duminică, 24 decembrie 2017

CU MILIOANE DE ANI IN URMA



CU MILIOANE DE ANI IN URMA


Dragii mei,


Iata ca ne apropiem de sfarsitul acestui an. Aruncand o privire asupra lui, aproape ca nu imi dau seama cand au putut fi realizate atat de multe lucrari in plan energetic. Stiu, in plan fizic a fost tare greu pentru multi, dar in egala masura constientizez ca nu are cum sa nu apara efecte, mai devreme sau mai tarziu, ale acestei trude energetice la care pun umarul multi dintre noi.
In ultimul articol publicat vorbeam despre niste noi revelatii. Au fost urmate de cateva actiuni energetice foarte grele intreprinse in luna decembrie, finalizate insa cu succes. Acesta este motivul pentru care nu am mai publicat nimic in blog de trei saptamani incoace. Vor continua aceste actiuni si in anul ce urmeaza si ii invit pe toti cei ce simt si doresc, sa se alature. Se va intelege mult mai bine ce este de facut dupa ce voi expune intreaga scriere de astazi.
Ne intoarcem la cateva informatii publicate la inceputul anului 2015, legate de civlizatiile intraterestre.


In toamna anului 2014, revenindu-mi o misiune a initierii in iubire a civilizatiilor intraterestre aflate in neiubire, am putut afla ca exista in interiorul Pamantului 26 de civilizatii care atunci nu cunosteau iubirea, iar acum sunt in plin proces de trezire si de iesire din intuneric.
Tot atunci am vorbit despre civilizatiile inalt vibrationale Agartha, Shambala si Puzotoxtk. Daca despre primele doua exista multe scrieri, ultima a fost o noutate pentru multi dintre noi.
Nu am vorbit despre multimea oraselor de lumina din interiorul Pamantului, altele decat cele ce apartin celor trei civilizatii. Exista si acestea, insa ele se asociaza oarecum partii umane care traieste la suprafata, locuitorii lor aratand precum oamenii de la suprafata. La nivelul Romaniei de pilda este ca si cum ar exista romani care traiesc in asezari situate pe partea exterioara a Pamantului, din arealul cuprins intre granitele tarii noastre si romani care traiesc in asezari situate pe partea interioara a planetei, la anumite adancimi fata de suprafata. Domnul Radu Cinamar, in ultimul sau volum publicat, “In interiorul Pamantului. Al doilea tunel”, arata foarte bine acest lucru, expunand informatii despre doua astfel de orase subterane.
Exista ideea ca in interiorul Pamantului deja s-a produs un salt inca din luna septembrie a acestui an. Vibratia planetei noastre creste de la suprafata catre interiorul ei si probabil ca asa este construita orice planeta. Daca pana in septembrie orasele celor trei civilizatii de lumina erau in dimensiunea a 5-a, restul oraselor de lumina subterane in dimensiunea a 4-a, iar exteriorul in dimensiunea a 3-a, se pare ca dupa septembrie, cele trei civlizatii au trecut in dimensiunea a 6-a, restul locuitorilor de lumina din orasele subterane in dimensiunea a 5-a si a mai ramas sa trecem noi in dimensiunea a 4-a. Acest salt de la suprafata a fost insa amanat si desi la acea vreme nu intelegeam prea bine de ce la nivelul naturii noastre superioare s-a luat o astfel de decizie, acum se vede totul cu alti ochi.
Noi avem o vorba: “Toate la vremea lor!”. Este cat se poate de adevarat.
La nivel de cunoastere si informatii exista lucruri bine ascunse. Anumite forte de la varf considera ca acestea nu sunt pentru multimea de rand, caci s-ar putea destepta cam tare si astfel ar fi mult mai greu, daca nu imposibil, de supus si controlat.
Insa Portile Adevarului se deschid din ce in ce mai larg. Nu ne referim aici la informatiile pe care unii le au, dar nu vor sa dea acces catre ele nici in ruptul capului, ci ma refer la ceea ce arata Divinitatea. Iar daca cineva isi imagineaza ca Dumnezeu se blocheaza de astfel de paravane, atunci cand El considera ca a sosit timpul ca ceva sa iasa la lumina, este in mare inselare.
Trebuie insa bine inteles de toata lumea: Adevarul Divin nu se acceseaza decat cu o inima deschisa. Cine este foarte ancorat in zona mentala, poate intra in contact cu foarte multe informatii, insa cate dintre ele sunt si adevarate, este o mare si importanta intrebare. Cantitate nu inseamna calitate.
Iata o intrebare, care desi simpla, sunt absolut sigura ca multi nu si-au ridicat-o pana in prezent: care este legatura dintre Agartha, Shambala, Puzotoxtk si planeta Pamant?
Au venit aceste civilizatii de undeva din spatiu? Daca da, cand s-a intamplat lucrul acesta?  Daca da, DE CE s-a intamplat lucrul acesta?
Anul trecut si anul acesta au existat niste lucrari energetice ce au avut in vizor aceste civilizatii. Din acest motiv, Divinitatea a oferit cateva informatii legate de ele, pentru ca altfel nu s-ar fi putut intelege foarte bine ce era de facut. In anul 2014, desi am aflat cateva lucruri, totusi, nu cele trei civilizatii au fost obiectul actiunilor de la acea vreme.
Voi expune in continuare cateva idei care pentru mine se constituie intr-o teorie care ramane valabila atata vreme cat altceva nu vine sa o rastoarne. Daca va veni vreodata.
Consider ca cele trei civilizatii sunt adevaratii parinti ai raselor de la suprafata Terrei, exceptand rasa neagra.
Civilizatia numita acum Agartha este venita pe Pamant in urma cu aproximativ 3,4 milioane de ani. Sunt primii veniti iar locul de contact cu Pamantul este teritoriul romanesc. Ei au venit dintr-o galaxie situata la o distanta de aproximativ 21 de milioane de ani-lumina fata de planeta noastra. Galaxia din care au venit se numeste Gara. Planeta de pe care au venit se numeste Om. Ei sunt oamenii sau fiii apelor. In limba romana particulele “ar” si “ru” au legatura cu apa. La romani apa curgatoare poarta numele de râu. Avem cuvinte precum Ar-deal (teritoriu impanzit de ape), Ar-ges, arin (planta care creste pe malul apelor), etc. De aici a aparut denumirea de ruman sau omul apelor, man fiind asociat cu om. Mai tarziu s-a transformat in român, intelegand prin aceasta ca Romania sau mai bine zis Rumania este mult mai veche ca denumire decat Dacia. Rumanii sau arienii una sunt. Agartha pot fi considerati stramosii rasei albe, ariene. Se asociaza cu culoarea albastru, din cauza apelor. Dar tot cu albastru se asociaza Maica Domnului si in general Mama Divina. Iata cum ajungem la Rumania (Romania) – Gradina Maicii Domnului. Iata de ce Domnul nostru Iisus Hristos, atunci cand se referea la natura lui pamanteasca cu care este in stransa legatura Mama Divina, se numea Fiul Omului. Locuitorii Agarthei, asa cum se numeste acum aceasta asezare situata in interiorul planetei noastre sunt niste maestri ai electricitatii. Este vorba insa despre o cunoastere in acest domeniu mult diferita fata de ce stim noi acum.
Civilizatia numita Shambala este venita pe Pamant in urma cu aproximativ 2,3 milioane de ani. Au existat mai multe locuri de prim contact cu planeta noastra care acum se situeaza la nivelul Chinei (catre Tibet), Irlandei si undeva in nordul insulelor Madagascar (in dreapta sudului continentului african). Este evident ca in urma cu acele milioane de ani relieful Terrei arata cu mult diferit fata de cum este acum. Ei au venit dintr-o galaxie situata la o distanta de aproximativ 7 milioane de ani-lumina fata de planeta noastra. Galaxia din care au venit se numeste Meira. Planeta de pe care au venit se numeste Asia (se pronunta cu accent pe i si nu pe primul a, asa cum suntem noi obisnuiti atunci cand pronuntam numele continentului Asia). Ei sunt o civilizatie avand mare conexiune cu Tatal Ceresc. Din aceasta cauza culoarea ce li se poate asocia este purpuriul. Locuitorii Shambalei sunt niste maestri ai timpului si dupa cum multe semne au aratat, au mare conexiune cu zona marinareasca, presupunand ca sunt buni cunoscatori in domeniul navigatiei. De aceea ei sunt reprezentati si prin culorile pe care le intalnim la obiectele si hainele marinaresti: alb sau bej, albastru si rosu. Ei pot fi considerati parintii rasei galbene.
Civilizatia numita Puzotoxtk este venita pe Pamant acum 1,3 milioane de ani. Locurile in care au venit se situeaza acum la nivelul Columbiei, Marocului, Israelului si nordului Suediei si Norvegiei. Planeta de pe care au venit se numeste Mu. Ei sunt parintii rasei mulatre (rosii) si ne formam foarte bine o imagine despre Puzotoxtk gandindu-ne la samanii indieni, la apasi, etc. Ca toti locuitorii de natura samanica gasiti pe continentele americane, Puzotoxtk au un cult al Soarelui. Culoarea ce li se asociaza este galben si legatura lor este cu Fiul, ca si parte a Familiei Divine, Tata-Mama-Fiu. Ei sunt maestri ai Vietii. Au mare conexiune cu natura, multa cunoastere pe zona de vindecare si cunoastere legata de ADN, in sensul alinierii acestuia la energia Vietii.
Aceste civilizatii s-au extins de-a lungul timpului pe mai multe teritorii de pe Pamant. In urma cu aproximativ 84.000 ani se intampla ceva: vine pe planeta noastra civilizatia Tiran (am vorbit despre ei in urma cu cateva articole). De ce s-a intamplat asta vom vedea un pic mai tarziu. Cele trei civilizatii incep sa faca planuri de mutare in interiorul Pamantului. Isi construiesc mai intai niste baze de teleportare, dar ca sa ajungi la ele trebuie sa traversezi niste labirinturi foarte sofisticate. Agartha isi construieste trei baze care prin unire formeaza un triunghi echilateral situat pe teritoriul romanesc. In fiecare sala de teleportare se vede figurata pe podea cate o Stea a lui David. Trebuie sa stai pe acea stea ca sa te poti teleporta in interior. Shambala isi construieste 13 baze de teleportare asezate pe cadranul unui ceas, incluzand si centrul lui. Sunt pe teritoriul Chinei. In fiecare sala de teleportare este cate o floare de lotus. Trebuie sa stai in acea floare ca sa te poti teleporta in interior. Puzotoxtk isi construieste patru baze de teleportare care prin unire formeaza un dreptunghi in forma culcata, pe teritoriul Israelului. In fiecare baza se gaseste cate o contructie semanand perfect cu un sfesnic cu sapte brate, pe care il cunoastem de la evrei sub numele de Menorah. Sfesnicul este atat de mare incat poti intra in piciorul lui de sustinere exact ca intr-un lift. Ca sa te poti teleporta in interior trebuie sa intri in trunchiul sau piciorul Menorahului. Putini percep Menorahul ca pe o masinarie de calatorit interdimensional si in timp, insa chiar are un astfel de rol.
