marți, 12 septembrie 2017

AVERTISMENT SI ACTIUNE


AVERTISMENT SI ACTIUNE


Dragii mei,

Doresc sa transmit ca sambata, in data de 02.09.2017, s-au petrecut niste evenimente al caror efect nu putea fi estimat corect la acel moment.
Ziua aceea a fost punctata de trei episoade majore.
In jur de ora 14 au inceput sa curga pentru mai multe persoane, nu doar pentru mine, viziunile unui vulcan. Multi chiar au simtit o senzatie de tuse ca si cum ar fi fost acolo. Facand interogari am inteles ca evenimentul era pe insula Santorini din sudul Greciei si se petrecea in vremea Atlantidei, cu putin inainte de distrugere.
Se vedea acolo un oras foarte evoluat si am citit ulterior in internet ca se presupune ca era orasul atlant pe care il descrie Platon.
Am vazut atlanti buni si atlanti intunecati. Cei intunecati au pus la cale impreuna cu civlilizatii intunecate un plan de distrugere a atlantilor buni. Atlantii buni au aflat despre acest lucru si au chemat in ajutor civilizatii extraterestre benefice. Au venit acolo cu navele mai multe civilizatii. S-a intamplat insa ca a erupt acel vulcan, insa viziunile au aratat clar ca a fost un eveniment provocat. De aceea este scris si in internet ca eruptia a avut puterea exploziei a nu stiu cate bombe atomice si a ras totul pe o raza de mii de kilometri patrati, iar influentele acelui cataclism au ajuns pana in teritoriile indepartate cum ar fi China sau Americile. Au murit acolo si atlantii buni si cei rai si multi reprezentanti ai civilizatiilor benefice. Am ramas in urma acestor viziuni cu o concluzie clara ca de fapt atlantii rai au fost pacaliti de civilizatiile intunecate, caci intr-un final, ei s-au bucurat de o “frumoasa” moarte si nu de ceea ce au crezut ca vor primi ca puteri si tehnologii, in urma reusitei actiunii si a conlucrarii cu acele civilizatii.
Mai tarziu viziunile s-au mutat pe alt loc geografic. Era tot oras atlant si se situa in sau aproape de zona Triunghiului Bermudelor. Oamenii acelor locuri au fost realmente decimati. A fost atac extraterestru si din Pamant si din ape si din spatiu. La nivel de varf in cadrul acestui atac se situa civilizatia lacustelor. Era aratat mereu in viziuni un scaun (tron) regal facut din aur masiv si un sceptru. Simboluri runice erau desenate pe el. Era un soi de masinarie de calatorit in timp. Din pricina acestei masinarii, acel oras a avut un sfarsit tragic si a ajuns intr-un final sa se scufunde in adancuri. Este foarte probabil ca aceasta pereche scaun - sceptru sa reprezinte o cauza importanta a ciudatelor fenomene ce se petrec in Triunghiul Bermudelor.
Sambata seara a venit randul Romaniei. S-a intamplat o actiune a Domnului nostru Iisus Hristos prin care s-a declansat cumva, printr-un sunet precum al unei tobe samanice, toata acea aranjare legata de tara noastra, cu intestinul gros, cu granitele stralucitoare si cu soarele orbitor din centrul tarii ce isi trimitea razele pana la granite, despre care am scris intr-un articol anterior, continand un mesaj interesant pentru Romania. Aceasta constructie a fost realizata prin trecerea Mantuitorului de doua ori pe spirala despre care spuneam atunci, apoi pe granitele Romaniei formate din spirala si in cele din urma pe razele acelui Soare. Mai apoi s-a iesit catre Marea Neagra si de acolo s-au luat la rand toate teritoriile si apele de pe intreg Pamantul. Mantuitorul se ruga Tatalui sa fie potolite furiile aerului ce urmau sa apara pe tot Pamantul ca efect al acelui sunet de toba. Efectul a fost spectaculos. Daca incepand din luna noiembrie anul trecut si pana in acel 2 septembrie al acestui an s-au trecut in lumina 603 balauri din cei 1440 care stapaneau Romania, in noaptea de 2 spre 3 septembrie, au fost trecuti in lumina toti cei 837 balauri care mai erau de trecut. Eu chiar imi faceam socoteli cu o zi inainte. Remarcasem ca se intetise procesul de trecere la 20-30 de balauri pe zi, din care cauza imi spuneam ca daca o tinem macar in acel ritm exista sanse mari ca pana in jurul lui 20 septembrie sa terminam cu subiectul acesta. Iata cum prin forta si hotararea divina s-a rezolvat totul intr-o jumatate de noapte, lucru care ar trebui inca o data sa ne puna pe ganduri, caci oricat de disperata ar putea parea o situatie la un moment dat, odata e ca niciodata. Nu se poate sti.
Duminica seara a fost in Bucuresti o furtuna cu niste tunete atat de puternice incat tot toba aceea parea ca este cea care rasuna.
Am inteles ca prin toata aceasta actiune de amploare ce avea ca scop deschiderea inimii, noi am facut un salt cuantic foarte mare. Ne situam acum pe niste paliere temporale, ca si cum acele distrugeri ale Atlantidei nu s-ar fi intamplat niciodata. Ce a fost in Atlantida a avut influente foarte mari asupra tuturor evenimentelor ce s-au desfasurat pe planeta noastra pana in prezent, iar daca acele lucruri nu s-ar fi intamplat, istoria acestei planete ar arata altfel la aceasta ora.
A doua zi a luat nastere uraganul Irma. A plecat cumva din zona orasului scufundat. Ceva zile mai tarziu s-au format si alte uragane si a fost cutremur mare in Mexic. O furie a intunericului de nedescris.
Ce au facut romanii prin Sinele lor superioare daca la noi pe teritoriu tot s-a rezolvat aceasta poveste? Au pus umarul la trecerea in lumina a balaurilor aferenti intregii zone a Americii Centrale si a sudului Americii de Nord. Acesta este motivul pentru care intensitatea Irmei este variabila. Se trec in lumina ceva balauri si scade intensitatea. El avanseaza insa geografic si se alatura forta unor balauri noi ce corespund acelor zone geografice noi, generand iarasi cresterea intensitatii. Legat de Irma s-au trecut in lumina 12 balauri intr-o prima transa, 34 in a doua si 55 in a treia. Dupa aceea au fost de ordinul sutelor. Le-am pierdut sirul. Doar in ziua de ieri s-au trecut in lumina peste 200 de balauri.
Eu inteleg ca acea actiune a Mantuitorului forteaza iesirea la suprafata a tuturor fiintelor intunecate ce stapanesc aceasta planeta, ca mai apoi sa fie trecute in lumina. Ma refer aici la intunericul non-fizic si nu la civilizatii. Sunetul acelei tobe a crescut foarte mult vibratia intunericului, aducandu-l intr-o zona foarte aproape de a trece in lumina, astfel incat planeta sa fie eliberata. Din aceasta cauza vom auzi de multe cataclisme de acum incolo pentru ca vor fi pe principiul a ceea ce v-am expus pana acum. In “Cheile lui Enoh” este scris ca aceste evenimente sunt inerente pentru ca altfel planeta nu se poate descatusa de tot intunericul ce o tine acum in lanturi.
Romania este eliberata din chingile varfului intunericului, iar controlorii o stiu. De aceea se pune la cale o actiune impotriva Romaniei. Cum ar veni aceasta eu nu pot sa va spun insa v-as retine prea tare timpul daca m-as apuca sa povestesc visele de avertisment avute in ultimele zile, unele dintre ele repetitive. Un lucru este cert. Vor fi folosite tunelurile timpului pentru asta. Ce poate fi provocat prin tunelurile timpului? Orice. Cutremur, fenomene ale naturii, framantari sociale printr-un puternic control al mintii.
In unul dintre vise insa s-a dat si o solutie: citirea Paraclisului Maicii Domnului timp de 40 de zile. Nu se stie daca vom ajunge sa citim 40 de zile pentru ca se pot intampla multe pana la finele acestei perioade. Dar noi cu aceasta idee pornim. S-a indicat Paraclisul Maicii Domnului, nu alta rugaciune, iar daca ne documentam putin vom afla ca aceasta rugaciune se citeste in general in Postul Adormirii Maicii Domnului, dar si la vreme de mare necaz.
Va chem din suflet sa va alaturati la aceasta actiune, pentru ca pericol mare ne paste. Nu vreau sa sperii pe nimeni insa toate transmisiile din ultimele zile accentueaza niste informatii pe care nu le am de ieri de astazi legate de acest septembrie. Consideram ca pentru a se putea implini profetia ca Romaniei sa i se arate Sfanta Treime asa cum am vazut in articolul anterior, prin mesajul pentru Romania, noi avem de trecut un hop sau un test. Haideti sa punem umarul inca o data si sa trecem impreuna cu succes acest examen.
Aseara am vazut o emisiune la televizor in care erau mai multi invitati si se vorbea despre potentialele fenomene si evenimente ce s-ar putea petrece in viitorul apropiat. La un moment dat un domn, cu un nume cunoscut dar pe care nu doresc sa il amintesc aici, spunea ca de ce ar merita Romania sa fie pazita de niste urgii, ca doar nu a facut nimic special. Eu transmit urmatorul mesaj: “Va inselati domnule drag! Sunt lucruri extrem de speciale ce se deruleaza avand ca loc de declansare acest teritoriu al tarii noastre, prin actiunile unor oameni ce locuiesc pe aici, iar daca treaba se face in tacere, fara batai de pumni in piept si sunete de trambite, asta nu inseamna ca nu se intampla. Credeti-ma, caci cunosc multe actiuni de acest gen pe tot teritoriul tarii si stiu bine despre ce vorbesc!”
Am primit mai multe e-mailuri in care am fost intrebata ce parere am despre ultima declaratie a Parintelui Adrian Singurov, respectiv aceea ca peste doua saptamani incepe Apocalipsa. Parerea mea este ca Apocalipsa este inceputa de vreo trei ani si jumatate, iar ce se intampla in America Centrala si in sudul Americii de Nord, este cu siguranta doar inceputul episodului cataclismelor planetare. Se poate deci considera ca ma situez pe aceeasi lungime de unda cu declaratia Parintelui. Am mai spus-o si o repet. Totul a fost pregatit pentru salt: porti, vehicule Merkaba, acceleratoare de frecventa. Nu mai avem nevoie decat de apasarea pe buton pe care o va declansa Divinitatea, uite asa intr-o noapte, pe neasteptate, tot la fel cum s-a petrecut si actiunea Mantuitorului din data de 2 septembrie.


