vineri, 3 noiembrie 2017

DIALOG IMAGINAR





DIALOG IMAGINAR ÎNTRE STĂPÂNUL ÎNTUNECAT AL LUMII ŞI UN SUPUS SLUJBAŞ

-Mare STĂPÂN, al omenirii, cel de nimeni văzut, dar de toți ascultat, avem o mare problemă. 
-Spune, te ascult !
-La gurile Dunării trăiește un popor afurisit, avem mari probleme cu ei, sunt prea rezistenți. Sunt un popor vechi de când lumea, origini sănătoase, sunt oameni inteligenți, puternici, trăiți în aer curat și cu apă curată, au o imunitate de fier, cu ei nu merge precum la ceilalți. Am urmat planul întocmai, îi conduc ai noștri, le-am distrus țara, industria, i-am făcut sclavi în țara lor, i-am dezbinat, i-am promovat pe cei mai nedemni dintre ei, i-am umilit, i-am făcut să plece în toată lumea, dar cu toate astea rezistă. 
-I-ați ”reeducat” ? 
-Da STĂPÂNE, tot sistemul de educație e praf, le-am alterat cunoașterea, toate ”învățăturile” sunt aranjate, i-am umplut de proști cu diplome, a funcționat din plin. 
-Le-ați otrăvit hrana ?
-Le-am otrăvit STĂPÂNE, de la chimizare agricolă cu cele mai tari otrăvuri, la ”E”-uri alimentare în toată hrana procesată, se supun întocmai la ”Codex Alimentarius”. 
-Le-ați otrăvit apa, le-ați distrus toate izvoarele de apă naturală, de apă vie? 
-Le-am otrăvit STĂPÂNE, le-am distrus toate izvoarele naturale, doar apă îmbuteliată sub controlul nostru, devitalizată și ”îmbogâțită” cu ce trebuie: clor, fluor, metale grele, tot. Am reușit să băgâm în apa lor freatică cele mai toxice și radioactive substanțe, prin fracturare hidraulică STĂPÂNE, a mers la fix, chipurile prospectam.
-Le-ați otrăvit aerul, le-ați distrus pădurile ? 
-Le-am ras toate pădurile și încă o mai facem, iar chemtrails la greu STĂPÂNE, tot cerul e plin de aburul otrăvitor. 
-Să nu mai fie nimic natural nealterat, nepângărit, neotrăvit sau nemodificat genetic. 
-Le-am distrus toate semințele naturale, acum toată agricultura lor și tot ce plantează în grădină e de ”la noi”, modificate genetic. Zootehnie nu prea mai au, iar ce mai e, e cu soiuri de ”la noi”, iar restul primesc direct de afară.
-Ce rată aveți ?
-Slab stăpâne, sub 25% reducerea populației, dar perspective sunt, au deja cea mai mare rată a cancerelor. 
-Puțin, foarte puțin !
-Știu STĂPÂNE, de asta suntem îngrijorați, ăștia sunt prea rezistenți, mânâncă otravă și nu crapă, nu știu ce organisme au, dar prea puțin din ortăvurile noastre ajung în sângele lor. 
-Asta e, băgați-le otrava direct în sânge !
-Direct, dar cum STĂPÂNE ?
-Prin vaccinuri idiotule, dar ai grijă să fie toți vaccinați ! Băgați mai întâi frica-n ei, epidemii, cazuri emoționante intens mediatizate, știți voi. 
-Ești un geniu STĂPÂNE, așa vom face, avem pe-ai noștri sau corupți de-ai lor peste tot, o să pregătim o lege a vaccinării obligatorii, o să-i otrăvim pe toți, le alterăm iremediabil ADN-ul, să nu mai fie nici urmă de această rasă. O să reușim STĂPÂNE, în sfârșit o să avem un teritoriu liber la gurile Dunării. 
-Da’ ce facem cu corupții lor, ca să nu vorbească după ?
-Scăpați și de ei după, da’ la cât i-am dresat, cred că o să ceară singuri să se vaccineze, ca marea majoritate a populației. Dacă nu, știți voi, după ce ne-am folosit de ei ...

Slujbasul disciplinat

Sursa: de la lume adunate ... 


