marți, 27 martie 2018

IESIRE DIN ADANCURI




IESIRE DIN ADANCURI


Dragii mei,

Sunt mai multe zile de cand asistam la niste actiuni in forta ale Divinitatii, avand ca varf de lance pe Domnul nostru Iisus Hristos. Acest lucru aduce niste replici care nu sunt prea usor de dus, insa daca nu trecem prin toate acestea, nu putem inainta mai departe catre tinta noastra de a trai liberi, pe o planeta libera.
Unul dintre cele mai importante evenimente, care s-a petrecut in data de 11.03.2018, este acela ca axa Pamantului a inceput a-si schimba pozitia. Scriam in articolul din 8 martie despre acest lucru si spuneam acolo ca nu stiu cand urmeaza sa se produca aceasta modificare. Iata ca ea s-a pornit dupa doar trei zile de la data acelei scrieri. Acest proces a inceput atunci si se deruleaza pe o perioada de 7 luni, facand ca inclinarea axei sa se micsoreze, adica sa se schimbe de la valoarea de 23,5o cat este acum, la valoarea de 20,9o, dupa cum a comunicat Cerul. Sa nu uitam ca si planeta, ca si corpurile noastre, are partea ei materiala si partea energetica. Eu nu as putea spune acum daca cele doua parti fac aceasta miscare impreuna sau se produce ea mai intai la nivel energetic dupa care urmeaza si materialul. Important este sa intelegem ca fara modificarea inclinarii acestei axe, noi nu ne putem reconecta permanent la anumite linii energetice cosmice, de mare ajutor pentru evolutia si starea de bine si de sanatate a fiintelor vii de pe aceasta planeta.
In alta ordine de idei, pentru a intelege ideea acestui articol este necesar sa pornim de la  teoria pe care am expus-o de multe ori in acest blog, respectiv aceea ca fiecare dintre noi este parte a unui Spirit. Multi oameni cand se gandesc la Spirit, fac asociere cu o energie, a Sfantului Duh, sau fac asociere cu Mintea si Inteligenta Divina. Cand in explicatiile mele folosesc cuvantul Spirit, rog a se intelege ca ma refer la o Fiinta de sine statatoare, ca si copil al lui Dumnezeu. Multi numesc Discuri astfel de Fiinte, deoarece, cineva care are clarvedere, cam asa percepe imaginea Spiritului sau. Se vede cumva ca un ax care iese vertical din cap, pe care se invart mai multe roti de diferite diametre, fara sa fie asezate acestea in ordinea marimii diametrelor lor, insa roata de deasupra, cea mai mare, arata intr-un fel deosebit. Este ca un simbol al Florii Vietii sau ca un disc filigramat sau ca o formatiune circulara crosetata in fel si fel de modele. Aceeasi imagine se reflecta in oglinda, bineinteles intr-o forma miniaturizata, in interiorul fiintei noastre, respectivul disc despre care vorbim gasindu-se in locasul sacru al inimii. Consider ca adevarata Minte Divina se gaseste in acest locas sacru. Creierul nu este nimic altceva decat un emitator-receptor iar cand el nu este conectat la inima si implicit la Mintea Divina, primeste informatii de oriunde altundeva, numai de la Dumnezeu nu.
Cum este conceput totul este o chestiune de mare complexitate, insa personal, am permanent in cap legile hermetice cu: ce este sus este si jos, ce e mare este si mic, ce este in afara este si in interior. Totul este o proiectie holografica si o constructie pe principiul fractalilor. Cu alte cuvinte, pentru a putea incropi cat de cat o imagine a Cerului, nu-mi ramane nimic altceva de facut decat sa privesc la o imagine a Pamantului, ce poate fi perceputa cu ochii fizici.
Ma iau acum exemplu pe mine. Eu am un corp fizic echipat printre altele cu doua maini, avand cate cinci degete fiecare (multumesc lui Dumnezeu pentru asta), iar fiecare deget are cate o unghie. Mergand pe calea comparativa, imi pot imagina ca Spiritul din care vin poate fi asociat cu un corp fizic, iar cele zece degete de la maini pot reprezenta zece intrupari diferite, eu fiind acum unul dintre degete. Fiecare unghie este cate o particica de suflet a Spiritului, ce insufleteste degetul caruia ii apartine. Acum sa analizam: fiecare deget este diferit si fiecare unghie este diferita dar totusi, apartinand aceluiasi trup fizic, prin ele circula acelasi sange, este acelasi ADN si aceeasi informatie. La fel este si cu intruparile unui Spirit. Ele sunt diferite (degetele), au suflete diferite (unghiile), dar totusi, au aceeasi esenta (sangele), acelasi ADN si aceeasi informatie, pentru ca apartin toate aceluiasi corp (Spiritul). Pentru Spirit nu exista separare a diferitelor intrupari, prin elementul timp. El vede toate degetele simultan, tot asa cum ne privim noi mainile, si ia decizii pentru fiecare deget in parte, in functie de miscarile ce doreste sa le faca la un moment dat. Sa presupunem ca facand sport, ajung sa imi fracturez un deget. El se umfla, se tumefiaza, locul devine extrem de dureros, insa cumva, parca sufera tot corpul fizic. Nu ai cum sa izolezi suferinta acelui deget de tot restul. Ce face corpul prin mintea ce il coordoneaza? Ia masuri. Isi foloseste celelalte degete sa il unga pe cel bolnav cu o alifie sau sa il bandajeze. Daca treaba este grava, apeleaza la alta persoana care vine cu degetele sale si imbraca degetul fracturat in niste atele sau un ghips. Intelegeti paralela? Tot asa este si cu intruparile unui Spirit. Una dintre ele poate face o boacana. Celelalte sunt puse la treaba de Spirit sa o ajute. Daca nu se poate de unul singur, vin si alte Spirite in ajutor cu intruparile lor. Este ceea ce noi percepem intr-o viata de om ca si contacte cu semeni de-ai nostri, cu care interactionam in diferite situatii, ei fiind degete ale anumitor Spirite. Tot acest ajutor nu tine cont de elementul timp. Noi putem fi ajutati in actuala intrupare de intrupari ale Spiritului nostru care fata de noi, pe axa timpului asa cum este ea perceputa de mintea noastra, se situeaza in trecut sau in viitor, si tot la fel, de intrupari ale altor Spirite, din trecut, prezent sau viitor. Intruparile acestea, in cazul unui Spirit, nu se manifesta doar pe o planeta, ci pot exista intrupari pe diferite planete, din diferite galaxii si in diferite dimensiuni.
