marți, 19 martie 2019

JUSTITIA INJUSTITIEI


JUSTITIA INJUSTITIEI


Dragii mei,

Stim multi despre vechiul proverb romanesc, cum ca pana la Dumnezeu te mananca Sfintii. Vom vedea cine sunt Sfintii in acest caz, caci nu ne referim la cei din icoanele noastre, la care ne rugam. Cam in  jurul acestei idei se invarte articolul de astazi, iar prin informatiile aflate in ultima saptamana, eu una am primit raspunsuri la mai multe intrebari ce s-au ridicat de-a lungul timpului, dar care au ramas intr-o forma suspendata.
In data de 10.03.2019 planeta a pasit, daca putem spune asa, din spatiul ADN-ului de fier, o expresie folosita de mine ca si o metafora,  in spatiul ADN-ului de aur. Fireste ca au existat multe etape pregatitoare ce s-au derulat pe o perioada semnificativa inainte, insa trecerea efectiva a avut loc, din punctul meu de vedere, in acea data. Era si este de asteptat ca dupa traversarea acestei frontiere importante sa apara multe evenimente spectaculoase si rasturnari de situatie, iar ce voi relata acum este doar inceputul.
A pornit de la un vis ce l-am avut in dimineata zilei de luni, 11.03, in care eram informata printr-o scrisoare ca exista niste rapoarte depuse gresit si ca daca nu se corecteaza pana luni seara, marti se va pune pe roate o decizie radicala in cele ce ma priveste, ca o sentinta, destul de grava. Atunci cand in vis zilele ce sunt numite imi apar la fel ca in planul real, adica eu visam asta luni, iar in vis constientizam ca este luni, se cere sa dau mare atentie mesajului caci trebuie sa fie ceva foarte important. Tine asta de niste semne personale, dar pe care eu le iau in seama ca atare. Am sunat apoi in vis o persoana care s-a ocupat de respectivele raportari pentru ca nu eu le facusem, iar ea mi-a spus ca a primit si ea instiintarea si ca este o munca infernala pentru ca nu mai are rapoartele, dar pe care va trebui sa o faca pentru a corecta eroarea. Erau raportari facute in mod eronat pe 9 luni de zile, iar cand eu citeam scrisoarea am vazut cumva si un fel de declaratie atasata, cu o casuta in care ar fi trebuit sa fie facuta o bifa, iar aceea nu era. Aparea ca un fel de omisiune.
Imediat ce m-am trezit am inceput a cugeta adanc si m-am pus pe cercetari. Voiam neaparat sa inteleg despre ce este vorba. Am aflat la ce anume se referea toata povestea si tinea asta de un anumit sector al vietii mele.
Am intrebat apoi unde trebuiau depuse rapoartele si cine le depune. Am aflat in acest fel ca exista mai multe civilizatii care prin legile cosmice la care se supune fiecare dimensiune in parte, ele au drept de a judeca faptele facute pe planete din dimensiuni inferioare, inclusiv Pamantul. Exista civilizatii cu drept de judecata in dimensiunea a 6-a, a 5-a si a 4-a. Planeta noastra are in primul rand propria-i justitie, mai mult sau mai putin corecta, deoarece este trecuta prin multe filtre omenesti care pot distorsiona rau situatia in sine. Pornind de la dosare intocmite eronat pana la filtrul tuturor mintilor implicate intr-o cauza (vinovati, procurori, avocati, judecatori, etc.), sentinta care se da unei persoane poate fi dreapta sau nu. Depinde de la caz la caz.
Orice Spirit, oricat de inalt ar fi, daca se intrupeaza pe o planeta anume, se va supune legilor la care se supune intreaga planeta. Inaltimea lui poate fi mai mare decat a oricarui Spirit al unei fiinte intrupate in dimensiunea 6-a si totusi, odata venit aici, se va supune justitiei acestei planete, nemaivorbind de cea care este mai sus de ea. Asa este stabilita Legea Cosmica pe care nici Dumnezeu, Cel ce a creat-o, nu o incalca. Cel mai elocvent exemplu este cel al Domnului nostru Iisus Hristos care si-a dat viata pe cruce datorita asa-zisei justitii pamantene. Mai mult decat a spune ca nu ar avea ei drept sa iL judece daca acesta nu le-ar fi fost dat de Tatal, nu a spus nimic altceva si a rabdat totul fara cracnire, ca cel mai de rand om, desi El stia mult prea bine ca este injust ce se intampla.
Informatia este ca la nivelul planetei noastre exista 13 consilii de judecata (sau karmice cum le numeste majoritatea) in dimensiunea a 6-a, iar in 5-a exista mai multe decat in a 6-a si in a 4-a mai multe decat in a 5-a. In functie de fapte, mai importante sau mai putin importante, noi putem fi judecati de oricare dintre ele si nu in ultimul rand de ale noastre de pe Pamant. In baza datelor pe care ei le primesc se face o judecata considerata dreapta.
Noi, la nivelul manifestarii corespunzatoare dimensiunii a 6-a, avem printre altele si sarcina de a intocmi si inainta rapoarte de fapte catre aceste consilii. Nu stiu care la care facem rapoarte si consider ca nici nu este important acest aspect. In baza acestor rapoarte se face o analiza, iar consiliul de judecata stabileste pentru fiecare persoana in parte o sentinta, sau o achitare, sau o usurare a unei sentinte aflate deja in derulare.
