vineri, 2 august 2019

DESPRE FETELE RAPITE




DESPRE FETELE RAPITE

Dragii mei,

Am decis astazi sa scriu cateva randuri pe marginea acestui subiect deoarece pentru mine a aparut un element nou pe care il voi explica la un moment dat. Nu scriu in ideea ca ar da cineva vreo importanta acestor informatii, ci din pricina acestui nou element si a unei actiuni pe care o putem face impreuna in legatura cu acest element, ce poate fi de mare ajutor.
Inca din ziua in care a avut loc rapirea Alexandrei in Caracal, m-am pus pe cautari, evident in alta forma decat cea lumeasca. Toate aceste cautari trebuie insotite de multa rugaciune pentru ca intunericul la nivel energetic in aceasta situatie este atat de mare incat foarte greu poate fi accesat adevarul. Rugaciunea ridica vibratia si in acest fel adevarul poate iesi la lumina, independent de faptul ca unii nu-si doresc sa se afle niste lucruri.
Este o imagine care mi-a fost transmisa in astral in mai multe randuri si pe fagasuri diferite de cautare. Am mers si pe linia divina dar si pe niste cautari akashice cu mijloace sofisticate pe care prieteni de-ai nostri initiati in iubire, apartinand diferitor civilizatii, le au, putand furniza astfel anumite informatii.
Imaginea ce apare inca din ziua de marti este una in care se vad trei barbati foarte inalti si solizi, iar cel putin doi sunt imbracati in uniforme inchise la culoare, cu cizme inalte, exact cum au jandarmii nostri mascati sau anumite firme de paza si protectie. Desi eu vedeam imaginea aceasta din spatele lor, am putut zari in fata lor imaginea unei fete ce era cam in dreptul barbatului din mijloc, ce semana mult cu Alexandra. De asemeni, desi eu vedeam doar trei, prietenii mei de Sus mi-au spus mereu ca au fost patru, unul dintre ei fiind sofer. Un alt lucru care mi-a atras atentia de fiecare data a fost ca se mergea parca printr-un tunel subteran. Cum mie mi-a aparut imaginea era ca si cum eu eram cu spatele catre sud si cu fata catre nord, iar ei inaintau catre directia nord-vest. Altfel spus, imaginea era usor in stanga mea. Este lucru stiut ca zonele acelea unde se afla Craiova, Caracal, etc. sunt impanzite de tuneluri subterane. Lumina era foarte difuza, dar parca se vedeau niste arcade. Un alt element esential este acela ca era aer de american pe acolo. Nu stiu daca toti patru erau americani dar cred ca cel putin doi erau.
Daca aceasta imagine este cea care apare in mod persistent inseamna ca este cea mai inalta vibrational in comparatie cu toate celelalte si este foarte posibil sa se intample asta din cauza energiei tunelului, poate un loc de inalta vibratie. In rest, bezna totala.
Acum, mergand pe semne venite pe alte cai, pare ca s-a iesit cu Alexandra prin Bulgaria, ajungandu-se intr-un final undeva in sudul Angliei. La inceputul acestei saptamani totul arăta ca ea este acolo. Insa toate valurile ce s-au facut in ultimele zile, pare ca au generat o anumita miscare in sensul deplasarii ei catre Statele Unite ale Americii, in ultimele 2 zile. Ce apare iarasi foarte interesant aici este imaginea unui dirijabil sau zeppelin de culoare deschisa. Este ca si cum ar fi fost trecut oceanul cu un zeppelin. In SUA Alexandra apare ca ar fi undeva in sud, dar mai catre partea de vest. Am dat cautare pe internet si nu mica mi-a fost mirarea sa gasesc faptul ca in Anglia, incepand de numai cativa ani incoace s-au reluat transporturi de marfuri si de pasageri cu ajutorul dirijabilelor.
In cele ce o priveste pe Luiza, se pare ca s-a mers pe aceeasi filiera, numai ca ea a fost „distribuita” catre o tara asiatica.
Intr-un final, in opinia mea, fetele traiesc. De asemeni, toata balbaiala din zona cazului se intelege ca nu este una intamplatoare. Cineva se vrea acoperit. Evident, e vorba de un plural aici. Interesant este ca am citit pe internet insa nu stiu daca informatiile sunt adevarate ca jandarmeria nu ar fi vrut sa se alature cautarilor politisitilor in primele doua zile de la rapirea Alexandrei si ca pe de alta parte cativa soldati americani de la Deveselu ar fi fost trimisi subit acasa. Repet: le gasiti pe internet.
Care este elementul aparut astazi? Este acela ca in ADN-ul Alexandrei sta scris, pe anumite filamente temporale in care ea traieste, ca in toata lumea asta larga exista un barbat care o poate ajuta foarte mult sa scape de acolo. Daca Alexandra inca traieste si daca se va incepe sa fie pusa „la treaba”, se pare ca asta ar fi modalitatea prin care ar veni in contact cu acest barbat. Este acesta un filament temporal scris in mod sigur in ADN-ul Alexandrei, cum la fel exista scrise si filamente temporale in care ea isi pierde viata.
De aceea va propun sa facem ceva: pentru Alexandra, pentru Luiza si pentru alte persoane disparute, indiferent de varsta, sa inchinam o rugaciune ce aduce mare ridicare de vibratie atat in ADN-urile lor cat si in cele ale celor ce o fac. Sa spunem 16 seturi (atatea cate clepsidre sunt in ADN) a cate 16 rugaciuni „Tatal nostru” si 16 rugaciuni „Maica Pamanteasca” asa cum sunt ele date in Evanghelia eseniana. A se citi si articolul de la linkul:


Sunt in total 256 + 256 rugaciuni.
Apoi sa spunem de 7x70 de ori „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi!”.
Apoi de 7x70 de ori „Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ne pe noi”.
Iar apoi de 100 ori, rugaciunea Sfantului Duh.

Toate acestea sunt redate mai jos:

„Tatăl nostru Carele ești în ceruri, sfințească-se Numele Tău. Vie Împărăția Ta, facă-se Voia Ta, în cer ca și pe pământ. Dă-ne nouă astăzi pâinea noastră cea de toate zilele. Și ne iartă nouă datoriile noastre, precum și noi le iertăm datornicilor  noștri.  Și  nu ne  lăsa  pe noi în ispită, ci ne izbăvește de cel rău. Căci ale Tale sunt, în toți vecii, Împărăția și Puterea și Mărirea. Amin.”

 „Maica noastră Pământească, sfințească-se Numele Tău. Vie Împărăția Ta și fie ca Voia Ta să se facă în noi ca în Tine. Îngerii pe care îi ai în  serviciul Tău,  trimite-ni-i nouă.  Iartă-ne nouă păcatele noastre, precum și noi ispășim păcatele noastre către Tine. Nu permite ca să cădem pradă bolilor, ci ne eliberează de orice rău. Căci ale Tale sunt Pământul, Corpul și Sănătatea. Amin.”

"Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi."

"Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ne pe noi."

"Imparate Ceresc, Mangaietorule, Duhul Adevarului, care pretutindenea esti si pe toate le implinesti, Vistierul Bunatatilor si Datatorule de Viata, vino si te salasluieste intru noi si ne curateste pe noi de toata necuratia si ne mantuieste Bunule sufletele noastre."