Toate cele bune!

P.S. Recomandare - "Cinstitul Paraclis al Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu" - accesati linkul de mai jos




38 de comentarii:

  1. Bună dimineaţa Mihaela ! Cred că ar fi de dorit ca în fiecare comunitate locală să ne întrunim la o oră decisă de comun acord ca împreună cu preoţii şi îndrumătorii noştri spirituali să paricipăm afectiv la citirea PARACLISULUI MAICII DOMNULUI- E O PROPUNERE,NU ŞTIU DACĂ E BINE AŞA.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna George, este bine oricum numai sa se faca de cat mai multi oameni.

      Ștergere
  2. Multumesc Mihaela,
    o sa incerc sa mobilisez si alte persoane,

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant articol!Luni dimineata chiar ma gandeam ca dupa uragan si cutremur eruptia unui vulcan mai lipseste. Si ma gandeam ca a inceput Apocalipsa.
    Toate bune si Dumnezeu sa ne Ajute pe noi toti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam aceleasi ganduri mi-au aparut si mie, 08:25.

      Mihaela, multumesc pentru informatii!

      Ne rugam impreuna, clar! Doamne ajuta!

      S-auzim de bine !

      Ștergere
    2. A inceput si eruptia de vulcan...din pacate tot in Mexic :)

      Ștergere
  4. Multumim Miha pentru articol! Vine ca o confirmare a starilor mele, se lucreaza in continuu si se resimte foarte mult pe gat (stransori si arsuri), pe toata zona capului (presiuni, dureri, somnolenta), ceakra inimii (ca o surubelnita), cutite in ceakrele talpilor. Cred ca s-a lucrat mult si pe zona unde sint institutiile europene. Am sa ma rog si eu, am incredere! Daniela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt stari care si eu le-am perceput intens!In special dureri intense de cap,gat,picioare-cu spasme musculare puternice pe timpul noptii in special si o puternica stare de oboseala si somnolenta,intepaturi in inima.Deranjamente stomacale si simptome ca si la raceala...nas infundat,cand rece cand foarte cald care acum sunt pregnante ca cele de ''prezenta unei arsite'' de parca ar erupe din mine un vulcan de fierbinteala,ochii parca mereu sunt injectati si impaienjeniti iar vazul neclar.

      Ștergere
  5. Iti mulțumesc Maică sfântă ca ne auzi rugăciunile!Mulțumesc,Miha,că o poate face si datorită tie!Mada

    RăspundețiȘtergere
  6. Paraclisul citit o data pe zi, timp de 40 de zile?

    RăspundețiȘtergere
  7. Doresc sa spun ca eu visez ff rar dar cand visez se intampla.In noaptea de 7 spre 8 sept. am visat luna asa cum era atunci, mergea cu o viteza f. mare pe cer iar in margine era un avion albastru stralucitor mic care mergea impreuna cu luna. La un momentdat am vazut ca a cazut luna pe pamant si se tavalea ca o minge. Imediat au aparut multe persoane din care o colega de a mea trecuta la Domnu de cativa ani care s-a bucurat mult de intalnirea noastra, o alta persoana pe care n-o cunosc dar care parea ca are multa afectiune fata de mine, toata lumea era fericita si vorbeau mult. L-am vist si pe sotul meu din celalat taram.
    Ce-o fi asta oare?

    RăspundețiȘtergere
  8. Am simtit un imbold puternic sa citesc articolul POARTA TELEPORTARII. Dupa lectura parca atentia mea a fost un pic fortata sa priveasca imaginea celor doua romburi. Am ezitat la inceput dar era ceva atractiv in geometria figurii si am continuat sa ma uit. Am vrut sa renunt, dar ceva m-a impins asa subtil sa fac o meditatie pe figura si romburi. Am hotarat sa meditez si ma uitam indelungat la figura geometrica. Dupa cateva minute de contemplatie geometrica, in creierul meu geometria s-a translatat cumva in sunet interior si simteam in mine o vibratie a celei figuri si am auzit interior un sunet de o frecventa foarte inalta care a inceput sa imi cuprinda tot corpul si intreaga realitate, iar urmatoarea senzatie era de o viteza extrem de mare desi fizic stateam tolanit pe canapea. La un momendat senzatia s-a transformat intr-una careia ii crestea frecventa, ca si la mixerul audio cand schimbi frecventa unui pitch, doar ca era si audio si senzatie, apoi s-a transformat totul intr-un sunet foarte ascutit care tot crestea pe masura ce eu ma simteam ca intr-un avion si senzatia ca sunt transportat a durat si o jumatate de ora. Am vrut sa intrerup senzatia sau sa ies din ea dar chiar cu ochii deschisi ea inca persista. Felul cum m-am simtit dupa meditatie a durat o zi-doua, aveam senzatii si sentimente benefice.
    Am cautat ceva similar pe net cu sunetul interior care creste si care provine din figura geometrica de la articolul Poarta Teleportarii si exact asa am auzit, doar ca interior si ca senzatie: https://youtu.be/qNf9nzvnd1k
    Am trait experienta a ceva ce urmeaza sa se intample in viitorul apropiat. Am vazut doar cum va fi cand si dupa ce se va produce. Se poate atinge un filament temporal de viitor prin acest exercitiu de meditatie la poarta teleportarii. Poarta este acolo si poate fi accesata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am inceput si eu. Doamnea ajuta! Neluta

    RăspundețiȘtergere
  10. Uraganele si furtunile din Statele unite sunt provocate cu ajutorul instalatiilor HAARP din Gakona-Alaska.La fel si cutremurele.Aceste arme climaterice,geo-climatice si geofizice sunt o realitate,nu povesti de adormit copiii.Ganditi-va numai cine are de castigat din triplarea preturilor la alimente,carburanti,medicamente,servicii,etc.Cine oare sunt proprietarii reali ai multinationalelor si companiilor importante,bancilor,institutiilor financiare globale,etc.Iudeo-masonii,khazarii si iezuitii...Restul sunt povesti...