19 comentarii:

  1. mai clar de atat nu se poate, ca sa inteleaga tot romanul ca toti cei care conduc Romania de 28 de ani urmaresc cu obstinatie distrugerea poporului roman ca sa vina stapanii lor aici; deocamdata acestia si-au trimis citiva reprezentanti aici, insa nu e departe ziua cand romanii cati mai supravietuiesc vor fi sclavii acelor "stapani".Romanilor le lipseste curajul si solidaritatea, daca mie mi-e bine , celalalt poate sa crape, nu-mi pasa.Egoismul dus la extrem si lasitatea vor pierde acest neam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania este deja distrusa.Tot ce s-a construit cu mari eforturi si uriase ,sacrificii si renuntari pana in 1990 a fost distrus,jefuit,vandut la fier vechi.(Amintiti-va spusele evreului Neulander,alias Petre Roman despre industria Romaniei ca este un morman de fier vechi...).Daca analizati statisticile privind evolutia demografica precum si rata parasirii tarii(cea mai mare dupa Siria care este insa in razboi!!!)veti observa ca procesul de inlocuire al romanilor cu alte etnii(tigani mai ales,evrei,arabi,etc.)va fi complet(adica poporul roman va dispare)in urmatorii cca. 50-100 de ani.Despre viteza cu care suntem jefuiti si dispar,efectiv,padurile,resursele naturale ale solului,apelor si subsolului(petrol,gaze,aur,argint,cupru,metale rare,sare,ape minerale,etc.,etc.)n-are nici-un rost sa mai discutam.Nu trebuie decat sa dati o cautare pe internet ca sa aflati,din surse oficiale ca ,in tarile occidentale dezvoltate(sic!)redeventele percepute pentru exploatarile de gaze,petrol si alte resuse minerale sunt de 5(cinci)- 7(sapte) ori mai maridecat cele din Romania!!!Cat despre nivelul calitatii asistentei medicale, invatamantului,al vietii in general(peste 50% dintre romani traiesc sub pragul saraciei!!!)nu va mai spun pentru ca stiti si singuri realitatea...Mai se poate face ceva pentru salvarea acestei tari si acestui popor?Eu unul nu cred...

      Ștergere
  2. Oare cati oameni adevarati, reali, autentici, patrioti, demni, cinstiti, onesti, verticali, credinciosi valorilor sufletesti, pastratori ai idealurilor ancestrale, mai sunt in Romania si in lume, in general ?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca sa evoluezi nu-ti trebuie curaj, ci iubire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, anonim 12:26, asa este. Aci, curajul ar fi ca fiecare dintre noi sa ne lasam calauziti de iubirea din interiorul nostru, oricat de "ciudat" (uimitor) ar parea a fi. Doamne ajuta ! Cand suntem in starea de-a cultiva doar "Samanta de Indumnezeire" din interiorul fiintei noastre, atunci, cu siguranta "cheia" este spre deschiderea "portilor"("portalurilor")evolutiei superioare in Constiinta, nu spre inchidere. Doamne ajuta !

      S-auzim de bine !

      Ștergere
    2. Eu am vrut să spun doar că înainte de a ne face curaj să ne ridicăm la luptă împotriva "stăpânilor", ar trebui mai întâi să ne curățăm ograda sufletelor noastre.
      Pentru viața grea pe care o ducem sunt vinovați stăpânitorii lumii acesteia, într-adevăr.
      Dar pentru faptul că noi trăim în lumea aceasta și nu în altă parte suntem doar noi de vină.
      Luc.

      Ștergere
    3. Eu cred ca este momentul sa ne unim toti romaii cu constiinta nationala ,intr-o organizatie sau partid cu numele de 'COLECTIV" ,iar cei mai pregatiti sa fie alesi in conducerea acestei tari .Trebuie sa punem capat cocuptiei ,hotiei etc.si sa nu ne mai lasam condusi de puterile obscure .

      Ștergere
  4. Și totuși.... prin vaccinare au fost salvați foarte mulți copii!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine. Dar de la asta pana la vaccinarea anuala obligatorie a intregii populatii este cale cam lunga si este batator tare la ochi.

      Ștergere
    2. Este absurd ca sa fie o lege care sa oblige vaccinarea anuala a intregii populatii a Romaniei ! Este asa o lege in UE, in SUA, in Marea Britanie?!