In cat timp? Cat mai scurt. Intr-o singura zi, in doua zile, in trei, dupa cum este posibil la fiecare. Eu am facut-o de mai multe ori in acest fel, inclusiv in aceste zile de cautari.
Iese o forma geometrica anume, de mare putere, din toata povestea aceasta, si de aceea trebuie spuse in ordinea indicata, cu rugaciunea Sfantului Duh la sfarsit si nu la inceput, cum suntem obisnuiti, dar vom vorbi alta data despre acest aspect.
Se intelege ca de fapt acesta este scopul pentru care am ales sa scriu acest articol, deoarece este nevoie de mai multi in aceasta actiune. Iar daca multi dintre cei disparuti nu mai sunt in viata, macar sa nu fie sacrificiul lor in zadar. Macar ca se mai aduce ceva la lumina, ca pica niste capete implicate pana in gat, astfel incat sa nu se mai repete aceste lucruri si tot este un mare castig pentru toata lumea. In timpul rugaciunii se poate aprinde o lumanare. Cine are, poate folosi lumanarea de la inviere. Dar chiar si fara lumanare, sa ne imaginam ca este una care arde in noi. Bunul Dumnezeu sa ne ajute!


Toate cele bune!

P.S. In aceasta seara s-a declarat ca rezultatul testului ADN al oaselor gasite in butoiul din curtea casei lui Dinca, confirma ca sunt ale Alexandrei. La nivelul la care se putea ajunge cu cazul asta, am uitat sa spun ca eu nu am avut nicio secunda vreun dubiu ca exact acesta va fi rezultatul. Dar noi sa nu renuntam la a face rugaciunea si vom vedea ce o iesi pana la urma.



34 de comentarii:

  1. Informatii de pe internet:
    - 95 de militari americani de la Deveselu au fost "retrasi" in graba,saptamana trecuta si trimisi inapoi in America.(Amintiti-va cazul criminalului american al lui Theo Peter...)
    - saptamana trecuta ambasadorul american(de fapt un jidan,iudeo-mason,khazar sau iezuit) a facut o vizita "fulger" la Guvernul Romaniei,imediat dupa numirea noului ministru al Internelor-M.Fifor!!!(Ca sa-i transmita noului ministru ordinele pe care trebuie sa le execute!!!)
    Cine isi imagineaza sau crede cumva ca autoritatile asa-zisului stat incearca sa descopere adevarul in "cazul Caracal"este ori oligofren,idiot si retardat mintal ori nebun si prost...

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim 10:08 ai făcut o obsesie pt.,,jidan,iudeo-mason khazar sau iezuit " !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este defel o obsesie.Asa vi se pare voua,celor cu "ochelari de cal" sau cei care sunteti platiti sa-i convingeti pe ceilalti ca albu-i negru si negru-i alb.Asa ati reusit sa mentineti in scavie si cu ochii inchisi,vreme de mii de ani,miliarde de oameni care n-au decat o singura vina: aceea ca v-au crezut si inca va mai cred!!!

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se spune ca fetele trebuiau sa ajunga in randul "prostituatelor" si ca nu au putut fi "folosite" si atunci situatia a scapat de sub control. Mihaela, poate ca ai perceput ceva "organe vii" de-ale fetelor, organe care trebuiau sa ajunga urgent in diferite tari si ca acea cenusa a rezultat doar de la "resturi", din multitudinea de "scenarii" care au aparut peste tot...?! Este incredibil, socant si trist ceea ce a putut face acel individ!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am inceput setul de rugaciuni,sper sa dea rezultate,le fac inclusiv pentru mine si familia mea unde lucrurile nu stau deloc roz.Mantuitorul nostru cel iubit sa ne aiba in paza Lui,sa ne binecuvinteze si compasiunea si iubirea Lui sa fie cu noi cu toti pentru ca traim timpuri grele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper din suflet ca fetele trăiesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. MIHAELA Luiza Melencu si Macesanu Alexandra-MIHAELA
    Un om

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna dimineata...vorbeam cu cineva despre situatia asta ,si prietenul m-a intrebat "de ce atata efort pentru a le tine in viata si pt a le scoate din tara cand mai simplu era sa le ucida,si sa le ingroape in vreo padure ,de ce sa se streseze atata?Fete pt filiera lor mai gaseau ,nu?Aici este si nedumerirea mea,de ce sa le tina in viata si sa riste atat sa le aiba cu ei cand mai simplu era sa le aduca la tacere...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Ai și tu dreptate insa mă gândesc că dacă un organ este câteva zeci de mii de euro, oare cât o costa un om cu totul. Daca tot s-au riscat asa, poate nu sunt dispuși să renunțe la atâta bănet.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  9. Ma inclin in fata ta si te respect Mihaela pentru iubirea ta uriase.
    Si doamna M. Ghiorghiu spune ca fetele traiesc.Mi-a crescut vibratia de bucurie ca cineva cu calitati deosebite nu asteapta sa fie platit ca sa ajute,tu o faci neconditionat .As vea sa intreb dacca conteaza ordinea rugaciuii,pentu ca eu am impartit-o in2 ex 8x16,....,urmand sa termin azi cealata parte.Cineva sppunea ca la nivel energetic este o reglare de karma ,ca ar trebui sa il iubim pe agresor.Cam greu de acceptat cand ne gandim ca Iisus ne iubeste atat de mult .Cum sa reglezi karma prin agresiune,dinte pentru dinte..?si nu prin IUBIRE.C.V.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ar f trebuit sa le ia analize si la cainii lui (multi la numar), sa vada daca i-a hranit cu ceva carne de natura umana...
    S-a actionat cu o intarziere de nepermis, asadar ar putea sa aiba si complici...

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu deja am facut rugaciunea de ieri dar si azi continui cu rugaciunea lui Isus cat pot de mult si la Maica Domnului. Chiar imi doresc din tot sufletul ca aceste fete sa scape pentru ca se pare ca sunt in viata. Mantuitorul nostru cel iubit sa le salveze si sa le protejeze.asteptam noi informatii de la dumneavoastra ,orice rugaciune credeti ca ar fi utila sau orice actiune va rugam sa ne comunicati si sa ne punem toti pe treaba. Daca toata tara s-ar ruga macar cateva minute pentru acesti copii eu cred ca s-ar gasi o rezolvare,toti care sunteti parinti doar puneti-va o clipa in locul acestor parinti si sa vedeti atunci cum va puneti in genunchi cu totii la rugaciune.faceti va rog cat mai multa rugaciune pentru acesti copii sacrificati va rog ca si cum ar fi copii vostri. Isus sa fie cu voi cu toti.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce credeti?
    http://confluente.org/constantin_milea_sandu_1486573638.html?fbclid=IwAR0XRs0BfKmNFJiGzHMWCIffqkTsMzV5U_mo3KY48h2gI_noJinDkCiuO28

    RăspundețiȘtergere
  13. Maria,Petrosani7 august 2019 la 21:30

    Draga Mihaela O informație importanta care a apărut o singura data a fost aceea ca trei bărbați au scos o persoana din casa lui Dinca prin gradina din spate care avea o alta ieșire.Acest lucru l-a spus un vecin.Am fost uimita ca nimeni nu a mai reluat aceasta informație care mi-a rămas in minte in mod special.Când Alexandra a spus ca vine cineva era adevărat caci a venit cineva sa o ia deoarece Dinca era in oraș,fiind filmat.Apoi am văzut informația cu plecarea unor soldați rapid de la Deveselu si totul mi s-a părut clar.Ziaristul Alecu Racoviceanu din primele zile a făcut legătură intre Deveselu si răpirea Alexandrei.Întotdeauna ,dar întotdeauna frământările mele sint limpezite după ce verific daca ai postat ceva.De ani de zile primesc acest feed back de la tine.Îți mulțumesc mult ptr dăruirea ta extraordinara caci misiunea ta este foarte grea.

    RăspundețiȘtergere
  14. AM TERMINAT TOT RITUALUL ,MA ROG DIN ADANCUL SUFLETULUI CA SFANTA TREIME SA SCHIMBE FATA ROMANIEI ,E NEVOIE DE UN ANUMIT NR,DE PERSOANE CARE SA FACA TOT RITUALUL?

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu cred ca fetele au fost scoase din tara prin retelele de prostitutie infantila care are fir lung in institutiile statului iar aceasta mascarada de ancheta(pentru oligofreni,adica noi)tine departe de adevarata realitate.Cineva "niste insi de la nivel inalt",tot incearca sa tina cortina trasa pentru prostime.Iaca,ca, nu se va mai putea,fiindca adevaruri cutremuratoare pentru mintile majoritatii vor fi revelate.

    Vrem adevar dar ne place si confortul,ori acestea sunt contradctorii,si trebuie sa alegem.

    RăspundețiȘtergere
  16. Aseara,tarziu,in cadrul emisiunii "jurnalistei" SORINA MATEI de la B1-TV,emisiune in care aceasta asa-zisa jurnalista -de fapt "acoperita" a SRI-ului- se chinuia sa convinga "prostimea" care se uita la ea cu gura-cascata ca in Romania exista numai si numai MAFIA PSD-ista,adica nici-o vorba si absolut nimic despre MAFIA PDL-ista,si mai nou,P(D)NL-ista a criminalului Braunovich(alias Basescu masa-verde 2012)reprezentata de "varfurile"in domeniu cum ar fi,de exemplu, "tanti" UDREA,BLAGA,VIDEANU,BERCEANU(Bercovich),PINALTI,FLUTUR,BOC si multi,multi alti excroco-criminalo-hoti-jefuitori.Dar nu acest aspect este important.
    Doresc sa va spun ca,la un moment dat,a intervenit in direct,prin telefon in emisiune,fostul primar al Sectorului 5,MARIAN VANGHELIE.Bineinteles ca asa-zisa "jurnalista" SORINA MATEI nu l-a lasat sa vorbeasca dar,in ciuda acestui fapt fostul primar a reusit sa afirme 3 lucruri:
    1. In drama de la CARACAL-2019 sunt implicatii "sus de tot"
    2. In curtea si casa dementului de Dinca s-ar afla peste 100 de cadavre
    3. CARACAL - 2019 este de fapt,COLECTIV-2015,up-datat si "actualizat" si "modernizat" de catre aceiasi care au "organizat" COLECTIV-2015 si in beneficiul acelorasi,sa le spunem oameni ca si in 2015!!!
    Eu,dupa ce de-a cursul vremii,va spun sincer ca nu prea am avut incredere in afirmatiile excrocului de VANGHELIE,de aceasta data simt ca spune adevarul si cred 100% in ceea ce spune.
    Ramane sa vedem,in viitorul apropiat, care este adevarul,caci daca in 2015,imediat dupa COLECTIV,prim-ministrul PONTA si-a dat imediat demisia iar "harnicul" nostru presedinte si-a pus,il citez, "GUVERNUL MEU" cu tradatorul de neam si tara CILOSZ in frunte,de data aceasta,in 2019,creind,"artificial", o imensa emotie colectiva
    care va distruge GuvernulPSD si imaginea PSD si va castiga,la pas,fara efort,alegerile prezidentiale din noiembrie 2019!!!
    Tineti ochii deschisi,oameni buni,si,mai ales,GANDITI cu propriul cap!!!
    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim 14:42 nu spui un cuvânt de faprul ca PSD (fostul FSN ) a preluat conducerea României FĂRĂ DATORII EXTERNE PLUS SUME IMENSE CARE URMAU SA INTRE IN TARA DIN DIFERITE TARI . EI AU DEVALIZAT TARA SI NE AM ALES SI ACUM SUNTEM DATORI-VÂNDUTI !!!! Inainte sa spui ,,gândiţi cu propriul cap " AR FI BINE SĂ GÂNDEŞTI TU CU PROPRIUL CAP!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar spune basescu ce a facut in 10ani???
      Cu sigutanta statul mafiot cu toate consecintele lui!!! Tot cu psd-ul aveti treaba postacilor platiti!!

      Ștergere
    2. Esti cumva de la B1-TV,via SRI?Crezi ca nu stiu ca FSN in frunte cu ILICI Iliescu a inceput,subliniez,INCEPUT distrugerea Romaniei si a poporului Roman?Dar n-au continuat-o singuri ci alaturi de criminalii excroco-hoti de la PNL,PDL,P(D)NL,PMP,UDMR si mai nou,USR,PLUS!!!
      La cat esti de "indoctrinat" sau platit/a
      de catre SRI se vede ca n-ai inteles nimic din afirmatiile mele anterioare in care am spus clar,citez:" numai si numai MAFIA PSD-ista"...
      Trebuia o data si-odata sa "apareti" voi "astia" si pe acest frumos si foarte interesant blog al Dnei. Mihaela careia ii multumesc mult pentru ca exista!!!

      Ștergere
    3. Va rog mult sa puneti capat acestor polemici. Un om care a atins un anumit nivel de spiritualitate ar fi bine de ar putea sa vada lucrurile prin observare atenta, insotita de intelepciune si pe cat posibil dintr-o zona de neutralitate. Orice casa se construieste caramida peste caramida. Nu poti face acoperis fara sa ai pe ce sa il proptesti, iar intr-o casa care are doar fundatie si vreo doua ziduri, nu poti locui. Prin urmare, la casa-ruina a Romaniei, s-a "construit" in fiecare secunda de la revolutie incoace, iar proiectul a fost facut cu mult timp inainte de teribilul 1989. Echipe "constructoare" s-au perindat multe si fiecare si-a adus "aportul" cu varf si indesat. Dar vom vedea noi ce o iesi pana la urma caci la nivel material s-a ales praful, insa pe planul spiritual e praf de stele, si au inceput baietii proiectanti sa inteleaga ca socoteala de acasa nu se prea potriveste cu aia de la targ.

      Ștergere
  18. CREDETI CA DACA VA CERTATI CINE PE CINE COCOSUL PE GAINA SAU GAINA PE COCOS O SA REZOLVATI CEVA,ACCEPTATI CA LUCRURILE SUNT ASA SI LASATILE IN URMA NU MAI PRIVITI IN SPATE CA PIERDEM VIITORUL PE CARE IL DORIM PTR.NOI SI URMASI NOSTRI,CA TARA ASTA NU-I A LOR SI NICI A CELOR CARE AU ILUZIA CA NE-AU LUATO CI A URMASILOR NOSTRI,AMIN

    RăspundețiȘtergere
  19. Incep prin a multumi pentru toate informatiile si ajutorul dat prin dumneavoastra,probleme mele sunt legate in principal pe relatia mea de cuplu unde a intervenit o a 3 persoana, din p 2 am facut rugaciunea de 16 zile ,pun liturghii ,maslu ma rog in fiecare zi tatal nostru ,la Maica Domului "Nascatoare de Dumnezeu,, ce nu am facut este rugaciunea de 13 zile pe care as dori din suflet sa o fac doar sa-mi spuneti cum as putea sa intru in posesia ei si ce trebuie sa fac mai exact daca se poate.va multumesc anticipat pentru orice ajutor si informatie data .Mantuitorul nostru cel iubit sa fie cu voi cu toti si sa va binecuvinteze si sa va protejeze infinit .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc. In cele ce priveste rugaciunea de 13 zile, in bara de sus a blogului exista un material dedicat acesteia. Se poate vedea cum se poate intra in posesia ei. Numai bine!

      Ștergere
  20. Se stie ca Dumnezeu, te ajutaa si mai mult atunci cand te rogi pentru altii

    RăspundețiȘtergere
  21. https://youtu.be/Gagybp_Ptdg
    incepand cu minutul 32 din acest video sunt relatate informatii despre copiii disparuti....foarte trist ce se intampla cu ei....imi doresc sa poata fi ajutati sa iasa din acea capcana in care au fost prinsi,iar cei care ii tortureaza sa dispara de pe Pamant,sa inceteze sa mai produca suferinta

    RăspundețiȘtergere
  22. FELICITARI,ati adus politica si aici.Vad multa "lumina"in toate comentariile...o fi bine ,o fi rau?!

    RăspundețiȘtergere