    RăspundețiȘtergere
  11. Romania,astazi nu mai are nimic.Toate resursele naturale valoroase au fost date degeaba iudeo-masoneriei,khazarilor si iezuitilor.Atat cat a mai ramas din poporul roman(pentru ca cca. 6 milioane de romani buni de munca sunt sclavi in strainataturi)este deja transformat in sclavii iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor cu salarii de mizerie.Cu exceptia reprezentantilor statului securisto-militiano-politienesc care mentin Sistemul in viata.Si-asa va fi mereu.Sau cel putin inca vreo 20-30 de ani cat va mai exista aceasta tara si popor...Oare Dvs.,cei care cititi acest blog nu vedeti nenorocirea din aceasta tara?Nu vedeti dezastrul moral,material,demografic si economic din aceasta tara?Sau ,mai bine spus,ceea ce a mai ramas din aceasta tara care se numea,odata,Romania...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vedem cu totii aceste lucruri insa stii prea bine ca doar unii sunt afectati. Cred sincer ca ceea ce Dumnezeu are in plan sa trimita peste noi, are scopul de egalizare. Si sa nu uitam de cele ce exista in adancuri, lucruri neatinse, ce nu au fost lasate sa iasa la suprafata tocmai pentru a fi folosite cand este nevoia mai mare.

      Ștergere
    2. Nu stiu ce exista,si daca exista in "adancuri",cert este ca nimeni si nimic n-a putut impiedica distrugerea Romaniei si a poporului roman in integralitatea lor!Cu sau fara "adancuri" puteti vedea ca "la suprafata" este un adevarat dezastru, care se manifesta pe toate palierele existentei noastre:moral,material,fizic,economic si spiritual.PS. Generalul Nicolae Plesita,unul dintre marii tortionari ai regimului criminal securisto-militienesc al lui Ceausescu sustinea,inaintea mortii sale, existenta unor "grozavii"(chiar asa le numea)in adancurile subterane ale Romaniei,cu deosebire prin Ardeal...Ce-o fi pe-acolo,dac-o fi ceva,nimeni,sau aproape nimeni nu stie...

      Ștergere
    3. http://fortaspirituluidacic.blogspot.ro/2015/01/marturia-unui-general-dgia.html

      Ștergere
  12. Namaste Mihaela! Soțul meu a avut o trăire foarte puternica si mi-a spus,la ora 23 in aceasta noapte sa aprind 3 lumânări in fiecare camera si la fiecare lumânare sa spun Tatăl nostru si sa fac semnul crucii...a început a plânge si mi-a spus ca a trăit ceva dureros ce va venii pe pământ,cat de curând.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, te cred. Simtiri ca ale dansului le-au avut in ultimele zile multi.

      Ștergere
    2. Domnul a trait probabil ce au trait ..o parte din ce au trait si simtit ..populatia asuprita si apoi ..scufundata... Se zice ca apropiindu-ne de Timpul Zero ..trecutul prezentul si viitorul(extrater.") se intrepatrund ..se afla in acelasi timp ! Iar lumanarile sunt pentru sufletele ratacite..

      Ștergere
  13. Eu prefer sa lucrez cu Lumina.Ieri am simtit nevoia sa visez cu ochii deschisi, cum sunt un copac care se inradacina in centrul Romaniei si crestea cat toata tara apoi cat planeta daruind flori de Lumina fiecarei Fiinte de pe Pamant dar si altora.Stiu ca Sinele meu mi-a trimis acest imbold,asa ca astept sa ma inspire.

    Multumesc draga Mihaela pentru ce faci si ce Esti.Multumesc tuturor celor care fac lucrarile pentru care au venit.Ma alatur voua in intentia de a proteja aceste lacasuri dacice.Eu nu ma sperii ci ma incred in forta romanasilor,chiar daca majoritatea dorm dusi...Probabil unele evenimente "mai dure"sunt necesare fiindca acestea pot fi un fel de sonerie care sa trezeasca.Eu inclin sa cred ca aceste evenimente devastatoare sunt pornite tot de catre ei9cei care refuza sa creada acestea in plan fizic),la nivel de constiinta ca sa se poata trezi.

    RăspundețiȘtergere
  14. V-am citit comentariile,- sunteți interesanți şi drăguți, totuși în spiritul învățăturii Sfintei Scripturi si a învăturilor sfintilor,... fiți va rog sinceri față de Dumnezeu şi față de voi, Vă întreb simplu-câți dintre voi ați citit şi studiat Biblia cu adevărat?. Nu este o întrebare retorică şi provocatoare. Este în interesul tuturor, pentru a nu cădea în ŕătăcire sa fim atenți și şa nu fim înșelați, nici de alții nici de slăbiciunile noastre. Am sa va laud puțin, dar sa nu va îngâmfați, aici am găsit mai multa credinta decât pe unele site-uri ortodoxe consacrate, însă totuși încă este multa rătăcire și amăgire și aici. Va rog meditați și luați atitudine. Atenție! Nu există spiritualitate,puteri şi cunoaștere, decât de la Dumnezeu ( Preasfanta treime)...calea este prin Iisus Hristos,-restul NU este de la Dumnezeu. Asta nu înseamnă că fiecare nu are dreptul la propriile experiențe. Însă doar Iisus Hristos este calea,Adevărul şi viața...Este scris,, iubiți adevărul şi Adevărul vă va face liberi'' PS.Atentie la cei ce doresc să învețe sau să îndrume pe alții... toate sfaturile sau învățăturile pe care ,,cineva sau oricine'' le dă oricui,...daca sunt bune şi corecte față de Dumnezeu, face bine și va fi răsplătit, dar cine va învăța greşit,va fi pedepsit. Așadar trebuie sa fim atenți ce sfaturi și învățături dăm celor din jur. Cu alte cuvinte este foarte greu să dai alte învățături afară de cele scrise în Biblie-fără să grecești.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stiti ca m-am rugat Domnului nostru Iisus Hristos inainte de a face acest comentariu, astfel incat sa pot da cel mai potrivit raspuns cu putinta. Dupa aceea mi-au trecut atat de multe idei prin cap incat am intrat in incurcatura. Nu stiam pe care dintre ele sa o expun, deoarece spatiul acestor comentarii este extrem de redus. Ma rezum prin urmare doar la a va transmite cateva idei.

      Domnul nostru Iisus Hristos a venit pe Pamant ca sa aduca Legea cea Noua. Sunt Cuvintele Sale. Nu poti veni cu o lege noua si sa o adaugi celei vechi. O lege noua trebuie sa inlocuiasca pe una veche. Iar Legea aceasta poarta un nume pe cat de simplu, pe atat de profund: IUBIREA. Doar asa poti urma CALEA, poti accesa ADEVARUL si poti gasi cu adevarat VIATA.

      Modelarea vietii si a conduitei dupa un cuvant scris, pana la urma tot de niste oameni, chiar daca au fost speciali, fara a se trece prin filtrul inimii, asemuindu-ne in acest fel cu un taur care nu vede decat pelerina rosie fluturandu-i-se in fata ochilor, este o chestiune care tine de minte si nu de inima. Intram pe taramul regulilor. Tot Mantuitorul insa afirma (in Evanghelia Eseniana, considerata apocrifa, din pacate pentru noi) ca omul cu cat este condus de mai multe reguli, cu atat este mai departe de Dumnezeu. Pe masura ce omul se apropie de Dumnezeu, regulile se imputineaza si se intampla asta intr-un mod firesc si logic: omul nu mai face greseli si fapte rele din motive de constiinta si iubire si nu pentru ca ii este frica de pedepse si repercusiuni. Exact din acest considerent a facut Domnul nostru Iisus Hristos si urmatoarea afirmatie: "Nu oricine imi spune Doamne, Doamne va intra in Imparatia Cerurilor." Se poate echivala aceasta si cu: "nu oricine citeste si nu iese din copertile Bibliei, va si intra in Imparatia lui Dumnezeu." Mai este nevoie de niste elemente absolut obligatorii pentru a putea pasi in Imparatia lui Dumnezeu.

      Biblia este de apreciat prin Invataturile Domnului nostru Iisus Hristos, ale Sfantului Apostol Pavel si altele asemenea acestora. Insa pasajele acelea din Vechiul Testament cu cereri de sacrificiu de sange, cu dumnezeul cel gelos, cel ce uraste, cel furios sunt lucruri care sunt eliminate categoric de Legea cea Noua.