      Ștergere
    3. http://ortodoxinfo.ro/2017/07/30/italia-vaccinarea-obligatorie-masuri-drastice-impuse-prin-decret-de-lege/

      Ștergere
    4. http://www.totuldespremame.ro/copilul-tau/sanatate/vaccinarea-devine-obligatorie-franta-de-anul-viitor-pentru-11-vaccinuri-ce-risca-parintii-care-refuza

      Ștergere
    5. Daca ar fi atat de absurd nu ar fi trebuit sa se desfasoare mitingurile de acum 3-4 saptamani, in mai multe orase din tara, protestand exact impotriva acestui lucru. De aceea si face aluzie la asta autorul materialului publicat. Intr-un final este evident ca se discuta si se propun multe, dar nu toate pot si reusi. Deocamdata este aprobata doar legea vaccinarii obligatorii a copiilor desi nici asta nu este in regula. In ultimii ani au modificat atat de mult programul de vaciinari incat i-a zapacit pe toti. Nu mai stie nimeni exact ce trebuia sa faca si ce mai este de facut.

      Ștergere
  5. Se pierde din vedere aspectul principal, anume acela ca vaccinurile au salvat copii in anii 60,70,80 (desi nu sunt chiar sigur ca-i asa) insa de cand oculta mondiala a pus in aplicare planul sau de reducere mai accelerata a populatiei globului a modificat substantial componenta vaccinurilor administrate copiilor.Aceasta deoarece copiii lumii trebuiau sa fie aceia care prin fertilitatea lor isi asigurau urmasii.Insa otravurile si metalele grele din vaccinuri fac acum exact opusul a ceea ce s-a spus ca fac vaccinurile, adica protectia fata de boli.

    RăspundețiȘtergere
  6. NAMASTE ! Dacă românii ar memora şi recita măcar ultima strofă al acestui IMN ,multe s-ar schimba în soartea noastră...........

    RăspundețiȘtergere
  7. https://saccsiv.wordpress.com/2017/03/09/rog-raspanditi-lista-oficiala-ce-se-baga-in-vaccinuri-celule-din-rinichi-de-maimuta-verde-si-copii-avortati-plus-multe-altele/

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragii mei, treaba cu vaccinurile e pistol cu apa fata de problemele reale foarte grave cu care ne confruntam acum. Un vaccin nu se poate impune cu forta tuturor ca iese lumea in strada, plus ca, un vaccin se poate neutraliza - nu uitati ca sintem Fii de Dumnezeu, sintem toti Dumnezei omnipotenti, omniscient, nu aveti frica. Problemele grave sint sigiliile artificiale, sutele daca nu miile de implanturi pe care le au unii din noi (aviz lucratorii in lumina si terapeutii!) care ne blocheaza din toate punctele de vedere plus alte "minunatii" care depasesc puterea de imaginatie. Cine nu le-a incasat nu stie ce inseamna 24/24, 7/7. Pana nu ne curatam de toate acestea, din punctul meu de vedere nu se poate vorbi despre vindecare si ascensiune. Despre iluminare (eliberare) nici nu se pune problema. Plus iesirea din Matrix la propriu. De (re)vazut Matrix 1 si The Truman Show.
    Mai jos aveti linkuri cu informatie destula sa va puna pe ganduri:
    https://www.sonicnova.net/j-seal-jehovian-annunaki-seal-removal-from-your-chakra-system/
    https://www.energeticsynthesis.com/library/negative-alien-agenda/implants-parasites
    http://ascensionglossary.com/index.php/NRG_Implants
    http://ascensionglossary.com/index.php/NRG_Grids
    http://ascensionglossary.com/index.php/Reversal_55_Grid
    https://ascendingstarseed.wordpress.com/2017/05/06/eric-raines-etheric-implants-and-entities-are-human-nature-part-3a/
    https://www.soul-healer.com/negative-etheric-implant-find-detect-identify-removal-advice/
    http://www.grantpodesta.com/etheric-implant-removal/
    http://evelorgen.com/wp/tag/alien-implants/ + declaratia de Independenta fara de care sintem reimplantati
    http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2014/07/cobra-planul-eteric-despre-implanturile.html
    http://howtoexitthematrix.com/2017/02/07/all-about-implants/
    Spor la treaba, e destul de munca. Daniela

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest articol merita distribuit pe toate retelele de socializare ca sa se trezeasca cat mai multi,sa nu pierim ca neam si tara.

    RăspundețiȘtergere