simplk cerere sau rugaciune formulata in doua randuri este de ajuns pentru a obtine aceasta rezolvare.

      Ștergere
  8. Buna draga Mihaela iti citesc blogul de ceva vreme dar nu obisnuiesc sa itcomentez,cand am citit ce ai scris mi sa facut pielea gainii.Mi sa activat o durere de sold drept in luna februarie ce am avuto in urma cu doi ani,am cerut sa misa reveleze cauza Am facut rugaciunile de 16 zile dar culmea in rugaciuni l-am mentionat si pe Arh,Metraton si surpriza,dormeam noaptea langa fiul meu si la un moment dat apare pe sold o gaura neagra din ea a inceput sa se contureze o pupa imensa apoi s-a desfacut intr-un asa zis fluture negru mai negru ca smoala care are luciu.Cand aparut cu totul fiul meu era agitat parca avea cosmaruri,am plecat e langa el m-am dus la baie eram treaza si ma uitam la ea si eram atenta cum se manifesta absorbea cantitate de energie imensa si din jurul meu secatuia totul ramanea cenusiu in jur,in timp ce ziceam rugaciunea TATAL NOSTRU a inceput sa se dizolve dupa am simtit o stare profunda de tristete,A trecut cam o saptamana gasesc pe internet muzica lui JUDY SATORY conxiunea cu LYRA aceeasi stare am avuto,Am realizat ca acolo este o cauza originala este o parere personala nu o pot confirma asa am simtit.Intre timp am intrebat si vreo doua persoane in special un bun prieten care face parte din cei 144 si a zis ca face parte dintr-o cauza originala foarte veche nu stie ori s-a facut nu stie,el nu a iesit la rampa prefera sa ramana in umbra si sa lucreze in astral.Acum tu i-mi confirmi ceeace am vazut si simtit si nu numai asta mult mai multe pe care eu le vad le simt si tu mi le confirmi.Scuze pt.greseli ma incapatanez sa nu invat sa scriu la calculator caci e doar un pretext ca nu ai timp inca nu am gasit placerea sa scriu la el.Si MULTUMESC mult pt.tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc. Nu iti face griji cu greselile. Ni se intampla tuturor. Formatul acestor comentarii este foarte incomod dar nu este ceva ce eu pot sa setez cum doresc. Nu iti vezi scrierea in ansamblu, primind acces doar la 3-4 randuri. In acest fel pot scapa cu usurinta diferite greseli.

      Ștergere
  9. A trecut si 5 iunie si "in jurul datei" de 5 iunie si Mihaela a avut dreptate: nu s-a intamplat nimic!Circula "pe net" tot felul de "previziuni" si "predictii" care-mai-de-care mai fantastice despre data de 21 iunie sau in preajma ei....O fi adevarat? Ce se stie cu precizie este ca in data de 21 iunie 1941 romanii au trecut Prutul ca sa-si elibereze fratii moldoveni.Si n-au reusit.........

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu a-i inteles ce vroiam sa-ti zic ....Ai crezut ca sunt un ...budhist ce-si face publicitate cultului . Am folosit cuvintul iluminare pt a economisi timp in a scrie . Am gresit poate . Ce-ti spun este simla kine doar experienta personala , nimic invatat sau ...ce stiu eu . Sunt capcane ale mintii si nu numai , nevoia de un timp ...Doar de asta ti-amzis de adel timp vazut din interior sau exterior ....pt a intelege ...pt a nu irosi spatiu cu explicatii (speram ca mesajul era mai clar , citind printre rinduri ...intelegind ca cunosteam personal aceasta ...panorama ) .
    Orice omul face ...e pt a ramine pe acel cerc . Orice ...relatii , dusmanii , sperante ...pt a avea o aprobare de la cei din jur , ca nu este in ,, greseala" . Justifica dorinta de a ramine pe cerc . Cu cit esti jai important , mai apreciat , iubit ....urit ...justifica comportamentul de a amina ...adea cadere in centru . Oe cerc se intimpla toate ...in centru , fe alimenteaza adest cerc , esti in afaramp spatiuluitimp . Orice ai sa auzi vre-o data ca ....amina intr-un fel , fatis sau ...subtil ...este fals Mihaela ...Asta e mesajil meu . Viata , moartea ...omul nu vrea sa ramina in acel gol din inauntru ...acolo unde nu este nimic . A-i e frica . Dar din acel gol se cade in centru (imagineaza-ti o roata cu muote spitze ...si oistea ca fiind centrul de care vorbesc ) Asa ca ...e inutil sa ...ai succes , sa supravietuiesti ...orice ...de nu te intorci in acel loc . Totul e relativ . Acel mijlocm...e singurul real cu adefarat . Ok ...alina oamenii ...au nevoie (pt ca prima trwbuiesc rezolvate problemele vietii ...apropo ...stiai ca in India de ex , nu se cunostea ce vrea sa insemne cuvintul depresiune ? Pt ca aveau alte probleme , doar cind ai burta plina poti sa -ti permiti luxul de a fi depres , niciodata altfel) . Deci ...ajuta-i dar dupa ...Nu este alta cale . Eu unul , am facut incercarea asta de a-i ajuta , acum vre-o 15 ani ...dar nu am reusit sa-i iubesc oricum (cind erau meschini, pt ca eu stiam ....) asa ca ...i-am alungat pe toti . Las altcuiva mai capabil , mai bun misiunea asta .
    Inchei ...daca nu a-i inteles ...mesajul era pt tine , in primul rind ...Ha ha ha ...O viata buna .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca era pentru mine, inteleg atunci ca mi-ai pus eticheta ca nu stiu sa traiesc in ACUM. Dar stii la fel de bine ca mine ca cel ce a invatat sa traiasca in ACUM si a ajuns sa fie iluminat, NU PUNE ETICHETE. Vezi? Este o contradictie aici. Comentariul tau nu ar fi trebuit sa existe in acest blog.

      Eu iti spun inca o data ca imi place sa privesc si sa abordez problemele intr-un mod simplu. CALEA MEA ESTE MILOSTENIA NU ILUMINAREA.

      Iar daca doresti sa vezi si teoria fara timp si daca doresti sa vezi ca nu imi este strain acest subiect, citeste toate cele ce le sustii in articol meu numit "Cu sau fara reintrupare?" publicat in toamna anului trecut.

      Cu sinceritate si simpatie, aceeasi viata buna iti doresc!

      Ștergere
  11. Ha ha ha ....Mihaela...Iar nu m-ai inteles ....Eu nu sunt un ,, iluminat" . Am cunoscut , e adevarat ...dar nu am ramas ...acolo . Asa ca ...,, nu am devenit un "om nou " . M-am speriat de orea multa frumsete . Nu suntem nici unul din noi un ...,, iluminat" . Nu ..., nu traiesti in Acum , dar nu e o eticheta ci o constatare . Sunt rari aceia ...eu ma straduiesc , dar nu e zis ca si reusesc . In al treilea rind ...mesajul pt tine era un altul inca .,..Nu-i nimic . Poate ca nu avea importanta , la urma urmei ...Zi buna ,

    RăspundețiȘtergere