Marea problema este ca uneori, greselile ce le poate face o anumita intrupare sunt atat de grave, incat sufletul respectivei intrupari, care este de fapt o parte a sufletului Spiritului din care ea vine, ramane captiva in taramul intunericului. Captivitatea este in niveluri cu atat mai adanci cu cat faptele au gravitate mai mare. Sufletele prinse in taramul lui Ba, cum numesc eu partea de maxima forta a intunericului, apartin unor intrupari care au comis fapte rele ce nu au afectat o fiinta, doua, ci au adus afectare unei planete intregi sau poate la si mai mult decat atat.
Toate partile Sufletului Spiritului isi cauta, inca de la inceputul manifestarii in trup fizic si mai apoi dupa separarea de niste trupuri fizice in care s-au manifestat, drumul inapoi acasa, adica la Spiritul din care au venit. Daca s-au comis insa fapte rele intr-o intrupare anume, sufletul acelei intrupari care este totuna cu partea de suflet a Spiritului trimisa in acea intrupare, va fi prins in intuneric, ca in niste lanturi si nu se poate elibera cu una cu doua. Depinde de cat de adanc este captiv acel suflet. Toate obiceiurile noastre cu pomeniri, Sfinte Liturghii, pomelnice, acatiste, etc., au menirea, chiar daca acolo sunt trecute doar numele unor persoane, sa ajute in ridicarea sufletelor acelor persoane dar si ale altor intrupari ale Spiritelor acelor persoane. Mergand pe exemplul cu degetele unei maini, intelegem ca evolutia sufletului unei intrupari este influentata de sufletele altor intrupari ale aceluiasi Spirit si de locurile pe unde acestea se gasesc la un moment dat.
In alta ordine de idei, vorbeam spre sfarsitul articolului “Pasi catre libertate – partea a II-a” despre sufletele atasate. Nu mai repet aici ideile de acolo. Cine este interesat, este rugat sa viziteze acel articol.
Ce s-a intamplat in saptamana trecuta? Cu ajutorul a trei vehicule Merkaba imense ce au fost construite la nivelul -7, pe taramul balaurilor de foc, pe parcursul a aproximativ doua saptamani, proces pe care personal l-am urmarit cu maxima atentie, in ziua de marti, 20.03.2018, au fost scoase si eliberate de Divinitate din adancuri un numar de suflete de ordinul a treizeci de unitati. A fost ceva de genul miliarde de miliarde de miliarde de suflete. Este evident ca in clasa acestor suflete se incadreaza si suflete ale unor inturpari anterioare ale Spiritielor noastre, dar si suflete apartinand altor Spirite, unele dintre ele fiind atasate de ale noastre.
Cu sufletele din taramul lui Ba, deocamdata, problema nu este rezolvata, dar este in lucru. Vom vorbi altadata despre acest aspect, dupa ce va exista si un final al acestei actiuni.
In noaptea de miercuri spre joi, in 21-22.03.2018, Divinitatea a actionat in sensul eliberarii unui mare numar de parti de corp astral, apartinand multor oameni de pe Pamant, prinse in captivitate in niste baze ale civilizatiilor de control.
In seara zilei de joi, Domnul nostru Iisus Hristos a facut o actiune ce a dus la anihilarea tuturor “scuturilor” blocatoare, despre care vorbeam in “Pasi catre libertate”, atat tehnice cat si karmice. Sunt mai multe zile de cand eu nu mai vad aceste scuturi in jurul cuiva, indiferent de karma sa. Cred ca este o rezolvare definitiva pentru ca am putut sa inteleg pana la aceasta ora ca ori de cate ori apare in manifestare Domnul nostru Iisus Hristos, ceea ce El face sau conduce ca si actiune nu este niciodata de natura temporara. Ce s-a intamplat ulterior? Multe salvari au sunat pe strazi, tocmai din cauza ca au existat niste urmari, care au fost greu de suportat de cei ce sunt cu situatii karmice mai grele. Asa cum am specificat insa si la inceputul articolului, era aceasta o actiune absolut necesara, pentru ca altfel nu putem iesi din starea asta de zombie despre care eu nu o singura data am vorbit in blog.
Sambata seara a avut din nou loc o lucrare colosala la nivelul taramului lui Ba si frontierelor lui, dar avand legatura cu subiectul eliberarii sufletelor de acolo, voi vorbi despre asta tot atunci cand voi povesti si despre cum s-a desfasurat operatiunea eliberarii acelor suflete.
Traim vremuri interesante, care insa din pricina replicilor ce apar, sunt percepute ca extrem de apasatoare. Eu am scris insa in luna noiembrie, in articolul “Justitie Divina”, ca lunile februarie si martie ale acestui an inregistreaza un varf de intuneric, dupa care treaba se mai potoleste. Iar Arborele acela ne asteapta in luna iulie, asa cum am scris acolo. Sunt multe alte semne ce conduc catre El.
Cuvintele sunt prea sarace sa multumim Cerului cum se cuvine pentru tot ajutorul, dar sa lasam inimile noastre sa faca acest lucru, in felul doar de ele stiut, prin ascultarea cantului de mai jos.

