luni, 20 februarie 2017

ULTIMATUM SI … IUBIRE


ULTIMATUM SI … IUBIRE


Dragii mei,


Se vad multe evenimente derulandu-se in planul lumesc, insa sa stiti ca nici cel energetic nu se lasa mai prejos.
Este extrem de dificil de explicat in ce fel se manifesta fortele Luminii, ce pasi s-au parcurs si se parcurg si in ce fel sunt afectate taberele controloare din cauza acestor actiuni. Ideea pe care trebuie sa o retinem este ca SUNT afectate. Ei o stiu mai bine decat noi, pe pielea lor, iar Universul o arata prin simbolurile sale. Cu alte cuvinte, treaba-i buna, chiar daca la nivel fizic se percepe altceva deocamdata.
Acum doua saptamani, duminica dimineata, in data de 5 februarie, s-a auzit in astral un glas tunator, ce s-a dovedit a fi cel al Sfintei Treimi, adresat varfurilor controloare, care spunea cam asa:
“Mai aveti 5 zile! Luati mainile de pe Romania!”
In prima zi, Mesagerul acestui Glas a aparut in fata lor sub forma unui Inger.
In a doua zi, in 6 februarie, Glasul a aparut din nou:
“Mai aveti 4 zile! Luati mainile de pe Romania!”
Tot Inger era Cel prin care se facea transmisia.
Marti, in 7 februarie, a rasunat din nou in astral:
“Mai aveti 3 zile! Luati mainile de pe Romania!”
De data aceasta insa, mesajul era transmis de Stema Veche a Romaniei ale carei spice de grau din stanga si din dreapta ardeau in foc alb stralucitor. Am scris si in alte randuri despre stema noastra veche continand drapelul cu cele trei culori primordiale, rosu, galben si albastru, spicele de grau, apele albastre, padurile inverzite, schele, munti, soarele stralucind pe cer si steaua rosie cu cinci colturi, comunista dupa inocularea mentala a multora, dar expresie a Sfantului Duh conform scrierilor unor initiati cum este de pilda Rudolf Steiner. Altfel spus, steaua rosie cu cinci colturi, pusa in partea superioara a stemei, aducea Protectia Sfantului Duh asupra tarii noastre. La revolutie s-au bucurat multi vazand-o decupata din drapel, fara a intelege insa ce nenorocire energetica s-a produs in acest fel. Gaura s-a facut in drapel si catre gaura s-a indreptat Romania vreme de 27 de ani. Cred ca nu se mai lungeste mult in acest fel. Stema Veche a Romaniei, pentru cine are clarvedere, se poate vedea invartindu-se in jurul axei sale, inalta de 2 m, deasupra mormantului Parintelui Arsenie Boca. Prin toate acestea incerc sa aduc intelegerea ca Stema Veche a Romaniei este un simbol ce trebuie cinstit si nu aruncat la gunoi, caci iata, Sfanta Treime apare sub chipul Ei.
Miercuri, in 8 februarie, din nou Glasul venit din Stema Veche a Romaniei a grait:
“Mai aveti doua zile! Luati mainile de pe Romania!”
Joi, nu s-a mai perceput aceasta transmisie, de genul “Mai aveti o zi …”. Am putut insa vedea altceva. Apareau o multime de controlori, cu infatisari standard de men in black, ce aveau in fata lor cate o carte deschisa, cu paginile complet negre. Ei inchideau cartile si le predau unui reprezentant de seama al Divinitatii, fiind acesta Metatron, Cel ce scrie faptele in Cartea Vietii a fiecarei fiinte. S-a mers pe tot Pamantul, s-a mers apoi pe Luna, pe nave, pe alte planete. Se intampla acelasi lucru. Am urmarit timp de o ora acest proces si apoi ma conectam cand si cand sa vad ce se mai petrece. Si dupa trei ore tot asta se vedea.
