marți, 14 august 2018

CHEILE LUI ENOH – 2. CHEILE FIULUI





CHEILE LUI ENOH – 2. CHEILE FIULUI

Dragii mei,
        
Incep acest articol printr-un citat:
„La fel ca şi un cancer neinvestigat, ura corodează personalitatea şi se hraneşte cu unitatea sa vitală. Ura distruge sentimentele şi valorile individului, se hrăneşte cu obiectivitatea sa. Astfel, ura îl convinge pe om că urâtul este frumos, adevărul minciună şi minciuna adevăr.”
Martin Luther King Jr.

Domnul nostru Iisus Hristos a spus:
„Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa!”
Iar Calea pe care El indruma a se merge era Iubirea şi Pacea. Sa luam aminte! El nu a spus: „Eu sunt Adevarul, Calea si Viata!” sau „Eu sunt Viata, Adevarul si Calea!” Cuvintele acestea nu se pun intr-o ordine aleatorie. Ideea ce s-a dorit a fi transmisa este ca doar urmand Calea, adica traind in spiritul Iubirii si al Pacii, poti accesa Adevarul. Si doar accesand Adevarul, intelegi cu adevarat ce este Viata.
Este mai multa vreme de cand eu cand merg la biserica nu mai aprind lumanarile la morti si la vii, dupa cum intelegem noi viata si moartea. Caci exista o multime de morti vii si de vii morti, care nu mai au pic de lumina si de iubire in sufletul si in inima lor. 
Indiferent de credintele si de orientarile noastre pe toate planurile vietii, cata vreme ramanem in iubire si in bunaintelegere, mai avem o farama de speranta ca atingem macar cu un varf de deget Adevarul. Altfel, ne balacarim intr-o mare minciuna, crezand ca este adevar, spre bucuria unora care isi freaca satisfacuti mainile, vazand cum noi cobaii ne impartim in doua tabere, batandu-ne intre noi pentru o iluzorie bucata de branza. In tot acest timp, gardul va ramane mereu mult prea inalt pentru noi. Atat de inalt ca nu ii vedem partea de sus. In acest fel gandim ca suntem liberi, de la mic la mare, ca de fapt acolo este frontiera lumii de care nimeni nu poate trece. Cate nu s-ar mai schimba daca ar vedea omul cu adevarat ce se petrece in spatele scenei, daca s-ar inalta mai sus decat gardul asta nenorocit!
Stim multi ca a ajuns minciuna la asa mare rang de adevar, incat in multiple scrieri se neaga insusi Domnul nostru Iisus Hristos si invataturile Sale. Sarmani vii ... cat se poate de morti ...
Noua Cetate este activa si nu e Centura Fotonica asa cum am vazut scris intr-un comentariu. Noua Cetate traieste prin inimile pline de iubire ale multor fiinte din univers. Daca maine ar muri toate aceste fiinte, ar muri si Noua Cetate cu ele. Cine vrea sa o simta, sa isi deschida inima, sa isi doreasca sa creasca mai sus decat gardul.
Cei ce nu vor, mai devreme sau mai tarziu vor fi adusi pe Cale si aceia, dar pentru asta este nevoie de timp si rabdare. Nu ma refer aici doar la rasa umana.

Vom continua azi cu “Cheile Fiului”, si pentru aceasta vom face afirmatia de mai jos:

„Prin Puterea si Darurile primite de Spiritul meu de la Bunul Dumnezeu, rog sa mi se alinieze constiinta la Programul Fiului, conform cu nivelul meu de evolutie spirituala din acest moment. Din suflet multumesc!”


Recomand ascultarea melodiei de la linkul de mai jos, pentru a oferi timpul necesar integrarii cererii:


Toate cele bune!


