marți, 1 ianuarie 2019

SI-O NOUA STEA SE NASTE



SI-O NOUA STEA SE NASTE


Dragii mei,


Incep acest mesaj prin a va propune un exercitiu pe care l-am pornit inca de ieri cu prietenii apropiati. Am procedat in acest fel pentru a putea face din aceasta actiune o punte intre ani.
Au existat foarte multe mesaje in ultimele zile ale anului trecut, venite sub diverse forme, ca Cerul doreste acest lucru de la noi, aratand totodata ca este ceva de mare folos pentru fiecare la nivel individual, dar si pentru Lumina Romaniei noastre si nu in ultimul rand, a intregii planete.
Semnele si ghidarile m-au trimis in urma cu niste ani, pe vremea cand sustineam un curs numit “Codul Ingerilor”. Foloseam acolo o suita de melodii, si amintindu-mi cum se facea la vremea aceea o lucrare anume, mi-am dat seama ca se pliaza totul perfect pe ce avem de facut acum.
Se vor folosi 9 melodii ce pot fi descarcate de la linkul de mai jos:


Melodiile au atasate numere de ordine inaintea denumirii, pentru a se cunoaste ordinea in care ele trebuie rulate.
Avem la dispozitie ca perioada pentru a face acest exercitiu, 7 zile de acum incolo, pana in 7 ianuarie, de Ziua Sfantului Ioan Botezatorul. Avem sustinerea Divinitatii pentru acest lucru, in aceste zile. Se face o singura data, intr-o zi cuprinsa in acest interval, dupa cum doreste si poate fiecare, daca doreste si simte sa o faca. Nu este ceva obligatoriu. Va garantez insa ca sunt niste trairi si emotii deosebite.
Va invit mai intai sa vizualizam filmuletul de mai jos. In acest fel se va intelege mult mai bine ce este de facut.





Iata care sunt pasii de urmat:
1. Se vizualizeaza o piramida cu 7 trepte, exact ca in film. Suntem la baza piramidei, iar pe partea cealalta invitam sufletul nostru pereche. Nu trebuie neaparat sa stim cine este. Unii l-au intalnit deja in planul fizic, altii il asteapta, iar altii poate nu il vor intalni vreodata in aceasta viata in planul fizic. Dar pot fi legaturi ale unor suflete si cu alte suflete, in care sa existe deplina armonie si compatibilitate, chiar daca nu sunt pereche. Am aflat de curand ca poate veni la intalnirea din exercitiul nostru si un astfel de suflet. Sa lasam deci pe Dumnezeu sa decida cine este cel ce trebuie sa ocupe locul din partea cealalta a piramidei.
2. Pe prima melodie din cele 9 descarcate, sufletele de pe ambele parti ale piramidei urca prima treapta. Pe a 2-a melodie se urca a 2-a treapta. Tot asa se merge pana ce pe a 7-a melodie se urca a 7-a treapta. Acolo, cele doua suflete se intalnesc. Ele pun intentia sa nasca impreuna o Noua Stea si sa ii aloce un nume de cod format din patru numere sau litere. Va veni in cap acest cod celui ce face acest exercitiu si este bine sa fie notat undeva sau tinut minte.
3. Pe a 8-a melodie (Crisis of Faith) are loc contopirea celor doua suflete, iar impreuna vor naste o Noua Stea, intr-o Noua Galaxie, a Iubirii.
4.   Pe a 9-a melodie fiecare suflet coboara piramida catre baza de unde a venit, dar ele vor fi permanent conectate de acolo mai departe, prin Steaua Iubirii lor. Sunt absolut sigura ca dupa acest exercitiu multi isi vor gasi o pereche mult asteptata, altii vor putea iesi din relatii aflate in dizarmonie si o vor porni pe un nou drum pe care altcineva potrivit ii asteapta, sau poate va reveni armonia de la inceputuri, care acum lipseste.

Vor fi oameni care vor vedea acest mesaj de astazi dupa data de 7 ianuarie. Sa nu fie deznadajduiti caci s-a proiectat deja sa se intalneasca in aceste zile si suflete care nu stiu despre aceasta actiune, cum de altfel stie sau nu stie sufletul de pe cealalta parte a piramidei. Toti acestia nu trebuie decat sa ceara semne de la Dumnezeu daca exista o stea nascuta prin contopirea cu alt suflet si daca da, care este codul ei. Intr-un fel sau altul, va aparea raspunsul pentru fiecare.
Nu doar oamenii sunt ancorati in acest exercitiu. Este valabil si pentru indivizii altor civilizatii ce au facut pasul catre deschiderea inimii si initierea in iubire, pentru animale, plante si minerale. Totul se va “inunda” cu Energia Iubirii.
De ce se intampla aceasta minunata actiune in aceste zile? Accesand linkul de mai jos veti descoperi informatii tare interesante pe care putini le cunosc si veti putea intelege cu claritate ca exista mare legatura intre Mercur si Sfantul Ioan Botezatorul. De altfel, Mercur, despre care am vorbit in ultimele doua articole ale anului trecut, inseamna “Inaintemergator”, tot asa cum era numit si Sfantul Ioan Botezatorul.



Fie ca începând cu acest Nou An 2019, Lumina Iubirii Stelelor noastre să se reverse în tot Universul, iar pe planeta noastră dragă să aducă Unire, Armonie, Compasiune, Adevăr şi Renaştere, ca Om Nou, sub Cer Nou, pe Nou Pământ!


La Mulţi Ani cu Iubire si Bucurie!




72 de comentarii:

  1. La multi ani binecuvintati alaturi de cei dragi !

    RăspundețiȘtergere
  2. lA MULTI ANI| UN AN PLIN DE IUBIRE SI ARMONIE! TIE MIHAELA SI TUTUROR CITITORILOR ACESTUI BLOG. MULTUMESC MIHAELA PENTRU EFORTUL SI STARUINTA TA, PENTRU AJUTORUL TAU SI IUBIREA TA, PENTRU CUNOASTREA SI LUMINA PE CARE TU O ADUCI CATRE NOI. CU DRAG SI IUBIRE

    RăspundețiȘtergere
  3. LA MULTI ANI,SI FII VESNIC BINECUVANTATA DE CER SI DE PAMANT

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc! La Multi Ani! Cu respect si iubire Monica

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc cu iubire si recunoștință pentru tot ceea ce transmiteți! ❤
    Aș avea o intrebare:Toate cele 9 melodii le ascultăm în decursul unei zile sau în fiecare zi câte una?
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca am fost destul de explicita. Am scris foarte clar ca se face o singura data, in una dintre zilele cuprinse in intervalul indicat. Nu in fiecare zi. Va rog sa cititi cu atentie indicatiile. Acelasi raspuns este dat si pentru un comentariu de mai jos.

      Ștergere
    2. In aceste conditii este evident ca se asculta melodiile consecutiv in timpul exercitiului. Dureaza in jur de 22 de minute. De altfel, noi avem 9 melodii si 7 zile. Cum ar fi putut fi impartite cate una in fiecare zi?

      Ștergere
  6. La mulți ani
    Am încercat sa realizez acest Exercițiu
    Nu sunt o persoana capabilă sa vizualizeze prea bine, anumite stări, nu ma pot desprinde foarte ușor de realitatea curenta, am probleme de a ma concentra
    Dar cred ca totuși am avut momente bune in timpul exercițiului, mi am imaginat ca pe parcursul melodiei merg înainte pe acea treapta, apoi urcam
    Nu an văzut spiritul geamăn și nu l am simțit foarte bine, doar am vizualizat un număr și litere
    Cam atât

    RăspundețiȘtergere
  7. La mulţi ani cu fericire şi binecuvântare continuă din partea întregii creaţii, dragă Mihaela! Am câteva întrebări: 1. Codul îl primim din prima zi? 2. Dacă mă apuc de azi, 2 ianuarie, fac doar 6 zile consecutive?
    Cu drag, Carmen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se face o singura data, intr-o zi cuprinsa in acest interval, dupa cum doreste si poate fiecare, daca doreste si simte sa o faca.

      Ștergere
    2. Eu cred ca am fost destul de explicita. Am scris foarte clar ca se face o singura data, in una dintre zilele cuprinse in intervalul indicat. Nu in fiecare zi. Va rog sa cititi cu atentie indicatiile.

