vineri, 24 iulie 2015

ASCENSIUNE SI BLOCAJE


ASCENSIUNE SI BLOCAJE

Dragi prieteni,

A trecut un pic de vreme de la ultimele postari, dar pentru mine a fost o perioada in care am incercat sa pun cap la cap multiplele informatii ce curg de pe la sfarsitul lunii aprilie incoace si care au legatura cu elberarea noastra si nu numai. Exista situatii similare pe multe alte planete.
Pornesc cu o anumita afirmatie fata de care subliniez ca este o concluzie personala, care nu este nici pe departe obligatoriu sa fie asimilata de cei ce simt ca nu rezoneaza cu ea. Aceasta suna cam in felul urmator: daca noi credem ca umanitatea are de-a face doar cu ceea ce numim toti “Noua ordine mondiala”, eu zic ca minimalizam tare situatia. La toate experientele pe care le-am avut in ultima vreme am inteles ca facem parte dintr-un scenariu “STAR WARS”, in care unii apartin Republicii, gandindu-ne aici la Fii Luminii, iar altii apartin Imperiului, referindu-ne la intuneric, iar confruntarea este de nivel universal.
Pentru a fi mai clara imaginea, voi enumera in continuare moduri de manifestare ale fortelor intunericului, lucruri pe care pana in prezent le-am gustat cu totii cu varf si indesat:
·   Ritualuri intunecate ce imprima la nivelul luminii noastre interioare si exterioare tot felul de simbolistici menite sa ne blocheze bunul mers al vietii si sa atraga negativitate asupra noastra.
·   Emisia consecventa a unor frecvente deloc benefice functionarii normale a functiilor corpurilor noastre (fizic, mental, spiritual)
·    Implanturi energetice, fara a ne mai gandi prea tare cum au fost puse acolo (prin emisii de plasma, operatii energetice astrale etc.), foarte multe dintre ele fiind localizate la nivelul capului si avand diverse functii: citirea gandurilor, controlul gandurilor, furtul de informatii venite prin extraperceptii la cei ce au astfel de capacitati, furtul energiei sacre de la nivelul chakrei a 2-a (pe care multi o numesc si sexuala), furtul puterii personale si a energiei din bazinul energetic situat la nivelul chakrei plexului solar, inducerea unor stari iluzorii ce noua ni se par curata realitate, perturbarea functionarii corecte a anumitor zone din corp conducand la tot soiul de boli, coordonarea zonei subconstiente ce stim cu totii ca are un mare aport in crearea realitatii noastre, cu tot soiul de programe si softuri cum ar fi de pilda: atragerea starii de saracie, atragerea starii de singuratate, atragerea de situatii de viata care sa mentina aprinse furia, ura, violenta, frica etc. Deloc nesemnificative sunt implanturile energetice pentru mentinerea viciilor.

Sunt absolut convinsa ca acestea sunt doar cateva dintre cele existente de fapt, informatii ce ne-au fost daruite si noua rand pe rand de Divinitate. Aici am pus punctul pe I. Putem intelege ca unica forta ce ne poate ajuta in aceasta situatie este credinta curata si aprinsa in Puterea lui Dumnezeu. Toate fluxurile de energie inalta, galactice sau universale, toate activarile benefice, sunt extrem de greu accesibile daca aceasta credinta lipseste. A fost permis sa se intample toate actiunile malefice pentru ca a fost perioada de intuneric universal, dar acum, instalandu-se incet incet Era Luminii, pentru ca pur si simplu asa este conceputa Creatia, cu lumina si intuneric laolalalta, asistam cum rand pe rand ni se daruiesc informatii si instrumente spre a ne elibera de toate cele numite mai sus. Am mai spus asta si o mai amintesc inca o data: orice lucru pe care noi il facem l-ar putea face Cei de Sus intr-o fractiune de secunda, dar atunci care ar mai fi rostul existentei noastre? Noi ce am mai invata? Stim cu totii ca mama invataturii pentru orice om este reprezentata de propriile experiente. Acelea sunt cel mai bine tinute minte si implementate. Pe de alta parte, luand in considerare macar cele numite mai sus, oare putem sa ne dam seama cat de mult suntem ajutati sa putem face fata la toate acestea, astfel incat sa putem in continuare sa ne tinem pe picioare si sa ne facem treaba chiar daca este cu foarte mare greutate? Putem constientiza ce spirite puternice sunt acum intrupate. Nu ar putea rezista la toate acestea decat spirite foarte evoluate chiar daca la aceasta ora multe dintre extensille lor aflate in acest plan, sunt inca adormite. Adevarul este ca in vremurile in care traim, cu cat esti mai trezit cu atat se directioneaza catre tine mai multe ritualuri intunecate, mai multe emisii de frecvente neconforme si mai multe implanturi puse peste tot. De asemeni, pentru cei netreziti tot implanturile pot fi o cauza majora a acestei netreziri, pentru ca daca s-ar intampla in masa, probabil ca s-ar descatusa energii, cunoasteri si puteri ale Luminii de o forta colosala, inimaginabila.
Fiind destul de mult de specificat la fiecare punct in parte, m-am gandit, pentru a nu a face aceasta postare excesiv de lunga, sa realizez o continuare a acestui subiect in trei postari viitoare ce se vor referi gradual la toate aspectele subliniate.
Vom afla prima data cum este construita lumina interioara si lumina exterioara, unde sunt trimise si implementate simbolurile intunecate, cum se vad in plan energetic blestemele si ce tipuri de blesteme ar exista si ce Daruri au venit de la Divinitate pentru rezolvarea acestui sector.
La al doilea capitol, referitor la emisiile cu diferite frecvente nebenefice, vom enumera moduri de manifestare ale acestora si metode de contracarare.
Intr-un final vom discuta de implanturi si sunt foarte interesante descoperirile facute fata de implanturile de vicii. Referitor la metodele de contracarare, exista ceva informatii dar nu sunt inca suficiente, pentru ca momentan sunt doar acelea de rezolvare temporara, care oricum nu sunt ceva de neglijat. Am insa credinta ferma ca vom primi nu peste multa vreme si pentru acest sector, metodele totale si definitive.


Toate cele bune!

3 comentarii:

 1. Asteptam cu interes si nerabdare continuarea acestui subiect cu rugamintea respectuoasa de a "condensa" informatiile.Adica ,asa cum se spune in popor,"la obiect",scurt,precis si concentrate.Vorba multa-i saracia omului....

  RăspundețiȘtergere
 2. Scumpa Doamna, ce daruri ne faceti dv. noua ! Abia astept sa va scriu pe adresa dv. de mail.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mie domnule Anonim, mi se pare ca nu aveti deloc bun simt.
  Cum va permiteti sa impuneti, sa dati dv ordine ca acestea pe care le dati in numele a care drept? Il aveti cumva? Sunteti sponsor sau controler si va deraranjeaza ca doamna da detaliile impuse de constiinta dumneaei?. E mintea si munca doamnei, cititi daca vreti, dar indicatii despre cum si in in ce fel trebuie sa ne ofere doamna o informatie gratuita noua, pe timpul si costurile dansei... e prea mult, domnule revizuiti-va atitudinea eronata si exagerata

  RăspundețiȘtergere