18 comentarii:

  1. Va dati seama în ce retard spiritual este poporul român, din moment ce a trebuit să învăț limbajul tuturor tipurilor de grupuri spirituale existente în Romania?! Cum sa le explic cuvântul Iubire "ecuanimilor"?Adică celor ce pretind ca implicarea în viața celor aflați în impas este dovada de dezechilibru emoțional. Sau de nu stiu ce blocaj la nu stiu ce chakra. Ma scuzati, dna Mihaela, dar vorbiti vorbe. Ca un cronicar ce înregistrează ce va sa vina, necontribuind cu mare lucru la construirea timpurilor ce vor veni. Timpuri în care vor cădea măștile. Timpuri în care nu ne vom mai putea preface ca suntem ceea ce nu suntem. Sunt opt ani de când descifrez pentru voi codurile cristice, iar voi va prefaceti ca nu vedeti ca trăim intr-o tara in care exista copii abuzați inclusiv sexual. În grupurile new age se acoperă realitatea cu vorbe. Eu, una, nu mai vreau sa bat clopotele pentru babe surde. Iubirea e Iubire. Vreti sa va fac un desen? O schemă? Sa emit bule papale? Cum vorbiti voi despre Iisus în țara cu copii abandonați si maltratati?!Intr-o lume a războiului si foametei, în care copiii sunt victime permanente? Chiar nu va e rusine ca va Vede Dumnezeu cum pierdeți timpul copiilor, cei pe care Iisus îi vrea la El?La El, nu în Iadul acesta. Adică, pe un nivel de conștiința superior. Va acuz ca lucrați pentru anticrist! Vă învăluiti în vorbe goale, praf inutil în Veșnicie. Vorbele astea nu cîntăresc nici cât un fir de praf în întinderea desertului. V-a orbit pe toți fariseismul?! Ati vazut vreun roman din grupul dvs sau din restul grupurilor spirituale iesind in strada si cerand ca Romania sa nu mai cheltuie bani pentru arme? Ca Romania sa iasa din NATO, organizatie criminala? Tăcerea la ceea ce se intampla inseamna complicitate cu Anticrist, opusul Lui Crist. Asa a fost făcută Romania complice la crime. Romania nu e cu Dumnezeu. E timpul să vă dați jos ochelarii de orbi si sa luati atitudine. Vorbăria nu duce nicăieri. E ultimul avertisment. Sa nu spuneti la Judecata Cosmica: " Vai, n-am știut ce inseamna Iubirea! Vai, am crezut ca se poate si cu banii la banca si cu sufletul în Cer!".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:42, tu te caracterizezi foarte bine pe tine insati. Ce-ar fi sa faci tu mai intai de toate ceea ce ceri la ceilalti! Eu unul nu te inteleg de ce tot te dai de exemplu pozitiv, cand tu esti asa cum esti...! Nu mai avea treaba cu masonii, ca acolo sunt oameni normali.

      Ștergere
  2. "Ridică-te, căci nu mai ai nicio rană. Tu vei trăi cât vrei. Dacă ai să faci rău, nu contează. Balanţa se va compensa, căci se vor naşte alţii care vor face bine. Dacă vei decide să faci bine, tot nu contează, pentru că se vor naşte alţii care vor face rău. Tu nu mai exişti pentru acest univers. Trăieşte pe pământ cât vrei, până când această specie va dispărea. Te poţi muta oriunde vrei cu puterea minţii, chiar şi in locuri care nu există pe acest pământ. Când te vei sătura de tot, chiar şi după milioane de ani, cheamă-mă şi am să-ţi explic care este rostul nostru."
    Va salut...Mitica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte interesant comentariul!Puteți,doriți să-l dezvoltați?

      Ștergere
    2. Buna "Necunoscut 24 august 2018, 09:12".
      Daca nu ai fi cerut sa dezvolt acest comentariu, m-as fi oprit doar la postarea lui.Nu ma surprinde faptul ca doar o persoana a cerut sa dezvolt sau sa-mi spun parerea printr-o ...."opinie" despre ceea ce am postat mai sus.Intr-un comentariu, la un articol mai timpuriu al Mirelei spuneam :"Fiecare este pe drumul lui. Ca si intr-o scoala, exista multe "clase" sau "nivele". Doar pentru ca APARENT toti avem chip uman nu inseamna ca suntem toti in acelasi "loc" al existentei. In timp ce unii absolva, altii trec de la ciclul primar la ciclu gimnazial, iar altii abia intra pe portile scolii. Diferenta este ca spre deosebire de scoala,unde casele sunt separate,aici,in lume suntem amestecati unii printre ceilalti.Fiecare o sa-si atinga limanul cand trebuie."
      Comentariul inclus de mine are fundament pe dictonul :

      "Iertarea cheama la noi pacate".