      Ștergere
  8. LA MULTI ANI! Un an nou plin de iubire!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mihaela, codul primit reprezinta un cuvant din cinci litere. E ok?!
    De asemenea, atat eu cat si sufletul pereche am urcat piramida in pasi de dans... Sufletul pereche era imbracat in "blugi" din "cap pana in picioare". De fapt, el era imbracat in ceva de culoare albastru denim.
    Ne-a fos greu la despartire...cand am revenit pe prima treapta...din mainile noastre, ridicate spre infinit, porneau fire care se uneau cu steaua formata. Eu si sufletul pereche, eram atenti la steau formata conectata la noi prin mainile noastre...
    E ok?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este in regula. Eu am vazut codul sub forma a 4 casute goale. In fiecare casuta poate fi orice. O cifra, un numar, o litera sau chiar poate un simbol. In felul acesta, pot iesi si mai mult de patru sau cinci caractere. Dar este cert ca sunt patru grupe, aferente celor patru casute. Nu stiu ce vine la fiecare.

      Pe de alta parte, din feed-backul primit de la mai multi, as dori sa se stie ca nu toti s-au despartit. Unii au proiectat sa coboare impreuna, pe aceeasi parte a piramidei. Asa au simtit ei ca trebuie. E foarte bine. Sa ne lasam deci intuitia sa conduca lucrarea. Cine vrea si varianta asta, cred ca mai poate repeta exercitiul, dand nastere la inca o stea. Cred intr-un final ca putem face pana in data de 7 ianuarie, cate stele vrem si simtim.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns, Mihaela!

      De data asta a fost "altfel". Mi-am invitat sufletul pereche de cealalta parte a piramidei. A venit.
      La urcare, pe prima treapta, m-am trezit cu sufletul pereche langa mine...am privit in sus...steau -de la prima incercare- era acolo. Am urcat cele 7 trepte in pas de dans - pe fiecare melodie. Imbratisati si imbatati de ritmul melodiilor ne-am trezit pe ultima treapta. S-a format o noua stea, iar codul a fost:"te iubesc"(?!) Simteam siguranta, caldura, hotararea...o stare de bine!
      Am coborat imbratisati in pas de dans.
      Suberb!!!

      O fi bine?!

      Ștergere
    3. Este exact cum CREZI TU ca este. Intrebarea de la final nu isi are sensul.

      Ștergere
  10. Interesant! Stau pe aproape și urmăresc cu atenție!
    Mulțumesc! La mulți ani!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am incercat sa fac vizualizarea...la inceput eu nu puteam sa urc..eram cu o pojghita neagra...el era luinos dincolo..ma ajuta..pe masura ce urcam eu ma curatam dar parea ca se prabusesc trepyele...el le tinea aruncand tot felul de chingi sau turnand argint...pe asura ce urcam el pierdea energe si se lipea o smoala de el..sa nu fie lasat sa ajunga ..am ajuns sus..cu greu am.vizualizat o steluta..am uitat de od....am coborat pe lateralele celelalte ale piramidei care s-a prabusit lasand un crater in mijlocul carua s-a proiectat lumina stelutei...cand am recitit articolul am vazut ca nu pusesem codul...mi-au venit 4 cifre in cap...

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu mu am vazut intreg codul, doar o cifra din casutele goale, nu m-am simtit aproape de sufletul pereche; am sa repet.

    RăspundețiȘtergere
  13. Așa cum spune aurelia. Puteți faceți ce vreți. Până nu puneți mâna și nu faceți nimic concret să faceți ceva. Nimic nu ajută .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:31, vezi ca te vedem! De fapt, tu esti chiar maria-aurelia, chiar tu "teatrala"! :)) Ar fi cazul sa incetezi cu tot jocul tau malefic...si spun asta deoarece nu exista nimeni care sa-ti mai acorde "incredere", mai cu seama ca te tradezi prin fiecare cuvant si nu numai! Deci, inceteaza!

      Ștergere
    2. Eu nu stau sa cercetez daca e Aurelia sau daca este altcineva care impartaseste aceleasi credinte. Insa pe toti acestia ii rog respectuos sa FACA ceva si sa ne ajute si pe noi, macar cu niste indrumari legate de ce am avea de facut concret. Caci noi suntem unii care stam in fata calculatoarelor si ne petrecem creanga toata ziua numai in acest fel. Mai trebuie si noi sa ne ridicam de pe scaune cand si cand, macar sa vedem daca ni s-au intors copiii de la cersit, caci nefacand nimic, din ce Dumnezeu altceva sa traim si sa mancam? Sa nu ne indrumati insa sa ne castigam painea facand valuri pe pustiu, doar ca sa ii scoatem din pepeni pe cei asemenea noua, facuti toti dupa Chipul lui Dumnezeu si care ar trebui sa traim in unire, bunaintelegere si pace, caci la de astea nu ne bagam. Om fi noi lenesi, dar vanzatori de neam si de tara nu suntem.

      Ștergere
    3. Bine zici Mihalela, dar nu cumva sa faci ceea ce-ti "indica" maria-aurelia, ca nu face bine nimanui asa ceva!

      Ștergere
    4. Super Mihaela!!!ca bine le mai zici!!!

      Ștergere
    5. Scuze pentru confuzie, dar persoana de mai sus nu sunt eu. Eu mi-am intalnit sufletul pereche, mi-am primit Darul si Misiunea si am ghizi in astral la care cer ajutorul de cate ori ma simt mica, slaba, neajutorata. Am si astfel de momente. Am incercat sa inteleg un timp ce faceti, dar metodele voastre sunt alambicate si mi se pare ca voi complicati totul...Pentru mine, lucrurile sunt simple daca urmati pasii: va unificati in Dumnezeu Unu; primiti din Lumina ghizii care va ajuta in functie de matricea individuala; sunteti dusi intr-o calatorie dincolo de barierele lumii fizice si ajutati sa va reparati greselile; primiti misiuni, dar si initieri potrivite. Eu am primit diverse, in functie de cum mi-am indeplinit misiunile: clepsidra, inima, stea, sefirot...etc Avand aceste initieri, am putut destructura reteaua informationala falsa de deasupra Romaniei. Nu e treaba mea daca voi o construiti la loc. Voi veti ramane captivi nu eu. Pe mine nu ma intreseaza deloc piramidele si nu rezonez la informatii despre piramide. Probabil veniti de pe planetele unde s-a incercat metoda ierarhiilor. Stiti bine ca Iisus a venit pe pamant tocmai ca sa se termine odata cu sistemul caste-alesi-ierarhii. Dna Mihaela, vorbim limbi diferite. Oricat as incerca eu sa simplific pentru voi informatia despre Mantuire, construirea Corpului Haric, armonizarea cu tot ce va inconjoara, voi complicati.Si eu va spun acelasi lucru ca persoana de mai sus ce a creat confuzia: treceti la treaba! In plan fizic! Implicati-va in toate problemele din tara asta lasate nerezolvate sau rezolvate prost de cei ce ne conduc destinele spre prapastie. Ce nu pricepeti?!
      Sa ma refer acum si la "teatrul" pentru care sunt acuzata: nu am jucat niciodata teatru. Am folosit multe "masti" ca sa ma apar de atacurile furibunde ale masonilor ce simt ca le distrug sistemul prin care tin oamenii in captivitate. Am mai folosit masti si ca sa nu devin un "centru", un lider. Unora le place cum vorbesc si se agata de mine, tragandu-ma in jos. In centru trebuie sa fie Dumnezeu si refuz sa fiu guru, sau lider spiritual. Sunt un invatacel pe Cale si nu vreau sa stagnez din evolutia mea muind posmagi lenesilor care nu si-au ars karma, nu si-au platit vamile vazduhului si vor mura in gura invataturi. Nimeni nu poate deschide Portile Cerului cu cheile dobandite de mine. Sau cu cheile Mihaelei. Fiecare dintre voi sunteti unici si aveti propriile chei incifrate in ADN-ul spiritual. Va studiez uneori zbaterile in paienjenisul informational pe care singuri vi l-ati construit sa ma mir de cat de rataciti puteti fi...Atat! Am incercat sa va ajut, dar vorbim limbi diferite si nu mai suport labirintul vostru mental. Ma constrange ca spirit si mie imi place sa zbor in planurile inalte necontrolate de masonii ce se cred stapani si vesnici. Nimeni nu e stapanul nimanui. Nimeni nu are voie sa tina suflete in captivitate insemnandu-le ca pe oile cu cercel in ureche. Iar masoneria face asta. Cu acordul vostru. Va meritati reciproc, asa ca nu ma mai amestec😀.