A doua zi, vineri, m-am trezit cu o inima extrem de grea, fara sa imi explic ce se intampla. La un moment dat am inceput sa simt un sentiment de iubire coplesitoare, vazand apoi ca sunt fata in fata cu Domnul nostru Iisus Hristos, ce statea pe un tron imparatesc. Era si Maica Domnului ce statea in genunchi in fata Sa, cu capul lipit pe genunchiul drept al Mantuitorului, plangand si rugandu-se. Am vazut o multime de alte fapturi plangand si rugandu-se. Si eu faceam acelasi lucru. Am aflat ca eram in fata Mantuitorului, la nivelul naturii noastre superioare, o multime de români ce ne rugam pentru salvarea sufletelor controlorilor. Intelesesem referitor la ce se intamplase cu o zi in urma, ca prin predarea acelor carti, de fapt, le fusesera sterse numele din Cartea Vietii. Mantuitorul a ascultat rugamintea noastra, dar a spus: “Eu stiu ce doriti Voi, dar fiintele acestea au presarat numai moarte peste tot pe unde au calcat.” Iar cei din fata Sa ii spuneau: “Da Doamne! Poate ca asa este! Dar Tu esti milostiv si iertator si tot ce iTi cerem este o zi. Doar inca o zi in care sa incercam sa ii convingem sa intoarca fata catre Tine, sa accepte initierea in iubire.” Mantuitorul a spus atunci: “Fie precum voiti, dar va revine sarcina sa va ocupati de acest lucru!” Cu nemarginita bucurie au raspuns toti: “Da Doamne, nici un efort nu ni se va parea prea mare in numele unei asemenea actiuni!”.
In acel moment am vazut o coborare in haurile iadului. Au aparut doua usi mari ferecate cu un lacat. Acel lacat s-a desfacut singur, usile s-au deschis si am vazut ceva ca o biblioteca pe ale carei rafturi stateau asezate o multime de carti. Acele carti nu au fost luate de acolo, dar am inteles ca accesul catre ele a fost lasat deschis. Pentru o zi am crezut noi la inceput. Dupa cum au curs ulterior lucrurile am inteles ca Mantuitorul a oferit mai mult de o zi, dar nu stie nimeni sa spuna cat. Am initiat in iubire o multime de controlori chiar in dupa-amiaza acelei vineri, dar au mai aparut cand si cand si in zilele ce au urmat. Dupa initiere, fiecare isi primeste inapoi cartea ceea ce echivaleaza cu faptul ca le este repus numele la loc in Cartea Vietii.
Cred sincer ca prin actiunea ce au facut-o românii pentru varfurile controloare, este imposibil sa nu se intoarca aceasta cu un efect pozitiv pentru aceasta tara. A fost o expresie a Iubirii neconditionate, la cel mai inalt nivel cu putinta.
Sunt multe Spirite inalte intrupate pe intreaga planeta, care mai de care mai speciale. Aceste evenimente insa au fost o socoteala ce s-a desfasurat strict intre controlori si Romania. De aceea lucrurile au curs in acest fel.
Nu pot incheia fara a spune ca Maica Domnului ne-a trimis in ultimele zile un mesaj referitor la o rugaciune extrem de importanta pentru aceasta perioada: “Brâul Maicii Domnului”. Este o rugaciune puternica pentru dezlegare de programe de vraji de tot felul, provenind si din vieti anterioare de acum zeci de mii de ani. Au auzit multi despre ea dar nu stiu cat de mult i se da importanta. Se citeste o data pe zi, in atatea zile, dupa cat simte si crede fiecare. Vor aparea vise interesante ce arata dezlegari de tot felul. Consider ca este un instrument necesar ce face posibila ancorarea celei de-a doua Peceti a lui Melchisedec despre care am scris in luna ianuarie. Aceste Peceti nu se pun decat dupa ce este facuta curatenie deplina.
  