Toate cele bune!



18 comentarii:

  1. Multumesc inca o data,draga Mihela ,pentru munca ta si nu in ultimul rand pentru dezvaluiri.
    Tot ceea ce ni se intampla ,se face cu un scop.Nimic nu este intamplator.
    Ca nu ne dam seama din ce motiv .....
    Pe 23 Martie, saptamana trecuta, seara, dupa ce am luat-o pe sotie de la servici, am trecut pe la un supermarket.Cand am iesit de acolo in parcare,ne astepta, linga masina, un baietel,
    cu fata umila si zgribulit.Afara era frig si ningea cu fulgi mari si desi.Nu apucase sa ceara nimic si i-am intins 1 leu.L-a luat, mi-a multumit apoi s-a indepartat.
    In acelas timp m-am dus spre portiera sa urc in masina, dar sufletul meu era parca rusinat ...parca ma mustra ca i-am dat prea putin,asa ca m-am intors,l-am strigat si i-am mai dat 1 leu.
    Dupa ce l-a luat mi-a mutumit din nou. Parca m-am mai linistit..nu complet, dar parca..
    A doua zi, pe 24, Sambata, pe la orele 14 un vecin de bloc, suna la usa ,ii deschid si imi spune ca a cazut zapada de pe blocul nostru de 10 etaje pe masina mea.
    M-am dus imediat in parcare ,unde mi-am gasit masina cu luneta si,parbrizul sparte,cupola deformata.
    Acolo,in parcare,linga masina mea, mai sunt inca 10 masini stationate.Una singura,ceea din stanga,a mai fost avariata,crapat parbrizul si cupola.
    Dacia din stanga, o dacie f veghe,nu a patit nimic,pe ea nu cazuse "avalansa".
    Maisna mea a fost cea mai avariata din cele doua.
    Eu nu spun ca dandu-i unui copil 2 lei am facut o fapta buna,poate nu are nici o legatura cu ceea ce mi s-a intamplat ulterior...dar ce insiruire "curioasa"de intamplari.
    Ca s-a intamplat in zilele acestea in care, in acest articol, Mihaela ne spune ce s-a intamplat, iar este "curios" .
    Consider ca am avut ceva de platit si poate ca am platit in felul asta, cine stie.
    Domnul intotdeauna face judecata dreapta.
    Multumesc Domnului ca s-a intamplat asa,in parcare si nu in trafic.
    Doamne ajuta,
    “Fiti destepti si fara frica!
    Eu va salut…
    Mitica!”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Mitica, stii ca este-o vorba : " In tat raul este-un bine!"
      Este un proverb fain, japonez : " Cand mergi mergi, cand stai stai, dar niciodata nu ezita !"

