duminică, 12 martie 2017

CALEA AURIE – PARTEA I – DESPRE KARMACALEA AURIE – PARTEA I – DESPRE KARMA


Dragii mei,


Dupa cum am promis intr-un articol trecut, imi propun ca prin acesta de astazi sa pornesc o recapitulare a tuturor informatiilor legate de eliberarea noastra de sub talpa fortelor intunecate, atat cat am primit pana la acest moment. Voi reuni toate instrumentele de lucru intr-un sistem pe care mi-a venit in gand sa il denumesc “Calea Aurie”.
Ce simt cand pronunt “Calea Aurie”? Eu vad acest nume ca pe o expresie a drumului evolutiei noastre, ghidat de Sfantul Duh. De aceea, putem considera ca denumire alternativa: “Calea Sfantului Duh”. Acesta este motivul pentru care Calea Aurie include tot ce este imbaiat in Sfantul Duh. Calea Aurie este Tatal dar este si Mama Divina. Calea Aurie este Fiul dar si Ingerii si Sfintii. Calea Aurie le include pe toate fiintele iubitoare de pace, ce tanjesc sa fie mai bune si mai pline de iubire, daruire si compasiune, indiferent ca ne gandim aici la oameni sau la alte civilizatii.
Daca ar fi sa vedem Calea Aurie ca pe un tip de drum evolutiv, atunci putem afirma fara doar si poate ca exista multe Cai Aurii. Exista feluri diferite de manifestare si multe instrumente care intr-un final se vede ca ne conduc spre acelasi punct, pentru ca de fapt, toate Caile Aurii converg intr-un singur punct: Sursa a Tot ceea ce este.
Inainte de a expune orice metoda, specifica acestei Cai Aurii pe care eu o urmez si poate si o parte a cititorilor acestui blog, este necesar sa trecem in revista cauzele suferintei, caci pana la urma, in viziunea noastra omeneasca, diminuarea pana la incetarea suferintei este tot ceea ce ne dorim. Pentru ca nu este putin de scris la acest capitol, voi reuni aceste informatii in aceasta prima parte, intitulata: “Despre karma”.
Sunt multi cei ce isi doresc lucruri marete: masini, case, functii inalte. Dar cand dintr-un motiv sau altul, incepe sa se manifeste intr-un mod acerb suferinta, tot atat de multi sunt cei care si-ar da toate palatele din lume, numai sa se elibereze de ea.
De ce exista suferinta pe Pamant? Pentru ca asa este planul pentru aceasta planeta. La acest nivel de vibratie se afla ea acum. Au existat la inceputurile ei vremuri mai bune, dupa care s-a instalat un proces de cadere, iar acum suntem in unul de ridicare. Totul este in Creatie precum valurile marii: sus-jos, inainte si inapoi. Este Balanta Cosmica. Omraam Mikhael Aivanhov, ce a scris o carte exact cu acest nume, “Balanta Cosmica”, aduce intelegerea clara ca nici un concept nu poate fi inteles fara opusul sau si ca acest dute-vino este de fapt motivul miscarii. Altfel ar sta totul inert, iar ce este inert este lipsit de viata. Viata este miscare.
Stim cu totii despre karma si stim ca facem multe plati pentru anumite fapte rele petrecute in aceasta viata, dar mai ales pentru niste fapte petrecute in vieti trecute, despre care insa nu ne aducem aminte pentru ca si uitarea aceasta face parte tot din felul in care arata Creatia la acest nivel dimensional si vibrational. Nu stiu cati sunt cei care s-au gandit in mod profund la karma aceasta. Eu am experimentat o astfel de cautare si intr-un final am intrat in incurcatura. Am ajuns la dilema cu oul si gaina. La inceputuri omul a fost creat ca o fiinta de lumina aproape de perfectiune. Caderea omului s-a petrecut atunci cand diferite civilizatii controloare au inceput sa faca manevre pe ADN-ul lui. De ce fac aceasta afirmatie? Pentru ca din toata increngatura un lucru am inteles in mod clar: realitatea oricarui om vine in perceptie si manifestare intr-un mod dictat de ADN-ul lui. NIMANUI NU I SE POATE INTAMPLA NIMIC RAU, DAR NICI BUN, lucru ce il mai scriu de multe ori pe la rubrica de comentarii, daca ADN-ul sau nu ar avea softuri care sa atraga aceste intamplari. Acum se pune intrebarea: de ce au putut civilizatii controloare sa faca modificari in ADN-ul unei fiinte perfecte? Ele nu ar fi putut face niciodata astfel de modificari daca nu ar fi fost scrise aceste softuri in ADN-urile acelor fiinte perfecte, ce au fost la inceputuri, oamenii. Singurul raspuns sta tot in Balanta Cosmica. Intervine in toate aceste procese Forta Divina, astfel incat Creatia sa se poata manifesta, sa fie in miscare. Nu ne mai intrebam in acest fel cine a fost mai intai, oul sau gaina. Este limpede pentru noi toti ca Oul se afla la Divinitate si ca acesta este cel ce sta la baza intregii Creatii.
Fara a mai sta sa ne gandim la cum s-a nascut karma, pornim simplu de la teoria ca o avem fiecare, in orice intrupare.
Karma negativa, dar si anumite efecte ale acesteia, stau la baza suferintei.
Karma negativa poate fi:
·  personala, ca urmare a faptelor rele personale comise in aceasta viata sau in alte vieti;
·    preluata. Acesta este un tip de karma care nu se poate muta intr-un anumit procent de la o persoana la alta decat in anumite conditii. Se pot face preluari neconditonate de la anumite persoane deoarece exista scris in ADN a se implini anumite misiuni. Suferinta generata prin astfel de preluari impinge catre rugaciune, trude si cautari, astfel incat, intr-un final, sa putem gasi tot ce avem nevoie spre a duce la implinire acele misiuni. In acest caz Spiritul nostru acumuleaza bile albe pentru care Divinitatea intotdeauna intoarce rasplati. De asemeni, se pot face preluari de la persoane urmarite de o karma grea, care insa, candva, intr-o alta viata sau chiar in aceasta, ne-au facut si ele noua un bine iar acum, intoarcem acel ajutor, acea datorie, sub forma unei preluari a unei parti din karma lor, atat cat este Voia Sfintei Treimi. In egala masura, acele persoane pot avea la randul lor karma generata de misiune sau karma preluata, iar daca noi preluam o parte, putem considera ca dam o mana de ajutor in implinirea misiunilor acelor persoane. Aceste preluari se pot face in mod constient insa in mare parte se fac la nivel de Spirit, fara ca noi sa constientizam. Cand simtim sa oferim un ajutor in acest fel, la modul constient, este bine sa definim o limita prin cererea sa se implineasca atat cat este in Voia Sfintei Treimi si DACA este in Voia Sfintei Treimi. Daca nu facem aceasta cerere, putem sari dincolo de acea limita, intrand astfel pe zona lectiilor de viata ale acelor persoane. Nu este prea bine vazuta de Sus o astfel de actiune, oricat de mare ne-ar fi noua dorinta de ajutor. Daca ar fi totul atat de simplu, nu credeti ca ar putea veni dintr-o data toate Fiintele de Lumina din Ceruri si ne-ar spala pe toti de tot ce este de spalat? Ar putea sa o faca dar in egala masura stiu ca nu este permis. Ar destabiliza modul in care trebuie sa curga experientele la acest nivel vibrational. Trebuie sa intelegm odata pentru totdeauna ca daca ne aflam in 3D, atunci experimentam lucruri specifice lui 3D, asa cum este el creat. Daca vrem sa nu mai avem suferinta atunci trebuie sa mergem catre zonele de vibratie superioara, lucru ce ni-l dorim multi pentru planeta noastra. Dar pentru asta trebuie sa muncim.
·      de neam, ca urmare a intruparii in cadrul unei familii in care se perpetueaza unul sau mai multe blesteme de neam, familie care se poate extinde si catre zona de oras, popor sau tara. Cu alte cuvinte, acest neam poate fi interpretat fie ca ruda, fie ca popor. Acesta este tot un fel de karma preluata, care se intampla insa printr-o alegere de Spirit, inca de la nasterea noastra.

