duminică, 13 ianuarie 2019

RASPUNSURI




RASPUNSURI


Dragii mei,

De ceva vreme incoace, la trecerea dintre ani, atunci cand multi ciocnesc pahare de sampanie, eu m-am obisnuit sa primesc o viziune care imi vorbeste cumva despre energia ce isi pune amprenta pe tot anul respectiv.
In anul acesta mi-a aparut in viziune un cocos negru. Atat. Arăta ca cel pe care il vedem pe anumite case ale oamenilor, pe dispozitivele care indica directia vantului. El joaca acolo si rol de protectie. Faptul ca l-am vazut pe negru, insotit de simtirea asociata, nu m-a bucurat prea tare. In alta ordine de idei, noi romanii avem o vorba: “Nu se stie ca pamantul, din ce parte bate vantul.”




Se pot citi in internet multe materiale despre cocos si este stiut ca el este considerat un animal sacru din pricina mai multor motive. Insa fara a gasi undeva scris, m-am gandit ca daca in practicile voodoo se foloseste gaina sau cocosul negru, sau daca la noi in popor se poate darui la o inmormantare un cocos negru, dat fiind peste groapa celui adormit, cu credinta ca il mai ajuta pe acesta la spalarea de pacate, deducem atunci cu usurinta ca sangele cocosului negru este unul sacru si mult ravnit de intuneric.
M-am gandit apoi ca eu nu am vazut un cocos dintr-o curte ci unul dintr-o girueta. Cocosul acela sta in varf, pe acoperisul casei. Ce sa insemne oare asta? Ca se vor rascumpara multe lucruri de la intuneric in acest an, insa intrebarea care se pune este urmatoarea: cu ce pret? Cu sange sacru la schimb? Asemeni Domnului nostru Iisus Hristos sau tuturor Sfintilor sacrificati de-a lungul timpului?
Prin urmare, cred sincer ca dorinta Cerului, ca exercitiul ce l-am pornit prima data in cerc restrans in data de 31 decembrie 2018 sa il fac cunoscut intr-un mod extins, lucru ce s-a si intamplat inca din prima zi a Noului An, face parte dintr-o varianta alternativa de plata.
Am putea vedea astfel ca inca o data Dumnezeu, care ne iubeste atat de mult, ne-a facut chemare in actiunea cu stelele astfel incat, sa putem rascumpara tot ce avem de rascumparat, prin iubirea trimisa in Univers, iar nu prin sange si suferinta, caci iubirea este si ea o moneda de schimb extrem de valoroasa, in toata aceasta Creatie.
S-au nascut, prin contopirea a cate doua suflete, una sau o ploaie de mai multe stele, cu sau fara coduri, cu trairi si emotii sau fara, cu constientizare sau fara, cu repetarea exercitiului sau fara. Va insiruiesc toate acestea dupa istorisirile multora ce au participat la lucrare. Nu conteaza cum a simtit pana la urma sa faca fiecare. Importanta este energia iubirii care ne-a insotit. Cand ne este dor de lumina si iubire, cand vom trece prin momente mai grele, sau cand o fi poate nevoie pentru o alta actiune, este suficient sa ne amintim codul stelei, sa ne unim inima cu ea si sa vedem apoi ce se petrece.
Se pare ca stelele noastre au format o noua galaxie. Nu este o iluzie sau o imaginatie bolnava, ci un lucru cat se poate de real. Mi-ar fi mai simplu sa nu spun insa stiu ca intrebarile ar veni oricum si tot ar trebui cumva sa raspund. Mi-a venit in ziua de Boboteaza gandul, cand aproape era finalizata lucrarea noastra, ca daca galaxia in care noi ne aflam se numeste Calea Lactee, atunci sa fie botezata aceasta noua cu numele de Calea Aurie. Nu trebuie asimilat cu numele acestui blog. Ca si in cazul blogului, numele acesta reprezinta de fapt Calea lui Hristos sau mai degraba Calea invataturilor Sale, caci ea se poate parcurge si prin Buddha, Mahomed sau prin orice alta Reprezentare a Divinitatii care conduce catre Iubire, Pace, Armonie, Bunatate, Onestitate, etc.
Nu este unica data cand spun ca Marele Maestru care nu alege una sau alta si la care nimic nu se pierde ci totul se transforma, este Dumnezeu. De aceea, iubirea aceasta trimisa de noi in Univers reprezinta doar unul dintre Planurile Divine, care momentan ne aduce un plus de aparare, caci exista mai multe planuri ce au in vizor noua galaxie. Dar despre acestea este prea devreme sa vorbim acum. Peretii au urechi...  

Toate cele bune!


26 de comentarii:

  1. Dar cum mai pot crea stele intarziatii? Ca acces la melodii nu mai avem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca e cineva intarziat. Te rog citeste atent in cadrul articolului trecut mesajul pentru cei care nu au stiut de exercitiu in cele sapte zile.

      Ștergere
  2. " Ca simbol, cocoșul este vestitor al începutului de zi, al răsăritului (ȘEULEANU, p. 209)." Ceea ce inseamna, pentru cei care citesc pe aici si nu stiu semnificatia cocosului, simbolistica pentru anul acesta reprezinta ceva NOU, inseamna Intrarea in Casa Luminii si a Iubirii dupa ce anterior intunericul parea ca invinge.
    Asadar, sa incepem sa rezonam cu Calea Aurie, Casa Luminii si a Iubirii pentru a avea parte de noul INCEPUT. AMIN

    RăspundețiȘtergere
  3. Ionut, EU rezonez cu ceia ce zici. Asa sa FIE!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani binecuvintati .Va imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos! Divin! Divin a fost si cand am ascultat cele 9 melodii pe cand urcam treptele piramidei. Magic! Magic! Magic! Stele magice intr-o Noua Galaxie a Iubirii Pure! Multumesc Dumnezeu! Multumesc Univers! Multumesc doamna minunata! Pentru toate aceste informații prețioase. ❤

    RăspundețiȘtergere
  6. Azi noapte Mihaela am avut o viziune cu un grup de oameni imbracati in negru pe cap cu glugi negre CARE STATEAU IN CERC,l-am asimilat cu ceasul solar de la SARMISEGETUZA ,NU E CEVA CU SOARELE NEGRU,SI VREO 5 PERSOANE IMBRACATE LA FEL PARCA SUPVEGHEAU CEREMONIA[e gandul ce mi-a venit in acel moment]

    RăspundețiȘtergere
  7. O pasare de curte foarte sigura care are picioarele ancorate adanc in pamant. Pentru ca amandoua semnele sunt fiinte neobisnuite dar corecte, ne pot uimi cu preferintele ciudate si cu desavarsirea lor. Un ganditor clar si rational care se distinge in activitati cerebrale. Este elevul vesnic si este o autoritate pentru orice domeniu din sfera lui de activitate, asa ca puneti la o parte enciclopedia si ascultati-l pe el. Un tip care umbla prin biblioteci cu perseverenta si care foarte rar greseste, va inregistra cu minutiozitate fiecare informatie, pe care o va transmite urmasilor. Un iubitor al graficelor si hartilor si care este orientat spre succes. La capatul opus, negativ, se afla o persoana inclinata sa gaseasca defecte la orice si oricine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Toti cei din familia Cocosului pot manipula banii. Ii fascineaza in totalitate adunarea, sortarea si pastrarea banilor in casele de bani. El apreciaza tot ce ii cade in maini, inclusiv timpul sau si a celor din jurul lui. Pana si cel mai neimportant va dori de obicei sa fie alez ca trezorier al adunarii sau micii ligi. Va avea grija pana si de ultimul ban si, inainte ca dumneavoastra sa va dati seama, el va infiinta propria sa minibanca dand imprumuturi si trezind interesul celor mai putin atenti sau grijulii. Puteti sa va increditati banii unui Cocos cu incredere, daca ati avut probleme cu finantele din cauza unei lipse de autocontrol. Va va face un buget protejat, blindat chiar si de cate ori vreti sa atingeti banii sau sa luati mai mult decat trebuie el va va da peste mana. Puteti fi sigur ca el face totul pentru binele dumneavoastra, desi pare ca se bucura de situatie, asa ca nu mai pierdeti timpul cu vaicareli. Nu mai fiti nerecunoscator! Ati putea sa ii multumiti! Acum toate acele hartii care au fost imprastiate de dumneavoastra au fost aranjate cum trebuie de acest specialist eficient. Pentru prima data, la inceputul anului, veniturile lui vor fi puse de acord cu cheltuielile dumneavoastra. Acum puteti sa va linistiti! Daca nu ar fi fost Cocosul, acest salvator financiar, ati fi fost in continuare vanat de creditori si ati fi ajuns in cea mai rea situatie. Acum va puteti gandi ca stiti mai mult decat credeati. Va veti plange plin de suparare ca aceasta nu va permite nici cea mai mica greseala. Acum sunteti fericit, sunteti in stare de plutire financiara.
    De cate ori veti avea o discutie mai apriga cu el va va creste presiunea sangvina. Dar sa nu o luati ca pe o tragedie, mai bine calmati-va. Mai bine v-ati aminti de ziua cand l-ati angajat si cum s-a rugat el pentru a va ajuta sa iesiti din incurcaturi. Raul il veti vedea cel mai bine. Daca va uitati in jur, veti vedea ca lucrurile se aranjeaza spre mai bine. Cuvantul potrivit este munca iar el nu va va insela nici cele mai mari asteptari. E posibil sa nu puteti trai cu Cocosul, dar o sa realizati ca nici fara el nu puteti. El este semnul economului. Treburile pe care nu le-a rezolvat ii supara foarte tare. Daca aveti debite nerezolvate din cauza dumneavoastra, Cocosul e cel mai potrivit si mai fin tip pentru rezolvarea acestei situatii. Isi va sufleca manecile si va tabari pe adversarii dumneavoastra care va datoreaza bani.

    RăspundețiȘtergere
  9. cocoşul nu este numai un vestitor al luminii, ci şi un aducător de ordine în însuşi „imperiul" dezordinii, aceasta din urmă fiind noaptea şi întunericul; el ritmează scurgerea timpului, dând semnale la intervale fixe, de la „cumpăna" nopţii şi până la ivirea zorilor, funcţionează ca un „împărţitor" al acestuia şi ca un ceasornic al sătenilor; este singura dintre toate vieţuitoarele care vede noaptea când se deschide cerul şi tot el aude toaca în cer; când cântă noaptea de trei ori, alungă duhurile necurate, zmeii, strigoii, când cântă dinspre ziuă, sperie dracii şi scorpiile, care astfel pier; de aceea, dracul poate lua orice chip doreşte, numai acela de oaie, albină şi cocoş nu; „Noaptea, după ce a cântat cocoşul, poţi merge oriunde şi n-ai de ce te teme, căci e curat peste tot pământul"; în ordine spaţială: „De casa unde e cocoş nu se apropie nici o necurăţenie"; deci el este o marcă a lumii „de aici"; pentru că asigură saltul de la malefic la benefic, cocoşul apare frecvent în riturile de trecere; penele sale se pun în scalda copilului, pentru a-l apăra de rău; la nuntă marchează, simbolic, părăsirea unui mod de a fi şi integrarea în altul; Având darul de a cânta în preajma miezului nopţii, moment de cumpănă, de confruntare a spiritelor bune cu cele rele, poporul l-a pus paznic la hotarul dintre forţele malefice şi cele benefice; după cântatul lui, spiritele necurate îşi pierd puterea, se ascund; cântecul cocoşului simbolizează trecerea momentului critic şi anunţă victoria Soarelui şi a luminii asupra nopţii, precum şi curăţirea spaţiului nocturn de forţele ostile omului; în basme, cocoşul este un personaj fantastic, cu forţe miraculoase: aduce bogăţii imense stăpânului, este sfătuitorul lui Făt-Frumos, avertizează pe Ileana Cosânzeana de venirea Zmeului sau a lui Făt-Frumos; are rol ritual: Românii calculează orele după cântarea cocoşilor; ei sunt cei dintâi vestitori ai luminii şi ca atare sunt şi cei mai mari şi mai neîmpăcaţi duşmani ai tuturor spiritelor necurate şi răutăcioase, care umblă noaptea şi comit o mulţime de fapte rele şi înspăimântătoare; când cântă cocoşul atunci dispar toate spiritele necurate şi toate nălucile; în Bucovina se crede că însuşi diavolul cel mai mare peste toate spiritele necurate, cum aude cocoşul cântând, îndată se face şi el nevăzut; de aceea, cocoşul se dă peste sălaşul mortului, pentru că el va anunţa sufletului trecerea orelor; va înspăimânta şi alunga, prin cântarea sa, pe diavoli, ca să nu se apropie de sufletul răposatului pentru care a fost dat de pomană; va ţine în pliscul său cumpenele de la vămile văzduhului şi nu va lăsa pe diavoli să facă vreun vicleşug; trecând sufletul prin foc, el va zbura peste foc, va stropi sufletul cu apă şi îl va răcori, ca să poată trece mai departe; dar se mai crede că dracii se ţin de cocoş, tocmai pentru că acesta îi trezeşte din somn şi nu-i lasă liniştiţi; cu toate acestea, dracii, cum aud cântecul de cocoş, îndată crapă; dereticând prin casă, măturând în aşteptarea copiilor care vin să colinde „cu semănatul" în dimineaţa Anului Nou, fetele adună gunoiul, îl duc în curte, îl pun peste movila de gunoi mai vechi şi, suindu-se cu picioarele pe el, stau şi ascultă şi dincotro aud cocoşii cântând, într-acolo cred ele că se vor mărita;(http://cimec.ro/Etnografie/Antonescu-dictionar/Dictionar-de-Simboluri-Credinte-Traditionale-Romanesti-c.html)

