sâmbătă, 31 august 2024

EDICTUL

 



EDICTUL

 

Dragii mei,

 

Am fost intrebata de unii cititori cand mai apar cu o noua scriere. Credeti-ma, va rog, ca mi-as dori sa fac asta mai des, dar dupa cum sunt toate desfasurarile, atat in plan astral cat si in cel fizic, abia de mai ramane timp si putinta pentru o respiratie. Poate ca pe viitor, dupa ce anumite tinte vor fi atinse, s-or mai linisti un pic lucrurile, insa momentan, aceasta este situatia.

Ce pot spune acum este ca in aceasta toamna, corelat si cu viziunea avuta in noaptea Anului Nou, legata de o anumita carte pe care stateau scrise cuvintele „Soarta Lumii”, se poate intampla ceva de mare importanta. Este vorba despre faptul ca Fiii Luminii care au umerii sub Crucea Lumii de multi ani de zile incoace, fiind acestia reprezentati prin: animale, plante, oameni, fiinte ale altor civilizatii, etc., se pregatesc sa dea jos aceasta Cruce. Ca o urmare directa, Lumea ar trebui sa isi poarte de acolo mai departe singura Crucea, iar asta ar insemna ca cei care au dus-o pana atunci ar putea simti o mare usurare, iar cei carora Crucea le-au purtat-o altii atatia ani la rand, ar simti o impovarare semnificativa.

 S-au scurs 3 luni de zile de cand in Ceruri s-a proclamat Edictul. Desi am vrut sa ii fac cunoscut continutul ceva mai demult, totusi, Cerul nu a permis acest lucru mai devreme de acest moment. Expunerea lui in forma condesata aici, in blog, dupa ce au trecut cele 3 luni de gratie, este tot asa cum o lege si normele ei metodologice sunt expuse in Monitorul Oficial, iar de acolo mai departe intra efectiv in vigoare.

Edictul contine 13 Legi, sau mai bine-zis 11+1+1, de care ar trebui sa se tina seama in mersul viitor al lucrurilor pe Pamant, facand referire la aspecte din anumite domenii ale vietii noastre. Pentru cine le va incalca, in conditiile in care in curand fiecare va fi obligat sa isi poarte si propria cruce, va fi vai si amar.

Inainte de data de 27 mai au existat ample desfasurari in astral. Dupa anumite inlantuiri ale unor reprezentari ale creatorului intunecat, la un moment dat au fost recuperate de la intuneric 11 Carti. Ele erau tinute captive intr-un spatiu aflat in afara universurilor. Imediat ce acestea au fost recuperate, s-au deschis pe alocuri si s-au vazut texte care ies din Ele si care se asaza de asa natura incat sa ia nastere primele 11 Legi din Edict.

Ulterior a sosit, din spatiul Luminii de aceasta data, situat tot in afara universurilor, o Carte numita „Cartea Regelui”. S-a vazut ca este in legatura cu Domnul nostru Iisus Hristos si la fel ca si in cazul celor 11 Carti, Ea s-a deschis pe alocuri, iar inscrisuri din ea au iesit, formand a 12-a Lege.

Apoi, tot din spatiul Luminii a iesit o alta Carte, numita „Cartea Imparatului”, fiind in legatura cu Creatorul Absolut al Luminii, reprezentat in tot acest context de catre Sfantul Duh, sub bine-cunoscuta forma de Porumbel Alb. Din aceasta carte au iesit inscrisuri si s-a format a 13-a Lege.

Atunci cand Edictul a fost transmis, in dupa-amiaza zilei de 27 mai 2024, primele 11 Legi au fost citite de catre Inaltul Domn al Luminii Melchisedec, a 12-a Lege de catre Domnul nostru Iisus Hristos, iar a 13-a Lege de catre Sfantul Duh.

Edictul a fost transmis in toate cele 10 realitati paralele (https://tristar77.blogspot.com/2016/04/realitati-paralele.html), dar in 5 dintre ele, printre care si a noastra, a ajuns atunci cand i s-a dat citire, iar in celelalte 5, in care situatia este mult mai urata decat la noi, a ajuns cu o intarziere de o zi, dupa ce reprezentari ale noastre din aceasta realitate au rezolvat cateva probleme in acele 5 realitati, care blocau sa ajunga si acolo acest Edict.

In continuare, voi expune in mare despre ce este vorba in fiecare Lege.