      Acest vechi dicton antic l-as traduce prin a intelege ca noi,pe acest pamant,in aceasta existenta suntem aici pentru a experimenta ceea ce ne-am propus,sa trecem prin situatii si intamplari care ne ajuta in cresterea spirituala . INEVITABIL vom face "pacate", sau vom "cadea".Incontestabil asa zisele caderile=pacatele,ne sunt iertate=anulate,deoarece sunt surse de invatare.Orice actiune are si o reactiune, este ,precum bine deja stii o lege fundamentala si primordiala al acestui univers.
      Daca faci bine/rau, undeva,cineva sau chiar tu, constient sau inconstient va face rau/bine. Acest concept de raul / binele este relativ,asa cum si asta o stii.Nu este decat raspunsul legitim actiunilor noastre, pentru ca echilibrul sistemului sa ramana stabil.
      Cand echilibrul informational nu se mai poate sustine, tu ca entitate , parasesti acest univers.
      Daca tu ca entitate biologica/energetica ai atins echilibrul,in acest univers, ai luat premiul cel mare,si anume devii nemuritor. Atingand nemurirea, pentru acest univers ai atins perfectiunea.(si invers) Orice ai face ulterior, nu mai conteaza pentru propria-ti persoana.Poti fi,daca doresti sa fii activ ,un arbitru, sau un observator, daca vrei sa fii "pasiv".
      Acum esti la granita dintre bine si rau , dintre cunoscut si necunoscut, dintre lumina si intuneric,etc.Nici una din dualitati nu te mai poate revendica pentru ca esti intr-un continuu echilibru dinamic.Pentru persoana ta,nu mai este nevoie sa experimentezi nimic din acest univers.
      Multumesc "Necunoscut 24 august 2018, 09:12" ca ai dat atentie acestui comentariu si nu l-ai trecut cu vederea.
      Te salut ....Mitica

      Ștergere
  3. Rostul tău este să ieși din mintea ta, nu să îi tragi pe alții după tine. Schimbă- te tu și totul se schimbă cu tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:24, mintea are si ea rostul si rolul ei, deci nu o anula, ca nu asa esti in echilibru, ci doar treci in extrema.

      Ștergere
    2. Din câte am observat până acum, se pare că nu poți ieși din minte dacă nu ești in echilibru perfect.

      Ștergere
    3. 08:02, pana la "echilibru perfect", mai este "practica interioara continua"...
      Toate Caile ne (re)aduc in starea de echilibru si armonie(mai devreme sau mai tarziu) : Minte-Inima.

      Ștergere
  4. Exceptional!

    https://www.youtube.com/watch?v=GiEiRuIR2cY

    RăspundețiȘtergere
  5. Dna Mihaela am trecut de luna iulie, aproape și de august....si lucrurile nu au intrat pe un făgaș mai bun !!!! CE SE ÎNTÂMPLĂ ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris cateva detalii in articolul trecut. Te rog sa le citesti.

      Ștergere
  6. ..ne-ati lasat la jumatatea ..drumului?? ☺
    Urmatoarele chei?
    ..pe cand?��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept de mai mult de o jumatate de an permisiunea Sfintei Treimi de a publica aceste chei. Prin urmare, publicarea lor nu este dupa cum vreau eu. Simt insa ca este aproape momentul pentru a 3-a etapa. Trebuie inteles ca acestea nu sunt niste simple scrieri. Ele pun in miscare lucruri dintre care multe se situeaza dincolo de capacitatea de intelegere a oricaruia dintre noi.

      Ștergere
    2. Nu-i nimic. Sa le avem pe toate ca sa nu o ia "altcineva" in fata ..asa cum a facut-o mereu pana acum �� Nici oamenii de acum 2000 si de ani nu erau pregatiti sa primeasca ce au primit atunci.
      Multumim anticipat pentru tot ajutorul dumneavoastra.

      Ștergere
  7. Mesajul dumneavoastra si aceste chei divine cu muzica pe fundal deschid portile Noii Cetati ce este salashul Vietii,Adevarului si pe Calea in lumina carora fiecare constiinta se va trezi.Cu drag,Viorel.

    RăspundețiȘtergere