miercuri, 27 aprilie 2016

REALITATI PARALELE


REALITATI PARALELE


Dragii mei,

In toamna anului trecut am publicat in acest blog, un articol numit “Cu sau fara reintrupare?” ( Cu sau fara reintrupare? )

In acel articol pomeneam despre cele 10 realitati paralele ale fiintei noastre (o realitate suntem noi insine, pe langa care mai exista inca alte 9 realitati). Acesta ar putea fi motivul pentru care in mai multe culturi exista simbolul Soarelui cu 10 raze.
Intreband pe Metatron, fata de care cuvintele sunt prea sarace sa ii pot multumi cum se cuvine pentru toate invataturile primite de-a lungul timpului, cateva informatii suplimentare pe marginea acestui subiect, am aflat urmatoarele:
· Momentele nasterii si mortii unei fiinte in cele 10 realitati sunt aceleasi;
· Felurile in care au loc nasterea si moartea sunt identice. In rest, tot ce este cuprins pe intervalul dintre nastere si moarte, se desfasoara in mod diferit. Pot exista anumite experiente si intamplari identice;
·  Cele 10 realitati evolueaza din punct de vedere vibrational, chiar daca prin cai diferite, in mod identic. Cu alte cuvinte, in toate cele 10 realitati fiinta noastra vibreaza la fel. Din acest punct de vedere, functioneaza intre realitati principiul vaselor comunicante;
·  Cunoasterea primita in fiecare dintre cele 10 realitati poate fi diferita. Altfel spus, informatiile pe care noi le avem acumulate aici, in aceasta realitate, pot fi primite partial in alte realitati iar in alte realitati pot sa nu fie primite, cum si acolo, in celelalte realitati exista informatii pe care noi nu le avem aici. Metatron spune ca este valabil acest lucru si la nivel constient si la nivel subconstient;
·   ADN-urile celor 10 realitati sunt diferite si au inscrise in ele softuri diferite, dar totusi comunica intre ele;
·    Motivul pentru care sunt create mai multe realitati este generat de faptul ca in acest fel Spiritul nostru poate cerceta o gama mult mai variata de experiente, exact cat s-ar cuprinde in 10 vieti omenesti;