Revenind la cazul meu, dupa cum erau intocmite rapoartele, parea ca o desconsiderare a civilizatiei din care provine consiliul de judecata. Exact acea omisiune aducea imaginea corecta a situatiei, care practic ma scotea de sub orice invinuire. Cand consiliile din dimensiunea a 6-a iau decizia pentru demararea unei sentinte, se transmite asta consiliilor draconiene sau tiraniene sau altora care or mai fi, din dimensiuni inferioare lor, iar prin manevrarea matrixului, se deschide un numar de canale de intuneric pe respectiva persoana si pe altele implicate intr-o situatie anume, catre spatii si tipuri de intuneric avand legatura cu sentinta in cauza. In viata noastra pamanteana echivaleaza acest lucru cu declansarea unui tsunami de probleme, noi romanii avand si vorba ca un rau nu vine niciodata singur. Iata de ce!
Ca urmare a acestei situatii, a existat din partea mea o plangere catre Cer. Ce puteam sa fac? Cand lucrurile nu merg drept la o instanta, ne adresam unor foruri mai inalte. Dar cand am facut plangerea nu m-am raportat in niciun caz doar la mine, caci dupa ce am aflat ce am aflat, urmatoarea intrebare a fost: “Oare cate rapoarte, in cazul cator oameni de pe Pamant, sunt depuse cu erori?”.
Marti, in data de 12.03, a fost intrunire de urgenta a tuturor consiliilor karmice dar si cu prezenta Domnului nostru Iisus Hristos, Judecatorul Suprem. S-au prezentat cateva cazuri de persoane la care erau intocmite rapoarte divine, care s-au comparat cu rapoartele depuse catre consiliile karmice. S-au gasit multe diferente iar prin urmare, Domnul nostru Iisus Hristos a dat un termen de 7 zile pana la care sa fie reparate toate rapoartele si sa fie refacute toate hotararile. Ca o proiectie, noi vedem povestea asta si aici pe Pamant si mai ales la noi in tara, asistand la cum sunt luati la rost justitiarii. Unii au gresit, altii nu. Este la fel ca in dimensiunea a 6-a.
Ce a influentat toata asta este un fel de intuneric al ignorantei. Rapoartele sunt gresite in general prin omisiune, iar asta este eroarea celor ce le intocmesc, dar in egala masura consiliile karmice au obligatia de a verifica informatiile din rapoarte si nu au facut-o intotdeauna. Li s-a mai reprosat consiliilor ca si daca un om este gasit vinovat pe drept si este supus la o sentinta, ei trebuie sa aiba grija ca din cand in cand sa mai inchida acele canale de intuneric si sa ii mai dea omului o perioada de liniste, ca o gura de oxigen, dupa care poate continua sentinta. Si acest aspect se pare ca este un pic scapat de sub control.
N-ar trebui sa intelegem din toata aceasta poveste ca orice om care sufera trece prin asta pe nedrept. Dar exista multi care chiar trec printr-o suferinta pe nedrept si nu se intampla asta pentru ca este data o sentinta injusta ci pentru ca este data o sentinta justa dar bazandu-se pe niste date gresite.
Cei care au suferit degeaba vor fi recompensati cu Daruri Divine numite si Aur Spiritual. Ele vor fi folosite dupa cum va sti Spiritul fiecaruia ca va fi  nevoie.
Este o informatie pe care nu o am de ieri de azi ci de mai bine de un an de zile ce consta in faptul ca si la nivelul dimensiunii a 6-a, intunericul inca mai poate gasi mici fisuri pe unde sa patrunda. Abia de la dimensiunea a 7-a in sus nu il mai intalnim deloc.
Mi-as dori sa nu primesc intrebari de ce a permis Dumnezeu sa se intample asa ceva. Totul se datoreaza Legii Cosmice pe care dupa cum am spus, si Creatorul o respecta. Cu cat o planeta este intr-o dimensiune inferioara cu atat legile sunt mai multe si mai drastice, iar cantitatea de neadevar este mare. Faptul ca noi am ajuns in punctul in care sa ne bucuram de Justitia Divina se datoreaza ridicarii vibratiei planetare peste limita dincolo de care nu mai suntem suspusi doar judecatii consiliilor karmice. Aceasta frontiera a fost exact momentul de trecere de la ADN-ul de fier la ADN-ul de aur.
In data de 16.03 s-a facut din nou un salt cuantic important si s-a intrat intr-un nou spatiu de constiinta. Acesta se numeste: “Eu Sunt Cel Ce Sunt. Eu Sunt Adevarul.” Este parte din ce spunea Mantuitorul: “Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este evident ca va veni un moment in care vom pasi in spatiul de constiinta “Eu sunt Cel Ce Sunt. Eu Sunt Viata.”
Vom vedea cum multe lucruri ascunse pana acum vor iesi la suprafata in mod accelerat, in perioada ce urmeaza. Sper sa iasa si unele legate de tara noastra, de originile primordiale, caci toate aceste ascunzisuri mare rau au adus asupra noastra, iar daca o mai tinem mult asa, nu e deloc bine. Insa se datoreaza asta si intunericului ignorantei si ma gandesc foarte serios la o actiune pe care sa o facem impreuna, pentru renasterea constiintei bunului simt. Degeaba cautam vinovati si aratam cu degetul, caci mare aport la dezastrul in care ne gasim il au si oamenii de rand, la nivel individual. Ce sa faca conducatorii Romaniei cand in mod consecvent hartiile si sticlele si toate gunoaiele sunt aruncate pe oriunde, numai in cosurile de gunoi nu? Despre furtul de la mic la mare nu mai vorbesc. Am avut si eu un bradut intr-un ghiveci pe care l-am gasit aruncat la gunoi, in mare parte uscat. Am incercat sa il salvez cumva. I-am schimbat pamantul, i-am cumparat un ghiveci nou, nu foarte scump, pentru ca voiam sa il scot afara. Am facut asta, iar dupa nici cateva zile mi-au furat ghiveciul. Asta este. E adevarat, “pestele de la cap se impute”, dar si “pana la Dumnezeu te mananca sfintii”, scris cu s mic, asta ca sa vedem si in sens invers si sa incheiem dupa cum am inceput acest articol.