      Ștergere
    6. Fiintele cu sufletele "inalte" se manifesta in oamenii smeriti. Tu, in niciun caz nu te incadrezi la ceea ce sustii ca esti, asa cum te pretezi a fi tu, biata de tine. Inceteaza si nu mai avea treaba cu "masoni", cu "ierarhii",cu mihaela, cu ceilalti de pe aici si de pe alte grupuri, ca esti tu cea despre care spui, nu cei pe care-i acuzi tu. Doamne, tu chiar nu realizezi cat de penibila-i "grandomania" pe care-o afisezi?
      Esti deja cunoscuta, insa nu cum spui tu ca esti..., deci chiar ar fi cazul sa nu te mai lauzi atata, ca tot mai "grozava" iti va fi caderea de acolo de "sus", de unde zici ca "te plimbi" tu, cea "iluminata".

      Ștergere
    7. Eu unul v-am atentionat in legatura cu maria-aurelia, careia-i vedeti si voi "lumina"!09:15, inca ceva ce ar fi bine sa constientizezi si anume faptul ca omul cu cat se vede mai sus, deasupra tuturor, asa cum ne spui tu ca esti, cu atat este mai jos, mai cazut, din toate punctele de vedere. asta o spun inteleptii lumii.

      Ștergere
    8. Eu propun sa dam pace trecutului si sa privim catre viitor. Sa iertam si sa ne urmam fiecare calea asa cum credem ca este mai bine pentru noi.

      Ștergere
  14. Mihaela, dar ce facem apoi cu codul? Ai precizat că trebuie sa-l reținem, deci îl vom folosi cumva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna intrebare. Va mai veni un articol edificator, caci lucrarea merge mai departe.

      Ștergere
  15. La multi ani tuturor!
    Am realizat exercitiul,am vizualizat cam greu piramida, am urcat nerabdatoare treptele, de pe la treapta 3 l-am recunoscut pe sufletul meu pereche ... sper ca nu a fost doar imaginatia mea.In momentul contopirii am simtit cum pleaca din pieptul meu o sfera de lumina. Ideea e ca m-a durut pieptul destul de tare pana am adormit, am adormit speriata. Am vizualizat si un cod de 4 cifre, tot de pe la treapta 3. Am coborat piramida separati ...
    Pentru toata lumea, numai bine si reusite pe toate planurile!

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu am oroare sa caut sufletul pereche, nu din cauza lui ci din cauza a ce imi facura secole si nu se sinchisi niciun Mnezau sa ii impiedice, sa corijeze, ma gandesc cu groaza cate i-or fi facut si perechii mele...Nu vreau sa vad si oroarea picata asupra lui, imi ajung grozaviile din mine blestemat fie cine nu misca nica ca sa fie asa ceva! Minciuna e la ea acasa aici si abuzul. Nu l-as fi cunoscut pe Mnezaul asta corupt niciodata. Vedea-l-as cum am ajuns eu, la scara lui. Nici mai mult nici mai putin. Asa ar fi corect, iar nu drogarea cu iubire sau ura, ne fac irationali, ne pierdem cumpatul si ajungem aici in ghearele cui nu are trairi, ci e creat sa fie dependent de energia noastra. Mersi, un Mnezau-Capcana nu imi trebuie. Nu degeaba Maestri ascensionati sunt impasibili, reci anume ca sa nu fie manipulati prin trairile induse/transferate; stiu ca au incercat sa ii manipuleze si pe ei, dar nu au reusit asa ca iute incepu denigrarea lor cum ca ar fi sloiuri de gheata. Oricum, cine vrea sa se desprinda de un Mnezau-Capcana de fraieri simtitori pe care ii toaca cumplit si marunt intr-un raport incorect, dezechilibrat caci sunt 6 fii de mnezau de tenebre mari creatori de ciudatenii ce ne halesc implanteaza, locuiesc fiinta, iar pe noi ne crea un singur fiu, ce e in minoritate si nesustinut de fratiorii de lumina, iar tatal fiilor cred ca e dus cu pluta caci mentine incorectul raport de 6/1 prin tertii lui spunand ca pastreaza echilibrul, ceea ce e alta Minciuna mnezeiasca. Dragilor, fiti fraierii lor in continuare, lasati-va amagiti de tot felul de propuneri, nu cred in niciuna in acest colt de Univers corupt maxim "intru pastrarea echilibrului" recte dominatiei asuprabietilor modificati. Unde e tehnologia de reparatie a stricaciunilor creatiei OM? Creati fraierilor, creati, altfel ai cu Lumina cum or sa va poata imbarliga? Unde e Steaua? La cine ramane? Daca ati atras o entitate defapt ce si ea va fi folosita. Aveti grija....aici nu te poti increde in niciunul ce se vrea Dumnezeu si nu e Sursa, doar Acela e ok, restul doar impostori sau corupti, e corupta ierarhia celesta in zona aceasta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanitza, iti fac trimitere atat tie cat si celorlalti cititori, ca sa nu ramana cumva tulburati de cele scrise de tine mai sus, la raspunsul ce l-am dat tot comentariilor tale ce au venit in acelasi timp cu acesta, la pagina P1 din bara de sus a blogului. Nu vreau sa ma repet.

      Repet doar ca daca vei continua sa scrii in acest fel in blogul meu, aducand mereu aceasta energie in care tu te scalzi, care pe mine ma ia cu o stare de rau de la stomac si cred ca sunt in asentimentul meu si alti citiori, eu iti voi bloca comentariile. Imi pare rau de timpul tau, caci vad ca ai multe de spus si nu te rezumi la niste scrieri scurte, si tocmai de aceea imi fac datoria sa iti aduc asta la cunostinta, ca sa nu ajungi sa ma iei din nou la balacarit asa cum ai mai facut-o si in trecut.

      Ștergere
    2. Romanitza cu tot respectul dar nu se pricepe ce vrei sa spui,chiar IMI vine rau de la stomac dupa felul cum le amesteci, parca as FI PE un linghispir.

      Ștergere
    3. Nu stiu de ce, dar cele scrise de 13:22 m-au pus pe ganduri. Chiar asa! Ce se intampla cu Steaua?! La cine e ?!?!

      Ștergere
    4. Doamne Dumnezeule! Mintea asta omeneasca! Aprig dusman ne mai este.
      Nu avem nici cel mai mic habar ce Puteri ne-a pus Dumnezeu in bagaj la inceputuri. Dar le-a pierdut omul din cauza caderii, iar acum traim vremuri in care aceste capacitati se recapata. Uitam cu desavarsire vorbele Mantuitorului ca daca avem credinta, cele ce facea El si mai mari decat acelea putem face si noi!

      Acestea sunt stele create la propriu, in acest Univers. Undeva stralucesc pe cer intr-o galaxie. Fiind create din energia iubirii, ce credeti ca pot emana altceva decat energia iubirii, umpland cu iubire tot Universul? Cui anume, de la om pana la cel mai aprig tiran ii face rau aceasta energie? Daca ar folosi-o intunericul, oare nu realizam ca este ceea ce l-ar transmuta si l-ar duce catre lumina si catre bunatate?

      Credeti-ma ca personal probez in fiecare zi aceste daruri recapatate, pentru care nu am cuvinte sa ii multumesc lui Dumnezeu. Daca n-am acum un leu in buzunar dar proiectez ca pana la sfarsitul acestei saptamani primesc 1000 lei, nu ma intereseaza cum si de unde, exact asa se intampla. Dar acesta este un punct in care am ajuns dupa ani de truda, daruire si speranta. Nu a fost asa dintotdeauna, desi mi-as fi dorit. As lua-o razna cu totul daca as sta mereu sa imi plang soarta asa cum multi o fac si nu mai reusesc in veci sa iasa de unde sunt. Daca o persoana anume se simte tot timpul ca dracu' este problema ei. Am mai spus-o si o repet. Totul este un bumerang. Nicio actiune a nimanui care aduce dezechilibru in Creatie nu ramane fara efect. Este cunoscuta asta ca teoria haosului. Puteti cerceta pe internet. Persoanele aflate in tot felul de nemultumiri, suferinte, incercari sunt cele ce asista la efectele a ceea ce anumite intrupari anterioare, venite tot din Spiritul lor, au facut ca fapte. Ele au produs dezechilibre iar persoanei din aceasta viata ii revine sarcina de readucere a acestui echilibru stricat. Nu este deloc usor, se stie prea bine. Asa functioneaza insa lucrurile, pur si simplu.

