sâmbătă, 7 iulie 2018

PE DRUMUL NOSTRU GREU




PE DRUMUL NOSTRU GREU


Dragii mei,

In legatura cu faptul ca nu am mai scris de ceva vreme, unii sunt ingrijorati, altii nerabdatori, altii au poate o pozitie neutra, iar altii isi freaca mainile de bucurie ca Mihaela a amutit, tragand ei concluzii pripite in privinta acestui aspect.
As dori sa stiti ca dupa o alergatura de cateva zile ce s-a desfasurat ca urmare a necesitatii schimbarii sediului firmei in care imi desfasor activitatea, la foarte scurt timp dupa aceea ne-am angrenat in niste lucrari foarte complexe de panouri electrice, facand parte dintr-un proiect mai amplu ce se deruleaza pana la sfarsitul anului. Nu am inceput bine lucrarile ca a aparut pe nepusa masa si necesitatea schimbarii locuintei in care stau cu sotul si copiii mei, din motive pe care nu are niciun rost sa le explic, deoarece as intra prea mult pe fagasul vietii personale si nu cred ca intereseaza pe cineva treaba asta. Prin urmare, de vreo trei saptamani incoace, programul meu arata astfel: seara adunam un set de lucruri de mutat (include asta si mobila si tot tacamul), a doua zi pe la 8 dimineata incarcam masina si le ducem la noua locuinta, dupa aceea de la ora 10 dimineata pana la ora 8 seara sunt la serviciu, fiind necesare ore suplimentare din cauza lucrarilor despre care am vorbit, iar apoi de la 9 seara cand ajung acasa, pana pe la 2 noaptea, se pregateste setul de lucruri ce urmeaza a fi carat a doua zi. Am ales sa vorbesc un pic si despre zona fizica a vietii mele, pe care va marturisesc sincer ca din cauza efortului iesit din comun din aceasta perioada o simt cam la limita, nu ca sa ma plang, ci ca sa se inteleaga ca fiecare om le are pe ale lui, cu bune si rele, cu grele si usoare. Intru in contact mai mereu cu oameni care spun ca probleme ca ale lor nu le mai are nimeni altcineva. Afirmatia nu este adevarata, stim prea bine. De fapt, cand discutam despre probleme, nu putem face comparatie. Ce are unul nu are altul si tot asa, insa nu e nimeni scutit de ele.
In tot acest timp lucrarile energetice nu au incetat, ba chiar au fost unele foarte grele. Si aici simt o epuizare. Culmea este ca starea aceasta nu vine ca urmare a consumului energetic pentru lucrari, ci din cauza fluxului necontenit care vine catre mine, indiferent pe ce cale, de lamentari si nemultumiri ca nu exista o stare de sanatate perfecta pe toate planurile (sanatate fizica si spirituala, sanatatea relatiilor, sanatatea financiara, etc. etc. etc.). Am deseori sentimentul ca este un consum inutil sa mai scriu despre ce se intampla, despre starile de rau pe care le resimt cu totii din cauza energiilor negative existente cu care ne interferam din cauza lucrarilor ce se desfasoara in plan astral, caci unii oameni tot visatori raman. Ei tanjesc dupa o stare de bine permanent cum era pe vremuri, neintelegand ca acest lucru nu este posibil in aceasta perioada pana ce nu se aduce rezolvare definitiva la tot ce a afectat in mod negativ aceasta planeta si nu numai. Toate planetele isi urmeaza drumul catre mai Sus, inclusiv ale civilizatiilor controloare, dar pentru a putea sa zburam, trebuie sa ne eliberam de toate pietrele de moara ce ne trag in jos. Am vazut de-a lungul timpului cate forme de forte intunecate exista si ce complexitate de efecte negative a fost de rezolvat. Am repetat si iar am repetat ca pentru a putea sa ne eliberam de niste forte intunecate, mai ales daca este vorba de civilizatii controloare, nu avem alta sansa decat sa le reamintim ce este iubirea, pe care o cunosteau candva dar au uitat-o, sau sa transmutam in lumina acest intuneric. Sa ne propunem sa ne confruntam cu toti acestia este o nebunie. Sa ne propunem sa ne punem de-a doua cu tehnologiile controlorilor este o nebunie. Nu avem nicio sansa. Dar daca le deschidem inimile, atunci avem toate sansele din lume, caci atunci ei nu vor mai simti sa ne controleze si sa ne faca rau. Ei sunt in proces de trezire cum suntem si noi pe Pamant. Vedeti insa cat de anevoios merge totul la noi. De ce s-ar crede ca la ei este mai simplu? Este un proces ce va dura ani si ani si fiecare etapa vine cu greul ei, astfel incat, noi avem un sentiment bolnavicios ca iar o luam de la capat cu tot raul, desi adevarul este ca mereu este vorba de altceva nou.
Mie mi se pare atat de logic, de firesc, modul in care se deruleaza tot acest mers. Daca imi cade un obiect intr-o apa, bag mana dupa el si il scot afara. Deocamdata nu il pot aduce la mine prin puterea mintii desi mi-ar placea. La fel este si cu un controlor. Daca vreau sa il scot din zona lui si sa il conduc in zona iubirii, trebuie sa ma duc dupa el sa il iau de acolo. Trebuie sa intru in energiile lui, deloc placute. Daca vreau sa transmut o fiinta intunecata in lumina, trebuie sa ma duc dupa ea in taramul intunericului, in energiile ei deloc placute, ca sa o pot conduce spre lumina. Este atat de greu de inteles ca aceste lucruri chiar asa se intampla la nivelul naturii noastre superioare indiferent de ce am face noi aici in planul fizic? Este atat de greu de inteles ca pe masura ce evoluam si ne deschidem toate perceptiile, strangem relatia cu Sinele nostru superior si cu Spiritul nostru? In acest fel insa simtim din ce in ce mai amplu toate energiile prin care toata aceasta natura superioara a noastra se perinda. In mare parte nu sunt niste energii bune pentru ca sunt treburi grele de rezolvat. Date fiind toate acestea, durerile din corp sunt la ordinea zilei, starile depresive la fel, senzatia de sufocare si de “nu mai pot” asemenea si cate si mai cate. De ce nu toata lumea simte asa si unii par ca sunt bine-merci? Pentru ca nu toata lumea a venit cu misiuni pe Pamant de a transmuta intunericul in lumina si iubire.
In data de 19.06 a fost un moment de cumpana mare. Am aflat cu cateva zile inainte de acel moment ca este aceea o zi in care inteligenta artificiala malefica despre care am scris cu doua articole in urma, s-ar putea reactiva. Au fost identificate 11 canale de posibila reactivare si le enumar mai jos:

1.            Tuneluri ale timpului.
2.            Zone de contact temporale.
3.            Vase capilare de la nivelul chakrei gatului.
4.            Zona sexuala.
5.            Anumite bijuterii cu piatra turcoise.
6.            ADN, prin activarea unor programe anume aflate in stare latenta.
7.            Fire de par din cap.
8.            Chakra Ajna (fruntii) si glanda pineala.
9.          Zona capului cuprinsa intre chakra fruntii si chakra Coroana, pe o linie ce ar corespunde cu unirea a doua coarne imaginare.
10.        Rinichi.
11.        Cerebel si maduva spinarii

Inchiderea capacitatii inteligentei artificiale malefice de a face actiuni in trecut si in viitor, in raport cu perioada in care a fost functionala, este o problema rezolvata mai demult.
Privind zonele de contact temporale se poate intelege mult mai bine despre ce este vorba prin explicatia de urmeaza. Sunt studii care arata ca Universul nu este o formatiune liniara ci arata ca un cearceaf cu falduri. Exista locuri in care faldurile se ating sau sunt foarte aproape unele de altele. Este ceea ce genereaza asa-numitele scurtaturi spatiale. Fie o iau de la varful unui fald catre varful celuilat fald, pe calea lunga, fiind in contact permanent cu cearceaful, fie sar prin aer de la varful unui fald la varful celuilalt fald, pe calea scurta. Uneori ele se ating si atunci nu mai avem o cale scurta ci o zona de contact. La fel este si cu timpul. E aceeasi reprezentare in timp ca si in spatiu. El nu e liniar si sunt anumite momente temporale ce se ating cu alte momente temporale. Sunt acele momente in care manifestam uneori sentimentul de deja-vu. Data de 19.06 se atingea cu alte noua momente temporale in care inteligenta malefica artificiala era activa si s-ar fi putut reactiva incepand cu data de 19.06. Undeva pe la nivelul zilei de 13.06 s-a blocat si aceasta posibilitate. Dupa aceea, pe data de 18.06 s-au blocat toate celelalte 9 canale.
Dupa ce s-a finalizat cu intelgienta artificiala malefica s-a trecut la o alta etapa: blocarea tuturor posibilitatilor de transmisie a energiilor antihristilor, din Universul spiritelor intunecate in Universul nostru. Acesta este un proces aflat inca in derulare.
Inchei prin a spune inca o data, cat pot de apasat: in aceasta luna iulie se activeaza macrocomputerul universal “NOUA CETATE”. Nimeni si nimic nu poate opri asta. Cand se va intampla, voi anunta negresit. Pana atunci ... nimic altceva nu mai conteaza.

Toate cele bune!



Nimic altceva nu mai contează
Atât de aproape, nu conteaza cât de departe
Nu ar putea fi mai mult din inimă
Intotdeauna avand încredere în cine suntem
Şi nimic altceva nu mai contează
Niciodată nu mi-am deschis inima în felul acesta
Viaţa este a noastră, o trăim in felul nostru
Toate vorbele acestea nu le spun doar de dragul de a le rosti
Şi nimic altceva nu mai contează
Caut încrederea şi o găsesc în tine
Ceva nou pentru noi în fiecare zi
O minte deschisă pentru o altă viziune
Şi nimic altceva nu mai contează
Niciodată nu m-a interesat ce ei fac
Niciodată nu m-a interesat ce ei ştiu
Dar ştiu
Atât de aproape, nu conteaza cât de departe
Nu ar putea fi mai mult din inimă
Intotdeauna avand încredere în cine suntem
Şi nimic altceva nu mai contează
Niciodată nu m-a interesat ce ei fac
Niciodată nu m-a interesat ce ei ştiu
Dar ştiu
Niciodată nu mi-am deschis inima în felul acesta
Viaţa este a noastră, o trăim in felul nostru
Toate vorbele acestea nu le spun doar de dragul de a le rosti
Caut încrederea şi o găsesc în tine
Ceva nou pentru noi în fiecare zi
O minte deschisă pentru o altă viziune
Şi nimic altceva nu mai contează
Niciodată nu m-a interesat ce ei zic
Niciodată nu m-au interesat jocurile pe care le joacă
Niciodată nu m-a interesat ce ei fac
Niciodată nu m-a interesat ce ei ştiu
Şi eu ştiu

Atât de aproape, nu conteaza cât de departe
Nu ar putea fi mai mult din inimă
Intotdeauna avand încredere în cine suntem
Nu, nimic altceva nu mai contează

36 de comentarii:

  1. Toate cele bune si tie, Mihaela!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne cat de minunata esti, esti fabuloasa ,o spun din toata inima ,te rog sa ramai asa cum esti si asa cum ni te-a dat DUMNEZEU noua romanilor.Sa-ti dea DUMNEZEU PUTERE SI SUSTINEREA LEGIUNILOR DE INGERI IN MAREA LUCRARE IN CARE AI PORNIT,TE IUBESC INFINIT MIHAELA SI ITI MULTUMESC DIN ADANCUL FIINTEI MELE PENTRU IMENSUL EFORT PE CARE-L FACI .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Rodica, ai exprimat exact ceea ce simt si eu ! Sa ne traiasca Mihaela si sa ne calauzeasca si pe noi spre lumina, ca avem mare nevoie ! Te iubim Mihaela ,si iti multumim !!!

      Ștergere
  3. Mulţumesc Miha -mi-era dor de articolele astea,fac parte din intimitatea confortului meu interior. Şi eu cu familia am fost plecaţi pentru o vreme şi din considerente lesne de înţeles ,în acea perioadă mă detaşez de orice device care interferează electronic cu mintea sau corpul. Acest articol îl percep ca o re-aşezare a normalului în solstiţiul sau echinocţiul fiecărei zile trăită conştient pe MAMA NOASTRĂ PĂMÎNT. Fără să fiu un aînc senzitiv mă confrunt şi trec prin stări emoţionale care nu ştiu să mă fi caracterizat pînă acum atît la nivel mental în modul şi profunzimile intimităţii unor gînduri vii,al corpului în care simnt că acolo în interior ceva se restructurează,re-aranjează,ca un alt tipar să-şi facă simţită prezenţa...le ştii tu mai bine şi mă înţelegi ce vreau cu cuvinte şi idei atît de sărăcăcioase să compun în fluidizarea unui tablou cît mai apropiat de starea adîncurilor noastre atîîît de necunoscute nouă......Îţi doresc şi vă doresc ţie şi casei tale ca toată operaţiunea mutării să se încheie cu bine şi să-ţi găseşti "laboratorul " de lucru în noua locuinţă pe care ştiu că o vei încărca cu LUMINĂ. DEA DOMNUL ŞI TU-SĂ-ŢI GĂSEŞTI ŞI PUŢINĂ RELAXARE,MAI MUULT SOMN DE CARE AI ATÎT DE MARE NEVOIE- că-mi eşti fooarte necesară mai ales acum cînd se petrec şi ne aşteaptă evenimente pentru care-conştient sau nu,omenirea a fost pregătită. SĂ NE VEDEM CA MÂINILE- cum urau bunicii mei la despărţire prietenilor care le părăseau casa. Ştiu că nu mai ai nevoie de confirmări-dar să şti că eşti iubită,şi dacă cineva se mai roagă cîteodată în biserică şi pentru minunatul tău sufleţel - NU E ÎNTÎMPLĂTOR. pag. mea F.b. e Luminar George Nando de Drobeta.

    RăspundețiȘtergere
  4. De asta te iubim, Miha ! Sa ti dea Dumnezeu iubire, putere si lumina pentru toti intunecatii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Puteti sa ne spuneti,concret,ce se va intampla dupa activarea macro-computerului universal,NOUA CETATE?Respect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am studiat,cu atentie,postarea din luna iunie care detaliaza informatii despre "Noua Cetate".Pe scurt,din ce-am inteles,odata cu activarea din iulie se pare ca se va intoarce Domnul nostru,IISUS HRISTOS,in Plan Subtil insa...Referitor la aceasta intoarcere,as dori mai multe detalii,daca este posibil.Respect.

      Ștergere
  6. Super!Ma bucur ca ati revenit.Toate cele bune. :*

    RăspundețiȘtergere
  7. E ceva de bine cu aceasta activare si cu noua cetate ? La ce evenimente ne putem astepta ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Mihaela sper din suflet ca viata sa se aseze si sa ne deschida cele mai minunate porti posibile. Zic eu ca meritam si ca indiferent de greselile trecutului am crescut ne-am scuturat genunchii, sters lacrimile de pe obraji si am ramas cu drag de Dumnezeu si cu iubire imensa in suflete.
    Ingerii mi-au purtat pasii iar catre tine si mare bucurie si speranta mi-ai adus in inima si suflet.
    Sa stii ca nu esti singura, viata ne conecteaza...
    Mii de pupici si zambete.
    Multumesc frumos pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine ai revenit.
    Mitica

    RăspundețiȘtergere
  10. Fac parte din cei care au fost ingrijorati.Periodic urmaresc daca sunt articole noi.M-am bucurat ca ati aparut.Din pacate nu prea stiu ce inseamna activarea macro-computerului universal,NOUA CETATE.Succes in toate!

    RăspundețiȘtergere
  11. Astazi dupa ce se intampla trocul, Codruta demisa contra votarii imediat a legii off-shore, intreb si eu caci sunt nedumerit:
    Ce este rau in punctele 3-11, chakre si zone ale corpului, este vorba de o persoana anume sau de noi toti la un loc ? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  12. http://tristar77.blogspot.com/2018/06/cititi-si-va-minunati.html?m=1
    Aici sunt informatii despre Noua Cetate!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mulțumim pentru informatii! Asteptam cu nerăbdare vestile bune!