    RăspundețiȘtergere
  10. Cocosul este un animal apotropaic, aparator atat impotriva spiritelor rele, cat si impotriva bolilor de tot felul. Efigia lui se pune pe turlele bisericilor si clopotnitelor, unde simbolizeaza „veghea sufletului in adastarea sosirii Duhului, a zamislirii Marii Aurore”. Integrat in marea familie a simbolurilor timpului si devenirii, cocosul este un animal augural, prevestitor al faptelor viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  11. "Eliberarea este un proces natural şi,în timp,inevitabil.
    Fiecăruia îi va veni rândul.Mai curând sau mai târziu resursele tale fizice şi mentale se vor epuiza. Ce vei face atunci? Vei dispera? Foarte bine, disperă. Vei fi obosit de disperare şi vei începe să pui întrebări. In momentul acela vei fi pregătit pentru eliberare."
    Domnul sa ne ierte pe toti.

    Fiti destepti si fara frica,
    Eu va salut,
    Mitica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Superb Mitica! Sa ai o zi cu spor in toate!!!

      Ștergere
    2. Multumesc la fel .Sa nu uitam ca "Ziua evolueaza in functie de directia in care se misca colturile gurii tale.”
      Mitica

      Ștergere
    3. Ce inseamna spiritul sau sufletul. Enigma vietii. Ce reprezinta si de unde provine gindul. Pentru ce noi traim? Si ce se petrece dupa “moartea”? Cunostintele unicale in studiie academicianului rus Nicolai Levashov.

      https://www.youtube.com/watch?v=qfTirQKH_Yg

      Sa va fie de folos.
      Mitica

      Ștergere
    4. Drag Mitica, iti multumesc din suflet!

      Numa' bine!

      Ștergere
  12. Cu scuzele de rigoare pentru off-topic doresc sa va felicit Dna Mihaela pentru ca ati eliminat din rubrica PAGINI PREFERATE blogul "remer ra".De mult doream sa va spun ca acel blog serveste numai si numai manipularii si prostirii oamenilor onesti sub "camuflajul" ca sa zic asa,al prezentarii zeitatilor dacice,Zamolxe(sau Zalmoxe),Deceneu...Ma bucur deci, tare mult ca i-ati eliminat din rubrica!Respect.

    RăspundețiȘtergere
  13. La Multi Ani si vesnic sa fiti fericiti!

    https://www.youtube.com/watch?v=8CWB-mThaik
    https://www.youtube.com/watch?v=7_NCEAcJSrA