ADN-ul nostru este suportul pe care stau inscrise niste softuri, sau programe. Exista niste chei de baza, in numar de 64, ce sunt inscrise in orice ADN. Fiecare cheie are trei niveluri mari de functionare: joasa vibratie sau umbra, medie vibratie sau dar si inalta vibratie sau har. Fiecare dintre aceste trei niveluri mari are o multime de subniveluri. Sunt acestea informatii expuse in cartea “Cheile Genelor”, avandu-l ca autor pe domnul Richard Rudd. Este o carte ce am recomandat-o in multe randuri si care este o scriere de mare valoare. Suferinta in manifestare, indiferent de natura ei (boala personala sau a cuiva drag, probleme in relatii, probleme financiare, etc.) se datoreaza faptului ca una sau mai multe chei functioneaza in zona de umbra. Se pune acum intrebarea: ce anume le face sa functioneze in zona de joasa vibratie? Pe de o parte pot fi de vina distorsiunile geometrice efectuate asupra ADN-ului, prezentelor de ADN strain sau ale altor lucraturi speciale. De asemeni avem raspunsul in faptul ca exista anumite lucruri inscrise sau plantate in ADN sau in corpurile fizice sau energetice, care creeaza legaturi cu zonele de intuneric, ca un fel de tuburi sau cordoane, prin intermediul carora se realizeaza un soi de sistem de vase comunicante. Lumina pe care noi o primim se duce in mare parte catre acel intuneric si mult intuneric vine catre noi prin acele tuburi. Tuburile acestea sunt de natura energetica facand conexiune directa catre iad daca putem sa il numim asa, iar alte tuburi sunt de natura tehnica si fac conexiune cu diverse civilizatii controloare, acestea hranindu-se in acest fel cu energia noastra. Tuburile acestea exista nu numai de la om la un spatiu intunecat, ci si de la un spatiu (locuinta, loc de munca, scoala, gradinita, etc), la un spatiu intunecat. Obisnuim sa le numim porti catre intuneric. Tuburile tehnice pot fi conexiuni in spatiu si dimensiuni, la momentul acum, sau pot fi conexiuni in timp, catre alte momente temporale, uneori la distante de zeci de ani fata de momentul prezent. Cand exista astfel de porti in spatii, oamenii pot avea stari de neliniste, depresii, dureri de cap, incapacitate de concentrare, stari de rau, dureri de corp, etc. Aceste porti tin de anumite puncte geografice date de asa-numita retea Hartmann. Exista puncte benefice si puncte rele. Cand inchiriem o locuinta sau cand construim o casa, noi nu prea dam importanta acestui aspect, insa a sta in astfel de zone malefice este ceva ce te poate narui cu totul. Daca ai un astfel de loc ca si sediu de firma, te poate conduce catre faliment o astfel de poarta, iar daca o ai in locuinta, te poti imbolnavi, poti ajunge la dizarmonie in familie, se pot intampla multe lucruri rele. Ca sa te aduca insa Universul sa te desfasori in astfel de spatii, este ceva generat tot de umbrele din propriul ADN.
Conexiunile acestea au ca si cauze posibile urmatoarele:
· pacturi din aceasta viata sau din alte vieti, incheiate cu intunericul, in special in manifestarile de magi negri sau vrajitori, pentru a capata putere;
·  pacturi de vanzare de suflet facute de noi insine sau de alte persoane asupra sufletului nostru, in aceasta viata si in alte vieti, pentru a capata anumite foloase materiale;
·  blesteme de toate tipurile, care se poate spune ca sunt tot un fel de legaminte facute cu intunericul. Ele sunt blesteme personale create prin cuvant (si suntem influentati si daca am blestemat si daca am fost blestemati) si sunt acestea inscrise ca programe in ADN si sunt blesteme de neam, prin pacate facute impotriva Duhului Sfant de niste stramosi de-ai nostri, care nu sunt inscrise ca si programe in ADN, pentru ca nu sunt ale noastre, noi doar angajandu-ne sa ajutam la stingerea lor. De aceea blestemele de neam se vad ca niste carti de blestem asezate la nivelul campurilor energetice ale noastre.
·  programe de magie neagra facute de cineva asupra noastra in aceasta viata sau in alte vieti. Aici este esential de stiut ca putem avea in ADN programe de magie neagra, vechi de zeci de mii de ani. De asemeni trebuie sa retinem ca orice blestem sau program de magie neagra are proprietatea de a atrage noi blesteme sau noi programe de magie neagra astfel incat sa fii cotropit de intuneric din ce in ce mai mult. Este ca sa spun asa ca un sistem care se auto-ambaleaza. Tot asa functioneaza in general toata umbra din ADN. La inceput avem o umbra mica pe una-doua chei. Aceste umbre atrag experiente ce vor genera alte umbre noi, inmultindu-se numarul de umbre. Aceste umbre vor atrage exepriente negative si mai multe si tot asa. Unica modalitate de a iesi dintr-un astfel de cerc vicios este cresterea vibratiei prin manifestarea iertarii, a iubirii, prin rugaciune, dezlegare si prin orice alte mijloace care conduc in mod cert la aceasta crestere a vibratiei (sportul, dansul, râsul, muzica, desenul, culoarea, lucrurile creative, faptele bune, daruirea fata de aproapele).
· memorii celulare ale unor lucruri rele ce ni s-au petrecut in aceasta viata sau in alte vieti. Daca ceva rau ni s-a petrecut candva, aceea a putut fi o chestiune legata tot de o plata karmica. Karma s-a stins dar a ramas memoria momentului care poate fi o frica teribila traita atunci, o ura majora, o rusine. Toate aceste emotii se constituie in niste cordoane ce conecteaza la anumite spatii intunecate. Intunericul se desfasoara si el pe domenii. Exista intunericul fricii, intunericul urii, intunericul rusinii, intunericul discordiei, intunericul separarii, etc. Toate acestea scad vibratia si duc cheile ADN-ului in umbra.
·implanturi energetice care sunt pentru blocarea unor capacitati, pentru furtul de energie, pentru controlul mintii si implicit al gandurilor. Sa nu uitam ca mintea este unealta de scriere in ADN. Daca permiti sa ruleze prea mult niste ganduri negative, le transformi in timp in soft ce se desfasoara in ADN. Cu alte cuvinte, ce omul cu mana si mintea lui isi face, nici dracu’ nu desface. Nu asa suna o vorba din popor?

