luni, 12 februarie 2018

AM CRAVATA MEA, SUNT PIONIER



AM CRAVATA MEA, SUNT PIONIER


“Am cravata mea, sunt pionier
Şi mă mândresc cu ea, sunt pionier,
Flutură în vânt, zălog de legământ,
Întâiul meu cuvânt de pionier,
Flutură în vânt, zălog de legământ,
Întâiul meu cuvânt de pionier.

Şcoala o iubesc, sunt pionier,
De dragul ei muncesc, sunt pionier,
Vreau să pot şi eu s-ajut unde e greu,
Cu tot avântul meu de pionier,
Vreau să pot şi eu s-ajut unde e greu,
Cu tot avântul meu de pionier.

Pentru Ţara mea, sunt pionier,
Ca să rodeasca ea, sunt pionier,
Ca s-o înfloresc, podoabe noi să-i cresc,
Şi pacea să-i păzesc, sunt pionier,
Ca s-o înfloresc, podoabe noi să-i cresc,
Şi pacea să-i păzesc, sunt pionier”


Dragii mei,

        
M-am trezit sambata dimineata intonand prima strofa a acestui cantec si mi-a rulat in cap toata ziua. Cantam si plangeam. Era ceva ce nu puteam controla. Era din alte sfere. Catre seara a aparut si vechiul imn al Romaniei, “Trei culori cunosc pe lume”, cu primele lui trei strofe, pe care le intonam de obicei mai la toate festivitatile.

Trei culori cunosc pe lume,
Amintind de-un brav popor,
Ce-i viteaz, cu vechi renume,
În luptă triumfător.

Multe secole luptară
Străbunii noștri eroi,
Să trăim stăpîni în țară,
Ziditori ai lumii noi.

Roșu, galben și albastru
Este-al nostru tricolor.
Se înalță ca un astru
Gloriosul meu popor.”


Acestea sunt simboluri ale trecutului romanesc, chiar daca intr-o era comunista, care aproape tuturor celor ce le-am cunoscut, ne trezesc o profunda emotie.
Pionier. Ce este un pionier? Zicem noi ca un deschizator de drumuri. Erau pionieri cei din clasele I-VIII, iar cei de la gradinita erau soimi ai patriei. Personal, nu pot uita niciodata bucuria ce am avut-o atunci cand am primit de la parintii mei primul meu costum de soim al patriei. 
Puteti vedea mai jos un costum de soim al patriei si unul de pionier.


Aceste doua uniforme erau doar pentru sarbatoare. Ele nu erau purtate in mod curent. Pentru asta aveam alte uniforme:

                                      


Ieri dragi prieteni a fost o zi importanta pentru Romania.
S-a derulat o lucrare a Divinitatii prin care s-au recuperat si scos din taramul lui BA toate hologramele - simbol ale Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului si ale Portii lui Hristos. Acestea sunt doua puternice simboluri de protectie, iar aceste holograme au ajuns acolo din cauza tuturor ritualurilor de magie neagra ce au fost facute de cineva vreodata, avand ca tinta spargerea unor astfel de scuturi de protectie.
  
                                      



Lucrarea a fost insa mult mai ampla de atat, dar vestindu-se ca ea va mai avea cateva etape, nu voi vorbi despre lucrul acesta acum. Important este de stiut ca ne asteapta vremuri foooarte interesante!
Cert este ceva. Am vazut la finalul acestei actiuni cum Maica Domnului a venit si a asezat la gaturile multor romani, un soi de snur pe care ieri il vedeam auriu, dar azi il vad tricolor, avand agatat un pandantiv de culoare alb stralucitor, cu harta Romaniei, exact asa cum arata ea acum. Nu sunt teritorii lipsa dar nici in plus. S-a transmis ca acela este simbolul Romaniei primordiale. Este ca si cum unii romani au fost facuti pionieri, cu o noua cravata. Fiind la baza gatului, pandantivul pica exact peste chakra gatului. Date fiind acestea, va invit sa citim inca o data versurile cantecului “Am cravata mea, sunt pionier”, sa intelegem treaba cu legamantul, cu cuvantul si cu misiunea si destinul pionierilor.
Mai mult decat atat, va rog sa priviti Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului si conturul Romaniei pornind de la Timisoara, mergand catre Satu Mare, ajungand la Botosani si coborand catre Galati si Tulcea. Puteti vedea marea asemanare si puteti intelege de ce teritoriul acestei tari, pana la eliberarea ei de sub papuc controlor, trebuie sa arate asa si nu in alt fel. Ni s-ar strica protectia care ne vine numai prin geometria conturului, daca ar aparea vreo modificare prin ciuntire sau adaugare. Daca pana in prezent s-au tot cautat carari pe ici pe colo, ca sa se mai ciunteasca de prin teritoriu cate ceva, fara reusita insa, acum, pentru ca s-a facut reintregirea Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului, acest lucru devine practic imposibil. De asemeni, orice ritual de magie neagra s-ar mai face de acum inainte impotriva acestor protectii, impotriva simbolului Sfintei Cruci despre care am scris in toamna trecuta sau folosind simbolurile runelor pe negru, nu numai ca vor ramane fara succes, dar vor aduce replici de nedorit impotriva faptuitorilor.


Toate cele bune!



30 de comentarii:

  1. Pionier am fost, soimii au aparut mai tarziu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Zboara,
    Este timpul sa-ti doresti sa zbori.
    Cand te eliberezi din nenorocirea ta.
    Din varful muntelui din speranta de libertate.
    Zboara acum, ZBOARA,
    Daca vrei sa-ti afli adevarata ta constiinta,
    Zboara, zboara acum.....
    https://www.youtube.com/watch?v=-YBgAOhy96c

    RăspundețiȘtergere
  3. Rugaciunea de 13 zile,care include " si pentru tot poporul roman" a avut vreo contributie,oricat de mica,la aceasta lucrare ? Astea sunt vesti minunate si datatoare de speranta si incredere ca rugaciunile plecate de aici au fost ascultate!Multumesc,GabrielaN.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua! Multumiri pentru aceste informatii.
    Asta inseamna ca daca, pana la acest moment, aveam in casa o icoana cu Sfantul Acoperamant aceasta ne facea rau? Sau nu ne oferea protectie si sprijin? Si de ce pana acum s-au putut face actiuni urate asupra acestor simboluri?
    O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Cum oare ai putut trage concluzia ca ti-a facut rau? Nici nu se pune problema de asa ceva. Atata doar ca din pricina multiplelor ritualuri de magie neagra facute de-a lungul vremurilor si mai ales in ultimul timp impotricva Sfantului Acoperamant, acestui simbol i-a fost alterata integritatea. Cu alte cuvinte, el era la randament de 70% sa spunem, in loc de 100%. Cam asa trebuie vazut acest aspect. De ce s-au facut aceste ritualuri, avand si efectul vizat, are legatura cu procesul de cadere planetara, pentru ca asa era scris sa fie. Tine de ciclurile cosmice, pe care nimeni si nimic nu le poate schimba.

      Ștergere
    2. Au fost, de-a lungul vremurilor si sunt si acum, multi care-o dusmanesc pe Divina Maicuta ! Cel putin asa se spune !

      Ștergere
    3. Multumesc pentru lamuriri. :) Nu, nu trasesem chiar concluzia asta. Doar ma intrebam cum a fost afectata icoana pentru ca mi se pare ceva urat ce s-a facut asupra acestor simboluri sfinte.

      Ștergere
  5. Multumim. Acum inteleg noapte de foc pe care am dus-o si durerea in gat care azi nu mai e <3 te îmbrățișa cu drag, Diana si bebe Rafael <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant.Imi face placere sa citesc cand postati ceva nou.Imi da asa un sentiment optimist.
    Poate mai treceti candva pe la Pitesti.
    Ma mai gandeam ca ar fain sa apareti si in emisiuni sau sa faceti un canal de youtube.
    Va urez o seara frumoasa si multa sanatate .
    Pupic.

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. Mi-ai readus in minte copilaria! A fost ceva care ar fi putut sa ne faca sa ne simtim rau in ultimele 2-3 zile? Abia azi parca mi s-a limpezit capul si parca nu ma mai doare gatul. Ciudate vremuri traim!

      Ștergere
  8. Multumesc! Culmea este ca eu am fredonat ieri acest cantec si nu stiam de ce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca mai am semnale in acest sens si de la alte persoane. Asta inseamna pentru fiecare ca este sigur ca a primit cravata cea noua.

      Ștergere
    2. mi-e imi vin in minte constant versurile, cantate tot pe vremea pionieratului:
      Noi in anul 2000
      Cand nu vom mai fi copii
      Vom face ce-am vazut candva...
      Iata ca am ajuns in vremurile alea care pareau asa de indepartate si care intrezareau un viitor luminos, din pacate, generatiei noastre i s-a refuzat fericirea si i s-a deturnat menirea.