    RăspundețiȘtergere
  14. Va iubim , scumpa doamna! Va multumim pentru ghidare!

    RăspundețiȘtergere
  15. Street performers https://www.youtube.com/watch?v=o1GeCOnycF8

    RăspundețiȘtergere
  16. Mihaela, esti bine? S au aranjat lucrurile frumos pentru voi in final?

    RăspundețiȘtergere
  17. De ce nu ne mai scrieți? Chiar avem nevoie de noi informații pentru actuala situație. Vă așteptăm!

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai sunt 2 zile.Azi este 29 iulie.Asteptam...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa întâmplă peste 2 zile?

      Ștergere
    2. Nu se intampla nimic,si nu s-a intamplat nimic.Suntem in continuare sclavii Lor!Cum care Lor?Perciunatii...

      Ștergere
  19. Cate ceva din TABLITELE DE SMARALD ALE LUI THOTH, ATLANTUL
    Partea 1
    "Când voi, oamenii, veți învăța că nimic în afara evoluției Sufletului nu contează,
    Abia atunci veți fi liberi cu adevărat din robie, liberi să lucrați în armonie cu Legea.
    Află, omule, că trebuie să țintești spre perfecțiune, căci doar așa iți vei atinge scopul.
    Deși ar trebui să știi că nimic nu e perfect, totuși ar trebui să fie ținta și scopul tău.
    Nu te lăsa niciodată condus de efectele vieții tale.
    Află că viitorul nu e fix ci că el urmează voința omului pe măsură ce acesta se mișcă
    Chiar dacă întunecat ii va fi drumul va înfrânge
    Umbrele ce zboară în jurul lui precum noaptea.
    Totuși înaintea voastră au fost alții mai măreți decât voi.
    Si, la fel cum alții, înaintea voastră au decăzut, și voi veți ajunge la un sfârșit.
    Iar peste tărâmul unde locuiți acum, barbarii vor veni iar Lumina se va ridica.
    Uitată va fi înțelepciunea-străveche, dar va trăi totuși ascunsă oamenilor.
    Da, pe pământul pe care îl numiți Khem, rase vor apărea și vor dispărea.
    Uitați veți fi de copii omului.
    Voi vă veți fi mutat într-un spațiu-stelar dincolo de voi
    Lăsând în urmă acest loc în care ați locuit.
    Sufletul omului se mișcă mereu spre înainte, nefiind legat de nici o stea.
    Da, omule, după ce vei fi dispărut, vor veni alții în locul unde ai trăit tu.
    Învățătura și înțelepciunea vor fi uitate cu totul și doar amintirea Zeilor va supraviețui.
    Așa cum eu sunt pentru voi un Zeu datorită învățăturii mele,
    La fel și voi veți fi Zeii viitorului
    Va veni timpul când și voi nu veți mai cunoaște moartea,
    Trăind de-a pururi ca o Lumină intre oameni.
    Află, omule, că forma ta e duală, echilibrată în polaritate deși formată în propria formă.
    Află că atunci când Moartea se apropie cu repeziciune de tine,
    Acest lucru se întâmplă doar pentru că echilibrul tău este zdruncinat.
    Se întâmplă doar pentru că un pol s-a pierdut.
    Așază-te o oră în fiecare zi cu capul orientat spre locul unde se află polul pozitiv (nord).
    In fiecare zi timp de o oră capul tău trebuie să fie îndreptat spre polul negativ (sud).
    In timp ce capul e îndreptat spre nord păstrează-ti mintea intre piept și cap.
    Iar când capul este îndreptat spre sud, păstrează-ți gândurile intre piept și picioare.
    Păstrează-te în echilibru odată la șapte zile iar echilibrul tău va fi mai puternic ca oricând.
    Da, dacă ești bătrân, corpul tău se va simți revigorat
    Iar puterea ta va deveni ca cea a unui tânăr.
    Acesta este secretul știut de Maeștrii prin care țin la distanță Moartea.
    Nu uita să urmezi calea pe care ți-am arătat-o, căci atunci când vei fi trecut de 100 de ani
    Neglijând-o, vei atrage Moartea. "

    RăspundețiȘtergere
  20. Partea a 2-a.
    "Află că acest Pământ nu e decât un portal, păzit de puteri necunoscute omului.
    Maeștrii Întunericului ascund intrarea ce duce spre tărâmul Paradisului.
    Toate lucrurile ce au viată se află în trei stadii de existență:
    Haos sau moarte, libertate în omenie și fericire Paradisiacă.
    Trei sunt căile sufletului:
    Om, Libertate, Lumină.
    Trei sunt obstacolele:
    Lipsa strădaniei pentru a obține învățătură;
    Non atașamentul față de Dumnezeu;
    Atașamentul față de rău.
    Întunericul și lumina sunt de același fel, diferă doar în aparență.
    Căci amândouă provin din sursa primordială.
    Întunericul înseamnă dezordine.
    Lumina înseamnă Ordine.
    Întunericul transformat e lumina Luminii.
    Acesta este, copiii mei, scopul vostru ca ființe:
    Transformarea intunericului în lumină.
    Ridică-te spre cele mai îndepărtate margini ale planului tău pământesc.
    Rostește cuvântul Dor-E-Lil-La.
    Apoi, pentru o vreme, Lumina ta va fi ridicată,
    liber vei fi ca să treci de barierele spațiului.
    Timp de jumătate de soare (6 ore), liber vei putea trece de barierele planului pământesc,
    Vei putea vedea și afla pe cei ce se află dincolo de tine.
    Într-adevăr spre lumi superioare vei putea trece.
    Descoperă-ți propriile posibilități de dezvoltare,
    Află toate viețile viitoare ale Sufletului pe Pământ.
    Încătușat ești în corpul tău dar prin putere poți fi liber.
    Acesta este Secretul prin care sclavia va fi înlocuită de libertatea ta.
    Liniștește-ți mintea.
    Relaxează-ți corpul:
    Conștientizează doar eliberarea din carne.
    Centrează-ți ființa către scopul spre care tânjești.
    Gândește tot timpul că vei fi liber......"

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=194&v=_yQpU_73Dv0

    Mitica

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai este o zi.Azi este 30 iulie.Asteptam...

    RăspundețiȘtergere
  22. Iulie, aproape ca s a incheiat. Nimic bun nu s a intamplat? Se stagneaza? S a inrautatit situatia? Ce se intampla?

    RăspundețiȘtergere
  23. Azi este 31 iulie.Gata,la ora 24.00 s-a terminat luna iulie.Mai sunt 10 ore...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiti in pace! "Noua Cetate" s-a activat in intervalul 14-22 iulie, dupa cum am spus. S-a facut asta in 4 pasi. Ulterior insa au venit chestii foarte complicate de rezolvat. Faptul ca eu nu mi-am gasit timpul sa mai scriu in blog nu inseamna ca este blocat cursul evenimentelor astrale. Voi publica in scurt timp un articol despre toate astea.

      Ștergere
    2. S-o fi activat,nu putem nega dar nici dovedi!Cert,sigur si fara tagada este ca,astazi,01 august 2018 traim la fel ca si ieri,alaltaieri si ca oricand in aceasta blestemata tara.Adica prost,foarte prost,inconjurati din toate partile de ura,minciuna,lacomie,hotie si falsitate,crime si nenorociri,una mai mare decat cealalta!!!Ce s-o fi activat?!?!

      Ștergere
  24. Lunga este asteptarea, de aur este rabdarea. Multumim Mihaela.

    RăspundețiȘtergere
  25. Aceasta tara nu este blestemata! Aceasta tara numita Romania este cea mai minunata tara de pe Pamant. Cine vrea traeste foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  26. “Când visează omul e un zeu, când gândeşte, un cerşetor” -Hölderlin
    “Lumina.... este umbra lui Dumnezeu.” -Inscript
    "Iisus a spus: Nici un profet nu e primit în satul lui şi niciun medic nu vindecă pe cei care îl cunosc."

    Va salut....Mitica

    RăspundețiȘtergere