Nu inchei aceasta prima parte inainte de a sublinia un lucru important. Cand la doi sau mai multi oameni le este dat sa fie multi ani de zile unii langa altii, iar unul dintre ei aduce suferinta celuilalt sau celorlalti (prin boala lui sau prin comportamentul ce il are), nu poate fi decat una din trei variante:
·      cei care sufera din pricina acelui om au karma acumulata fata de el (s-a intamplat ceva in alta viata, dar rolurile au fost in mod invers);
·      cei care sufera din pricina acelui om au karma acumulata fata de alte persoane sau sunt intrupate intr-o familie cu blestem de neam, iar cel ce este motivul suferintei vine cu o astfel de misiune, de a ajuta pe apropiatii lui ca prin acea suferinta, ei sa inteleaga niste lectii de viata si sa isi spele acea karma.
·      acel om are de ispasit o karma foarte grea si atunci vor veni in jurul lui oameni care sa il ajute, aceia avand o datorie fata de el, pentru ca si ei au fost ajutati la randul lor de acela, in alte vieti trecute;
Observam ca in ultimul timp se nasc foarte multi copii cu mari probleme de sanatate. Sa stiti ca rare au fost cazurile in care mi s-a permis dezlegarea ADN-ului vreunui copil bolnav. S-a datorat asta faptului ca buba de fapt nu era la copil ci la parintii lui, in special la mama. Parintii sunt de fapt cei ce au de rezolvat anumite probleme karmice, iar copilul, prin boala lui, le aduce suferinta pe care trebuie sa o ispaseasca pentru ca ei sa isi poata spala acea karma. De multe ori karma aceea a parintilor este chiar fata de copil. I-au facut un mare rau in alta viata (atunci fiind intrupat fiecare in persoane diferite, nu neaparat rude sau avand acelasi sex ca in aceasta viata), iar acum, a venit vremea reglarii conturilor. Vad deseori parinti revoltati pe medici ca nu pot face nimic ca sa le ajute copiii, in conditiile in care primul pas ce ar trebui facut de acestia este iertarea pentru tot si toate. Reprezinta aceasta cheia ce deschide usa multor rezolvari ulterioare. Despre toate acestea insa vom povesti mai multe in articolul ce urmeaza.

 Toate cele bune!


15 comentarii:

 1. Teoria karmei/reincarnarii contravine religiei ortodoxe,cel putin.
  Eu cred ca Biblia a fost modificata prin scoaterea pasajelor si referirilor respective.
  Dvs ce alt argument/metodologie aveti in sustinerea karmei?
  Ar trebui ceva care sa nu poata fi contrat...
  M-ar bucura si m-ar lumina un raspuns!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dragul meu, ce pot sa iti spun? Sa imi puna cineva niste electrozi la cap, sa se conecteze la un ecran mare si sa vada ce vad si eu cand am comunicari cu Cerul. Altfel cum sa pot demonstra? Eu nu sustin aceasta teorie pentru ca asa am gasit scris in carti. Oricum, pana sa am propriile mele comunicari, o credeam clar, o stiam din mine, inca de cand eram copil. Nu aveam 7 ani impliniti cand imi povestea bunica mea din biblie. Imi dadeau cu virgula rau de tot multe lucruri ce mi le spunea de acolo. Am scris un articol despre viziunea mea legata de acest subiect - tristar77.blogspot.com/2015/10/cu-sau-fara-reintrupare.html. Daca vrei, poti sa il citesti.

   Dar daca vrei, iti expun si o logica inginereasca. Sa presupunem ca fiecare suflet este de sine statator. Vine intr-un corp ce se naste si pleaca dupa moarte, in iad sau in rai, dupa fapte. In alta ordine de idei, stim ca Dumnezeu este iubitor de oameni si este drept. In acest fel, corect este ca fiecare sa plece cu sanse egale inca de la nastere. Stim insa bine ca nu este asa. Unii se nasc sanatosi tun, au copilarie minunata si viata binecuvantata. Altii sunt vai de mama lor pe toata viata. Unii inca de la nastere sufera de tot felul de boli grave astfel incat nici nu isi pot pune problema pe toata viata lor de fapte bune sau fapte rele, pentru ca ei sunt din start incapabili sa isi poata coordona faptele sau chiar sa le faca. Vine biserica si spune: pacatele stramosilor. Vin si eu si intreb: dar de ce ar vrea sa vina un suflet sa stinga niste pacate ale unor familii? De ce n-ar experimenta o viata frumoasa si plina de lumina? Iti spun clar ca pe teoria bisericii ortodoxe, desi exista multi lucratori in ea ce nu sustin aceasta teorie, dar nu au cum sa o spuna si public pentru ca le este interzis, nu imi poate da nimeni un raspuns la aceasta intrebare care sa stea in picioare.

   Nu stiu ce sa zic, insa facand o analiza a tuturor tiparelor umane, mie mi se pare atat de logica teoria reintuparii, incat percep ca pe o pierdere de vreme sa caut demonstratii pentru asta.