      Ceea ce ti s-a intamplat este pentru a-ti intari tu convingerea ta ca-i bine sa ajuti omul la necaz, deci nu cumva sa ti se cuibareasca indoiala(oi fi facut bine, n-oi fi facut bine, este corect asa, nu-i corect asa...ceva de genu') in sufletul tau, ca urmare a "caderii" zapezii pe masina ta...

      Doamne ajuta !

      Ștergere
  2. Mulțumim Mihaela! Mulțumim Cerului, Pământului și întregii Divinități pentru ajutorul oferit,de a ajunge înapoi la ființele suverane,care am fost la începuturi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim din suflet draga noastra Mihaela, pentru informatii si confirmari!
    Vineri, 23-martie - dimineata m-am trezit dintr-un vis intens plangand.
    Se facea ca eram ascuns intr-o pestera si au intrat dusmanii dar au fost distrasi de comorile din prima galerie. In timp ce ei se bucurau de aur, am avut o pornire de a-i ataca pe la spate - oprita constient - si am decis sa ies din pestera prin spatele lor. Cand am iesit, gura pesterii era acoperita de o plasa intinsa care nu ma lasa sa zbor. Zburand de colo colo ca o pasarea in colivie am gasit o bresa si am zburat catre cerul senin, strigand in lacrimi - MAMA, UNDE ESTI?. In acel moment, din inima mea a plecat o meduza aurie catre cer... (trezindu-ma din vis). Seara am usoare dureri de cap.
    Sambata, 24-martie - dupa amiaza am dormit muuult (15:30-18:30) si m-am trezit cu ameteala, durere de frunte, presiune in urechi si palme = senzatie de "rastignire energetica" (cu greu m-am ridicat in pat). Luminita a insistat sa mergem la concertul corului Madrigal, care au cantat perfect un program Pascal si m-au ajutat sa-mi revin. (concertul Madrigal de la Brasov - incepe la min-33: https://www.facebook.com/334620050273454/videos/490916364643821). Am realizat ulterior ca sinele meu a participat la o lucrare grea mai toata seara de 24-martie.
    Duminica a fost mai linistita.
    Maine incheiem cele 16-zile alocate mantrei si iertarilor, din PASUL-1 (dizolvare scuturi karmice)/PASI CATRE LIBERTATE - si chiar daca Joi 22-martie scuturile au fost anihilate de Mantuitorul nostru Iisus, noi vom finaliza maine cu mantra+iertare+invocarea Aparatului lui Mihail.
    Asa sa ne ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim de informatii!
    Am cautat sa vad daca gasesc masuratori ale axei pamantului. Dupa peregrinari pe suprafata netului am vazut ca s-a construit tot felul de aparate hi-tech (http://www.sciencemag.org/news/2017/04/buried-lasers-will-sense-earths-spin-and-quakes-doing-twist?utm_source=general_public&utm_medium=youtube&utm_campaign=vid-ROMY-12545) si sateliti GPS, si nu prea am gasit nimic decat cateva masuratori istorice ale variatiei axelor (ftp://ftp.csr.utexas.edu/pub/slr/geocenter/GCN_L1_L2_30d_CF-CM.png).
    Un ciclu Milankovitch ar avea o perioada de 41.000 de ani dupa stiinta actuala (http://www.indiana.edu/~geol105/images/gaia_chapter_4/milankovitch.htm)

    Ce s-ar întâmpla dacă înclinarea axială a Pământului ar scădea de la 23,5 grade la 21,5 grade?


    Explicaţie:
    Efectul cel mai imediat ar fi o expansiune rapidă a capacului de gheață din polul nord și înghețarea oceanului din jurul Antarcticii.

    În emisfera nordică se află aproximativ o zonă de 1000 de mile care începe chiar sub cercul polar și se extinde la aproximativ 1000 de mile spre sud, unde există cele mai multe păduri de conifere ale pământului. Această zonă este responsabilă pentru o parte foarte mare a producției de oxigen pentru pământ. Prin schimbarea unghiului de 2 grade coniferele ar trebui să treacă spre sud, ceea ce ar putea să nu fie posibil datorită vegetației existente acum. Adică, pădurile din lemn de foioase de foioase din emisfera nordică, care joacă, de asemenea, un rol imens în producția de oxigen a Pământului.

    Ca totul, copacii există în climatul care le convine cel mai bine. Asta înseamnă că arborii largi din frunze la partea de nord a razei lor ar muri probabil și ar crea o pustietate fără copaci.

    Deoarece soarele va străluci direct de-a lungul zonei de la 21.5N la 21.5S, temperatura medie va crește și va cauza anumite deșerturi să se extindă dincolo de granițele actuale.

    La toate latitudinile există vegetație și viață animală care nu pot supraviețui nici unei schimbări mari în mediul lor general care ar duce la dispariția lor. O mare extincție a tipurilor pe care această schimbare ar putea provoca este imposibil de prevăzut, cu excepția faptului că toată viața de pe pământ ar fi afectată negativ.

    Asta explica de ce verile devin racoroase si iarna calduroasa cu alternante rapide de la un sezon ploios la unul canicular. Daca axa merge in sus catre 24-25 grade verile ar deveni caniculare si iernile geroase.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga 12:09
    Unde am dat si unde a crapat..Mea Culpa.
    Evident ca milostenia trebuie facuta si facuta din inima ,nici o milostenie nu se face în van.Sunt convins de asta.
    Sintii Parinti ne arata ca aceasta se refera la doua aspecte:
    pe de o parte sa nu te lauzi, iar pe de alta, nestiind ca a dat stânga, sa dea si dreapta.
    "Cu un bănuţ dăruit, poţi cumpăra cerul.
    Nu fiindcă cerul ar fi atât de ieftin, ci fiindcă Dumnezeu este atât de plin de iubire. Dacă n-ai nici măcar acel bănuţ, atunci dă un pahar cu apă rece!"
    (SfântulIoan Gură de Aur)

    Cred ca pt ca am dat,s-a intamplat doar atat..si nu un mai mare accident.
    Doamne ajuta,
    “Fiti destepti si fara frica!
    Eu va salut…
    Mitica!”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica, draga Mitica, tu zici aci ceva de genu' : "Se putea si mai rau decat atat... !" (eu raman la zicerea pe care-am scris-o anterior : " " In tat raul este-un bine!")
      Pe undeva, da, asa este cum spui tu, mai cu seama ca tu, sotia ta si copilul caruia i-ai dat banutii ati avut aceasta experienta, deci ramane cum simti tu ca a fost, este si va fi !

      Doamne ajuta !

      Ștergere
    2. Ambele sunt la fel de adevarate:"Se putea si mai rau" cat si "In tat raul este-un bine".Cred ca "vin la pachet".
      Multumesc pt opinie.
      Doamna ajuta!
      Mitica

      Ștergere
  6. Rog, cum pot sa descarc acatistul?multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Folositi aceast link,
    https://www.flvto.biz/

    RăspundețiȘtergere
  8. Imaginea aleasa in articol cu domnul nostru Iisus Hristos este extraordinara.
    Pare asa vie. Parca ne priveste cu iubire, intelegere si intelepciune in acelasi timp. Este o incantare pentru sufletul meu!
    Pictorul trebuie sa fi fost inspirat de divinitate cand a realizat asa portret. Doamne faca-se voia ta!
    Multumesc Mihaela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cesare Borgia. Dromikete studiaza despre acesta si legatura sa cu Leonardo Da Vinci. Vei intelege astfel mai multe.

      Ștergere
  9. 11.03.2018 - 11.03.11 - 2.3.2 -7

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02.04.2018-02.04.11-1.75.85.41-1

      Ștergere
    2. Probabil e vorba de numerologie 02.03.2018 adică 02.03.2+0+1+8 ; 02.03.11 02.03.1+1 ; 2.3.2 ; 2+3+2 =7(poate fi un portal)

      Ștergere
    3. Pentru 14:45 decodarea este:
      "Dacă vei urma multimea, ajungi pierdut în multime. Adevărurile se relevă doar anumitor suflete."

      Ștergere
  10. 01:54 si 14:45 va rugam sa traduceti!

    RăspundețiȘtergere
  11. Fie ca Invierea Domnului sa va aduca Pace, Liniste in Suflet, Sanatate, Intelegere, Dreptate, Armonie, Incredere, Nadejde, Dragoste, Bucurie, Fericire, Intelepciune, Adevar in Constiinta !

    https://www.youtube.com/watch?v=SSmv720Qvhg

    Cu drag,
    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere