vineri, 27 martie 2015

ADEVARAT, SUBTIL SI CU ZAMBET PE BUZE




ADEVARAT, SUBTIL SI CU ZAMBET PE BUZE

Dragi prieteni,

Va invit sa urmariti cateva filmulete care o sa va produca bucurie. Titlurile lor sunt sau nu sunt potrivite si in legtura cu ce se vorbeste, dar nu vom lua in seama asta. Asa au fost ele incarcate pe internet. Puteti gasi si mai multe decat atat pe you tube. Sunt partitii din predici ale Parintelui Calistrat de la Manastirea Vladiceni din Iasi, pe care ma bucur nespus ca l-am cunoscut personal. M-a condus acolo Dan Gaucan si ii multumesc pentru acest lucru.

Sa va fie de folos!






7 comentarii:

  1. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : brumar_vasile@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Spuneti-i doamna Mihaela Parintelui atunci despre ascensiunea lui Lucifer si vedeti ce va spune :). Ca nu are nici o legatura cu Ortodoxia tot ce ati scris dumneavoastra acolo si nici ce faceti asa in general pe blogul asta. Faceti un terci foarte toxic. Sa stiti ca Ortodoxia nu are nevoie de adaugiri din alte sisteme de credinta, inclusiv cel extraterestru (dracesc) pe care il practicati dumneavoastra. Nu stiu cand o sa va treziti din amagirea asta. Dumneavoastra cand mai mergeti la Parintele Calistrat spuneti-i de toate nebuniile pe care le scrieti aici ca sigur o sa va puna sa va spovediti si sa terminati cu prostiile. In marele plan al lui Dumnezeu se afla fiecare om fiecare gest si fiecare vorba atunci de ce credeti ca eu vin de pe alta planeta ca sa ma aflu in treaba aiurea. Oare Dumnezeu cand va avertizeaza ca o luati pe aratura, nu tot prin oameni va avertizeaza? A ba nu ma scuzati, am uitat ca dumneavoastra aveti "capacitati" deosebite, mai deosebite ca a multor sfinti, primiti comunicari de dincolo direct energetic. Ce sa zic, foarte tare, sunteti mai tare decat toti sfintii. Degeaba scrieti aiurea ca acestea sunt atacuri la comanda, la comanda cui? Credeti ca eu lucrez pentru vrajmas? Credeti ca aveti o credinta dreapta? NU. Doar Ortodoxia se poate numi dreapta credinta. Dumneavoastra faceti paganism. Pentru ca la marele nivel la care va aflati inca nu ati realizat ca demonii si ingerii cazuti se pot preface in ingeri cu chip luminos iar dumneavoastra sunteti amagita de aceste fiinte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pana la urma, si dumneavoastra si domnul Gaucan, la ce mai aveti nevoie de Preoti ortodocsi, pe care vad ca ii stimati, daca terfeliti adevarul pe care ei il propovaduiesc. Nu vedeti ca va aflati in contradictie? Nu se poate doamna si cu mamona si cu Dumnezeu! Treziti-va odata ca eu va vreau binele. Cititi Noul Testament cap coada si veti vedea tot Adevarul e acolo, nu in alta parte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca e asa de "dreapta credinta" de ce lumea actuala e asa de stramba?Si noul testament tot de oameni a fost scris.Oameni care au interpretat informatiile de la acel moment dupa nivelul lor de intelegere si evolutie. Sau intentionat au deformat acele informatii pentru a tine omenirea in frica. Frica e cel mai bun instrument de a domina lumea indocrinata.Sintagma "om cu frica lui Dumnezeu" ne spune tot in legatura cu ce urmaresc credintele de indoctrinare. Cand ti-e frica de Dumnezeu nu-l poti iubi, ori Dumnezeu e IUBIRE si atat.
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ca si cum ai spune, daca lingura asta e asa de mica, eu de ce sunt asa de gras? Pai dreapta credinta e indreptarul dar vointa de indreptare oare nu omul trebuie sa o puna? Noul Testament evident ca a fost scris de oameni dar a fost scris de oameni inspirati de Duhul Sfant, apostolii lui Dumnezeu, randuiti de insusi Mantuitorul. Si apropos de frica, incearca sa intelegi versetul "Frica de Dumnezeu este începutul înţelepciunii; cei fără minte dispreţuiesc înţelepciunea şi stăpânirea de sine. "

      Ștergere
    2. Prosteala pe fata!Toate religiile,toate credintele au un singur scop:prostirea prostilor si mentinerea omenirii in "ascultare" si obedienta fata de cei putini,"iluminati" si...destepti!Treziti-va prostilor,n-ajung 26.000 de ani de cand sunteti prostiti?

      Ștergere
    3. Intelepciunea nu tine de minte ci de suflet.De minte tine desteptaciunea, ceea ce e cu totul altceva. Toti marii criminali au fost destepti. Si repet: FRICA este opusul IUBIRII.Si apropos de citate am si eu unul: "TIMEO HOMONI UNIUS LIBRI". Daca am scoate mai des nasul din scripturi poate am vedea imaginea de ansamblu si am sti unde sa actionam.
      Daniela

      Ștergere