Folosindu-se de aceste baze de teleportare au inceput a se ridica asezarile subterane, iar la un moment dat o parte dintre locuitorii de la suprafata s-au mutat cu totul in interior.
Civilizatia neagra din care descinde rasa neagra a venit pe Pamant acum 64.000 ani. Din aceasta cauza, aceasta rasa nu are un corespondent in interiorul planetei. Cu civilizatia neagra este ceva legat de sexualitate, insa nu pot spune exact ce interese au existat. Ei au venit ca urmare a unei intelegeri avute cu civlizatia Tiran.
Alte civilizatii controloare au venit poate inainte de Tiran, poate in acelasi timp sau poate dupa ei. Cert este un lucru. Tiran are o imensa putere mentala si cu aceasta i-a putut supune pe multi.
Marea revelatie a venit intr-o duminica dimineata, acum trei saptamani in urma. Divinitatea, printr-o deschidere oferita de Spiritul Sfantului Nicolae, a inceput a rula un film care se petrecea in urma cu 2,3 milioane de ani. Am vazut o galaxie. Mai tarziu am aflat ca era galaxia Shambalei, numita Meira. Am vazut planeta Shambalei si alte cinci planete. Erau planetele civilizatiilor Tiran, Lycantrop (lupii varcolaci despre care am scris prin vara acestui an), Guza (pe care eu ii numesc controlorii timpului si care la aceasta ora pot fi vazuti atat ca civilizatie extraterestra, avand locuitori pe planeta lor, dar si ca civilizatie intraterestra, avand adevarate asezari situate in interiorul Pamantului), Ayagma si Zmugnuku, despre care am scris in articolul legat de civilizatii intraterestre. Planetele Shambalei si ale celor cinci civilizatii enumerate se situeaza in aceeasi zona galactica a galaxiei Meira. Am vazut cum Shambala a facut atunci un mare experiment legat de tunelurile timpului. S-a produs o mare eroare si s-a deschis accidental o ditamai poarta catre taramul intunericului care a cuprins planetele celor cinci civilizatii. A inceput caderea lor in intuneric. La ceva vreme Tiranul si-a inceput planurile de expansiune si a atacat planeta Shambalei, Asia. I-au decimat. Cei care au ajuns pe planeta Pamant sunt cei care au scapat, venind prin niste tuneluri ale timpului. Tiranului i-au trebuit 2,2 milioane de ani ca sa-i gaseasca. Stiti care este partea interesanta? Multi dintre cei care erau intrupati pe planeta Asia, a Shambalei, la momentul derularii acelui experiment, sunt intrupati acum la suprafata, pe planeta Pamant. Sunt toti cei care au vizoarele civilizatiei Tiran asupra lor. Va marturisesc ca dupa ce mi-au fost aratate aceste intamplari, am inceput a plange amarnic, pentru ca abia atunci am putut intelege nenorocirea ce li s-a intamplat acelor fiinte si de unde tot controlul acesta asupra planetei noastre. Este practic o reglare de conturi.
Prin extindere, primele intrebari care mi-au venit ulterior in cap au fost: ce a facut Puzotoxtk si ce a facut Agartha? Ce au facut alte civilizatii care au acum reprezentari ca animale pe Pamant si care au atras dupa ele alte civilizatii controloare? In opinia mea, orice animal de pe Pamant, fie el chiar pasare sau insecta, are o planeta proprie si un corespondent cu o civilizatie din acest Univers. Altfel spus, noi traim deja inconjurati de o multime de civilizatii extraterestre, reprezentate prin toate animalele de pe aceasta planeta.
In articolul “Iertare si iubire extinse” in care am vorbit despre civilizatii controloare si despre realitati paralele, am povestit cum mi-au venit in cap niste idei legate de responsabilitatea pe care noi am putea sa o avem, legata de caderea in intuneric a civilizatiilor controloare. Am indicat atunci aplicarea tehnicii Ho’oponopono, aceasta tehnica fiind una care aduce transformare profunda in planul cauzal. NU EXISTA EFECT FARA CAUZA. Ni se perinda prin fata ochilor o realitate care nu ne place? Aceasta nu este decat un set de efecte avand la baza un set de cauze PENTRU CARE NOI SUNTEM RESPONSABILI. In aceasta intrupare sau in una veche de milioane de ani. Cine poate spune ce am facut fiecare prin toate intruparile ce le-am avut? Orice cauza are un efect, iar acesta se constituie ca si cauza pentru un nou efect. Si uite asa se cladeste caramida cu caramida propria noastra inchisoare. Facand Ho’oponopono aducem transmutare cauzei si implicit efectului.


Am pornit deci cu Ho’oponopono fata de civilizatiile controloare, asa cum am scris in articolul indicat mai sus. Stiti ce s-a intamplat? Ne-a ajutat Divinitatea, iar in data de 10 decembrie a fost inchisa definitiv acea poarta de intuneric deschisa pe cele cinci planete. De ce nu s-a intamplat mai devreme, sau de ce, desi au existat mii de incercari de inchidere facute mai ales de Shambala, totusi acestea nu au reusit, nu stam sa discutam acum, pentru ca iarasi mergem catre explicatiile legate de ciclurile universale, care trebuie sa se deruleze indiferent ca ne place sau nu ne place noua.
S-a trecut apoi la civilizatia Puzotoxtk, actiune care acum este in proces de derulare si va urma Agartha. Despre ele voi scrie in anul ce urmeaza, pentru ca momentan inca nu sunt toate informatiile adunate.
Ce putem face noi ca sa ajutam la evolutia pozitiva a acestor actiuni? Sa facem cat putem de mult acest Ho’oponopono fata de civilizatiile controloare si nu numai. Vom remarca o mare indreptare si la nivelul vietii noastre personale.
O alta mare realizare s-a petrecut in data de 17 decembrie. Au participat multe Spirite la aceasta actiune desi putini sunt cei care au avut habar in planul constientului de cele ce s-au intamplat. Dragii mei, am jucat totul pe o carte. Una care atarna intr-un fir de ata subtire ca panza de paianjen. Era sansa de reusita de 0,1 %. Si totusi ne-a iesit acest infim procent. Pe scurt: s-a facut inaltarea taramului intunericului de pe raza corespondenta stapanului zonei universale din care si noi facem parte, cu cinci dimensiuni. Cu alte cuvinte nu mai vorbim despre un taram al lui Ba situat la nivelul -12 ci de unul situat la nivelul -7. Am scris despre ierarhia acestui intuneric in articolul de mai jos:


Acesta este un aspect foarte important si o sa i se vada efectul la ceva vreme de acum inainte.
Este mare nebunie ce vedem acum in tara. Stiti cum percep eu totul? Ca pe o sarcina cu un copil dusa de o mama. La inceput totul e mai usurel dar pe masura trecerii timpului, fatul se mareste si devine din ce in ce mai greu de dus aceasta sarcina. Se apropie momentul nasterii. Incepe travaliul care se inteteste din ce in ce mai tare. Cam intr-o perioada de travaliu suntem si noi acum ca natie. Ne aflam sub un puternic control mental si se intampla asta pentru ca am o vaga banuiala ca Soarele negru, civilizatia draconiana maestra in controlul mintii si manipularea gandului, precum si in magnetism si electricitate, trebuie sa aiba mare legatura cu o actiune facuta de Agartha in urma cu cei 3,4 milioane de ani in urma, de cand Agartha este pe Pamant. Si din nou sunt multi intrupati acum in Romania si pe Pamant dintre cei care la acea vreme au fost intrupati pe planeta Om a Agarthei, iar in mod similar gandim fata de Puzotoxtk, cei ce sunt urmariti de civilizatia al carei simbol astral este litera Aleph, evreiasca, responsabila de multiple mutatii genetice din ADN, ce stau acum la baza multor boli si cancere. La cat s-au intetit aceaste boli in ultima vreme, ne dam seama ca avem intrupati in Romania si multi reprezentanti ai Puzotoxtk.
As dori sa subliniez ca ar fi o mare greseala daca ne-ar trece prin cap vreun gand de revolta fata de cele trei civilizatii. In fond, reprezentanti de-ai lor de acum cateva milioane de ani in urma sunt intrupati in aceste timpuri la suprafata Pamantului si nu in interior, iar cei din interior fac tot ce pot ca sa ii ajute pe fratii lor de la suprafata.
Toate se vor aranja frumos dupa ce vom aduce egalizarea talerelor balantei, ca sa fie echilibru intre noi si civilizatiile controloare.
Si pentru ca acelasi lucru imi doresc sa se intample si intre mine in raport cu toti cei care aveti chemarea de a vizita acest blog, va spun tuturor ca daca vreodata, vreo intrupare de-a mea a gresit fata de vreo intrupare de-a voastra, inclusiv in aceasta viata,

DIN SUFLET IMI PARE RAU,
VA ROG SA MA IERTATI,
VA MULTUMESC,
SI CU TOATA INIMA … VA IUBESC!




VA DORESC UN CRACIUN FERICIT!





18 comentarii:

  1. TOT MA INTREBAM CE E CU TINE DE CE AI DISPARUT
    SE PARE CA AI AVUT MULT DE LUCRU SI MA BUCUR CA ATI REUSIT, CEI CE ATI PARTICIPAT LA ACESTE ACTIUNI SI NU POT DECAT SA MULTUMESC
    DEOCAMDATA ASTEPT CONTINUAREA SI MI AS DORI SA PARTICIP SI EU DAR PREGATIREA MEA IN ACEST DOMENIU ESTE LAMENTABILA
    IMI PARE TARE RAU
    AM O PROBLEMA
    MI AI TRIMIS NISTE MATERIALE, DOCUMENTATIE SI ACEA RUGACIUNE DE IERTAARE
    DIN PACATE LE AVEAM STOCATE DOAR IN TELEFON, OBIECT CE L AM PIERDUT ACUM CIRCA O LUNA
    TE ROG DACA POTI SA MI LE RETRIMITI AS FI TAAARE BUCUROS
    SI CE MAI FACE D NA MARILENA?
    APROPO, MEDICUL CURANT AL RUDEI MELE CE SUFEREADE CANCER DE PROSTATA GR 4, ERA SA FACA UN SOC ATUNCI CAND L A VAZUT IN VIATA
    SI ANALIZELE I AU IESIT DESTUL DE BUNE
    DINTR UN OM PE MOARTE A DEVENIT UNUL ACTIV, SI RENOVAT APARTAMENTUL, SI A PUS SINGUR GRESIE FAIANTA ZUGRAVIT, CE FACE ROMANUL CAND SE INTOARCE DIN MORTI
    SI TINE CONT
    DOAR PRIN SCHIMBAREA REGIMULUI ALIMENTAR, FARA MEDICAMENTE
    REGIM VEGAN BAZAT IN PRINCIPAL PE SFECLA ROSIE
    MULTUMESC SI SARBATORI FERICITE
    CU DRAG EUGEN

    RăspundețiȘtergere
  2. Adînc pătruns de conţinutul acestui text dar şi SFÎNTA SĂRBĂTOARE ,purtat în sferele de lumină a COLINDELOR NOASTRE DIN CARE RĂZBATE MESAJUL CĂ DOMNUL NOSTRU ISUS NE VEGHEAZĂ ŞI-I DĂM SLAVA ŞI MULŢUMIREA PENTRU FIECARE RESPIRAŢIE, a clipelor atîît de efemere,mi-am înconjurat terasa de lumini fascinante trimise spre oameni-fascicule laser,şarpe luminos,globuri cu lumină de diferite culori ŞI în boxele exterioare răsună colindele bizantine,Hruşcă,colindătorii ARDEALULUI NOSTRU SFÎNT DE UNDE SÎNT ,TOATE ÎNCHINATE DOMNULUI ŞI OMULUI TRECĂTOR pe aleea pe unde trec oamenii din zona noastră.... Aşa simnt că pot împărţi lumina sufletului meu cu oamenii...... LA MUULŢI ANI CU BUCURIE ÎNLĂCRIMATĂ ŞI INIMĂ PLINĂ DE IUBIRE VOUĂ TUTROR,CITITORILOR ACESTUI BLOG şi ŢIE MIHAELA DRAGĂ ÎNTRU LUMINA ŞI IUBIREA DOMNULUI NOSTRU ISUS CEL CRISTOT LORD SANANDA....

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi amintesc de galaxia aceea ovală, cu halou albastru, de fisura în spaţiu-timp şi de dezastru ce ia urmat. Eu îi spuneam " casa regilor", acolo de unde vin strămoșii românilor. Îmi amintesc şi de planeta mea de baştină, Prätoria.

    RăspundețiȘtergere
  4. TE IERT , TE IUBESC, IMI PARE RAU , ITI MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL, SPUN ACESTE CUVINTE CU LACRIMI IN OCHI CU UN PLANS PE CARE NU L AM AVUT DE MULT.dUMNEYEU STIE CUM AM AJUNS LA BLOGUL TAU ACUM NU STIU XACT CITI ANI , ORICUM INAINTE DE 2014 AI FOST UN GHID FOARTE BUN PENTRU MINE, DAR CA ORCE UCENIC NU AM FACUT TOT CE AI SPUS TU, IN 2016 IANUARIE AI DEYLEGARILE, NU AM REUSIT NICICUM SA LE FAC... RASPUNSUL TOT TU MI L-AI DAT....ORICUM ITI MULTUMESC PENTRU TOT CEEA CE FACI AICI PE BLOG SI IN ALTA PARTE...NU SUNT O VORBAREATA, DECI AM FACUT O EXCEPTIE AZI CAND AM VAZUT VORBELE TALE... TE IUBESC PENTRU CEEA CE FACI SI ESTI .NASTEREA MANTUITORULUI NOSTRU ISUS HRISTOS SA TI ADUCA MULTE BUCURII SI FERICIRE! VIORICA

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti multumesc pentru tot ajutorul care l-am primit de la tine,
    si poate toti cei ce sunt atrasi de bLogul tau AR TREBUI SI EI LA RANDUL LOR SA ISI CEARA IERTARE DE LA TINE. Eu am facut aceasta iertare, poate talerele ajung sa se indrepte mai repede.
    Cu drag
    Sanda


    RăspundețiȘtergere
  6. Cer iertare tuturor entitatilor carora le-am gresit, in aceasta viata sau in vietile trecute, VA ROG SA MA IERTATI ! Va multumesc din inima ! Va daruiesc IUBIRE ! VA IUBESC !
    PS: De cand am citit prima data Noul Testament m-am intrebat de ce Isus isi spunea, Fiul Omului...abia acum am aflat...
    Multumesc, multumim Mihalela, TE IUBIM !

    RăspundețiȘtergere
  7. Craciun linistit, sanatate si iubire! Te iubim Mihaela!

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga noastra Mihaela,
    Iti multumim din suflet pentru tot ce faci si ne impartasesti!
    Azi (26-dec.) simt ca s-a mai facut un pas inainte, z-a mai incheiat o lucrare - inceputa chiar in ajunul Craciunului.
    Vestea inaltarii intunericului este coplesitoare.
    E poate vremea sa ne destindem un pic.
    Am vizionat de curand VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS – care propovaduieste armonia chiar din secventa de inceput – prin intermediul planetei MUL si a locuitorilor ei (“pearls”) – https://www.youtube.com/watch?v=VBn4pmkSNmY
    Spre finalul filmului, PEARLS revin (cu ultratehnologii) si explica evolutia lor datorita respectului si convietuirii cu ELEMENTELE.
    Merita vizionat, chiar daca pare o poveste frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sandor, ai tot filmul tradus in limba romana? Te rog sa ne dai un link, daca ai!

    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu drag, link catre filmul intreg subtitrat, vizionabil online:
    https://pefilme.net/valerian-city-thousand-planets-valerian-si-orasul-celor-o-mie-de-planete-2017/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, draga Sandor !

      La multi Ani, toti fericiti, tie si tuturor, sa fie !

      https://www.youtube.com/watch?v=7oVDNjAS6FI
      https://www.youtube.com/watch?v=YnazLbV4sUo
      https://www.youtube.com/watch?v=x5pUypWun1g

      Doamne ajuta !

      Ștergere
  12. De fapt, farfuriile zburătoare aparțin unei civilizații intraterestre, adică care trăiește în interiorul Terrei, dar care deține numeroase colonii și în interiorul altor planete din sistemul nostru solar. Această civilizație a trăit în trecutul îndepărtat pe Pământ, dar din cauza schimbărilor dramatice prin care a trecut planeta noastră, a ales să-și continue viața în interiorul planetei. Acolo există numeroase baze ale acestei civilizații intraterestre.

    „Chiar dacă pare greu de crezut, în interiorul planetei noastre există o civilizație extrem de avansată din punct de vedere tehnologic, care își duce existența de zeci de mii de ani. OZN-urile sunt aparatele lor de zbor cu care călătoresc prin diverse locuri din Univers. Aceste ființe sunt extromofile, adică pot trăi în condiții extrem de aprige și în acest fel s-au adaptat să trăiască în interiorul planetei, loc unde schimbările majore nu se petrec atât de des precum la exteriorul ei.„, a declarat Edward Snowden.

    RăspundețiȘtergere
  13. LA MULTI ANI! TUTUROR, UN AN NOU MAI BUN, NOI SA FIM MAI BUNI, MAI INGADUITORI FATA DE SEMENII NOSTRII. DIN TOATA INIMA VA DORESC SANATATE SI BUCURII!
    cU DRAG, NELUTA

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua.Ce as putea face pentru a-mi ajuta famila,in legatura cu sanatatea,banii?Avem nevoie de bani pentru a ne plati datoriile si pentru sanatate.Ne merge din ce in ce mai rau.Va multumesc din suflet.Cu respect si multa speranta,o zi frumoasa sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga Mihaela,
    De ieri, in realitatea mea (semne, cifre) apar mesaje legate de PUZOTOXTK si numaratoare inversa (ieri 6-5-4, azi 3-2-1). Si mai sunt niste mici indicii ce sugereaza ca SOARELE NEGRU (confuzie mentala, mult galben+negru) e pe aproape.
    Am simtit ca e bine sa-ti comunic asta. Sa ne fie de folos!
    Cu drag, va imbratisam!

    RăspundețiȘtergere