    RăspundețiȘtergere
  14. Cand căutam o piesă lipsă dintr-un puzzle complet înțelegem probabil legea atracției. Ce spun profesorii spirituali astăzi este "gandeste si vibrează pozitiv si vei atrage mai multe vibrații pozitive catre tine si oameni asemenea tie".
    Acum vorbid despre identitatea vibratiei fiintelor si familiile lor de suflet, acolo sunt unele părți la aceste învățături moderne care sunt greșit înțelese cum ar fi legea atracției ca și legea repulsiei. Suntem o frecvență a atractiei potrivită cu zeci de milioane de lucruri ca mine.
    Avem o infinitate de scopuri cu care avem afinitate si atractie, bazat pe nivelul tău de conștientizare. Acum, când o altă ființă vine în realitatea și nivelul tau de conștientizare si aceasta alta fiinta este mult mai mare in constientizare decât nivelul tau, ce se întâmplă acolo cu legea atracției? ce se întâmplă acolo cu învățarea frecvenței semnăturilor, identitatea vibratiei fiintelor? Ei bine, acela este un moment cand ființa face o alegere. Sa folosesc și sa abuzez? sau sa rămân cu codul meu moral? așa și așa mai departe...în timp ce această altă ființă este in incompletă necunoaștere a acestor alegeri, ele sunt acolo unde eternul lupta, unde începe în ordine ierarhică si multe ființe de orice nivel concurează și odată ce există concurență toată lumea a pierdut deja pentru că exista o lumea de unitate și există o lume de singularitate pentru fiecare fiinta cu propriile lor frecvența de semnare individuală a timpului, care are o potrivire a frecvenței semnăturii astfel incat, când vine vorba de "legea atracției" există o atracție de "scena" și o atracție invizibila în fatada lumii tale.
    Ai sânge care curge prin organism si care trebuie să fie constant programat, care pune de multe ori un miros de feromon si energie într-un feromon fizic care are toată atracția și repulsia ta, codurile pe care le considerați colective, conștiința ta despre tine, trilioane de celule care alcătuiesc carnea, si prin care mascați experiența instrumentului ADN care sunteti.
    Te duci pe calea de a trăi viața mistică zilnică, astfel încât să vezi lumea la fel de importantă ca și pe tine pe scena lumii.
    99% din lumea văzută este adezivul realitatii cum ar fi cerul albastru și 1% când obțineți 50/50 sansa sa ajungeți la percepții întregi noi despre modul în care legea atracție lucreaza în lumea nevăzută.
    Este un singur algoritm care se potrivește cu algoritmul dvs. de mediu si care se potrivește cu algoritmul planetei si care este creat de sincronicități la nivel mondial sau singular prin scalarea echilibrată a scenei nevăzute a lumii.
    Cu legea de atracție sau repulsie, sistemul se folosește să pretindă manifestarea definirii algoritmului atractiei si repulsiei, stabilește politicile de identificare si identitate și procedurile de repulsie, de cum vine sincronitatea la voi, negativa în cazul în care atât de multe persoane sunt atrase de o persoană nepotrivita; de multe ori ai fost atras de o rană în interiorul lor care a fost semnătura frecvență, dar deseori pofta este confundată cu dragoste pentru că a învățat asa în această lume.
    Acum intrăm într-un alt punct în care sunt multi oameni tineri și nu știu adevărul despre procesele de atracție. Dacă am avem un poligraf care ar putea sa ne spuna dacă suntem în dorință sau iubim pe Dumnezeu, cum această lume s-ar schimba? cum oamenii ar înceta să fie porci și cum femeile ar înceta să concureze cu fiecare alte femei?
    Legea atracției este așa confuza acum nu neapărat din cauza comunitățile din New Age care încearcă pentru a face tot posibilul, ne-am schimbat atât de mult ca popor pe planeta. Acum 50 de ani nu aveau telefoane mobile și computere și o treime din abia putea să vorbească o limbă, acum două treimi din lume vorbesc cinci limbi și au calculatoare și celulare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua!
    Va multumesc pentru sfaturi si informatii.

    Imi sunt de folos.


    La multi ani! Cu drag, Simona.

    RăspundețiȘtergere

  16. Goverment Job circular 2019
    We appreciate you sharing excellent information. Your site is really cool.
    I’m impressed by the details which you’ve put on this site.
    It reveals how effectively you recognize this subject.
    All job circular
    Bookmarked this web page, will come back for more articles.
    You, buddy, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere and
    simply couldn’t run into. What a perfect website.

    RăspundețiȘtergere
  17. Incep sa simt funcționarea acestui sistem . MULTUMESC MIHAELA!

    RăspundețiȘtergere
  18. Esti cam scumpa la vedere cu informatiile. Mai fa ti putin timp, pentru a ne hrani cu niste firmiturele.

    RăspundețiȘtergere
  19. Esti in regula? Ai nevoie de ajutor in vreun fel?

    RăspundețiȘtergere