Prima Lege

Este in legatura cu sanatatea. Se interzice folosirea de masini, dispozitive si de alte mijloace prin care se deschid in mod fortat porti catre Roata anticreatiei si catre alte spatii intunecate, generand imbolnavire in masa a lumii, asa cum a fost in pandemia covid. Intra la aceasta categorie si lansarile fortate de anumiti virusi sau bacterii, de asa-zise vaccinuri, de diverse otravuri, deseori folosindu-se varianta chemtrails, insa acestea nu sunt nici pe departe singurele instrumente de lucru. Despre anticreatie, pentru cititorii mai noi, fac trimitere catre urmatorul link: https://tristar77.blogspot.com/p/p4-anticreatia-si-rugaciunea-vietii.html

A 2-a Lege

Este in legatura cu industria adrenocromului. Se interzice cu desavarsire continuarea acestei practici si sacrificarea in special a copiilor, pentru obtinerea acestui adrenocrom. Deci iata ca daca vin unii si spun ca subiectul acesta este o teorie a conspiratiilor, el fiind totusi obiectul uneia dintre cele 13 Legi ale Edictului, ne conduce spre intelegerea ca este de fapt o problema extrem de grava, poate cu mult mai grava decat ne putem noi imagina.

A 3-a Lege

Este in legatura cu Institutia Bisericii (biserica, moschee, templu, etc.) indiferent de religie, si cu felul in care aceasta se raporteaza la bani. Tarife fixe, mari sau mici, impuse pentru diferite servicii, de la slujba de botez, cununie sau inmormantare, pana la altele mai marunte decat acestea, sunt lucruri care trebuie sa dispara din aceste institutii. Oamenii trebuie sa poata veni liber la biserica, indiferent de cati bani au sau nu au. Se accepta doar donatiile venite dupa cat fiecare doreste si poate sa ofere.

A 4-a Lege

Este in legatura cu justitia. Se interzice interventia sferelor politice, a serviciilor secrete, a altor zone de putere, etc. in actul de justitie. Se stie bine la ora aceasta ca este de mare gravitate problema legata de justitie. Poti doar deranja un pic pe cineva din aceste sfere de putere si imediat te-ai putea trezi cu un dosar fabricat, cu suprimarea libertatii si intr-un final cu distrugerea intregii vieti, tu fiind de fapt nevinovat. Lucrurile acestea s-au intamplat pana in prezent cu varf si indesat si probabil ca se vor mai intampla, numai ca de acum incolo cine va face astfel de fapte, va primi in scurt timp si bumerangul de rigoare ce vine ca urmare a  aplicarii Justitiei Divine.

A 5-a Lege

Este in legatura cu scrierile si artefactele stravechi. Se cere sa revina in lume scrierile si artefactele originale, asa cum au fost ele create si nu in variantele masluite sau distorsionate sau uneori, inexistente pentru ochii publicului larg.

A 6-a Lege

Este in legatura cu ingradirea fortata si nedreapta a Fiilor Luminii pe multe paliere de viata. Se interzic actiunile facute asupra acestor Fii ai Luminii, pentru a fi acestia blocati sa isi implineasca menirea si misiunile ce le revin. Sunt incluse aici atat actiunile de tip energetic (magie neagra, blestem, programe infoenergetice nocive, implanturi energetice, arest energetic nedrept, etc.) cat si cele pe planul fizic (spre exemplu, aducerea intr-o zona de justitie cu interventii nedrepte, obiectul Legii numarul 4).

A 7-a Lege

Se interzice blocarea fortata a salturilor cuantice, aplicata de partea controloare, in conditiile in care este obtinut prin truda dreptul pentru un astfel de salt. In pachetul meu de coduri ale perceptiilor, de cate ori in astral apare imaginea a doua romburi alaturate, eu inteleg ca suntem in fata unui salt cuantic. De fapt, aceste romburi au legatura cu niste constructii piramidale, si sunt practic ca o poarta de intrare pe un tunel si de iesire prin partea cealalta, dar nu aceste detalii ne intereseaza pe noi acum. Cand romburile sunt negre, este semn pentru mine ca saltul este aproape, insa mai sunt de rezolvat cateva probleme, de facut cateva dezlegari sau inlantuiri ale intunericului. Pe masura ce se actioneaza in acest sens, se vede cum romburile se albesc. Cand ele ajung sa fie albe in totalitate, se poate face intrarea prin poarta si se declanseaza saltul cuantic. De multe ori insa, desi romburile sunt albe, te trezesti ca se interpun bariere aduse de anumite forte, sau ca devii legat sau arestat energetic pe nedrept de niscai lorzi karmici, de asa natura ca nu iti este permis sa intri prin poarta. Felul acesta de desfasurare este valabil pentru noi la nivel individual, dar si la nivel de masa. Pricipiile de functionare sunt la fel pentru un individ sau pentru o planeta intreaga.

