marți, 28 noiembrie 2017

JUSTITIE DIVINA


JUSTITIE DIVINA


Dragi prieteni,

Titlul acestui articol ar putea induce un pic in eroare daca ar fi sa ne gandim la esenta a cele ce urmeaza sa scriu, insa aceste doua cuvinte, “Justitie Divina”, sunt cele care la un moment dat au generat schimbarea unui anumit curs al evenimentelor, lucru pe care il voi explica in continuare. Fac aceasta tocmai pentru a avea cu totii o claritate mai mare fata de anumite evolutii, stari, emotii, ce vor fi experimentate in perioada ce urmeaza.
In saptamana 15-22 octombrie, am avut cateva vise pe care nu le-am inteles foarte bine atunci. La acest moment insa, dupa ce s-au mai adaugat niste elemente, este totul mult mai limpede.
As putea spune ca in acea perioada a fost o intrunire in Ceruri a multor Spirite, incluzand pe multi dintre noi. S-a cerut un lucru si acesta se numea: Justitie Divina.
In data de 22 octombrie, intr-o meditatie fiind, am auzit o voce in cap: “Acum … trebuie ceruta … Justitie Divina.” Parca as fi fost un purtator de cuvant al tuturor celor ce cu zile in urma au solicitat asta. Dragii mei, va spun foarte clar ca nici in gand nu puteam pronunta aceste doua cuvinte. Era un blocaj de neinteles. Au inceput a mi se rula in fata ochilor tot felul de imagini legate de torturarea si rastignirea Mantuitorului, de razboaie, barbari, lagare, inchizitie, iar toate acestea mi-au dat un soi de putere ca sa pot pronunta cele doua cuvinte. Lacrimile au inceput a-mi curge pe obraji. Intelegeam atunci ca nu se stie ce ne asteapta in viitor prin lansarea acestei cereri, caci altfel nu imi puteam explica acea stare apasatoare.
Inca pornind cu data de 23 octombrie, s-a marcat inceputul unui proces de initiere in iubire a civilizatiilor controloare, insa intr-un mod foarte condensat si accelerat, cumva cum nu s-a mai intamplat pana acum. Procesul se deruleaza cam in felul urmator:
1.  Cerul conecteaza la noi un lot format dintr-un anumit numar de indivizi apartinand unei civilizatii de initiat in iubire.
2. Se actioneaza mai intai cu toate sistemele noastre pentru curatarea intunericului aferent acestor fiinte. Este un proces automat care se petrece dincolo de controlul si constienta noastra.
3.  Dupa cateva zile de curatare, constand si in trecerea in Lumina a entitatilor intunecate aferente, se initiaza in iubire reprezentantii acelei civilizatii.
4.Se da un mic timp de pauza dupa care sunt conectati reprezentanti noi ai aceleiasi civilizatii sau ai altei civilizatii si totul o ia din nou de la capat.

Mentionez faptul ca din cauza acestei alegeri facute, saltul cuantic este amanat cu cateva luni de zile, timp in care se vor tot derula aceste initieri. Acest lucru cred ca este motivul pentru care a fost atat de grea emiterea cererii de Justitie Divina, pentru ca undeva, intr-un alt plan decat cel constient, stiam si ca este amanat saltul, dar si ca vine o perioada energetica nu foarte usor de dus de unii dintre noi.
Sunt multi cei care vorbesc despre saltul cuantic al corpului fizic. Se vorbeste si in Apocalipsa lui Ioan despre acest lucru, bineinteles, intr-o forma oarecum artistica. Este aratat insa ca o parte dintre oameni este luata si dusa in alt loc decat restul. Ne punem intrebarea unde anume. Credinta mea personala este ca atunci cand planeta Pamant ar pasi in a 4-a dimensiune, cativa oameni s-ar duce in a 5-a dimensiune, pentru ca au depus multa truda in slujba luminii planetei si vine aceasta ca un fel de Dar de Sus. Totusi, cand vorbim despre dimensiunea in care se afla o planeta, ne referim doar la partea ei de suprafata. Este stiut ca pe masura ce mergem in interiorul planetei, catre centrul ei, vibratia creste, existand undeva acolo si dimensiunea a 5-a. Pentru ca o parte din oameni sa poata ajunge in dimensiunea a 5-a, ar exista una din doua variante: ori ei se muta de la suprafata planetei in partea din interior, ori ei vor face si un salt in timp si se vor trezi teleportati prin anul 2200 si ceva, cand ar ajunge suprafata Terrei in a 5-a dimensiune. In aceste conditii, indiferent care ar fi varianta ce s-ar intampla, o mare parte a semenilor lor va ramane sa traiasca la suprafata planetei, pe partea din exterior, aflata in dimensiunea a 4-a. Dar cum ar ramane ei? Pe o planeta plina de control, exact asa cum este ea si acum, dar fara sa mai aiba alaturi pe semenii lor ce fac actiuni ale Luminii. In plan energetic cei plecati in dimensiunea a 5-a ar fi alaturi, dar nu si in plan fizic. Ar fi un dezastru pentru cei ramasi in a 4-a dimensiune daca lucrurile ar fi lasate in acest fel.
Aceasta s-a aratat in acele viziuni, venind parca sub forma intrebarii: vreti salt si l-ati putea avea in scurta vreme, dar cum lasati voi planeta aceasta la suprafata ei? Tot cu acelasi control? Tot cu aceeasi tiranie ce s-a petrecut mii si mii de ani la rand? Oare nu mai puteti face un ultim sacrificiu, sa mai rezistati un pic in aceasta situatie, timp in care multe civilizatii controloare pot fi initiate in iubire?
Ce straniu este un anumit aspect! Exista forte pe acest Pamant care au sentimentul ca tin fraiele intregii planete in mainile lor. Mi-a iesit insa, la un moment dat in cale, o punga imprimata, provenind de la Libraria Carturesti. Era reprezentat pe ea un grup de soareci ce se distrau nevoie mare, privind intr-o carte in care o pisica era fugarita de un caine. Ceva de genul: si controlorii au controlorii lor.
Tiran … tiran! Ce mai cuvant! Ce civlizatie! Da dragii mei, va fac cunoscut ca cei mai puternici controlori de pe aceasta planeta in fata carora multi alti controlori nici nu misca in front, se numesc Tiran. Este o informatie cunoscuta de mine de ceva veme, insa iata ca a venit momentul in care am permisiune de la Sfanta Treime sa spun acest lucru. Aceasta civilizatie este venita pe Pamant in urma cu aproximativ 80.000 de ani in urma. Se numeste asa pentru ca acesta este numele planetei lor: Tiran. Mai departe, acest cuvant a fost preluat in multe limbi si ii stim cu totii semnificatia. Ei provin dintr-o alta galaxie si dupa cum mi-a fost transmis, isi manifesta puterea, de la un anumit nivel dimensional in jos, in noua galaxii.
Initierea in iubire a civilizatiei Tiran a pornit inca din luna mai a acestui an, insa dupa ce s-a cerut Justitia Divina, imediat din a doua zi, s-a inceput un proces intens de initiere in iubire ce i-a avut in vizor in primul rand pe ei. La acest moment, multi reprezentanti ai civilizatiei Tiran sunt niste fiinte pline de iubire si lumina si in curand vor fi cu mult mai multi, pentru ca din momentul in care este lansata initierea, dureaza cam trei saptamani pana ce ei simt efectiv emotia iubirii. Este motivul pentru care eu pot scrie acum despre ei fara teama.
Voi adauga la sfarsitul acestui articol filmarea ce am facut-o in urma cu aproximativ o saptamana la televiziunea locala din Piatra Neamt, pentru emisiunea “Viata in armonie”, coordonata de doamna Gina Cosnete. Va rog sa priviti cu atentie. Nu stiu exact ce transmite pentru fiecare, inima Mihaelei din acea filmare, dar chipul este unul care arata greutatea deosebita a lucrarilor despre care va vorbesc. Incepand cu data de 12 noiembrie, duminica dimineata, toate sistemele mele de curatare au intrat in functie pe taramul a foarte multe civilizatii aflate in neiubire. In acea zi mi-a fost rau de nu m-am putut ridica din pat. In zilele ce au urmat mi-a fost rau fara moment de pauza. Sambata, inainte de cursul de la Bacau, mi-a fost rau pana la momentul desfasurarii efective a cursului, timp in care am avut un pic de respiro. Inaintea desfasurarii cursului de la Piatra Neamt, mi-a fost rau pana la momentul inceperii efective a cursului, exact ca la Bacau. Luni dimineata, in data de 20 noiembrie, m-am trezit tot cu stare de rau, hotarata ca ma voi intalni cu doamna Gina si o voi cunoaste, dar ii voi transmite ca nu voi putea face filmarea. Am discutat cu dansa cu mai multe luni in urma sa facem aceasta intalnire, dar iata ca acum, cand ajungeam fata in fata, aproape ca nu era posibil sa punem in aplicare ce ne-am propus, din pricina altor motive. Aveam tot corpul umflat, pleoapele imi erau la fel, caci m-am uitat cu atentie la emisiune si nici irisii ochilor nu mi se vad. Nefiind pregatita pentru filmare, nu am fost atenta sa imi iau la mine nici macar un amarat de ruj. Cand am ajuns acolo insa, m-a invaluit dintr-o data o mare energie de iubire si am intrat in contact cu Metatron, care mi-a transmis ca trebuie sa fac acest pas, caci va fi de folos pentru multi oameni ce vor privi emisiunea. Mi-a venit atunci un soi de putere interioara, dar Divinitatea mi-a lasat chipul schimonosit si neschimbat. Nu mai pun la socoteala ca acele echipamente de televiziune turtesc si ele si te pun si mai mult in dezavantaj. Ce mesaj a dorit sa transmita Divinitatea oare si cui a dorit sa il transmita, de s-au aranjat lucrurile astfel?
Eu cred ca a vrut sa arate fata adevarata a greutatii lucrarilor energetice despre care va tot vorbesc. Vin multi oameni si imi cer sfaturi si ajutor, neintelegand nici o clipa ca sunt dese momentele in care nu il pot oferi, oricat de mult mi-as dori sa pot intinde acea mana, pentru ca sunt implicata in sarcini de la Cer atat de grele, incat abia pot avea grija de mine.
In acea filmare, eram in a 8-a zi de conexiune cu acele civilizatii, cu intunericul lor cu tot si s-a finalizat acel proces vineri, cu vreo 5 zile mai tarziu dupa emisiune si cu o zi inainte ca ea sa fie difuzata pentru prima data pe postul local (fiind o filmare inregistrata si nu una transmisa in direct), prin trecerea in lumina a mii de demoni, printi de intuneric si balauri si prin initierea in iubire a mii de reprezentanti ai unor civilizatii la care acel intuneric era conectat. Toata ziua de vineri numai asta am facut, ore in sir.
La cursul de la Piatra Neamt, in timpul meditatiei finale, a fost aratat ceva important pentru noi. Daca inima omului nu are nevoie de elementul timp atunci cand isi propune niste contacte, in schimb, mintea omului are mare nevoie de acest element. Tocmai din aceasta cauza, exista construit in luna iulie a anului 2018 un Arbore al Vietii, ce s-a vazut formandu-se din trupul Domnului nostru Iisus Hristos. Acest Arbore este creat ca o Sursa de Putere si de Viata, de care mintea noastra sa se poata agata, ori de cate ori ne vom simti cazuti in toata perioada ce se va scurge pana in iulie 2018. Aceasta mi-a dat intelegerea ca tot acest proces al initierii in iubire a civilizatiilor va dura pana atunci, in mod intensiv.
Am vorbit intr-un articol trecut despre un pericol ce a aparut in fundal pe la jumatatea lunii septembrie. Este vorba despre civilizatia Mour. Imi da voie Sfanta Treime sa vorbesc si despre asta. Asa se numeste ea, dupa numele planetei de pe care vine, dintr-o alta galaxie, diferita de Calea Lactee. Civilizatia Tiran este una care poseda o enorma putere mentala. La fel este si civilizatia Mour. Civilizatia Hathor, o civilizatie pozitiva, este printre putinele care s-ar putea alinia la aceasta putere mentala.
Mour a venit cu o lozinca simpla: Vrem Pamantul!
Tiran a raspuns: este sub controlul nostru si nu poate fi al vostru!
De aici mai departe au inceput a se purta lupte galactice. Nu mai stii care cu care se razboieste prin astral, dar liniste nu este. Mour sunt cei care realizeaza acele scuturi obturatoare folosindu-se de propria noastra aura. A fost bagata si civilizatia Mour in procesul de initiere in iubire dar sunt mult mai in urma la acest capitol fata de alte civilizatii.
Multi reprezentanti ai civilizatiilor care controleaza Pamantul, inclusiv Tiran, care au cunoscut iubirea si si-au deschis si activat chakra inimii, ne ajuta acum deseori cu informatii si fac asta pur si simplu din iubire. Alti reprezentanti ai acestor civilizatii care inca nu au facut acest pas, ajuta Pamantul din interes, ca sa nu le fie luat, dar isi continua agresiunile fata de locuitorii acestei planete. Otravire energetica de la distanta, iradiere de la distanta sunt doar cateva actiuni ce se intampla asupra noastra in aceasta perioada.
Ca sa fim condusi acolo, in acea meditatie de la Piatra Neamt, a trebuit sa o luam la pas printr-un tunel al timpului ce ne unea cu acel moment temporal. Pe undeva pe la jumatate, ce ar corespunde lunilor februarie-martie 2018, se simtea in acel tunel o energie de intuneric, apriga tare. Este evident ca ne vom intalni cu acea energie cand vom ajunge la nivelul acelor luni.
In acest articol, eu mi-am facut datoria de a informa asupra lucrurilor cu care ne confruntam, astfel incat sa incercam sa nu le mai luam pe toate personal si sa intelegem ca este o situatie grea, generala, de grup. Din aceasta cauza, va rog sa nu uitati de Arborele ce exista construit in iulie 2018. Cu fiecare zi care trece, sa constientizam ca se micsoreaza distanta in timp dintre noi si El.
Inchei prin a spune ca incepand cu luna ianuarie, voi porni o campanie de sustinere financiara si nu doar energetica, pentru emisiuni de tipul “Viata in armonie”. Sunt mii de suflete care se bucura de cunoasterea furnizata acolo pentru ca este o emisiune care in prima faza este transmisa pe postul local, dar ulterior este postata in You Tube, putand fi urmarita din toata lumea. Vorbeam in emisiune despre daruire. Iata o forma de daruire: sa dai 5 lei pe luna pentru o emisiune care aduce hrana vie pentru suflete. Darul nu este pentru emisiunea in sine ci pentru acele suflete la care ajunge mesajul. Vrem toti trezire si iar trezire si suntem suparati ca semeni de-ai nostri nu se trezesc. Facem multe lucrari energetice in acest sens dar concret, in acest plan material al lumii noastre, ce facem? Caci intr-un final totul se sustine cu bani. Nimeni nu poate trai cu aer. In cadrul unei televiziuni sunt operatori, redactori, reporteri etc., iar toti oamenii acestia trebuie sa se poata sustine cumva. Cand discutam despre o televiziune nationala, depinde totul de rating si de coeficientul de audienta, insa una locala traieste efectiv din contractele de reclame dupa care trebuie sa umble. Cum trambitata crestere economica nu se prea vede in lumea asta a noastra pentru ca din ce in ce mai multe firme nu mai vor sa faca reclama, considerand ca tot aia este, va imaginati, ca maine-poimaine, o emisiune cum ar fi “Viata in armonie”, ar putea sa isi inceteze existenta, numai din pricina lipsurilor materiale. Tocmai pentru a nu se putea ajunge la asa ceva, eu mi-am propus sa imi fac un plan de bataie pentru a sustine astfel de actiuni. Deoarece tot romanul stie ca unde sunt multi, puterea creste.

Toate cele bune!




38 de comentarii:

  1. Dragilor, viata este un mare mister,dar are ceva dintr-un joc,are frumusetea unui roman politist,este o mare iluzie,cei care se incranceneaza sa stapaneasca regulile jocului ar trebui sa stie ca acest joc in care numai DUMNEZEU,cunoaste toate regulile si mai ales stie si cine este castigatorul si mai ales cine este pierzatorul,vor avea la sfarsit o mare deziluzie. Lui DUMNEZEU ii plac Oamenii,iar oameni sunt doar cei care stiu sa sufere pentru aproapele lor,sunt smeriti pentru ca asa vor, nu pentru ca vor sa demonstreze ceva,fac tot ceea ce este posibil sa faca viata semenilor mai frumoasa,mai usoara ,mai plina de bucurii ,au simtamantul sacrificiului suprem,da lui DUMNEZEU ii plac eroii care isi jertfesc in numele vietii pe altaru iubirii fata de oameni bunul lor cel mai de pret, propria lor viata si niciodata nu ar putea gandi ca marea majoritate a oamenilor sunt mancatori nefolositori sau cum o fi zis unul din marii derbedei si va pot spune dragii mei oameni ,sa nu disperati ,un om disperat nu are credinta in DUMNEZEUL SUPREM,un om disperat va actiona totdeauna sub impulsul pripelii,provizoratului,fricii si va fi o victima a propriilor… nu ati vazut filmul animat dupa o poveste a lui Platon,omul traitor intr-o pestera ,avand sufletul dominat de frica va trai viata urmarind umbrele vietii pe peretele pe care el sta intors, gandit de ce este hemoragia aceasta de telenovele,pentru cei care au uitat sa traiasca adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu cer zilnic justite Divina pentru toti si pentru toate. Doamne ajuta sa vina odata !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e tare necesar sa cerem Justitie Divina, dar si CU DESLUSIREA CULPELOR TRANSFERATE, care intai erau DEPERSONALIZATE de amprenta energetica a faptuitorului, iar apoi REPERSONALIZATE pe amprenta tapului ispasitor, care poate fi oricare, caci noaptea cum te depisteaza ca ai inima buna, cum profita, asa cum au venit si pt Colectiv la cercetat si racolat, stiu pt ca au ajuns si pe la mine, i-am surprins, ii cam stiu, niste lichele ce-s pusi sa faca de astea.ACUM, de cca 3 luni, se cauta 2000 de fiinte - ei le spun prosti - care sa fie incarcate cu toate faradelegile unui grup de 5000 dintre cei mai pacatosi, cu cele mai inalte pozitii politico-economice de unde au tot facut multe rele decenii, care sa fie degrevati de tot bagajul lor pt a fi cei 2000 incarcati. Acesti toti erau in viata bine mersi ajunsi cineva pt ca au cerut sprijinul lui Lucifer, ce nefiind D-zeu real, nu era si Sursa, atunci a trebuit sa deposedeze oamenii inzestrati de realul D-zeu ca sa aiba ce le oferi pe post de D-zeu.Cand a plecat, si-a lasat energiile intunecate cu tot ce a faptuit el pt fiecare aici jos. Unii impostori ar avea nevoie sa mai continue inca aceasta colaborare si cei 2000 ar sta la chin nu numai pt cele deja facute, ci si pt cele ce ar urma...Stiu ca Legea zice asta, cel ce servea un stapan este 90% degrevat de culpe stapanul trebuind sa le preia.Cu 10% servul se descurca sa stinga definitiv karma sa activand benefic fata de persoana afectata la ordin de la stapanul lui cu mare pozitie in lume...Asta e randuiala, n-am facut-o eu, dar aceasta a ajuns un secret, ei preferand transferarea depersonalizata si iar personalizata pe x-tap ispasitor, desi prin aceasta multiplica pt un viitor al sau timpul de chin. Sunt atat de inconstienti...Iar mie imi facura ceva mg ng sa nu-mi fie credibila vorba! de aceea-s disperati sa intruneasca numarul de 2000 cum se invoira cu stapanul iadului...Josef cel proorocit ca va lua a 3-a parte a lumii si cui i-au tras flit, ca voia Teoctist sa ii dea doua treimi, eu nu voiam fiindca ne inghitea ulterior pe toti si a fost motiv sa nu-i dea nimic in stapanire...Ca sa vedeti ce jocuri stiu sa faca, numai oamenii lui D-zeu sunt prezenti, nu si El, prea Adormitul, prea Absentul... constatarea mea, dureroasa! Deja m-am invatat fara El...o sa il las lui insusi cum isi e suficient acolo Sus unde e atat de bine incat nu mai exista interes pt nimic de aici, noroc ca e mare Universul si e loc...destul.

      Ștergere
  3. Draga Miha,
    ma bucur muult ca ai reusit sa ajungi la emisiune si sa te pot (re)vedea.
    Multumim pentru articol si sa speram ca cu rabdare vom reusi sa ajungem acolo unde trebuie si sa ne fie bine la cat mai multi.
    Cu mare drag,
    Ionut!
    \(^-^)/

    RăspundețiȘtergere
  4. MULTUMESC ! MULTUMIM ! MULTUMIRI !MULTUMESC ! MULTUMIM ! MULTUMIRI !MULTUMESC ! MULTUMIM ! MULTUMIRI !MULTUMESC ! MULTUMIM ! MULTUMIRI !MULTUMESC ! MULTUMIM ! MULTUMIRI !MULTUMESC ! MULTUMIM ! MULTUMIRI !
    PS
    Astept sa ne spui cum putem ajuta financiar acea emisiune...Imi permit si o sugestie : sa existe posibilitatea unor donatii cu valori diferite, 5, 10, 20 lei...ca sa poata fiecare sa faca o alegere.Ma gandesc ca daca, sa spunem ca stabilesti o suma infima, sa spunem 5 lei, iar numarul donatorilor va fi mic...atunci rezultatul va fi insignifiant...
    MULTUMESC ! MULTUMIM ! MULTUMIRI !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc Cristi! Evident ca folosind in articol suma de 5 lei, a fost doar un exemplu. De fapt, fiecare ar putea dona cat doreste si simte. Ideea este insa ca trebuie gasit un cadru legal prin care sa putem face acest lucru si am pornit deja niste cautari si intrebari in stanga si in dreapta, pe la oameni priceputi in domeniu.

      Ștergere
    2. Sigur, si iarasi as mai spune ca sa fie cumva ,,automata" acesta donatie, adica dupa ce ai activat, ai fost de acord cu o suma lunara, suma sa se retraga automat din cont, caci altfel vom dona o data, de doua ori ...si vom uita. Cel putin , in ceea ce ma priveste...e sigur asa.Apoi, oricand, oricine poate intrerupe donatiile, sau sa schimbe suma...Tehnic vorbind, nu ma pricep cum s-ar face.

      Ștergere
  5. Foarte frumoasă emisiunea, de ruj chiar nu aveai nevoie. Eşti un Om frumos. Mulţumesc pt câteva clarificări.
    Cu drag
    Smaranda

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu inteleg de ce atata interes pt planeta noastra,ce are special,sau ce avem noi special,de vor sa ne controleze si sa ne supuna ? Sunt miliarde si miliarde de planete,universul este infinit,de ce sa te lupti pentru o planeta deja locuita? Si apoi daca murim cu totii,ce folos mai au? Si daca ne intoarcem in epoca de piatra in urma unor tehnologii distructive,le aduce vre-un beneficiu acestor controlori ? Au avut si alte planete parte de atata " interes" ?Intreb si eu...Noi am jucat rolurile astea de cotropitori ai altor planete si acum jucam rolurile de cotropiti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand ai scris asta nu aveam atatea raspunsuri ca acum. vor aparea insa intr-un articol viitor. Vei intelege perfect toata povestea.

      Ștergere
    2. Multumesc,abia astept!GabrielaN.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    4. Conform avertismentului din articolul "Virtutea rabdarii" din data de 03.02.2018, datorita limbajului folosit in comentariu, acesta a fost eliminat din blog. Totodata se transmite autoarei comentariului ca pe viitor, daca nu vor fi respectate cerintele legate de bunacuviinta si limbajul decent, se va bloca definitiv postarea comentariilor sale in acest spatiu.

      Ștergere
  7. MIHAELA, felicitări pentru emisiune. De mult timp cer JUSTIŢIE DIVINĂ pentru toţi şi pentru toate. Cu mult drag MT!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru minunata claritate care mi a iluminat cautarea.Multumesc cerului pentru prezenta ta la Piatra-Neamt si pentru justitia divina care restabileste ordinea divina a iubirii.

    RăspundețiȘtergere
  9. F.F.INTERESANT dar prea mult pt.,,nivelul" meu. Uneori în timp ce citeam ma simțeam ca un copil de grădiniță! Sunt bunică cu 7 nepoți și al șaselea nepot mi-ați spus că vine pt prima dată pe planeta noastră. Acum mă întreb DE CE???

    RăspundețiȘtergere
  10. Tu nu ai nevoie de masti-adica de farduri..lumina din interior si frumusetea sufletului tau au fost suficiente. Este important ceea ce am simtit ascultandu- te si vazandu-te.! Te iubim !S.M.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tu nu ai nevoie de masti-adica de farduri..lumina din interior si frumusetea sufletului tau au fost suficiente. Este important ceea ce am simtit ascultandu- te si vazandu-te.! Te iubim !S.M.

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, Mihaela Tristar,a fost o coincidenta extraordinara. Am vazut si io emisiunea si chiar in seara dinainte de-a posta tu link-ul.
    Sunt mesaje interesante pe care le scrii/le spui/le transmiti si fiecare rezonam cu ceva, altfel nu ti-am citi blog-ul(io-l citesc de ceva vreme).

    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  13. NAMASTE MIHAELA ! În scurta prezentare de cîteva zeci de minute ai coagulat conţinutul a zeci de cărţi aferente spiritului ,ai schematizatceea pe care unii autori au explicat-o în cîteva sute de pagini pentru a defini această SFÎNTĂ LUCRARE A LUI DUMNEZEU-care oricît am trăi şi am citi ,nu avem a o pătrunde decît experimentînd-o la nivel de suflet. Mi te închipuiam o doamnă subţire-la trup,fragilă în gestică, şi fooarte bisericoasă..... cum se mai înşeală omu......dar asta nu-i un bai. La cît mai multe emisiuni de acest fel deaorece o imagine face cît o mie de cuvinte. În ceea ce priveşte sponsorizarea întru TREZIREA SPIRITUALĂ A POPORULUI ROMÂN ,că despre asta discutăm ,eu cred că această televiziune de la P.Neamţ deţine un cont bancar care poate fi cunoscut şi pe care oricine doreşte ,poate trimite cît îl lasă inima. Mulţumesc şi spune-le părinţilor tăi că un cititor al blogului tău,le MULŢUMEŞTE CĂ TE-AU NĂSCUT PE ACEST PĂMÎNT ROMÂNESC !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cate "lupte" duce cred ca n-ar fi facut fata cu un corp firav.
      Ma bucur ca te-am cunoscut Mihaela! Dumnezeu sa ne intareasca!

      Ștergere
  14. Multumesc mult Mihaela pentru emisiune,frumoasa,explicita,pe intelesul tuturor.Esti mininata!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mulțumesc pentru mesaj.Si eu acum câteva zile i-am cerut Tatălui Nostru justiție divina.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mulțumesc Mihaela pt.emisiune!A trecut atât de repede acele minute din emisiune... Ești o femeie minunata si cu un suflet extraordinar!Te asteptam sa te mai vedem la tv. O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mihaela,FELICITARI,foarte frumoasa emisiunea, timpul scurt pentru tematica aleasa. Oricum ai vorbit pe intelesul tuturor.Mesajele transmise au fost interesante.Cu mult drag, Coca. Multumim

    RăspundețiȘtergere
  18. Mihaela,mesajul divin transmis prin intermediul emisiunii tv si a blogului prin care daruiesti cunoastere a ajuns si la inimioara mea,de unde_ti transmit multumirea si binecuvinterea pentru tot ceea ce esti si realizezi in lumina vointei divine.Felicitari si mult success pe calea pe care o urmezi cu sfintenie!

    RăspundețiȘtergere
  19. astept demult revenirea si chiar daca ma asteptam la mai multe amanunte este foarte bine asa
    ideea cu youtube este buna, nu prea ma pricep dar cred ca youtube daca depasiti un anumit nr de vizualizari, va plateste
    ca despre banii ce vii vor da romanii pe abonament...
    ce mai face d na Marilena
    i am raspuns la email, i am dat lamuririle ce mi le a cerut, dar nu mi a mai raspuns
    la vremea respectiva, ruda mea avea starea stationara , nu avea nevoie de metadona
    singurul lucru ce l a facut este ca a renuntat la tratamentul medical citostatice etc si a trecut pe regim vegan, in mod special suc de sfecla rosie si morcov
    mu;tumesc si astept continuarea (chiar va inteleg lipsa de timp, dar ca orice om sunt putin egoist....)

    RăspundețiȘtergere
  20. Marcela Dolniceanu1 decembrie 2017 la 13:39

    Multumim pentru cunoaștere!! Multumim realizatorilor emisiunii "Viata in armonie",iar eu ii multimesc domnului Mihaita Toma care mi-a deschis calea spre rugăciunea iertării un pas în evoluția mea!Multumim pentru lumina și intelepciune

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc mult,mie imi este de folos ce am aflat astazi!

    RăspundețiȘtergere
  22. Intamplator azi in timpul paradei militare am auzit anuntand ca trecea ceva grupare de arma-armata care se numea TIRAN. Ti se face piele de gaina cand te gandesti la toate mintile bolnave care cultiva razboiul si descopera tot felul de arme. Doamne ma gandesc cand vor fi topite si facute alte lucruri de folos pentru umanitate ?

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna Mihaela, esti bine, ti-o spune un barbat ... Cuvantul tiran il avem si in imnul national
    Ar fi interesant de stiu cum se inchide prin aura ca sa ne deblocam... grija mea in ultimii ani a fost sa-mi tin chakra coroana deschisa, au fost perioade cand nu am reusit... Multumesc pentru folositoarele info, suntem cu tine

    RăspundețiȘtergere
  24. Te iubim , Om Frumos. E atat de minunat cand un om al cifrelor ajunge la spirit asa cum ti s-a imtamplat tie. Oricum D-zeu a ales pe cineva care sa aiba o minte organizata pentru a lamuri lumea in termeni simpli despre constientizari atat de mari. Esti asa un om special, binecuvantat!