Toate cele bune!
  

35 de comentarii:

  1. MULTUMESC,TE ROG PORNESTE ACTIUNEA CA NU MAI E TIMP DE ASTEPTAT,ANUNTA-NE

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc!Astept cu nerabdare fiecare articol!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc! Se poate vorbi de sfarsitul lui Kali Yuga,despre care se spune ca e in descrestere si se duce definitiv in 2023?Nu cred ca datele sunt chiar atat de riguros cunoscute si sunt ceva controverse pe tema asta,dar toti spun ca vremea lui Kali a trecut.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu asa cred ca este si nu pentru ca o spun diverse persoane ci bazandu-ma pe toate elementele primite de-a lungul timpului la nivel personal.

      Ștergere
  4. Fica mea (are 44 ani) a visat pe 9 martie că tată ei sa aruncat pe balcon de la et.4 (noi stăm la et.2) si trezită din somn nu se putea oprii din tipăt si plâns . Visul sa repetat cu fica ei de 6 ani .Dna Mihaela vă rog din suflet să îmi răspundeţi ARE LEGĂTURĂ CU PERIOADA PRIN CARE TRECEM ? Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  5. Mă scuzaţi .....are 34 de ani nu 44

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulțumim mult ptr munca depusă! Va îmbrățișează doi bunici !💖💖💖 Ne bucurăm ptr vremurile bune ce vin pe planeta noastră !

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim din suflet.
    Sunt multi care sufera pentru ca ii duc pe altii in spate .
    Zilele trecute am visat ca imi iese din stomac un mop cu franjuri albe care se rotea cu o viteza uluitoare in sensul acelor de ceasornic ,de 2 ori s-a repetat visul ,de fiecare data m-am trezit brusc ..m-am gandit ca este turbina plexului solar ,am cerut vindecare sa fie oare acesta un raspuns?
    A doua seara cineva ma apucase si ma trantea de pamant ,dar tot asaa nu eram cu trupul,eram ca niste franjuri,ma rasucise ca pe o esarfa ,nu ma durea nimic dar am stigat ,,tata ajuta-ma,,si mi-a dat drumul brusc.Am fost constienta ca sunt atacata ,cand m-am trezit am zis ca era suflletul meu...Eu inteleg tot ce scrieti .Nu isi pierde nimeni timpul sa ne insire gogosi,totul are un sens constructiv.Astept cu nerabdare urmatorul articol.
    C.V.

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Mihaela Tristar, ceea ce-ai scris acum chiar asa este si-ti multumesc pentru mesajul tau! Sunt niste confirmari clare si sunt convinsa ca nu numai eu simt asta!

    Ca vorbeai si despre strabuni, iata si d-aci, de pi la noi, cantari faine:

    https://www.youtube.com/watch?v=kDqRFUX49ZE
    https://www.youtube.com/watch?v=v3ZUhQ-Hz5A

    Toate cele bune!





    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Mihaela,
    In aceste 7 zile trebuie sa face ceva anume?
    Exista vreo posibilitate sa stim daca in "dosarul" nostru sunt nereguli?
    Multumesc, multumesc, multumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. In aceasta dimineata cand m-am trezit, m-am trezit cu acest gand;"pana la Dumnezeu , te judeca sfintii" ..gandindu-ma la persoane care s-au sfintit si se sfintesc prin trairea lor. Apoi am zis sa caut pe Calea aurue daca a mai scris d-na. Miha ceva. Trecetea de care spuneti am simtit-o si eu ..ca un fel de schimbare de maxaz intre dimensiuni. M-am intrebat atunci daca s-a schimbat pe dimensiunea benefica (poate nu mie personal, dar pentru Toti da!!!Amin.) Si eu am trecut prin situatii de al caror Adevar eram constienta, dar alte entitati il murdareau(pe Adevar) cu minciuni voite si in interesul lor! Am cerut Judecata Divina ! Sa fie! Caci asa scrie si in Biblie:"a Ta este razbunarea si jud de cata , Doamne!"Amin!
    Si cand suntem in "carantina" mie mi se pare ca e pierdere de timp. Dar asta e!
    Intr-o Zi va fi Bine pentru Toti ! Si Ziua aceea nu se va mai sfarsi ! Amin!!! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce inseamna cu adevarat viata?

    ...Un barbat a murit… cand si-a dat seama, l-a vazut pe Dumnezeu apropiindu-se de el cu o valiza in mana. Dumnezeu a spus:
    “Bine, fiule… este timpul sa plecam.”
    Surprins, omul a raspuns: “Acum? Asa de devreme? Aveam o multime de planuri…”
    Dumnezeu: “Imi pare rau, dar trebuie sa plecam.”
    Barbatul: “Ce ai in valiza?”
    Dumnezeu a raspuns: “Lucrurile tale!”
    Barbatul: “Lucrurile mele? Ce vrei sa spui? Adica hainele mele, banii mei?”
    Dumnezeu: “Nu. Acele lucruri nu au fost de fapt ale tale. Ele apartineau pamantului.”
    Barbatul: “Atunci amintirile mele?”
    Dumnezeu: “Acelea nu ti-au apartinut niciodata. Ele apartin timpului.”
    Barbatul: “Este vorba de talentul meu?”
    Dumnezeu: “Acesta nu ti-a apartinut niciodata… el a fost in functie de oportunitati.”
    Barbatul: “Este vorba despre familia si prietenii mei?”
    Dumnezeu: “Imi pare rau… ei nu ti-au apartinut niciodata. Ei au apartinut destinului.”
    Barbatul: “Este vorba de sotia si fiul meu?”
    Dumnezeu: “Ei nu ti-au apartinut tie niciodata… au apartinut inimii tale.”
    Barbatul: “Este vorba de corpul meu?”
    Dumnezeu: “Corpul tau nu ti-a apartinut niciodata. El a apartinut pamantului.”
    Barbatul: “Este sufletul meu?”
    Dumnezeu: “Nu, sufletul tau imi apartine mie.”
    Foarte speriat, omul a luat valiza din mainile Domnului si a deschis-o. Aceasta era goala.
    Lacrimile au inceput sa curga siroaie pe obraz.
    “Niciodata nu am avut nimic???” – a intrebat barbatul.
    Dumnezeu a raspuns: “Adevarat… fiecare moment pe care l-ai trait a fost doar al tau. Viata este doar un moment… un moment care iti apartine. Din acest motiv trebuie sa te bucuri de fiecare clipa pe care o ai. Nu lasa ca nimic sa te opreasca din a fi fericit. Traieste ACUM! Traieste-ti VIATA.”
    Nu uitati sa fiti fericiti… acesta este singurul lucru care conteaza.
    Lucrurile materiale si tot ce crezi ca merita… nu merita; sunt lasate in urma. Nu poti lua nimic cu tine in cealalta lume.

    Bucurati-va de fiecare secunda a vietii.

    Mitica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mitica, dar eu trebuie sa-mi platesc gazul care mi-a venit o cifra mare de tot pentru mine. Si asta pentruca toti ne insala cum pot mai mult si nimeni nu le face nimic. Unde-i justitia pentru ei???? Nu ma pot bucura deci in fiecare moment al vieti mele, vorbim asa ca sa ne gasim spirituali?

      Ștergere
    2. Stimata/Stimabile 28 martie 2019,

      Nimeni nu te poate insela daca nu esti ignorant.Cand te angajezi intr-o actiune trebuie sa ai in vedere si riscurile ei. Adevarata justiti este aceea facuta de Divinitate.Plangerile impotriva sortii o fac doar sufletele slabe,uitand sau ignorand ca situatia in care se afla este exact rezultatul actiunii acelor suflete si prin urmare gandurile de razbunare fac ca acele suflete sa sufere mai mult decat necazurile insele.Nu ai sa fii pus/pusa sa in fata nici unei situatii in care nu ai sa poti iesi onorabil(a).Treptat , respectand fiecare etapa de evolutie ai sa te poti ridica si o sa ajungi sa te bucuri de fiecare moment al vietii.Viata este un dar, iar momentele din viata,numai noi ni le construim.Sa schimbam in bine ceva in noi si aceasta schimbare o s-o regasim si in afara noastra.


      Prin urmare,
      Fiti destepti si fara frica,
      Va salut,Mitica

      Ștergere
    3. Daca acum ai constatat marimea facturii la gaze inseamna ca habar n-ai avut si poate nici nu ai cu ce sume uriase ne fura companiile multinationale care ne asigura gazul,curentul electric,apa!!!Numai sa incercati,de exemplu, sa deslusiti minciunile,inselarea si jaful care se afla expus in "explicatiile" facturii de energie electrica!!!Veti ramane cruciti de amploarea minciunilor si a hotiei camuflate in "detalii tehnice"...Despre faptul ca,spre exemplu,gazul livrat populatiei pentru consumul casnic este "indoit" cu aer nu se sufla o vorba!!!Adica voi,"goymii", sclavii jidanilor,iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor platiti gaze amestecate cu aer...Asta apropo de justitie...Care justitie???
      PS
      Domnul Mitica sta foarte bine in ceea ce priveste partea teoretica a vietii,justitiei,evolutia si schimbarea noastra.In ceea ce priveste insa viata reala,de zi cu zi,viata adevarata,dura,mizerabila,plina de minciuni,falsitate,lacomie,hotie,manipulari uriase si multe alte nenorociri Dnul Mitica precis a picat la examen...

      Ștergere
    4. Aaaaa,dvs sunteti,stimabile,domnul cu "goymii,kazari,iudeo-masonii" si tot neamul lor.Se pare ca nu ati depasit aceasta obsesie dar desi inca nu o stiti,o sa vina si momentul "eliberarii" dvs.
      Spuneati in comenatriul anterior ca ma "gasesc spiritual".
      Pai bine draga domnule,pe un site de spiritualitate,dupa judecata dumitale cea dreapta,trebuia sa ma "dau"cu crema Nivea sau sa ma dau "spiritual"?
      Stimabile ,nu este locul sa comentam factura de gaz si/sau de electricitate, tipuri de tarife si de contracte, avize ANRE etc,aici pe un blog de spiritualitate.
      Un proverb vechi spune sa nu razi de cineva,ca poti ajunge si tu ca el.De asta va propun sa radeti de dl.Tiriac,poate asa ....pentru latura materiala,iar pt ceea spirituala las la alegerea d.voastra.
      Sper sa intelegeti cat mai curand posibil,de preferat in aceasta viata ,care sunt cauzele zbuciumului dvs si sa nu va mai victimitazi "forever".
      Situatia omului in general,este cum este, pentru ca oamenii sunt ocupati sa aiba, nu sa fie oameni.
      Nu este niciodata nimeni degeaba linga dvs. El este linga tine ca sa-l ajuti,nu ca sa-l certi.Timpul vindeca aproape orice,ai putintica rabdare si zambeste mai mult.In fond,nimeni nu este dator pentru fericirea ta,in afara de tine.
      Apropo,gradina zoologica este singura inchisoare in care toti prizonierii sunt nevinovati.
      Prin urmare ,stimabile
      Fii destept si fara frica,
      Eu va salut,pe toti,
      Mitica

