marți, 13 iunie 2017

DIN TAINELE DRAGONILORDIN TAINELE DRAGONILOR


Dragii mei,


Am promis de mai multe ori ca voi furniza anumite informatii legate de dragoni, asa cum i-am cunoscut de-a lungul ultimilor ani, prin prisma actiunilor ce le-am desfasurat.
Din aceasta cauza, tot ce voi expune mai departe nu are la baza nici o alta explicatie scrisa pe marginea acestui subiect, ci reprezinta, asa cum am spus, o intreaga cunoastere adunata pe fondul experientelor mele personale.
Scriu pentru acest articol din data de 20 mai. La tavalugul de actiuni ce au dat insa navala pe toate planurile, timpul a devenit pentru mine un element extrem de pretios, pentru ca pare ca nu mai este suficient pentru a se implini tot ce este de implinit. Partea buna este ca pana la acest moment, am facut fata cu ajutorul Bunului Dumnezeu, iar toate misiunile, unele de mare greutate ca nivel al efortului mental, sunt reusite. Voi povesti la un moment dat despre toate acestea. As dori totusi sa nu aman in a sublinia un lucru foarte important, inca de acum. Orice activare de lumina nu se face decat pe fondul unui teren curat din punct de vedere energetic. Sunt inca multi cei care se plang de atacuri si agresiuni energetice. Ar fi totul mult mai usor de dus si suportat daca ar exista intelegerea ca este mai multa vreme de cand nu intunericul vine peste noi, ci noi ne ducem peste intuneric, cu scopul de a aduce transmutarea in lumina. Se implinesc fel si fel de misiuni in care natura noastra superioara participa, de care de multe ori nu avem habar, dar daca acestea sunt in mijlocul intunericului pentru a aduce acolo curatenia si lumina, atunci este imposibil sa nu simtim acest lucru, la nivelul evolutiv la care ne aflam.
Sa trecem insa la subiectul de astazi: dragonii.
Dragonii pot fi intalniti si sub forma de fiinte cu corpuri fizice si sub forma de fiinte pur energetice.
Cei cu corpuri fizice pot fi gasiti destul de rar chiar la nivelul planetei noastre, dar in spatiu, atat cat am avut contact pana in prezent, ei sunt intalniti ca fiinte inteligente, fiind incadrati de noi la categoria civilizatii extraterestre. Pot fi intalniti in sistemele constelatiilor Ursa Mare, Ursa Mica incluzand Steaua Nordului, precum si in constelatia Dragonului sau Draco. Mai exista si in altele, dar nu a sti pe unde sunt exact localizati reprezinta cel mai important lucru pentru noi. Chiar daca percepem stelele acestor constelatii ca facand parte dintr-un grup caruia ii este alocata o anumita forma, sa nu uitam ca ele nu sunt asezate intr-un plan bidimensional ci tridimensional, astfel incat, pot fi distante de mii de ani-lumina intre ele. Din acest motiv, exista in cadrul acestor constelatii, atat civilizatii dragon pozitive cat si civilizatii dragon negative. In constelatia Draco gasim si civilizatiile reptiliene si draconiene care nu au insa neparat infatisare de dragoni. In 2012, cand am pornit initierea in iubire a reptilienilor, am aflat ca la ei chiar nu se prea intalneste forma de dragon. Ceva comun ii uneste insa pe toti: au Sinele superioare de tip dragon.