    RăspundețiȘtergere
  25. O bucurie sa te revad chiar si pe ecran! Am cerut si eu Justitie Divina cam cand ai scris tu articolul, chiar daca nu stiu prea bine cui i se cuvine cu adevarat... dar mi se pare mult prea mult ce se intampla la nivel energetic. Stie cineva sa lamureasca problema parazitilor eterici? Cei mai periculosi si greu de curatat sint implantati la tample, pe meridianul vezicii biliare, unde se fixeaza si incep sa se inmulteasca (in timp, devin "vocea interioara" si preiau controlul asupra noastra). Se pare ca TOATA populatia ar avea asa ceva. Altii sint produsi si trimisi cu dedicatie sau sint atrasi prin implanturi. Efectele lor sint: presiuni in cap, blocata conexiunea cu Sinele Superior, intepaturi, ceva care se misca pe sub piele, oboseala, lipsa de chef, imposibilitatea de a accesa iubirea si emotiile... sistemele automate nu par sa functioneze... ma intreb daca in conditiile astea s-au trezit sau se mai pot trezi fiintele care trebuie, prin misiunea lor, sa puna umarul la cresterea vibratiei. Ma intreb cam pe unde mai stam cu curatarile de entitati...
    Pentru anonimul de pe 29/11 la 13:45, din cate am citit (accesul la clarvedere e un vis...), se pare ca ne aflam pe planeta Pamant ca si prizonieri si nu ca fiinte libere (am dat peste informatia asta la 6 luni dupa ce am facut rugaciunea de 16 zile si am cerut, dupa cum ne-a sugerat Mihaela, sa aflu ce este libertatea in adevaratul sens al cuvantului) si unii din noi au misiunea clara sa ajute la eliberarea planetei. Cineva spunea ca, intr-o situatie normala, orice fiinta evolueaza in ritmul ei pana unde reuseste, ascensioneaza, etc. In cazul nostru, nu este vorba despre ascensionare ci despre eliberare, care ar fi trebuit sa se produca de mai multe ori pana acum. Interesele ar fi: fiinta umana este folosita ca baterie energetica, unii folosesc energia vitala si lumina, altii ne folosesc pentru forta de munca, altii pentru emotiile negative cu care se hranesc (parazitii eterici) pe care tot ei ni le provoaca. Se poate sa mai avem si ceva resurse minerale care nu se mai gasesc pe alte planete, avem porti de acces catre diverse spatii din galaxia noastra si nu numai, planeta Pamant ar fi o planeta vie (conform gnosticilor), in care ar fi blocat spiritual zeitei fondatoare Sophia... Mai departe nu stiu ce sa zic... as vrea sa stiu adevarul divin despre cine sintem si care ne este istoria adevarata. Daniela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Daniela, asa cum am scris si in ultimul articol despre iertare si iubire extinse, Justitie Divina nu inseamna sa ni se faca noua, pamantenilor, dreptate, ci inseamna sa se restabileasca echilibrul universal, iar asta include sa li se faca si controlorilor dreptate. Ai scris la final ca doresti sa accesam adevarul, exact cum multi altii dorim. In cele ce ma priveste, tocmai sunt in curs de a afla cum acum pe planeta Pamant sunt intrupate acum o multime de Spirite care au responsabilitate in caderea in intuneric a civilizatiilor controloare. Inclusiv civilizatiile de lumina din interiorul Pamantului poarta o astfel de responsabilitate. Ce parere ai despre aceasta rasturnare de situatie, pentru ca eu una nu am cum sa o calific in alt fel?

      Ștergere
  26. Sunt in Reno pana in febr.dar urmaresc emisiunile doamnei Gina .Va multumesc pentru lamuriri,O emisiune forte buna.

    RăspundețiȘtergere
  27. Iti multumesc Mihaela pentru raspuns :). Intuiam ca, din moment ce experimentez anumite lucruri, probabil ca am contribuit si eu la crearea lor (insa cum spuneai si tu intr-un articol mai de demult, totul devine mai simplu cand stii de ce se intampla niste lucruri). Nu cunosc amploarea situatiei, mi se pare corect insa sa faci curat acolo unde ai facut murdar, dorinta mea cea mai mare este sa fim lasati sa ne facem treaba. Ascultam pe cineva care spunea ca e de ajuns sa se trezeasca un anumit numar de fiinte, care prin vibratia lor, ar putea schimba vibratia intregii planete (acum mi-au venit in minte si activarile din Cheile lui Enoh de anul trecut). O data treziti, i-am putea probabil ajuta si pe controlori, in masura in care doresc. As dori sa adaug o chestiune legata de ADN (subiect care ma preocupa) si anume ca, sigiliile si implanturile artificiale de pe acest soft ne tin pe loc la nivel planetar. Legat de parazitii eterici, am identificat implanturi agresor/pradator prin care vin acestia, zona capului fiind, evident, cea mai afectata. Raman la idea ca adevarul ne va elibera :). Daniela

    RăspundețiȘtergere
  28. Mulțumesc că ați venit la emisiune!
    Aşa am ajuns şi eu să vă cunosc.
    De farduri nu aveți nevoie pentru că chipul dumneavoastra este iubire!
    Când va fi afişat un cont cu drag pot şi eu contribuii la donație!

    RăspundețiȘtergere