      Ștergere
    5. Dle. Mitica,raman la parerea ca Dvs. sunteti doar un teoretician extrem de bun.Faptul ca noi(poate nu si Dvs.)"goymii",platitori de taxe si impozite suntem sclavii jidanilor,iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor nu este deloc o obsesie de-a mea, ci trista realitate.Pe care Dvs. ori nu o vedeti, ori va faceti ca n-o vedeti si,mult mai grav,incercati sa abateti atentia de la adevarul acesta!!!Sa n-o luati in nume de rau,n-am nimic de impartit cu Dvs. si nici nu va reprosez nimic.Dar recunoasteti nivelul super-avansat,meschin,super-sofisticat si camuflat al sclaviei noastre si nu mai denaturati/deturnati atentia catre alte zone!Sau,poate ca nu suportati ADEVARUL?Este foarte importanta si dupa parerea mea partea spirituala,credinta,dorinta curata a facerii de bine,iubirea catre aproapele,dar la fel de importanta pentru aceasta viata cred ca este si partea materiala...Or din pozitia de sclavi,trebuie sa recunoasteti ca niciodata nu ne vom putea ridica din genunchi daca nu incepem,cu totii, sa aratam ADEVARUL...

      Ștergere
    6. Stimate anonim (8 aprilie 2019,17:44),
      Desigur ca nici eu nu va reprosez nimic si nici nu incerc sa va schimb optica.Lupta pentru schimbare o duc doar cu mine insumi,dar aceasta nu este incompatibila cu prezentarea punctului de vedere.Daca cineva se apleaca asupra lui, îi mulțumesc, daca nu,îi mulțumesc.Sunt de acord 200% cu afirmatia facuta de dvs :"nivelul super-avansat,meschin,super-sofisticat si camuflat al sclaviei noastre" si un eventual remediu la aceasta situatie l-am aratat,poate nu explicit,in unele din comentariile anterioare, pe care stimabila dna Mihaela a binevoit sa le afiseze.(multumesc dna Mihaela,si pe aceasta cale).
      Tot intr-unul din comentariile anterioare am spus ca sclavia nu a disparut ci s-a "elevat", desi modul in care oamenii s-au organizat in societate a trecut prin mai multe faze diferite.
      Era vorba despre ignoranta,delasare,comoditate,FRICA,factorul de influenta care tine de caracter,etc aliate cu "efectul de turma" au adus umanitatea in acest stadiu.
      Schimbarea trebuie inceputa cu individul si atunci cand se ajunge la acel "numarul critic" al indivizilor "schimbati", imediat societatea se schimba.
      Evident ca "jidanilor,iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor " se repliaza in fiecare clipa,este si normal sa faci si asa ceva in "razboi". Ei cunosc foarte bine psihologia maselor si actioneata in consecinta. Ei sunt aici si "lucreaza" de la inceputul acestei civilizatii...
      Cand gradul de iluminare a individului a trecut de un anumit prag,ei, acesti "jidanilor,iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor " si care o mai fi,(chiar si alte entitati biologice inteligente cu scopuri malefice)nu-si mai pot exercita nici o influenta asupra individului OM.
      Cati dintre membrii actualei "civilizatii" umane,cauta, acum,adevarul? Cati dintre ei vor sa vada ADEVARUL? S-a atins acel prag critic?
      Capacitatea omului de a actiona numai dupa vointa sa,asa zisul"liberul-arbitru" este inviolabil chiar si de fortele "negative".Aceste forte "negative" doar iti influentea modul tau de a gandi si actiona pentru ca omul ALEGE sa fie fricos, ignorant,lenes.
      Solutia este extrem de simpla:daca vrem ca societatea sa se schimbe,individul trebuie sa se schimbe.
      Prin urmare,
      Fiti destepti si fara frica,
      Eu va salut,pe toti.
      Mitica

      Ștergere
  12. Cumva cei care au facut acele rapoarte false eventual prin omisiune au fost cumva sanctionati, s-a verificat si daca le-au facut intentionat ca sa sufere cineva anume ? De acum incolo vor fi supervizati, verificati si cei care fac acele rapoarte si rapoartele si sentintele consiliilor sau or sa faca tot ca pana atunci ?

    RăspundețiȘtergere
  13. De justitia Divina este posibil sa ai parte doar atunci cand iti dai ortul, dar si atunci este posibil ca faptele tale sa fie prezentate trunchiat, pentru a fi trimis inapoi in haos, intunericul mereu jubjuga fiinte de lumina cu sprijinul altor fiinte de lumina acaparate in zona lor prin diferite tertipuri, asa ca aceste fiinte cazute in dizgratie nu se mai pot bucura de sprijinul Divinitatii, iar rapoartele trunchiate curg fest spre ceruri, ele ramanand la cheremul intunericului si cred ca sintaxa aceea;"Precum in cer asa si pe Pamant", este reala.

    RăspundețiȘtergere
  14. Oare cei trei boschetari din filmulet cu ce au gresit si care e sensul suferintei lor? Vor apuca sa aiba o casa a lor si o familie, sau macar un job unde sa-i si plateasca cineva? Daca toata viata nu ai reusit sa ai un loc al tau, cineva care sa-ti alunge singuratatea sau o munca care sa te rasplateasca, ce faci?

    "Uneori mă imaginez boschetar. Fără casă, fără familie, fără prieteni, fără bani, mâncare, apă. Nimic. Trei trențe pe mine și o dorință oarbă de a mai vedea o zi.
    Mă văd dormind pe bănci și-n canale, ba chiar consumând resturi de mâncare și discutând filosofic cu oamenii care nu se sperie de putoarea mea despre cât de mult risipim.
    Încep să am conflicte interioare dacă să cerșesc, să mă spăl într-o fântână publică, ori să fur un fruct dintr-un galantar. Habar n-am de ce sunt în stare din dorința de a trăi.

    Mai mult la https://georgeisme.ro/daca-eram-boschetar/

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu permisiunea Doamnei Mirela,
    Un gand pentru doamna din "nord"

    https://www.youtube.com/watch?v=IEpZPRhJFbU

    Va salut,
    Mitica

    PS: Viata niciodata nu-l refuza pe cel ce daruieste totul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, draga Mitica!

      Salutari din nordul tarii!

      Numai bine!

      Ștergere
  16. D.na Miha, de ce nu ne scrieti mai des?
    Sa ne mai dati de lucru ca ..timpul trece ..degeaba

    RăspundețiȘtergere
  17. Today , all the young men accused unjustly by those who wanted to cover their own guilt , will be rectified.
    The Galactic Federation of Worlds Justice and Truths , intervened on behalf of All.
    Such gratitude, such gratitude.
    The Truths continue to Rise Up !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonymous 4 aprilie 2019, 06:13

      You said: "...all the young men...will be rectified" because "Galactic Federation of Worlds Justice and Truths,intervened on (attention) BEHALF of all"

      First of all why only young mens was considered for,and not all? The rest of the population passed by "youth" don`t has importance?
      Second, do you thing that Divinity has other priorities and can't handle now this, therefore transfer this to "Galactic Federation of Worlds Justice and Truths"?
      Third,why TODAY ?
      The true justice is made only from the Divinity,and always on the right time.
      The truth...come to the surface,all time,even if it is not searched.
      Treatment of the disease of the current human civilization consists of the only one medicine: LOVE.The rest are"food supplements".
      It may seem like a paradox, but only through suffering you get rid of the suffering.
      Therefore be smart and fearless,
      I greet you all,
      Mitica

      Ștergere
  18. Nici n am inceput actiunea impotriva nesimtirii, ca intentia noastra a dat roade se pare! https://www.opiniatimisoarei.ro/ii-civilizam-cu-forta-100-de-amenzi-pentru-nesimtire-date-in-numai-o-saptamana-de-politisti-la-timisoara/04/04/2019?fbclid=IwAR3IYSH5ExZZQUkmwzJFcAk3_ONF2hH2t2jXILCQt76VD-5RGO_JPZ8FkUw

    RăspundețiȘtergere
  19. Multe din speciile noastre sunt pierdute în Abisul Necunoștinței. În mod regulat, ignorăm sincronicitățile din fața noastră sau creăm sincronizări false cu placebo, cu subtilitatea sistemului care ne conduce viețile, obiceiurile și adevărurile aparente sau sistemul de credințe acceptat care conduc țesătura realității noastre energetice. Lumea noastră nevăzută este la fel de mult ca parte a vieții noastre de zi cu zi ca și aerul ce se respiră, mâncarea și iubirea. A avea o cale în viață este o acțiune a transcendenței. Este întotdeauna alegerea voastră să vă schimbați polaritatea și să fiți în contrast, cu unitate și vigoare asemeni unui lider de gândire mare al unei mișcări de conștiință. Acesta este nivelul de control al contrastului pe care trebuie să-l păstrați ca o prezență multifuncțională "Eu sunt" cu tranziții fără întreruperi în și din viața mistică la cea obișnuită.
    Trebuie să percepem porțile măreției dezbrăcate de stăpânire și control.
    A revenit la modul natural de a trăi în unire și comuniune cu toată viața bunăvoinței simțitoare și coexistă în toate liniile și dimensiunile timpului pământului.

