miercuri, 2 mai 2018

FURTUNI DE PRIMAVARA – TAINA CUTITULUI - SUFLETELE DIN SPATIILE INTUNECATE INTERDIMENSIONALE




FURTUNI DE PRIMAVARA – TAINA CUTITULUI - SUFLETELE DIN SPATIILE INTUNECATE INTERDIMENSIONALE


Dragii mei,


Imi pare rau pentru faptul ca scrierile mele sunt atat de rare, lucru ce nu se poate spune si despre evenimentele astrale. Insa tocmai din cauza frecventei crescute a desfasurarii lor, sunt scrierile rare. Nu mai este timp pentru aproape nimic din cele ale noastre pamantesti. Parca nici nu se mai traieste pentru lumea aceasta materiala.
Daca pana mai acum doua saptamani spuneam ca se duc actiunile in alte galaxii, de doua saptamani incoace pot afirma ca ele se desfasoara si in alte Universuri. Totul este intr-o expansiune continua.
Expunerea de astazi incepe cu o poveste pe care am aflat-o din comunicari si poate parea ca o legenda, insa ulterior, interesandu-ma un pic pe marginea subiectului, am ajuns la concluzia ca nu este chiar o fantasmagorie.
Se intampla in urma cu 6500 de ani. Traia in acele timpuri, pe actualul continent al Americii de Sud, un mag negru foarte puternic. El isi dorea foarte mult sa aiba la dispozitie un instrument, care folosit in ritualurile de magie neagra, putea sa aduca in mod garantat moartea celui catre care era orientata vraja. Stia dintr-o cunoastere foarte veche o procedura care aplicata, l-ar fi putut ajuta sa obtina acest instrument. La un moment dat a aplicat acea procedura iar prin ea s-a materializat dintr-o energie a intunericului trimisa dintr-un alt Univers, un cutit. La inceputul articolului este o imagine foarte asemanatoare cu ce a aparut in viziune.
Pentru acest cutit insa, intunericul a cerut un pret: incheierea unui pact prin care respectivul mag se angaja ca pentru 9 intrupari viitoare sa serveasca 100% numai intunericul. Fara acest pact semnat, nu s-a putut materializa cutitul. De asemeni, trebuia sa lase mostenire cunoasterea utilizarii cutitului. Nu putea muri fara lasarea mai departe a acestei cunoasteri, macar la o persoana, iar respectiva persoana se angaja sa faca acelasi lucru la randul ei.
Constient totusi de gravitatea pactului, magul a facut ceva interesant: a pus intentia de a transfera cumva dupa moarte toate puterile si informatiile sale, catre a zecea intrupare ce urma sa vina in slujba luminii, astfel incat, de acolo din viitor, acea intrupare sa poata bloca in trecut actiunile celor 9 intrupari intunecate. Persoana aceasta este intrupata acum in Romania si datorita intersectarii mele cu ea la un moment dat, deloc intamplator, am putut afla prin cautari akashice intreaga poveste.
De la acel mag negru mai departe, cunoasterea cutitului s-a perpetuat ca mostenire de la un vrajitor la altul, ajungand sa fie cunoscuta si in zilele noastre. Aici este punctul despre care m-am interesat in planul acesta lumesc, constand in a afla daca exista magi negri care au aceasta cunoastere si daca da, ce angajamente au. Am aflat exact ce mi se transmisese si din planul astral, respectiv faptul ca exista si ca au acest pact ce nu le permite sa moara pana ce nu lasa cunoasterea mai departe unei persoane.
Uciderea prin magie neagra a cuiva folosind cutitul se producea daca magul negru il indreapta cumva simbolic catre persoana vizata. In numai cateva zile de la vraja, respectiva persoana murea subit, in special prin taierea capului. Magii negri turci au avut cunoasterea cutitului. Este stiut faptul ca de cate ori turcii porneau la lupta, magii lor negri faceau inainte niste ritualuri astfel incat ei sa aiba izbanda in acea lupta. Divinitatea a aratat cum ei au indreptat cutitul catre domnitorul Mihai Viteazul si catre domnitorul Constantin Brancoveanu impreuna cu fiii sai.
Cutitul avea capcitati mult mai complexe, din cauza tipului de energie din care s-a materializat. El era si instrument de calatorit intre lumi, universuri, dimensiuni.
Nu intamplator vorbesc despre toate acestea la trecut. Se intamplă asta pentru ca in data de 1 aprilie 2018, in ziua de Florii (la crestinii ortodocsi) si de Paste (la crestinii catolici), Divinitatea a hotarat sa anihileze definitiv puterea cutitului. Inaltul Domn Rafael este si el detinatorul unui cutit similar, dar constituit dintr-o energie a Luminii. El este Cel care s-a ocupat de operatiunea anihilarii definitive a puterii cutitului magic al intunericului.
In acest fel, toti vrajitorii au fost dezlegati de blestemul lasarii cunoasterii cutitului mai departe. Oricum, ea nu mai conteaza in acest moment. Este ca si nula.
 Cu ocazia acelui eveniment insa, am aflat ceva foarte important si anume ca existau suflete captive in intuneric si in spatiile interdimensionale din acel taram. Cui apartineau aceste suflete? Tuturor magilor negri din toate timpurile, care au posedat si folosit cunoasterea cutitului. Drept urmare, s-a facut in acea zi o ampla operatiune de scoatere din adancuri a tuturor sufletelor aflate in spatii interdimesionale. Nu a fost prins atunci si spatiul ce separa nivelul -7 de taramul lui Ba. La acea vreme nu am dat importanta desi am remarcat atunci ca actiunile facute nu au vizat si acel spatiu interdimensional. Am gandit ca poate nu exista suflete acolo. Aveam insa sa aflu mai tarziu ceva fabulos legat de acest spatiu, dar despre asta voi povesti intr-o data viitoare.

Toate cele bune! 

18 comentarii:

  1. Draga Mihaela,
    Am deschis blogul tau doar la cateva minute dupa ce ai postat tu acest articol;
    am inceput sa-l citesc dar nu am reusit, in momentul in care am citit de acel personaj si acel cutit am avut fior si a trebuit sa-mi indrept privirea in alta directie.
    Am reusit totusi sa citesc sfarsitul acestui articol.
    Totul e bine cand se termina cu bine.
    Cu drag
    Sanda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte posibil sa iti fi trezit o memorie. Poate a existat vreo viata in care cutitul a fost indreptat de cineva catre tine.

      Ștergere
    2. Mihaela si eu am aceleasi simptome fata de cutit dar si de orice cutit de bucatarie oricare imi creeaza un discomfort nu imi place sa lucrez cu el doar daca e chiar necesar

      Ștergere
  2. Cum ne lasi tu cu ochii in soare in toiul povestii si ne mai perpelesti inca timp indelungat pana la urmatoarea destainuire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca se intampla asa. Am ajuns sa imi gasesc greu timpul chiar si pentru scrierea unor articole de cateva paragrafe. Intentia mea este mereu sa revin cu o noua scriere in cel mai scurt timp cu putinta, dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, cum spune vorba. Vine cate un tavalug de lucrari cateodata incat exista sentimentul ca nu mai este timp nici pentru respiratie. Este la propriu o senzatie de sufocare, de preaplin. Este insa dincolo de ceea ce vrea omul la nivelul sau lumesc.

      Ștergere
  3. Ciudat si eu am nimerit aici prima data.

    RăspundețiȘtergere
  4. Există încă suflete din lumină prizoniere în niste capsule, într-o cavernă întunecată supravegheate permanent de soldaţi. Nu este de mirare că nimeni nu mai reacţionează la relele tot mai dese, iar expunerea adevărului pare o anomalie periculoasă, toate acţiunile ne sunt controlate din întuneric, voinţa este anihilată, intenţia este fără putere. Întunericul, în plin soare, aici pe Pământ este la el acasă, îi simţi mereu prezenţa, Lumina deşi te scaldă, nu-i mai afli iubirea şi căldura. De ce Divinitatea acceptă acestea?, unde este ajutorul promis la plecare?...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa facem o distinctie.Ttot ce am expus pana acum se refera doar la suflete ce au parasit corpurile fizice. Noi astia cu corpuri fizice suportam tot felul de prinderi energetice, nu doar intr-o caverna ci in nu stiu cate spatii. Dar ne vom elibera si noi cat de curand. De ce se intampla toate astea? Sunt efecte ale propriilor fapte din toate existentele. Doar in momentul in care ar veni cineva si ne-ar pune in fata ochilor toate faptele din toate vietile, ne-am da seama ce dezechilibre colosale au generat unele dintre ele. Noi traim acum exact in dezechilibrele create tot de noi. Ce vina are Tatal? Legile universale stabilite de El au fost incalcate. Ca sa vina acum o Mână divină si sa ii scoata pe toti basma curata este incorect. Nu ar fi justitie divina. Cum s-ar face diferenta intre cel truditor si cel pe care il doare la basca, cum spune o vorba romaneasca? Tatal ii iubeste pe amandoi si ii vrea salvati pe amandoi, dar nu poate pune semnul egal intre ei, din punct de vedere al faptelor.

      Voi participa la o noua emisiune la Piatra Neamt. Va aparea si in blog peste cateva zile. Urmarind ce voi sopune acolo s-ar putea sa survina o schimbare de viziune.

      Ștergere
    2. Aceste "prinderi energetice" sunt aici în planul fizic şi nu în alte spaţii sau dimensiuni, ce-l puţin aşa simt eu şi acesta este faptul care ne anihilează orice reacţie de a fi dedicat total Luminii. Tatăl, ştie totul, este scris în adn-ul nostru, în aura noastră, nu pot exista confuzii, El este Iubire este Iertare...

      Ștergere
    3. Eu nu am aceasta perceptie. Sunt si alte spatii si alte dimensiuni si alte universuri. De fapt ... este totul intr-o mare complexitate.

      Ștergere
    4. De acord si io..se joaca cu mintea noastra ..;e o joaca urata pt ca ne incalca Liberul Arbitru lasat de Dumnezeu noua. Nici Dumnezeu nu il incalca!!!
      Aveti vreo idee despre protectia mintii ?

      Ștergere
  5. In ziua de florii la orele 5 sau 6 seara l-am vazut pe Domnul Isus rasignit don nou pe cruce,era intr-o agonie de nedescris.sincer m-am speriat fiind prima data cand an avut o asemenea vedere.acum cateva luni am simtit cum am coborat in intunericul cel ma de jos tinuta de o mana divina.nu stku de ce ,nu i teleg nimic,mi-a fost foarte rau ,eram ca si moarta dar in acelasi tkmp eram vie,vomitam in continuu parca acel intuneric,si acum m-i se intampla cand ma rog,ma gandesc la Isus sau plang vomit aer ,intuneric,apoi masimt bine ca si cum se elibereaza ceva. Mda

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar cutitul din imagine nu e cel autentic cu care s a facut rau de a lungul veacurilor, nu? E doar o imagine simbol al acelui obiect malefic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cutitul din imagine este pumnalul magic tibetan Zhangmu Phurba,obisnuit pentru Tibet,Nepal, India.
      Capatul de sus are 4 fete, iar la partea de jos 3 serpi infasura rama.
      Lama acestui pumnal, se spune , ca poate distruge puterile demonilor,vindecarea bolilor, exorcizarea, uciderea demonilor, meditația, și ar putea chiar să influențeze vremea.

      Ștergere
    2. Asa este. E un simbol tibetan cel din imagine. Cutitul din viziunea mea semana cu acesta dar nu era chiar la fel ci unul cu lama plata dar triunghiulara si arata ca din fier ruginit sau din lemn maro roscat.

      Ștergere
  7. Imi face placere sa citesc uneori ce mai scrieti pe blog.
    Chiar daca nu am mai intrat de ceva vreme,mi-am reamintit ieri ca nu am mai intrat de mult pe aici si deabia azi mi-am facut timp sa ma uit.
    Partea buna este ca sunt mai multe articole :).Mai imi ramane poate si pt maine sau zilele urmatoare sa ma uit pe aici.
    Mai mereu ma uit seara si ma relaxeaza uneori adorm pana sa termin de citit,dar continui a doua zi :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu intru în fiecare zi în speranța că ați mai publicat ceva și oricât de obosită ași fi citesc pe nerăsuflate ce ați scris !!!! Îmi este teamă că din lipsă de timp liber o să ne scrieți din ce în ce mai rar

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc Mihaela pentru munca si efortul pe care il depui.Te urmaresc cu mare interes si admiratie.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere