miercuri, 18 aprilie 2018

FURTUNI DE PRIMAVARA – SUFLETELE DIN TARAMUL LUI BA




FURTUNI DE PRIMAVARA – SUFLETELE DIN TARAMUL LUI BA


Dragii mei,

Asa cum am promis in articolul trecut doresc sa fac o trecere in revista a principalelor evenimente energetice ale ultimelor saptamani, atat cat stiu la nivelul zonei mele de desfasurare. Pentru ca este destul de mult de scris, mi-am propus sa organizez materialul in mai multe parti, in fiecare dintre ele fiind prezentate evenimentele unei zile anume. Voi face expunerea in ordine cronologica, dupa cum aceste evenimente s-au petrecut.

30.03.2018 – Trecerea in lumina a tuturor sufletelor din taramul lui Ba.

A fost aceasta o lucrare ampla, extrem de grea, dar si foarte interesanta prin lucrurile ce s-au intamplat si informatiile ce le-am primit atunci.
Cunoastem probabil ca toate dimensiunile, atat in partea de intuneric cat si in partea de lumina, au intre ele spatii interdimensionale. Aceste spatii sunt un fel de punti de legatura intre doua dimensiuni succesive. Gandindu-ne la taramul luminii si la cel al intunericului, niciunul dintre ele nu este 100% lumina, respectiv 100% intuneric. Este precum in simbolul Yin si Yang reprezentat in imaginea de mai jos:
  


Vedem ca partea alba are in interiorul ei o zona mica neagra, iar partea neagra, o zona mica alba. Cu alte cuvinte, in tot spatiul luminii exista o portiune de intuneric, dar si in spatiul intunericului exista o portiune de lumina. Intrebarea este cum ar putea exista lumina in taramul intunericului. Am aflat ca in spatiile interdimensionale exista niste piramide de lumina izolate complet de intunericul ce le inconjoara. Ele au un rol de a crea niste canale prin care Fiintele de Lumina sa se poata cobori in intuneric atunci cand au niste treburi de facut pe acolo. Este evident ca aceste piramide indeplinesc multe alte functii, dincolo insa de intelegerea mintii noastre.
Ce s-a intamplat in lucrarea de atunci? S-a vazut cum zile in sir, inca incepand din data de 24.03.2018, s-a construit un fel de coloana a infinitului prin alinierea unor astfel de piramide, creandu-se in acest fel un soi de canal imens prin care vehiculul Merkaba pregatit in taramul lui Ba, ce avea menirea sa duca spre lumina sufletele prinse acolo, trebuia sa se inalte. In al doilea rand s-au construit un fel de trape, tot prin folosirea acestor piramide, iar partea interesanta este legata de raspunsurile la urmatoarele intrebari: intre cine si cine s-au construit trapele acestea, cum se utilizeaza si de ce a fost nevoie de o astfel de constructie?
Exista moduri diferite de a reprezenta lumina si intunericul laolalta. Cea mai cunoscuta este reprezentarea prin piramida si contrapiramida. Avem de asemeni simbolul Yin si Yang. Avem si reprezentarea prin inel sau prin sarpele ce isi inghite propria-i coada (Uroborus), care in contextul articolului de astazi, ne ajuta cel mai mult sa intelegem o anumita structurare. Acest Uroborus este in egala masura si o expresie a ciclurilor repetitive printre care si cele karmice.




In varianta inelului pe care il putem transpune sub forma unui disc impartit in sectoare, fiecare sector reprezentand o dimensiune si fiecare linie dintre doua sectoare alaturate reprezentand un spatiu interdimensional, ne vom concentra pe zona in care capul sarpelui inghite coada sau acolo unde sectorul negru este vecin cu cel alb. Sectorul negru, reprezentand taramul lui Ba, a fost delimitat cu doua linii rosii deloc intamplator. Sectorul alb ar fi Taramul Tatalui. Privind un astfel de desen putem sa intelegem ca daca am cobori imaginar in taramul lui Ba si ne-am propune sa ne ducem si dincolo de el, am ajunge in … Taramul Tatalui. Am scris despre acest mod de a vedea lucrurile si in articolul catre care este dat linkul de mai jos:


Actiunile aferente lucrarii finalizate in 30 martie mi-au intarit si mai tare credinta in aceasta teorie. Am aflat atunci ca trapele se construiau intre taramul lui Ba si Taramul Tatalui, dar si intre taramul lui Ba si imediata vecinatate existenta in cadrul taramului intunericului. Nu a fost prima data cand am perceput taramul lui Ba ca fiind unul izolat bine fata de vecinii sai. Chiar si la nivelul intunericului exista doar cateva porti de intrare din restul taramului intunericului catre taramul lui Ba. Cu alte cuvinte, acele trape erau construite la nivelul celor doua linii rosii din desen.
De ce au fost construite? Pentru a se face niste infurzii de lumina din Taramul Tatalui catre tot taramul intunericului, inclusiv al lui Ba. De ce era nevoie de aceste infuzii de lumina? Deoarece este cam greu sa urnesti si sa rotesti o Merkaba imensa, avand la bord cateva miliarde de suflete, in cadrul unui spatiu mai dens decat smoala.
Daca cineva m-ar fi intrebat vreodata, nu mi-as fi imaginat ca ar fi posibil asa ceva, insa pe masura trecerii timpului ma obisnuiesc din ce in ce mai mult cu astfel de informatii.
La operatiuni de acest gen participa la nivelul naturii lor superioare foarte multi oameni. Ei se simt rau, manifestandu-se fel si fel de afectiuni. Se cauta pe la medici si se trateaza in mod clasic, dupa simptome, nestiind ca de fapt, deseori participa la desfasurarea unor astfel de lucrari. De unde sa stie cineva ca i-a crescut brusc tensiunea arteriala si ca ii vuieste tot capul deoarece e ocupat cu construitul unor trape prin taramul lui Ba? Multora si daca le-ai spune, nu te-ar putea crede. Ti-ar arata directia catre spitalul de nebuni. Insa nu stiu cum se face ca dupa ce se sfarseste o actiune ca aceasta, isi revin toti imediat. Nu pentru mult timp din pacate, pentru ca asteapta nerabadatoare sa fie rezolvata urmatoarea misiune. Este multa vreme de cand lucrurile se defasoara in aceasta maniera, iar pauzele dintre doua lucrari succesive devin din ce in ce mai mici, aratand foarte clar ca exista o linie de final. Altfel, nu ar avea logica sa se doreasca totul implinit atat de repede.
Poate multi se intreaba unde ajung aceste suflete scoase din adancuri. Raspunsul venit de Sus este ca in dimensiunea a 5-a, loc in care, cu multa vreme inainte de a se desfasura aceste operatiuni, s-au pregatit foarte multe spatii de vindecare, capabile sa primeasca acest imens numar de suflete salvate.

Toate cele bune!




8 comentarii:

  1. CRISTOS A ÎNVIAT ! ! ! NASTE DOAMNA MIHAELA ! Mi-au trbuit 3 lecturi succesive să conformez în imaginea mea acest nou concept cu privire la structurile şi Mega universurile -dar şi cel al Căii Lactee ,cu predilecţie pentru ceea ce se întîmplă cu noi tereştrii....cu durerile pasagere pe care după cum v-am mai info. şi în alte intervenţii mai vechi,mă încearcă de la serioase îngrijorări cu senzaţii de profund disconfort al genunchilor,mîncărimi pe corp-deşi n-ar trebui,că folosesc apă de plasmă pe care mi-o fac singur ,dar şi dau celor în suferinţă,mîncărimi pe scalp,în păr parcă milioane de insecte îmi încurcă părul sau se joacă în el,dureri de spate pe diferite zone ale coloanei,insomnii -cam de un an ,par a fi stafie prin casă-adorm instant la ora 22 ,ca în zori la orele 4 să fiu fresh. iată de exemplu acum ora la care vă scriu....Urmînd ca apoi totul să fie perfect,eu,bine dispus,ca şi cum niciodată nu aş fi avut ceva probleme de sănătate. Iată,acum înţeleg cum se întîmplă toate aceste manifestări ale înaltelor energii de la TATĂL... şi totuşi... ce urmează ? Da,ne apropiem de sfîrşitul acestor tranmutaţii,am înţeles numai că la mine aceste episoade cînd de fooarte rău-zona inimii,a encefalului,coloană,mijlocul zona lombară,apoi ochii,senzaţia de surzenie accentuată,cu vertijuri,digestia cu umflarea inexplicabilă a stomacului,deŞI eu în multe zile de peste săptămînă ţin post,am avut odată,ţin minte,asta era acum aproape 2 ani cînd trebuind să merg la policlinică,nu am mai putut păşi....fiecare pas era chinuitor,parcă o forţă mare ,grea mă obliga să stau,să nu pot face un pas....a trebuit să mă odihnesc în dese rînduri...eu fiind adeptul mersului pe jos,mai ales în oraş-nici nu am carnet ....Acum cănd vă scriu,insectuţele iaar s-au apucat de treabă...ce-or găsi prin părul meu ? dar ştiu că după ce ele se opresc cu siguranţă începe disconfortul întro altă zonă a corpului..... şi ce dacă,m-am obişnuit,mă bucur că primesc şi de la Dvs astfel de informaţii care-mi întăresc convingerea că TOTUL SE RIDICĂ ÎN LUMINĂ,IUBIRE DE MĂICUŢA MEA FECIOARA MARIA ŞI FIUL EI ,BINECUVÎNTAŢI FIE,deoarece măicuţa AICI PE PĂMÎNTUL ACESTA L-A NĂSCUT PE FIUL-(informaţie dată de părintele ADRIAN SINGUROV îN conferinţa susţinută acum două zile şi postată pe canalele de info la care sînt abonat.Dar pot fi găsite şi pe youtoube. Iertaţi-mă că v-am răpit prea mult timp cu ce am scris,dar mă bucur că SINCRONICITATEA LUCREAZĂ ! FIŢI BINECUVÎNTATĂ ! GeorgenandideDrobeta- pag Fb. Luminipecer Anghel Gheorghe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate aceste simptome prezentate sunt arhicunoscute pentru mine. Manifestarile cu mancarimi si senzatie de insecte pe corp si in cap au legatura cu un anumit spatiu al intunericului si cu anumite civilizatii controloare. Voi publica in scurta vreme si partea a 3-a din bara blogului. Acolo voi scrie despre multe manifestari dar si despre cateva instrumente de ajutor pentru estomparea acestora, caci de fapt asta este ce ne intereseaza.

      Ștergere
    2. Multumesc! Fiti Binecuvantata!

      Ștergere
  2. La operațiuni de acest gen participă (fără să știe)și copii începând de la 5 ani ? Mulțumesc dna Mihaela !

    RăspundețiȘtergere
  3. Evident ca da. Si mai mici de atat. Varsta si capacitatile unui Spirit nu are nici o legatura cu varsta unui corp fizic. Iar ce primeaza in astfel de lucrari este prima varianta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim, draga Mihaela Tristar! Aduci multe confirmari!
    Se mai experimenteaza si o stare de somnolenta si perioade de somn exagerat, dar cred ca si acest lucru are rostul sau. Ma gandesc ca un aspect mai inalt al nostru are perioade cand prefera pentru corpul fizic sa-l tina intr-o stare de somn, mai ales pentru unele din "lucrarile" mai dure, sa zicem asa! Oare asta sa fie explicatia?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Abia astept sa ne dati solutii de protectie mai buna pt noi. Ca ne-am cam saturat sa vina peste noi ..Sa se duca in Lumina! Vin cu mirosuri de balta statuta de gaze de sonda si wc in acelasi timp si ne fura si din energie ne dau dureri si ne iau din Bucuria Vietii. SUNTEM OAMENI SI AVEM DREPTURILE NOASTRE !!! AMIN !!!
    Va iubesc si va multumesc !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Simona Maria, Petrosani19 aprilie 2018 la 23:17

    Iti multumesc cu multa recunostiinta.

    RăspundețiȘtergere