Acum, luand in considerare aceste informatii, putem trage si niste concluzii:
·    Sa presupunem ca am participat la o actiune de inalta vibratie sub Aripa Sfintei Treimi. Am simtit multa bucurie si implinire atunci. Ne-am simtit minunat. Trec dupa aceea o zi doua si incepem sa ne simtim rau. Exista persoane si cred ca o stim cu totii, care pornesc in a manifesta latura judecatilor. “Sigur de acolo mi se trage raul!”; “Sigur am fost prins intr-o capcana. Eu m-am dus de buna credinta, crezand ca o sa-mi fie mai bine, desi chiar ma simteam bine si cand colo ce sa vezi? Imi este mult mai rau.” Exemplele de astfel de afirmatii ar putea continua fara numar. Ce pot sa spun? Este fara cuvinte. Eu nu neg ca ar putea exista si actiuni rau intentionate. DAR DE ACELEA, DACA ESTI CU CREDINTA NESTRAMUTATA SI NEINDOIELNICA, TE FERESTE BUNUL DUMNEZEU!!!! Poti ajunge in mijlocul haitei de lupi daca Divinitatea considera ca tu ai ceva de primit de acolo, dar ei iti vor linge mainile. Iar daca nu este de bine pentru tine, Universul iti va pune bariere sa ajungi. Cam asa functioneaza legile. Ai ajuns alaturi de un om, care ti-a adus bucurie, pe care l-ai cunoscut, fata de care ai simtit bunele lui intentii si in care ai avut incredere, ca mai apoi sa il arunci ca pe o masea stricata doar pentru motivul ca te-ai simtit mai rau in urma unui eveniment anume, neintelegand ca totul se datoreaza faptului ca Dumnezeu te-a suit pe o treapta superioara. Fiecare treapta are zona ei de curatat si nu urcam pe ea decat cand am terminat tot ce aveam de facut pe treapta de mai jos. La inceput, cand urcam pe noua treapta, impactul poate fi mare, dar pe masura ce trece timpul totul incepe usor usor sa se aseze. Evident, daca intelegi ce se petrece, accepti si ai incredere in Dumnezeu. Altfel, daca te impresori numai de judecati si cauti si gasesti vina in tot si toate, intreaga viata ti se desfasoara intr-o agitatie permanenta. Iar daca dintr-un mare grup ti s-a intamplat numai tie, ar trebui sa se nasca niste semne de intrebare. Pentru ca raspunsul nu poate fi decat in trei variante: ori esti cel mai important din tot grupul de ai fost luat in vizor tocmai si doar tu, ori ai ceva de rezolvat, ori este vorba de o noua treapta evolutiva pur si simplu, care la tine se manifesta un pic mai furtunos. Am decis sa scriu despre acest aspect pentru ca prea multi mi-au relatat in ultima vreme despre astfel de lucruri, luand evident in socoteala si experientele mele personale existente pe acest fagas.
·   Iata noua treapta pe care am descoperit-o in ultima vreme pentru multe persoane, indiferent ca ele isi dau sau nu seama de asta: perceptia realitatilor paralele. Acesta este un semn de evolutie clara dragii mei. Problema este ca daca uneia dintre realitati ii este rau, ne este rau si noua. Nu este insa raul nostru ci e vorba doar de o perceptie empatica. Am descoperit in ultimele doua saptamani, posedare pe alte realitati, cu entitati speciale sau cu fiare (lucru cu care ne confruntam si noi aici). In aceasta realitate simtitm tot ce se simte in situatia unei posedari, dar sistemele automate nu functioneaza si nici cand il chemam pe Sfantul Pantelimon spre ajutorul nostru, vedem ca nu vine. La inceput, dat fiind faptul ca am avut personal o astfel de experienta, nu am inteles nici eu ce se petrece si nici comunicari nu am putut avea in acea vreme ca sa pot afla cumva. Dupa o zi de cereri catre Cer, s-a intamplat ceva ce mi-a daruit intelegerea la tot ce se intampla. Trebuia chemat Sfantul Pantelimon pentru a ajuta realitatile mele paralele si nu pe mine. De ce nu a raspuns chiar daca am facut chemarea pentru mine, El cunoscand de fapt unde sa actioneze? Stim bine ca Divinitatea nu se cramponeaza de doi termeni si un mod de exprimare. Nu a raspuns tocmai pentru ca exista interesul Divinitatii ca eu sa aflu mai intai ce se petrece. Din aceasta experienta face parte si nasterea acestui articol care nu ar fi existat daca nu mi s-ar fi intamplat lucruri care sa ma conduca pe fagasul acestei cunoasteri. Acelasi fenomen se intampla si in cazul legaturii din ce in ce mai intens simtite cu Sinele Divine superioare si cu Spiritul nostru. Orice actiune in care Ele se antreneaza, noi o simtim implicit. Daca participa la o misiune de eliberat suflete din anumite dimensiuni intunecate (lucru ce se intampla frecvent in ultima vreme), noua pe aici ne este rau de nu stim cum ne cheama. Dar ce putem face intr-o astfel de situatie? Mai nimic altceva decat sa o acceptam ca atare. In egala masura, putem atinge stari de extaz prin prisma actiunilor desfasurate in dimensiunile Luminii. Tot de simtirea legaturii cu Sinele noastre tine si acest aspect.
·    Date fiind toate cele expuse mai sus, intelegem ca este important sa extindem toate actiunile ce le facem aici si catre realitatile noastre paralele. Vom ajuta in acest fel foarte mult intreg ansamblul fiintei noastre. Dezlegare, curatarea ADN-ului, eliberare de implanturi, eliberare de entitati intunecate, activari de tot felul. Sa cerem toate acestea si pentru realitatile noastre paralele, putand fi convinsi ca si ele fac actiuni de ale caror rezultate beneficiem si noi aici. Asa cum am spus, intre realitati functioneaza principiul vaselor comunicante. Daca o singura realitate face o actiune ce ii aduce un plus de vibratie, acest plus se va imparti la 10, la toate realitatile. La fel este si cu minusul de vibratie. Daca o realitate comite o fapta rea, acest lucru se va reflecta prin impartire la 10, ca scadere de vibratie, in toate celelalte realitati. Acest aspect poate explica anumite perioade de cadere, fara ca noi sa ne putem intelege foarte clar vina pentru care ni se intampla acest lucru, in aceasta realitate.

