joi, 23 noiembrie 2017

DIALOG IN AUTOBUZ



DIALOG IN AUTOBUZ


Dragi prieteni,

In urma cu doua zile am calatorit cu un autobuz, urcandu-ma in el chiar de la capat de linie. Eram 4-5 persoane, la inceput. Cu doua randuri mai in fata statea un batran cu barba alba, avand acea figura tipica a inteleptului.
La un moment dat s-a intors catre mine si a spus:
-   Cat este ceasul? 18 si 57 de minute. Adica 7 fara 3 minute, nu-i asa?
Eu am zambit si am incuviintat din cap.
El a continuat:
-      Ehe! Cum mai trece timpul ... si omul odata cu el …
A mai stat un pic si s-a intors din nou spunand:
-     Stiti? Platon a spus ca “Inteleptii nu mor niciodata” si … a murit si el …
A urmat din nou o pauza, dupa care s-a intors inca o data spunand:
-   Auziti? Cica doctorul te vindeca. Eu cred ca ma vindec singur. Daca vreau, imi cresc sau imi scad tensiunea la ce valoare vreau eu, in zece secunde. Daca vreau, imi vindec rinichii in zece secunde. Sau ficatul … Nu doctorul te vindeca deoarece daca te-ar vindeca el, atunci ar trebui sa se vindece si pe sine si sa nu mai moara niciodata. Dar moare si el, ca toti ailalti …
S-a apropiat o statie si il vad pe batran ca se ridica, pregatindu-se de coborare. In loc sa se indrepte catre usa din fata care era mai aproape de el, a ales-o pe cea din mijloc. Cand a ajuns in dreptul meu a spus:
-    Stiti ceva? Veti auzi acum o vorba de la cel mai mare intelept al Universului, adica eu … SANATATEA NU ITI DA VIATA! POTI SA FII SANATOS TUN SI TOT SA TE DUCI LA DRACU’!



Toate cele bune!

12 comentarii:

  1. Draga Mihaela,
    Te rog sa ne spui ce inseamna pt tine 7 fara 3,
    multuumesc.
    cu drag
    Sanda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare adevar a grait inteleptul... In aceste zile suntem mai toti incercati-purificati de diverse dureri (stomac, cap, muschi) si aparente boli (raceala, gripa etc.). Sa ne unplem de lumina adevarata si mergem mai departe! P.S. Daca eu ma sitmt gripat, imi inchipui cu greu cum te simti tu - Mihaela.

      Ștergere
    2. Draga Sanda

      Numerele din orele acestea au pentru mine mai multe intelesuri insa asta ar insemna sa spun lucruri despre care nu am vorbit niciodata in blog. Din aceasta cauza imi este foarte greu sa desfasor ce cred, mai ales ca toate actiunile mele sunt mult coordonate de semnele primite prin numere.

      Draga Sandor,

      Durerile acestea nu prea au treaba cu purificarea ci cu conexiunile civilizatiilor, apartinand acestui proces de initiere in iubire. Fiecare civilizatie are un punct sau cateva puncte de conectare specifice. Eu am ajuns de ii recunosc pe toti reprezentantii acestor civilizatii, dupa cum simt durerile in corp. S-a format ca un fel de cod. Am ajuns insa sa rezist bine la toate povestile astea, caci oricum nu prea am de ales. Asta imi este zona de desfasurare.

      Ștergere
    3. Multumim Mihaela!
      Am scris comentariul, imediat dupa ce Sinele mau mi-a confirmat ca are treaba multa in astral.
      Ieri (24-11-2017), am simtit ca a fost o actiune pe scara mare... incheiata in jurul orelor 18:00-19:00 (cand am inceput sa ma simt mai bine).
      Azi, e "alta viata" cum se spune! ;-) Toate mesajele din vise sunt "de bine"!
      Te imbratisam,
      Sándor si Luminita

      Ștergere
    4. Aceste conexiuni care ne produc dureri la nivelul diferitelor organe sau dezechilibre(la nivelul glandelor endocrine) pe ei ii vindeca si pe noi ne trimit la spital? Aceste conexiuni la taiem sau exista si alte solutii in avantajul ambelor parti (ca pana la urma suntem con-locuitori..)

      Ștergere
  2. E posibil să fie cutremur astăzi la ora 18:57???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred, iar daca ar fi, in nici un caz nu ar fi unul mare. Am scris cu cateva articole in urma ca Romania este ferita de cutremur mare si razboi.

      Ștergere
  3. http://www.lucratorul-in-lumina.com/Forum/viewtopic.php?f=10&t=882

    RăspundețiȘtergere
  4. Am găsit în această lună această rugăciune pe care o zic în fiecare searã.o pot zice și pentru prietenul meu. Isus a spus să ne rugăm uni pentru alti. Dumnezeu sã ne binecuvinteze. Sînteti o picãtura într-un ocean. Ce frumos ar fi să fim toti o picătură am umple oceanul cu iubire și întelepciune

    RăspundețiȘtergere
  5. In 7 zile Dumnezeu a creat lumea.
    Numărul 3 a fost din cele mai vechi timpuri asociat cu divinitatea și puterea nemărginită a universului. El are o semnificație puternică în religia creștină, fiind simbolul Sfintei Treimi și adesea asociat cu cele mai importante evenimente din Noul Testament

    RăspundețiȘtergere