joi, 12 septembrie 2019

URAGANUL DORIAN SI LUMINA INGHETATA




URAGANUL DORIAN SI LUMINA INGHETATA

Dragii mei,
        
Valuri mari de lumina peste tot in aceasta perioada nu-i asa? Vuieste tot internetul despre asta. Intrebarea care se pune este: despre ce fel de lumina este vorba? Despre Lumina Adevarata? Este si aceasta latura, dar si mai mult sunt altele care se manifesta in perioada supusa atentiei. Caci multi oameni simt dureri groaznice in corp, stari de neputinta, de rau, de furie, iar lista ar putea continua. Din cele ce voi scrie in continuare se va intelege de ce consider ca am avut de-a face in ultimele saptamani mai degraba cu falsa lumina decat cu cea Adevarata. Este trist ca sunt destul de multi cei care nu fac distinctie intre una si alta, iar acest lucru poate avea deseori efecte destul de grave.
Cand exista o infuzie de Lumina Adevarata se scot la suprafata si se forteaza rezolvarea unor probleme vechi si bine ascunse, din vieti de vieti, care practic activeaza simturile in sensul perceperii a tot intunericul ce a generat acele probleme. De la intunericul acela se simt toate starile de toate felurile, pana ce totul se curata, se repara si se lumineaza. Insa este o greseala sa generalizam aceste simptompe, asociindu-le doar acestor aspecte. Se simt toate acestea deseori si din cauza unor rezolvari cosmice care se cer la anumite momente, care implica mase mari de oameni sau chiar fiinte ale altor civilizatii, pentru unii fiind doar chestiuni legate de implinirea anumitor misiuni dincolo de sine. In astfel de situatii se vine in contact si se percepe intunericul ce a condus candva la acea deteriorare cosmica, chiar daca la nivel personal pentru unii nu este o problema in sine. La fel de bine insa, se pot simti aceste stari si din cauza actiunilor intentionate ale partii intunecate. Sa nu isi imagineze cineva ca intunericul sta cu mainile in san si priveste la cat de frumos ii ies treburile partii de Lumina. Iar in ultima vreme, din pacate, cu acestea din urma am avut de-a face.
Am scris de mai multe ori despre teoria haosului si despre principiul cauza-efect. Pe scurt, orice cauza conduce catre un efect care devine cauza pentru un alt efect si tot asa. De asemeni, nu exista efect fara cauza.
Sunt aproximativ doua saptamani de cand Cerul trimite semne ce arata derularea intr-un trecut foarte indepartat a unui puternic ritual de magie neagra. Acest ritual a avut ca si tinta Lumina Metatronica, Adevarata, avand ca efect inghetarea, pur si simplu, a unui filament al acestei Lumini. Iar acest filament ar putea fi numit „Palma Mangaietoare a Sfintei Treimi”. Este exact asa cum in deosebita rugaciune publicata in articolul anterior acestuia, legat de anticreatie, ne invata Parintele Ghelasie sa cerem, constatand astfel ca gasirea si publicarea acelei rugaciuni in acel articol nu a fost deloc intamplatoare. Nu ne lipseste cu desavarsire aceasta Mangaiere, dar exista o bucatica a acestei Binecuvantari pe care Pamantul nu a mai cunoscut-o niciodata de la momentul acelui ritual incoace. Acest ritual poate fi considerat ca si cauza. Nu una primordiala, caci este stiut ca orice cauza are si ea alta cauza care se situeaza cu si mai mult timp in urma. Insa deocamdata este bine ca avem o informatie, atat cat este posibil acum.
Un efect in aceste vremuri, ca transcendere prin timp a cauzei numite mai sus, este acela al declansarii uraganului Dorian. Insa exista si alt efect major care a intetit foarte tare acest uragan. In perioada 25-27 august, date fiind si diferentele de fus orar, adica in timp ce la noi era deja 26 august, in vest era inca in data de 25, s-au derulat niste „dragute” ritualuri de magie neagra, atat pe continentul nord-american cat si pe cel sudic. In paralel cu acestea a existat si o ampla actiune de natura tehnica, sub coordonarea mai multor civilizatii draconiene, cu cea numita de noi candva „Soarele negru” in frunte, evident, prin reprezentanti ce nu au ajuns inca sa primeasca initierea in iubire. Includem aici si hibrizi umano-draconieni care exista pe Pamant, de asemeni neinitiati in iubire. Cei participanti la aceste actiuni au deschis portaluri multiple catre roata vecina, despre care am vorbit si in articolul legat de anticreatie, iar prin magie neagra au fost invocate diverse forte ale intunericului, avand totul o tinta foarte clara: mutarea pe o alta linie temporala a intregii planete, daca nu mai mult decat atat.
Exista un element care se opune vehement influentelor anticreatiei iar acest element este: Lemnul, o expresie a Vietii. Fericiti cei ce locuiesc in case din lemn. Sa fie intamplatoare arderea padurilor siberiene, amazoniene si din alte locuri de pe glob? As zice ca nu. Cumva era pregatit terenul pentru aceste actiuni intunecate, coordonate mental de zona anticreatiei, astfel incat sa slabeasca protectia planetei generata de elementul lemn. Cam asta este si cu padurile romanesti defrisate fara noima, neintelegand oamenii cat de grav este efectul la nivel energetic, caci vine toata anticreatia peste tine, dincolo de dezastrul ecologic care se produce.
Legat de toate acestea trebuie sa stim insa ceva: Divinitatea, cu un pas mai in fata ca intotdeauna, in data de 18 august, a derulat actiunea construirii unui Tesseract de lemn care include tot universul local, nu doar planeta noastra. Acest Tesseract a blocat mutarea pe o alta linie temporala. Prin urmare, defrisarea si arderea padurilor devine o actiune absolut inutila de atunci mai departe, pentru ca nimic nu mai poate trece dincolo de protectia Tesseractului de lemn, cand ne referim la treburi legate de anticreatie. Sa nu uitam ca Domnul nostru Iisus Hristos a crescut in casa lui Iosif a carui indeletnicire era tamplaria, iar El, Insusi, s-a ocupat de tamplarie. Pentru multi este acesta un aspect nesemnificativ poate, insa in contextul acestor informatii, personal, consider ca are mare importanta.
Crucea initiala de pe mormintele noastre este din lemn. Am inteles si eu de ce nu mi-au placut nicodata crucile din marmura si noile si sumbrele cimitire de la noi, pline de marmura si ciment. Cat de tare m-ar bucura sa vad ca se intoarce totul la o frumoasa si simpla cruce din lemn, pusa la capatul unui mormant de pamant presarat cu iarba si flori, asa cum putem sa mai vedem inca pe la unele manastiri ale noastre. Iar nu in ultimul rand stim ca in general oamenii au renuntat sa mai poarte o cruciulita din lemn la gat, ea aducand o importanta protectie. Atrag atentia ca fac referinta la cruce, si nu la crucifix, caci noi trebuie sa ne plecam capetele cu nemarginita recunostinta in fata Patimilor lui Hristos, dar in egala masura este necesar sa il iubim pe Hristos Cel Viu si sa-l aducem cu toata ardoarea inlauntrul fiintei noastre.