      Pe toate persoanele ce se tot lamenteaza pe aici prin blog, le gasesc mai devreme sau mai tarziu, la nivelul altor existente, atunci cand vine vremea unei ample reparatii cosmice, ori ca magi negri superaprigi ce au coordonat ritualuri de iti sta mintea in loc, ori ca ingineri genetici care s-au jucat cum au vrut de-a Dumnezeu si multe altele. Pe cine au ei boala cea mai mare acum, acolo s-au situat si ei in vietile trecute. Asta inseamna bumerangul. Te pune Dumnezeu in postura celui atacat, ca sa se poata constientiza cum s-au simtit altii, in acele vieti, catre care au venit atacuri similare din partea celor atacati acum. Este totul atat de simplu ... Iar Dumnezeu ne-a dat ca instrumente pentru a izbandi in aceste situatii iubirea, daruirea, milostenia, iertarea. Dar cat de multi sunt cei ce vorbesc despre ele si cat de putini cei ce le folosesc ...

      Ștergere
    5. Si Toma Necredinciosul a fost circumspect si a capatat mai multa informatie/cunoastere. E tare usor sa te imbeti cu iubire, baiul e ca o pot face toti si ai de se joaca de-a tipii ok si cei ce isi asuma rolul negativ. Acum, a fi prudent nu e gresit, mai ales dp ce te fripsera ca putura, lor nu le e greu sa iti scoata mintea din context si apoi dp ce te tocara liberi si nestingheriti sa te puna sa ii si ierti, mie mi se intampla recent asta si asta numai pt ca ma folosira in orb de copil, fui practic vanata de `telectualii sistemului corupt prin anii 1962, aveam 4 ani, ei adulti; peste 4 ani le identificam zacaminte de aur. Unuia o pepita de cateva zeci de tone. Mie imi promisera ca or sa imi dea 20%; povesti. Au dat unui negru partea copilei de atunci. Apoi pt ca au mintit au murit, a ramas fiul ce se razbuna pe mine de atunci pt ceea ce pronia divina facu.Iar de atunci nu il opreste nimeni. Au trecut 52 de ani in care Pomul numit Dumnezeu aici, in viata mea nu a putut/vrut rodi. E constatare.Niciun resentiment, atat e. Deci am invatat ca nu merita sa speri in nimeni pt ca nu se poate aici pune cu unii. Acestia conduc jocul, prin urmare cand ceru fiul ca sa fiu scoasa mental din contextul a ce imi facu 52 de ani si sa il iert fui asa manuita. Acum dp 52 de ani am aflat cine fu si impreuna cu cine imi puse in cap o trupa structurata pe toate nivelurile posibile in lumea asta; nu lipseste clerul inalt,politicimea, curvimea serviciilor.Pana si pe Papa il schimbara cand voi sa ma sprijine si uite ca isi dadu demisia si fu ilocuit cu actualul.Nici piciorut de Dumnezeu izbanditor nu avui in asti 52 de ani.Gratie serviciilor si coruptiei.Multi invidiosi ca nu au avut tron au incercat crime de lez-majestate pt a se urca ei; daca nu putura ca eram si eu pe acolo si fiind sotia regelui il ocrotii, caci atunci functionam a vizat pe termen lung un plan ce m-a inclus in existenta de acum, a reusit sa transfere in mine - privilegiat fiind inca, dar nu si eu in intruparea de acum- culpele sale si ale echipei lui de vrajitori regali. Asa ca daca vezi de astea la fiinta mea, ei uite nu imi apartin mie, ci falsilor privilegiati, nobilimea neagra ce nu are compasiune pt umanitate, dar ravneste pozitia inalta din care eu si ai mei a trebuit sa luam trup pt a putea ocroti cat mai multi oameni,pt a ocarmui in folosul lor, ca sa traiasca cat mai bine cei multi si lipsiti.Azi descopar ca fiind sotia lui Ludovic al XI-lea eu si mama il ghida ca soacra au trait bine multi - un popor intreg - prin noi. Crezi cumva ca asta nu o platim noi? Aici functioneaza asa:"Fa bine si asteapta rau!" Divinitatea se foloseste de tine si cand te impresoara hainii te lasa secole in ghiarele lor sa stearga pe jos cu tine pt karma de ei faptuita. Asta e experienta mea, a tatii, a mamei,mai sunt: strabunica a fost bagata in iad in locul cui a ucis-o prematur. De as scrie o carte... dar nu e necesar: se trecu in Spatiul Copil greu si extrem de tarziu, parerea mea ca una ce am rabdat ce nu mi se cuvenea. Si... RAMANE ASA! Ordinea si Dreptatea inca sunt INTERZISE aici.

      Ștergere
    6. A balacari sau a nu balacari. Urat cuvant, nu-ti doresc niciodata sa fii interzisa abuziv si sa nu ai acces la informatie, sa nu stii cine si dc te paleste urat. Eu stiu acum, cea ce se ocupa cu interventia aceea atunci, cu acea interdictie imi marturisi de 2 zile ca fiul bolsevicilor decedati cel cu mostenirea pepitei de zeci de tone de aur pur plati un print cuman cu aur pt conexiuni inalte. Asa ca au intervenit de la Vatican ca sa ma obstructioneze in contra-replica a actiunii Proniei Divine. Nu e prima data cand se procedeaza astfel, mereu asta e calea lor, sau se pare ca ar fi fost pana la intrarea in Spatiul Copil, dar de aceasta noutate stiu cei de calibru special, nu restul, azi doar evita contactul direct, pun terti insa.A, uite vara mea o lua frumos pe cocoasa, fu internata si i se aglomera cancerul in metastaza la gamba stanga si ma suna dp o saptamana sa imi zica ce pati si ca se va reface ea iute, intr-adevar ma folosi si pe mine si pe tata de 88 de ani ca sa se refaca. Are metastaze de 8 ani si inca rezista daca se infrupta din cine poate; dar apoi l-am vazut pe fiul de bolsevic cu pepita de aur de zeci de tone murdar de tot, deci ea continuase "munca" mamei ei pana se facu in sfarsit acea Lucrare, Spatiul Copil, ei abia atunci se opri fortata de cineva/situatia aceasta, abia apoi se vazu murdaria hotului; ce urat era, murdar taree, cu triunghiuri negre peste aura jegoasa, si puteau acele triunghiuri si el, dar din ele emana ceva ce intorcea pe dos stomacul.Asta avea grija sa nu am eu bani.Dc? Teama? Ura?Precis a fost instrumentalizat si el de esalonul superior lui.Nu mai intreb unde a fost Dumnezeu

      Ștergere
    7. Lasa Miha, ca unii stiu faza cu bumerangul si stiu cum sa fenteze. Asa ca au ajuns tot victimele sa indure in locul celor vinovati "bunatatea" bumerangului. A vazut asta si cestiu eu care, de E sau numai isi zice Dumnezeu, ca multi isi zic si fara a fi D.Sursa. Uita-te mai bine, te rog!;treci de depersonalizarea culpelor lor de energia fiintei lor si treci si peste repersonalizarea in vibratia/identitatea mea, altora....Nus ce mai poti vedea acum, ca daca au ajuns si din Akasha sa fure informatie... Si asta nu degeaba mi-a ajuns la urechi mie inca in 2009, ma ghida ingerul Sandalfon fratele lui Metatron si, unchiul meu Ioan Botezatorul, singurul ce a manifestat compasiune pt mine in aceasta existenta si mai ales ONESTITATE, draga mea onestitate. Cand cineva nu poate face ceva ca este impiedicat, macar sa anunte pe cel cu care se intelesese, sa-i spuna ca NU i se permite si daca poate si de catre cine. Asa, aflat adevarul automat se pot reglementa anumite situatii. Daca nu poate direct, exista tertii intotdeauna. Daca se vrea.Logosul Solar ofera info prin energia OD pe solicitarea "sa nu ma afecteze" se trece de asti intunecati.Pe mine nu m-au lasat sa fac meditatia Lui, mi-au transferat iute dublul energetic al unuia cu cu creierii imbacsiti de o medicatie cumplita si exagerata cu neuroleptice pt meningita de la 0 ani, expre ca sa nu pot face acele meditatii, dar de la prima lectie Logosul Solar era cu mine, ceream info fara sa ma afecteze si vedea ce e in jurul meu, stateam cu orele cu meditatia in mana si nu puteam, seara de seara, saptamani in sir; El imi spunea ca tipa MR nu imi poate face mie nimic eu fiind printesa, sa inteleg odata ca nu ma poate atinge de capul ei decat fiind imputernicita de o alta printesa al carui nume El L-a mentionat, eu nu stiam ca face asa ceva. Dar, sincer fata asta a cam stat prin mine si nu ii placea nedreptatea, era revoltata pe impostori, pe cei ce faceau farmece sa se creeze razbunari fara a fi realmente aflat adevarul intai, eu cred ca e manuita si ea asa printesa cum e! Asa am aflat, deci de vrei iti trimit meditatia Logosului Solar sa nu mai spui faza cu bumerangul, sa poti sa treci peste ce stiu ei, depersonalizare si repersonalizarea faptelor, ca acum numai asta le mai ramane sa contracareze si sa promita ca dau 50 de suflete sclave in locul lor. Asta aud de cateva luni, intelegeri de gen si nu o singura persoana, ci grupul de soc si groaza, marii faptuitoride multe si mari mizerii si sunt multi mii, sa inmultim cu 50?. Spune tu lui Dumnezeu si asta si mai spune -I si de schimbul de identitate, ca uite cand El are nevoie de mine, brusc am identitatea mea, valoarea mea, cand insa imi trebuie si mie un banut ca am corp si eu, brusc nu mai am identitatea mea...de aceea sunt datoare la stat de 5 ani cu impozitul pe casa si.. . nu mai spun.Pai daca numai sa ma foloseasca si sa nu ii pese ce mizerii mi se impun...de secole...ce rost are sa vin aici? Ca sa stearga cu mine pe jos cine are chef si poate in locul altora ce-s recent "privilegiati"? Fals privilegiati? Nu pt asa ceva exista privilegiile, nu pt a se degreva de karma punandu-o in carca cui nu se poate apara si folosind tertii cointeresand multi economic ca sa fie recunoscatori cui gandeste jocul stramb, manuitorului.Si, mai cumplit e ca eu sunt vizata sa isi implineasca astia numarul de 50 de insi dati in locul lor. Nu conteaza ca eu nu vreau sa fiu astfel folosita.Nici ca se intra in Spatiun Copil, ei trimit la mine sa faca mizerii pt ca sunt printesa si stiu ei ca daca se ating de mine ii asteapta mania si pedeapsa...le trebuie 5o. Am obosit sa tot spun in casa aceasta, le spun sa se informeze intre ei si sa se anunte ca sa se fererasca. Acum e cineva din Cavnic, cu trei seri in urma erau din Pachistan,saptamana trecuta era din Chechis, luna trecuta din Carei judetul vecin, dar nu stiu mereu cine de unde e inselat, rar aflu.Asta e realitatea pe planeta. As manca si eu din roada Pomul lui Dumnezeu, ca-s flamanda dupa atatea secole, dar nu am Pom in viata mea...de unde Roada?

      Ștergere
    8. Pai, eu sunt medium, asa ca vin destui la mine si se manifesta unii prin mine. Unul e francisc, o creatie a securitatii, a stat 2 ani in padure si facea rau gratis, numai sa i se aduca si altii ca sa faca pt a implini nus ce numar de faradelegi care apoi i-au dat putere, levita, manuia energiile din oameni si aduna ca umplea stadioanele. si el vrea sa dea 50 de alti oameni in locul lui ca sa se salveze de iad.Si parca stia de ce se va intampla pe 11 noiembrie, ca a profitat chiar inainte si a realizat un transfer karmic in mine.La vremea lui era un continuator pe linia de Anti Crist. Dp destrupare a slujit popilor intunecati din biserica unde eu am fost data dincolo intunecatului pt ca sa scape de pacatele lui.Si acum e cu un alt popa tovaras tot pe faradelegi, tot pe la mine, e plin de ei in jurul meu, nu am voie sa ii vad, sa inteleg ce fac, eu si tata suntem plini cu ce baga nestiut in noi, parti din mine copil iau bataie de la ei daca nu fac rele...Francisc Maytreia, cu popa tigan Varga Nicolae, cu popa Adrian, ginerele lui popa Andrei Costinas, cu noul paroh, cu tiganii lor, cu slujitoarele lor. Nu-i chem nu ma gandesc la ei, dar nu se opresc!Mai vine un episcop corupt, mai venea patriarhul mort, vin de la Vatican care facura ce nu ar fi trebuit, pleaca unii ca mai ma prind si ii constientizez si trimite cineva altii, colegi de serviciu decedati,mereu o matusa abuziva ce e decedata si o stii, copii ei decedati.Un iad. Nu ii opreste nimeni. nu-i rareste nimeni. Imi spun ca, cat voi locui in tara asta ei vor veni.Ma imbacseste cu energii batrane bolnave frecvent Mircea Lucescu....fura ce vrea, nu stiu sa ma apar, nu pot sa i vad, nu mi se permite sa ma apar, nusce-mi fac ca nu pot sa fiu constienta de intentiile lor, nici eu nici tatal meu, desi are 88 de ani nu pot sa il ocrotesc, el e senil si e victima perfecta. Aici abuzurile continua, nu se respecta nicio regula, nu e compasiune pt varsta inaintata, nu e decat ce vor si asta pt ca pot si nu e cine sa ii pedepseasca.De aia!Cand stapanul nu-i acasa, joaca soarecii e masa.Pacat.

      Ștergere
    9. Are legatura cu dl.Dragnea ,care e de origine CUMAN ????

      Ștergere
    10. Draga Romanitza, te rog nu mi te adresa mie in aceste comentarii caci nu le citesc. Cinci randuri daca incerc sa parcurg, deja ma simt ca data in tiribomba. Sari de la o idee la alta fara noima. De asemeni, atat lungimea cat si numarul lor sunt absolut coplesitoare. Priveste si tu in ansamblu sa vezi daca mai exista vreun cititor care sa scrie ca tine. Doar oameni cu prea mult timp liber, si in acord cu tine, ar mai putea procesa asa ceva.

      Uite ce este: eu fac eforturi pe care numai Dumnezeu le stie, sa contribui cu cat pot si imi este ingaduit de Sus, la lumina si pacea acestei planete. Imi doresc ca oamenilor sa le rearda in suflet flacara sperantei, iubirea, bucuria vietii, increderea in sine, credinta. Pai prin cele ce scriu eu si cele ce scrii tu, noi suntem hăis si cea. Ti-am mai spus: te rog sa iti faci un blog propriu in care sa iti expui toate ideile, iar aici in acest blog, sa iti pui la comentarii cel mult un link catre scrierile tale. Cine rezoneaza cu ele sa intre acolo! Intelegi? Este GRATIS! Nu te costa nimic! Nu este "Calea Aurie" platforma de blog si pentru mine si pentru tine!

      Prin urmare, te anunt respectuos, ca nu iti mai public comentariile. Cel mult un link! Sa nu zici ca nu ti-am spus! Iubire, iubire, dar cateodata imi vine sa dau cu ciocanul lui Thor!

      Exista un comentariu la ora 14:33, 11 ianuarie al unui cititor caruia ii multumesc. Este tot un comentariu lung dar are o esenta constructiva. Am facut aceasta trimitere ca sa se poata vedea ca exista si alte variante.

      Ștergere
    11. Mihaela, nu sunt de acord cu observatia ta facuta Romanitzei.
      Totusi, Romanitza poseda un vocabular bogat si nu din prea mult timp liber il foloseste ori de cate ori are ocazia. Nu este "prizoniera" unor sabloane de gandire. Romanitza isi exprima particularitatile gandirii ei intr-un mod original si actioneaza pe masura gandirii ei.
      Trebuie sa "citesti printre randuri". Asa vei descoperii ce transmite, de fapt, Romanitza.
      Crezi ca poti sa ii accepti "punctul de ei de vedere", care la prima vedere pare a fi paralel cu subiectul tau?!

      Ștergere
    12. Este bine ca nu esti de acord. Oricine poate sa aiba propriile credinte si chiar este plin blogul de tot felul de idei ale tuturor celor ce scriu la rubrica de comentarii. Nu este nici pe departe vorba despre acest lucru.

      Am scris mai sus ca daca tot exista atatea de spus, este indicat sa isi faca propriul blog. Nu mai vreau in acesta al meu tot felul de istorii care deseori nici nu au legatura cu subiectul articolului in sine.

      Eu nu rezonez cu scrierile ei din doua motive:
      1. deseori este folosit un limbaj vulgar care mie personal imi provoaca o stare de greata.
      2. am gasit prea multe intrupari anterioare ale Spiritului ei si ale altora care merg pe aceeasi linie, si imi pare rau ca trebuie sa o spun dar asta este, in prea multe manifestari de varf ale intunericului, in cele mai nenorocite ritualuri, ce au contribuit cu varf si indesat la caderea acestei planete. Nu este Dumnezeu vinovat pentru asta. Noi, oamenii, suntem. Dupa cum am spus, totul este un bumerang. Dam vina pe controlori, pe vrajitori si pe mai stiu eu ce, ne victimizam continuu, dar nu facem nici cel mai mic efort al unei schimbari. Daca am fi mereu la cheremul controlorilor si al vrajitorilor si nu am avea de la Dumnezeu nici cea mai mica farama de putere si vointa interioara de a schimba unele lucruri care ne fac rau, nu ar mai fi venit Mantuitorul sa spuna: "Du-te si nu mai pacatui". Astea sunt pentru mine niste cuvinte de mare valoare deoarece daca Mantuitorul le-a rostit, atunci putem deduce in mod clar, fara echivoc, CA NE STA IN PUTERE sa infruntam intunericul si sa facem schimbarea. Ne sta in putere sa nu alegem pacatul. Ne sta in putere sa nu stam mereu cu gandul numai la nenorocirile din viata noastra si din lume. Totul este doar sa si vrem cu adevarat sa facem asta.

      Au existat in istorie sacrificii mari ale Sfintilor, cu varful la Domnul nostru Iisus Hristos. Ei au trecut prin mari suferinte, dar ai auzit vreodata despre vreunul dintre acestia sa vorbeasca precum Romanitza? Sfintii sunt cei ce aduc iubirea si aduc omului increderea in Sine, lumina, speranta si curajul. Dar cand vin cearceafuri intregi care implanteaza omului in suflet neincrederea, indoiala si altele in acest fel, pot fi de oriunde aceste idei dar sigur de la Dumnezeu nu. Romanitza, care scrie astfel de cercefuri, scrie Numele lui Dumnezeu sub forma D-zeu. Nu are timp sa il scrie intreg, nu-i asa? Vorbeste despre falsi Dumnezei. Perfect adevarat. Sunt de acord si eu ca asa este. Numai ca felul alambicat in care isi expune ideile te duce in zona ca nici nu mai stii cand vorbeste despre Dumnezeu adevarat si despre cei falsi. Ei bine, eu ameteala asta nu o mai vreau in blogul meu. Este simplu de tot. A scris Romanitza cateva pareri legate de exercitiul la care am chemat, ca a si aparut un comentariu al unei persoane: "Nu stiu de ce, dar cele scrise de 13:22 m-au pus pe ganduri. Chiar asa! Ce se intampla cu Steaua?! La cine e ?!?!" Imi venea sa raspund: LA MINE IN BUZUNAR!

      Vezi ce se poate crea? A si aparut indoiala! Veneam eu sa fac chemare la o actiune care sa ne faca si mai mare rau decat ne este. Doamne, Dumnezeule!

      Inchei aici, caci multe ar mai fi de spus, daca ar fi sa ma las purtata in valul asta, dar nu are niciun sens sa imi consum astfel timpul.

      Ștergere
  17. Eu nu am vazut si simtit niciun suflet pereche,de la treapta 3 la treapta 5 mi-a venit in minte cineva, la treapta 6 altcineva si la 7 doar un cod pe care l-am visat cu doua zile in urma. E posibil sa nu existe suflet pereche, sau e unul din cei la care m-am gandit ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna seara si la multi ani.A fost o experienta unica. Treptele piramidei aveau culorile chakrelor care vibrau pe tonuri si in nuante greu de exprimat prin cuvinte.Au fost armonizate chakrele noastre culminand cu nasterea Noii stelute.A primit un nume vechi african din 4 litere (google sa traiasca!).Am facut meditatia pe data de 1 ianuarie, iar in noaptea de 2 spre 3 mi-au fost transmise trei cuvinte: terraformare, fondatori si numele stelutei ca si confirmare.M-am vazut apoi in fata unui pupitru mare cu ajutorul caruia se puteau crea forme de relief, vegetatie..intr-un cuvant forme de viata.Cred ca actul de creatie trebuie sa continue astfel incat sa transformam Noua steluta intr-un loc de putere,armonie etc.
    Multumim Mihaela pentru toate darurile minunate pe care ni le oferi din si cu toata inima.
    Va doresc tuturor o seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu stiu sa iti raspund. Oare nu ai fi putut face exercitiul fara sa te fi gandit la cineva anume? Recomandarea mea cam in acest fel a fost.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-am amintit ca in melodia 6 am auzit un sunet ca de clopotel din zona icoanelor , acolo este si icoana Arh Mihail .A fost foarte real si l-am auzit cat a tinut melodia , initil am avut impresia ca se aude de afara , de asta nu am vrut sa opresc melodia sa cercetez de unde vine zgomotul pt ca imi era teama ca nu mai ma pot concentra la treapata 7 cand trebuie sa apara sufletul pereche. A disparut sunetul de clopotel la treapta 7 , dar nici nu a aparut niciun suflet pereche, doar codul pe care il stiam deja . Ciudat e ca inainte de a asculta melodiile ma rugam arh Mihail si atunci mi-a venit in minte persoana de care vorbeam mai sus din senin , am pus icoana la locul ei si apoi ceva m-a facut sa intru pe pagina ta si sa ascult melodiile ...

      Ștergere
  20. Mihaela, as avea o intrebare, daca imi permiti. As fi preferat sa ti-o adresez în privat, dar nu stiu cum. Eu am primit un cod care pare să fie denumirea chimică a structurii cristaline a unei proteine (nu-mi e clar daca e si creată în laborator). E ceva în neregulă? Am "gresit" exercițiul? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  21. Mulțumesc pentru acest moment minunat de creatie

    RăspundețiȘtergere
  22. Iti multumesc mult. Asteptam această postare! Esti minunata! Stie Dumnezeu ce stie adica stie pe cine sa aleaga!Trebuie sa ai nervi de oțel și cutia craniana foarte rezistentă si mult curaj! Felicitări! Ii multumesc lui Dumnezeu , Divinității si dumneatale pentru
    Aceasta postare cat si pentru toate posturile minunate. An Nou cu multe împliniri! ❤

    RăspundețiȘtergere
  23. La Mulți Ani! Am primit un cod din 5 litere care este si nume si Mantră.
    Sper sa il discutam in privat.

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu sunt persoana cu confuzia. Am primit daruri: sceptru, coroana, nestemate, chiar și diploma de maestru, inițiat reiki, etc. Toate acestea mi-au folosit doar când am pus în practică zi de zi: curățenia trecutului, urmărirea egoului, întreruperea dialogului interior. De 20 de ani și încă nu am treminat treaba cu mine dar azi știu: mintea își caută dumnezeul- creator. Deși nu vă convine dna aurelia are dreptate în multe chestii. Printre altele, totul este foarte lung și complicat. Arată ca și cum ceva încearcă să ne țină ocupați ca să nu avansam. Simplu spus suntem ființe puternice și suverane care sub cupola minții lâncezesc fascinate de derularea unui film de groază. Ajunge să refuzați tot ceea ce credeți că știți. Karma, fapta si răsplată, bine rău , adevăr minciună . Razboiul dintre bine și rău se dă în noi. Fiecare din noi care îl refuză categoric, ne aduce pe toți mai aproape de paradisul pierdut. Să și dea ei in freză unii altora , dincolo de om. Dar vai! Nu vor avea unde. Aveți curaj!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:47, pentru tine si pentru ea este asa si asta deoarece sunteti pe aceeasi lungime de unda, sunteti in rezonanta. Chiar daca voi va potriviti, asta nu inseamna ca altii-s asa cum ii caracterizeaza, ii jigneste, ii terfeleste acea persoana. Mergeti pe drumul vostru, ca observam ca aveti "curaj" si sa nu mai aveti treaba cu calea altuia.

      Ștergere
  25. Mai o chestie și apoi vă las să luptati mai departe: dacă reușiți să vă echilibrati, într un moment de liniște veți vedea că orice vi se face, vi s3 ia, magie neagra, etc. vă cere în prealabil consimțământul. Nu ni se face nimic fără consimtamantul nostru. Așa i că este spectaculos ? Cine le dă consimțământul? Egoul, că el mână momentan căruța. Sufletul doarme fascinat și alimentează cu energie catastrofa.

    RăspundețiȘtergere
  26. Am visat in dimineata asta multi serpi ,mari ,care invadasera spatiul domestic,si care pareau ca fusesera acolo dintotdeauna,dar ascunsi .Nu ne atacau dar ne era frica de ei...Cred ca serpii astia simbolizeaza ceva,fiinte sau energii care ies la lumina si care nu ne mai fac nici un rau ,dar noi ne ferim de ei ...vom incepe sa vedem proprii demoni care nu mai au putere sa faca atceva decat sa iasa la lumina?Si ieseau din ce in ce mai multi ...In alta ordine de idei intalnirea de pe piramida a fost coplesitoare,si desi nu sunt constienta de identitatea fiintei albastre cu care m-am intalnit,a fost o regasire a unui suflet drag,dintr -un trecut foarte indepartat.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  27. MARIA-AURELIA, ati imprimat ideea ca nu avem nevoie de informatiile din acest blog, si intr-un comentariu de nici 3000 de cuvinte aveti agenda voastra de remediu universala, ceea ce va propulseaza drept prima specie de pe planeta pamant si salvatorul final al tuturor vremurilor si paradoxurilor temporale. Multumiri galactice ca ne-ati scapat din genocid!
    Maria-Aurelia credeti ca exista o "competitie" catre sfarsit unde voi o sa fiti Salvatorul.
    Stiti exact ce sa scrieti in comentarii, stiti exact ce vreti sa imprimati in mental si cum sa va procreati "printurile" pe internet ca un paianjen care tese in ADN-ul altora imagini.
    Ce nu ai inteles este ca deja exista un remediu aici pe acest blog a lui Mihaela care functioneaza pentru multa lume si nu avem nevoie de tine si de remediul tau foarte"competitiv" pe piata. Parca ati fi un altfel de savanti de la CERN si aveti impresia ca toti suntem si acceptam sa credem in stiinta voastra placebo.
    Nu primesti nici un consimtamant la ceea ce ai scris. Semantura voastra energetica de actiune e similara unor agentii de influenta din sistemul de dominare si control.
    Nici macar nu ati incercat sa ne castigati increderea, decat laude cat de rapid ati rezolvat voi problema sufletelor din aceeasi familie care nu se intalnesc, si afirmatii ca "de sus" aveti daruri care va da dreptul sa fi cum am spus, prima specie de pe pamant si noi restul suntem dupa tine.
    Chiar va credeti primii? Vrem dovezi!
    Exista 10mii de specii incarnate in costume de oameni pe Planeta, fiecare clan si trib are agenda lui de experienta si remediu.
    Intelegeti ca suntem de 50 milioane de ani in razboi pe planeta asta si razboaiele au fost toate aduse aici pe aceasta planeta ca sa fie rezolvate din sute de galaxii. Un singur clan nu detine remediu universal, ci este detinut de inima fiecaruia din fiecare specie si toti vom contribui fie ca vrem, fie ca nu, dar nu in acest mod cum incercati voi.
    Maria-Aurelia cauta remediu in propriul ei razboi cu toata lumea si dovedeste ca nu l-a gasit deloc pana acum.
    O regula a finalului absolvirii pentru toata planeta este ca nu putem absolvii decat toti odata, toate speciile vor devenii una si nu va fi nimeni primul. Otrava e din sistem care promoveaza competitia si ei vor sa fie primii, ceea ce nu se va intampla deloc.

    RăspundețiȘtergere
  28. Mihaela, am primit numele unei stele care exista, deși este mai puțin cunoscuta.Eu persoanal am aflat acest lucru căutând pe Google. Ce să însemne asta? Îți trimit gândurile mele pline de iubire și recunoștință!

    RăspundețiȘtergere
  29. Hei Buna!!!Acum am vazut postarea.Ce bine ca mai este valabil si pt intarziati!M-am tot gandit ziele trecute daca ai mai postat,dar stiind ca postezi rar nu m-am grabit sa intru pe pagina la tine.
    Incerc si eu sa fac exercitiul respectiv.
    Ar fi fain daca asi intalni si eu un baiat ca lumea...ca 5 ani am stat langa un om care mai mult m-a suparat decat m-a bucurat.Coincidenta sau nu,ne-am despartit definitv si ultima data cand ne-am intalnit a fost la o nunta la o prietena dupa ce am prins buchetul(a cazut,l-am luat,apoi a mai aruncat o data ca cica trebuia din aer,dar oricum eu l-am prins prima)Acolo ne-am certat ,mie mi se adunasera destule stiam ce face.Am stat fata in fata la o masa afara si i-am zis ca gata stop.S-a terminat,pana aici a fost si aleuia!!
    Inainte cand aveam o despartire temporara intram in panica ma simteam rau,poate si el ,dar din alte cauze,insa acum..este definitiv si sunt bine!!
    Mi s-au intamplat multe evenimente in ultimul timp...ohooo...asta cu dragostea mai ...normala e mai greu.Poate la 30 de ani ma marit si eu :))In 4 ani sa apara si sufletul meu pereche cu piramide,fara piramide o fi el pe undeva:))
    Te pup si o seara placuta!!!Sper sa mai apari in emisiuni!

    RăspundețiȘtergere
  30. Bun! Au trecut cele 7 zile, Boboteaza, Sf.Ion... Ce facem?! Lasam steaua vagaboanda?!

    p.s: si care-i treaba cu "robotul"?! Altceva nu ai gasit decat sa stochezi date?! Pai si UE ce spune?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai calm! Nu e vagaboanda. Va veni si lamurirea.

      Adaugarea din PS nu stiu nici cui se adreseaza, nici la ce se refera.

      Ștergere
  31. Dna Mihaela semnifica ceva faptul că nu am vazut nimic ?

    RăspundețiȘtergere
  32. REVOCAREA CONTRACTELOR DE SUFLET
    Revocare pentru manifestarea suverana a Scopului de a te reconecta cu familia ta de suflet
    Eu în momentul acum si aici, vesnic prezent deconectez conștiența care trăieste pe suprafața Pământului de la dimensiunea sociala a timpului.
    Aleg să se formeze o curte spirituală multi-dimensionala cu scopul suveran explicit de a mă reconecta cu familiile mele sufletești, care s-au pierdut în timp prin faptele altora.
    Toate ființele care au șters, modificat, distrus sau redefinit istoria noastră de familie cu intenții false sau perspective străine memoriei noastre de rasă ancestrala le trimit urmatoarea notificare: serviciile dvs. nu mai sunt necesare din acest punct înainte și înapoi prin toate perspectivele timpului. Am rupt toate contractele și subcontractele bazate pe predicții ulterioare.
    Aplic pretenția universală a lui Thoth. Care este frecvența dvs. autentică de semnătură in spațiului universal al spațiu-timpului atunci cand a apărut scânteia sufletului tau?
    M-ai violat pana in ultimul moment al tuturor momentelor prezente. Acum sunteți interzisi și exilati din toate realitățile mele în toate dimensiunile, fluxurile de timp, galaxiile și universurile și spatiile vidului în care schimb energie. Aducem toate dovezile pentru acest lucru și sunt prezent la fiecare curte spirituală a echității pe care am creat-o vreodată. Am impus o cerință universală a dezvaluirii frecvenței tale ca si frecvența sursă. Fără ea, nu aveți experiență cu mine. Nu ești real. Nu schimb energia cu ființe care nu sunt reale. Dacă în orice moment din matricea de timp a fost dată o formă de consimțământ, acordată sau asumată de o autoritate ierarhică, aceasta prezenta EU SUNT nu este deplin conștienta de luarea ei. Este revocată acum cu ajutorul prezentei neutre sacre in mod Complet și total desfacuta de drama universală, drama galactică sau drama Pământului. Fac această declarație definitivă dintr-un motiv: nu putem trăi într-un punct solid al realității care nu are ca sursă de functionare prezenta EU SUNT CEL CE SUNT. Tehnologia ADN nu a fost niciodată menită să funcționeze în acest mod. Procesul de inginerie genetică a creat un paradox al autoîncarnării și reîncarnării. Asta a creat o separare a densității sufletești care nu se află în puterea co-creatoare divină a sinelui în co-creație egală cu tărâmurile mamei pământului care utilizează alte coduri de timp sursă.
    Cu această cunoaștere în momentul co-creat mereu prezent, ma conectez la înregistrările Akashice ale celor douăzeci de mii de lumi de frecvență luminoasă. Am asamblat toate codurile izvoarelor de timp de la toate curțile spirituale non-lineare care se desfășoară simultan. Îmi extind cunoștiința de a recunoaște toate imaginile reziduale ale altor membri ai familiei sufletești în afara acestei frecvențe de timp. Acum împărtășesc cu toții, apelul meu către toate sursele surselor. Îi chem în spațiul meu sacru de vindecare internă. Fac apel la cele patru elemente ale împărăției pământului Mamei: Aer, Foc, Pământ și Apă. Fac apel acum la cele șapte direcții pentru a proteja întregul spațiu sacru al întregii conștiințe de unitate și al conștiinței colective, creații existente în domeniile Mamei Pământului. Chem acum toate Creațiile Unificate ale Conștiinței Colective cu sursa identificată ca Frecvență autentică a Semnăturii Spațiului Universal al spațiu-timpului, Creația Conștiinței Colective ce a apărut în existență.
    Îi invit acum pe toți strămoșii, adevaratele surse ai tuturor relațiilor adevărate să dețină un spațiu sacru neutru în această instanță spirituală multidimensională a echității.
    Îi invoc acum pe toți observatorii care folosesc o tehnologie de prelucrare a una, două sau trei grade de separare.
    Vă conectez acum pe toți la toată Creația de conștiință colectivă identificată, astfel încât să puteți fi observati toti de către toate cele șapte generații viitoare.
    Eu chem aici medicamentul meu sacru. Instrumentele de vindecare au fost aduse aici în mod ceremonial.

