vineri, 21 iunie 2019

DE LA INIMA LA INIMA



DE LA INIMA LA INIMA


Dragi prieteni,


Sunt cateva zile de cand mi-am adunat pe lista cateva cazuri care au nevoie de ajutor. 
Stiu ca multi suntem cei care ne confruntam cu probleme financiare, dar urmand pilda cu vaduva ce a dat cei doi banuti, consider ca putem face si noi un astfel de gest. Poate chiar a ajuta, atunci cand nici tu nu ai prea mult, este cheia rezolvarii multor probleme cu care fiecare ne confruntam.

LUCA 21: Iisus Şi-a ridicat ochii şi a văzut pe nişte bogaţi care îşi aruncau darurile în vistierie. A văzut şi pe o văduvă săracă aruncând acolo doi bănuţi. Şi a zis: „Adevărat vă spun că această văduvă săracă a aruncat mai mult decât toţi ceilalţi, căci toţi aceştia au aruncat la daruri din prisosul lor, dar ea a dat, din sărăcia ei, tot ce avea ca să trăiască.” 

Eu am o deviza: "Sa nu gandim ca ori cu 5 lei, ori fara ei, donatia noastra nu conteaza. Daca s-ar aduna cate 5 lei de la 200 de persoane s-ar face 1000 de lei iar atunci, altceva inseamna aceasta suma pentru cineva care este in greu impas".

        
Din suflet si cu recunostinta, va multumesc!



1. COSTIN DIDINA - tel: 0753.781.586
Cont: RO62 BTRL RONCRT0370362001

Este bolnava de cancer, acum recidivat, si este mama a trei copii: fata - 13 ani, un baiat - 9 ani si alt baiat - 3 ani. Este o situatie foarte la limita.
Este caz preluat de pe site-ul doamnei Maria Ghiorghiu.
Cu cateva zile in urma a aparut o noua rugaminte de ajutor care vine direct de la doamna Didina, internata acum intr-un spital din Bucuresti, ce a fost postata in blogul doamnei Maria Ghiorghiu.


2. LUCA DOINITA - tel: 0722.993.003
Cont: RO07 RZBR 0000 0600 2088 2621

Este vaduva (sotul a murit de o boala de inima) cu un baiat in clasa a 7-a. Ei locuiesc intr-o camaruta care tine loc de dormitor, baie si bucatarie, cu un WC in fundul curtii. Mama lucreaza cu ziua pe unde apuca. Ea ar dori sa poata ridica inca o anexa astfel incat baiatul sa aiba o camaruta a lui. Momentan dorm amandoi int-un pat care a devenit cam mic, baiatul crescand acum.
Este caz preluat de pe site-ul doamnei Maria Ghiorghiu.


3. CRETU MARIANA - tel: 0754.612.451

Multi prieteni de-ai mei cunosc deja acest caz, pentru ca eu il monitorizez de mai mult timp. In urma cu un an am ajutat-o pe Mariana sa isi ingroape mama care a fost in suferinta la pat pentru vreo 3 ani de zile, Mariana stand la crestetul dumneaei si ingrijind-o zi si noapte. Din cauza unor incurcaturi, nu putea primi ajutorul de inmormantare mai devereme de o luna de zile, iar din aceasta pricina a stat trupul mamei la morga vreo doua saptamani pana ce, prin bunavointa oamenilor carora le multumesc inca o data, s-au putut strange niste bani astfel incat mama ei sa poata fi ingropata.
Ulterior, Mariana, care locuieste la vreo 4 km de Ramnicu Valcea, a inceput sa isi caute de lucru, ea fiind de profesie psiholog. A lansat numeroase anunturi pe la ziare, Olx, etc., chiar si in sensul ingrijirii unei persoane in varsta, cu menaj si mancare de 2-3 ori pe saptamana, dar nimic nu s-a legat. La randul ei a avut serioase probleme de sanatate mai toata viata, din care cauza exista o limitare in raport cu tipul de munca ce il poate presta, in sensul ca nu are voie sa ridice greutati din cauza unor multiple interventii chirurgicale. Pe langa toate acestea au aparut si probleme mari ale coloanei vertebrale datorita faptului ca timp de 3 ani de zile, vrand-nevrand, a trebuit totusi sa o ridice pe mama ei. Prin urmare, ea ar putea ajuta o persoana varstnica, prin menaj periodic si mancare, dupa cum am specificat, dar nu in incapacitate de miscare, pentru ca ea nu o mai poate manevra o astfel de persoana.
De aceea vin cu rugamintea ca daca cineva cunoaste vreo posibilitate de munca in zona, care sa se poata plia pe situatia ei (in mica ei gospodarie are in grija si cateva pasari, doi catei, din care unul bolnav si el de cancer, si doua pisici), sa o contacteze pe Mariana la numarul de telefon afisat. O adresa de e-mail v-as da-o inutil in acest moment deoarece in urma cu o luna de zile i-a cedat definitiv si calculatorul cu o varsta de vreo zece ani. De curand si-a exprimat dorinta ca si daca exista in zona un ONG sau vreo asociatie la care ea sa poata presta o munca de voluntariat cand si cand, atat pentru a mai socializa si a nu se mai gandi tot timpul la multiplele greutati ale vietii sale, dar si pentru a aduce un pic de daruire din partea ei catre altii, si tot ar fi binevenit.
Sa ne rugam impreuna Tatalui Ceresc sa scoata ceva in cale atat ei cat si pentru ajutarea multor altor cazuri care din pacate stim cu totii ca exista in tara noastra, astfel incat toti oamenii acestia sa isi poata duce un trai macar la nivel minimal.
Pentru cine simte si poate sa vina cu o sustinere financiara cat de mica, iata mai jos datele pentru donatie:

CRETU MARIANA
Cont: RO64 BRDE 390SV46197083900


4. DUMITRU MARILENA
Cont (LEI): RO02 RNCB 0094 0815 3869 0005

Este de asemeni un caz monitorizat de mine de mai multi ani. Marilena sufera de cancer al limbii de doi ani de zile. Nu doresc sa mai povestesc nimanui despre situatia ei, despre tratamentele extrem de costisitoare, despre modul in care administreaza hrana corpului (printr-o sonda plasata la nivelul stomacului), deoarece nu este deloc ceva placut. Si o afta te deranjeaza pe limba cand o ai, dar sa suferi de cancer la acest nivel, nu cred ca mai este nevoie de prezentare in cuvinte. Ne putem imagina singuri. Operatia nu este posibila deoarece chiar de ar fi extirpata limba, cancerul este extins dincolo de limitele acestui organ. Orice ajutor pentru sustinerea sa financiara este binevenit, cum la fel de binevenite sunt rugaciunile noastre pentru Marilena, Didina (despre care am scris mai sus) si pentru toate persoanele, de la copii pana la batrani, ce sunt suferinde de boli grave.
De-a lungul anilor, de cate ori am mai gasit cate un tip de intuneric avand legatura cu boala, am zis ca acolo este finalul. S-a dovedit insa ca nu este asa. Este de fapt o complexitate atat de mare la acest capitol, incat realmente nu mai pot spune cand ar fi un final. Vrajitori din alte universuri, antihristi, civilizatii, roboti din viitor. Nu va puteti imagina ce varietate am intalnit la acest capitol de-a lungul timpului, venind in contact cu fel si fel de cazuri de boli. Oamenii a caror boala tine de un intuneric descoperit si-au gasit si vindecarea, dar cei care sufera de boli ce au legatura cu un intuneric care nu a intrat inca la rezolvare, toate acestea fiind aduse pe tapet rand pe rand, intr-o ordine decisa de Divinitate, poarta in continuare crucea acestor boli. Sper din toata inima sa pot spune vreodata in aceasta viata ca s-a atins si ultima cauza intunecata generatoare de boli, la nivelul acestei planete.