Ce este un Tesseract? Este o forma de cub dinamic, ce se poate manifesta de la dimensiunea a 4-a in sus. Pentru dimensiunea a 3-a cunoastem cubul, asa cum il stie si un copil de la gradinita. Insa dincolo de dimensiunea a 4-a el capata o miscare dinamica, asa cum se poate vedea in filmul atasat acestui articol. Insa, asa cum am putut vedea de mai multe ori in ultimii ani, Tesseract este ceva mult mai complex decat atat. Va amintiti de Cubul din filmul „Transformers”, pe care robotii rai voiau cu orice pret sa il gaseasca? Este si acela tot un Tesseract. Sa ne gandim cum arata constructiv un Tesseract care include tot universul local. Trebuie sa constientizam ca este ceva de o complexitate care depaste cu mult capacitatea mintilor noastre omenesti. Voi mai reveni asupra acestui subiect si in alte articole, caci sunt mai multe de povestit.
Chiar daca nu s-a reusit mutarea pe o alta linie temporala, pe langa intetirea dusa la maxim a urganului Dorian, s-a mai intamplat totusi ceva, ca efect dupa toate actiunile intunecate. Anumite sinapse ale noastre cu partea divina au fost intrerupte. Dat fiind acest lucru si dat fiind faptul ca noi ne situam la nivel planetar pe constiinta Luminii inghetate de pe acel filament, deoarece a sosit vremea repararii acestei deteriorari cosmice, eu vin si intreb inca o data: despre care valuri de lumina este vorba? Despre falsa lumina transmisa de reprezentanti neinitiati in iubire ai civilizatiei Tiran si ai altor civilizatii care au sustinut toata povestea? Au existat acestea, tocmai pentru a camufla celelalte actiuni intunecate.
Nu mai conteaza ce a fost. Important este ce ar fi de facut mai departe. Am putea continua cu rugaciuni prin care sa cerem Mangaierea Palmei Sfintei Treimi, asa cum este Rugaciunea Vietii ce a fost publicata in articolul trecut, sau alte forme de rugaciuni cu care rezonam, caci sunt de mare ajutor pentru perioada ce urmeaza.
Mai este un lucru important asupra caruia este recomandat sa ne aplecam atentia: eliberarea emotionala. Este aceasta o latura care nu este straina multora dintre noi si am facut poate fiecare diverse exercitii sau am aplicat diferite tehnici pentru a obtine un astfel de rezultat. Avand insa partea anticreatiei care ne sufla in spate, lucru ce de-a lungul multor existente si-a adus cu varf si indesat aportul la incarcatura emotionala negativa a noastra, iar acum aceasta anticreatie fiind in plin proces de transmutare, putem concluziona ca este un moment excelent de a incepe un set nou de eliberari pe acest fagas. Anticreatia conectata la o persoana, chiar daca aceasta a intreprins actiuni care sa conduca la anumite eliberari emotionale, a avut grija sa creeze conjuncturi care sa aduca din nou emotii de acelasi tip in structurile respectivei persoane. Cunosc multe situatii, chiar si de-ale mele, in care se credea ca s-a scapat de o emotie anume, dar la momentul unor evenimente de o natura ce se plia perfect pe tipul respectivei emotii, s-a putut constata ca ea era inca prezenta acolo. Eu nu cred ca eliberarea nu s-a facut atunci cand s-a actionat asupra ei, ci cred ca anticreatia a repus-o in structuri insa asociata altor momente din viata.
Tehnicile legate de eliberarea emotionala nu sunt punctul meu forte pentru ca nu este menirea mea de la Dumnezeu sa ma ocup de aceste lucruri in sensul de a ajuta alte persoane pe acest fagas. De aceea am adaugat in lista blogurilor preferate site-ul unei doamne de exceptie, Liliana Stanciu, pe care il recomand cu multa caldura, deoarece multe informatii si tehnici valoroase pot fi descoperite acolo.
In cele ce ma priveste, am apelat la o formula scurta. Dupa ce se face mai intai cererea legata de transmutarea anticreatiei asa cum am recomandat in articolul trecut, cateva zile mai tarziu se poate trece la o rugaciune care ar putea avea cam urmatoarea constructie:

„Doamne Iisuse Hristoase, inca o data imi cer iertare pentru toate greselile mele, din toate existentele, si rog ca prin Puterea, Lumina si Iubirea Preasfintei Treimi care se manifesta si in interiorul meu, ca in interiorul fiecarui Copil al lui Dumnezeu, sa fiu eliberata rand pe rand de emotiile negative, pornind de la cea mai grava si de varf emotie negativa care este inlauntrul meu si terminand cu cea mai usoara. Rog ca acest proces sa se deruleze bland, chiar daca intr-un timp mai indelungat, astfel incat sa nu fiu zguduita insuportabil de aceste eliberari. Din suflet, multumesc.”

Am putut remarca faptul ca descarcarea emotionala se declanseaza pe tip de emotie ce poate fi asociata multor evenimente din viata si nu avand legatura cu o singura intamplare. Cand se apropie descarcarea creste o stare de plans interior si incep sa vina in cap tot felul de amintiri ce au avut legatura cu tipul de emotie de descarcat. In acest fel vom sti mereu despre ce fel de emotie este vorba. Cand se produce descarcarea efectiva se poate lasa cu cateva minute de plans accentuat. Ulterior, simtindu-ne mai usurati, multumim Sfintei Treimi si cerem sa mergem mai departe.
Recomandarea acesta este o modalitate mai grosiera. Pentru reglaje fine va rog sa apelati la specialisti.

Toate cele bune!





17 comentarii:

  1. Apropo de ultimul filmulet. Acea lume grosiera din fier nu are ce cauta in lumea fin biologica. Ca in filmul ava-tar acele tancuri si elicoptere nu aveau ce cauta in padurea "amazoniana" ..Separarea lumilor...grau de neghina..biologic de IA ...Lumina de intuneric..

    RăspundețiȘtergere
  2. D.na. Mihaela, dv. mancati carne de porc??

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu o intrebare: De ce va intereseaza doar carnea de porc? Ma gandeam ca poate ma intrebati despre carne in general.

    RăspundețiȘtergere
  4. Scrisoare strămoșilor
    Si asa incepe.
    Această scrisoare este destinată strămoșilor noștri, din trecut, prezent și viitor.
    Această scrisoare este o scrisoare multi-dimensională, multi-galactica, multi-universala, către toate facțiunile care au luat asupra lor conducerea inainte a hologramei noastre de realitate împărtășită.
    Pentru toți acei auto-presupuși lideri numiți ai acestei generații a marilor treziri spirituale și pentru toate facțiunile care operează în spațiul spiritual pământesc care manipulează și pervertesc calea naturală de creare a speciei și planetei noastre, vă spun următoarele:
    Respingem aberația cunoscută sub numele de industria globală de media, care prezintă minciuni și fabricații, astfel încât sistemul dvs. de credințe influențate să poată păstra puterea tuturor celor care încă nu știu potențialul uman adevărat în această realitate, împărțit acum între cei treziți și cei care incep sa se trezeasca.
    Respingem atacurile constante ale propagandei impregnate cu cele mai mari niveluri de energie densă asupra sufletelor noastre.
    Respingem sistemul dvs. de dominare și control.
    Îți scuipăm fluorura de sodiu și porumbul OMG.
    Renunțăm la ID-urile și sistemele de pașapoarte.
    Vă ștergem moneda fiat și datoria falsă creată.
    Respingem noțiunea de falsă știință a încălzirii globale.
    Respingem ecuația ta gravitationala falsă și funcția realității.
    Vă respingem simțul culturii care spune că suntem o societate dominată de bărbați.
    Vă respingem pe voi și pe tot ceea ce reprezentați.
    Știm dragostea. Iubirea este ceea ce este. Este experiența și în această realitate particulară iubirea este regula fundamentală pe care încearcă să o schimbe.
    Dragostea este mama și tatăl.
    Iubirea este pământ.
    Dragostea este Gaia.
    Iubirea este vântul, oceanul, ploaia, mișcarea anotimpurilor și trecerea stelelor.
    Toate acestea sunt o expresie a iubirii.
    Când alegem să trăim în această lume în plină expresie de dragoste, dominația și controlul nu au un loc aici.
    Suntem ființe nelimitate.
    Nu trebuie să mergem la război.
    Nu trebuie să ne apărăm.
    Trebuie să învățăm istoria noastră.
    Trebuie să ne uităm la noi înșine și la ADN-ul nostru și să desprindem sistemele de geometrie sacră și să le readucem la echilibru zero.
    Suveranitatea începe în inima ta și unde îți ieși din minte și stai în sămânța inimii tale și îți dai seama că ești responsabil de această hologramă în această lume, în acest moment de acum.
    "Suveranitatea începe în inima ta ..."-