   Ștergere
  2. Din cate stiu eu, daca se permite, avand o nastere care ma indreptatea sa capat info rezervate elitei planetare: pe vremuri toti stiam de karma, iar preotii erau cei care supravegheau indeplinirea planului karmic de incarnare.Dar, oamenii au inceput sa refuze sa treaca prin experientele dureroase stabilite pt intruparea respectiva motivand ca pot sa faca ce vor intrucat avand la dispozitie 108 intrupari pot altftel dispune de viata in curs, preferand sa se distreze cat mai mult si sa aiba in ultima intrupare planul de suferinta de dus la indeplinire.Asta a dat peste cap tot puzle-ul karmic planetar, deoarece aici se stabilea cine sa fie parintii, conditiile de viata necesare de la parinti pt anumite lectii atat de la parintii omului cat si cele ce trebuiau asigurate fiilor, care si ei aveau plan karmic de respectat pt intruparea din acei parinti si tot asa. Atunci preotii s-au dus la imparateasa Elena si la fiul ei Constantin sa se planga ca nu pot indeplini planul karmic in aceste conditii.Si, ea a decretat sa fie scoase afara din Biblie invatatura despre karma, si uite asa s-a uitat. Samtamiile nu au karma, ei sunt creatii efemere, de o singura viata, majoritatea sunt controlerii nostri. Ei nu sunt creati de Sus, corpuri cu ceva fara suflet in ei. Nu dau detalii, dar pe acestia se bazeaza sistemul de control.Sunt si clone create si intrupate, sufera si ele, creaza si ele energii pt a se hrani cei intunecati. Stefan cel Mare a ucis la clone de zor cand navaleau popoarele migratoare si nu a acumulat karma din acest motiv oricati a ucis in batalii, el a acumulat karma insa in alt mod, placerea feminina, dar o parte a si ispasit-o cand fii lui au murit pe campul de lupta, apoi fiica iubita a reginei Maria de Mangop i-a fost tinuta prizoniera in Rusia unde o casatorise din ratiuni aparent de stat, dar si aceea fusese o karma acceptata pt a-l ajuta pe el.
   Sper ca nu inoportunez cu comentariul meu. Va marturisesc sincer, eram atat de indoctrinata via beserica si am putut accepta foarte greu ideea incarnarilor succesive, dar experientele mele speciale de viata m-au obligat sa caut adevarul si asa m-am convins ca e real, se pot explora vietile anterioare fie prin hipnoza/autohipnoza care se poate invata in Bucuresti sau prin visele lucide, ce se invata la cursul de IAC, ce te invata iesirea controlata din corp. E in Portugalia organizatia aceasta ce face calatorii astrale constiente in scopul explorarii astralului de peste 30 de ani oficial. In anul 1967 ma duceam si eu la ei sa vad ce fac, acum suntem in 2017, si am urmat in 2011 sau 2012 cursul lor la Bucuresti, unde ei spuneau ca organizatia lor este de cca 30 de ani, deci intai au functionat cu caracter inchis vreme de cca 20 de ani.La curs, in timp ce predau una dintre tehnicile lor de monitorizare a adormirii constienta in vederea iesirii din trup mi-am dat seama ca eu stiam in copilarie tehnica aceasta tot de la ei, in urma unei vizite generate de curiozitatea de a lua pulsul planetar pe domenii de aceasta natura, mai speciale. Pana si doamna portugheza ce ne preda ne spunea ca ea se dedubla nativ de copil, bunica ei la fel, insa nu se vorbea in familia lor de acestea, ceea ce te dezarmeaza si nu stii ca e un proces firesc, dar care necesita indrumare. Mie imi dadeau indrumare cei din serviciile secrete, stiam dar apoi mi s-a ordonat sa nu mai merg acolo.Si, totusi ne-am intalnit dp 40 de ani in plan fizic.Acolo am facut prin vis lucid investigatii despre vietile mele trecute si mi s-a permis sa descopar un mare secret pe care manuitorii mei nu ar vrea sa il fi descoperit. Dar, cum vor fortele benefice planetare si universale astfel sa se intample.

   Ștergere
 2. Mulțumim pentru tot d-na Mihaela.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mulţumesc frumos Mihaela pentru aceste explicaţii. Bine ar fi să gândim pozitiv ca să nu avem parte de blesteme şi de o carmă negativă!
  Cu mult respect Mirela T

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu gandirea pozitiva te ajuti sa te eliberezi mai repede si mai usor de ele. Este nevoie insa de truda mare de tot pentru unii oameni, ca sa poata anihila asemenea amprente. Iar cine poarta o karma foarte grea, cu greu isi poate impune sa aiba gandire pozitiva. Este un soi de cerc vicios din care nu poti iesi chiar usor. Teoria este simpla pentru toti. Practica insa ... ne cam omoara.