Inchei prin a spune ca inainte de a ne grabi sa emitem acuzatii, mult mai sanatos ar fi pentru fiecare dintre noi sa il rugam pe Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa intelegem ce se intampla. Cu siguranta ca tot Universul se va pune in miscare ca sa ne aduca informatia la picioare, conform Adevarului Divin. Am punctat aceasta deoarece, atunci cand suntem pe nota de judecati, vor sosi in calea noastra informatii care sa alimenteze si mai tare judecatile respective, insa acelea putem fi siguri ca nu au nici o legatura cu Dumnezeu. Unii ar putea considera ca si ce fac eu acum este o judecata. Nu este o judecata dragii mei, ci o constatare aducatoare de mare intristare in sufletul meu. Dar ce pot sa fac altceva decat sa scriu aceste randuri, gandind ca poate macar pe un om il ajuta sa mai faca o constientizare?
Intreaga noastra viata este o derulare de evenimente placute si mai putin placute. La fel este presarat si drumul evolutiei noastre, cu trairi minunate dar si cu lucruri ce par ca ne destabilizeaza. Insa mai tot timpul se dovedeste, dupa ce trece ceva vreme, ca tot ce a fost disconfortant s-a dovedit a fi conducator catre intelepciune si catre o noua cunoastere, intelegand atunci de ce a trebuit sa se petreaca asa. Nevazand si acest aspect constructiv al experientelor noastre, nu putem decat sa gandim ca Dumnezeu este un mare ticalos care tot timpul ne aduce in cale suferinta, noi saracii nepurtand nici o vina pentru acest statut. Sa fim seriosi!
Iar pentru cine nu poate accepta in ruptul capului aceste idei, mergand acum pe un spirit de gluma, poate incearca si varianta expusa in videoclipul de mai jos. Dupa rezultatele obtinute, pare a fi o cale corecta, corespunzatoare si aferenta, cum ne-ar placea noua tuturor, ca sa spunem asa, cu pace si lumina vesnica si cu tot ce ne doreste sufletul … 
  

Toate cele bune!4 comentarii:

 1. Cum s-ar putea comunica usor cu sinele superior ? Adica intrebi, ti se raspunde imediat. Va multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 2. Deea Mihai cred ca asta tine de cat de curat e sufletul și de cat de mult crezi în Divinitate(părerea mea personala).Miha ar trebui sa mai dai exemple cu videouri,gen asta cu bendeac(mai binedispui lumea)

  RăspundețiȘtergere
 3. Draga Miha. Uite: recent am simtit ca imi sunt parti din san scoase, era un gol la fiecare san si s-a micsorat in sensul ca lipsea din el o parte din glanda mamara. Ca apoi sa vad pe tv ca o sotie, nu dau nume, are cancer la ambii sani. Isi pusese nodulii in mine si, cineva i-a pus la loc. Acum tipa cere scuze tuturor carora le-a gresit public, deoarece a inteles ca D-zeu a ingaduit aceasta si cere scuze in mod special fostei sotii a tipului cu care este ea acum casatorita. Dar, de incercat sa abuzeze de fiinta mea pasandu-mi mie tumorile, a incercat. De nu era cine m-a vegheat le reusea planul sa ma mai vada ciopartita, ca acum 3 ani cand mi-au tinut un libelul si o libelula elementalul cancerului in mod fortat in gamba stanga. Atunci voiau sa ma faca schioapa. Tipa care il tinea a fost vazuta de Tatal Ceresc ce a dat ordinul sa iasa toti din gamba mea stanga, El vazuse abuzul si l-a stopat. Eu am niste contracte de la varsat de 4 ani cu o vara de-a mea mult mai mare si ea da permisiuni sa fiu astfel folosita si incaseaza bani sau drept la bani pt aceasta si probabil trecere mare in systemul lor. Acum comunic cu ucigasa mamei mele ce imi spune ca in securitate a invatat multe si ca mie mi-a atras aici din trei dimensiuni paralele parti ale mele si le-ar fi dat sa fie folosite unor tipi din secu care apoi au devenit oameni politici de mare succes si imi explica ca de aceea eu aveam 3 entitati ce imi incarcau direct pe ficat de la cei trei ca sa poata sta cat de cat vibratia mea in fiinta lor intunecata. Cica eu sunt plina cu toate abuzurile savarsite de acestia propulsati la nivel superior in societate prin utilizarea mea. Acum sa fiu eu sau o copie din alta realitate? Ce si cum ar putea sa stopeze aceste abuzuri. Daca esti intr-o pasa de comunicare cu Lumina, intreaba te rog frumos, eu una sunt artificial intunecata si nu pot accesa Lumina, doar prin tine, eventual.Mersi frumos, nu e necesar sa publici, ci sa actionezi. Poate acum putem face ceva si in plan economic impreuna, uite eu am primit dar de la cineva o permisiune de a recupera niste valori materiale si singura eu nu pot, dar daca esti disponibila macar acum... daca da scrie-mi te rog pe atrana9@gmail.com. O sa iti spun despre ce e vba. Pup.0741478972

  RăspundețiȘtergere
 4. cei de la BBC au facut un film scurt despre acest subiect dar se invart in jurul teoriilor momentan, nu au claritatea postarii de aici. Totusi e destul de interesant ca stiinta admite multe din punctele din articol
  http://www.bbc.com/earth/story/20161021-why-there-could-be-many-copies-of-you

  bonus un trailer la un film francez care trateaza acelasi subiect dar numai intre doua realitati paralele si cum se resimt una pe alta
  https://www.youtube.com/watch?v=iBrPfR6oMsM

  Ergius

  RăspundețiȘtergere