    RăspundețiȘtergere
  33. "Când iubeşti, trăieşti. În rest, exişti.Singurii ochi frumoşi sunt aceia care te privesc cu tandreţe.Când plecam unul de lângă celălalt nu ni se părea că ne despărţim, ci că mergem să ne aşteptăm altundeva.În iubire, totul se schimbă, toate devin însemnate: dintr-un nimic se naște un colos.Cu cât avem mai puţin, cu atât dăm mai mult. Pare absurd, dar aceasta este logica dragostei.Două lucruri sunt imposibile în viață: a vedea cu ochii pe Dumnezeu și a povesti dragostea."

    https://www.youtube.com/watch?v=K4LKPeSo8I0

    Mitica

    RăspundețiȘtergere
  34. O PASTILA AUTENTICA DE VINDECARE,AN ANASHA

    RăspundețiȘtergere
  35. Va salut,


    Când regele Solomon s-a întors din munți, după apusul soarelui, cei adunați la poale l-au întrebat:

    — Ești sursa noastră de inspirație. Cuvintele tale ne ating inima. Iar înțelepciunea ta ne luminează mintea. Suntem flămânzi să te ascultăm. Spune-ne: Cine suntem noi?

    El le-a zâmbit și le-a răspuns?

    — Voi— sunteți lumina universului. Voi sunteți stelele. Voi sunteți altarul credinței. În fiecare dintre voi este un univers. Grămădiți înțelepciunea în inimă, ascultați-vă inima, ascultați prin dragostea voastră.

    — Care este sensul vieții?

    — Viața – este un drum, un scop și o victorie. Viața este un dans al iubirii. Misiunea voastră este să înfloriți. SĂ FII – e un dar pentru toată lumea. Viața voastră – este istoria omenirii. De asta viața este mai frumoasă decât orice teorie. Creează din viața ta o sărbătoare, pentru că asta este adevărata ei valoare. Viața este compusă din prezent. Iar sensul prezentului este să trăiești în prezent.

    — De ce ne urmărește necazul?

    — Ceea ce ai semănat, aceea vei culege. Nefericirile sunt alegerile noastre. Sărăcia – este creația omului. Iar nemulțumirea este fructul neglijenței. Învinovățind pe cineva, îți pierzi puterea. Nefericit este acel care nu se cunoaște. Sărac devine acel care pierde timpul în zadar. Nu permite mulțimii să îți omoare sufletul.

    — Cum să trecem peste nefericiri?

    — Nu te analiza. Nu te compara și nu te împărti . Mulțumește pentru tot ce ai. Bucură-te pentru că bucuria crează minuni. Iubește-te, pentru că cei care se iubesc pe sine, îi iubesc toți. Roagă-te când ești fericit și ghinionul te va evita.

    — Care este drumul către fericire?

    — Fericiți sunt cei care iubesc, fericiți sunt cei care mulțumesc. Fericiții trăiesc în armonie. Fericiții văd adevărata frumusețe a lumii. Fericiții se bucură de soare. Fericiții sunt gata să primească soarele în brațe. Fericiții sunt liberi. Fericiții iartă.

    — Cum să trăim în lumină?

    — Savurați fiecare picătură a vieții, o viață trăită în zadar va da naștere nefericirii. Și să știi că ceea ce se află în interior, aceea se află și în exterior. Lumea este sumbră pentru că inima este sumbră. Fericirea este apusul soarelui.

    — Cum să trăim în armonie?

    — Trăiește simplu. Nu fă rău nimănui. Nu invidia. Lasă ca îndoielile să treacă și nu căuta altele noi. Dăruiește-ți viața frumosului. Crează pentru artă, dar nu pentru recunoaștere. Dă viață trecutului, uitându-l. Adu în lume ceva nou. Umple-l cu iubire. Acolo unde este iubire – acolo este și Dumnezeu."

    Mitica

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna ziua.
    Daca am vazut tarziu acest mesaj,cum mai pot descarca cele 9 melodii?

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  37. Cand cauti algoritmul tau de facut bani, cauti sa il vezi la cel mai mistic mod cu putinta. E un algoritm de aliniere a energiilor tale cu sincronicitati din realitatea ta, condus de viziunea ta. In lipsa viziunii, algoritmul tau e angajat in algoritmul altora. El poate sa sufere ca nu se poate manifesta. A face bani este procesul de a face un surplus de energie si informatie bruta sau prelucrata care sa fie data la schimb cu un profit. A face bani crescand entropia realitatii incalcand codul moral sau a face bani in sinergie cu cresterea si evolutia constiintei? Daca esti mafiot si doar la asta te pricepi si e prea greu sa inveti alt algoritm, consideri ca e prea greu sa te aliniezi cu toate planetele la unison atunci ramai la algoritmii tai pana cand vei vedea ca nu mai functioneaza. Pentru cei care nu au gasit algoritmul lor, incepe cautarea. Fiecare il are pe al sau propriu si individual, care este cel mai potrivit pentru el si realitatea in care vrea sa traiasca. E una sa stai la munte si sa faci bani, si alta pe o insula langa ocean si sa faci bani. E una sa tranzactionezi la bursa si sa faci bani, si alta sa faci troc de lemne de foc pentru un porc si sa sti ca ai supravietuit pana in primavara. Oricum ar fi, fiecare are algoritmul sau natural, innascut si de sine-statator, algoritm de succes, castig si voie buna.
    Ca acest algoritm sa nu functioneze se iau mai multe masuri. Se creaza concepte care se inoculeaza prin media, cultura, mentalitati.
    Se creeaza conceptul de datorie, care apoi sa nu poate fi platita pentru a crea presiune emotionala. Se dezleaga prin retragerea consimtamantului dat familiilor ce conduc bancile si familiilor care tiparesc banii tarii unde sunteti, in mod repetat cu constientizare. Se creaza efectul de eliberare emotionala, dispare anxietatea si poate sa vina si executarea silita, pacea mintii nu mai poate fi tulburata. Castigul tau sa nu depinda de banii tipariti, de legile tarii, de institutiile conduse de familii cu fatada de anonimat public unde se intra cu o taxa numita spaga. Algoritmul trebuie sa ramana in mediul sau creator din vis, ca un Brancusi care isi sculpteaza statuia in minte.
    Dupa castigarea liberatii interioare se lucreaza cu consimtamintele date mas mediei ca furnizor de informatii si stiri, guvernului ca furnizor de autoritate.
    Se creaza conceptul de job, de a face orice pentru bani. Munca in algoritmul tau vine din viziunea ta, fie ca sapi un sant sa iti pui canalizarea si sa iti modernizezi locuinta, fie ca iti deschizi un bar pe o plaja oceanica. Daca e viziunea mea, pot sa mulg oi pentru ca ma simt la fel de milionar ca unu care are aceasta suma. Mentalitatea eliberarii este mai adevarata decat mentalitatea libertatii. Libertatile se cumpara si ne face corupti. Eliberarea imi creeaza viziunea si imi scoate afara demonii care ma muncesc in minte.
    Chiar daca faci un job pentru altcineva, sa izvorasca din viziunea ta. Sa te ajute la ceva ulterior, sa aiba o continuitate, sa fie o experienta folositoare etc.
    Se exploreaza concepte individuale sau personalizate care ne limiteaza viziunea. Poate lua ceva timp asta.
    Gasirea viziunii, vederea algoritmului inseamna sfarsitul unei indelungate cautari si intrarea intr-o stare de iubire. Am gasit ceea ce cautam si ne simtim indragostiti. Indragostiti de propria viata, de propriul algoritm. Cautarea a necesitat multa rabdare, acum avem nevoie de durere cand iubim.
    E partea in care acumulam cunoastere si vedem cum functioneaza algoritmul nostru. Pana in ziua cand vom sta sus pe munte si vom vedea de sus tot algoritmului nostru cum l-am parcurs dintr-un cap in altul.

    RăspundețiȘtergere