marți, 2 februarie 2016

PECETEA LUI MELCHISEDEC


PECETEA LUI MELCHISEDEC

Dragii mei,

Iata ca dupa ce mai multe persoane au finalizat rugaciunea celor 16 zile, a sosit vremea unor lamuriri.
Am afisat la inceputul lunii ianuarie un articol intitulat “ Puterea lui 16”, in care am expus o rugaciune realizata intr-un fel specific.
Mai multe detalii pot fi gasite la linkul:


Nu cred ca este intamplare ca acest articol a fost publicat in 11.01.2016. Avem o numerologie interesanta in aceasta configuratie.
Avem in primul rand 11.01. 11 inseamna forta a ceva ce produce resetare totala (0) urmata mai apoi de un nou inceput (1). Pe de alta parte putem vedea suita ca pe 111, numar de profunda legatura cu Tatal. Adunate aceste cifre dau 3, reprezentand sufletul si Sfanta Treime.
Anul 2016 poate fi vazut ca: 9 – Cerul, sau ca 20 si 16 insemnand invierea (20) si moartea a ceea ce este vechi si nefolositor (16) sau ca 20x16 = 320 aceasta insemnand din punctul meu de vedere principiul transformator la nivel de ADN (32 este jumatatea lui 64).
Adunate toate cifrele datei da 12 si vom vedea ca are legatura cu rugaciunea noastra, iar acestea adunate mai departe dau din nou 3.
Despre forma in care trebuie puse cele 16 lumanari am aflat si eu mai tarziu cu vreo patru zile fata de momentul publicarii acelui articol, ca se numeste: “Pecetea lui Melchisedec”. Spuneam atunci ca simt ca rugaciunea respectiva reprezinta cu mult mai mult decat un proces de dezlegare, dar care era plusul nu am stiut la acea vreme.
Tot atunci am aflat ca imi revine o misiune ce are lagatura cu aceasta forma si ce va fi implinita prin suportul unui curs ce va purta exact acest nume:

“PECETEA LUI MELCHISEDEC”

Cerul a transmis de asemeni ca nu poate participa la acest curs decat cine a  facut rugaciunea de 16 zile. Dupa cum am precizat, ea genereaza anumite rescrieri pe ADN, pregatindu-l pentru ce urmeaza. Mai este timp pentru cine ar dori sa fie prezent la curs, dar nu a apucat sa faca rugaciunea. El va fi pornit catre sfarsitul lunii februarie deoarece am nevoie de timp pentru a pregati toate instrumentele necesare pentru desfasurare.
M-am apucat deci de treaba, dar cand ma gandeam si eu multumita ca in sfarsit primesc niste detalii pentru o actiune, cu ceva mai mult timp inainte, astfel incat sa nu mai ajung sa fac nopti albe ca sa imi pregatesc cele necesare, asa cum mi s-a intamplat in multe randuri pana in prezent, iata ca nu a tinut prea mult acest extaz. In jurul pranzului, m-am trezit ieri invaluita intr-o suava energie si am stiut ca Cerul doreste sa imi comunice ceva. Acest element surpriza consta in faptul ca este necesara o treapta intermediara pana sa ajung la “Pecetea lui Melchisedec”. Mi s-au facut imediat legaturile si mi-am dat seama ca ma cam invart pe langa subiect de vreo doua saptamani, fara sa fi inteles pana ieri de ce. Cum se va intampla asta? Simplu ca intotdeauna pentru activitatile desfasurate de mine. In cadrul unui curs. Cum se va numi el? Cam ciudat ar putea parea, dar daca asa a venit, atunci asa ii spunem:

“POTIRUL TAROT”

Mai multe detalii despre continut vor fi furnizate in anuntul pentru el ce va fi afisat independent de acest articol.
Care este scopul activarii “Pecetii lui Melchisedec”? As putea spune ca este unul dublu. In primul rand va conduce spre o expandare de constiinta prin expandarea mintii catre Mintea Divina. Aceasta inseamna ca daca pana in prezent primeam anumite mesaje mai complexe si erau necesare pentru creier ca sa le proceseze si sa contureze o anumita imagine de ansamblu, aproximativ 3 zile, aceasta expandare a mintii se traduce prin capacitate de procesare si intelegere la secunda. Ca sa spunem asa, ne vom face muuult mai destepti ….
In al doilea rand va fi generata o conectare a celor 12 meridiane energetice principale ale noastre (12 despre care va spuneam mai sus) cu liniile axiatonale ale Suprasinelui (putem sa le vedem pe acestea ca pe un fel de meridiane externe conectate la fel si fel de spatii superioare). Este ceva catre care este orientata tehnica de vindecare reconectiva insa pana in prezent, nu cred ca cineva a putut reconecta toate cele 12 meridiane, ci doar o parte. De ce o numim reconectare? Pentru ca in timpurile stravechi aceste conexiuni au existat, dar pe masura ce s-a intetit controlul asupra noastra, ele ne-au fost intrerupte. Odata realizate conexiunile, urmeaza sa se intample ceva fabulos. Suprasinele va putea transmite niste unde supersonice care pe langa faptul ca vor sparge tot felul de blocaje, vor genera construirea unor camasi in jurul organelor noastre, in interiorul carora se va produce un proces complet de regenerare celulara. Se vor vindeca tot felul de cancere si intamplandu-se aceasta la nivel de creier, se vor reface niste sinapse intrerupte ce va conduce catre eliminarea bolilor psihice si neuronale. Este lesne de inteles ca in acest fel varsta omului se va duce din nou catre zona de sute de ani, asa cum era candva si cum apar varstele oamenilor in Vechiul Testament. De asemeni toate acestea vor sta la baza miracolului ce se va manifesta la un moment dat, constand acesta in invierea din morti. Toate acestea stau scrise in doua chei ale lui Enoh ce urmeaza sa se activeze prin Pecetea lui Melchisedec. Deja procesul este initializat, inca din ziua cand macar un singur om a pornit rugaciunea celor 16 zile si lumanari.

Toate cele bune!


Un comentariu: