marți, 9 aprilie 2013

CHEIA REZOLVARII PROBLEMELOR NOASTRE



CHEIA REZOLVARII PROBLEMELOR NOASTRE

Dragii mei,

Asa cum va spuneam, nu ar trebui sa conteze pentru nimeni religia in care se afla omul, ci credinta sa in Bunul Dumnezeu.
De aceea, apreciez orice invatatura care intareste puntea intre noi si Dumnezeu, indiferent din ce religie vine ea.
Urmariti mai jos un filmulet, in care este povestita o intamplare de viata, relatata de un reprezentant al Bisericii Adventiste. Mi l-a recomandat o doamna, buna prietena, apartinand Bisericii Evangheliste, ajungand iata la mine, ca reprezentanta a Bisericii Ortodoxe.
Urmariti si luati aminte. Invatati cum trebuie privite si tratate problemele care ne apar in viata si mai ales APLICATI!

Pace si Iubire!



4 comentarii:

  1. Toate bune si frumoase, numai ca Nu apare filmuletul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apare. Este un atasament de pe you tube, pus la sfarsitul articolului. Eu il vad perfect de pe orice calculator de la serviciu. Sa nu fie ceva legat de calculatorul de pe care vizionezi. Pace si Iubire!

      Ștergere
  2. PUTEREA CREDINTEI MUTA SI MUNTII DIN LOC SI ACEST OM NE-A DOVEDIT CA EL A CREZUT CU TARIE SI A PRIMIT RASPUNSUL INTR-UN MOD MINUNAT! ACEST OM E UN EXEMPLU DEMN DE URMAT !SA DEVENIM SI NOI, CANDELE APRINSE DE IUBIREA DIVINA! LUMINA,PACEA SI INTELEPCIUNEA LUI DUMNEZEU SA NE UMPLE MINTEA SI SUFLETELE ! CLARISA

    RăspundețiȘtergere
  3. Filmul este pliiiiiiiin de invataminte iar povestea cu geamurile pare de-a dreptul un miracol... si poate chiar asa e. Nu pun la indoiala cele povestite. Chiar cred ca omul are dreptate atunci cand spune ca te fapt , intotdeauna , noi trebuie sa facem voia Domnului si nu neaparat Domnu' pe a noastra. In momentul in care ne rugam : " Tatal nostru care esti in ceruri ... faca-se voia ta precum in cer asa si pe Pamant " trebuie sa acceptam neconditionat voia divina care ghideaza toata viata pe pamant , inclusiv viata noastra si pentru care , indiferent cum este , trebuie sa multumim.
    DAurel.

    RăspundețiȘtergere