Toate cele bune!

vineri, 3 februarie 2017

FOC … MULT FOC SI … TACERE


FOC … MULT FOC SI … TACERE

Dragii mei,


Spuneam in articolul trecut despre povestea balaurului cel rosu si despre faptul ca mai avem de rezolvat problema focului. Daca in 7 ianuarie s-a marcat o reusita privind partea cu apa si cu viata, dupa ce au trecut 14 zile, adica de doua ori 7, ajungand in data de 21 ianuarie, adica de trei ori 7, din punctul meu de vedere s-a pornit a se derula povestea focului. Povestea focului lui BA (de la balaur).
Incendiu mare la BA-MBOO. Reprezentantii clubului: domnii Catalin Botezatu si Joshua Castellani. Nu am bolduit intamplator acele parti din nume. Ai sentimentul ca citesti Ioan Botezatorul (Apa Vie) si Iisus (Focul Viu). Daca parcurgem diverse materiale publicate pe marginea acestui subiect, putem afla ca doar Joshua Castellani mai are actiuni in club, pentru ca domnul Catalin Botezatu le-a cedat pe ale sale anul trecut. Cu alte cuvinte, printr-o analogie simpla, Apa nu mai este la BA.
In aceeasi zi de 21 ianuarie are loc un incendiu puternic la Spitalul de Psihiatrie din Gataia, judetul Timis. Psihiatrie = BA-LAMUC, in termeni populari.
Tot in 21 ianuarie izbucneste un incendiu ce cuprinde patru case din zona Aparatorii Patriei din Bucuresti. De fapt, acesta a fost primul in acea zi de sambata. Mie imi atrage atentia numarul 4 care poate insemna poarta catre ceva nou si “Aparatorii Patriei”, de parca tot ce urmeaza de acolo mai departe ar avea legatura cu acest nume de cartier.
Dincolo de acea zi au urmat incendii dupa incendii.
Prin pierderile materiale suferite de toti cei ce au trecut prin acele situatii deloc usoare, se poate spune ca s-a marcat inceputul platilor pentru rascumpararea de la balaur a puterii focului.
Ce este interesant de remarcat este faptul ca in toate aceste incendii nu au existat morti, exceptand unul singur din judetul BA-CAU, ce s-a petrecut in data de 22 ianuarie 2017, in care din pacate, si-au pierdut viata trei copilasi. Acestia, in mod clar, au fost luati in Numele Cerului si nu al lui BA, din motive pe care nu le putem noi patrunde. Sa nu uitam ca de la BA s-a rascumparat Apa si Viata.


Dupa acel tavalug de incendii am trecut la un alt soi de foc: focul urii si al violentelor.
Ma intreaba multi despre parerea ce o am in legatura cu cele ce se petrec in Romania. Le raspund prin povestirea unui vis pe care l-am avut cu cateva zile inainte de incendiul de la Bamboo.
Eram in curtea unei fabrici ce includea doua cladiri dreptunghiulare, una in spatele celeilalte (din punctul meu de vedere, luand in calcul si alte semne universale, aceste dreptunghiuri sunt expresia a doua lumi intrepatrunse, lumina si intuneric, dreptunghiul, ca figura geometrica, incadrand perfect o forma eliptica asa cum este cea a planetei noastre, vazuta in plan bidimensional). In fundul curtii, in spatele celei de-a doua cladiri, erau numai macarale si buldozere, vopsite in galben cu negru (am mai scris si in alte randuri ca pentru mine, combinatia de culori negru cu galben este expresia “Soarelui negru”. Cine doreste sa afle amanunte suplimentare poate da cautare dupa acest nume in rubrica de cautare din partea dreapta a blogului). La un moment dat a inceput sa se auda un vuiet. Din directia sud-vest (nefiind in nici un caz prima data cand visez aceasta axa, despre care spuneam candva ca daca ii facem o prelungire, ne conduce mai intai pe la Vatican si mergand mai departe, picam pe undeva prin statul California, cu capitala la Los Angeles) au inceput sa se vada pe cer avioane militare avand desenat pe ele drapelul american. Soldatii insa, parca mergeau calare pe acele avioane si nu in interiorul lor (ceea ce mie imi sugereaza o manevrare din exterior sau cu alte cuvinte, pare american si totusi nu e american). Din acele avioane au inceput sa fie lansate doua tipuri de proiectile. Unul era de forma alungita, exact ca o bata de oina, iar celalalt tip era de forma bombata. Proiectilele de forma alungita faceau la contactul cu pamantul o explozie precum o petarda (le-am vazut deja in Piata Victoriei ca efect), iar cele bombate doar daramau cate ceva de prin peretii uneia dintre cladiri (care si dupa alte semne aparute in vis, putem considera ca era cea a luminii), ramanand apoi inglobate in daramaturi. A aparut o persoana si mi-a spus ca acele proiectile bombate sunt programate sa aiba explozie intarziata si avem o problema pentru ca nu cunoastem timpul programat si cand va fi momentul sa se intample aceasta explozie. A aparut doamna Meryl Streep, (al carei nume mie imi da multe informatii) si mi-a spus ca putem face ceva astfel incat acea explozie intarziata sa nu mai poata avea loc niciodata. Am intrat impreuna in cladirea cu daramaturi si ce am discutat mai departe stiu exact, dar intr-o forma simbolica, pe care sunt sigura ca in timp, creierul meu va sti sa o traduca pas cu pas, in planul acesta fizic.”
Ce concluzie am tras ca urmare a acestui vis?
Am inteles ca, de fapt, nimeni nu este in mod real impotriva nimanui in aceasta tara, daca ar fi toti cu inimile si mintile limpezi de orice influenta. Dar cineva doreste cu tot dinadinsul sa fie impotriva. Iar acesti cineva nu sunt de pe planeta aceasta. Evident ca au reprezentanti pe planeta noastra, in special pe teritoriul american, care sa le puna in miscare planurile, pentru ca altfel nu s-ar putea, dar aceste elemente sunt o amestecatura intre ei si umani, pe care eu de-a lungul timpului i-am numit hibrizi.
In aceasta saptamana a sosit la Bucuresti, Braco. Ma bucur ca am putut fi si eu prezenta. Este absolut special acest om si nu ma mira. Sunt multe informatii ce nu pot fi accesate, cum este cazul fiecaruia dintre noi, dar la una am avut acces si anume aceea ca Braco vine din acelasi Spirit cu marele Maestru hindus Sai Baba (iarasi BA, dar pentru ca este dublat, il putem percepe mai degraba ca pe oglinda lui BA, adica pe Dumnezeu - Tatal), intr-un fel care respecta teoria expusa in articolul din acest blog intitulat “Cu sau fara reintrupare?”. Altfel spus, asa cum intelege marea parte a lumii ce accepta ideea reintruparii, Braco este reintruparea lui Sai Baba. Am privit o imagine a lui Sai Baba. Ochii sunt la fel, cu terminatiile laterale lasate cumva peste o parte din ochi. Sai Baba este reprezentat in majoritatea cazurilor printr-un simbol AUM asezat in palma dreapta, prin care se emite lumina, ceea ce face si Braco. Mai mult decat atat, am citit despre Sai Baba ca nu era deloc de acord cu separarea produsa intre oameni de religiile lumii, iar doamna care a organizat evenimentul chiar a precizat ca un mare merit al lui Braco consta in aceea ca a reusit sa adune sub acelasi acoperis, oameni de diferite religii. Oricine este binevenit sa primeasca lumina.
Eu am fost prezenta la o sesiune, insa m-am conectat la inca trei dintre ele. Am putut vedea ca au venit energii diferite de Sus, probabil, in functie de nevoile grupului in care “s-a nimerit” fiecare persoana in parte. In data de 31 ianuarie, pe grupul ce participa incepand cu ora 18, Braco a aparut ca un triunghi de foc alb stralucitor, prin al carui varf se invarteau cercuri ce ieseau prin partea sa stanga, mergeau catre Cer si reintrau prin partea sa dreapta. Energie aducatoare de putere si vitalitate. In data de 1 februarie, la sesiunea de la ora 15, Braco a aparut ca un Arbore al Vietii, tot din lumina alb stralucitoare. Energie aducatoare de viata si vindecare pe corpul fizic sau pe situatii de viata. In cea care a inceput la ora 18, a aparut precum spiralele ADN. Energie de transmutare pe programele din ADN si aducatoare de echilibru intre cele doua catene, adica intre feminin si masculin.
M-am conectat si la sesiunea inceputa la 20,30, transmisia avand loc in jur de ora 22. Cand am fost cu grupul din care am facut parte, la ora 15, am incercat sa preiau acea lumina primita din Arborele Vietii si sa o directionez si peste institutii, peste Piata Victoriei, cu intentia clara ca daca au loc demonstratii, sa se deruleze acestea in mod cat de cat civilizat si pasnic. Ce sa vezi? Se lovea lumina de niste scuturi de zici ca vroiai sa ajungi la nava Enterprise. In astral se vedeau runa Sowilo pe negru, sau in traducere libera “Soarele negru” si un simbol format din doua semicercuri intersectate, care in codul meu de recunoastere a civilizatiilor, ii reprezinta pe controlorii ce supervizeaza zona viciilor. Daca cineva isi imagineaza ca un om care bea, fumeaza sau se drogheaza, o face de nebun, se insala. Sunt implanturi energetice fixate pentru intretinerea acestor vicii, pentru ca acei oameni care au picat prada lor, sunt perceputi ca periculosi de catre controlori, din anumite privinte.
Sub cupola  electromagnetica era o colcaiala de demoni si de printi de intuneric de nedescris. A fost greu de spart acea cupola. Am recurs la niste instrumente puse la punct dupa intalnirea din vis cu Meryl Streep. Altfel, orice am incercat, nu mi-a reusit. Dupa aceea, in acea conexiune de la ora 22, Braco mi-a aparut efectiv cu chipul lui Sai Baba si a inceput transmisia luminii sale peste piata. Cred ca a avut un aport extrem de important in potolirea situatiei ce s-a iscat acolo in seara zilei de 1 februarie si cred ca omul acesta  nu a picat intamplator la noi in tara, exact in aceasta perioada.
Concluzionam: CONTROL MENTAL PE TOATE PLANURILE. Nici o tabara nu este scutita de asta. De aceea este atata furie, atata neintelegere. De aceea nu se poate cadea nicicum la pace. Evident, fiecaruia i se pare ca gandurile lui sunt ale lui si sunt cele mai aproape de adevar. Intre timp, din avioane se arunca obuze cu explozie intarziata si forteaza ca romani sa fie impotriva la romani.
Off … dragii mei, daca ar putea orice om sa perceapa nevazutul, astfel incat sa inteleaga ca Romania, prin Fiii Luminii ce o reprezinta, conduce in acest an operatiunea suprapunerii Noii Cetati, construita cumva anul trecut, peste planul material al acestei planete, ar intelege perfect si cu alti ochi toate cele ce se intampla in aceste zile. CONTROLORII STIU DESPRE MISIUNEA ROMANIEI DIN ACEST AN. De aceea au planuri sa scada vibratia zonei cat pot de mult. Cum sa iasa treaba mai bine decat generand tot felul de conflicte intre parti ?!

Drept urmare, invit pe cei ce sunt doritori de pace, armonie si lumina pe acest pamant, indiferent de viziunile si credintele lor politice si economice, sa transmita lumina si iubirea lor peste Romania si pana la urma, peste tot Pamantul, in fiecare seara la ora 21, pentru 5 minute, timp de 7 zile. Braco realizeaza minuni cu astfel de transmisii. O putem face si noi, va garantez. De scuturi electromagnetice ma oblig sa ma ocup cum stiu si cum pot. Deja este pornita povestea din punctul meu de vedere.
TREBUIE SA NE AJUTAM TARA SA ISI IMPLINEASCA MENIREA, CACI DE ACEEA NE NUMIM ROMÂNI!
Cu iesitul in strada nu facem nimic decat sa ii ajutam pe adevaratii nostri inamici din umbra sa isi deruleze planurile exact asa cum le-au gandit: cu explozie intarziata.
Inchei prin a spune ca in aceste zile va rog sa nu scrieti nici un comentariu, nici la acest articol nici la altele, pentru ca nu voi publica nimic, chiar si daca sunt de multumire.
Sa fie IN TACERE, asa cum ne invata BRACO. In galagie si haos este greu sa simti conexiunea cu Dumnezeu.


Toate cele bune!