Am observat ca ori de cate ori exista o actiune menita sa aduca deschiderea catre o zona noua a Cunoasterii Superioare, tot timpul, cu cateva zile inainte, isi face aparitia in astral o civilizatie de dragoni negri, apartinand sistemului Ursa Mare. Cand acesti dragoni sunt extrem de activi, noi putem simti o durere ascutita in zona lombara a coloanei vertebrale. Este scris in cartea “Cheile lui Enoh”, despre care am vorbit de mai multe ori pana acum, ca in sistemul Ursa Mare se afla Portile catre Cunoasterea Superioara. Aceste Porti au fost inchise de dragonii negri, iar noi desfasuram de mai multi ani incoace actiuni prin care, rand pe rand, deschidem aceste Porti, astfel incat, umanitatea sa poata avea din nou acces la aceasta Cunoastere. Dragonii negri detin toate tainele ingineriei genetice de fabricare a hibrizilor. De aceea, ei ajuta la acest capitol mai multe civilizatii controloare. Divinitatea intreprinde insa actiuni, de vreo trei saptamani incoace, prin care stopeaza multe operatiuni care pana de curand, dragonii negri au cam avut mana libera sa le desfasoare.
Tot in ultimele doua-trei saptamani Divinitatea a mai anihilat o problema spinoasa, blocand complet o baza situata undeva in interiorul Pamantului, pe teritoriul Bulgariei, de unde ne erau facute acele scuturi electromagnetice despre care am vorbit in cadrul Protoculului Eliberarii. Baza era a controlorilor timpului. Drept urmare, daca acum se face cerere pentru spargerea unui scut, ulterior, acesta nu se mai poate reface. Cel putin momentan. Ne putem gandi ca au inceput sa isi construiasca o baza noua in alta parte, insa, pana ei o vor finaliza, vom mai avansa si noi pe alte fagasuri si nu stiu daca mai merge sa se repuna pe pozitii povestea aceasta.
In cele ce priveste civilizatiile dragon pozitive, in urma cu niste ani, am furnizat cateva informatii pe care le puteti gasi accesand linkurile de mai jos:Sa trecem acum la Dragonii din Ceruri. Opusul lor din adancurile intunecate sunt balaurii, de obicei cu mai multe capete.
Dragonii Divini sunt Fiinte de Lumina ce arata sub formele cu patru picioare si aripi, colorati in foarte multe moduri. Ei se vad in astral cu diademe sau coroane pe cap, batute cu pietre nestemate, iar pe mine ce ma fascineaza in mod deosebit la Ei sunt ochii. Au o privire care parca cuprinde toata blandetea si iubirea din lume si care emana in acelasi timp o energie protectoare, aceasta fiind una dintre caracteristicile de baza ale tuturor dragonilor, de rezistenta si putere mare fata de intuneric.
Multi Dragoni Divini sunt Sinele Superioare ale multor oameni de pe Pamant si nu numai. Este interesant de stiut ca pot fi Sine Superioare si ale multor reptilieni sau draconieni, iar atunci cand le-am vazut culorile Dragonilor, am inteles ca erau esente de Iubire si Credinta pure. Acele fiinte reptiliene si draconiene, manifestare in trup a acelor Dragoni, s-au intrupat in cadrul civilizatiilor lor, cu misiune clara de a aduce Iubirea in mijlocul civilizatiei de care apartin. Mai tarziu, au dus-o si in mijlocul altor civilizatii, pentru ca ei au inceput sa actioneze, dupa ce au cunoscut Iubirea, ca multi pamanteni, extinzand-o pe aceasta peste tot pe unde pot, in Univers.
Dragonii pot fi intr-o singura culoare, in doua culori si in combinatii de mai multe culori, in forma simpla sau metalizata.
In forma de culoare simpla sau in doua culori, nu pot fi intalnite la nivel de Dragoni Divini, culorile galben, portocaliu si rosu, sau cu alte cuvinte, culorile aferente chakrelor de sub chakra inimii. Aceste culori nu pot aparea decat la Dragonii multicolori. Caracteristicile Dragonilor Divini sunt in mare corelare cu chakrele, prin culorile asociate. Mergand pe acest principiu, voi incepe expunerea tuturor tipurilor de Dragoni intalnite, in dreptul carora voi scrie si cateva caracteristici.

1. DRAGONII VERZI – sunt reprezentanti ai Universului Mamei Divine. Cand am descoperit acest lucru, am inteles ghidarea deosebita ce a avut-o pictorul ce a pus pe panza Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, de la Biserica Icoanei din Bucuresti. Pe jiltul pe care sta Maica Domnului, in stanga si in dreapta, sunt doi dragoni de culoare verde. Aveti icoana mai jos. 


    Recomand tuturor oamenilor cu probleme sa mearga la aceasta biserica. Vor cunoaste minunea in viata lor asa cum am cunoscut-o si eu de mai multe ori. Acolo sunt acum si Moastele Sfantului Efrem. Nu o spun ca sa ma laud, dar cand marti, 25.04.2017, s-a intamplat incidentul cu Danut, baietelul cazut in put la adancimea de 16 m, miercuri, a doua zi, m-am dus direct la Biserica Icoanei, cu acatist pentru el si familia lui. Erau prezenti toti cei trei preoti ai bisericii si se citea, ca in fiecare miercuri dupa-amiaza, Acatistul Sfantului Efrem. Am pus rugaciunea mea in mainile Parintelui Ioan, cel mai in varsta, ce are mare har si putere de rugaciune la Dumnezeu si pentru ca era scrierea mea de numai trei randuri, fiind strict pentru scopul specificat mai sus, am vazut cum Parintele o parcurge cu privirea, citind-o in gand, inainte de a fi citite toate rugaciunile cu voce tare. In acel moment, am vazut cum o lumina pleaca din Parintele, una din Icoana Maicii Domnului facatoare de minuni si una de la Icoana Sfantului Efrem, formand toate trei un soi de impletitura ce a luat directia catre Spitalul Grigore Alexandrescu, unde era internat Danut. Chiar daca mi-au scris la comentarii (la articolul despre milostivire, unde am expus si povestea lui Danut), persoane ceva mai rezervate privind evolutia lui, eu, dupa ce am vazut acea lucrare din biserica, am stiut ca Minunea a pornit catre Danut si nu am mai avut nici cea mai mica farama de indoiala ca el nu va fi foarte bine. Asa s-a intamplat si asa este acum pentru el si pentru intreaga familie a lui. Sa stiti ca nu insist intamplator atat de mult pe acest subiect, pentru ca Maica Domnului parca ne face o chemare. In dimineata zilei Sfintei Treimi, am visat ca eram intr-o alta biserica, pe care o stiu in plan real ca avand Hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, dar in mijlocul ei era Icoana Maicii Domnului de la Biserica Icoanei. Erau in biserica banci ca la biserica catolica. Stateau oameni multi in acele banci iar eu le aratam Icoana si le povesteam despre Dragonii din Ceruri. Este cumva, exact ce fac in acest moment, numai ca intr-un mod virtual. Se spune din popor ca Sfintii Apostoli Petru si Pavel stau la Poarta Raiului. Ii sarbatorim la sfarsitul acestei luni. Cred ca nu este deloc intamplatoare combinatia aceasta. Toti oamenii ce au Sine Superioare Dragoni verzi sunt in mare conexiune cu Maica Domnului si cu alte reprezentari ale Mamei Divine. Verdele, fiind culoarea chakrei inimii si a iubirii neconditionate, determina ca exact pe aceasta zona sa se axeze misiunile de viata ale acestor oameni: Iubirea neconditionata pentu toata Creatia. Din aceasta cauza ei sunt si buni vindecatori.


2.   DRAGONII ROZ -  sunt Fiinte de Lumina ce ghideaza sau sunt Sine Superioare pentru oameni ce au misiuni legate de iubirea de semeni. Daca in cazul culorii verde vorbim despre Iubirea pentru intreaga Creatie (incluzand aceasta si animale si plante si pietre si ape si multe altele), in cazul culorii roz vorbim despre iubirea unui om pentru alt om. Este inclusa aici iubirea dintre un barbat si o femeie, dintre frati si surori, dintre parinti si copii etc.


3.   DRAGONII TURCOISE -  sunt Fiinte de Lumina ce ghideaza sau sunt Sine Superioare pentru oameni ce au misiuni legate de zona de suflet. Oamenii acestia sunt buni psihologi. Exista o tendinta ca spre ei sa vina multi alti oameni care isi expun problemele, stiind foarte clar acestia ca pleaca din acea discutie extrem de linistiti. Pentru ca chakra sufletului turcoise are legatura cu compasiunea, aceasta este o virtute de varf a Dragonilor turcoise si a reprezentarilor lor in trup fizic. De asemeni, cum chakra sufletului este intr-o legatura inseparabila cu chakra timpului argintie, situata deasupra capului cu 20 cm, acesti Dragoni au si calitati ce tin de elementul timp. Oamenii cu un astfel de Sine au informatii subconstiente foarte pretioase legate de timp.


4.  DRAGONII ALBASTRI SI BLEU – este evident ca sunt Fiinte cu Puterea Cuvantului si vesnic cautatoare de Adevar. La fel sunt si oamenii ce au Sine Superioare Dragoni Albastri. Acestia indeplinesc cu succes misiuni in domeniul justitiei, al jurnalismului si in general in toate zonele ce au legatura cu relevarea Adevarului si cu scrisul si oratoria.


5.  DRAGONII INDIGO – fiind aceasta o culoare asociata chakrei Ajna sau a fruntii, ce are legatura cu Intelepciunea si Cunoasterea Superioara, tot asa sunt si acesti dragoni. Ei au acces la cunoasterea pe toate nivelurile, inclusiv la cea intunecata. Din aceasta cauza, reprezentarile lor in trup pot fi niste varfuri desavarsite ale Luminii in unele vieti si ale intunericului in alte vieti, fiind niste magi negri foarte puternici si cunoscatori.


6.    DRAGONII VIOLET – sunt Fiinte de Lumina ce ghideaza sau sunt Sine Superioare pentru oameni ce au misiuni legate de zona de credinta. Acesti oameni pot fi preoti desavarsiti si daca nu au fost in aceasta viata, au fost cu siguranta in alte vieti. Ei sunt in special in slujba Tronului Tatalui.


7. DRAGONII ARGINTII – fiind asociati chakrei timpului, acesti Dragoni sunt Fiinte care detin informatii si capacitati importante legate de elementul timp. Calatorii in timp, porti stelare si interdimensionale, teleportarea, toate sunt la ele acasa in cazul acestor Fiinte de Lumina. Oamenii cu Sine Superioare Dragoni argintii poarta aceste capacitati in interior si elementul reprezentativ pentru ei este Ceasul, in orice forma. In egala masura, acesti oameni primesc agresiuni mari prin tunelele timpului. De aceea, pot fi gasite in cazul lor intrupari in care ei au provocat suferinta multor suflete, din cauza faptului ca au fost influentati energetic negativ de aceste agresiuni. Am spus cand am vorbit despre culoarea turcoise, a sufletului, ca acea chakra este inseparabila de chakra timpului. Cand oamenii avand astfel de Sine Superioare se ridica la un nivel vibrational inalt, ei nu mai pot fi atinsi cu usurinta de agresiunile venite prin timp.


8.  DRAGONII AURII – sunt Fiinte aflate in conexiune puternica cu Domnul nostru Iisus Hristos. De aceea Energia Cristica este asociata cu auriul. Oamenii cu astfel de Sine Superioare sunt extrem de agreati de catre copii. Ei lucreaza bine de tot cu copiii. Acesti oameni pot sa nu faca nimic altceva decat sa mearga prin lume si sa lase in urma lor dare de energie aurie. Din cauza faptului ca sunt inconjurati de energie aurie, pot fi foarte greu agresati de intuneric.


9.  DRAGONII ALBI – sunt Fiinte ce apartin unei Lumi speciale, ca orice alta Fiinta de Lumina, sub forma unui animal inaripat (lup, cal, elefant, etc). Ca si animalele inaripate albe, Dragonii albi sunt expresia Luminii albe stralucitoare, reprezentata prin Sfantul Duh. Detin secretele abundentei si ale cordoanelor energetice de lumina alba, stralucitoare, asa cum si ei sunt. Din acest motiv, toate aceste Fiinte de Lumina Alba, cum de altfel toate tipurile de dragoni, din considerente ce nu imi sunt foarte bine cunoscute, sunt in mare conexiune cu Metatron, Creatorul Luminii Exterioare si Patronul gridurilor energetice. Oamenii cu astfel de Sine Superioare sunt creatori de conexiuni de toate felurile, ei fiind cei ce servesc conceptul de Unire. Acesti oameni detin secretele abundentei, deoarece ea este cumva tot o lumina, o energie, care curge si care se aduna undeva gramada. Multi pot avea insa probleme financiare din cauza faptului ca zona de controlori are grija sa le blocheze aceste capacitati de a produce si de a pune in miscare fluxul abundentei. De altfel, este valabil acest lucru pentru toate darurile. Oricare dintre noi, unde avem cele mai mari probleme, de fapt detinem pe acele domenii cele mai mari capacitati si daruri. Problemele ne vin exact din pricina faptului ca sunt blocate acele capacitati de varf de catre controlori, mai mult decat oricare alte zone ale fiintei noastre. Blocajele pe zona abundentei se lasa cu dureri in zona coccisului. Coccisul este un punct de circulatie pentru acest flux, care daca este obturat, blocheaza si fluxul.


