duminică, 12 martie 2017

CALEA AURIE – PARTEA I – DESPRE KARMACALEA AURIE – PARTEA I – DESPRE KARMA


Dragii mei,


Dupa cum am promis intr-un articol trecut, imi propun ca prin acesta de astazi sa pornesc o recapitulare a tuturor informatiilor legate de eliberarea noastra de sub talpa fortelor intunecate, atat cat am primit pana la acest moment. Voi reuni toate instrumentele de lucru intr-un sistem pe care mi-a venit in gand sa il denumesc “Calea Aurie”.
Ce simt cand pronunt “Calea Aurie”? Eu vad acest nume ca pe o expresie a drumului evolutiei noastre, ghidat de Sfantul Duh. De aceea, putem considera ca denumire alternativa: “Calea Sfantului Duh”. Acesta este motivul pentru care Calea Aurie include tot ce este imbaiat in Sfantul Duh. Calea Aurie este Tatal dar este si Mama Divina. Calea Aurie este Fiul dar si Ingerii si Sfintii. Calea Aurie le include pe toate fiintele iubitoare de pace, ce tanjesc sa fie mai bune si mai pline de iubire, daruire si compasiune, indiferent ca ne gandim aici la oameni sau la alte civilizatii.
Daca ar fi sa vedem Calea Aurie ca pe un tip de drum evolutiv, atunci putem afirma fara doar si poate ca exista multe Cai Aurii. Exista feluri diferite de manifestare si multe instrumente care intr-un final se vede ca ne conduc spre acelasi punct, pentru ca de fapt, toate Caile Aurii converg intr-un singur punct: Sursa a Tot ceea ce este.
Inainte de a expune orice metoda, specifica acestei Cai Aurii pe care eu o urmez si poate si o parte a cititorilor acestui blog, este necesar sa trecem in revista cauzele suferintei, caci pana la urma, in viziunea noastra omeneasca, diminuarea pana la incetarea suferintei este tot ceea ce ne dorim. Pentru ca nu este putin de scris la acest capitol, voi reuni aceste informatii in aceasta prima parte, intitulata: “Despre karma”.
Sunt multi cei ce isi doresc lucruri marete: masini, case, functii inalte. Dar cand dintr-un motiv sau altul, incepe sa se manifeste intr-un mod acerb suferinta, tot atat de multi sunt cei care si-ar da toate palatele din lume, numai sa se elibereze de ea.
De ce exista suferinta pe Pamant? Pentru ca asa este planul pentru aceasta planeta. La acest nivel de vibratie se afla ea acum. Au existat la inceputurile ei vremuri mai bune, dupa care s-a instalat un proces de cadere, iar acum suntem in unul de ridicare. Totul este in Creatie precum valurile marii: sus-jos, inainte si inapoi. Este Balanta Cosmica. Omraam Mikhael Aivanhov, ce a scris o carte exact cu acest nume, “Balanta Cosmica”, aduce intelegerea clara ca nici un concept nu poate fi inteles fara opusul sau si ca acest dute-vino este de fapt motivul miscarii. Altfel ar sta totul inert, iar ce este inert este lipsit de viata. Viata este miscare.
Stim cu totii despre karma si stim ca facem multe plati pentru anumite fapte rele petrecute in aceasta viata, dar mai ales pentru niste fapte petrecute in vieti trecute, despre care insa nu ne aducem aminte pentru ca si uitarea aceasta face parte tot din felul in care arata Creatia la acest nivel dimensional si vibrational. Nu stiu cati sunt cei care s-au gandit in mod profund la karma aceasta. Eu am experimentat o astfel de cautare si intr-un final am intrat in incurcatura. Am ajuns la dilema cu oul si gaina. La inceputuri omul a fost creat ca o fiinta de lumina aproape de perfectiune. Caderea omului s-a petrecut atunci cand diferite civilizatii controloare au inceput sa faca manevre pe ADN-ul lui. De ce fac aceasta afirmatie? Pentru ca din toata increngatura un lucru am inteles in mod clar: realitatea oricarui om vine in perceptie si manifestare intr-un mod dictat de ADN-ul lui. NIMANUI NU I SE POATE INTAMPLA NIMIC RAU, DAR NICI BUN, lucru ce il mai scriu de multe ori pe la rubrica de comentarii, daca ADN-ul sau nu ar avea softuri care sa atraga aceste intamplari. Acum se pune intrebarea: de ce au putut civilizatii controloare sa faca modificari in ADN-ul unei fiinte perfecte? Ele nu ar fi putut face niciodata astfel de modificari daca nu ar fi fost scrise aceste softuri in ADN-urile acelor fiinte perfecte, ce au fost la inceputuri, oamenii. Singurul raspuns sta tot in Balanta Cosmica. Intervine in toate aceste procese Forta Divina, astfel incat Creatia sa se poata manifesta, sa fie in miscare. Nu ne mai intrebam in acest fel cine a fost mai intai, oul sau gaina. Este limpede pentru noi toti ca Oul se afla la Divinitate si ca acesta este cel ce sta la baza intregii Creatii.
Fara a mai sta sa ne gandim la cum s-a nascut karma, pornim simplu de la teoria ca o avem fiecare, in orice intrupare.
Karma negativa, dar si anumite efecte ale acesteia, stau la baza suferintei.
Karma negativa poate fi:
·  personala, ca urmare a faptelor rele personale comise in aceasta viata sau in alte vieti;
·    preluata. Acesta este un tip de karma care nu se poate muta intr-un anumit procent de la o persoana la alta decat in anumite conditii. Se pot face preluari neconditonate de la anumite persoane deoarece exista scris in ADN a se implini anumite misiuni. Suferinta generata prin astfel de preluari impinge catre rugaciune, trude si cautari, astfel incat, intr-un final, sa putem gasi tot ce avem nevoie spre a duce la implinire acele misiuni. In acest caz Spiritul nostru acumuleaza bile albe pentru care Divinitatea intotdeauna intoarce rasplati. De asemeni, se pot face preluari de la persoane urmarite de o karma grea, care insa, candva, intr-o alta viata sau chiar in aceasta, ne-au facut si ele noua un bine iar acum, intoarcem acel ajutor, acea datorie, sub forma unei preluari a unei parti din karma lor, atat cat este Voia Sfintei Treimi. In egala masura, acele persoane pot avea la randul lor karma generata de misiune sau karma preluata, iar daca noi preluam o parte, putem considera ca dam o mana de ajutor in implinirea misiunilor acelor persoane. Aceste preluari se pot face in mod constient insa in mare parte se fac la nivel de Spirit, fara ca noi sa constientizam. Cand simtim sa oferim un ajutor in acest fel, la modul constient, este bine sa definim o limita prin cererea sa se implineasca atat cat este in Voia Sfintei Treimi si DACA este in Voia Sfintei Treimi. Daca nu facem aceasta cerere, putem sari dincolo de acea limita, intrand astfel pe zona lectiilor de viata ale acelor persoane. Nu este prea bine vazuta de Sus o astfel de actiune, oricat de mare ne-ar fi noua dorinta de ajutor. Daca ar fi totul atat de simplu, nu credeti ca ar putea veni dintr-o data toate Fiintele de Lumina din Ceruri si ne-ar spala pe toti de tot ce este de spalat? Ar putea sa o faca dar in egala masura stiu ca nu este permis. Ar destabiliza modul in care trebuie sa curga experientele la acest nivel vibrational. Trebuie sa intelegm odata pentru totdeauna ca daca ne aflam in 3D, atunci experimentam lucruri specifice lui 3D, asa cum este el creat. Daca vrem sa nu mai avem suferinta atunci trebuie sa mergem catre zonele de vibratie superioara, lucru ce ni-l dorim multi pentru planeta noastra. Dar pentru asta trebuie sa muncim.
·      de neam, ca urmare a intruparii in cadrul unei familii in care se perpetueaza unul sau mai multe blesteme de neam, familie care se poate extinde si catre zona de oras, popor sau tara. Cu alte cuvinte, acest neam poate fi interpretat fie ca ruda, fie ca popor. Acesta este tot un fel de karma preluata, care se intampla insa printr-o alegere de Spirit, inca de la nasterea noastra.

ADN-ul nostru este suportul pe care stau inscrise niste softuri, sau programe. Exista niste chei de baza, in numar de 64, ce sunt inscrise in orice ADN. Fiecare cheie are trei niveluri mari de functionare: joasa vibratie sau umbra, medie vibratie sau dar si inalta vibratie sau har. Fiecare dintre aceste trei niveluri mari are o multime de subniveluri. Sunt acestea informatii expuse in cartea “Cheile Genelor”, avandu-l ca autor pe domnul Richard Rudd. Este o carte ce am recomandat-o in multe randuri si care este o scriere de mare valoare. Suferinta in manifestare, indiferent de natura ei (boala personala sau a cuiva drag, probleme in relatii, probleme financiare, etc.) se datoreaza faptului ca una sau mai multe chei functioneaza in zona de umbra. Se pune acum intrebarea: ce anume le face sa functioneze in zona de joasa vibratie? Pe de o parte pot fi de vina distorsiunile geometrice efectuate asupra ADN-ului, prezentelor de ADN strain sau ale altor lucraturi speciale. De asemeni avem raspunsul in faptul ca exista anumite lucruri inscrise sau plantate in ADN sau in corpurile fizice sau energetice, care creeaza legaturi cu zonele de intuneric, ca un fel de tuburi sau cordoane, prin intermediul carora se realizeaza un soi de sistem de vase comunicante. Lumina pe care noi o primim se duce in mare parte catre acel intuneric si mult intuneric vine catre noi prin acele tuburi. Tuburile acestea sunt de natura energetica facand conexiune directa catre iad daca putem sa il numim asa, iar alte tuburi sunt de natura tehnica si fac conexiune cu diverse civilizatii controloare, acestea hranindu-se in acest fel cu energia noastra. Tuburile acestea exista nu numai de la om la un spatiu intunecat, ci si de la un spatiu (locuinta, loc de munca, scoala, gradinita, etc), la un spatiu intunecat. Obisnuim sa le numim porti catre intuneric. Tuburile tehnice pot fi conexiuni in spatiu si dimensiuni, la momentul acum, sau pot fi conexiuni in timp, catre alte momente temporale, uneori la distante de zeci de ani fata de momentul prezent. Cand exista astfel de porti in spatii, oamenii pot avea stari de neliniste, depresii, dureri de cap, incapacitate de concentrare, stari de rau, dureri de corp, etc. Aceste porti tin de anumite puncte geografice date de asa-numita retea Hartmann. Exista puncte benefice si puncte rele. Cand inchiriem o locuinta sau cand construim o casa, noi nu prea dam importanta acestui aspect, insa a sta in astfel de zone malefice este ceva ce te poate narui cu totul. Daca ai un astfel de loc ca si sediu de firma, te poate conduce catre faliment o astfel de poarta, iar daca o ai in locuinta, te poti imbolnavi, poti ajunge la dizarmonie in familie, se pot intampla multe lucruri rele. Ca sa te aduca insa Universul sa te desfasori in astfel de spatii, este ceva generat tot de umbrele din propriul ADN.
Conexiunile acestea au ca si cauze posibile urmatoarele:
· pacturi din aceasta viata sau din alte vieti, incheiate cu intunericul, in special in manifestarile de magi negri sau vrajitori, pentru a capata putere;
·  pacturi de vanzare de suflet facute de noi insine sau de alte persoane asupra sufletului nostru, in aceasta viata si in alte vieti, pentru a capata anumite foloase materiale;
·  blesteme de toate tipurile, care se poate spune ca sunt tot un fel de legaminte facute cu intunericul. Ele sunt blesteme personale create prin cuvant (si suntem influentati si daca am blestemat si daca am fost blestemati) si sunt acestea inscrise ca programe in ADN si sunt blesteme de neam, prin pacate facute impotriva Duhului Sfant de niste stramosi de-ai nostri, care nu sunt inscrise ca si programe in ADN, pentru ca nu sunt ale noastre, noi doar angajandu-ne sa ajutam la stingerea lor. De aceea blestemele de neam se vad ca niste carti de blestem asezate la nivelul campurilor energetice ale noastre.
·  programe de magie neagra facute de cineva asupra noastra in aceasta viata sau in alte vieti. Aici este esential de stiut ca putem avea in ADN programe de magie neagra, vechi de zeci de mii de ani. De asemeni trebuie sa retinem ca orice blestem sau program de magie neagra are proprietatea de a atrage noi blesteme sau noi programe de magie neagra astfel incat sa fii cotropit de intuneric din ce in ce mai mult. Este ca sa spun asa ca un sistem care se auto-ambaleaza. Tot asa functioneaza in general toata umbra din ADN. La inceput avem o umbra mica pe una-doua chei. Aceste umbre atrag experiente ce vor genera alte umbre noi, inmultindu-se numarul de umbre. Aceste umbre vor atrage exepriente negative si mai multe si tot asa. Unica modalitate de a iesi dintr-un astfel de cerc vicios este cresterea vibratiei prin manifestarea iertarii, a iubirii, prin rugaciune, dezlegare si prin orice alte mijloace care conduc in mod cert la aceasta crestere a vibratiei (sportul, dansul, râsul, muzica, desenul, culoarea, lucrurile creative, faptele bune, daruirea fata de aproapele).
· memorii celulare ale unor lucruri rele ce ni s-au petrecut in aceasta viata sau in alte vieti. Daca ceva rau ni s-a petrecut candva, aceea a putut fi o chestiune legata tot de o plata karmica. Karma s-a stins dar a ramas memoria momentului care poate fi o frica teribila traita atunci, o ura majora, o rusine. Toate aceste emotii se constituie in niste cordoane ce conecteaza la anumite spatii intunecate. Intunericul se desfasoara si el pe domenii. Exista intunericul fricii, intunericul urii, intunericul rusinii, intunericul discordiei, intunericul separarii, etc. Toate acestea scad vibratia si duc cheile ADN-ului in umbra.
·implanturi energetice care sunt pentru blocarea unor capacitati, pentru furtul de energie, pentru controlul mintii si implicit al gandurilor. Sa nu uitam ca mintea este unealta de scriere in ADN. Daca permiti sa ruleze prea mult niste ganduri negative, le transformi in timp in soft ce se desfasoara in ADN. Cu alte cuvinte, ce omul cu mana si mintea lui isi face, nici dracu’ nu desface. Nu asa suna o vorba din popor?