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Mhaela,daca te rog ffff mult poti sa ne luminezi si pe noi ce trebuie sa mancam si sa bem ptr.ridicarea vibratiei corpului nostru ,cat e bine sa ne bucuram de anumite placeri,obiceiuri ca si carnatul de craciun sau un pahar de vin,am citit ca IISUS HRISTOS I-A SPUS LUI PETRU,SA NU TE ATINGI NICI DE UN PAHAR CU VIN DACA VREI SA MA POT APROPIA DE TINE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:02, ideal este ca sa-i dai corpului ceea ce-ti cere! Sufletul are un plan divin cu care s-a intrupat in corp si vei simti intotdeauna ceea ce-i in armonie cu "planul divin".

      Numai bine!

      Ștergere
    2. Draga Rodica, oi sti eu multe dar nici chiar pe toate. Sunt oameni specializati pe probleme de nutritie. Nu sunt eu in masura sa dau cel mai potrivit sfat in acest domeniu.

      Stim insa la fel de bine ca Mantuitorul a transformat apa in vin, la o nunta la care a participat. Prin urmare, chiar si mancarurile mai nocive sau bauturile nu sunt un rau atat de mare daca exista o masura in consumarea lor. Este adevarat ca omul a fost creat de Dumnezeu ca sa nu consume carne. Consumul carnii este in stransa legatura cu caderea omului. Insa va veni o vreme cand oamenii vor renunta la asta in mod natural, fara efort. Pur si simplu nu vor mai putea consuma carne. Vor simti o respingere fata de acest aliment si o compasiune crescuta pentru animalele pe care acum omul le sacrifica pentru hrana.

      Ștergere
    3. Omul a fost creat pentru a transmuta întunericului în lumină.Carnea a fost ridicata si impusa, la rang de "aliment" ceea ce este total gresit.Omul nu are NEVOIE sa consume carne.Evident ca omului toate-i sunt ingaduite dar nu toate-i sunt de folos.Pentru crestini,biserica INGADUIE consumul de carne datorita cunoasterii de catre aceasta,a slabiciunii umane.Este o concesie. Zalmoxis spunea ca daca totusi vrei sa consumi carne,carnea de peste si cea de pasare sunt din toate cele mai putin nocive pentru fiinta om.Acestea au vibratiile cele mai apropiate de cele umane.Consumul carnii de catre om,este acceptata(nu este vorba de societetea umana)doar atunci cand este vorba doar de SUPRAVIETUIRE si asta doar pt cei mai putin ridicati spiritual-singura excetie de la"regula".

      Ștergere
    4. Domnul nostru,IISUS HRISTOS a hranit la Bethsaida 5000 de oameni cu doar cinci paini si doi pesti, de-au ramas si 12 cosuri cu faramituri asa cum ni se povesteste in toate cele 4 Evanghelii(Matei,Marcu,Luca si Ioan).Deci carnea pestilor o putem manca...

      Ștergere
    5. Raspunsul dv m-a dus cu gandul la :"mai intai vor disparea insectele, pestii, apoi animalele, pasarile si la sfarsit rasa numita om.., deci acest om prezent pe planeta nu va mai manca animale pt ca nu va mai avea de unde...!..!