10.DRAGONII VERDE CU ROZ – reunesc caracteristicile dragonilor verzi si dragonilor roz. Oamenii cu asemenea Sine Superioare se pun in general in slujba misiunilor ce implica Iubirea in toate formele ei.


11.DRAGONII VERDE CU VIOLET – reunesc carcateristicile dragonilor verzi si dragonilor violet. Oamenii cu astfel de Sine Superioare au misiuni ce tin de aducerea echilibrului intre minte si inima.


12.DRAGONII ARGINTIU CU TURCOISE – reunesc caracteristicle dragoniilor argintii si dragonilor turcoise.


13. DRAGONII MULTICOLORI – pot fi dragoni curcubeu sau dragoni cu mai multe culori, multe dintre ele metalizate. Acesti Dragoni sunt in conexiune profunda cu Tronul Tatalui si stapanesc zona de Cunoastere Superioara. Cei ce au astfel de Sine Superioare au in misiune aducerea Cunoasterii Superioare pe Pamant. Sunt oameni inzestrati cu capacitati deosebite. Acesti Dragoni poarta nume ce contin combinatii din particulele cum ar fi: MER, AR, RA, ZA, GA, etc., acestea fiind in legatura de fapt cu anumite tipuri de energie.


De o deosebita importanta pentru Pamant sunt Dragonii Runelor. Runele sunt simboluri sacre, in conexiune speciala cu Inaltul Domn Metatron. Ele sunt in numar de 24, fiind reprezentate prin anumite simboluri si purtand anumite nume si exista si Runa a 25-a, goala, fara nici un simbol, ce iL reprezinta pe Dumnezeu. Cu alte cuvinte, Sistemul Runelor este ca un fel de imagine a Tronului lui Dumnezeu, inconjurat de Cercul celor 24 de Batrani. Fiecare Runa are asociat un Dragon ce ii poarta numele. Toti Dragonii Runelor au reprezentare in trup pe Pamant, in aceste timpuri. Dragonii Runelor sunt in culorile auriu sau indigo, execeptand pe una singura, al carei dragon este curcubeu. Exista si dragonii asociati diferitor Zeitati Celtice cum ar fi Freya, Tyr si Heimdall (Dragoni indigo, auriu cu trei capate, respectiv violet). Exista de asemeni Dragonul ce poarta numele Valhalla, care in mitologia nordica este echivalent cu Paradisul. Ar mai fi multe de spus despre acesti Dragoni ai Runelor si despre rolul Lor si misiunile celor ce iI reprezinta in trup pe Pamant, dar nu este posibila acum furnizarea acestor informatii.
Nu pot sa nu amintesc si despre Dragonii celor patru Elemente: Aer, Apa, Foc, Pamant. Se pare ca si cei 4 Mari Ingeri, ce stau in cele patru colturi ale Tronului Tatalui, au legatura cu cate un Dragon al unui element. In crestinism este reprezentat acest grup al Celor Patru prin Leu inaripat (Foc), Taur inaripat (Pamant), Vultur (Aer) si Om inaripat (Apa).
Cu siguranta ca exista multe alte informatii nestiute de mine la aceasta ora referitoare la dragoni, insa eu sunt recunoscatoare Sfintei Treimi si pentru atat cat mi-a fost permis sa aflu.Toate cele bune! 18 comentarii:

 1. Dna Mihaela mă iertați că vă pun o întrebare naivă,are legătură și cu anii dragonului din horoscopul chinezesc? Nepoțelul meu de care vai mai scris și împlinește 5 ani e născut în anul dragonului . Mulțumesc?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. D-na Mihaela nu am reușit să-mi șterg mesajul de la 22:32 mi-l puteți șterge dvs.? Vă rog mult! Mulțumesc!

   Ștergere
  2. Nu aveti de ce sa il stergeti. Cu adevarat, cineva nascut in anul dragonului este o persoana foarte puternica, cu autoritate, avand multe din caracteristicile dragonilor.

   Ștergere
 2. Ii multumesc bunului D-zeu ca, prin prietena mea Luminita, mi-a indreptat pasii spre D-tra si v-am descoperit!

  RăspundețiȘtergere
 3. Dar despre Amazoane nu a scris nimeni nimic ele au purtat razboaie cu ei si alaturi de unii dintre ei,SINELE lor mai sunt pe Pamant.Se stie au trait pe teritoriul tarii noastre,si cu ce misiuni au ramas.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 15"43, iti recomand(iarta-ma ca zic asa, ma gandeam doar la faptul ca si io simt destul de multa rezonanta cand cineva aduce informatii despre atlanti, despre amazoane, despre perioada antica si preantica) cartea exceptionalului scriitor Adrian Bucurescu,"Atlantii din Carpati", daca cumva n-ai citit-o. Vei afla ca Amazoanele- Albinele- unul din supranumele lor, albinele fiind gazele lor sacre. Imparateasa Soarelui era "Matca"; "Regina";" Albina"(atunci, credinta era de tip solar , organizarea fiind asemanata cu un stup de albine si Soarele era Zeita, nu Zeul) si era matriarhat. Multe lamuriri mi-a adus (si) aceasta carte(cu multi ani in urma), pe langa multe altele...din toate domeniile. Deasemenea, Eschil si Pindar si nu numai, aduc cateva informatii despre cele care traiau pe langa Dunare.

   Cu drag,
   Lucia Dobrea (Bistrita)

   Ștergere
 4. Multumesc pentru acest articol,acum inteleg de ce simt o mare afinitate pentru dragoni.Cand vad filme cu dragoni simt ceva foarte familiar si multa intelepciune.Trebuie sa fie ceva...
  Dida

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu as dori ca Mihela sa incerce sa ceara informatiile pt ca este profunda in ce face si da incredere prin ea ca fiinta deosebita si simt ca nu toate informtiile date despre AMAZOANE sunt complete si corecte si mai simt ca sunt total altceva decit sa scris Din cele care ramas la reincarnare doar una sau doua au ramas ele traind in corp fizic numai cei 70 de ani de la 100 pana la 30 iH si au venit total pentru altceva decat credem ca stim noi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am inteles. Voi face niste cercetari, dar cand voi sta un pic mai bine cu timpul. Acum e jale mare la acest capitol.

   Ștergere
 6. https://www.youtube.com/watch?v=mBMh1rvszss

  RăspundețiȘtergere
 7. Oare la inceput in rai nu erau de fapt dragonei zburatori si unul a ispitit pe Eva fiind pedepsit prin taierea aripilor, picioarelor si fiind transformat in sarpe(eventual si pierderea graiului)?! Nu tot asa a pedepsit Dumnezeu si pe ingerii decazuti luandu-le aripile?! Dragonii sunt vestiti pentru intelepciunea lor, oare unul de culoare "rosie" a pus la incercare creatia lui Dumnezeu? Ce spuneti doamna Mihaela de aceasta ipoteza?!

  RăspundețiȘtergere
 8. Am descoperit adineauri articolele despre Lupii Albi, dragonii negri si acesta si am ramas fascinata. Iubesc dradonii si ma gandeam daca culoarea dragonului are legatura cu ceea ce consideram sarpele Kundalini, tinand cont ca energia kundalini este energia spiritului iar dragonul ar insemna Sinele Divin... sau Superior. Daca cineva se trage dintr-o anumita raza a fondatorilor atunci culoarea dragonului are legatura cu aceasta? Desi este vorba de mai multe culori la dragoni in unele cazuri.

  RăspundețiȘtergere
 9. Recunosc ca ma simt atrasa de culorile
  turcoaz, aquamarine si roz, insa raza mea este albastra 😁😁 Acum nu stiu daca este musai sa am Sine Superior Dragon, desi ma simt atrasa de cand ma stiu de filmele si serialele cu dragoni, obiecte cu dragoni. In multe reprezentari religioase apare dragonul. Am fost impreuna parca acum cativa ani cand a fost acea prezentare despre dragon si acea referinta la "numele lui Dumnezeu". Sunt chiar curioasa daca am un Sine Superior dragon si ce culoare sau culori are. Nu mai reusesc sa vizualizez. Va pup.

  RăspundețiȘtergere
 10. Ŕhttp://www.dianacooper.com/online-courses/meet-the-dragons/

  RăspundețiȘtergere