Nu inchei aceasta prima parte inainte de a sublinia un lucru important. Cand la doi sau mai multi oameni le este dat sa fie multi ani de zile unii langa altii, iar unul dintre ei aduce suferinta celuilalt sau celorlalti (prin boala lui sau prin comportamentul ce il are), nu poate fi decat una din trei variante:
·      cei care sufera din pricina acelui om au karma acumulata fata de el (s-a intamplat ceva in alta viata, dar rolurile au fost in mod invers);
·      cei care sufera din pricina acelui om au karma acumulata fata de alte persoane sau sunt intrupate intr-o familie cu blestem de neam, iar cel ce este motivul suferintei vine cu o astfel de misiune, de a ajuta pe apropiatii lui ca prin acea suferinta, ei sa inteleaga niste lectii de viata si sa isi spele acea karma.
·      acel om are de ispasit o karma foarte grea si atunci vor veni in jurul lui oameni care sa il ajute, aceia avand o datorie fata de el, pentru ca si ei au fost ajutati la randul lor de acela, in alte vieti trecute;
Observam ca in ultimul timp se nasc foarte multi copii cu mari probleme de sanatate. Sa stiti ca rare au fost cazurile in care mi s-a permis dezlegarea ADN-ului vreunui copil bolnav. S-a datorat asta faptului ca buba de fapt nu era la copil ci la parintii lui, in special la mama. Parintii sunt de fapt cei ce au de rezolvat anumite probleme karmice, iar copilul, prin boala lui, le aduce suferinta pe care trebuie sa o ispaseasca pentru ca ei sa isi poata spala acea karma. De multe ori karma aceea a parintilor este chiar fata de copil. I-au facut un mare rau in alta viata (atunci fiind intrupat fiecare in persoane diferite, nu neaparat rude sau avand acelasi sex ca in aceasta viata), iar acum, a venit vremea reglarii conturilor. Vad deseori parinti revoltati pe medici ca nu pot face nimic ca sa le ajute copiii, in conditiile in care primul pas ce ar trebui facut de acestia este iertarea pentru tot si toate. Reprezinta aceasta cheia ce deschide usa multor rezolvari ulterioare. Despre toate acestea insa vom povesti mai multe in articolul ce urmeaza.

 Toate cele bune!


20 de comentarii:

 1. Teoria karmei/reincarnarii contravine religiei ortodoxe,cel putin.
  Eu cred ca Biblia a fost modificata prin scoaterea pasajelor si referirilor respective.
  Dvs ce alt argument/metodologie aveti in sustinerea karmei?
  Ar trebui ceva care sa nu poata fi contrat...
  M-ar bucura si m-ar lumina un raspuns!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dragul meu, ce pot sa iti spun? Sa imi puna cineva niste electrozi la cap, sa se conecteze la un ecran mare si sa vada ce vad si eu cand am comunicari cu Cerul. Altfel cum sa pot demonstra? Eu nu sustin aceasta teorie pentru ca asa am gasit scris in carti. Oricum, pana sa am propriile mele comunicari, o credeam clar, o stiam din mine, inca de cand eram copil. Nu aveam 7 ani impliniti cand imi povestea bunica mea din biblie. Imi dadeau cu virgula rau de tot multe lucruri ce mi le spunea de acolo. Am scris un articol despre viziunea mea legata de acest subiect - tristar77.blogspot.com/2015/10/cu-sau-fara-reintrupare.html. Daca vrei, poti sa il citesti.

   Dar daca vrei, iti expun si o logica inginereasca. Sa presupunem ca fiecare suflet este de sine statator. Vine intr-un corp ce se naste si pleaca dupa moarte, in iad sau in rai, dupa fapte. In alta ordine de idei, stim ca Dumnezeu este iubitor de oameni si este drept. In acest fel, corect este ca fiecare sa plece cu sanse egale inca de la nastere. Stim insa bine ca nu este asa. Unii se nasc sanatosi tun, au copilarie minunata si viata binecuvantata. Altii sunt vai de mama lor pe toata viata. Unii inca de la nastere sufera de tot felul de boli grave astfel incat nici nu isi pot pune problema pe toata viata lor de fapte bune sau fapte rele, pentru ca ei sunt din start incapabili sa isi poata coordona faptele sau chiar sa le faca. Vine biserica si spune: pacatele stramosilor. Vin si eu si intreb: dar de ce ar vrea sa vina un suflet sa stinga niste pacate ale unor familii? De ce n-ar experimenta o viata frumoasa si plina de lumina? Iti spun clar ca pe teoria bisericii ortodoxe, desi exista multi lucratori in ea ce nu sustin aceasta teorie, dar nu au cum sa o spuna si public pentru ca le este interzis, nu imi poate da nimeni un raspuns la aceasta intrebare care sa stea in picioare.

   Nu stiu ce sa zic, insa facand o analiza a tuturor tiparelor umane, mie mi se pare atat de logica teoria reintuparii, incat percep ca pe o pierdere de vreme sa caut demonstratii pentru asta.

   Ștergere
  2. Din cate stiu eu, daca se permite, avand o nastere care ma indreptatea sa capat info rezervate elitei planetare: pe vremuri toti stiam de karma, iar preotii erau cei care supravegheau indeplinirea planului karmic de incarnare.Dar, oamenii au inceput sa refuze sa treaca prin experientele dureroase stabilite pt intruparea respectiva motivand ca pot sa faca ce vor intrucat avand la dispozitie 108 intrupari pot altftel dispune de viata in curs, preferand sa se distreze cat mai mult si sa aiba in ultima intrupare planul de suferinta de dus la indeplinire.Asta a dat peste cap tot puzle-ul karmic planetar, deoarece aici se stabilea cine sa fie parintii, conditiile de viata necesare de la parinti pt anumite lectii atat de la parintii omului cat si cele ce trebuiau asigurate fiilor, care si ei aveau plan karmic de respectat pt intruparea din acei parinti si tot asa. Atunci preotii s-au dus la imparateasa Elena si la fiul ei Constantin sa se planga ca nu pot indeplini planul karmic in aceste conditii.Si, ea a decretat sa fie scoase afara din Biblie invatatura despre karma, si uite asa s-a uitat. Samtamiile nu au karma, ei sunt creatii efemere, de o singura viata, majoritatea sunt controlerii nostri. Ei nu sunt creati de Sus, corpuri cu ceva fara suflet in ei. Nu dau detalii, dar pe acestia se bazeaza sistemul de control.Sunt si clone create si intrupate, sufera si ele, creaza si ele energii pt a se hrani cei intunecati. Stefan cel Mare a ucis la clone de zor cand navaleau popoarele migratoare si nu a acumulat karma din acest motiv oricati a ucis in batalii, el a acumulat karma insa in alt mod, placerea feminina, dar o parte a si ispasit-o cand fii lui au murit pe campul de lupta, apoi fiica iubita a reginei Maria de Mangop i-a fost tinuta prizoniera in Rusia unde o casatorise din ratiuni aparent de stat, dar si aceea fusese o karma acceptata pt a-l ajuta pe el.
   Sper ca nu inoportunez cu comentariul meu. Va marturisesc sincer, eram atat de indoctrinata via beserica si am putut accepta foarte greu ideea incarnarilor succesive, dar experientele mele speciale de viata m-au obligat sa caut adevarul si asa m-am convins ca e real, se pot explora vietile anterioare fie prin hipnoza/autohipnoza care se poate invata in Bucuresti sau prin visele lucide, ce se invata la cursul de IAC, ce te invata iesirea controlata din corp. E in Portugalia organizatia aceasta ce face calatorii astrale constiente in scopul explorarii astralului de peste 30 de ani oficial. In anul 1967 ma duceam si eu la ei sa vad ce fac, acum suntem in 2017, si am urmat in 2011 sau 2012 cursul lor la Bucuresti, unde ei spuneau ca organizatia lor este de cca 30 de ani, deci intai au functionat cu caracter inchis vreme de cca 20 de ani.La curs, in timp ce predau una dintre tehnicile lor de monitorizare a adormirii constienta in vederea iesirii din trup mi-am dat seama ca eu stiam in copilarie tehnica aceasta tot de la ei, in urma unei vizite generate de curiozitatea de a lua pulsul planetar pe domenii de aceasta natura, mai speciale. Pana si doamna portugheza ce ne preda ne spunea ca ea se dedubla nativ de copil, bunica ei la fel, insa nu se vorbea in familia lor de acestea, ceea ce te dezarmeaza si nu stii ca e un proces firesc, dar care necesita indrumare. Mie imi dadeau indrumare cei din serviciile secrete, stiam dar apoi mi s-a ordonat sa nu mai merg acolo.Si, totusi ne-am intalnit dp 40 de ani in plan fizic.Acolo am facut prin vis lucid investigatii despre vietile mele trecute si mi s-a permis sa descopar un mare secret pe care manuitorii mei nu ar vrea sa il fi descoperit. Dar, cum vor fortele benefice planetare si universale astfel sa se intample.

   Ștergere
 2. Mulțumim pentru tot d-na Mihaela.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mulţumesc frumos Mihaela pentru aceste explicaţii. Bine ar fi să gândim pozitiv ca să nu avem parte de blesteme şi de o carmă negativă!
  Cu mult respect Mirela T

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu gandirea pozitiva te ajuti sa te eliberezi mai repede si mai usor de ele. Este nevoie insa de truda mare de tot pentru unii oameni, ca sa poata anihila asemenea amprente. Iar cine poarta o karma foarte grea, cu greu isi poate impune sa aiba gandire pozitiva. Este un soi de cerc vicios din care nu poti iesi chiar usor. Teoria este simpla pentru toti. Practica insa ... ne cam omoara.

   Ștergere
  2. Cred ca un prim pas dupa cateva afirmatii pozitive este exercitiul de recapitulare a tot ceea ce ai trait pana azi, derulat inapoi. Cei care au facut asta au declarat ca au obtinut o constientizare mai mare a sensului vietii lor, ca au sentimentul de a-si fi recuperat parti ale sufletului lor uitate in intamplari mai vechi, ca isi reamintesc de propriul lor sine de care vorbesc la persoana a treia si multe alte trairi semnificative.

   Ștergere
 4. Ceea ce inteleg eu, este ca ne hranim cu totii de la aceeasi sursa si anume de lumina, numai ca intunericul o preia prin / de la noi, care este mai diminuata. Daca ar prelua hrana/lumina/energia direct de la sursa, s-ar "electrocuta/scurtcircuita"? Sau raspunsul sta tot in balanta cosmica? Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Intelegi foarte bine. Suntem ca niste filtre pentru lumina, raportat la intuneric, dar ni se da si motiv de actiune, ca sa se poata manifesta balanta cosmica.

   Ștergere
  2. Eu, am avut o experienta care mi-a demonstrat ca si Tatal Ceresc poate adapta la exact situatia ta energetica cantitatea de lumina pe care o poti suporta. De aceea cred ca e doar un pretext pt a fi folositi astfel de cei desprinsi de la Sursa.Si ei au Tata Cosmic si prin urmare le pot da exact ce au nevoie fara a fi arsi. Dar a sfida Sursa folosindu-i infect copii, e apanajul ruatatii controloare ce detine aici suprematia in locul Lui Dzeu Adevarat! Tampitii ce se joaca de-a Dzeu fara a putea fi surse, doar daca se alimenteaza din noi! Iar noua ne confisca libertatea de a evolua spiritua. Ne pun sa facem tot felul de tehnici, rugi si apoi se imputernicesc din ceea ce facem, ei ne culeg roadele! Si, evident asa mentin sistemul lor asupra noastra: baterii de energie. Atat suntem pt astia si noi nu stim! Am vazut o exorcizare a unui preot budist. Exorciza un loc cu o fantoma.O femeie fusese violata de soldati infectati si a si ramas insarcinata, furioasa ca i se intampla asta se sinucise, apoi bantui locul. Vreme de ani localnicii o rugau diverse, prin ruga ei ii dadeau putere de manifestare, insa in ultima vreme nu mai era rugata. A fost totusi exorcizata si atunci ea explica mediumului ce aduse preotul prin trairi situatia ei.Preotul explica clar: cand oamul se roaga, isi da puterea lui interioara celui la care se roaga. Daca si o fantoma se poate imputernici din omul intrupat, va dati seama ce sursa imensa suntem noi? Iar cei ce ne-au limitat drepturile la doar atat... nu or sa ne scape din maini, caci ei sunt rupti de Cel de Sus, Sursa. Jalnic, dar pt a beneficia unii iar nu altii de bateriile umane, e lupta ocultata noua, beneficiarii isi pun oamenii lor in varful ierarhiei planetare substituind Nobilimea Alba din Isus cu cea Neagra, uzurpatoarea celei Albe ce le da lor drept asupra ... tuturor oamenilor in stapanirea lor, iar nu a Lui Dumnezeu Real. Asta e! Intreb: sa-i iertam ca sa continuie?

   Ștergere
 5. Ortodoxia este si ea o cale spre Tatal Divin,ca orice cale,mai are si bolovani.Un raspuns in privinta karmei il da marele spirit opalic Ligurda He in scrierile preotului george vasai,cartea o gasiti pe net si se numeste chiar Ligurda.Sa va fie de folos,Elena c.

  RăspundețiȘtergere
 6. Am citit cu mare interes si confirm cele scrise mai sus legate de diverse stringuri conectate direct la corpul fizic. Se conecteaza in continuu 24/24 si dau stari de rau, dureri de cap crunte, lipsa de energie, oboseala, etc. Au aparut brusc atunci cand a venit "momentul". Nici o terapie nu functioneaza, dureaza de 6 ani si confirm ca am gena 19 care conform "Cheilor genelor" cere "sacrificiu"/munca in favoarea intregului. Intrebarea mea ar fi daca e normal ca aceasta "munca" sa dureze atat de mult timp si cu simptome care te transforma in leguma la modul ca nu mai esti bun nici pentru tine si nici pentru ceilalti... sau devii un fel de vehicol prin care se curata diversi (oameni, entitati)si e normal sa te simti asa... am incercat rugaciunile de mai sus si functioneaza pana la un punct. As aprecia orice sugestie ;). PS: ar fi grozav daca fiecare din noi ar face un efort sa iasa din starea de victima sub toate formele ei si sa-si constientizeze + rezolve partea lui de umbra. In modul asta ar face un serviciu intregului, impactand si ridicand vibratia intregului camp vibrational. Ceva imi spune ca bresa de intrare pentru aceste agresiuni ar putea fi chiar starea de victima in care stam uneori fara sa ne dam seama, de la victimele sistemului politico-administrativ pana la victimele propriilor noastre minti si apoi vinctimele atacurilor energetice. Victimizarea e Cheia 55 care se gaseste online si are impact pe plexul solar, acolo unde va avea loc marea transformare. Cred ca daca impartaseste fiecare din putinul lui putem pune cap la cap acest mare puzzle in care sintem si am face inca un pas spre unime. Recomand lucrul cu "Cheile genelor", e absolut revelatoriu!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai fost de ailalti identificat cu gena asta, te vor folosi toti profitorii si nu se vor schimba, doar te vor sacrifica egoistic.Ei vor merge cu lumina furata inainte, tu nici cu a ta. Pt ei esti un instrument, nu mai ai drepturi, necesitati, ca ei au privilegii,ti se deruleaza aiurea modificat viata in rau tie, lor in bine nepermis, tu si de le ai te calca in picioare si ti le neaga/fura ca asa au interesul, chiar daca ai o misiune, lor nu le pasa, o considera nesemnificativa desi poate are scopul de a ajuta un popor intreg si iar nu le pasa. Numai sa te afle ca o ai, te vad in beserici ai nevazuti ce nu-s ingerasi, ci-s reptilienii popilor si te vad ailalti hibridati, slugile intailor, micii cenusii. Dpa te folosesc cum cer imparatii pamntului cu care religiile toate curvesc de zor; pe langa mai cer asti din serviciile secrete ca stiu si ei, au acces la Inalta Cunoastere Ezoterica, apoi tiganii stiu, unii-s slugi popesti, altii la politicieni, isi invata etnia incet incet totul si numai romanii nu stiu, apoi familiarii popilor. Asa ca asta e jocul, nu ajungi decat ca sa fii folosit in actualele circumstante planetare. Refuza in inima sa fii folosit, orice sentiment/trairi ti-ar trimite, e lucratura, te detaseaza, nu esti de neinlocuit. Spunele ca nu vrei.Faptul ca dureaza atat demo ca esti abuzat, poate de cei ce vor sa scape de karme hade de tot. Poate ajungi in locul lor si in infern, asa ca taie scurt si urgent. Mie asta vrura sa imi faca recent.In locul a 5000! .Incepe a te considera tu pe tine ca important si ca nu vrei sa fii folosit, sa vezi cum pleaca duhurile ce iti aduc alea, altfel stau gramada prinse de tine, toate-s pe ceva trimise, de la cineva, fie popi, fie...profitori; se va creaun zid impenetrabil prin vointa ta. Vor exista accesari brutale, asa am patit si eu, vad dupa cearceaf, cand e mototolit si rascolit tot atunci a fost iar un abuz ca nu am vrut sa execut, au si abuzatori brutali.L-au vrut pe Ghita si l-au prins. Stie ca nu am vrut sa particip! Dar oricum limitezi destui.Si, continua.E destul sa negi orice vine din religii, nu vin de aia buni la tine, de ai gena asta, vin ai de nu-i vrei.De ai vedea in duhul, ai vedea cum vin energii si in beserici, ca tortul dobos, straturi albe+negre, asta e intunericul din beserici ce contracareaza - daca o mai face, depinde de popa ea sau nu pe-o mana cu asti de la putere - cica intunericul nebesericesc.Tot un drac, joaca roluri doar.

