FISA PSIHOMETRICA - AFLA DESPRE TINE!FISA PSIHOMETRICA
AFLA LUCRURI NESTIUTE DESPRE TINE!

Dragii mei,

Prin prisma cursului de psihometrie pe care l-am urmat cu domnul Manu Stejar, am aflat cateva detalii despre constructia unei fise psihometrice personale si ce informatii mi-ar putea furniza ea.
Mi-a sadit aceasta un soi de curiozitate, astfel incat am ajuns sa solicit a-mi fi construita si mie o astfel de fisa. Sa stiti ca este o analiza laborioasa care necesita, din cate am inteles, cam 2-3 zile de munca pentru o singura persoana.
A fost incredibil ce lucruri am aflat din ea. A fost ca o revelatie. Am inteles ca aveam stampila inca de cand m-am nascut, sa implinesc misiunile spirituale in care ma gasesc din plin acum, am inteles multe evenimente din viata mea si de ce s-au petrecut cum s-au petrecut  si nu altfel, am inteles de ce am “picat” in familia parintilor mei si nu in alta, si am aflat multe, multe alte lucruri nestiute despre mine care m-au lamurit suplimentar asupra intrebarii care ne framanta pe noi toti: “CINE SUNT EU?”
O fisa psihometrica dezvaluie caracterele psihice si potentialitatile subconstiente ale personalitatii fiintei umane, pe baza unei analize comparative a valorilor numerice ale numelui si datei de nastere.
In cadrul acestei analize sunt necesare a fi puse la dispozitie urmatoarele date:

1. numele complet si data de nastere din cartea de identitate sau din certificatul de nastere in cadrul minorilor, ale persoanei aflate in analiza;
2. numele anterior (in cazul in care a existat o schimbare de nume, prin casatorie de exemplu);
3. numele si datele de nastere ale parintilor.

De asemeni sunt necesare a fi specificate meseriile, ocupatiile, profesiile persoanei aflate in analiza, cat si ale parintilor acesteia.

In cazul in care doriti sa va construiti o astfel de fisa va puteti adresa domnului Manu Stejar, la adresa de e-mail: manustejar@yahoo.com
Costul unei fise psihometrice este de 150 lei / persoana analizata.
Detalii suplimentare puteti afla prin comunicarea prin e-mail cu domnul Stejar.6 comentarii:

 1. Mi-am facut si eu fisa psihometrica, insa am ramas destul de dezamagita.
  Ma asteptam la mai multe informatii, la lucruri legate de misiunea personala.
  Nu am aflat nimic deosebit, nimic surprinzator, ci doar niste lucruri despre mine pe care le stiam deja, expuse intr-o forma mai elaborata si mai clar trasate.
  Si mai mult decat atat, ceea ce mi s-a prezentat referitor la relatia cu parintii nu corespunde cu realitatea obiectiva.
  Nu mi-a adus un plus de informatie, nici o intelegere mai profunda.
  Ci doar mi s-a atras atentia sa fiu constienta de cateva aspecte ale mele, atat.
  Cred ca o astrograma poate oferi mult mai multe informatii, insa din cauza ca nu isi aminteste mama ora la care m-am nascut decat cu aproximatie, nu am putut sa optez pentru aceasta varianta.
  Imi pare rau, dar pentru mine este o dezamagire.
  Anca

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. As fi curioasa daca ai facut-o la domnul Manu Stejar. Este esential de stiut, ca sa putem continua discutia mai departe.

   Ștergere
  2. Scuze, mi-am luat mintea dupa cateva zile de la subiectul acesta.
   Da, dansul a facut-o.
   Mi-a dat niste explicatii ulterioare referitor la fisa, iar eu am inteles ca desi uneori lucrurile arata intr-un fel, la nivel subtil este altceva. Referitor la raporturile cu parintii acele aspecte relevate de dansul se refera la planul subtil.
   Probabil ca am avut eu asteptari prea mari vizavi de ce urma sa aflu.
   Poate mai tarziu voi aprecia aceste informatii la adevarata lor valoare. Si cu siguranta ca am avut nevoie de ele, fiindca am primita ghidarea de a face fisa intr-o meditatie cu Ingerul Raziel.
   Calatoria continua! :)
   Anca

   Ștergere
  3. Info pt Anca
   Un astrolog bun stie sa determine cu destul de multa acuratete intervalul orar in care se incadreaza momentul nasterii tale punind intrebari despre evenimente pe care este posibil sa le fi trait in trecutul recent.
   Desi stiam ora la care m-am nascut, astrologul mi-a pus totusi niste intrebari “de control”. Asa ca nu abandona idea de a face o astograma. Merita din plin!
   Eu am consultat trei astrologi ca sa fiu foarte sigura! Toti au relevat aceleasi aspecte si evenimente pe care urmeaza sa le traiesc, dintre care multe s-au si intimplat deja.
   Succes!

   Ștergere
 2. Aoooleuuu....! desteptarea popor roman!

  RăspundețiȘtergere
 3. buna ziua,

  mai pot sa-mi fac fisa psihometrica la domnul recomandat de dumneavostra?

  RăspundețiȘtergere