    Am fost stăpâni ignoranți al propriului nostru destin mult prea mult timp. Trebuie să reînvățăm iluminarea personală, libertatea personală și acțiunile suverane ale aplicării conștiente a artei sacre de a trăi zilnic.

    Nu mai putem fi auditorul tăcut al soartei altora, când deținem informații care ar putea schimba pe alții drastic și să-i vindece dacă ei ar deveni prezența sinelui pentru auto iluminare.

    Eu aleg să vorbesc în momentele de acum să co-creez cu sinele meu iluminat străvechi care a stabilit cu milioane de ani în urmă această cale de auto-descoperire cu Sursa .

    * Maeștrii iluminați ai trecutului știau despre măreția noastră de a fi. Ei au așezat rădăcinile ca ființe fotonice multidimensionale multifuncționale de lumină încarnată, manifestate în linii de ADN umane, astfel că calea către măreție nu s-ar pierde niciodată pentru căutătorii cunoașterii.

    Cum declar eu motivele de a mă impulsiona să mă despart de regulile realității comune care determină dominația sau stăpânirea?

    Cum mă definesc cu puterea iluminată a lui "Eu sunt" pe deplin suveran, cu toate cadrele de conștiință. Sunt o ființă născută din natură, interconectată cu toate ființele naturale, cu acest adevăr mă deschid spre sursa incarnată acum. Trebuie să-mi accept calea pentru a îndepărta pe cei care îmi împiedică creșterea, mi-au furat vitalitatea vieții și natura bună.

    Ei trebuie să învețe cum să nu fie parte din prezența semnului meu de a fi.

    Eu aleg să nu fiu o potrivire pentru schimbul de energie al sufletului cu ființe NE-suverane încâlcite într-un sistem de observatori nenaturali co-creați cu sistemele de dominație tehnologică menite să ne distragă atenția de la puterea noastră personală, căi care duc la confuzia de sine a adevărurilor naturale ale naturii.

    * Aceste sisteme artificiale au fost create de noi, generație după generație, de mii de ani de istorie scrisă și nescrisă, până când am intrat în tărâmul amneziei sufletului, amneziei adevăratei noastre puteri și semnificații în univers.

    Vine un moment în viața fiecărei persoane în care ei trebuie să se confrunte cu oglinda mare a auto-reflecției, în acele momente de auto-reflecție găsim destinul și măreția înnăscută în interior.

    După găsirea măreției în interiorul nostru ne întrebăm cum de avem inima unității, când încă ne confruntăm cu lumea, ca parte a lanțului alimentar al lăcomiei, invidiei și competiției de personal cu toate celelalte ființe.

    Mulți dintre frații și surorile noastre sunt prinși în dominație și nu se domină unul pe altul. De ce am devenit docili în inimă și în minte, de ce am devenit efectiv pradă propriei noastre înșelări?
    https://www.facebook.com/GalacticHistorian/

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce parere aveti despre Albert Ignatenko? Lumina adevarata sau falsa?Vine la Bucuresti pe 14 iunie si probabil multi oameni se vor duce.Multumesc!MM

    RăspundețiȘtergere
  21. DA,daga Mihaela si eu am fost inselata de justitia pamanteana impreuna cu fratele meu care a complotat impreuna cu ea,dar ma vad atat de neputincioasa sa-mi dovedesc nevinovatia de aceea astept ca Justitia Divina sa intervina,este singura mea salvare.Daca as constientiza faptul ca am o cat de mica vina,nu as cere Divinului si Universului ajutor.Multumesc pentru munca si ajutorul tau,multe lucruri neintelese,acum au o logica.Succes si sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Indifereent ce ti-a facut frateele tau IARTA-L.,
      ,nu se merita sa superi intreg Universul,,Cand te superi pe fratele tau plange intreg Universul,,.Daca poti apela la Justitia Divina fara sa ti se stranga inima nu il iubesti si primesti exact ce daruiesti.

      Ștergere
  22. Sper din tot sufletul ca va este bine.Domnul nostru Isus sa va aiba in paza Lui.Va doresc un bine imens.Sa va auzim cu bine.

    RăspundețiȘtergere