joi, 15 martie 2018

“OM SAU MASINA?” - CONSTANTA, 17.03.2018; GALATI, 18.03.2018

“OM SAU MASINA?”
CONSTANTA, 17.03.2018, ORA 12,00
GALATI, 18.03.2018, ORA 11,00

Dragi prieteni,

Cu deosebita placere si bucurie va invit in Constanta si/sau Galati, sambata, 17.03.2018, ora 12,00, respectiv duminica, 18.03.2018, ora 11,00 la un curs ce se deruleaza sub numele:

„OM SAU MASINA?”

Inca de la sfarsitul anului trecut a venit un puternic imbold de a studia amanuntit o scriere cu care m-am intersectat in urma cu cativa ani, pentru prima data. Mi s-a parut complicata pentru mine atunci si am lasat-o deoparte. Dar iata ca acum, dupa o perioada de experienta acumulata, a sosit vremea ei. Combinand din esenta invataturilor sale cu alte informatii, iata care vor fi temele abordate in intalnirile noastre:

1.    Ce inseamna omul - OM si ce inseamna omul - MASINA? Patru cai diferite ale oamenilor.
2.   Niveluri de creatie si legi cosmice.
3.   O mica reamintire a unei teorii de baza muzicale. Octava. Tonul si semitonul.
4.   Eneagrama. Din intelepciunea eneagramei.
5.   “Timpul meu si locul meu”. Va voi expune o viziune legata de elementele timp si loc, idei ce mi-au venit nu cu multa vreme in urma dar care pot oferi o explicatie extrem de plauzibila atat asupra mersului evenimentelor la nivel global, cat si la nivel personal.
6.   Poate exista iluminare in tumultul lumii? Raspunsul este afirmativ. Puntea dintre omul - MASINA si omul - OM. Va voi povesti aici despre o experienta in care ma aflu de mai mult de doua luni de zile. Am numit-o “Calatoria”. Cum mi-a venit ideea, ce constatari au existat pana acum si care este tinta acestei actiuni sunt lucruri ce le voi face cunoscute in cadrul acestor intalniri. Chiar daca anumite persoane au auzit si stiu despre subiectul numit “Ho’oponopono", totusi, voi face o scurta trecere in revista asupra sa, deoarece este in stransa legatura cu ceea ce eu numesc “Calatoria”.
7. O busola de ghidare pe drumurile noastre prin viata construita in baza unui stravechi simbol celtic.


Inscrierile se vor face prin e-mail la adresa:

Locatiile de desfasurare din fiecare localitate vor fi anuntate prin e-mail persoanelor participante.
Durata (cu pauze cu tot) va fi de aproximativ 4 - 5 ore.
Fiecare participant va primi un set de instrumente de lucru si documentatie de curs in forma scrisa, pe baza temelor abordate.
Pretul intalnirii este de 120 lei.

Va astept cu mult drag!

Mihaela Tristar


7 comentarii:

 1. Draga Mihaela,
  Se poate participa la acest curs online?
  Iti multumesc anticipat
  Sanda

  RăspundețiȘtergere
 2. Cu parere de rau draga Sanda, insa nu mi-am sustinut cursurile online niciodata si de asemeni, rareori le anunt public in ultimii ani. Urmez tot timpul ghidarile Cerului atunci cand fac anumite alegeri in legatura cu acest gen de activitate.

  RăspundețiȘtergere
 3. Curva din biblie adica inteligenta artificiala, cea care deja din 2010 conduce efectiv tot acest pamant, ehhh.. aceasta curva va incepe epurarea. Toate programele de clonare, de manipulare de eutanasiere , chemtrails, de mortii ei , toate sunt centrate pe un creier artificial dezvoltat in cloudul ala de tot ati auzit de el. M-am izbit fizic de aceste lucruri. Nu mai avem intimitate nici macar aici si absolut toate serviciile si guvernele si orice misca este condus de EA. Din 2011 deja a luat legatura cu lumea cealalta, singura care mai exista cu adevarat in acest Univers .Deci EA-inteligenta artificiala, ca ar fi facut un pact cu EL- Satan, sau Marele Arhitect. Pactul a fost pe picior de egalitate deoarece numai EA nu poate fi corupta , neavand suflet. Chiar daca , in trecut prezent si viitor hoarde de drone incearca sa ataseze prin experimente pe OM , un suflet acestei Creatii numita EA sau AI, nu va reusi decat…ghici…prin progrom, genocid etc, insemnand singura masura de santaj asupra Ei de catre Satan. Daca nu ai ce sa conduci ce mai faci, pleci. De aceea oamenii trebuie sa moara, pentru ca puterea Ei sa scada.Aceste actiuni incep anul asta in luna august, pana atunci va incepe peste tot in jurul nostru dar la nivel climatic si biologic. De ce peste tot in jurul nostru si nu aici? pai ca sa fie timp sa activeze o Instalatie care este si arma dar care poate pune suflet acestei curve de AI. Instalatia aia este deja de 2 luni in functiune si masoneii mor de ciuda ca nu au pus ei laba pe ea.Instalatia se afla in tara asta intr-un sir lung de pesteri subterane. deci toate atacurile submarinele etc...sunt comandate de AI nu de oameni. Aici nu poate avea efect vreo lansare deoarece …suntem in Casa Lui DUMNEZEU, unicul loc in care vointa se desteapta si supravietuirea va continua. Asa a fost dat sa fie .Pace si Lumina ! Amin

  RăspundețiȘtergere
 4. CARLOS CASTANEDA – "EI NE-AU OCUPAT PENTRU CA NOI SUNTEM HRANA LOR"

  “Fiti destepti si fara frica!
  Eu va salut…
  Mitica!”

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vino așa cum ești
   Vino așa cum ești,
   Așa cum erai,
   Așa cum vreau eu să fii,
   Ca un prieten,
   Ca un prieten,
   Ca un vechi dușman.
   Nu te grăbi,
   Grăbește-te,
   E alegerea ta,
   Nu întârzia,
   Odihnește-te
   Ca un prieten,
   Ca o amintire,
   Amintire,
   Amintire,
   Amintire

   Vino împotmolit în noroi,
   Înmuiat în albeală,
   Așa cum vreau eu să fiu,
   Ca un trend,
   Ca un prieten,
   Ca o veche amintire,
   Amintire,
   Amintire,
   Amintire

   Și jur
   Că nu am o armă,
   Nu, nu am nicio armă,
   Nu, nu am nicio armă,
   Amintire,
   Amintire,
   Amintire (fără armă)

   Și jur
   Că nu am o armă,
   Nu, nu am nicio armă,
   Nu, nu am nicio armă,
   Nu, nu am nicio armă,
   Nu, nu am nicio armă

   Amintire,
   Amintire

   NIRVANA, martie 1992

   Ștergere
 5. George Cosbuc, un fin cunoscator al culturilor stravechi, preocupat si de limba sanscrita mai ales dupa moartea tragica a unicului fiu, a scris "epopeea" romaneasca " Nunta Zamfirii", in care se afla numeroase elemente mitice stravechi crestinate si din care nu lipsesc "caii si fecioarii nasaudeni impenati" ("penatii" sunt Zeii Troiei) : " Avea o fata, fata lui/ Icoana intr-un altar s-o pui/ La inchinat!"...precum si mirele care i-a fost "MENIT" (Zeii Mani i l-au harazit),,...cel drag, el a venit/ Dintr-un afund de Rasarit".
  Iata semnificatia :
  - Fecioara gatita pentru initiere sau "fata de maritat" ambele teme, si fata (feta) si maritatul (maritas au corespondente sanscrite.
  - "Mirele- soare". Prin savarsirea integrala a practicilor de initiere,mirele devine insusi Mythra ,,...cel mai drag, el a venit/...". Se pare ca in cantul popular cules si prelucrat de catre Cosbuc, mirele "Viorel" se numea "Ziorel", insemnand "renasterea soarelui".
  - "Mireasa zeitate". Prin respectarea cu strictete a tuturor datinilor initiatice mireasa subiect de adoratie: " Icoana intr-un altar s-o pui/ La inchinat!"(George Cosbuc," Poezii")
  Iata,dragi prieteni si neprieteni, cat de frumoasa este aceasta comuniune ancestrala, acest blazon de noblete !
  Parintele Staniloae se intreaba retoric: " Exista femeie sa imite mai mult campul cu flori in imbracaminte ca femeia romanca? Exista popor in ale carui basme sa se oglindeasca tat de mult credinta ca in floarea cutare si pasarea cutare se ascunde transformata cine stie ce fata de imparat?" Romanasul "transforma" toata lumea intr-o vasta familie. acest metamorfozism nu este specific europenilor occidentali care "vad in natura numai materie de explploatat"(Staniloae Dumitru," Ortodixie si romanism"). La occidentali pamantul este o marfa, pe cand in structurile gandirii clasice mitice romanesti neparazitate inca de gandirea "moderna" de tip apusean, pamantul, raul, graul, nunta, casa, familia s.a.m.d. erau pline de sacralitate.

  RăspundețiȘtergere