A 8-a Lege

Este in legatura cu oprirea anumitor razboaie si contine hotarari avand ca subiect razboaiele de pe Pamant ce exista in prezent, inclusiv cel dintre Ucraina si Rusia. In Edict sta scris ca razboiul dintre Rusia si Ucraina trebuie sa inceteze, iar cine il sustine fortat, din cauza unor interese materiale sau de alta natura, va raspunde in fata Justitiei Divine. Nu este scris insa si despre razboiul din Israel. Am inteles ca in cazul acestui razboi, inca exista anumite probleme karmice nerezolvate, motiv din a carui pricina el ar putea sa mai continue. Totusi, si in aceasta situatie, este impusa respectarea anumitor legi de razboi, cum la fel se cere si pentru alte razboaie aflate in derulare. Sunt interzise masacrarea in masa si actiunile voite impotriva populatiei civile.

A 9-a Lege

Se interzic actiuni si utilizari ale anumitor instrumente care blocheaza conexiunea Pamantului cu Dumnezeu si ascensiunea spirituala, in mod natural si liber.

A 10-a Lege   

Se interzic actiuni si utilizari ale anumitor instrumente care au ca scop manipularea vremii si instalarea unei false crize meteorologice. Si in acest sector, vin „baietii” si spun ca s-a dat vremea peste cap din cauza poluarii, a incalzirii globale, a flatulentei vitelor si a faptului ca fac oamenii foc in soba, sau ca au centrale pe gaze. De aceea se impun si restrictiile de rigoare. Ia, fii atent, unde erau problemele si noi nu stiam! Dar defrisarea padurilor fara mila pentru tot felul de interese legate de multi bani, declansarea de incendii majore  cu drone si cu mai stiu eu ce altceva si nu in ultimul rand, actiunile cu Haarpurile lor nenorocite, sunt treburi absolut insignifiante cand vine vorba despre vreme. O sa vada ei pe dracu’ in persoana daca mai continua cu astfel de practici, precum si cu idioteniile lor de reguli ce au in vedere la fatada asa-zisa grija fata de natura, dar pe dindos alimentarea batailor de cap si a ingradirii libertatii de a trai pur si simplu.

A 11-a Lege

Se impune eliminarea unor instrumente de manipulare a mintii, a aparaturii cu actiune psihotronica nociva, si se interzice derularea proiectelor de tipurile Blue Beam sau Alpha si altele asemena acestora. Proiectul Alpha, despre care Divinitatea a aratat informatii in urma cu niste luni de zile, ar avea in vizor producerea unor mici arme nucleare, iar intentia de derulare a lui exista si la noi, pe teritoriul romanesc. Acele minicentrale nucleare, despre care se tot vorbeste in ultimul timp, ar avea functia de a produce energie pentru populatie. Asta este explicatia data pentru prosti, caci „baietii destepti” stiu ei care este de fapt scopul adevarat, nu-i asa? Cand Dumnezeu arata niste lucruri, Fiii Luminii cunosc ca totodata cu acele informatii vin si interventiile Divinitatii, astfel incat actiuni de acest gen sa il cunoasca pe Omega, inainte de a se demara Alpha.

A 12-a Lege

Sub forma de Lege in acest Edict, Mantuitorul a oferit iertarea fata de multe fapte grele facute pe acest Pamant, despre care se face pomenire in primele 11 Legi. Dar iertarea aceasta este insotita de formula: „Du-te, si nu mai pacatui!”. Daca se continua cu greseala in toate aceste zone, cine o va face va raspunde in fata Justitiei Divine si va fi pedepsit corespunzator.

A 13-a Lege

Aceasta Lege, una destul de complexa, contine Planul de transmutare a Lumii pus pe roate sub Aripile Sfantului Duh. In timp ce continutul Legii era citit, mie mi se derulau in fata ochilor si imagini ce faceau parte dintr-un videoclip pe care il descoperisem doar cu cateva zile inainte de transmiterea Edictului. Daca nu l-ati vazut deja pana in prezent, va asigur ca va va aduce o stare de bine si veti retine in memorie acest videoclip ca pe ceva deosebit, aparte. Imaginile lui sunt concepute de ca si cum s-ar fi stiut deja dinainte despre anumite elemente importante ce urmau sa se intample la noi pe planeta. Imaginile de la final, incepand cu barbatul ce sta fata in fata cu niste mari cercuri de lumina, au legatura cu acele doua mari realizari despre care am pomenit la finalul articolului legat de energiile Vin, Sare si Paine, publicat in luna iunie si despre care voi povesti in blog in viitorul articol, care sper din tot sufletul sa fie creat mult mai repede decat am putut sa o fac cu acesta, prezent.

 

Toate cele bune!