      Ștergere
  6. Dragi prieteni, am o rugaminte mare la voi toti, care vreti, care puteti si care rezonati cu aceasta cerere.

    Am primit mesaj ca spre planeta noastra draga vin energii care nu sunt benefice, nici mamei Pamant si nici fiintelor care traiesc aici. Aceste energii sunt foarte aproape de Terra si mi s-a comunicat ca rugaciunile noastre ridica vibratia planetei, putand ajuta ca acestea sa treaca cat mai repede si usor de ea. Ideea este ca nu mi s-a dat un termen ci doar sa ne rugam mult si bine. :) Stiu cum suna, dar sunt convinsa ca atunci cand ne rugam pentru noi si familiile noastre, putem adauga cateva cuvinte si pentru mama Pamant, asa cum poate si se pricepe fiecare.

    O alta rugaminte este ca cei care pot si cunosc o limba straina sa traduca aceasta rugaminte, ca sa fim cat mai multi si de pretutindeni, sa ajutam si sa sustinem planeta la vibratie inalta asa cum si ea ne sustine pe noi prin roadele pe care ni le ofera.

    Va multumesc anticipat pentru sustinere !

    Lumina si iubire va doresc sa aveti in gandurile si inimile voastre !

    Suesa:FB

    RăspundețiȘtergere
  7. ZAMOLXE CÂTE DACI !

    "IAR VOI, DACII DACĂ VREȚI CA MINȚILE VOASTRE SĂ FIE TĂIOASE CA FULGERUL SĂ NU BEȚI NICIODATĂ ALCOOL DE NICI UN FEL TOATĂ VIAȚA VOASTRĂ..PENTRU CĂ ALCOOLUL ÎNCETINEȘTE ȘI SCURTEAZĂ VIAȚA UMANĂ..."

    " ȘI DACĂ VREȚI SĂ FIȚI NEMURITORI SĂ NU MÂNCAȚI NICIODATĂ CARNE IAR DACĂ VEȚI MÎNCA CARNE SĂ O MÂNCAȚI FRIPTĂ SAU PRĂJITĂ ȘI NUMAI DE PASĂRE ȘI PEȘTE..CACI RESTUL FELURILOR DE CARNE VĂ SCURTEAZA ETERNUL DIN VOI !"

    RăspundețiȘtergere
  8. ESTI O MAAAARE DOAMNA MIHAELA ,MULTUMESC.EU PRIMA DATA AM CITIT DRAGONUL DORIAN ERA NOAPTEA!

    RăspundețiȘtergere
  9. Deja oamenii simt aceasta,draga noastra Mihaela: simt o deosebita compasiune,dragoste si recunostinta. Astazi,i-am zis unei doamne "Sa aveti o zi buna !",si mi-a raspuns: si dumneavoastra la fel si animalele...Explicandu-mi ca iubeste mult animalele dorindu-le acelasi bine...Am ramas cu un minunat sentiment in inima mea...Asa este, ceea ce zici.Pe langa faptul ca multi au devenit vegetarieni din acelasi motiv.

    RăspundețiȘtergere
  10. Chivotul Legamantului a fost construit din lemn de salcam si aur pentru a proteja pe oameni de radiatiile “Soarelui Negru” pe care Moise l-a luat din piramida lui Keops si cu ajutorul caruia a despartit marile in doua.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim lui Dumnezeu ca existati doamna Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  12. Necessary . could be brought in short article, not to mention every one by using unique necessities seeing that depending on desired E-Books, Content pieces, Articles or even White-Paper. https://imgur.com/a/lEhNXfc https://imgur.com/a/Tzb29gV https://imgur.com/a/X3HXunq https://imgur.com/a/3w2RYjY https://imgur.com/a/M0tbc4p https://imgur.com/a/JmSqhlZ https://imgur.com/a/No5e9ok

    RăspundețiȘtergere