   Ștergere
  2. Cred ca un prim pas dupa cateva afirmatii pozitive este exercitiul de recapitulare a tot ceea ce ai trait pana azi, derulat inapoi. Cei care au facut asta au declarat ca au obtinut o constientizare mai mare a sensului vietii lor, ca au sentimentul de a-si fi recuperat parti ale sufletului lor uitate in intamplari mai vechi, ca isi reamintesc de propriul lor sine de care vorbesc la persoana a treia si multe alte trairi semnificative.

   Ștergere
 4. Ceea ce inteleg eu, este ca ne hranim cu totii de la aceeasi sursa si anume de lumina, numai ca intunericul o preia prin / de la noi, care este mai diminuata. Daca ar prelua hrana/lumina/energia direct de la sursa, s-ar "electrocuta/scurtcircuita"? Sau raspunsul sta tot in balanta cosmica? Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Intelegi foarte bine. Suntem ca niste filtre pentru lumina, raportat la intuneric, dar ni se da si motiv de actiune, ca sa se poata manifesta balanta cosmica.

   Ștergere
 5. Ortodoxia este si ea o cale spre Tatal Divin,ca orice cale,mai are si bolovani.Un raspuns in privinta karmei il da marele spirit opalic Ligurda He in scrierile preotului george vasai,cartea o gasiti pe net si se numeste chiar Ligurda.Sa va fie de folos,Elena c.

  RăspundețiȘtergere
 6. Am citit cu mare interes si confirm cele scrise mai sus legate de diverse stringuri conectate direct la corpul fizic. Se conecteaza in continuu 24/24 si dau stari de rau, dureri de cap crunte, lipsa de energie, oboseala, etc. Au aparut brusc atunci cand a venit "momentul". Nici o terapie nu functioneaza, dureaza de 6 ani si confirm ca am gena 19 care conform "Cheilor genelor" cere "sacrificiu"/munca in favoarea intregului. Intrebarea mea ar fi daca e normal ca aceasta "munca" sa dureze atat de mult timp si cu simptome care te transforma in leguma la modul ca nu mai esti bun nici pentru tine si nici pentru ceilalti... sau devii un fel de vehicol prin care se curata diversi (oameni, entitati)si e normal sa te simti asa... am incercat rugaciunile de mai sus si functioneaza pana la un punct. As aprecia orice sugestie ;). PS: ar fi grozav daca fiecare din noi ar face un efort sa iasa din starea de victima sub toate formele ei si sa-si constientizeze + rezolve partea lui de umbra. In modul asta ar face un serviciu intregului, impactand si ridicand vibratia intregului camp vibrational. Ceva imi spune ca bresa de intrare pentru aceste agresiuni ar putea fi chiar starea de victima in care stam uneori fara sa ne dam seama, de la victimele sistemului politico-administrativ pana la victimele propriilor noastre minti si apoi vinctimele atacurilor energetice. Victimizarea e Cheia 55 care se gaseste online si are impact pe plexul solar, acolo unde va avea loc marea transformare. Cred ca daca impartaseste fiecare din putinul lui putem pune cap la cap acest mare puzzle in care sintem si am face inca un pas spre unime. Recomand lucrul cu "Cheile genelor", e absolut revelatoriu!