      Ștergere
  9. ..si in ultima vreme tot aud pomenindu-se vremurile alea ..cand toti erau asigurati la "painea cea de toate zilele" si plecau si in concediu la mare..chiar daca magazinele nu erau pline cu ..rshaturi.

    RăspundețiȘtergere
  10. "Câtă nechibzuinţă din partea voastră să nu-l adoraţi pe Dumnezeu numai pentru că limitările naturii umane şi neajunsurile creaţiei voastre materiale vă împiedică să îl vedeţi. Între voi şi Dumnezeu este o distanţă imensă (de spaţiu fizic) de străbătut. Există de asemenea o mare prăpastie, cauzată de diferenţe spirituale, care trebuie trecută. Însă, indiferent de tot ceea ce vă separă fizic şi spiritual de prezenţa personală a Dumnezeului din Paradis, opriţi-vă şi meditaţi asupra faptului solemn că Dumnezeu trăieşte în voi. În felul său propriu, el a construit deja un pod peste abis. El a trimis ceva din el, spiritul său, pentru a trăi în voi şi a suferi împreună cu voi în timp ce vă urmaţi cariera eternă în univers."
    Cu drag.
    Eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate Catalin.
      Eu va propun de 1 mai sa incepeti sa cititi biblia , sa meditati,luati notite, sa vedeti cine e Lumina lumii, Apa vie, Pastorul cel bun, Domnul domnilor si Impatatul imparatilo.
      Cititi fratilor , cautati adevarul.Si adevărul. va va face liberi.
      Nu muritorii.
      Va va veni in minte cantece de lauda inchinate Dumnezeului ,prin care suntem,respiram, ne da mancare.
      Noi semanam pamantul dar,El il uda si il creste.
      Căutați-il pana mai puteti.
      Sa nu uitam ce am sarbatorit si pe cine acum o saptamana.
      Eliberatorul tuturora cine crede in El si il cunoaște personal.
      Prin Isus avem viata vesnica.El este singurul mijlocitor intre noi muritorii si Dumnzeu.Singurul Isus, el a murit in chinuri pentru noi nu altcineva
      In numele Domnului cititi biblia, noul testament apoi di vechiul.
      Sa vedeti cine este pentru noi.
      Comunismul la scos afara.
      Ne-a obligat sa ne inchinam omului.
      Pe timpul tatalui meu inainte de inceperea orelor se spunea Tatal nostru

      Ștergere
  11. Pe mine ma cam supara acest "LEGAMANT",care se tot repeta in cantecel.Si eu am zile in care ma trezesc cantad sau fredonand o melodie sau versuri si ma intreb "oare de ce"dar ma incred in Sinele meu, caci el stie mai bine decat pot interpreta prin minte.

    RăspundețiȘtergere
  12. Din bancurile de pe timpul comunistilor:
    I: Cum se numeste organizatia pensionarilor?
    R: Soimii pietelor.
    Sa mai si radem dupa ce PSD a atacat DNA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat,de mai multe ori,sa postez un raspuns privind pe "amazoana" luptei impotriva coruptiei,plagiatoarea 4%-ha,ha,ha- dar nu mi s-a permis.Concluzia: si pe acest blog ca dealtfel pe toate celelalte ,nu se permit postarile care nu respecta "linia" politica si infatiseaza adevarul!O spun cu mare regret,fiind un cititor fidel si vechi,foarte vechi, al acestui blog...

      Ștergere
    2. Te cred ca ti s-a intamplat asta numai ca te rog sa retii ca nu este vina administratorului blogului. Aceste comentarii trec prin niste filtre inainte de a ajunge la filtrul administratorului blogului. Daca nu ar fi asa, nu ar trebui ca atunci cand public anumite comentarii ele sa apara instantaneu si in adresa mea de e-mail, iar cand public altele, sa apara in e-mail dupa zece minute. Drept urmare, nu este deloc exclus ca unele sa nu ajunga la mine niciodata.

      Te-as ruga sa mai retii ca blogspot nu permite comentarii care depasesc un anumit numar de cuvinte. Daca a fost prea lung comentariul tau, poate fi si asta o cauza de blocare.

      Ștergere
  13. Atrag atentia ca anumite browsere nu accepta comentarii pe blogspot. Daca nu apare o casuta cu NU SUNT ROBOT dupa ce ai apasat PUBLICATI, comentariul nici macar nu a parasite propriul calculator, el fiind blocat de browserul folosit. Am patit asta la chrome atat pe desktop cat si pe mobile. Recomand sa folositi alt browser!

    RăspundețiȘtergere