5. Iata si un caz a carui prezentare am primit-o pe e-mail de la o prietena care este ceva mai apropiata, ca nivel de implicare, de aceasta situatie.

Apel umanitar: Focul le-a mistuit casa.
Familia Luca compusa din: mama, doua fiice in varsta de 12 si 16 ani si o bunica de 80 ani, din Voluntari, au ramas fara casa, fara un acoperis deasupra capului. Un incendiu devastator i-a lasat fara tot ceea ce au reusit sa stranga.Familia este disperata. Cazul a fost mediatizat si in presa.
Provizoriu, cele patru beneficiaza temporar de un spatiu social, primit cu ajutorul primariei orasului Voluntari.  Dar  nu  vor putea sta tot timpul in provizorat, pe usi straine.
Speram, impreuna, sa gasim o solutie. Sa-i ajutam sa-si refaca casuta lor.
In familia acesta doar mama lucreaza. Ea nu renunta la visul de a-si reface casuta.
Solidaritatea prietenilor, colegilor, oamenilor care vor sa le  ajute i-ar putea scoate din incercarea deloc usoara la care i-a supus viata.
Ajuti tu, te vor ajuta si alti pe tine!
Facem apel către toți cei care pot oferi un ajutor să intervină!
Pentru donatii: IBAN Beneficiar: RO67INGB0000999903634101 Moneda: RON Nume Beneficiar: Andreea Miruna Maclava (sora mamei)
Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala
Tel: 0722.711.961 Andreea Miruna Maclava
0773.856.239 Raluca Luca


11 comentarii:

  1. Avand in vedere situatia de-a dreptul tragica,disperata si fara iesire in care a ajuns poporul roman(adica ceea ce a mai ramas din el!!!) si cu deosebire pensionarii,cu exceptia nenorocitilor criminali din Securitate,Servicii,Militie si,mai ales din asa-zisa Justitie ar trebui Dna. Mihaele sa publicati cel putin cateva zeci de mii de pagini cu apeluri de ajutor...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu circa o luna si jumatate in urma va atrageam atentia ca soarta noastra ca si viitorul nostru si al urmasilor nostri se va decide la intalnirea Grupului Bilderberg de la Montreux - Elvetia de la inceputul lunii iunie 2019.Poate multi dintre voi nu ati crezut nimic din spusele mele.Astazi avem confirmarea oficiala: TOTI conducatorii desemnati ai Uniunii Europene,absolut toti,si ma refer la cei mai importanti,sunt membrii de drept ai Grupului Bilderberg si au participat la reuniunea de la Montreux!!!Ca sa nu mai pierdem vremea cu discutii inutile despre ascensiuni,elevari de constiinte,evenimente,dezvaluiri s.a.m.d....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu respect pentru toti cititorii acestui foarte interesant si captivant blog,eu insumi un fidel cititor,va rog sa scuzati insistenta cu care revin mereu si mereu pentru a va reaminti si dovedi cu stiri si evenimente oficiale ca,din pacate,aceasta tara dar si aceasta lume,in intregul ei, sunt conduse, strict in folosul si prin intermediul diferitelor si bine-camuflatelor organizatii,grupuri,consilii,multinationale si banci de catre jidani,iudeo-masoni,khazari si iezuiti.Si asta de cateva mii de ani,nu de ieri de azi...
      Cu tot respectul,fara a pune la indoiala informatiile furnizate,extraordinarul efort si marea buna-vointa a Dnei. Mihaela eu nu incerc decat sa va fac sa intelegeti care este trista,foarte trista realitate care este foarte abil camuflata iar atentia Dvs.,stimati cititori,deturnata prin multe,sofisticate,parsive,mincinoase si perverse mijloace pentru a nu sesiza ADEVARUL!!! Cu respect.

      Ștergere
    2. Si? iti pare rau?!? mie nu, pentru ca nu mai vreau sa ma reintorc la problemele astea niciodata. Decizia e in interiorul meu si eu aleg tot ce se intampla cu mine. Mi-a parut rau dupa multe lucruri in viata, si cele care chiar conteaza pentru viata, viata gaseste o modalitate sa te aduca inapoi de unde ai plecat.
      Intr-un sistem de dominare si control exista multa frica in interiorul "bine-camuflatelor organizatii,grupuri,consilii,multinationale si banci", iar cei care crezi tu ca traiesc ca in sanul lui Avram, "jidani,iudeo-masoni,khazari si iezuiti" sunt doar o instanta de control in sistem.
      Regulile sunt create si controlate pentru a asigura respectarea lor, iar o forma de viata anarhista, care respinge orice forma de dominare si orice sistem, isi construieste propriul ei sistem.
      Sistemul in care traieste lumea azi e o ANARHIE la nivel cosmic, un sistem care consta tocmai in respingerea oricarui sistem de conducere si a legilor sale conexe, respingerea legilor cosmice si divine, o rebeliune luciferiana. Insatocmai aceasta lege de a nu crea si a nu accepta o forma de dominare, sistemul devine paradoxal, si asta e motivul pentru care de-a lungul istoriei Anarhiile nu au reusit sa se impuna. Anarhia are o sigura lege, sa nege orice alta lege. Si asta e lumea in care traim, una din cele mai puternice anarhii cosmice, in care se combate fiecare lege cosmica si naturala de la impartirea atomului in cuante, pana la a cucerii spatiu cosmic, pe care nu ne lasa sa il cucerim ca ne-am deschide ochii.
      In cadrul oricarui sistem, chiar si a celui anarhist in care traim, noi toti avem niste roluri, de obicei rolurile vin pe cale naturala de la familie, firma, tara, comunitate sau implantate de sistemul insusi, functii, posturi, pozitii. Asa capatam importanta in sistem ca indivizi.
      Omul e un sistem organic tratat de medici, care include si un sistem psihic, subiect al cercetarilor psihologice si spirituale. daca nu functionezi PSIHIC esti catalogat ca nebun. DACA NU ITI POTI EXPLICA COMPORTAMENTUL esti bolnav psihic si caz patologic.
      Un barbat danseaza in jurul focului, intr-un sat african sau amerindian e ceva obisnuit, dar daca esti manager sau primar si faci acelasi lucru in cntrul unei piete dintr-un oras vei fi automat catalogat ca nebun, arestat si inchis la ospiciu. Asta e puterea sistemelor.
      Gandeste-te ca in anumite tari e perfect legal sa furi de la straini, si daca ratezi sa furi portoifelul unui european vei fi certat si iti vei pierde respectul familiei. Iar statul nici nu acorda importanta unui asemenea furt, pentru ca el permite existenta acestui sistem, gen reguli istorice vechi de mii de ani.
      In aceste comunitati sau familii fiecare se lauda cu astfel de realizari.
      Tata vorbeste cum a reusit sa escrocheze o vopsire completa a masinii si un spoiler spate complet nou, umfland daunele. Cumnatu povesteste cum "imprumuta" scule si materiale de la firma unde lucra ca electrician si face un ban in plus uneori chiar in timpul jobului. Bunica mai adauga cateva mere in plus la supermarket dupa ce si-a cantarit punga. Iar tanarul de 12 ani observa cu interes cum se mandresc cei mari. In acest sistem furtul e ceva cavaleresc, cum privesc oamenii maturi o aventura amoroasa. Sistemul mentalitatii de Robin Hood va intra in conflict cu sistemul. Sa nu furi!
      Realitatea foarte trista este a romanilor care au trait si muncit in afara si revin in Romania. Nu se ocupa nimeni de impactul psihological acestor mutari. Pentru unii e visul românesc - să pleci la muncă din țară, cu ideea că la un moment dat te întorci pe plaiurile natale, mai bogat și mai fericit.

      Ștergere
    3. Dle/Dna. anonim 15:18,trebuie sa stii ca nu alegi nimic,niciodata,esti un sclav,ca si toti ceilalti,un "goyim" servitor al jidanilor,iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor!Cand nu le vei mai fi folositor te vor strivi ca pe un paduche...In rest,vorbarie multa,multa si fara de folos...Sanatate!

      Ștergere
  3. https://pressone.ro/maria-si-reteaua-binelui/

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-e foarte dor de mesajele dumneavoastra,imi lipsesc enorm,nu stiu ce inseamna pentru altii dar pentru mine personal sunt importante,nu va cunosc personal dar sincer va doresc un bine imens,va doresc iubirea Lui. O viata binecuvantata va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cancerul pulmonar trece adesea neobservat în stadiile sale timpurii. Pe măsură ce boala se dezvoltă, o tuse persistentă se dezvoltă și tuse cronică se agravează. includ dureri toracice, respirație scurtă, răgușeală, lichid sângeros apăsat din tractul respirator și atacuri frecvente de bronșită sau pneumonie. Uneori, primul a fost dureri osoase, dureri de cap, amețeli, eram atât de enervat și obosit de viața mea, până când am citit despre medicamentul pe bază de plante Dr. Itua pe blogspot chiar am crezut că este înșelătorie când l-am contactat pentru prima dată cu atât de puțin timp mă gândesc la asta și mi-am cumpărat medicamentele pe bază de plante pe care le-am luat timp de trei săptămâni și am fost vindecat în totalitate tratamentul său este atât de unic, niciodată nu am crezut că voi putea să fiu liber de cancerul pulmonar.Dar nu numai acest cancer de plămâni Acest om grozav poate vindeca, Dr. Itua mi-a spus că poate vindeca astfel de boli precum ... CANCERUL COLORECTAL, cancerul creierului, cancerul esofagian, cancerul vezicii biliare, boala trofoblastică gestațională, cancerul capului și gâtului, CANCERUL BLADDER, CANCERUL PROSTATULUI, CANCERUL RENUNCILOR, CANCERULUI LUNG, Lupus, CANCERUL PIELEI, Glaucom ., Cataracta, degenerare maculară, boală cardiovasculară, boală pulmonară. Prostă largă, osteoporoză. Boala Alzheimer, cancer ovarian, cancer sinusal, cancer de piele, sarcom de țesuturi moi, cancer de coloană vertebrală, cancer de stomac, cancer testicular, cancer de gât, cancer tiroidian, demență . CANCER UTERIN, Cancer pancreativ, LEUKEMIA, HIV / SIDA, CANCER OVARIAN, CANCER DE SÂNGE, cancer Vulvar, INFERTILITATE PENTRU BĂRBAȚI / FEMEI, Limfomă BURKITT - NON-HODGKIN.TUMORI DE BRÂNCHIAL, TUMOR DE CRAB, CANCERĂ DE BANC DE BANCĂ. Rac, HERPES VIRUS, LOVE SPELL, HEPATITIS, ARE UN MARE DOCTOR HERBAL.HERE CONTACT EMAIL ::: drituaherbalcenter@gmail.com/. WhatsApp ::: + 2348149277967

    RăspundețiȘtergere
  6. MULTUMESC din suflet pentru preluare CAZURILOR triste de pe Blogul meu, DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ! Cine nu crede in necazul acestor familii si crede ca sunt camuflaje,poate suna la numerele persoanelor in cauza,poate lua legatura cu PRIMARIA TECUCI,sau ,poate lua legatura cu MEDICUL de familie; si nu in ultimul rand, se pot deplasa personal la faţa locului; la casa bolnavilor in cauza! DUMNEZEU sa va binecuvinteze ! Cu pretuire si cu dragoste,Maria Ghiorghiu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag! Nu apare si doamna Maria Handic insa sa stiti ca am directionat si catre dansa ajutoare.

      Ștergere
  7. Astazi voi publica si pe a dnei HANDIC! Multumiri din toata inima !

    RăspundețiȘtergere