  RăspundețiȘtergere
 7. Smintita Romaniei a incercat plina de frustari in inarna dintre anii 2009-2010 sa devina Taror Planetar, adica omolog pe Intuneric al Dzeului Planetar. Nu i-a reusit pt ca au vazut multi si au impiedicat distrugerea planetei prin utilizarea cristalelor polarizate negativ ale Atlantidei pe care le cautau noaptea cu ajutorul unui dispozitiv energetic de accesare a trecutului 60 mii ani cu care eu sunt inzestrata. Informata ca se cauta pt a provoca cataclismul final al civilizatiei actuale am cerut sprijin Parintilor Cosmici si celor care pot,vor si trebuie sa duca mesajul catre Ei, eu nefiind in conditia de a fi sigura ca pot singura sa fac aceasta din cauza modului cum m-au descompletat si fractionat pe corpul energetic. Mi-am pus si aparatul luat de la AIM se emita la cap si asa am dormit cateva nopti. Cu concursul multora mesajul a ajuns, instrumentul meu energetic a fost scurtat ca sa nu mai poata prinde trecutul decat 200 ani, au fost in alt mod descoperite si preluate cristalele, duse unde acestia nu le pot accesa, apoi refacut instrumentul meu ca inainte. Asa a fost de o catastrofa planetara salvata toata suflarea atunci. In 2016, noiembrie, Smintita Romaniei primeste o suma de 300 milioane euro ca sa distruga cu atac energetic Romania via conflictul ruso-american cu ocazia transportarii din Turcia a rachetelor nucleare. Apoi vine sa vada tot cu instrumentul meu energetic ce pateste daca o prind astia si, murea de frica ca o omoara daca o prind astia, adica cei care o stiu de ce e capabila si o monitorizeaza. Si, in mine era de serviciu unu, om politic, initiat in multe, tras pe tusa acum. Si ii zice alaturi de mine:"Sigur ca te omoara." O intreb- am eu ceva ce ii face sa zica adevarul- "Dar de ce vrei sa omori toata Romania?" Raspunde, "Ca sa le iau banii din conturi, ca le-am identificat cu ajutorul micilor cenusii" Stiam ca plateste acest gen de servicii; nu e o noutate ca ele sunt disponibile catorva. Toate tarile au, ea amana cumpararea lor de la rusul ce-i avea si investiga de cativa ani, deoarece primea 10% din tot ce adunau acesti pusi de ea la butoane. Am vecini care au efectuat astfel de servicii pt Smintita si nu ii lasa sa foloseasca ce au depus in offshore-uri, trebuie sa traiasca modest, ba sa si lucreze pe salarii modice in Ro. Scopul ei era sa le ia totul, deja aranjase unde sa ii depoziteze pt incarnarea urmatoare, dar inca nu avea totul pregatit si se temea ca unii stabiliti inafara tarii o vor lichida. Apoi, ma trezesc cu ea la mine, ca imi zice ca vrea sa experimenteze cum e sa traisca rau in mine. Iar eu nu pot sa ii raspund nimic, nu inteleg ca e consecinta karmei ei, ca isi lasase o constructie energetica a fiintei ei in mine si ca imi deturna iar viata ca dupa incercarea din 2009-2010, cand nu mai scriu ce imi facura, ca eu fui chinuita si acuzata de acea tentativa si cum mintira ca sa scape. De azi, nu mai au contracte de supunere rudele mele. Din 2014 ma chinui s le elimin, dar au pastrat copii prin istetimea demonilor. Azi cred ca au fost preluate ultimele doua, ieri fusese aparent ultima. Si acum fiind fara ele, incep sa vina unii sa imi arate ca acum traiesc rau pt ca aia a vrut sa distruga atomic tara aceasta.Am incercat sa fiu sumara, povestea e mult mai lunga, dar 5000 de caractere... Eu nu vreau sa isi puna in mine sau in ai mei karma Smintita Romaniei.

  RăspundețiȘtergere
 8. Ca intotdeauna exista smekeri si prostii care fac lucrarea in locul altora, fara sa stie si deobicei inselati in sensul ca una li se zice in discutia de astral sau telepatica si alta se face defapt. Eu as zice sa incerci si tehnica eliberarii emotionale, dar nu pe principiul enuntului" ma accept cum sunt" ca nu esti singur si nu vad de ce ai accepta o serie de puslamele ce tin in time corpurile lor energetice aducatoare de pacate in fiinta dtale. www.terapianaturala.ro, Tehnici de Eliberare Emotionala-2. Apoi hipnoza la Calogero Grifasi care poate hipnotiza pe cineva in locul tau.Sa stii ca trebuie sa intelegi ce enunturi sa dai ca sa scoti energia straina abuziva din fiinta ta.Daca vrei si imi detaliezi problemele pot sa iti acord timp sa vedem ce se poate face, un sfat e bine venit. Orice mana de sprijin o intoarce Omniversul inapoi si cui o da la vremea cand ea este necesara.

  RăspundețiȘtergere
 9. Scuze, am uitat sa iti dau adresa mea de e-mail: atrana9@gmail.com.

  RăspundețiȘtergere