   Ștergere
 7. Smintita Romaniei a incercat plina de frustari in inarna dintre anii 2009-2010 sa devina Taror Planetar, adica omolog pe Intuneric al Dzeului Planetar. Nu i-a reusit pt ca au vazut multi si au impiedicat distrugerea planetei prin utilizarea cristalelor polarizate negativ ale Atlantidei pe care le cautau noaptea cu ajutorul unui dispozitiv energetic de accesare a trecutului 60 mii ani cu care eu sunt inzestrata. Informata ca se cauta pt a provoca cataclismul final al civilizatiei actuale am cerut sprijin Parintilor Cosmici si celor care pot,vor si trebuie sa duca mesajul catre Ei, eu nefiind in conditia de a fi sigura ca pot singura sa fac aceasta din cauza modului cum m-au descompletat si fractionat pe corpul energetic. Mi-am pus si aparatul luat de la AIM se emita la cap si asa am dormit cateva nopti. Cu concursul multora mesajul a ajuns, instrumentul meu energetic a fost scurtat ca sa nu mai poata prinde trecutul decat 200 ani, au fost in alt mod descoperite si preluate cristalele, duse unde acestia nu le pot accesa, apoi refacut instrumentul meu ca inainte. Asa a fost de o catastrofa planetara salvata toata suflarea atunci. In 2016, noiembrie, Smintita Romaniei primeste o suma de 300 milioane euro ca sa distruga cu atac energetic Romania via conflictul ruso-american cu ocazia transportarii din Turcia a rachetelor nucleare. Apoi vine sa vada tot cu instrumentul meu energetic ce pateste daca o prind astia si, murea de frica ca o omoara daca o prind astia, adica cei care o stiu de ce e capabila si o monitorizeaza. Si, in mine era de serviciu unu, om politic, initiat in multe, tras pe tusa acum. Si ii zice alaturi de mine:"Sigur ca te omoara." O intreb- am eu ceva ce ii face sa zica adevarul- "Dar de ce vrei sa omori toata Romania?" Raspunde, "Ca sa le iau banii din conturi, ca le-am identificat cu ajutorul micilor cenusii" Stiam ca plateste acest gen de servicii; nu e o noutate ca ele sunt disponibile catorva. Toate tarile au, ea amana cumpararea lor de la rusul ce-i avea si investiga de cativa ani, deoarece primea 10% din tot ce adunau acesti pusi de ea la butoane. Am vecini care au efectuat astfel de servicii pt Smintita si nu ii lasa sa foloseasca ce au depus in offshore-uri, trebuie sa traiasca modest, ba sa si lucreze pe salarii modice in Ro. Scopul ei era sa le ia totul, deja aranjase unde sa ii depoziteze pt incarnarea urmatoare, dar inca nu avea totul pregatit si se temea ca unii stabiliti inafara tarii o vor lichida. Apoi, ma trezesc cu ea la mine, ca imi zice ca vrea sa experimenteze cum e sa traisca rau in mine. Iar eu nu pot sa ii raspund nimic, nu inteleg ca e consecinta karmei ei, ca isi lasase o constructie energetica a fiintei ei in mine si ca imi deturna iar viata ca dupa incercarea din 2009-2010, cand nu mai scriu ce imi facura, ca eu fui chinuita si acuzata de acea tentativa si cum mintira ca sa scape. De azi, nu mai au contracte de supunere rudele mele. Din 2014 ma chinui s le elimin, dar au pastrat copii prin istetimea demonilor. Azi cred ca au fost preluate ultimele doua, ieri fusese aparent ultima. Si acum fiind fara ele, incep sa vina unii sa imi arate ca acum traiesc rau pt ca aia a vrut sa distruga atomic tara aceasta.Am incercat sa fiu sumara, povestea e mult mai lunga, dar 5000 de caractere... Eu nu vreau sa isi puna in mine sau in ai mei karma Smintita Romaniei.

  RăspundețiȘtergere
 8. Ca intotdeauna exista smekeri si prostii care fac lucrarea in locul altora, fara sa stie si deobicei inselati in sensul ca una li se zice in discutia de astral sau telepatica si alta se face defapt. Eu as zice sa incerci si tehnica eliberarii emotionale, dar nu pe principiul enuntului" ma accept cum sunt" ca nu esti singur si nu vad de ce ai accepta o serie de puslamele ce tin in time corpurile lor energetice aducatoare de pacate in fiinta dtale. www.terapianaturala.ro, Tehnici de Eliberare Emotionala-2. Apoi hipnoza la Calogero Grifasi care poate hipnotiza pe cineva in locul tau.Sa stii ca trebuie sa intelegi ce enunturi sa dai ca sa scoti energia straina abuziva din fiinta ta.Daca vrei si imi detaliezi problemele pot sa iti acord timp sa vedem ce se poate face, un sfat e bine venit. Orice mana de sprijin o intoarce Omniversul inapoi si cui o da la vremea cand ea este necesara.

  RăspundețiȘtergere
 9. Scuze, am uitat sa iti dau adresa mea de e-mail: atrana9@gmail.com.

  RăspundețiȘtergere
 10. Simtind o "chemare", am intrat pe blog si am vazut cu mare bucurie ca cineva avea o posibila solutie pentru simptomele mele si tin sa-i multumesc Romanitzei pe aceasta cale si mai ales Mihaelei care ne permite sa adaugam si noi din ce stim pe blogul sau! Conteaza sa ajutam fara sa cerem mereu ceva inapoi, e o energie care se intoarce oricum sub o forma sau alta, si uite ca Universul imi raspunde prin intermediul vostru! Am incercat ce mi s-a sugerat mai sus si am descoperit ca erau entitati care si-au pus parti din ele sau chiar entitati intregi in corpurile mele si se hraneau cu energia/Lumina mea si m-am lamurit testand: am chemat Sfanta Treime si alti sfinti si ajutoare si am cerut sa fie inlaturare din toate corpurile/structurile mele toate partile din alte suflete care nu-mi apartin si care nu e cazul sa fie la mine apoi am asteptat sa vad ce se intampla. Am cascat intens de multe ori si am avut impresia ca au fost plasate inclusiv organe bolnave (cu cateva zile inainte m-am trezit cu dureri bruste si inexplicabile de ficat plus ma simteam batrana cu toate ca sint un om tanar si nu intelegeam de unde vine asta si de ce nu reuseam sa scap de sentimentul asta care se tinea ca scaiul de mine). Dupa toata eliberarea din cascat, am simtit in sfarsit capul limpede, mi-am simtit cu stupoare ceakra inimii si mi-au revenit stari de mult uitate. Cum banuiam, la scurt timp dupa asta, au revenit simptomele bine cunoscute. In zilele urmatoare au continuat procesul si inca se mai curata si voi continua. In spiritul impartasirii experientei pentru ca realizez din ce in ce mai mult ca numai impartasind si fiind uniti vom reusi, pentru toti cei care experimenteaza stari asemanatoare cu ale mele, totul incepe cu o presiune in spatele capului in dreptul ceakrei 6 si continua cu senzatia de nas infundat si apoi cu stari generale neplacute, senzatia de surub in ceakra inimii, digestie lenta si balonare, lipsa de chef si mai ales se stranguleaza strasnic accesul la lumina pe ceakra 7 incat esti obosit mai tot timpul, capul greu, si oricat ai dormi, e inutil. M-am intrebat unde am gresit ca s-au deschis aceste portite. In momentul in care m-am trezit, am avut impresia falsa sau nu, ca am venit sa salvez lumea. Probabil ca am venit doar sa particip cu partea mea la aceasta schimbare. Crezand acest lucru, intarit de o doza buna de orgoliu, am deschis poarta catre toti cei care vroiau sa fie salvati sau doar sa profite. Din cele citite anterior, mi s-a reamintit faptul ca ne hranim toti de la aceeasi Sursa de Lumina, de la care se hraneste inchusiv intunericul, dar, pentru ca si-au pierdut accesul la Lumina, profita de Lumina celorlalti pentru a putea fi in viata. Cum se conecteaza la noi? Se conecteaza la noi prin frecventele noastre de vibratie joasa gen frica, invidie, agresiune, orgoliu, judecata/barfa, depresie, si tot restul. Se intampla atat de repede si-ti da viata peste cap intr-un timp atat de scurt incat nici nu-ti dai seama ce ti s-a intamplat. Este foarte important sa ne constientizam viata si sa purificam cat de mult mentalul pentru a nu mai hrani genul asta de agresiune. Sa fim vigilenti: in momentul in care corpul fizic incepe sa se simta ciudat, imediat trebuie luate masuri. Atentie mare la vise: azi-noapte am visat ca o entitate care se deghizase in mama (am observat in diverse vise ca se deghizeaza in cei dragi), a insistat sa mi se faca o injectie pe care nu o consideram necesara si in vis, aproape ca m-am prabusit. Cand m-am trezit din somn, am cerut Sfintei Treimi sa-mi curete tot lichidul care mi-a fost administrat in timpul somnului si a urmat o alta serie de cascat... Mi-ar placea sa existe un "Manual al trezirii" (nu al ascensiunii) cu toate aceste pericole la care ne expunem brusc si fara cunoastere care sa ne explice lucrurile astea (poate ca exista informatia asta scrisa undeva dar eu nu am dat peste ea.. sau poate ca pana la urma fiecare afla de unde poate si asta il intareste, il face sa creasca si sa se pregateasca pentru ce are de facut. Spor tuturor!

  RăspundețiȘtergere
 11. Cand mai vin la tine, sau ii visezi, pai nu era vis, era o interferenta eneregtica cu tine ca sa re acceseze n timpul somnului cand suntem cel mai vulnerabili, iti dau un pont, cu mana ta energetica ce poate fi imensa dpa necesitati, pe intentie ii prinzi de ceafa si te uiti in ochii lui/ei/mama falsa. Si il tii asa, te uiti in ochii lui, ii tragi si palme daca nu se arata real cine e. Si asa vezi cine este, poti sa ii ordoni sa faca ce vrei, ca e in sfera ta eneregtica, eu in locul tau i-as chinui putin, ca tot se amuza copios pe seama noastra si tot pe intentie i-as deschide un portal intr-o dimensiune superioara- nu prea mult, numai cat sa simta disconfortul pe pielea-i parsiva - si acolo l-as expedia, as inchide portalul dupa el/ea si sa vezi ca se restrange numarul lor, ca iese ala cu chiu cu vai afara- cred ca tot tu treb sa il scoti dp vreo trei ceasuri ca sa spuna celorlalti- si le zice ce napasta ii facui. Da-le ca ai drept karmic. Si noi avem drept karmic sa ne aparam de abuzuri, care-i beteag sa mearga la medic, nu sa fie intentionat neatenti, stiu ce spun ca am si inteles dc se neglija unul, am vazut si desi i-am zis nu-i pasa, zicea:"Las`! si zambea misterios. Asa am inteles ca putea transfera altuia boala si de aceea nici nu ii pasa.Si mie imi fac injectii... mai ales vecina ce e asistenta medicala...Acum care vine pe la mine, iau picamerul si incep o lucrare, pun dinamita cat are coloana vertebrala,il pun in spatiu specific pt explozie controlata, crez ceva pe loc prin intentie, un cilindru transparent, imposibil de distrus prin detonare si dau foc pe intentie, asa mai pierde vizitatorul cate o prefigurare, dar au minim 20, insa nu le place sa li se ia/piarda.O, daca vrei poti sa le trimiti direct la corpul fizic apoi bate-n crestet fie lui fie si mandantului; de obicei sunt lucrari platite; nu vad dc numai executantul via serv poate sa guste deliciile cu care ne incanta pe noi. Si daca ajungem sa oferim deliciile chiar platitorului, acela va renunta la a mai utiliza nepriceputa aceea. Rezultat, impuscam doi iepuri cu un foc, apoi vigilenta ca poate vine de ciuda, o prinzi si o vari in alta dimensiune, o tii acolo, pana plange, promite ca nu mai face... Poti sa lasi un fir intre usile portalului ca sa poti trage de el cand vrei sa o intrebi daca s-a cait. O mai lasi sa stea, ii mai dai energie inalt vibratorie prin fir, o pui in ascensor, mai urci, mai cobori, te joci pana o aduci in starea de obedienta si smerenie.Nu e nici pacat, e greu sa aflam ca putem si ce puternici suntem defapt. Dar, puternic e acela nejefuit si care nu da puterea popilor in temple de jaf.
  PS: habar nu am dc mi-ai multumit! Ai facut tehnica de eliberare? EFT-ul e f puternic....trimite la autor ce a pus/facut acela asupra ta....Sau doar ai priceput ca erai uzat de tot felul de aia cu nivel de constiinta lipsa?
  Cert e ca daca ei vin sa se joace cu noi jocul lor, noi ii putem face sa joace jocul nostru pt ca nu noi ne-am dus la ei, ci ei au venit, pai daca au venit inseamna ca vor sa joace jocul nostru, ala cu ascensorul, cu picamerul, poate inventam unul cu colectia de prefigurari pline de boli/pacate, etc si facem parada la sot. Mie, una ce e tiganca-tamaduitoare mi-a zis in Bazilica Sf. Petru, ca ea ca tiganca are 20 de prefigurari si inca 9 pt ca e si curva si sa nu se prinda sotul ei, ca legea la ei e ca le taie nasul...Si, acasa ducea bani din prostitutie, zicand ca face descantece.Nu as fi stiut niciodata asta, dar erau 5 asupra mea in inaltul basilicii cand eu citeam psaltirea Maicii Domnului si preotii le-au vazut, le-au intrebat cine-s, ele au zis:"Noi suntem curvele", popii le-au luat prefigurarile, tamaduitoarea furioasa a venit sa imi tipe in urechi, ca ce daca preotii din Vatican i-au luat ei o prefigurare, ca ea are 20 si inca 9. Am intrebat-o dar Papa cate are, pai el are 20! Ma tot miram cum papa are 20 si ea 29. Seara a venit alta sa ma invete cum se face si cum se desface o prefigurare.

  RăspundețiȘtergere
 12. Dar au oprit-o si mi-au adus-o pe Sfanta Varvara ca ea sa le preia lor pacatele pt ca cica imi gresise mie sfanta atunci cand eu i-am cerut ei ajutorul; era de ziua ei, zi cand - si nu stiam acest adevar atunci, toti au multe cereri si sunt extrem de ocupati. Si, cum ma inspirasem din viata ei, voiam sa intru la manastire ca ea si sa dus averile de ereditat la manastire zestre, eu incepusem sa ii spun ca e de recuperat aia si aia si aia, sfanta s-a infuriat si grabita mi-a taiat vorba zicandu-mi:"Pai pe tine te intereseaza numai cele lumesti" si dusa a fost! Interzisa de deductia ei eronata, m-am blocat. Anii au trecut, ce era de recapatat a intrat pe mana smekerilor, eu am ramas cu un nod in gat si multe pt a pune laba pe patrimoniile acelea imi facura. Ma si gandeam ca daca sfanta nu s-ar fi grabit asa, era diferita viata mea, as fi fost scutita de multe injosiri. Asta au stiut curvele si asta le fu acuza fata de sfanta. Din pacate sfintii pot fi legati sa nu activeze, pot fi dezlegati si cam in ziua lor sunt. Parca simteam eu cand am chemat-o, ca atunci trebuie sa ii spun totul. Dar... Mirata ca au adus-o si ea voia sa se duca la iad in locul lor, am simtit ca ceva nu e in regula, era ceva neconform cu Adevarul/Dreptatea lui Dz. I-am zis sfintei- alea plecasera - :"Sati tu aici langa mine si fa ce fac si eu. Am facut mai nimic, binecuvantam Ierarhia Celesta, nu cea popeasca, ca info nu e acolo, mi-a parvenit mie odata si cu sfanta ce ma asculta, apoi si ea binecuvanta, incet incet s-a dezmeticit de cap, era hipnotizata pe dublul spiritual al creierului si a inteles ce fraiereala urata ii pregatisera astea. S-a dus, nici prea mersi nu zise. Apoi au venit cele doua tiganci din spatele curvelor, mama si fiica sa imi spuna ca ele stiu cum sa ma curat, sa fac sex cu un tip pe intentia ca acela sa se umple cu imi facusera mie ele, prin hrana si ... nu stiu eu ce si cum facura. Dar, nu am putut sa napastuiesc pe nimeni, imi repugna, era dincolo de ce sunt eu creata. Asa, ca uite asa am ramas plina de mizeriile altora...Oare Dreptatea lui Dzeu, nu vede astea? Cine imi da mie anii irositi aiurea? Nici Dumnezeu si nici sfintii Lui. Realitatea asta e urata si nemiscarea lui Dzeu o urateste si mai si. Recent, am mai inteles una lata si urata, tradarea mea cumplita vine de la Tatal meu din Cer, inger Elohim, Creator.Abia face una de reparare a abuzurilor, ca da permisiuni de a strica totul astora de intuneric deranjati de lucrarea sa. Asa ca l-am renegat, blestemat sa fie in trup ca mine cu Unul ca El vrajmas, la mana astora!Sau sa ramana fara fii creati de el.Si, deja inca alti doi, tot ca mine bagati in belele chiar de el, l-au renegat.Iata realitatea noastra.L-au judecat ... intunecati, ziceau ca si o jivina e mai bun parinte, ca nu fac nici tiganii ca el si aceia isi invata copii, nu sa ii tina inocenti si naivi ca sa fie prada sigura pt cei ce dpa astea umbla, sa ia din cei creati de cer inalt zestrea data lor. Si, mie pt asta mi-au facut totul...Nu i-a pasat nici de misiunea data de Isus mie...Cred ca e controlat dintr-un univers de intuneric.Nu dau detalii, pt ca 5000 caractere...

  RăspundețiȘtergere