      Inchei prin niste intrebari retorice: "Oare ce ni s-o fi intamplat domnule de nu mai exista Sfinti intrupati de cateva sute de ani incoace? Doar cate unul pe ici pe colo." Sau: "Oare ce invataturi ar fi putut transmite Sfintii necunoscuti, caci saracii de Ei nu au avut un nume pomenit nici in Biblie si nici prin calendare pe motivul ca nu au avut norocul sa ocupe vreo functie de patriarh sau ceva de grad mai inalt?" Si nu in ultimul rand intreb: "Oare ce o insemna ca in vremea cea de pe urma se vor intoarce Sfintii si vor judeca neamurile?" Parerea mea este ca datorita faptului ca acum se da batalia finala dintre Lumina si intuneric, era momentul cel mai potrivit sa se reintoarca in trup toti Sfintii. Si chiar asa si este. De aceea exista multi mireni care traiesc o viata cu mult mai ordonata, mai curata si mai plina de sacrificiu decat vietile multor slujitori ai Bibiliei. Pentru ca au Sfintenia in ei, chiar daca traiesc intr-o lume cu telefoane mobile, tablete, computere si roboti. Alta lume fata de cum era pe timpuri si alta afisare a Sfintilor. Ei nu ar avea cum sa traiasca acum ca atunci.





      Ștergere
    2. "Biblia este de apreciat prin Invataturile Domnului nostru Iisus Hristos, ale Sfantului Apostol Pavel si altele asemenea acestora. Insa pasajele acelea din Vechiul Testament cu cereri de sacrificiu de sange, cu dumnezeul cel gelos, cel ce uraste, cel furios sunt lucruri care sunt eliminate categoric de Legea cea Noua."

      Pasajele VT sunt incluse(cuprinse) in NT, Legea cea Noua, fiindca sunt altfel interpretate, deoarece cele doua legi sunt scrise in "duhuri" diferite; VT e scris in duhul "dinte pentru dinte", iar Legea cea Noua e scrisa in duhul Sfintei Cruci, al sacrificiului de Sine, al smereniei.

      Ștergere
    3. Ce minunat spus si cat de adevarat, Mihaela! Daca intrebam inima si nu mintea, vom gasi raspunsurile potrivite pentru ce inseamana Biblia pentru umanitate.



      Ștergere
  15. Sanatate si numai bine, dragi prieteni !
    La Multi Ani , tuturor celor care sunt nascuti astazi, in zi de sarbatoare!
    "Mantuieste Doamne poporul Tau si binecuvinteaza mostenirea ta, biruinta binecredinciosilor crestini asupra celor potrivnici daruieste si cu Crucea Ta pazeste pe poporul Tau! "
    Amin!

    RăspundețiȘtergere
  16. Se vorbeste cum ca uraganul Irma, se indreapta spre Romania!

    RăspundețiȘtergere
  17. https://www.youtube.com/watch?v=nheNySsiQSA

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.youtube.com/watch?v=jXyP99F1M94

    RăspundețiȘtergere
  19. Mihaela,aseara am avut o traire. L-am văzut pe Zamolxe iesind din soare si avea un triunghi auriu in maini. Soarele era la apus. Nu stiu semnificatia acestei trairi..viziuni. Ma poti ajuta? Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sambata seara Romania a intrat printr-o Poarta a Sfintei Treimi, la adapost, daca se poate spune asa. Este un spatiu de protectie si vom vedea ceva mai incolo ce va mai fi. Cred ca ce era pregatit pentru vestul tarii trebuia sa arate mult mult mai rau, decat s-a petrecut, asa cum a fost aratat la stiri. Voi scrie un articol despre ce s-a petrecut sambata seara.

      Ștergere
    2. Exact asa am gandit si eu! Chiar daca vestul tarii a fost aprig lovit de furtuna, cred ca ar fi putut sa fie mult, mult mai rau... Cu toate ca au trecut doar sase zile de cand citim Paraclisul, asa cum ne-ai sfatuit - si iti multumesc pentru asta - Maica Domnului ne este si ne va fi mereu alaturi!

      Ștergere
    3. Mulțumesc mult! O zi binecuvântată!

      Ștergere
  20. Pot spune ca furtuna de la Timisoara a durat jumatate de ora, la fel cat a durat si rugaciunea propusa de Mihaela, iar spre finalul rugaciunii iesise soarele. Dumnezeu e minunat!

    RăspundețiȘtergere